Frissítve: 30. november 2021

Swingtowns

& 11 TOP Swinger társkereső oldal, mint a Swingtowns.com

Mutass nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com webhelyhez

LENGETŐK

Nemi szempontból sok ember ismerheti a lengés szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból hajtják végre, vagy a szex minőségének és mennyiségének növelése érdekében, vagy egyszerűen azért, hogy a hagyományos helyett inkább az ágyban fűszerezzék a dolgokat. A jelentések szerint ez a szexuális kíváncsiság egészséges kiindulópontjaként szolgál, és tovább erősíti a kapcsolati kapcsolatokat.

A történelemben a swingerek általában bizalmas közösségnek számítottak, és az emberek a megvásárolt társkereső magazinok révén találkoznak. A hagyományos swingerek technikája miatt a találkozók rendkívül sok időt vesznek igénybe a levelek megírásával és a képek postázásával, még mielőtt találkozókra kerülne sor. A jelenlegi állapotban azonban a swingerek az Internet nyújtotta kényelem miatt fokozatosan betörnek a mainstreambe.

Bemutatjuk ... A SwingTowns!

Számos klubot, konferenciát, üdülőhelyet, partit és a swingereknek szánt weboldalt látva könnyű kijelenteni, hogy valóban mindenhol vannak. Az emberek fokozatosan szabadon nyitják meg magukat az életmód iránt, és ízelítőt adnak belőle. Pár kattintással több ezer weboldalt találhat a swingerek számára. Ezenkívül a felhasználók akár előzetes keresést is végezhetnek, hogy szűkítsék az Ön preferenciáinak egyezését, akár életkor, hely és még sok más szerint.

Noha a swingerek száma jelenleg egyre növekszik, az emberek fő problémája jelenleg az a dilemma, hogy az interneten található online swinger társkereső oldalak valódi-e, vagy csak egy csomó csalás. Jó dolog, van egy, amely 1999 óta volt jelen, amikor az online swinger-oldalak elérték a jackpotot, és világméretű trenddé váltak, így a SwingTowns is.

A webhely történelmére visszamenőleg egy hirdetőtábla módszerrel indult, amely nyitott gondolkodású felnőtteket kínál az összegyűjtés, a kommunikáció, a meghívás és más kellemes dolgok számára. Jelenleg Swingtowns egy gyorsan virágzó hellyé vált, nagy számú taggal. Itt mindenféle emberrel találkozhat, és mindenkit szabadon fogad.

Navigálás a webhelyen

Nyilvánvaló, hogy az interneten manapság hány webhely ad hamis ígéretet az általa nyújtott szolgáltatásokról és szolgáltatásokról. De ne tévesszen meg. Tudom, hogy okosabb vagy ennél. Fontolja meg a Swingtowns webhelyre való regisztrációt, amely kétségtelenül pontosan azt nyújtja, amire szüksége van.

Először is, a webhely egyedi megjelenése kifinomultabb és megbízhatóbb hangulatot teremt. Olyan funkciókat alkalmaz, amelyek egyszerű és kényelmes navigációt tesznek lehetővé. A weboldal könnyedén történő böngészéséhez nincs szükség informatikai szakértelemre vagy ehhez kapcsolódó készségekre. Az internetfeltárás alapismereteivel biztosan elrendezi a csatlakozást. Ezeken felül a SwingTowns két különböző módszert alkalmaz a funkciók élvezésére és értékelésére. Az egyik az ingyenes alapszámla, a másik pedig a prémium számla. Ez utóbbi jobb tulajdonságokkal rendelkezik.

Ezenkívül a weboldalon található egy „Művelet” nevű rész, ahol az interfész megjelenése és működése hasonló a Facebook hírcsatornájához. A webhely tagjai képeket és állapotfrissítéseket tesznek közzé, és láthatja a többi tag frissítéseit, ha követi őket. Van egy hasonló szakasz, amelynek célja a webhelyen felkapott bejegyzések bemutatása. A szakasz speciális szűrési funkciója lehetővé teszi a tag számára, hogy szűkítse a bejegyzéseket egy közeli helyen.

Amíg a webhelyen navigálok, számos lehetőség közül választhatnak az emberek, köztük a Polyamory Finder és a Threesome Finder. Ezenkívül az egyedülállókat automatikusan illesztik más tagokhoz preferenciák és helyszínek szerint, ezáltal a legkényelmesebb és leggyorsabb swinger-élményt nyújtják. A Facebook kapcsán leírva, a webhely olyan kommunikációs eszközöket használ, mint az e-mail, a videohívások és az azonnali üzenetek, amelyek nagy lehetőséget biztosítanak a tagok számára, hogy bekapcsolódjanak és aktívak legyenek.

A profilok minőségének ellenőrzése

A SwingTowns által létrehozott fióknak különlegesnek és kiemelkedőnek kell lennie. A profiloknak pontos információkat kell tartalmazniuk, hogy a platform rendszergazdái kényelmesen meg tudják adni az Ön által preferált egyezéseket. A számlának tartalmaznia kell egy tiszta képet magáról, és ellenálljon az elmosódott képek használatának. A legfontosabb az, hogy ellenőrizze, hogy az összes kívánt tulajdonság és tulajdonság szerepel-e az automatikus egyezés növelése és a párok megtalálásának elősegítése érdekében.

A SwingTowns-ban történő fiók létrehozásakor fontos tényező a hírnevének növelése és a közönség vonzereje. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a profiloknak magasan képzettnek és képzettnek kell lenniük ahhoz, hogy vonzó érzetet teremtsenek, de egy szexi kép és a teljes információk mindenképpen megfelelő mennyiségű megtekintést nyújtanak. Ez a webhely készítőinek elsődleges célja, hogy felhívja mások figyelmét az önére, és könnyebbé és szórakoztatóbbá tegye a párosítás és a swinger élményét.

Kelj fel és iratkozz fel!

Nem fogok meglepődni, ha fontolóra veszi, hogy regisztrál a SwingTowns-ra. A folyamat semmilyen módon nem fogja elárasztani, és hihetetlenül gyorsan tart. A magával kapcsolatos mélyreható kérdéseket nem tartalmazzák a regisztráció, és általában csak néhány háttérinformációt és rövid leírást kell kérnie. Ezenkívül a SwingTowns webhely Facebook-jellegű rendszert kapott a profilképek beküldéséhez, így várhatóan ez a lépés ismertebb és könnyebb lesz. Körülbelül a webhelyre feliratkozó látogatók körülbelül tíz percet vesznek igénybe.

Sőt, ezen a webhelyen a fotók kulcsfontosságú elemeket jelentenek, amelyek teljes egészében sikerélményt vagy kudarcot jelentenek. A képek a legértékesebb birtoklásod, és a többi tag számára módja annak, hogy bepillantást nyújtson fizikai megjelenésedbe. A legjobb, ha több legjobb fotót tölt fel, így mások észreveszik Önt, és érdekelhetik őket. Ez a legnagyobb módszer arra, hogy érdeklődést mutasson a bekapcsolódás iránt, és ezek mind a feliratkozási folyamat részét képezik.

A SwingTowns valódi

Annak érdekében, hogy a dolgok valósak maradjanak a platformon belül, a SwingTowns egy olyan speciális funkciót alkalmaz, amely a „hitelesítést” mutatja a fiókjukon. Ezt észreveheti a webhely első felfedezése során. Ez biztosítja a létrehozott fiókok hitelesítését és valódiságát. Az „érvényesített” biztosítékot csak a SwingTowns másik tagjának ellenőrzésével és érvényesítésével lehet megszerezni. Amint egy tag elnyerte egy másik tag bizalmát, akár online találkozók vagy valós összeköttetések révén, ezek a tagtagok biztosítják az “érvényesített” státuszt.

Az idő múlásával a megbízható hírnevű tagok természetesen érvényesülnek a webhely dinamikus közösségének részeként. A peer-alapú érvényesítési eljárás révén a SwingTowns webhely megőrzi tisztaságát és hitelességét. A tagok rendőrségük lesznek, és gyanúsított trollokat és hamis számlákat jelentenek. Az adminisztrátorok felülvizsgálati jelentéseken esnek át, és végül bejelenthetik vagy nem nyilváníthatják a webhely végleges kiutasítását.

Speciális főbb jellemzők

 • Akció!

Az Action nem ige, inkább a SwingTowns webhely azon része, amely hasonló stílusú és funkcionalitású Facebook-hírcsatornát alkalmaz. A hírcsatornán keresztül frissítéseket kaphat azokról a tagokról, akikkel kapcsolatban állt vagy kedvelte. A rendszer felszólítását követően frissítéseket és bejegyzéseket is kap általában a helyi régióban élő emberektől. A legjobb dolog ebben a szolgáltatásban az, hogy tovább testreszabható különböző kritériumok szerint, például nem, életkor, kedvelések, kívánságok és egyéb preferenciák szerint.

 • Kinks

A SwingTowns tökéletes helyszín azoknak az embereknek, akiket különösen a kiningek érdekelnek. Rengeteg ember reméli, hogy minden nap elfogadó hangulat lesz ezen az oldalon a kinkster közösség felkarolásában. Valóban tele van párokkal, egyedülállókkal és embercsoportokkal, akik szívesen felfedezik perverz oldalukat. Vannak, akik érzéki BDSM-mel, fétis játékkal, rabsággal és a Szürke ötven árnyalata szórakoztatásával foglalkoznak. Mind itt vannak!

 • polyamory

A nem monogám életmódot a SwingTowns nyíltan elfogadja. A platform polyamory szakasza lehetőséget biztosít a sajátos életmóddal rendelkező tagok számára, hogy kövessék és megismerjék érdekes párjaikat, egyedülállókat és polycule-okat, akik hasonló kíváncsiságot mutatnak a polyamory, az alternatív kapcsolatok és a nem monogámia terén. A tagok nap mint nap aktívan keresik és folytatják ezeket a platformokat. Soha nem pazarolnak el unalmas pillanatokat a valódi kapcsolatok és barátság megtalálásában.

 • Egyéni kereső

A SwingTowns webhely keresési opciója segítheti az egyedülálló tagokat abban, hogy megtalálják tökéletes párjukat. Ezt a rendszert egyéni keresőnek hívják, ahol pontosan illesztheti Önt egyénekhez, párokhoz és még sok más lehetőséghez. A választás a kiválasztott szempontoktól függ. Az egyéni kereső rendkívül egyszerű és könnyen kezelhető, és még az elsősök számára sem okozhat gondot.

Ügyfélszolgálat és biztonság

A webhely kivételesen minden tag számára elérhető. Amikor problémák merülnek fel a platformon való navigálás, a csatlakozás és más webhelyekkel kapcsolatos problémák miatt, támogatási csapatuk meglehetősen megbízható ebben a kérdésben. A hivatalos e-mail címen keresztül kapcsolatba léphet velük [e-mail védett] és biztosan Önnek lesz a legjobb tapasztalata a problémák kijavításában. Az oldal arra ösztönzi tagjait, hogy mindig jelentsék az esetleges problémákat. Ily módon a SwingTowns rendszergazdái javíthatók, és jobb felhasználói élményt nyújthatnak mindenki számára.

Másrészt, mivel a swingerek és a bekötések hiteles webhelye, a biztonság az adminisztrátorok legfontosabb prioritása. A csalóknak és a spameknek nincs helye ezen az oldalon, és ezt bizonyítani lehet a webhely számos pozitív véleményével az interneten keresztül. Kétségtelenül azt jelenti, hogy a tagként való csatlakozásnak félelem és bosszúság nélkül kell jönnie a botüzenetekből. A fejlett biztonsági rendszerek és módszerek alkalmazásával az oldal biztonságosan védi a tagok magánélethez való jogát.

Ingyenes vagy prémium: melyik a legjobb?

 • ingyenes tagság

Mindenki, aki kíváncsi a platformra, elkezdheti a csak 7 napon belül futó próbaidőszakot. A felhasználók később úgy döntenek, hogy a próbaidő lejárta után ingyenes számlataggá vagy fizetett taggá válnak. Mint fent említettük, a prémium előfizetés ideális módja a webhely funkcióinak kihasználására a fizetős tagok számára elérhető platform korlátlan funkcionalitása miatt.

Ne féljen, ha ingyenes fiókot választ, azonban fontos megjegyezni, hogy a felhasználók alig profitálhatnak az ingyenes verziójából. A felhasználók csupán egyszerű keresést és ellenőrzést végeznek, főleg más tagok számláin és képein. Lehetőség van képek létrehozására és feltöltésére is. Mégis korlátozza, ha a felhasználók megpróbálnak beszélgetést indítani más tagokkal. Ezek mellett a felhasználóknak nincs előnye, hogy tovább lépjenek. Ezért a felhasználókat arra ösztönzik, hogy fontolják meg a prémium tagságot, hogy megtapasztalják és kihasználják a rendelkezésre álló elképesztő funkciókat.

 • Fizetett tagság

A fizetett számlák használatával rengeteg művelet, tevékenység és szolgáltatás vehető igénybe. A SwingTowns webhely összes funkciójának használatára nincsenek korlátozások. Közvetlenül kapcsolatba léphet más tagokkal, és azonnal üzenetet küldhet nekik. Videocsevegések is használhatók, különösen azok számára, akik élő közvetítésre vágynak. A felhasználók szerint ez a szolgáltatás a legkeresettebb ezen az oldalon.

Sőt, a SwingTowns webhely olyan rendezvényeket tartott, amelyeken a fizetős tagok önkéntelenül is részt vehetnek. Megoszthatja gondolatait és szorosabb kapcsolatokat alakíthat ki más tagokkal. Kétségtelen, hogy a fizetett tagság rengeteg lehetőséget és funkciót képes tökéletesen megvalósítani a bekapcsolódás és a swinger-megállapodások keresése szempontjából. Általában ennek az oldalnak a felhasználói egy próbaidőszak után fizetnek a tagságért, mivel ez nagyszerűvé teheti a swinger életmódot érdemesebbé és könnyebbé.

A SwingTowns előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Az oldal hiteles, és valódi poliamorista és swingers közösséggel rendelkezik
 • Garantált valós partik, események és találkozások
 • A tagdíj megfizethető
 • 1999 óta hírnevet szerzett magának
 • A tagok minden nap aktívak, és garantálják, hogy találkozások és egyeztetések történnek
 • Az oldal garantáltan legitim, és szigorúan védi tagjai adatait és adatait
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre
 • A fizetős előfizetés próbája elérhető, hogy a fizetés előtt kezdetben megtapasztalhassa a funkciókat és az előnyöket

CONS:

 • Az ingyenes fiókok nem használhatják a webhely semmilyen kommunikációs funkcióját
 • Más tagok nem adnak meg részleteket a profiljukról

11 legjobb Swinger társkereső oldal, hasonló a Swingtowns.com webhelyhez:

# 1 - Adultfriendfinder.com

AdultFriendFinder

Az AdultFriendFinder neves társkereső oldal világszerte folyamatosan bizonyította szolgáltatásait és szolgáltatásait minden tömeges tagjának. 1996 óta a helyszín alkalmi helyeket kínál alkalmi kapcsolatokat, összeköttetéseket és szexuális találkozásokat folytató emberek számára. A webhely kommunikációs eszközei, beleértve a csevegőszobákat, az élő kamerákat és a hatalmas felnőtteknek szóló videókat, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik az egész alkalmi élményt és elkötelezettséget.

Az AdultFriendFinder havonta több mint 30 millió látogatóval rendelkezik, és nagy a közönségköre, főleg Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Ezekkel az oldal mindig az élen jár a többi jó hírű társkereső oldal között.

Ellenőrizze a az Adultfriendfinder teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Megbízható és hatalmas számú tag
 • Különböző kommunikációs funkciókat, felfedezési lehetőségeket és interaktív kérdéseket alkalmaz
 • A speciális keresési opcióval szűrheti a felhasználók igényeit
 • Élő közvetítés érhető el
 • A felnőtteknek szóló szexvideók különféle tartalommal és témákkal állnak rendelkezésre
 • Az élő bütykökkel folytatott csoportos csevegések aktívak
 • A tagok könnyű felfedezése az előzetes keresési funkciónak köszönhetően

CONS:

 • Ingyenes számlának van
 • Súlyosan korlátozott ingyenes tagsági lehetőség

# 2 - Ashleymadison

ashleymadison

Az alkalmi kapcsolatokat és az érett randevúkat tekintve Ashley Madison 2001 óta működik vezető webhelyként. Ha unalmas kapcsolatban élsz, vagy megpróbálsz kijutni a házastársi kapcsolat hagyományos stílusából, akkor ez a hely tökéletes lehet számodra. Mindenféle szexuális kapcsolat megengedett itt, és ezt még kényelmesebbé teszik a feltétel nélküli szolgáltatások és funkciók.

A tagok az egész világon több felhasználóval vehetnek részt erotikus örömökben. Ezenkívül Ashley Madison beépíti tagjainak véleményét és az egyre növekvő életmódbeli elvárásokat, hogy fokozatosan fejlessze weboldalát. Ez az oka annak, hogy Ashley Madison a mai napig a legjobb játékos maradt, a kemény online társkereső üzlet közepette.

Több itt AshleyMadisonról.

Előnyei:

 • Hatalmas tagjai vannak világszerte
 • A regisztráció ingyenes, és egyszerű lépéseket követ
 • A tagok szabadon feltölthetnek diszkrét fotókat az oldalra
 • A webhely szigorú biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tagok érzékeny adatainak szigorú védelmét
 • Az alkalmazás verziója letölthető az App Store és a Google Play használatával

CONS:

 • A felhasználók néha nem nyújtanak részletes információt a számlákról

# 3 - FuckBook

faszkönyv

Az alkalmi kapcsolatok és szexuális kapcsolatok tökéletes weboldalát FuckBook néven hívják. Itt lehetőséget kapsz swinger találkozásokra, szexuális dátumokra és még sok minden másra. Ez kényelmes azok számára, akik a lehető leghamarabb keresnek húr nélküli kapcsolatot. Maga a webhely neve alapján pontosan tudja, mibe keveredik, miután végiggörgeti a platformot. A FuckBook kezelőfelülete és jellemzői egyszerűek és kényelmesek, összehasonlítva az internet többi swinger társkeresőjével.

Nézze meg Fuckbook és alternatívái itt.

Előnyei:

 • A létrehozott profilok száma sok
 • A weboldal kialakítása könnyen kezelhető és használható
 • A regisztráció gyors és azonnali
 • A tagság megfizethető, de rengeteg előnnyel jár

CONS:

 • Az oldalon bosszantó hirdetések vannak

# 4 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

A FriendFinder-X nevet hozott létre a swinger társkereső oldalak területén. Népszerű a szórakozás és a befogadó tagok közössége. Az ítéletnek és a kritikának nincs helye ezen a zónán belül. Minden tag szabadon megteheti, amit csak akar, és gond nélkül eljuthat másokhoz.

Tehát, ha hármasban vagytok, swingerek, orgia, összekapcsolódások, kincsek és még sokan mások, akkor FriendFinder-X hibátlanul alkalmas az Ön számára. Minden hónapban több mint 1.2 millió látogatóval többségük hivatalos taggá válik. Valójában rengeteg ember keres aktívan alkalmi találkozást az oldalon, és Önnek nagyszerű élvezetet nyújt.

Előnyei:

 • A videókat, tagokat és fényképeket automatikusan rendezi trend és forróság szerint
 • Speciális rendezés és szűrés érhető el
 • A tagok széles körben testreszabhatják profiljukat

CONS:

 • A többi taggal való kommunikáció csak prémium tagok számára folyik
 • Videók, csevegések és ajándékküldés ára van

# 5 - Flirt.com

flört

Swingerek, párok és egyedülállók a világ minden tájáról a Flirt.com nevű oldalról fecsegnek. Ez a webhely ingyenes szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek segítséget nyújtanak tagjainak szexuális álmok és párkapcsolati célok elérésében. A regisztráció senkinek sem okoz gondot, mert a webhely könnyű, gyors és egyértelmű folyamatot alkalmaz. Havonta több mint egymillió tag aktív itt, különféle okokból, elsősorban a szexről.

Adatbázisa szerint több mint hetvenmillió fiókot hozott létre ezen az oldalon, és minden bizonnyal zsúfolt lesz. Ennek ellenére gyorsabban és garantáltabban keres. A webhely biztosítja, hogy az itt elérhető összes funkció kizárólag szabadon használható, és nincsenek további rejtett díjak, amelyekkel a jövőben találkozhat. A prémium előfizetés azonban előnyt jelenthet a felhasználók számára, hogy többet jelenjenek meg a keresési eredmények tetején.

Előnyei:

 • Az összes funkció ingyenes használata
 • Az oldal elrendezése tiszta
 • A csevegési lehetőségek többféleek
 • Az alkalmazás verziója letölthető

CONS:

 • Garanciális politika nem áll rendelkezésre

# 6 - Swinger életmód

swingerliffestyle

A Swinger Lifestyle oldal mottója összehasonlítható a Swingtowns-szal. Ez több, mint egy tipikus társkereső platform, mert itt a tagoknak lehetőségük van megismerni az életmódot, mielőtt alkalmi szexuális találkozásokba merülnének. Ez előnyös a kezdők körében, mivel átfogó megértést és elvárásokat fognak kapni a lengéssel kapcsolatban. A Swinger Lifestyle információ tartalmaz szótárakat, italokat és még mást.

Előnyei:

 • A tagok minden nap aktívak
 • Az események elérhetők és tervezettek az oldalon szereplő nagyobb városokban
 • A világon több mint 16 millió tag van regisztrálva
 • Minden hónapban több mint ötmillió látogató van világszerte

CONS:

 • A prémium tagok csak üzenetküldést használhatnak
 • A Facebook regisztrációként történő használata nem érhető el

# 7 - SwingerSocial (jelenleg Altplayground.com)

SwingerSocial

Akár újonc, akár veterán swinger vagy, a SwingerSocial most kapta meg a pontos funkciót az Ön számára. Ezen az oldalon tanúi lehetünk annak, hogy igazi swingerek jönnek játszani. Mindenki nyitott gondolkodású, és a kritika nem szól a szókincsén. Vegye fel a kapcsolatot más tagokkal, és szervezzen helyi időpontokat hármasban, orgiában vagy romantikus szexben. Csak annyit kell tennie, hogy a regisztrációkor megad egy érvényes e-mail címet, és máris mehet. A SwingerSocial webhelynek egyszerű, mégis friss megjelenésű felülete van, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyedén navigálhassanak a webhelyen.

Maga az oldal egyesült az AltPlayground.com-szal.

Előnyei:

 • A tagok csevegőszobákat építhetnek, hogy video- vagy hangcsevegés útján kommunikáljanak más tagokkal
 • A mobil verzió elérhető és jól teljesít
 • Szexi és erotikus fotógalériák tekinthetők meg

CONS:

 • A fizetett tagságra nincs visszatérítési irányelv
 • A Kanadán és az Egyesült Államokon belüli swingerek előnyösebbek ezen az oldalon

# 8 - SpicyMatch

SpicyMatch

Az öröméről, az információról, az ingyenes és a szórakoztatásról ismert SpicyMatch webhely csúcsminőséggel hozza a swinger közösségét. Ingyenes fiók használatával a tagok eligazodhatnak a webhely összes funkciójában, és párokat, egyedülállókat és csoportokat kereshetnek a swingerek számára szervezett eseményen vagy partikon.

A SpicyMatch lehetővé teszi a tagok számára, hogy számláik tartalmát nyilvánosan vagy privátban tartsák. Lehet, hogy egyesek nem érzik jól magukat, ha másoknak nem látják el a dolgokat. A webhely validációs rendszere mindenekelőtt arról biztosítja az összes tagot, hogy a csalóknak nem szabad csalogatniuk. Ezt a weboldalt az alapítók azért építették, hogy csak a swinger életmód számára biztosítsanak helyszínt.

Előnyei:

 • A swingerek számára elérhető fórumok állnak rendelkezésre
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • A mobilalkalmazás letölthető
 • A funkciók sokfélék és hasznosak
 • Számos tag aktív minden nap
 • Hasonló érdeklődésű tagokat könnyű megtalálni

CONS:

 • A webhelyen vannak olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetős tagok férhetnek hozzá

#9 - Swingles.com

hinták

Ide került egy minőségi webhely, amely átfogó eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a swinger életmódhoz. A Swingles több ezer taggal rendelkezik, és egyedülállók, párok és swingerek adják a lehetőséget, hogy ítélet nélkül fedezzék fel a swinger életmódját. Gyors és egyszerű regisztrációval rendelkezik, és fiókja készen áll a használatra. Ha kényelmetlenül érzi magát az online bemutatás miatt, a webhely lehetőséget nyújt arra, hogy láthatatlan módba lépjen és szexi fotókat töltsön fel. Csak más tagok tekinthetik meg a fióktulajdonos meghívása alapján.

Előnyei:

 • Rengeteg tag érdekli a lengést
 • Csevegőszobák és élő csevegések állnak rendelkezésre

CONS:

 • A webhely újoncai eleinte zavarosnak találhatják a weboldalt

# 10 - MilfaHolic

milfaholikus

Ha szexre vágysz, akkor a Milfaholic webhely tökéletesen az Ön számára készült. Elmúltak azok az idők, amikor csatlakoznia kell a webhelyekhez, és úgy kell tennie, mintha szeretetet és romantikát keresne, amikor valóban szerette volna, ha valami elcsábít. Ennek a közösségnek a tagjaként szabadságot kapsz arra, hogy az légy, aki vagy és mit akarsz csinálni. Az oldalon elérhető összes funkció használatával könnyű és gyors bekapcsolódni egy szexi menyecskébe.

Előnyei:

 • Nagy tagbázis
 • A kérdések nagyszerűek és segítenek az elkötelezettségben
 • Speciális szűrők állnak rendelkezésre az élmény kényelmesebbé tétele érdekében

CONS:

 • Bosszantó hirdetések

# 11 - Szerelem Voodoo

lovevoodoo

A Swinger webhely és a közösségi média platformja, a Love Voodoo egyablakos hely a swingerek, valamint a szex és a swinger életmód iránt érdeklődő emberek számára. Ez nagyszerű lehetőség az emberek számára a szexuális késztetések eligazodásában és a szexuális feszültség kifejezésében. A tagok itt könnyedén élnek, és aktívan keresnek egy gőzölgő szórakozást. Új látogatók vagy tagok számára a webhely minden tagjának ítéletmentes környezetet biztosít, így nem kell aggódnia a lábujjak megmártózása miatt. Mindenekelőtt az összes bizalmas információ és fizetési művelet biztonságos és biztonságos.

Előnyei:

 • Vegyen részt és kommunikáljon igazi swingerekkel
 • Tapasztalt és amatőr swingereket várunk
 • Az ingyenes verzió hozzáférhet legtöbb funkciójához

CONS:

 • A weboldaltervezés régi, és zavaró lehet a navigálásban

Ítélet

A nem monogámia területén a swinger életmódot bonyolult megtalálni, mivel a fős társkereső weboldalak többsége leginkább a hagyományos kapcsolatokat és az egyedülállók összekapcsolódását szolgálja. Kicsit nagy kihívást jelent hasonló érdeklődésű emberek megtalálása. Szerencsére a mindennapok során bekövetkező újítások egyre több, a swinger szexnek szánt fülkével rendelkező oldal kerül a középpontba.

Ezek a fent említett webhelyek rengeteg időt és fáradságot takarítanak meg a tökéletes helyszín megtalálásában, különösen akkor, ha a legforgalmasabb menetrend szerint járnak. Ők biztosítják a legbiztonságosabb helyszínt a swinger életmód kifejezéséhez és felfedezéséhez anélkül, hogy félnének tőlük, ha megítélik és kritizálják őket. Minden felhasználó nyitott gondolkodású, és szívesen vesz részt erotikus találkozásokban. Néhány webhely fizetett előfizetéseket kínál, míg mások nem. Mindazonáltal, bármi is legyen, minden megéri.

Ha úgy tűnik, hogy zavart, itt van a legjobb három személyes választásom a Swingtowns.com-on kívül:

# 1. Adultfriendfinder.com

# 2. AshleyMadison.com

# 3. Fuckbook.com

Ezeket a webhelyeket kifejezetten arra tervezték, hogy a hagyományos randevú-koncepciót szórakoztatóbbá és szórakoztatóbbá alakítsák át. A swingerek őszintén megosztják életmódjukat a többi taggal, és egyúttal egy barátságos közösség részei. Általánosságban elmondható, hogy ezek a webhelyek hihetetlen lehetőséget nyújtanak fantáziák és vágyak valóra váltására. Ennélfogva, ha felkészült egy olyan közösségben való részvételre, amely valamilyen örömre, kalandra és izgalmas szexuális szórakozásra vágyik, a swinger társkereső oldalak hibátlanul alkalmasak az Ön számára. Jó szórakozást a felfedezéshez!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére