Frissítve: 20. október 2021 -én

A legnagyobb 10 felnőtt csevegési webhely (például Dirty Roulette, Omegle és még sok más)

Speciális ajánlat

Regisztrálj az első számú kedvenc felnőtt chat oldalamon - Chaturbate.com és kapjon szuper-szexi élményt 100% -ban kockázatmentesen!

Mutasd meg a 10 legjobb felnőtt csevegési oldalt

chat Biztos, hogy életében legalább egyszer járt kaszinóban. Így valószínűleg ismeri a rulettet. Ebben a játékban a játékosok konkrét számokra fogadnak egy kerékre, és egy krupié megpörgeti, hogy a labda bizonyos irányokba mozoghasson. Amikor a labda véget ér a fogadás számán, akkor nyersz!

Így működnek a felnőtt chat-rulettek is. De egy kerék helyett egy számítási rendszer véletlenszerűen összeköti Önt más felnőtt felnőttekkel, akikkel élvezheti a szexuális csevegéseket. Előfordulhat, hogy órákon át kell várnia, hogy csak véletlenszerűen beszélgethessen.

De ami igazán frusztrál, amikor ezeket a piszkos rulett chat-oldalakat használom, azokat azok, akiket „faszverőknek” hívnak! Tudod, azok a férfiak, akik a kamera előtt állnak, teljes figyelemmel a péniszükkel? Eszembe jutnak a tisztelgő katonák. Bármennyire is utálom ezeket nézegetni, nem lehet nem látni. Nos, nem tudnád, mi vár rád, amikor arra vársz, hogy egy véletlenszerű idegen beszélgethessen.

Azonnal rákattintok a következő gombra, csak hogy elkerüljem őket. De tudod, mit csinálnak ezek a dickheadek? Végül jelentenek velem és azt állítják, hogy én vagyok az, aki a farkamat tartja és emelgeti! És ami még rosszabb, a weboldal hisz nekik, és végül betilt! Teljesen őrült, igaz?

Amikor kitiltják, körülbelül 30 percig nem fér hozzá a webhelyhez, ami csak frusztráló, főleg, hogy nem is csinál semmit! Íme, mit akarok mondani azoknak az őrült férfiaknak, akik a bütyökön fitogtatják a bütyöküket - a nőket egyáltalán nem érdekli, hogy megnézzék ezt a szart! Nos, talán van néhány nő, akiknek tetszik látni ezeket a dolgokat, de biztosan nem a többség.

Legtöbbször a nők randevúznak, hogy keressenek valakit, akivel érdekes beszélgetést folytathatnak. Nem akarnak látni egy férfit, aki megmutatja a péniszét a bütyökön, mielőtt még sziasztok! Éppen ezért sok nő kerüli el ezeket a chat rulett webhelyeket.
Bár egyesek igen, a férfiak pedig kihasználják az esélyeiket. Szóval készítettem egy listát azokról a weboldalakról, amelyeknek legalább némi lehetőségük van egy igazi lánnyal való találkozásra.A csevegési webhelyek előzményei (majmoknak)

De először is, ha kissé furfangos vagy, nézzük meg közelebbről a csevegőportálok történetét, hogy megértsük, hogyan alakultak ezek a csevegési rulettek. A csevegőportálok a 80-as években indultak. Abban az időben a CB Rádiót és az Usenetet használták. Csak a 90-es évek táján jöttek a képre a klasszikus online portálok. De a csevegőportálok akkoriban teljesen mások voltak, mint ma.

A digitális technika korai életében sok felhasználó használta ezeket a csevegőszobákat, hogy úgy tegyen, mintha valaki nem lenne (valójában hasonló dolgokat tapasztalhat manapság, főleg egyes felnőtt chat oldalakon). Nagyon szeretik azt az izgalmat, amikor találkoznak valakivel a kibertérben, akinek fogalma sincs arról, hogy kik is ők valójában. Természetesen ez ma is így van. De legtöbbször manapság az emberek csevegőszobákba mennek, abban a reményben, hogy találkoznak és végül valódi randevúval találkoznak egy emberrel (például Tinder…). Vannak azonban olyanok is, akiknek csak szükségük van egy kibertársra, akivel beszélgethetnek.

A 90-es évekbeli csevegőportálok voltaképpen a mai közösségi oldalak alapját képezték. Legyen szó IRC, MSN vagy AOL csevegésről, ezek a webhelyek ötletet adtak az embereknek arról, hogyan lehet a virtuális térben potenciális barátokat és esetleg társat keresni az életben.

És ahogy a csevegési oldalak tovább fejlődtek, a csevegési rövidítések is teljesen megváltoztak. Ha a digitális világ korai életkorában megpróbálta használni a csevegőhelyeket, akkor ismernie kell ezeket a szavakat:

Legyen jobbra vissza = BRB
Találkozunk később = CUL8r

Regisztrálj az első számú kedvenc felnőtt chat oldalamon - Chaturbate.com és kapjon szuper-szexi élményt 100% -ban kockázatmentesen!

Talán ma is használnak néhányat, például a ROFL, LOL, FML, ASAP stb. De ma ritkán beszélgetünk valakivel, aki még mindig használja a fenti rövidítéseket.

Amint látja, a csevegőhelyek története elég korán kezdődött. De ami most van, az teljesen más, mint régen. Nyilvánvaló, hogy a csevegési oldalak nagymértékben fejlődtek, és valószínűleg a következő években is tovább fognak fejlődni.

Manapság a csevegőhelyek három különböző kategóriában állnak rendelkezésre - IRC, azonnali üzenetküldés és a webchat. Az IRC jelentése Internetes csevegés és a saját szoftverével és szerverével működik. A csevegőportálok működéséhez Java szükséges.

Ez nagyszerű választás a kezdőknek, és már nincs szükség további szoftverekre a telepítéshez. Az azonnali üzenetküldés manapság a legnépszerűbb csevegési mód. Jól ismert példák természetesen a Facebook Messenger és a WhatsApp.
Oké, elég, nem azért vagyunk itt, hogy csak meghallgassunk egy kis történelmet ... Merüljünk bele a felnőtt és izgalmas világba.A legjobb felnőtt chat oldalak 2021-re:

Annak ellenére, hogy manapság számos lehetőség áll rendelkezésre az internetes csevegésre, továbbra is a felnőtteknek szóló rulett chat oldalakat preferálnám. Nos, ki nem akar beszélgetni hasonló gondolkodású egyénekkel, akik egy kis felnőtt szórakozásban akarnak részt venni veled?

Tehát kipróbáltam néhány felnőtt csevegőhelyet, és itt vannak a legfontosabb ajánlásaim:1. omegle

omegleAz Omegle egy népszerű felnőtt chat oldal, és már nem tudom megszámolni, hányszor használtam. De hogy őszinte legyek, nem igazán vagyok biztos abban, hogy az a személy, akivel beszélek, valódi. Fogadok, hogy a csevegéseim néhány válasza randomizált üzenet.

Mégis, nagyon jól éreztem magam Omegle-vel. Amit nagyon szeretek Omegle-ben, az az lehetővé teszi, hogy azonnal élvezhesse a felnőtt chat rulettjét tapasztalat anélkül, hogy regisztrálnia kellene. Önnek sem kell fizetnie semmilyen tagságért csak azért, hogy használhassa az oldalt.

Egyszerűen fel kell menned a webhelyre, kattints a következő gombra, és az azonnal hozzáférést kér a kamerádhoz és a mikrofonodhoz, így tovább léphetsz a játékba! Omegle-ben két lehetőséged lesz a kommunikációra - Csevegés vagy videó. A csevegés segítségével csak szövegesen kommunikálhat a másik személlyel. Nem látnak és nem hallanak. Ha azt szeretné, hogy beszélhessen az illetővel, és láthassa, válassza a videó lehetőséget.

Bár Omegle-t jó helyszínnek találtam a kölcsönhatáshoz és a felnőttek szórakozásához, ez egy olyan hely is, ahol rengeteg férfi találja meg péniszét előtted, akár tetszik, akár nem.

Érvek

 • Nincs szükség regisztrációra vagy azonosításra
 • Felhasználóbarát oldal könnyen kezelhető vezérlőkkel
 • A nőket nagyra becsülik, de ritkaság

Hátrányok

 • Annak ellenére, hogy felnőtt webhely, sok fiatal felhasználó van
 • A másik oldalon lévő személy az ön tudta nélkül rögzíthet
 • Rengeteg férfi mutatja a péniszét
 • A felhasználók nagyon könnyen lekapcsolják a kapcsolatot


2. Bunkó társ

bunkó Ha olyan webhelyet szeretne, amely lehetővé teszi, hogy annyit rángasson, amennyit csak akar, akkor azt javaslom, keresse fel a Jerkmate-et. Valójában mottójuk mindent elmond.

De a Jerkmate nem az átlagos chat rulett webhely. Ez az kissé hasonlít a Chaturbate vagy a MyFreeCams szolgáltatásokra. Ezek az oldalak tele vannak nőkkel, akik megpróbálnak megélni abból, hogy cam-ben mutatják be magukat. Persze, sok szamárral és mellzel fognak bánni, de ez is díjjal jár.

Ön is szabadon megmutathatja veszélyét, de fizetnie kell ezért is, ami nagyon furcsa - fizet az embereknek csak azért, hogy pompázhasson a csomagján!

De az a jó ebben a webhelyben, hogy lehetővé teszik, hogy kiválassza az emberek nemét, akikkel kapcsolatba szeretne lépni!

Érvek

 • Valódi kamerák
 • Szabadon megmutathatja a farkát

Hátrányok

 • Fizetnie kell azért, hogy mások meztelenek legyenek


3. Shagle

shagle A Shagle vicces névnek tűnik, de ez egyike azoknak a webhelyeknek, amelyekről nem tudtam, mire számíthatok. Azt állítják, hogy havonta több millió felhasználó és minden nap több ezer látogató van. Nos, nem igazán hiszem, hogy valóban ennyi felhasználója lenne, de ki tudja ...

A tapasztalatom .. érdekes volt. Első használatkor négy fiúval találkoztam a kamerán, akik boldogan mutatták meg rángatózó akcióikat, és végül egy lány jelent meg a kékből! De az a furcsa, hogy a lány videó minősége nagyon világos, és úgy tűnik, mintha egy pornó filmből készítették volna. Nyilvánvaló, hogy amit mutatnak, vannak olyan cam streamek, amelyek az új felhasználókat csalogatják!

Ráadásul amikor megpróbáltam beszélgetni azokkal a lányokkal cam-on, soha nem válaszoltak vissza. Ez csak megerősíti azt a megfigyelésemet, hogy amit mutatnak, azt előre rögzítették.

De van egy gombjuk, amely csak a „Chat with Girls” feliratot mondja. Ehhez azonban megkövetelné, hogy frissítse fiókját igazolt taggá, és ez önnek kerül 20 $ havonta. Visszautasítottam, mert nem igazán vagyok biztos abban, hogy pontosan azt kapom-e, amit fizettem.
De ne fogadd el 100% -ban a szavam - talán csak véletlenszerű tapasztalatom volt. Arra kérem, próbálja ki maga.
Gondolom, ha feliratkozik - jó munkát végeznek a véletlenszerű haverok kiszűrésében, és valódi lányokkal kötik össze.

Találtam néhány jó dolgot is az oldallal kapcsolatban. Először mindegyik A kamera annak az országnak a zászlaját jeleníti meg, ahonnan az illető származik így tudni fogja annak a személynek a nemzetiségét, akivel beszélget. A webhely másik jó tulajdonsága, hogy nem engedik, hogy a felhasználók erőszakot, kábítószer-használatot vagy állatkínzást tanúsítsanak.

De ami igazán vicces, az a tény, hogy felfüggesztették a számlámat meztelenség miatt, amikor még soha nem tettem. Amit tettem, a kezemet a kamerába tettem, hogy megpróbáljam elhárítani azokat a faszverőket. Sajnos a kamera készített egy képernyőképet a tenyeremről és talán a rendszerükről, bár ez valamiféle fityma. Teljesen nem klassz!

De egy másik jó dolog ezen az oldalon, hogy ők szűrje a felhasználók nemét. Ezért lehetősége lesz csak nőkkel vagy férfiakkal beszélgetni!

Nézze meg a Shagle teljes áttekintését.

Érvek

 • A felhasználói elrendezés professzionális
 • Lehetőség a felhasználók szűrésére férfi, nő, pár stb. Szerint

Hátrányok

 • Rengeteg faszverő
 • A kamera faszérzékelője mindent kitilt
 • Hamis cam sikolyokat használnak


4. ChatRandom

chatrandomA ChatRandom egy klasszikus példa a cam-to-cam rulett chat oldalra. Úgy tűnik, mindent átmásoltak Shagle-ból. Ugyanazt a formátumot követték, és nagyjából minden mást! Az egyetlen különbség a szín.

A ChatRandom szerint most már van 3 millió felhasználó az oldalukon. De valóban kételkedem ebben a kijelentésben. Amikor az oldalt használtam, csak néhány faszverővel és pár profi bütyöklánnyal találkoztam. Tehát a 3M felhasználók talán túlzásnak számítanak, de .. határozottan nőnek, ezért érdemes megnézni őket.

A Chatrandom teljes, részletes áttekintését itt ellenőrizheti.

Érvek

 • Jó értékelés a Google Play Áruházban
 • Gyors teljesítmény

Hátrányok

 • Hamis szex rulett bütyök modellek
 • A mobil böngésző verziója nagyon lefagy
 • Túl sok férfi felhasználó


5. Flingster

flingsterA Flingster némileg hasonlít a Dirty Roulette-re. Ami azt illeti, úgy érzem, hogy ők egyformák. Nem szívesen vettem fel ezt a weboldalt erre a listára, de úgy gondolom, hogy mindenkinek tudnia kell róla egy-két dolgot.

Az egyik első dolog, amit észrevettem, az, hogy ez az oldal a véletlenszerű idegeneket szolgálja a világ minden tájáról. Szó szerint rengeteg hímvesszőt fog látni ott is, elkerülhetetlenül. A srácok többsége úgy tűnt, hogy több száz bolognai szendvicset szedett össze, ahogy a kiálló hasukon látható. Emiatt csak kevesebb mint 5 percet töltöttem ezen az oldalon. Ráadásul az egész helyen felbukkanó hamis bütyök kissé idegesítő volt!

De ott is találsz néhány lányt. Talán egy másik dolog, amit nagyra értékelek ezen az oldalon, az az maszkot tesznek az arcodra, így egyetlen ember sem ismerheti fel.

Érvek

 • Nincs hamis cam lány
 • Könnyen használható és ingyenes
 • Imádom az általános dizájnt

Hátrányok

 • Belefulladsz a péniszek tengerébe


6. SlutRoulette

ribanc Lehet, hogy a Slut Roulette klassz névnek tűnik, de az élmény kissé ismerős volt. Abban a pillanatban, amikor kinyitottam a weboldalt, több, „rossz” lány, bütyökkel azonnal fogadott.

Világos, hogy ezek a lányok nem „valók”, mert nagy felbontású videókban mutatják be őket, amelyek úgy tűnik, mintha egy film klipje lenne. Megmutatták ezeknek a lányoknak a nevét is, és amikor rákerestem néhányukra a Google-ben, megtudtam, hogy más oldalakon is közvetítenek, ami bizonyítja, hogy az elméletem helyes.

Ezek a lányok megpróbálnak néhány dollárt keresni. Például egy Pinklipz nevű modell megtalálható a Livecams.com oldalon, és megjelent a SlutRoulette oldalon is. Ez azt jelenti, hogy egyszerre lép fel mindkét oldalon. Ami nem feltétlenül rossz ...

Fel kell iratkoznia a ingyenes fiók a webhely használatához. Lehetőséget nyújtanak arra is, hogy prémium tagságra váltson.
Tehát, ha kényelmesen beszélgethet fizetett modellekkel - gondolom, ki kell próbálnia. Pedig nagyon jól néznek ki ...

Érvek

 • Néhány alternatívát kínál a bejelentkezéshez.
 • Gyönyörű lányok

Hátrányok

 • Bérelt rulett video chat bütykök
 • A kamera fekete lesz, ha mobil böngészőben használják


7. Tempo kamerák

tempokamerák Ha jó alternatívát keres az Omegle helyett, a Tempo Cams-et ajánlanám. Legalábbis ez az oldal nincsenek olyan péniszei és meztelen lányai, amelyek elárasztják Omegle-t. Szeretem a weboldal felületét is. Amikor eljut a kezdőlapra, rábukkan egy legördülő menüre, amely megkéri, hogy válassza ki a kívánt rulett-élmény típusát - meleg, shemale, lány, hentai stb.

Tempo kamerákkal, szexi nők csábító mutatványokat készítenek minden bütyökben.

Szóval, ez azoknak működhet a legjobban, akik nem bánnák a kanos nőket közvetítő hamis bütyköket. De akkor nem számíthat arra, hogy ezek a nők legalább szóban kapcsolatba lépnek veled.

Tényleg nincs kedvem regisztrálni erre az oldalra, és kihasználni az ingyenes fiókot, amelyet teszten adok. Úgy érzem, hogy több más felnőtt chat oldal is megérdemli az értékes időmet.

Érvek

 • A nők akkor is nagyon csábítóak, ha hamisak

Hátrányok

 • Regisztrálnia kell, és fizetnie kell, hogy csevegjen olyan nőkkel, akik nem a kamerák
 • Csevegés előtt ellenőrzi az életkort


8. Légy rossz

légy rosszA BeNaughty egyike azoknak a webhelyeknek, amelyek felkerültek a keresési eredmények közé, amikor a legjobb felnőtt chat oldalakat kerestem online.

Úgy működik, mint egy rossz oldal a bekötésekhez és több ezer regisztrált tag van. Megpróbáltam böngészni néhány profilban, és az egyik dolog, ami azonnal felkeltette a figyelmemet, az a különböző X besorolású tartalom volt, amely a felhasználók profilján lévő fotók felfedését is magában foglalja.

A webhely tagjainak profiljában van egy csevegés ikon, amelyre kattintania kell, ha beszélgetést szeretne kezdeményezni egy ilyen taggal. Továbbá lehetővé teszik a tagok számára, hogy küldjenek privát üzeneteket egymásnak ingyen. Lehetőség van a tömeges üzenetküldés funkció használatára azok számára, akik egyszerre több taggal akarnak kapcsolatba lépni.

Érvek

 • Hetente 120,000 XNUMX felhasználó aktív
 • Mindig vannak nők online
 • Nincsenek hamis profilok a webhelyen
 • Fotókat és videókat csevegésben oszthat meg

Hátrányok

 • Nincs lehetőség arra, hogy párként jelentkezzen be a webhelyre


9. Jizz rulett

jizzroulette A Jizz Roulette egy másik felnőtt chat oldal, amely felhívta a figyelmemet. Kicsit szkeptikus voltam, mert amikor a Google-ben rákerestem az egyik srác nevére, aki szerepelt az oldalon, egy CamUltimate néven ismert weboldalra vittem.

Amit felfedeztem, azt mondhatom, hogy ez a webhely esetleg hamis bütyköket használ, vagy két webhelyen sugároznak. Függetlenül az általuk alkalmazott módszertől, ez a weboldal egyértelműen a meleg közönség számára készült. Tehát, ha valami meleg bütyköt vagy hasonlót keres, azt hiszem, ez az egyik legjobb hely.

Érvek

 • Szórakoztató lesz, ha megnézi a férfi modelleket
 • Csak akkor láthatja őket, akik teljesítenek, de nem fognak látni, ha nem tetszik

Hátrányok

 • Kényszerített hitelkártya-előfizetés
 • Rengeteg felugró ablak kérdezi folyamatosan, hogy legalább 18 éves vagy-e
 • Meg kell kérnie, hogy regisztráljon egy fiókot a csevegéshez


10. Chat Avenue

chatavenueA Chat Avenue nemcsak felnőtteknek szóló chat oldal. A felhasználók különböző csoportjainak, többek között gyerekek és diákok. Ha felnőtt szórakozásra vágyik, akkor meg kell menjen a felnőtt tagok chat szobájába. A felnőtt csevegőszobában van egy szoba is egyedülállók, melegek és azok, akik a lehetséges randevúkat keresik. Ingyenesen csatlakozhat bármelyik csevegőszobához.

A Chat Avenue szórakoztató módja a más emberekkel való kapcsolattartásnak és a szociális készségek fejlesztésének. Remek helyszín arra is, hogy vonzza a lehetséges dátumokat, amelyek partnerévé válhatnak. Ha olyan profilra bukkan, amelyet csodál, egyszerűen küldjön privát üzenetet, és csak rajtad múlik, hogyan melegítse fel a dolgokat!

Az oldal moderátorai mindent megtesznek azért, hogy a weboldal tiszta és faszverő legyen. Ha tag vagy, segíthetsz, ha bejelentesz mindenkit, aki nem tartja be a weboldal szabályait.

Érvek

 • Nagyon aktív csevegőszobák
 • Minden témához sok csevegőszoba áll rendelkezésre
 • Minden csevegőszoba a szoba témájához igazodik
 • Vannak csevegőszobák moderátorai
 • Videocsevegés néhány szobában elérhető

Hátrányok

 • Nem lehet megmondani, hogy valaki hamis személyazonosságot mutat-e
 • Maga az oldal kissé spam jellegű


Következtetés

A fentiekben felsorolt ​​összes felnőtt chat-oldal közül Ön szerint melyik a legjobb? Bár nagyon szeretnék ajánlani egy felnőtt chat-oldalt azoknak, akik szeretnének egy kicsit szórakozni más hasonló gondolkodású személyekkel az interneten keresztül, csak nem tudok konkrétat kiemelni. Azt hiszem, érdemes kipróbálnod magadból néhányat, és megnézni, hogy megfelel-e az igényeinek.

És nem szándékom feltörni a buborékodat, de néhány webhely komolyan tele van hamis emberekkel, akik megpróbálják kihasználni a hiszékeny felhasználókat. Legtöbbjük tele van professzionális maszturbátorokkal és hamis modellekkel, amelyek megpróbálják csábítani az embereket.

Ha tudsz olyan felnőtt chat oldalról, amely szerinted megéri az idejét és a pénzét, akkor nyugodtan írj nekünk egy megjegyzést! Lehet, hogy hozzáadom ehhez a listához.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére