Frissítve: 29. szeptember 2022

CuckoldChat

& 12 legjobb szex chat webhely, mint a chat.thecuckoldconsultant.com

Mutasson 12 alternatívát a chat.thecuckoldconsultant.com webhelyhez

CuckoldChat fő

Eleged van a vaníliás szexből? Ki akartad próbálni a felszarvazott életmódot? Nos, jó hírem van számodra. Ma áttekintjük a Cuckold Consultant CuckoldChat szolgáltatását. Fogadok, hogy eléggé ismeri a Cuckold Consultant-t, és már egy ideje az iparban van. Ez az oldal fantasztikus közösséget és álomcélpontot hozott létre minden felszarvazott szerető számára. A CuckoldChat oldal tagmérete határozottan sokat elárul arról, hogy mennyire sikeres a szolgáltatások és funkciók terén. De csakúgy, mint én, én is tudom, hogy ez az első alkalom, hogy találkozik egy csevegőoldallal, amely mindenfajta felszarvazott tevékenységnek és örömnek szentelt. Szóval jobb, ha csatlakozom hozzám, miközben felfedezem ezt a fétist, és megnézem, megéri-e a hype-ot.

Hivatalos URL: https://chat.thecuckoldconsultant.com/

Üdvözöljük a Cuckold világában!

A felszarvazás a mai napig egy vitatott életmód, amelyet nem mindenki értene meg vagy fogadna el igazán. De tudomásod szerint ez nagyon hasonlít a poliamor kapcsolatokhoz, mivel a „férj” beleegyezik, hogy a házasságukon vagy kapcsolatukon kívül férfiakkal feküdjön le. De természetesen ez egy teljesen egyedi entitás.

Gyakran csak a hölgy vagy a feleség megy alkalmi randevúzásra, és baszd meg a férfiakat. Néha a nézeteltérések és az, amit a férjnek nem szabad vagy nem szabad megtennie az együtt töltött idő alatt, a fétis lényege általában az, hogy a férfi élvezze minden gyötrelmes kényszert, amellyel szembesül.

Bizonyra bizarr és lenyűgöző formája a vágynak, ha azt nézi, ahogy a házastársa teljes egészében egy havernak szenteli magát, és olyan tetteket követ el, amelyeket soha nem mondana ki feléd. Sértő, lealacsonyító, felpezsdítő, és nem is tudom – csak igazán csábító, ha szabadlelkű szajhának tekinteni a romantika után.

Válassza ki csevegőszobáit

A felszarvazott csevegés

CuckoldChat felszarvazott chat

A Cuckold Chat valószínűleg a The Cuckold Consultant's CuckoldChat legforgalmasabb chatszobája. Ennek az oldalnak az elsődleges csevegőszobája, és naponta több száz ember cserél képeket, videókat és üzeneteket. Inkább töltsön fel, mert a Cuckold Chat szoba által nyújtott élmény több, mint a tipikus felszarvazott öröm. Tudom, hogy a felszarvazás már egy fantasztikus fétis, amelyre minden pár vagy feleség valaha vágyott, de valódi emberekkel és idegenekkel megtapasztalni az elégedettség új szintjét jelenti.

Csak a feleséged csevegőszobája

Talán a „Just Your Wife” csevegőszoba a CuckoldChat webhely leghihetetlenebb szobái közé tartozik. Általában az itteni tagok szívesen mutatják meg barátnőiket, partnereiket és feleségeiket a legcsábítóbb és legintimebb módon. Ne feledje, hogy itt semmilyen elemet tilos újra közzétennie, ezért győződjön meg arról, hogy amit megoszt, az a tiéd.

Az ellenőrzött képtulajdonosok csevegőszobája

A webhely úgy írja le ezt a csevegőszobát, mint „Az ígéret földje azoknak, akik megszerezték a Verified Pic-Owner VMB-t”. Nos, a The Cuckold Consultant's CuckoldChat nagyon szigorú az oldalon lévő képek ellenőrzésekor, és a moderátorok nem tolerálják a pózolókat. Tehát, ha profilképeket töltesz fel vagy dolgokat osztasz meg, azok a CuckoldChat moderátorainak kezén mennek keresztül. Ha biztonságban van, ellenőrzött képeket találhat ebben a csevegőszobában. Ne feledje, hogy a chathez csatlakozó összes tag rendelkezik Verified Pic-Owner VMB-vel. Tehát ha még nem szerezte meg ezt a jelvényt, próbáljon meg más szobákhoz görgetni.

CuckoldChat rajzfilmek és művészeti szobája

CuckoldChat rajzfilmek chat

Ha Ön művész, vagy műalkotásokat, képregényeket vagy bármilyen animációs tartalmat gyűjt, a Cartoons & Art Chat Room valószínűleg a legjobb hely az Ön számára. Itt minden tagot érdekel mindenféle rajzfilm, de persze felszarvazott csavarral. Vannak benne dögös feleségek képregények, felszarvazott jeleneteket bemutató rajzfilmek és még sok más. Természetesen ez a csevegőszoba olyan, mint egy Hentai Dungeon, de csak a legerotikusabb felszarvazás élményét találhatod meg. Ne feledje, hogy amikor bekapcsolódik a csevegésbe, győződjön meg arról, hogy készen áll a megosztásra, és átadja magát a „dögös feleség” őrületnek. A résztvevők aktívak, és lehet, hogy a gyenge farkad nem bírja.

A CuckoldChat lealacsonyítása és megaláztatása

Bármilyen furcsán is hangzik, az interneten rengeteg ember élvezi, ha mások megaláztatását/lealacsonyítását hallja, vagy akár másokkal is megteszi. Ezért a CuckoldChat gondoskodott arról, hogy legyen egy deluxe szoba a fétis számára, az úgynevezett "Degradation & Humiliation" Chat Room. Engem személy szerint nem izgat fel, ha megalázó vagy megalázó szavakat kapok vagy mondok, de sokatok számára ez minden erotikus dolog paradicsoma. Olyan, mint a földi mennyország, de még jobb. Sok idegen készül a játékra. Valójában, miközben ezt a véleményt írtam, körülbelül 800+ ember volt az oldalon.

CuckoldChat Stag & Vixen pornó csevegőszobája

CuckoldChat szarvascsevegés

Azok számára, akik nem tudják, a Stag and Vixen egyfajta felszarvazott fétis, amelyben a feleség egy másik férfival szexel, miközben a férje nézi. Ellentétben a felszarvazással, amely gyakran különböző formájú megalázással jár, a szarvas és a szarvasbika a megegyezésen alapuló szexet és az élvezetet segíti elő. Más szavakkal, ez a fétis hasonló a felszarvazáshoz, de nem követi a hagyományos felszarvazott természetet. Ha ez elképesztően és érdekesen hangzik, akkor a CuckoldChat "Stag & Vixen Porn" csevegőszobája valószínűleg álmai úti cél! Mindenkit szeretettel várunk, és csatlakozz a szórakozáshoz. Ne féljen felfedezni a Stag & Vixen világát.

Csevegőszoba a Sissy Cuckolds számára

CuckoldChat felszarvazott csevegés

Sissy Cuckold? Ez nem biztos, hogy az én dolgom, de ha felizgat, hogy csicska felszarvazott, akkor ez a chat szoba neked való. Üdvözöljük a "Sissy Cuckolds" csevegőszobában, ahol az emberek élvezik, hogy besurrannak a csaló feleségeibe, miközben átélik a nővér szerepét. Lehet, hogy egyesek számára furcsán hangzik, de a Sissy Cuckold életmódot öröm megtapasztalni. Próbáld ki, és meglátod, miről beszélek. Ne aggódj; Itt nincs helye az ítélkezésnek, és mindenki szívesen látja azokat a felhasználókat, akik szeretik vagy szeretnék kipróbálni a csicsás felszarvazott életmódot.

További közösségi helyek a chat.thecuckoldconsultant.com oldalon

Nagyobb Közel-Kelet csevegőszoba

CuckoldChat közel-keleti chat

Sok ember ugrál egyik csevegőszobából a másikba. De ha van egy bizonyos csoportja, akikkel kapcsolatba szeretnének lépni, jobb, ha egy „specifikus témájú” csevegőszobába látogatnak, amelyet kifejezetten a nagyközel-keleti csoport számára készítettek. Itt a „Nagy Közel-Kelet” csevegőszobában minden típusú embert megtalál, aki ezt a csoportot, kultúrát, helyet és nyelvet keresi.

CuckoldChat kockajátékterme

Játékra készülsz? Nos, ezt most megteheti a CuckoldChat oldalon, amikor csatlakozik a Dice Game Chat Room-hoz. Van benne egy izgalmas Cuckold Dice, amellyel együtt játszhatsz idegenekkel az interneten, vagy esetleg a feleségeiddel és a barátnőiddel.

Csevegőszoba fajok közötti igényekhez

CuckoldChat fajok közötti csevegés

Tudom, hogy sokan közületek élvezik a fajok közötti szex és szórakoztatást, ezért a CuckoldChat gondoskodott arról, hogy beépítsen egy chatszobát, ahol kifejezheti a fajok közötti szex iránti szeretetét. Bármit el tud képzelni, itt van, tehát ez több lehet, mint egy álom úti cél, hanem inkább egy erotikus menedék!

A chat szoba csak VIP-eknek

Természetesen a Cuckold Consultant's CuckoldChat fantasztikus helyet készített szeretett VIP tagjainak. Ha szeretne tagja lenni ennek a csoportnak, próbáljon meg regisztrálni egy fiókot, és iratkozzon fel az oldalra. Élvezze a szórakozást és az izgalmat VIP-társaival.

Fétis felszarvazott pornó chat szoba

CuckoldChat fétis felszarvazott chat

Sokan az interneten nem félnek attól, hogy képeket cseréljenek idegenekkel, ami csak a „Fetish Cuckold Porn” csevegőszobában megosztott tartalom mennyiségét bizonyítja. Számos kép található rajta a világ legszexisebb és legkanosabb dögös feleségeiről, akik élvezik a felszarvazott élményt. Ha van saját gyűjteményed, oszd meg mindenkivel!

A Beszélgető Klub

Akar szocializálódni? Nos, a CuckoldChat különleges ajándékkal rendelkezik számodra: a Beszélgető Klub. Ez egy chat-szoba, ahol az emberek összegyűlnek, hogy bármiről beszéljenek a nap alatt. De amikor megnéztem, a felhasználók nyilvánvalóan intim és erotikus témákat kerestek. Szóval jobb, ha készen állsz erre. Mielőtt csatlakozna, ne felejtsen el regisztrálni az oldalon. Nagyon egyszerű, ezért nincs miért aggódni. Ez több interakciót és vitát jelenít meg a Cuckold Consultant's CuckoldChat csevegőszobái között.

A CuckoldChat csevegési szabályai

CuckoldChat chat

A Cuckold Consultant CuckoldChat nagyon szigorú és konkrét szabályokat tartalmaz, amelyeket minden tagnak és vendégnek be kell tartania. Vegye figyelembe, hogy a moderátorok soha semmit nem fognak kicsúszni a szemük elől, ezért ha a szabályok ellen cselekszel, számíts arra, hogy tartalmadat törölni fogják az oldalról.

Kezdetben a CuckoldChat nem engedélyezi a kiskorúakat az oldalon, ezért jobb, ha legalább 18 éves vagy, hogy tag legyél. Természetesen, mivel a gyerekek szigorúan tilosak, ez a csevegőszobán belül megosztott összes tartalomra, videóra és képre vonatkozik. Valójában a felhasználók nem vitathatják meg kiskorúakat vagy gyerekeket érintő szexuális összefüggéseket. És ha már a tartalomról beszélünk, a CuckoldChat nem tolerálja az illegális tevékenységek semmilyen formáját, mint például a tabu pornót, vérfertőzést, brutalitást, nemi erőszakot, drogokat, állatiasságot stb.

CuckoldChat további csevegés

Ezenkívül az itt megosztott képek vagy videók nem származhatnak más tulajdonában lévő webhelyekről vagy forrásokból. A CuckoldChat mindent megtesz a hitelesség és az amatőrség előmozdítása érdekében. Ezenkívül ne vitassa meg és ne ossza meg közösségimédia-fiókjait a csevegőszobában, és főleg ne kényszerítse az embereket, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel a platformon kívül. Ezeket az információkat csak privát beszélgetések során fogadjuk el.

Soha ne árasszon el vagy spamezzen üzeneteket a chatben, és ne trollkodjon más felhasználókkal. Az emberek szórakozni jönnek ide, szóval ne vegyék ki belőle az örömöt. Továbbá kérjük, tartózkodjon a farkaképek megosztásától; ezek senkit nem érdekelnek. Beszélgetés közben ügyeljen arra, hogy ne használjon trágár szavakat, és ne fejezzen ki rasszizmust semmilyen formában. Hagyja abba a webhely tartalmán kívül bármi más megosztását, az oldalon kívülre irányított linkek megosztását, vagy a jelentős vízjelekkel ellátott képek rögzítését. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy be kell nyújtania egy VMB-igazolást a képekről, hogy igazolja, hogy Ön személyesen a tulajdonosa.

Amint láthatja, néhány szabály itt meglehetősen csekély, míg mások jelentősen fontosak. A súlyosságbeli különbségek ellenére az egyik feltörése az oldal végleges blokkolásához vagy kitiltásához vezethet. Ezért legyen óvatos a CuckoldChat használatakor. Ne feledje, hogy a moderátorok éjjel-nappal figyelnek.

A CuckoldChat előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Aktív tagok
 • Ingyenes Regisztráció
 • Rengeteg chat szoba áll rendelkezésre
 • Minden felszarvazott cucc
 • Amatőr és hiteles tartalom

CONS:

 • A chat néha zsúfolt lehet

12 legjobb szex csevegőoldal, hasonló a chat.thecuckoldconsultant.com webhelyhez:

# 1 - StripChat

stripchat

Az öt éve működő Stripchat sikeresen benőtt a 10 legjobb felnőtt platform közé, és továbbra is kiváló minőséget és szolgáltatásokat nyújt, így mindenki egy kicsit jobban szereti az oldalt. A Stripchat egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy a felhasználók nem csak a modellekkel kommunikálhatnak, hanem cseveghetnek más felhasználókkal is. Ezenkívül rengeteg modell van regisztrálva ezen a weboldalon, amelyek többsége professzionális pornósztár. Pornográf jellegével a Stripchat már jó hírű és hiteles cam-oldal; bárhol is van, mindenki a saját tempójában élvezheti a szexuális örömöket.

Íme a Stripchat teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A webhelyen található gyönyörű modellek hosszú listája
 • Egyszerű, menő és vonzó weboldal kialakítás
 • A felhasználók privát üzeneteket továbbíthatnak
 • A weboldal könnyen elérhető és felhasználóbarát
 • Élő foglalkozások és videók széles választéka
 • Kiterjedt GYIK oldal
 • INGYENES nézet és csevegés a vendégek számára

CONS:

 • A nem regisztrált tagokat felugró üzeneteken keresztül folyamatosan emlékeztetik a regisztrációra (ami bosszantó)
 • Az angol az egyetlen elérhető nyelvi funkció
 • A privát üzenet csevegések kizárólag fizetett tagság esetén használhatók

# 2 - chatrandom

chatrandom fő

A Chatrandom egy ingyenes élő chat-oldal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen kapcsolatba léphessenek emberekkel és idegenekkel világszerte. Az oldal 2011 körül kezdte meg kiemelkedő szolgáltatását, azóta mára az egyik legnépszerűbb oldal lett. Valójában ez a legizgalmasabb élő csevegés, amelyet megtapasztalhat. Mivel a rendszer rulett típusú egyezést használ, és lehetővé teszi, hogy naponta több ezer emberrel csevegjen

Kattintson ide a Chatrandom teljes értékeléséhez.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes
 • A felhasználók cseveghetnek a világ más részeiről érkező tagokkal
 • Az emberek regisztráció nélkül csatlakozhatnak az élő csevegéshez
 • Ezer aktív felhasználó van naponta
 • Az alkalmazás verziója letölthető
 • Az identitás elrejtése a „maszk” révén nyilvános.
 • Ingyenes üzenetküldés

CONS:

 • Nincs elérhető profilkép
 • Csak az Android felhasználók tölthetik le
 • Több hím van, mint nő

# 3 - Arousr

ébreszt haza

Az Arousr egy igazán innovatív koncepciót vezetett be, amely extra intim és ösztönző élményt nyújt számunkra. Eddig ez volt a legnépszerűbb szolgáltatás azok számára, akik szórakozni, flörtölni és kötetlen szexcsevegésre vágynak. Ha olyan webhelyet keresel, amely könnyen használható, és amely a szexi nők hosszú listáját tartalmazza, a Dudethrill ezt ajánlja mindenekelőtt.

Arousr értékelés itt.

Előnyei:

 • Egyszerű navigáció és elrendezés
 • Rengeteg női tag
 • Ingyenes regisztráció plusz 100 kredit ingyenes
 • A koncepció egyedi és érdekes

CONS:

 • Egyes műsorok meglehetősen drágák
 • A modellek listája nem olyan sok
 • Az alapfiókban vannak hirdetések

# 4 - Fapchat

fapchat főoldal

A Fap Chat egy olyan platform, amely segít az olyan férfiaknak, mint te, vonzó egyedülálló nőknek, hogy meztelen szelfifotókat készítsenek és beszélgetést folytassanak. Több ezer lenyűgöző fiatal hölgy közül lehet választani, így valószínűleg talál legalább néhányat, amelyet szeretne.

Kattintson a Fapchat teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • A weboldal egyszerű kialakítású és nagyon könnyen használható
 • Meg lehet nézni a valódi élő nők fellépését cam-on
 • Névtelen identitást tart fenn
 • Nincsenek botok és hamis profilok

CONS:

 • Nincs élő chat szolgáltatása vagy telefonszolgáltatása
 • Nem lehet kameraműsorokat rögzíteni

# 5 - Chaturbate

chaturbate

Még soha nem volt ilyen egyszerű az emberekhez való csatlakozás világszerte. A Chaturbate-nek köszönhetően korlátlanul beszélhetsz. Ráadásul soha egy fillért sem fog költeni rá. Nagyon sok szexi és gyönyörű nő áll az Ön rendelkezésére a hét minden napján, 24 órában. Ami azt illeti, a nők ezen a webhelyen szeretik a perverz dolgokat, ami mindig megéri az időt és a figyelmet. Mindeközben élő műsorok is megtekinthetők kedvező áron.

Nézze meg a Chaturbate áttekintését.

Előnyei:

 • Sok cam lány elérhető éjjel-nappal, élőben
 • Nincsenek további díjak
 • Az aktok és a szex mindig garancia
 • Sima böngészés okostelefonokon és más eszközökön

CONS:

 • Kevés videó van SD formátumban
 • Drága privát show-k

# 6 - 321SexChat

321 szexchat

A Greg Barrow remekműve, a 321SexChat egy 2002-ben alapított szexcsevegő-webhely. A korábban 321Chat webhelyként ismert webhely rengeteg csevegőszobát tartalmaz felnőttek, gyerekek és tinédzserek számára. Valójában minden előnye megvan, mint egy felnőtt szexuális weboldalnak. Arról nem is beszélve, hogy biztonságos, zökkenőmentesen böngészhető, és szórakoztató a használata.

A 321SexChat teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Az alapvető funkciók és funkciók ingyenesen elérhetők
 • A weboldal mobil verziója sima és felhasználóbarát mind iOS, mind Android készülékeken
 • Testreszabhatja a profilfiókokat
 • A felhasználók névtelen identitását megőrzi
 • Ingyenes videocsevegés
 • Lehetősége van az ingyenes verzió használatára
 • A tervezés egyszerű, de nagyon könnyen használható
 • A böngészési élmény zökkenőmentes és nem késik
 • Rengeteg kategória és csevegőszoba élvezheti
 • Kompatibilis az összes okostelefon eszközzel

CONS:

 • Hirdetéseket tartalmaz
 • A privát szobák használata nem ingyenes

# 7 - BDSMChat

BDSMchat fő

Összehasonlítva más szex chat-oldalakkal, a BDSMChat más és egyedi fétiseket kínál, amelyek közül csak néhányan örülnének. Rengeteg különféle chat-szobát talál, ahol szabadon kifejezheti erotikával kapcsolatos fantáziáit. Ez az, amiről a BDSMChat világszerte ismert.

Vessen egy pillantást a BDSMChat áttekintésére.

Előnyei:

 • Számos chat szoba áll rendelkezésre
 • Minden típusú kink és fétis számára megfelel
 • Aktív tagok
 • Egyszerű dizájn és használhatóság
 • Informatív blogok
 • Vendég felhasználóként böngészhet

CONS:

 • A fórumnak kevés tagja van
 • A chatbe való belépéshez regisztráció szükséges

# 8 - iSexyChat

iSexyChat

Az iSexyChat egy csevegőwebhely, amely rengeteg kellemes, ösztönző és kielégítő szolgáltatást kínál azok számára, akik bárkivel szeretnének szóba elegyedni az interneten. A webhely gondoskodott arról, hogy a nyilvánosság egy platformon tapasztalhassa meg a kiteljesedést és az elérhetőséget. Készülj fel szomjúságod és szexuális szükségleteid oltására! Az iSexyChat az azonos igényekkel, vágyakkal és érdeklődési körrel rendelkező egyéneket csoportosítja. Ez határozottan minden eltöltött időt érdemessé és örömtelivé tesz.

Itt van egy iSexyChat áttekintés.

Előnyei:

 • Korlátlan használat a weboldal legtöbb funkciójával
 • Nincs szükség regisztrációra a csevegőszolgáltatás használatához
 • A webdesign még a kezdő felhasználók számára is kényelmes és barátságos
 • Különféle ingyenes felnőtteknek szóló weboldalakat javasol
 • Nincs megkülönböztetés, és üdvözli a különböző nemi preferenciákat
 • Csevegőszobák széles választéka közül választhat

CONS:

 • Az ügyfélszolgálat nem érhető el
 • Több olyan hirdetés, amely befolyásolja a csevegés élményét
 • Nem elérhető keresőmotor eszközök

# 9 - SaucyTime

SaucyTime fő

A SaucyTime egy szexuális csevegőoldal, amely egyesíti a közösségi oldalak szolgáltatásait, a rulett típusú csevegést, a szexműsorokat és a társkereső alkalmazásokat. Sajnos a SaucyTime nem olyan népszerű, mint más szex chat-oldalak, mint például a Flingster, a Stripchat és más mainstream hálózatok. Így kevésbé valószínű, hogy rendszeresen találkozunk új tagokkal.

A SaucyTime teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Egyszerű és könnyen használható
 • Nincs havi tagsági díja
 • A böngészés gördülékeny
 • Egyedi chat koncepció
 • Változatos modellek

CONS:

 • Híváskor kreditet igényel
 • Több férfi tag, mint nő

# 10 - Klixxs

Klixxs fő

A Klixxs egy nagyon fiatal és újonnan bevezetett élő chat-cam szolgáltatás a felnőtt szórakoztatóiparban. A Klixx-ek koncepciója és kialakítása eltérhet a többi élő szexkamera-oldaltól. De nagyon lenyűgözött az általános szerkezete, szolgáltatásai és szolgáltatásai. Látva, hogy ez az oldal hogyan tudott márkát kialakítani magának, a Klixxs valóban kitűnik a szórakoztatóipar bármely más webhelye közül.

Kattintson a Klixxs teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Rengeteg kategória áll rendelkezésre
 • Kényelmes foglalás
 • Egyedi témák és koncepció
 • Könnyen használható

CONS:

 • Korlátozott számú modell

# 11 - Lewdchat

lewdchat chateket

A Lewdchat a szexuális csevegésről és a flörtölésről szól. Ez az oldal egy aktív közösséget szeretne létrehozni a szexcsevegésen keresztül, és azért hívja fel a figyelmet, mert törődnek a nyilvánosság igényeivel és képességeivel. Itt minden ingyenes, gördülékeny és problémamentes. Nem kell pénzt fizetnie, és nem kell megosztania személyes adatait az oldal használatához.

Lewdchat áttekintés itt.

Előnyei:

 • Nincs szükség regisztrálásra
 • Védi az identitást és betartja az anonimitást
 • Csevegés korlátlan
 • Elérhető 24 / 7
 • Privát üzenetet küldhet a többi tagnak
 • Több chat szoba
 • Egyszerű funkciók
 • Találkozz hasonló gondolkodású emberekkel
 • Teljesen ingyenes

CONS:

 • Elég unalmas design
 • Korlátozott funkciók
 • Kevés webhelytag

# 12 - Chatzy

Chatzy

Mivel a Chatzy.com nem egy hagyományos felnőttkori privát chat-webhely, hiteles lehetőségnek tekinti magát más közösségi oldalak, például a Skype számára. A fiók létrehozása egyszerű, és miután ezt megtette, személyes adatok megosztása nélkül indíthat chatszobákat.

A felhasználók számára előnyös, ha létrehoznak csevegőszobáikat, vagy csatlakoznak a webhelyen elérhető ezer csevegőszoba egyikéhez. Valahogy Chatzy koncepciója kissé elavultnak tűnik; ez azonban nem jelenti azt, hogy a weboldal nem nagyon ajánlott romantikus szerelemhez.

Nézze meg Chatzy értékelését.

Előnyei:

 • A regisztráció egyszerű és biztonságos
 • Ezer elérhető chatszobával rendelkezik, amelyekhez csatlakozhat
 • Hatalmas felhasználói bázis
 • Csevegőszobákat szabadon létrehozhat, és bárkivel megoszthat
 • Azonnali üzenetküldés áll rendelkezésre

CONS:

 • Nincs keresési lehetőség
 • Régimódi design
 • Nincs elérhető profilkép

Következtetés

Az oldal böngészése után végre elmondhatom, hogy a The Cuckold Consultant's CuckoldChat nagyon nyitott és szeretettel vár minden olyan embert, aki hajlandó vagy kíváncsi a felszarvazott életmódra. Ha ez az első alkalom, hogy felszarvazott, minden bizonnyal ez az a hely, ahol menjen. Nem fog aggódni amiatt, hogy elítélnek vagy zaklatnak, mert minden tag nyitott és szereti a társasági életet. Ezen túlmenően, azoknak a pároknak, akik ezt az egyedülálló életstílust élik, egészen biztos vagyok abban, hogy a chat.thecuckoldconsultant.com sokkal több lehetőséget és lehetőséget kínál a felszarvazással kapcsolatos dolgok felfedezésére. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el a weboldalra, és vendégként fedezze fel. Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül megnyomja a regisztráció gombot, mert senki sem tud ellenállni a CuckoldChat oldal által kínált szabad helynek. Még egy olyan Dudethrill sem tud nemet mondani, mint én. Szóval, találkozunk a csajok környékén!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére