Frissítve: 21. október 2021 -én

ChatRandom

Weboldal link: https://www.chatrandom.com

The Ultimate Chatrandom Review - Csatlakozzon hozzá?

Ugrás előnyökre és hátrányokra

chatrandom fő

A 2011-ben kifejlesztett Chatrandom könnyen feljutott a legnépszerűbb kedvencek közé a felnőtt cam és szex chat oldalak tekintetében. Ez volt az az idő, amikor Chatroulette és Omegle már jó ideje létezik. Tehát a Chatrandom a versenyképes ipar túlélése és a többiek körében való megismertetése érdekében egyedülálló és soha nem látott funkciókat fejlesztett ki. De természetesen ugyanabból a koncepcióból fakad, mint mások: idegenek összekapcsolása a világ minden tájáról.

A Chatrandom.com egy felnőtteknek szóló chat-oldal, amely nagyszerű funkciókkal és népszerűségének köszönhetően rengeteg felhasználóval rendelkezik. Más webhelyekhez képest soha nem fogja megtalálni a Chatrandomot, amely önmagát reklámozza, mivel ők már bevezették a nevüket az iparban, és sokan tudnak róluk úgy, ahogy van. Ez az egyik legjobb választás azoknak a fiataloknak, akik új ismerősökkel és összeköttetésekkel szeretnének találkozni. A legtöbb ma található cam webhelyünket pop-up hirdetésekkel bombázzák, és egyesek számára veszélyessé válik, ha kiskorúak csatlakoznak a bandához. Ezen webhelyek némelyike ​​rendezetlen, így nem jut el oda, ahová akar. Szerencsére a Chatrandom közel sincs ezekhez a kiábrándító helyekhez.

Tehát ebben az áttekintésben segíteni fogunk a Chatrandom további megismerésében. Alaposan megvitatunk mindent; A cikk elolvasásával kapott pontos információk nagy segítséget nyújtanak majd annak eldöntésében, hogy valaha is meg akarja-e próbálni a Chatrandomot. Olvassa el, és fedezze fel, mennyire jó egy webhely; ez lehet a lépésed, hogy megfelelj életed következő bekapcsolódásának vagy szerelmének.

Regisztrálnom kell a Chatrandom-ra?

véletlenszerű nyilvántartás

Hogy élvezhesse a Chatrandom által nyújtott nagyszerű lehetőségeket, csak ellátogathat a weboldalukra és még fiók nélkül is használhat bizonyos funkciókat, például a csevegőszobákat. Különböző csevegőszobák vannak, és választhat egyet attól függően, hogy milyen típusú emberekkel szeretne találkozni. Ami a regisztrációt illeti, csak akkor szükséges, ha frissíteni szeretné tagságát és fizetni érte. Ha frissíti fiókját, akkor képes lesz arra, hogy élvezze azokat a jutalmakat és előnyöket, amelyek az ingyenes felhasználók számára nem léteznek. Néhány olyan funkció, amelyet csak a fizetős tagok élvezhetnek, a következők: a csevegőtárs nemének ellenőrzése, a regisztrált felhasználókkal rendelkező összes ország feloldása, az összes hirdetés eltávolítása és a VIP csevegési jelvény megszerzésének lehetősége.


A felhasználóknak két lehetőségük van a fiók sikeres regisztrációjára - vagy megadhatnak érvényes e-mail címet, vagy egyszerűen összekapcsolhatják Facebook vagy Google+ fiókjukat. Az e-mail opcióhoz meg kell jelölnie egyedi jelszavát, a Chatrandom pedig linket küld Önnek a fiók igazolásához. Miután ezzel végzett, már elkezdhet beszélgetni más emberekkel. Csak ellenőriznie kell fiókját, és azonnal ki kell használnia a Chatrandom szolgáltatásait új emberekkel való beszélgetés során. Ha úgy dönt, hogy összekapcsolja közösségi médiafiókját, akkor kihagyhatja az ellenőrzési folyamatot, és azonnal cseveghet másokkal. Bár társkereső oldalak esetében nem javasoljuk a számlák összekapcsolását biztonsági okokból.

Beszéljünk a ChatRandom biztonságáról

A Chatrandom folyamatosan felkerült a legjobb társkereső és összekapcsoló oldalak sorába. De az ugyanolyan híres Omegle-től és a Chatroulette-től eltérően a Chatrandom nem szigorú a felhasználók életkorát illetően. Tehát ez azt jelentené, hogy valószínűleg lehetősége van a kiskorúval való beszélgetésre az Ön tudta nélkül. De természetesen a webhely nem tolerálja az illegális tevékenységeket, ezért ezen a webhelyen sehol nincs szexuális jellegű tartalom.


Tehát, összhangban azzal, hogy a Chatrandom nem rendelkezik életkor-korlátozással, emlékeztetik a felhasználókat arra is, hogy nem lesznek felelősek semmilyen nem kívánt eseményért, amely a platformjukon való tartózkodásuk során történhet. Ez egy emlékeztető arra, hogy a felhasználóknak folyamatosan biztonságban és éberen kell maradniuk a védelem érdekében. Pozitívumként említem, hogy a Chatrandom figyelemmel kíséri a webhelyükön zajló összes beszélgetést, bár, amint azt sokan észrevették, csak egy kis lépésre van szükség a felhasználók védelme érdekében. Csak annyit tehettek, hogy számla megszüntetése és utólagos eltávolítása, valamint a felsőbb hatóságokkal való kommunikáció.


Figyelembe véve, hogy a webhely nem előfeltétele a regisztráció, jó platform új kapcsolatok létrehozására, de felnőtteknek való webhely lévén, az itt élő emberek többségének illetlen szándékai vannak. A felhasználók arról számoltak be, hogy néhány csevegőtárs privát részeket tett ki vagy folytat piszkos beszélgetéseket, és ez mind nem jó a fiatalabbak számára. A gyermekragadozók egyszerűen használhatják ezt az ingyenes online platformot a kíváncsi és ártatlan elmék kihasználására. Ha valaha is találkozik ilyen esetekkel, a lehető leghamarabb be kell jelentenie a csevegőtársát.

A Chatrandom kapcsolattartásának módjai

chatrandomon keresztül csatlakozzon

A Chatrandom sok funkciót kínál a kommunikációhoz. Használhat cam-to-cam online csevegéseket, és ezt sokan széles körben használják. Ezeket a csevegési funkciókat négy típusba sorolják:

 • Véletlenszerű beszélgetés - Itt beszélgethet egy teljesen idegen emberrel a világ bármely pontjáról. Webkamerás csevegésen keresztül is láthatják egymást. Szűrőket használhat meghatározott kategóriákhoz, például nemhez és helyhez, különösen, ha frissített tagsággal rendelkezik. Ebben a kategóriában van a legtöbb felhasználó is.
 • CHAT SZOBÁK - Itt kiválaszthatja, ki és hogyan szeretne beszélgetni más emberekkel. Bármelyik csevegőszobát kiválaszthatja, ahová be szeretne jutni, és amelyet általában az Ön érdeklődésének megfelelően csoportosítanak. Videocsevegésekben is elérhető, így csevegőszobákat találhat olyan kategóriákban, mint egyedülállók, melegek, diákok, barátságos csevegések, csak szöveges vagy csak lányos csevegések.
 • GAY CHAT - Ez minden meleg és biszexuális felhasználót kiszolgál a világ minden tájáról, és azoknak a hasonló gondolkodású embereknek, akik nyitottak a velük való találkozásra. Élvezheti a csak szöveges csevegést és a webkamerás csevegést a video streaming szolgáltatásain keresztül.
 • CAM4 VIDEÓ CSEVEGÉS - Itt beszélgethet egyszerre 4 véletlenszerű felhasználóval a Chatrandom saját videocsevegési lehetőségének használatával. Minden „partynak” megvan a maga chatboxja, és bárkivel kapcsolatba léphet egy külön chatboxon. Csak egy gombra kell kattintania, hogy átugorjon a következő idegenhez, akivel kapcsolatba léphet.

ChatRandom.com Tagok száma és felépítése

véletlenszerű felhasználók

Mielőtt elkezdené használni a Chatrandom alkalmazást, vagy bármilyen társkereső platformot, tudnia kell erről több mint 5 millió bejegyzett számla van az egész világon. Ezen hatalmas felhasználók száma között mintegy 35K-100K felhasználó jelentkezik be napi rendszerességgel a fiókjukba. Bár a webhelyen nincsenek adatok a nemek közötti megoszlásról a felhasználók számára, már most feltételezhető, hogy az arány valószínűleg többé-kevésbé egyenlő lenne, így itt találhat valakit, akivel beszélgethet.


Ami a szexuális preferenciákat illeti, szintén nincs konkrét adat a felhasználók számáról és szexuális irányultságáról. A Chatrandom egy chatszobát kínál, amely bárki számára gondoskodik az LMBT + közösségből, és bárkit szívesen fogadnak, tekintet nélkül a szexualitásra. Ami a faji és etnikai hovatartozást illeti, elmondhatja, hogy a Chatrandom-nak sokféle felhasználója van, mivel a világ minden tájáról elérhető. Bárhol is legyen, nagy valószínűséggel megtalálhat más felhasználókat ugyanabból az országból vagy akár ugyanabból a városból, mint te.


Az oldal demográfiai adatai szerint India és Olaszország a vezető országok, ahol a legtöbb felhasználó van, a közönségarány meghaladja a 11% -ot. Őket az USA és Németország követi 10, *, illetve 8.1% -kal. Mivel a Chatrandom világszerte elérhető, nagyon változatos közösségben élsz, és ehhez a tényhez hozzájárul az a rendszere is, amelynek nem kell előzetesen regisztrálnia a szolgáltatásainak használatához. Tehát elmondhatja, hogy az emberek itt általában jönnek és mennek.

A Chatrandom árpolitikája

véletlenszerű árképzés

Bár a prémium tagság ára kissé drága, érdemes megnéznie a különbségeket az ingyenes tagság között.
Ha regisztrál a Chatrandom-ra, azonnal megkapja a 100% -ig ingyenes normál tagságot. Bármely véletlen idegennel cseveghet, csatlakozhat csevegőszobákhoz és videocsevegésekhez. Ne feledje, hogy még a nem regisztrált felhasználók is hozzáférnek az ilyen funkciókhoz. Annak ellenére, hogy ezeknek a juttatásoknak a nagy része a fizetési feltételek mögött van, a Chatrandom még mindig sokat nyújt mindenki számára. Tehát továbbra is megtalálhatja az alkalmi dátumokat anélkül, hogy egyetlen fillért is el kellene költenie. Valószínűleg az egyetlen hátránya az ingyenes tagságnak az, ha harmadik fél hirdetéseivel kell megküzdenie. Megzavarja az egész élményt. Tehát azt mondhatjuk, hogy ez az az ár, amelyet azért fizet, ha cserébe nem fizet semmit az Ön által használt funkciókért.


Ha úgy dönt, hogy frissíti tagságát, és fizet egy kicsit, akkor szabadon választhatja ki a tetsző csevegőszobát. A nem és a hely szerinti szűrők is használhatók. Megkapja a VIP jelvényt és a visszavonási vagy újracsatlakozási lehetőséget egy korábbi felhasználóval, akivel cseveghetett. És természetesen a legjobb az egészben, hogy zökkenőmentes és zavartalan élményt kap, levonva a bosszantó hirdetéseket.

Chatrandom.com Design és használhatóság

chatrandom használhatóság

A Chatrandom weboldala jól felépített és nagyon felhasználóbarát. A webhely oldalai könnyen navigálhatók, egyszerű gombikonokkal és könnyen olvasható betűtípusokkal rendelkeznek. Több közül is választhat 20 nyelvi lehetőség és gyorskeresési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek segítségével kapcsolatba léphet más felhasználókkal a világ minden tájáról. Még a webkamera funkciója is jól működik. Ha rákattint a Start gombra, azonnal látni fogja a webhelyet, amely másik online felhasználót keres így elkezdhet beszélgetni egymással, és a számítógép vagy a laptop webkamerája is engedélyezve lesz. Egy előugró ablakban engedélyt kérünk a webkamera és a mikrofon funkcióinak eléréséhez. Ennek ellenére továbbra is lehetősége van kikapcsolni a video streaminget, ha még nem érzi jól magát. A weboldalon minden jól és gyorsan működik, így nem kell aggódnia a lemaradás és a lassú kapcsolatok miatt.

Ami a weboldal dizájnját és esztétikáját illeti, a Chatrandom gondoskodik arról, hogy tökéletesen eltalálják ezeket a területeket, ugyanakkor mindent könnyen kezelhetőnek tartson, hogy a felhasználóknak ne legyen nehéz eligazodniuk az oldalon. Annak ellenére, hogy társkereső platform, a kék és a fehér színpaletta mellett döntöttek, ellentétben a legtöbb olyan sötétebb színű társkereső oldallal, mint a fekete és a piros.

A színválasztásuk miatt nagyon tiszta, professzionális és hívogató megjelenésű. Nagy fontokból is áll, amelyek könnyen olvashatók. Összességében a webhelyet úgy alakították ki, hogy kellemes legyen a szemnek, felülete pedig minimalista és elég egyszerű. A webhelyén nem található rendetlenség vagy rendezetlen terület, mivel minden kényelmesen elhelyezhető, így a felhasználók könnyedén megtalálhatják a kívánt gombot vagy opciót.


A Chatrandom egyik hasznos és józan ésszel kapcsolatos szempontja, hogy hogyan rendelkezik a kis „Súgó” rész az oldaluk alján. Ha a webhely használata közben bármikor problémába ütközik, egyszerűen konzultáljon és ellenőrizze ezt a részt, mielőtt továbblépne az ügyfélszolgálatukhoz. Sőt, online biztonsági tippeket is kínálnak, így elkerülheti az online csalókat. Ha még nem ismeri a weboldalt és általában az online társkereső világot, javasoljuk, hogy olvassa el.


Az egyik hátránya, amelyet már korábban megállapítottunk, a hirdetéseik. Különösen akkor lesz bosszantó, ha ingyenes felhasználó vagy. Egyesek számára ez zavaró lehet, de nincs miért aggódni. Ezeket nem olyan helyeken helyezik el, amelyek zavarják a tapasztalatokat, hanem szabad helyekre helyezik el. Hirdetéseik nagy része szintén nem tolakodó megjelenésű, és nem is figyelemfelkeltő, ezért biztos lehet benne, hogy továbbra is megnézheti és összpontosíthat minden másra, ami fontos. Ha Ön gyakran használja a Chatrandom alkalmazást, egy bizonyos ponton megszokja a hirdetéseket, és észre sem veszi, hogy ott vannak.

Fiók törlése és előfizetés törlése a ChatRandom-on

A prémium tagságokat a fiók törlése oldalon tekintheti meg. Ha így tesz, akkor emlékeznie kell arra, hogy a következő számlázási ciklusig hátralévő időtartamra nem térítjük vissza. Tehát, ha törölni szeretné, akkor dönthet úgy, hogy folytatja csak a következőig, így még használhatja egy darabig, és nem fog pazarolni. Visszatérítés csak bizonyos feltételek mellett lesz elérhető.

De itt az a rossz, hogy a weboldal nem ad egyértelmű paramétereket az ilyen feltételekkel kapcsolatban, ezért csak feltételezhetjük, hogy a visszatérítés csak a Chatrandom belátása szerint fog történni.
Ha törölni akarja a fiókját, akkor egyszerűen el kell mennie a Saját fiók fülre. Innen megtalálja a Fiók törlése lehetőséget, így ha rákattint, megerősítő e-mailt kap a fiók törléséről. Miután törölte a fiókját, többé nem tudja visszakérni a műveletet.

Mobilalkalmazás a Chatrandom.com webhelyhez

véletlenszerű alkalmazás

A Chatrandom letölthető a mobilalkalmazáson keresztül, de csak Android-felhasználók számára. A Google Play Áruházból díjmentesen beszerezheti. A mobilalkalmazás kényelmesebb lehetőség, de az asztali és a webhely verzióival ellentétben regisztrálnia kell, hogy cseveghessen másokkal. Mindent még szabadon lehet használni még a mobilalkalmazással is, hacsak természetesen nem szeretné frissíteni a fiókját. A regisztráció szükségességén kívül a weboldal verzióján minden megtalálható a mobilalkalmazásban is. Még a mobilalkalmazás kialakítása is alkalmas a videocsevegés funkcióihoz, és olyan apró részleteket is figyelembe vesznek, mint a színpaletta, az ikongombok vagy a szöveges betűtípusok, hogy a felhasználók teljes mértékben élvezhessék a Chatrandom élményét.

GYIK a ChatRandomról

Mi az a Chatrandom?

Ez egy online videocsevegési webhely, amely olyan embereket céloz meg, akik meg akarnak ismerkedni idegenekkel a világ minden tájáról

Elérhető a Chatrandom mobilalkalmazásban?

Igen, van egy mobilalkalmazása az Android felhasználók számára, és ingyenesen letöltheti.

Ingyenes a regisztráció?

Igen, akár regisztráció nélkül is csatlakozhatsz és beszélgethetsz véletlen idegenekkel, és minden ingyenes. Csak akkor regisztrál, ha tagságát prémiummá kívánja emelni.

Sok országban elérhető a Chatrandom?

Igen, a webhely több mint 180 országban érhető el, így elmondhatja, hogy bárhol elérhető.

Ki használja a Chatrandom-ot?

Mivel a weboldal nagyon változatos közönségnek szól, szeretettel várnak idegenek, akik beszélgetni és más emberekkel akarnak találkozni a világ bármely pontjáról. Csak a nemük és a helyük ismerhető meg; ha valakit sokkal mélyebb szinten szeretnél megismerni, akkor személyesen kell megkérdezned, mivel a webhely elősegíti az anonimitást és értékeli az egyes felhasználók magánéletét.

Jelenthetem a felhasználókat?

Igen, jelenthet valakit, akivel beszélget. Meg kell adnia egy okot arra, hogy miért jelenti be a felhasználót, mert ha nem, akkor a fiókját megszüntethetjük. Az esetleges panaszok és javaslatok esetén üzenetet is küldhet az ügyfélszolgálatnak, mivel ezek mindig rendelkezésre állnak.

Van-e a Chatrandom életkor-korlátozása a felhasználók számára?

Legalább 13 évesnek kell lenned ahhoz, hogy használhasd ezt az online chat platformot.

Az asztali verzió szolgáltatásai megegyeznek-e a mobilalkalmazással?

Igen, minden, amit a weboldalon talál, elérhető és továbbra is ugyanaz a mobilalkalmazásban.

Mit kell regisztrálnom egy fiókhoz?

Csak érvényes e-mail címre lesz szüksége, vagy lehetősége van bejelentkezni az FB vagy a Google+ fiókon keresztül

Még mindig használhatom a Chatrandomot webkamera nélkül?

Bár a webhely fő célja, hogy mindenki számára teljes körű videocsevegési élményt nyújtson, továbbra is szabadon használhatja a csak szöveges csevegőszobákat webkamerák nélkül.

Eltávolíthatom a fiókomat?

Fiókját véglegesen törölheti, ha egyszerűen a Saját fiók fülön nyomja meg a Törlés gombot. Ezután e-mailt fog kapni, amely megerősíti, hogy fiókját törölték.

A ChatRandom előnyei és hátrányai:

Előnyei:

 • PROS
 • Ingyenes regisztráció
 • Különböző tagok különböző országokból
 • A csevegőszobák regisztráció nélkül is elérhetők
 • Több ezer véletlenszerű idegen emberrel beszélgethet
 • A felhasználók az FB-n vagy a Google-on keresztül jelentkezhetnek be
 • E-mail ellenőrzési folyamata van
 • Sok hasznos funkció
 • A szép esztétika és a weboldal kellemes a szem számára
 • A felhasználók fiók nélkül is használhatják a szolgáltatásokat
 • A gyors és egyszerű regisztráció

CONS:

 • Használható macskás horgászatra vagy illetlen kérésekre
 • A mobil alkalmazás csak android felhasználók számára érhető el
 • A 13 éven felüli felhasználók elkezdhetik használni a webhelyet, így meztelenségnek lehetnek kitéve

Következtetés

A Chatrandom hosszú utat tett meg kezdete óta, és most felkapaszkodott a létező egyik legnépszerűbb online véletlenszerű-videocsevegő platform. Ha sok felhasználó van online a nap bármely szakában, szórakoztathatja Önt, és minden alkalommal, amikor bejelentkezik, találkozhat hasonló gondolkodású idegenekkel. Ami a funkcióit illeti, sokoldalú csevegési lehetőségeket kínál, amelyeket más webhelyek általában nem kínálnak. Video rulett funkciója megbízható és megbízható szoftverplatformon fut, így nem kell aggódnia a beszélgetés közbeni kapcsolat megszakadása miatt. Az általuk kínált sok lehetőség szintén nagyszerű, mivel a felhasználók konkrétan kiválaszthatják, hogy milyen típusú emberekkel léphettek kapcsolatba. Mivel csak szöveges csevegés vagy videocsevegés közül választhatnak, rengeteg lehetőséget kapnak, hogy tovább élvezhessék a Chatrandom élményét.
Mindezen fent említett dolgokkal valóban javasoljuk a Chatrandom kipróbálását.

Bár néhány hiányzó funkciónak elérhetőnek kellett lennie, amely a legtöbb webhelyen megtalálható, a legjobb az, hogy ingyenesen hozzáférhet a csevegéshez és használhatja annak funkcióit és ez az, amit nem mindig láthatsz sehol. Párkeresési és csevegési funkcióik ugyanúgy működnek, mint vezető versenytársai, az Omegle és a Chatroulette. Bár mobilalkalmazása csak az Android-felhasználók számára érhető el, már most is nagyszerű teljesítmény, amely ezt a kényelmet a tenyerében hordozza. Mindezeket 0 dollárért. Remekül hangzik, igaz? Így gyere és látogasd meg a Chatrandom.com oldalt, próbáld ki és lehet, hogy csak az, amit keres.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére