Frissítve: 23. január 2022-án

Szexemulátor

A SexEmulator.com pornó játék végső áttekintése

Mutasd meg a SexEmulator előnyeit és hátrányait

szex emulátor

Képzelje el, hogy minden szexuális késztetése van, hogy bármi újat és szokatlan dolgot tegyen valakivel, de mégsem találja meg azt a tökéletes embert, aki megteheti veled, talán megjelenése vagy lelkesedése miatt. Dőzsölés! Most képzelje el, ha meg tudja teremteni azt a tökéletes partnert fantáziádban voltál, és tedd meg mindazt, amit a fejedben játszottál és visszajátszottál, enyhítve a szexuális feszültséget, ahogy akarod. Mennyire klassz? Mindezeket a gondolatokat valósággá alakíthatja könnyen és szexien a SexEmulator.com webhelyen.

Nem ismerős? Akkor rád fektetjük az egészet.

A Sex Emulator egy 3D-sim pornó játék / webhely, amely lehetővé teszi, hogy testreszabja saját avatárját, és létrehozza azt a szexpartneret, akiről mindig is álmodott. Amint elkezdi felfedezni a webhelyet, avatarod fizikai megjelenésével kezdöd. Különböző etnikai hovatartozással, hajszínnel, testtípussal, cinege és fenékméretével és hasonlókkal játszhatsz. A fizikai tulajdonságok beállítása után különböző érzéki és szexuális készségekkel és képességekkel képezheti. Kezdetben kiképezheti, hogy engedelmeskedjen neked, majd fokozatosan kiképezheti izgalmasabb dolgokra, például megérintheti magát szopással, veréssel, sőt hagyhatja, hogy BDSM-t csináljon. Mindenkinek van valami, amit mindenki preferálhat. Ez a webhely egy pokolos hullámvasút-szexet kínál álmai lányával, avatarban.

 Navigálás a webhelyen

Valójában látogatóként is felfedezheti a webhelyet, és az is kínál néhány funkció számodra mind ingyen. Ez a legelőnyösebb lehetőség, ha még nem döntöttél arról, hogy tag vagy-e. Ha azonban azonnal úgy döntött, hogy tagja lesz, a webhely böngészése nagyjából egy séta a parkban. Nagy hely, de azonnal tudod, merre indulj, mintha egész életedben ott lennél. Ez azért van, mert az oldal a tervezés valóban egyszerű és esztétikus is. A képek is nagyfelbontásúak. Alapvetően a webhely fő gondolata az, hogy elkészíted a kívánt avatárt, majd felfedezed a játékokat az avataroddal, és megnézed a számodra tárolt videokollekciókat.

Fizetés és költség

Számla készítése és regisztráció a Szexemulátor száz százalékig (100%) INGYENES. Először azonban el kell olvasnia a finomnyomtatásokat, mielőtt megnyomja a regisztrálás gombot, mivel előfordulhat, hogy néhány díjat félkövér betűk helyett helyeznek el. Tehát csak azért, hogy figyelmeztessenek erre a lehetőségre, olvassa el a finom nyomatokat. Amint megerősíti, hogy nagykorú, és elfogadják a hitelkártya adatait, a rendszer átirányítja a tag honlapjára.szexemulátor 2

Ha valaha is kíváncsi a fizetés esetén a biztonságra, akkor a webhelyen végrehajtott tranzakciók biztonságosak, és eddig nem volt komoly probléma vagy panasz. Bár a fizetési lehetőségek korlátozottak, a tranzakció nem követhető nyomon. Tehát ez egy újabb remek számukra.

Egyes játékok további fizetést igényelhetnek. Vannak, akik a tagság frissítésére törekszenek a játék révén, hogy kinyissák az említett játék további funkcióit. Vannak olyan játékok, amelyek csak próbaverzióikban vannak, és a teljes verzió használatához fizetésre van szükség.

A SexEmulator jellemzői és extrái

Tevékenységek az avatarod számára.
Ha már megvan az avatarod, természetesen te is képes lesz felfedezni azokat a képességeket, amelyekre képes. Az oldal jobb oldalán láthatja az avatar elérhető képességeit. Ha látja, hogy a szint alacsony, az azt jelenti, hogy a sexemulator fekete az avatárnak képzésre és gyakorlásra van szüksége abban a bizonyos készségben. Másrészt, ha a készség már tükrözi, hogy magas szinten van, akkor ez azt jelenti, hogy jó ezzel a készséggel menni. Ami azt a képességet illeti, amelyet fejlesztenie kell, segítenie kell a gyakorlatban. Ahogy folytatja az avatar szintjének emelését a készségek elsajátításával, vannak olyan új készségek, amelyeket fel lehet oldani, hogy gyakorolhassa őt. Végül lesz egy professzionális avatárod, aki jobban képes megelégedést nyújtani, mint amire számítasz tőle.

Bizonyos parancsoknak megfelelő gombok láthatók az oldal bal oldalán, és kiválaszthatja azokat a műveleteket, amelyeket az avatárjának kell végrehajtania. Ezután szabadon megnézheti avatárját, amikor végrehajtja a parancsokat, vagy csatlakozhat hozzá, és végezhet néhány tetszés szerinti mozdulatot.

Ennek egyik hátránya azonban az a várakozásod, hogy avatarod mit tehet újra, amikor a következő szintre fejlődik. A másik az elkerülhetetlen izgalom, mivel bárhová bármikor beléphet, amíg rendelkezik a böngészőkkel, végül pedig azóta választja, hogy melyik játékot játssza több száz és több száz játékot lehet kipróbálni.

Ingyenes játékok.
A tagság nem csak az avatar létrehozására és szexuális felfedezésre jogosít fel új fasz haveroddal, hanem a A webhely ingyenes hozzáférést biztosít a szexuálisan kapcsolódó játékokhoz is. Soha nem fog fogyni a tennivalók ezen a webhelyen, mivel vannak ilyenek 400 felsorolt ​​szexuális játék, amely más eredeti játékok paródiája, a Hard Knight Rises és a Grand Fuck Auto változó címmel amely a népszerű játék, a The Grand Theft Auto újrarajzolása, amely lehetővé teszi, hogy szerepjátékokat, mintha szexemulátor bj gengszter vagy egyenesen a börtönből. Egy másik játékuk a BDSM Discipline. A játék igazi magas besorolású, és biztosan tudják már azok, akik a Sex Emulator tagjának területét használják. Ez a játék nem sok, de mint korábban mondtam, nem feltétlenül a játékmenet miatt jársz ide, hanem inkább a moziélményért, amely a bomba. Alig törvényes iskoláslány szerepel benne, aki egyenruhával érkezik egy szexkúriába. A következő dolog meztelenül vetkőzik, és pörgősebb öltözékre vált. Ebben a történetben nincs sok teendő a részedről, és csak ülhetsz, a dolgodat is csináld, miközben csak nézel és pihensz.

A különböző játékcímek más-más játékmenetet kínálnak, attól függően, hogy melyik játékot élvezi, függetlenül attól, hogy a játék hosszabb vagy rövidebb verziója van-e. Vannak olyanok is, amelyekből hiányzik a játékmenet, de ez biztosan megnyeri a kiváló minőségű videókat és hangokat. Új játékok időnként felkerülnek az oldalra, így csak folytatnia kell a látogatást, hogy ellenőrizze, vannak-e új frissítések.

sexemulator gép Azok számára, akik nem igazán foglalkoznak a videojátékokkal, és félnek kipróbálni az oldalt, mert összezavarodhat és elveszhet, tudnia kell, hogy játékdinamikájuk valóban egyszerű és könnyen érthető. A nem játékos látogatóknak biztosan nem lesz nehéz dolga.

Ingyenes videók.
Ha nem igazán foglalkozik interaktív felnőtt szexuális játékokkal, ez a webhely még passzívabb módot kínál a libidó befogadására pornó videók segítségével. Igen, jól olvastad. A SexEmulator videotárral rendelkezik. Tehát az extra díjas játékokon kívül több száz olyan hentai videó is található, amelyekhez szabadon hozzáférhet, és amelyek különböző harmadik felektől származnak. Ezenkívül a A webhelytagság hozzáférést biztosít számos pornó videóhoz, amelyekhez egy másik kamerás fiók tartozik exkluzív felnőtt filmekhez, amelyeket virtuális valóság eszközön keresztül lehet megtekinteni.

Technikusság és kompatibilitás

Egyes webhelyek nem kompatibilisek más böngészőkkel vagy eszközökkel, de ez a webhely könnyen kompatibilis a szokásos népszerű böngészőkkel, mint például a Google Chrome, az Opera, a Safari, a Firefox és még az Internet Explorer is. A webhely használatához nincs szükség processzor és memóriafogyasztó harmadik fél szoftverének letöltésére.

A SexEmulator előnyei és hátrányai

PROS:

  • Hihetetlen sok szexi játék, kemény dolgok és bármi, amit csak el tudsz képzelni ...
  • Interaktív játékok, amelyek élvezhetik
  • Elfogadható áron
  • Szisztematikus oldal a könnyű navigáláshoz
  • A kamera úgy van elhelyezve, hogy annyi stimulációt adjon Önnek
  • Próbafázis, amely ingyenes, de már annyira kínál
  • Az ügyfélszolgálat dicséretes és foglalkozik aggodalmaival

CONS:

  • Van néhány bosszantó hirdetés az ingyenes verzióban
  • Korlátozott kategóriák

Ítélet

4.5 / 5

Mindenképpen érdemes kipróbálni! Különösen, ha előnézeti a játékot, és láthatja, hogyan működik teljesen ingyen. Nem kérhetek többet egy szex játékból.

Amikor mind szomorúak és egyedül vagytok, már nem kell csak elképzelniük ... mivel a Sex Emulator most a valósághoz közeli avatarokat nyújthat Önnek, amelyeket készíthet, amire vágyik. Amint már kitértünk rá, hatalmas pornó játékok és videók gyűjteménye található. Ez az oldal nem csak azoknak szól, akik unatkoznak és társat keresnek. Azok, akik nagyon szeretik a pornó játékokat (vagy még nem próbáltam egyet) látogasson el erre az oldalra. A teljes történelem során egy észbontóbb felnőtt szexjátékért feltétlenül nézze meg a SexEmulator.com webhelyet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére