Frissítve: 29. november 2021

StripChat

A Stripchat.com végső Live Sex Cam webhelyének áttekintése

Ugrás a Stripcaht előnyeire és hátrányaira

Stripchat otthon

Jelenleg nagy a kereslet a felnőtteknek szánt tartalom és az élő szex kamerák iránt, ezért sok oldal alakult ki itt-ott. Sok ilyen webhely már jó ideje létezik, és jó hírű státuszt élvez, mint cam-site webhely azok számára, akik játszani akarnak és szórakoztató online szexet élveznek gyönyörű modellekkel.

Honlap címe: https://www.stripchat.com

Körülbelül 5 éve létező Stripchat sikeresen a top 10 legjobb felnőtt platformra nőtt, és továbbra is kiváló minőséget és szolgáltatásokat nyújt, így mindenki kicsit jobban szereti az oldalt. Ha többet szeretne megtudni erről a webhelyről, itt van egy részletes áttekintés, amely kétszer is elgondolkodtatja Önt, és a cikk végére biztosak vagyunk abban, hogy be akar ugrani a csapatba, és csatlakozhat ahhoz a szexi szórakozáshoz, amelyet az online cam és szex neked adom.

StripChat Bejelentkezés

stripchat bejelentkezési oldal

Mivel felnőtteknek szóló webhelyről van szó, szigorú életkor-korlátozások vonatkoznak a honlap látogatására. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „Túl vagyok 18 éves” gombra, és ekkor elkezdheti látni a webhely tartalmát. A regisztrációs folyamat is csak egy-két percet vesz igénybe. Fiók létrehozása után kijelöl egy becenevet, amelynek különböznie kell a tényleges nevétől, majd beírja az e-mailbe, ahova elküldik a bejelentkezési adatokat. A regisztráció nélkül is bepillantást nyerhet a tartalmába és a szexi nők mennyei galériájába. A visszaigazoló e-mailt általában azonnal megkapjuk, így csak a linket kell követnie. A teljes regisztrációs folyamat egyszerű és gyors, ráadásul nem lesz szükség külön megerősítésre vagy ellenőrzésre. Miután megerősítette e-mail címét, élvezheti a tartalmat.

Stripchat interfész

interfész stripchat

A kezelőfelülete több száz modellel és erotikus fényképükkel büszkélkedhet, amelyek fő célja az, hogy megelégedést nyújtson Önnek, és kielégítse szexuális fantáziáit és igényeit. Rengeteg regisztrált bütykös modelljük van, és csak lefelé görgetve automatikusan frissíti a rendelkezésre álló modellek listáját. A weboldal emblémája mellett megtalálja a sok cam lányt, akik jelenleg abban a pillanatban élnek, ami napi 500-700 körül van.
Különböző tartalmakat találhat a weboldalon, és ez elég jól van elrendezve, így tetszésük szerint könnyedén eligazodhat mindegyikben. Lehetősége van a Kiemelt, a Nők, a Párok, a Férfiak és a Trans lehetőségekre. A „Kiemelt” kategóriához a kezdőlapon talál egy véletlenszerűen kiválasztott cam lányokat. Van még egy „Rendezés” gomb, ahol olyan személyeket vagy modelleket találhat, amelyek abban a pillanatban kifejezetten érdeklik. A jobb oldali másik funkció lehetővé teszi zsetonok vásárlását (amire még nincs szükség, ha még folyamatban van, hogy megismerje magát a webhelyen és annak teljes felületén). Az online bütykös modellek meghívhatnak a privát szobájukba is, és ha tetszik egy bizonyos, felveheti őket a „Kedvencek” közé, hogy könnyebben hozzáférhessen a jövőbeni munkamenetekhez.

A Stripchat.com nagyszerű tulajdonságai

A Stripchat szolgáltatásaihoz rengeteg rendelkezésre álló lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a legfontosabbakat is:

 • An online szex chat modellekkel. Képzelje csak el: Ön egy szexi csajjal beszélget a gyönyörű modellek hosszú listáján, és akár azt is elmondhatja neki, amit csak szeretne - a kinktől kezdve a szexuális fantáziákig, és mindketten jól érezhetik magukat. És mindennek tetejébe ezeket a videókat akár teljes képernyős módban is megtekintheti. Szóval képzeld el, milyen jó lesz otthon plazma TV-ből nézni, igaz? Egy teljes képernyős őrült és erotikus foglalkozás néhány forró online lánnyal.

Ha már összeállította személyes kedvencek listáját, akkor biztosan nem akar lemaradni egy pillanatról sem, ha online vannak.

 • Stripchat push értesítései nagyon hasznos lesz annak tájékoztatásában, hogy egy bizonyos modell online és készen áll arra, hogy szexuálisan szolgáljon. Ellenkező esetben nehéz lesz figyelemmel kísérni kedvenc csajod online időpontját, különösen időbeli különbségekkel. Ezeket a push értesítéseket bármikor megváltoztathatja, és csak emlékeznie kell arra, hogy a Stripchat NSFW, ezért a biztonság érdekében nem javasoljuk, hogy használja az irodai számítógép webhelyét.
 • A Stripchat egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy a felhasználók nemcsak a modellekkel való kommunikációra korlátozódnak, hanem beszélgethetnek más felhasználókkal is. Barátokat szerezhet és elmondhatja egymásnak, hogy kik a kedvenc cam lányai, és csak alapvetően online kapcsolatot létesíthet. A kommunikáció ezen a webhelyen szórakoztató és izgalmas

Modellszoba a Stripchat -en

A webhely tagjai külön kérést kérhetnek a modellektől, hogy privát show-t tartsanak, ami tagadhatatlanul a legizgalmasabb funkció, amelyet az élő sex cam webhely kínálhat. Bizonyos költségekért megkérheti a forró modelleket, hogy tegyenek meg mindent, amit csak akarnak, hogy teljesíthessék szexuális késztetéseiteket, és ezek a modellek készségesen, privát módon teszik meg az Ön számára. Ez az online kamarázás lényege - ez tökéletes szexuális élmény lesz bárki számára.

A modellek, ha eléggé tetszenek nekik, „lovagnak” jelölhetik a felhasználókat, és Önnek lehetősége van 24 órán át blokkolni bizonyos felhasználókat. A webhely ezen egyedülálló tulajdonsága lehetővé teszi, hogy megvédje a cam lányokat a durva felhasználóktól, és felhatalmazást érezzen Önnek is. Ön is láthatatlanná válhat, és bárki tudta nélkül csatlakozhat egy modell szobájához, ami az Gold tagok számára kizárólagos szolgáltatás. Ez a legnagyobb privát esély, amelyet ezen az oldalon kaphat.
Azok a lányok, akik kipróbálni szeretnék a táborozást, könnyedén csatlakozhatnak a közösséghez, és pénzt kereshetnek. A Stripchat számára bütyöklánnyá válni nagyon könnyű, és minden 18 éven felüli nő számára lehetséges. Az oldal különleges feliratkozási folyamatot kínál azoknak a hölgyeknek, akik modellekké akarnak válni.

Stripchat felhasználói szám

A regisztráció után kap egy listát a regisztrált bütyökmodellekről, amelyek kifejezetten az Ön számára készültek. Ha más kategóriák érdekelnek, például férfiak, párok vagy transzneműek, megnézheti őket is. Bár nincs megemlítve a felhasználók és a modellek számára vonatkozó pontos szám, van egy kényelmes számláló vagy ikon, amely megmutatja, hány modell van jelenleg online és készen áll arra, hogy mindig összekapcsolódjon veled. Normál időkben ez a szám ezt mutatja körülbelül 700 modell van online. A felhasználók mindenesetre mindig találnak olyan érdekes mérkőzéseket, amelyek minden hangulatnak megfelelnek.

Cam Girls minőség

stripchat bütyök minőség

Rengeteg modellt regisztráltak ezen a weboldalon, és többségük profi pornósztár. Néhány lány számára csak a szexuális szórakozás kedvéért vesznek részt, mások pedig hobbiként, esetleg pénzért kezelik. A felhasználók fizikai megjelenésük szerint szűrhetik a modelleket, így a legjobb lányt találhatja meg. A weboldalon elérhető összes fénykép és videó kiváló minőségű. A Stripchat ügyfélszolgálati képviselői jóváhagyták és igazolták ezeket az online cam lányokat, így biztos lehetsz benne, hogy minden törvényszerű. Kiváló minőségű modellekkel és funkciókkal ez a weboldal megérdemli népszerűségét.
A Stripchat használatával egyszerre lehetsz felhasználó és modell. Javasoljuk, hogy mielőtt modellré válna, először hozzon létre felhasználói fiókot, hogy megismerkedjen a webhely minden funkciójával és részletével. Ezen modellek mindegyike unalmas ellenőrzési folyamaton megy keresztül, és elnyeri a weboldal szolgáltatási képviselőinek bizalmát. A felhasználók rendelkezhetnek olyan fiókkal, amely különbözik a használatra elérhető funkcióktól: szürke, zöld és arany fiókok. Ezek olyan állapotok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kitiltják azokat az embereket, akiket durvanak találnak a munkamenetek során. A modellek képesek „arany” státuszt adni bizonyos felhasználóknak kedvükre. Ha elég jól felfedezte és felfedezte a weboldalt, akkor azt javasoljuk, hogy prémium funkciókkal vásároljon zsetonokat a további élvezethez.
Alapvetően a bütyök minősége JÓ. Természetesen a modell internetkapcsolatától és a használt kamerától függően. Maga a modell minősége - attól függ, miben vagy.

Kommunikáció a Stripchat-on keresztül

Vannak olyan fizetési lehetőségek és bizonyos funkciók, amelyek csak akkor érhetők el, ha elköltött egy kis pénzt, A Stripchat lehetővé teszi az ingyenes fiókok számára, hogy modellekkel beszéljenek és a Golden fiókok ingyenes felhasználókat hívhatnak meg privát felnőtt foglalkozásokra. A privilégiummal rendelkező felhasználók természetesen elsőbbséget élveznek, és lehetővé tehetik más felhasználók számára, hogy kommunikáljanak modellekkel, valamint azokon a munkameneteken, amelyekbe meghívást kapnak. Az online környezetben, ahol általában durvaságokkal, megfelelő cselekedetekkel és szavakkal találkoznak, a privilegizált felhasználók megakadályozhatja őket a jobb szex cam környezetben. A lányok különleges ajándékokat és virtuális tippeket is kaphatnak. A felhasználók elmenthetik kedvenceiket, és visszatérhetnek a listájukhoz, hogy később kapcsolatba léphessenek velük. A Stripchat emellett egy privát chat-parancsot is kínál, ahol a felhasználók bármelyik modellt meg tudnak parancsolni annak, hogy mit kell tennie és viselkedniük. Bütykös opcióik magukban foglalják az egy az egyben munkameneteket és a cam2cam asztalokat, amelyek teljes mértékben kihasználják az adatvédelmet a bekapcsolt kamerával és mikrofonokkal egyaránt a jobb élmény érdekében.

A Stripchat árai és felhasználói fiókjai

stripchat költségek

Az ingyenes fiókok rengeteg előnyt élvezhetnek már egy fillér elköltése nélkül is (kattintson ide a csatlakozáshoz), de természetesen, hogy élvezhesse a webhely több funkcióját, inkább ajánlatos lenne prémium taggá válni. Tokenek is megvásárolhatók, hogy tovább élvezhessék az exkluzív jutalmakat és előnyöket. Az ártól függően a felhasználók választhatnak a különböző tagságtípusok közül: szürke, zöld vagy arany. A Stripchat tokenek ára általában 10 dollárba kerül 90 tokenért, és akár 200 dollárt is elérhet, ami 2255 token körül lesz. Még az e-mail igazolása nélkül is élvezheti és lapozhatja a nagyszerű tartalmat és minőséget, miközben útközben modellt választhat a szexpartnerek számára. Teljes hozzáférése van ezekhez a csevegésekhez, de természetesen, mivel ingyenes fiók vagyunk, vannak korlátozások.
A prémium számlák felhasználása és juttatásai különbözőek. A szürke felhasználók számára ők regisztráltak a weboldalon, de még nem vásároltak token csomagot. Általában a szürke felhasználók továbbra is ingyenes számlák. A zöld tagok azok, akik legalább egyet megvásároltak vagy legalább 10 zsetonnal rendelkeznek. Még a zöld felhasználókkal is, a tagok már élvezhetik az izgalmas funkciókat. Az aranyak számára ezek a felhasználók éltek az exkluzív arany tagsággal.

Going Premium - megéri?

A legalább 10 tokennel rendelkező zöld felhasználók tippeket küldhetnek szexi modelleknek, ha eléggé kedvelik őket, vagy szeretnek jó időt tölteni velük privát módon. A privát show privilégium, amelyet a modell kínál, és jogosult az árat a saját feltételeinek megfelelően meghatározni. A privát műsorok száma általában percenként 20 és 200 zseton között mozog. Ha ez túl költséges a költségvetésedhez képest, akkor egyszerűen csak kémkedhet mások privát műsoraiban, kevesebb zsetonnal. Ha te voltál a legnagyobb borravaló, akkor koronát is keresel.
Az arany felhasználók a zöld felhasználók minden előnyével rendelkeznek ... és még sok más.

Abban a pillanatban, amikor felvállalja az arany tagságot, hozzáférhet ingyenes és korlátlan üzenetekhez gyönyörű modellekkel, sőt más webhely -tagokkal. Privát kommunikációt is folytathat más modellekkel, mivel azok kihasználhatják a láthatatlan módot, és észrevétlenek maradhatnak a webhely eseményei és ülései során.

Szóval megéri? Azt mondanám - határozottan igen! Legalább meg kell próbálnia. Látogassa meg a Stripchat.com oldalt ide kattintva.

Stripchat és biztonságuk

stripchat biztonság

Online internetes webhelyként minden sarkon potenciális fenyegetések vannak, és elsősorban a csalási számlákra, a fizetési módokra és a modellekkel való visszaélésekre összpontosít. Annak érdekében, hogy elkerülje az átverés bármilyen formáját, mindössze annyit kell tennie, hogy kerülje személyes adatainak és hitelesítő adatainak kiadását. A biztonságos fizetés érdekében csak meg kell tanulnia egy-két dolgot az Epochról és a SegPay-ről, a Stripchat által a fizetések kezelésében használt szolgáltatásokról. Használhat Paypal vagy Walmart és Starbucks ajándékkártyákat is zsetonok vásárlásakor, különösen akkor, ha nem érzi jól magát hitelkártyájának online használata. De természetesen ez a weboldal legitim, és már jó ideje létezik, de csak azért, hogy biztos legyek benne, megteheti ezeket a tippeket is.

Mobil Stripchat (van alkalmazásuk?)

stripchat mobilalkalmazás

Bár ezen az oldalon még nincs mobilalkalmazás, továbbra is élvezheti a webkamerás szexet a telefonján, és továbbra is beszerezheti az összes szokásos dolgot az asztali verzióból. Csatlakozhatsz privát csevegésekhez, privát szexuális beszélgetésekhez és még sok máshoz. A Stripchat mobilhoz való hozzáférése praktikus és kényelmes, de nem olyan érzékeny és gyors, mint a webes verzió. De minden jobb, mint a semmi. A mobil verzió továbbra is felhasználóbarát és könnyen navigálható, bár a szokásosnál valamivel több időt vesz igénybe a betöltés. A legtöbb esetben azonban a Stripchat mobil használata nagyon kényelmes és gyors módja annak, hogy kölcsönhatásba lépjen és élvezze a modelleket és azok munkameneteit.

Gy.I.K.

Milyen modellek állnak rendelkezésre a Stripchat-on?

Különböző kategóriák közül választhat: nő, férfi, transz és párok

Mennyit kell adnom a modelleknek?

Minden az Ön választásától függ, mivel Ön élvezi a modellek által nyújtott szolgáltatásokat és szolgáltatásokat.

Hogyan kezdjünk privát beszélgetéseket bármilyen modellel?

Csak rákattinthat „Privát fül” a csevegőablak felső részén. Meglátogathatja a profiljukat is, és rákattinthat „PM küldése”.

Felvehetem a Cam2Cam és a privát munkameneteket?

Igen, de csak akkor, ha a modell engedélyezte a felvételi lehetőséget. Tudni fogja, hogy megengedett-e, ha a munkamenet indításakor olyan üzeneteket lát, mint a „Mentheti ezt a műsort”.

A Stripchat.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • A webhelyen található gyönyörű modellek hosszú listája
 • Egyszerű, klassz és vonzó weboldal tervezés
 • A felhasználók privát üzeneteket továbbíthatnak
 • A weboldal könnyen hozzáférhető és felhasználóbarát
 • Élő foglalkozások és videók széles választéka
 • Kiterjedt GYIK oldal
 • INGYENES nézet és csevegés a vendégek számára

CONS:

 • A nem regisztrált tagokat felugró üzeneteken keresztül folyamatosan emlékeztetik a regisztrációra (ami bosszantó)
 • Az angol az egyetlen elérhető nyelvi funkció
 • A privát üzenet csevegések kizárólag fizetett tagság esetén használhatók

Következtetés

Pornográf jellegével a Stripchat már jó hírű volt, és hiteles bütyökoldalként ismert, hogy a saját tempójában élvezhesse a szexuális örömöt. Csak egy-két percig kell regisztrálnia magát és akkor voila, szívesen látlak egy „teljesen új világban”. Miután elindította, biztosan visszatér, és soha nem hagyja abba.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére