Frissítve: 23. január 2022-án

Skyprivate és a legjobb 16 élő szexkamerás oldal, mint a Skyprivate.com

16 alternatíva megjelenítése a SkyPrivate.com webhelyhez

mennyei

Péntek este van, és szeretne lógni, és csak úgy sikítani az égig: „Hála Istennek, péntek van”, akárcsak régen. De nem biztos abban, hogy vannak-e nyitott rácsok, vagy biztonságos-e kimenni e határozatlan idők miatt.

Csakúgy, mint az összes többi iparág, a szexuális szórakozás is jóval azelőtt uralta az online platformokat, hogy más iparágak előtt is. És ha online privát műsorokról van szó, élőben vagy sem, a Sky Private az egyik vezető webhely, ahol van.

Mi a Sky Private?

A Sky Private egy viszonylag új élő cam oldal. 2013-ban indult, csak kevesebb, mint egy évtizede az iparban. De annak ellenére, hogy újonc, a webhely ígéretes volt a kínálat szempontjából. Több ezer látogatót vonzott világszerte. Körülbelül 30,000 XNUMX bejegyzett modellje van, amelyek teljesítőképesek. Minden modell hajlandó hihetetlen műsorokat készíteni az Ön örömére. Egy másik oka annak, hogy a webhely látogatottsága és tagsága gyorsan növekszik, az egyszerű kezelőfelülete. Soha nem lesz nehéz dolgait keresnie a webhelyen, mivel a gombok stratégiai elhelyezkedésűek.

Hivatalos URL: https://skyprivate.com

Regisztráció a SkyPrivate-on

A webhelyre való regisztráció szinte megegyezik bármely más közösségi média hálózattal. Meg kell látogatnia a weboldalt, majd rákattint az „Ingyenes fiók létrehozása” gombra. Ezután egy olyan oldalra irányít, amely alapvető információkat kér tőled. Meg kell jegyezni, hogy Skype-fiókra van szüksége a SkyPrivate használatához, mivel minden kommunikáció a Skype-on keresztül folyik.

Regisztrálhat akár örömszerzőként vagy örömkeresőként. Bármelyik fiókot is választja, akkor el kell fogadnia a webhely által meghatározott Általános Szerződési Feltételeket. Végül igazolnia kell fiókját az e-mailen keresztül. Ez a rész bonyolult, mivel a meglévő e-mail lehet személyes vagy munkahelyi e-mail. Az ilyen webhelyekhez azonban mindig létrehozhat egy másik e-mailt. Így nem lesz nyoma identitásodnak.

Interakció a SkyPrivate-on

Mint korábban említettük, a kommunikáció a Skype-on keresztül történik. A regisztráció után felfedezheti a modellek különböző profiljait. Lehet egy az egyben párbeszédet folytatni a modellekkel, vagy elmehet a bemutatókra, a hívására. Egyes modellek, különösen azok, akik jártasak az iparban, alapszabályokat határoznak meg, mielőtt bármi mellett elköteleznék magukat.

A fő SkyPrivate jellemzői

A webhely néhány érdekes funkcióval rendelkezik, amelyek egyedülállóak a többi élő cam oldalakhoz képest. Minden funkciót ellenőriznie kell, hogy valóban élvezhesse a webhelyet.

 • Foglalás

Más élő cam oldalakkal ellentétben, ahol unalmas foglalási folyamatuk van, amelyek némelyike ​​nem is biztosítható a nyerőgépükben, a Sky Private jobb foglalási rendszerrel rendelkezik. Ha érdekel egy modell vagy egy előadó, akkor ellenőrizze a "menetrendjét". Ezután, ha a modellnek van egy szabadideje az Ön kényelme érdekében, lefoglalhatja azt a helyet, és biztos lehet benne, hogy a teljesítmény garantált.

 • Értékelések

A modelleket csillagok alapján értékelheti teljesítményük alapján. Ez valójában nagyon fontos jellemző. Néhány cam webhelyen nincs ilyen, mert lehet, hogy egyes modelljeik számára nem nagyon hasznos. Ennek a rendszernek a használata azonban valóban segíti a látogatókat és a modelleket is. A látogatók számára ez segítséget nyújt a jövőbeni referenciákhoz. Míg a modellek esetében ez segít nekik javulni, ha alacsony besorolásúak.

 • tippek

A modellek teljesítményéért fizetett összegeken kívül az egyik legnagyobb bevételi forrásuk a látogatók tippje. Az oldal arra ösztönzi a látogatókat, hogy adjanak tippeket a modelleknek, hogy ösztönözzék őket a folytatásra. Nos, főleg, ha a modell valóban jó előadó.

 • Blog

Az oldalnak számos különféle témájú blogja is van. Ez terjedhet a hírektől a betekintésig, a szex és egyéb érdekes dolgokig. Ezen a blogon keresztül értesíti a webhely frissítéseiről és változásairól is. Ha újszülött vagy, jobb, ha megnézed a blogokat, így megtanulhatsz olyan dolgokat, amelyek segítséget nyújthatnak a webhely tartózkodása során.

Árazás a SkyPrivate-on

A Sky Private egyedülálló fizetési rendszerrel rendelkezik. Aránya percenkénti. Ezenkívül más élő cam oldalakhoz képest átlagos árkategóriával rendelkezik. Az árak percenként 1 és 12 dollár közöttiek lehetnek, a modelltől és a teljesítmény szintjétől függően.

Az összes kifizetést az Ön Skype-fiókján keresztül folyatja le az előre betöltött pénzösszegekkel. Számos lehetőség kínálkozik számlája finanszírozására, beleértve a Bitcoins-t is.

SkyPrivate mobilalkalmazás

A Sky Private rendelkezik mobilalkalmazással, amely Android és iOS eszközökhöz egyaránt elérhető. Az asztali webhelyéhez hasonló felületű, nagyon egyszerű és vonzó kivitelben. Az alkalmazás nagyon hatékony és egyszerűen használható. Időről időre frissül is.

Jó és rossz a Skyprivate.com webhelyről

Előnyei:

 • Több ezer ellenőrzött modell
 • Rengeteg fizetési mód a készpénz befizetéséhez
 • Kompatibilis a mobil eszközökkel

CONS:

 • A kommunikáció csak a Skype-on keresztül történik
 • Kevés szűrő a kereséshez

A TOP 16 alternatív Live Sex Cam webhely, mint a Skyprivate.com:

# 1 - Camsoda

camsoda

Camsoda a legjobb a kezdőknek, mivel a kezelőfelület nem túl elsöprő más cam oldalakhoz képest. Ettől eltekintve egy egyszerű felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a használatát és felfedezését. A webhelyre való regisztráció ingyenes, de a modellekkel való személyes és meghitt interakcióhoz tokenteket kell vásárolnia.

Előnyei:

 • Megfizethető díjak
 • Egyszerű és könnyen navigálható az oldalon
 • Sok aktív modell és előadó

CONS:

 • Nincs ingyenes helyszínfeltárás; Regisztráció szükséges
 • A keresési funkció nem túl hasznos

# 2 - Élek

imlive oldal

Ez egy jól bevált webhely, amelyről ismert, hogy a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb élő szex cam weboldala. Indulásától kezdve már több mint 50 millió regisztrált tagja van. Az ImLive-t a „legjobb helynek” minősítették az élő szexkamerák területén. Az oldal számos díjat és idézetet kapott, így az egyik legmegbízhatóbb oldal. A webhely néhány jellemzője a legfontosabb vendéglátóhelyek, szabadtéri bütykök és vibrátorok. Ezenkívül élő hármasban kínál egy izgalmasabb élő szex cam kalandot.

Nyugodtan nézze meg a ImLive áttekintés itt.

Előnyei:

 • Ingyenes bónusz videók
 • A mobil webhely verziója ugyanolyan hatékony, mint az asztali webhely
 • Megkapja, amit fizetett

CONS:

 • Elrendezése valahogy elavult
 • Egyes modellek nem rendelkeznek HD bütykökkel

# 3 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby otthon

Ha a cam oldalak nem újdonságok az Ön számára; valószínűleg átfutott ezen a webhelyen. MyDirtyHobby németországi székhelyű és fenntartott (de természetesen angol nyelven is elérhető). Valójában az oldalon hatalmas előadói közösség van, amely különböző fülkékből származó fotókat és videókat tesz közzé, nevezetesen: maszturbáció, sztriptíz, orgia és más kinézetek. Ezenkívül a közösség naponta több száz frissítést tölt fel, így friss, új tartalmakat élvezhet. Végül, mivel az oldal németországi székhelyű, az előadók többnyire azonos származásúak, de lehetősége van arra, hogy lefordítsa az oldalt angolra vagy hollandra.

Előnyei:

 • Speciális kereső eszköz
 • Annyi tartalom és változatosság van
 • A weboldal kialakítása elegáns és kellemes

CONS:

 • Nincs lehetőség videó letöltésére

# 4 - Streamate

streamate

Ez a felnőtt élő, meztelen cam webhely az Egyesült Államokban található. Néhány évvel az indulás után vezető cam oldal lett, és továbbra is fenntartotta a státust. Soha nem állt le olyan funkciók létrehozása és újbóli létrehozása a webhelyükön, amelyek megfelelnek a felhasználók ízlésének. Jelenleg legalább 40 kategóriája van, amelyek közül választhat.

Ellenőrizze a teljes áttekintés a Streamate-ről és alternatív élő cam oldalairól.

Előnyei:

 • Vannak olyan szobák, amelyek még nem tagok számára is rendelkezésre állnak
 • Mûsoraik elfogadható áron
 • Napi kiadási felső határuk van

CONS:

 • Kevés fizetési lehetőség áll rendelkezésre
 • Egyszerre csak egy élő kamerát nyithat meg

# 5 - Bunkó társ

bunkótárs kép

Ez az oldal soha többé nem hagyja magát rángatni, mivel bármikor ellátják Önt a Jerkmate-lel. A Jerkamate viszonylag új az iparban. Valójában számos amatőr előadót észlelhet az oldalon, de büszke is a hivatásos előadóikra, akik tetszésük szerint teljesítik kívánságait. Naponta a webhely ezer és ezer élő csatornával rendelkezik, amelyek közül választhat. Ezekről a csatornákról bármit megtekinthet, amit csak akar. Szűrheti ezeket a csatornákat etnikum, testtípus, hajszín és szexuális orientáció szerint. Ez szűkíti a jobb választási lehetőségeket.

Előnyei:

 • Dicséretes ügyfélszolgálat
 • Szilárd hangminőség
 • Diszkrét beszélgetések
 • Sok fizetési lehetőség

CONS:

 • Kevés lehetőség az ingyenes felhasználók számára
 • A webhely általános megjelenése nem túl vonzó

# 6 - BongaCams

bongacams indulnak

BongaCams szerény kezdetekkel rendelkező oroszországi székhely. Valójában csupán kicsiben indult, aztán olyan gyorsan növekedett, és ma már más hatalmas, már bejáratott élő meztelen cam oldalak versenyének tekinthető. A Bongacams széles közönséghez jutott el a különböző sex cam oldalak megszerzésével, valamint a marketingre és az akciókra összpontosítva. Ha európai maszlagokkal foglalkozik, akkor erre a webhelyre kell ellátogatnia. A webhelyen nincs kevesebb késés és puffer probléma, ezért nem kell aggódnia emiatt. A legfelső szintű háttér-támogatás tartja fenn.

Előnyei:

 • Az oldalon könnyen lehet navigálni
 • A nyelvválasztás sokfélesége
 • Ésszerű ár és nincsenek rejtett díjak

CONS:

 • Élő lányok hiánya (általában, ha a régió nem az Egyesült Államok)

# 7 - Myfreecams

myfreecams

A Myfreecam azoknak a webhelye, akik nem keresnek komoly kapcsolatot. Ez a felnőtt élõkamerák iparának egyik vezetõ oldala. Továbbá a webhely továbbra is a csúcson maradt, annak ellenére, hogy számos más bütyökoldal megnőtt. Feltalálta és újrafeltalálta webhelyét, hogy felhívja a figyelmet növekvő és változó látogatóikra. Testreszabhatja profilját, és élvezheti annak egyéb izgalmas funkcióit.

Előnyei:

 • Sok ingyenes funkció létezik
 • Testreszabható oldalsáv a jobb navigáció érdekében
 • Személyre szabott modellprofilok a könnyebb választás érdekében

CONS:

 • Bütykös modellje csak nőstények
 • Az ügyfélszolgálat nem túl megbízható

# 8 - LiveJasmin

LiveJasmin

A LiveJasmin az egyik legnépszerűbb élő közvetítési oldal. Nagyon sok modell és pornósztár található a világ minden tájáról. A LiveJasmin az egyik legnagyobb és legtöbbet hirdetett élő videocsevegési oldal, így az egyik legnépszerűbb. Nagyon sok lehetőséget kapsz a modellekkel való interakció során. Lehet egy privát vagy nyilvános helyiségben.  

Ellenőrizze a teljes Livejasmin áttekintés.

Előnyei:

 • Sok modell online, 24/7
 • Különböző lehetőségei vannak az interakcióra
 • Alkalmazása kompatibilis a legújabb iOS és Android frissítéssel

CONS:

 • Az ügyfélszolgálat nem mindig reagál
 • Néhány modell nem folyékonyan beszél angolul

# 9 - Kamerafiúk

operatőrök

Lehet, hogy nem olyan széles hatótávolságú, mint a Sky Private, de izgalmat és izgalmat ad. Bár az oldal nem biztos, hogy olyan népszerű, sok ajánlatot kínál, amelyek versenyre kelhetnek más webhelyekkel. Először is, a webhely sajátos célközönséggel rendelkezik, amely korlátozza a piacát. Ez azonban a piac számára is jó, mivel nem kell rajthoz állniuk más, nem nekik szóló webhelyekkel. Az oldal biztosítja a minőséget. Másodszor, az oldal változatosságot kínál, melegek és transznemű nők jelenlétével. Végül soha nem fog aggódni a webhely biztonsága és biztonsága miatt. Mind az előadók, mind a felhasználók magánszférája az oldalak egyik legfőbb gondja.

Előnyei:

 • Különféle előadók a világ minden tájáról
 • Kétirányú bütyök
 • Könnyen navigálhat az oldalon

CONS:

 • Az élő kamerák drágák lehetnek
 • Vannak olyan bütykök, amelyek nem HD minőségűek

# 10 - Nyúlkamera

nyúlkamrák

Nyúlkamerák sok dicséretet és népszerűséget szerzett az egész világon. A webhely nem csak élőszerencsés akciókat kínál, ha elég szerencsés vagy, de egy életen át tartó partnert is találhat a webhelyen. Több ezer különböző alakú és méretű modell van. Soha nem fogynak ki a lehetőségekből, és biztosan lesz valakije, akivel tovább bírja. Ezenkívül a webhely megfizethető árakat kínál a csajoknak. Az egyik legegyszerűbb navigációs rendszerrel rendelkezik, ahol az egérrel az egérrel mozgatva megtekintheti a fényképet. A lejátszás gombra kattintva megtekintheti az előadót élőben. Különböző műsorokat is tartalmaznak, változó árlehetőségekkel.

Előnyei:

 • HD kamerák elérhetősége
 • A weboldal tervezés kompatibilis mind a mobil, mind az asztali számítógéppel
 • Gyönyörű előadók széles köre

CONS:

 • Nagyon drága lehet
 • A hangminőség nem túl szép

# 11 - XLoveCam

Xlovecam fő

Az oldal sok előadót és modellt kínál, amelyek közül választhat. Ezek a modellek mind készek leszállni és kalandos szexuális előadásokat folytatni veled. Különböző műsorokkal rendelkezik, amelyek közül választhat. Minden előadás szépen és tökéletesen szervezett, és mindezekre rá akarja szánni a pénzét. Mielőtt beléphet a műsorba, lehetőséget kap arra, hogy bepillanthasson az előadók munkájába. Ez képet ad arról, hogy mire készülsz. Kétféle műsor is létezik, a nyilvános show, amelyet bárki megtekinthet, és a privát show, amely csak meghívott vendégeknek szól. A VIP vendégek számára van egy további előny, amely a rögzített archivált videók. Csak ezek a VIP-ek férhetnek hozzá ezekhez a videókhoz.

XLovecam és alternatív helyszínek.

Előnyei:

 • A mobil verzió hatékony
 • Nagyon megbízható ügyfélszolgálat
 • Kevés webhely-probléma

CONS:

 • Nincs munkamenet-időzítő
 • Nem minden bütykök nagy felbontású
 • Nem szűrhet a kamera minősége szerint

# 12 - Cams.com

camscom élő akció

A CAMS.com egy klasszikus élő cam webhely, amely az iparág egyik régebbi webhelye. A kezdetektől fogva megtartotta webhelyének egyszerűségét. A bütyköknek nagyon interaktív funkciója van, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a modellekkel és irányítsa a számukra örömet. A webhely minden nap új modellekkel rendelkezik. Soha nem fog elfogyni a friss arcod naponta.

A Cams.com itt teljes körűen áttekintésre került.

Előnyei:

 • A fotók és videók nagyfelbontásúak
 • Soha nem fog fogyni a dögös modellek
 • INGYENES 100 zseton a regisztrációkor

CONS:

 • Nincsenek előre felvett videók
 • Először fizetnie kell, mielőtt kommunikálni tudna

# 13 - Stripchat

interfész stripchat

Csak az oldal megnyitásával ugratni fogják a modellek különböző előnézeteit regisztráció nélkül is. Stripchat fontosságot tulajdonít az életkorra vonatkozó korlátozásuknak, mivel ez időről időre értesíti a látogatókat erről. Ahogy a neve is mutatja, a webhely azoknak szól, akiket érdekel a sztriptízelés és a csevegés, egyenként vagy egyszerre.

Előnyei:

 • Előadók széles választéka
 • Interaktív sztriptíz és egyéb funkciók
 • Hasznos kategóriák

CONS:

 • Nincs más nyelvi lehetőség

# 14 - XCams

xcams

Számos európai országban az egyik legszélesebb körben használt live sex cam oldal. Mivel a legnagyobb piacuk az említett területen van, modelljeik is többnyire európaiak. De ha nem a régióból származik, akkor nem kell aggódnia, mivel modelljeik valóban folyékonyan beszélik az angolt, néhányan pedig még a többi nyelvet is. Az oldalon nagyon könnyű eligazodni, így regisztrálni kell rá. Legalább 15 másik nyelvet támogat a könnyebb hozzáférés érdekében.

Szeretne többet megtudni erről Xcams - ellenőrizze itt.

Előnyei:

 • A kereső eszköz dicséretes
 • HD kamerák
 • Szilárd ügyfélszolgálat

CONS:

 • Kevés modell közül lehet választani
 • Európán kívül nem használják

# 15 - MyCams

mycams

MyCams.com százszázalékos legális webhely, amely felajánlja és meggyógyítja az Ön élő kamerájának igényeit. A modellek és előadók egyik legnagyobb adatbázisa rendelkezik az élő szexkamerák szférájában. Látogatóként valóban követheti az előadókat Twitter és az oldal ezt megengedi. Néhány dollárral további videókat és fotókat tölthet le saját fogyasztására. És ha csak nagylelkűnek érzi magát, elküldheti a lányoknak a kívánságlistájukról a dolgokat.

Előnyei:

 • Élő online ügyfélszolgálat
 • A mobil webhely hatékony
 • Ingyenesen megtekintheti a lányok galériáját

CONS:

 • Nincs akt a nyilvános csevegőszobában
 • Nem megfelelő a bütyök minősége
 • Néhány lány indokolatlanul vádol

# 16 - Chaturbate

chaturbate

A Chaturbate egy felnőtt webkamera-oldal amatőrökkel. Az amatőr szerelmesek létrehoztak egy saját fülkét, amelyet az oldal ellát. Alig egy évtized telt el a bevezetéstől, de már most az egyik legnagyobb élő cam oldal lett, amelynek világszerte több mint 7 millió tagja van.

Jelölje be Chaturbate és alternatívái.

Előnyei:

 • Ingyenes hozzáférés az élő műsorokhoz
 • Rengeteg funkció
 • Aktív modellek széles választéka bármikor

CONS:

 • Az alkalmazás csak a Google Playen érhető el
 • Drága lehet

Utolsó szó a SkyPrivate-ről

Mindezen élő cam lehetőségek mellett a péntek éjszakák soha nem lesznek ugyanazok. Mindig lesz valami a költségvetésednek vagy az éjszakai ízlésednek. Nem is kell pénteknek lennie, hogy meglátogassa ezeket a webhelyeket. Legyen szó Skyprivate-ról vagy bármi másról - több mint elégedett leszel - garantálni tudom.

Személy szerint nagyon arra kérlek benneteket, hogy próbálja ki a Skyprivate-t, valamint nézzen meg legalább néhányat az itt említett 16 alternatíva közül - pozitív meglepetés lehet. 😉

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére