Frissítve: 23. január 2022-án

LivePrivates

és annak 11 INGYENES webkamera és szex-chat alternatívája

Regisztráljon a ChatRandom.com oldalon - a # 1 LivePrivate alternatívája

Mutasson 11 ingyenes alternatív webkamerás és szex chat weboldalt, mint a LivePrivates.us

Élő magánemberek otthona

A LivePrivates egy Sex Chat webhely, amely minden alkalmi férfit vagy lányt kiszolgál a neten, aki unja a szokásos pornót. Felhasználóbarát navigációval és kiváló videominőséggel rendelkezik. Ez egy hozzáférhető, felnőtteknek szóló webkamerás webhely, ahol érdemes időt és pénzt tölteni.

A biztonságos ingyenes cybersex használatához és ahhoz, hogy beszélgetni tudjon egy chatszobával, a felszerelésével, például billentyűzettel, mikrofonnal és webkamerával, magával kell tartania. Ha mindez megvan, akkor jó, és máris kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb témát.

URL: http://www.liveprivates.us

A LivePrivates tagsága

A LivePrivates.com oldalra való feliratkozáskor nem kell fizetnie semmilyen tagságért vagy bármilyen külön befizetésért a webhely eléréséért. Fizetési stratégiájuk a „pay as you go rendszer”, ha nem tetszik egy lány, akkor átugorhatja a fizetést anélkül, hogy bármilyen kezdeti díjat adna. Az ilyen rendszer második előnye, hogy elkerüli az átverést. A keresési lehetőség egyszerű és gyorsan elérhető. A legjobb az volt, hogy a csevegőablak felbukkant, nincs hatalmas oldalsáv, amely akadályozná az üzenetküldő menü használatát.

A képminőség szempontjából hátrány tapasztalható. Néhány hölgynek nincs frissített számítógépes rendszere. Nagyon sok hölgy van HD videofelvétel nélkül, hogy jóváhagyja, mit akar a webhely. 

A LivePrivate lányai

A LivePrivate.us hölgyek dinamikusabbak és energikusabbak, mint bármely más webhely. A nők keverednek a szexuális energiával, alig várják, hogy meztelenek legyenek, és minden engedély nélkül önként csábítják a tagokat, nagyon kanosak. Tele van kiváló tagokkal egy felső webkamera webhelyről.

A LivePrivate.us egy jó minőségű webhely, az egyetlen probléma, néha nincs elég szexi lány, hogy kapcsolatba léphessenek velük. A webhelyre történő belépéskor mindig vissza kell térnie ugyanahhoz a nőhöz. De azt hiszem, ez függ a tartózkodási helyétől és a csatlakozási időtől. Ezért azt javaslom, hogy nézze meg az alábbi alternatívát is.

A LivePrivates.us előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • több ezer gyönyörű csaj és új webkamera modell
 • ingyenes csevegőszoba
 • kiváló videó minőség
 • elérhető a telefonon
 • rendelkezésre álló ügyfélszolgálat
 • különböző nyelvek

CONS:

 • a videó előnézeteinek időre van szüksége a betöltéshez
 • drága cam2cam
 • videoarchívum hiánya

11 legjobb webkamera- és szexpartner-webhely, hasonló a LivePrivates.us webhelyhez:

# 1: Camsoda

CamSoda

Céljukat eljuttatják az oldal minden tagjához, akik megtekintik a hölgyeket. A legkielégítőbb szolgáltatást és öröm élményt nyújtják, amelyet soha nem fog elfelejteni. A cam oldalak az internet trendjévé váltak, ma már könnyen hozzáférhető és lehetőség nyílik a források mielőbbi megszerzésére virtuális kapcsolaton keresztül. A tagok ingyenes csevegési funkción keresztül kommunikálhatnak egymással. Egy dolog a legjobb a Camsodában, a cam lányok 24 órás menetrend szerint vannak jelen. Valaki odakint tényleg gyakorlatilag kanos, aki örömmel tölti el örömét és kalandját a cam-on. A Camsoda annyira büszke a fejlett keresési funkcióra, mert korlátlanul keresik a profilokat vagy magát a tagot. Sok videokoreográfiájuk van, a tag egyik kedvenc oldala a kukkoló bütykök. Egy másik dolog, amiről az emberek odakint robognak, a szervezett címkéik, a modelllisták és a könnyen elérhető kategóriák.

Itt egy a Camsoda teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Gyors hozzáférés
 • Barátságosan használható
 • Sok modell
 • Sok videokoncepció

CONS:

 • Alkalmi hirdetések

# 2: Cams.com

cams.com

Az egyik legnépszerűbb lista a cam oldalak között. Az oldal fő célja annak biztosítása, hogy a tagok élvezhessék az oldalon való tartózkodást és valóban jól érezzék magukat. Rögzített felépítésű, ahol bármelyiket választhatja, amely a helyszínen elérhető. Mert Cams.com, a választások végtelenek, és tapasztalatuk forró a tagok korlátlan lehetőségei miatt. Az új modellek mindig útnak indulnak a bütyökélményeik miatt, sőt lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a népszerű pornósztárokkal. Vannak olyan fórumok is, amelyek javítják a tagok és a modellek közötti kommunikációt.

Előnyei:

 • Új tagok mindig rendelkezésre állnak
 • A felhasználók kommunikálhatnak pornósztárokkal
 • Továbbfejlesztett fórumok

CONS:

 • Nem lehet csevegni az ingyenes fiókkal rendelkező más tagokkal

# 3: Flingster

flingster költségek

Flingster hatékony platform beszélgetni forró idegenekkel. Bár egyszerű, azonnali értekezlet folyik, ahol nincs szükség regisztrációra vagy profilellenőrzésre. A nyilvánosság azonnal hozzáférhet hozzá, mert ingyenes oldalról van szó. Videocsevegést folytathat, csatolhatja a mellékleteket, és az egész világon megkeresheti a mérkőzéseit. Találkozni fog az idegenekkel, akik élőben csatlakoznak a világ minden tájához.

Azonnal elindíthatja a csevegés funkciót a csevegőmező vagy a mikrofon használatával, majd barátokat szerezhet. Csak mondja ki a nemét, és azonnal keresse meg az első kirepülését.

Előnyei:

 • nagyon elérhető
 • fokozott magánélet
 • azonnali csevegés
 • mobilon alkalmazható

CONS:

 • nem hiteles háttérinformációk

# 4: omegle

omegle

Keres valakit, akivel együtt lehetne, és egyedülálló módon szeretné ?? Omegle neked való. Ez egy randomizált videocsevegés, ahol sok csevegőt választhat ki webkamerás hírcsatornával. Bár a keresési beállítások nem változnak, sok csaj közül lehet választani, amikor ideje elkezdeni az üzenet küldését. Teljesen csinálod idegenekkel és a sok bütyökhellyel a környéken, és azt hinnéd, hogy Omegle-oldal csak elhalad a webhely mellett. De ez teljesen ingyenes, korlátlan videocsevegést folytathat. 18 vagy 19 évtől kezdve minden szórakozást megkívánhat, ha idegenekkel beszélget. Szeretné, ha még csevegés közben, és nem csak botokkal, haverokkal, spam művészek, és még ájulásos visszhangot is hallhattak a hátterükön.

Amint megnyílt az oldal, egy régimódi és fejlesztésre szoruló kezdőlap fog visszatekinteni rád. Ugyanaz a régi betűtípus és minta van. A sima bézs a háttérszínük, és minden elfér egy apró doboz közepén. Remek a mobilalkalmazásuk, könnyen elérhető. A videocsevegésben mindig lesz egy figyelmeztető jel, amely azt mondja: „A videokamerát figyeljük. Tartsd tisztán". 

A webhelyen már nem lehet keresni a felnőtteknél vagy a nem moderálásnál, ha eltalálja, akkor egy átirányító oldalra irányít, és megpiszkálja, hogy regisztrálja e-mail címét. Másrészt, amikor a „Moderálatlan szakasz” gombra kattint, megnyílik az Omegle oldal. Az egyetlen kérdés, amellyel találkozni fog, az az, hogy egyetlen nő sem található, bár a webhely szerint több mint 19,000 XNUMX aktív online csevegő van.

Előnyei:

 • lépésről lépésre video chat tervezés
 • tiszta cam video chat minőség
 • nincs vád

CONS:

 • dátumozott webhelystílus
 • farkaképek
 • tele robotokkal és spammerekkel

# 5: Chat Avenue

chatavenue

A 90-es évek vége, a webkamera csúcspontja kitör. A csevegőszobák még mindig úton vannak. A probléma, amellyel találkozni fog, mégis úgy vannak kialakítva, mint a 90-es évek, bár ingyenes. Még mindig nincs frissítve. Nincsenek olyan hozzáadott trendek, amelyek sokan szeretnék, ha a szoftver részeként felkerülne. Chat Avenue nagyon gyenge a dizájnja, így az oldalt 1999 óta nem frissítették, bár ingyenes, és pop-hirdetések nem jelennek meg. A legjobb frissíteni egy kicsit, hogy ne tűnjön olyan gyakorinak.

A webhely fehér hátterű, kék és sárga szalagcímekkel az oldal tetején, sok menüre kell kattintani, és minden szalag más és más csevegőszobát képvisel. Ha Ön olyan típusú srác, aki szeretne beszélni kedvenc munkáiról idegenekkel, a Chat Avenue nagyon ideális az Ön számára. Számos funkció közül választhat a Zenei csevegés, a Videojáték-csevegés, a Főiskolai csevegés és a Sportcsevegés között. Ez az oldal komoly, ha a tagok biztonságáról van szó. Igyekeznek élő személyzetet és aktív moderátorokat biztosítani a webhely biztonsága érdekében. A szövetségi hatóságok szerint betartják a szabályokat.

A chatbox nagyon egyszerű. Az összes tagot balra helyezzük, az élő csevegőszobát pedig jobbra. A csevegőüzeneteid korlátlanok a csevegőszobákban vagy a csevegőszoba tényleges hírcsatornáiban, de bosszantó, ha tudod, hogy a hangjaiknak nincsen lehetőségük kikapcsolni. Sok hölgy választhat ezen a webhelyen, de néhányan spamrobotokat küldenek, ahol egy másik webhelyre irányítanak, ahol sok a „lefekszik ma este” felhasználó. Lehetséges, hogy egy másik webhelyről származó női spamrobotok azok, ahonnan jöttek.

Előnyei:

 • több fecsegő
 • könnyű videokamera hozzáférés
 • a magánélet fokozása
 • hirdetések nélkül

CONS:

 • nem szép elavult stílus
 • lehetséges csevegő spam

# 6: chatrandom

chatrandom

A Chatrandom.com egy chat oldal, ahol sokféle emberrel találkozhat. Havonta 4 millió megtekintéssel rendelkezik, és 2010 óta aktív. Az oldalon ellenőrizve 25 ezer felhasználó van, így sok emberrel való találkozás kizárt. A teljes kialakítás sima és rendezett. A háttérszín kék és fehér keveréke. A menük éjszaka gyorsan elérhetők.

Egy érdekes videóoldal, ahol sok témáról beszélgethet. Olyan tantárgyak, mint az egyetem, az egyedülállók és a társkereső egyetemek, a melegek és a kétneműek, és mindenekelőtt a téma lányokkal. De a lány részlegének használatához díjat kell fizetni, prémium árral. A véletlenszerű csevegések és csevegőszobák ingyenesek, kivéve az elit funkciókat, adott áron. Ez egy költséges webkamera-oldal, havi 19.99 vagy heti 6.99 árral. Választhat lányokat, srácokat, párokat vagy bárkit, aki elérhető az interneten. egy drága költség cseréje ezért, de nincs garancia arra, hogy szép melleket fog látni.

A webhelyre való bejutáshoz csak meg kell jelölnie, ha férfi, nő vagy pár vagy, majd nyomja meg az induláshoz. Webkamerával kell rendelkeznie, de ha nem a webkamerázás az Ön feladata, megteheti a csak szöveges csevegés funkciót. Csak kezdd el, és máris bejössz. Sok más megtekintési lehetőség van más webhelyekhez képest. Szöveges csevegések, csoportos csevegőszoba, négyszemélyes csevegés és még sok más, ezzel a legjobb a közöttük. Van egy emoji is, amellyel ugrathatná. Szűrésükhöz hozzáadhatja a nemzetiséget, a saját állampolgárait vagy az egész világon élő embereket.

Ezenkívül nyugodtan nézze meg a mi Chatrandom áttekintés.

Előnyei:

 • sok lehetőség a csevegőszoba és találkozhat velük
 • gyorsan kezdeményezhet csevegést
 • nincs díj

CONS:

 • „Fasz fest” oldal
 • drága
 • nincsenek szórakoztató funkciók a mobilok számára

# 7: iSexyChat

Kezdje azzal, hogy elmondja a nemét és azt, ami érdekli, majd a webhely lehetővé teszi, hogy különféle típusú csevegőszobákat válasszon, és elkezdhet találkozni valakivel, akivel megint őrült lenne, ha újra beszélgetne. A webhely problémái, sok a levélszemétküldő, kevés lánnyal, és nem biztos, hogy biztos abban, kivel beszélsz valójában. A videocsevegési webhely a legjobban a fotók és más pornó képek cseréjében működik. A csevegőszoba aktív, és sokan online vannak, amelyekkel szórakoztató együtt lenni.

A iSexyChat még mindig nem frissül, és még mindig úgy néz ki, mint a 90-es évek vége. Ez volt az az idő, amikor a webhelyterv szintre emelkedett. Az oldal olyan IRC csevegőszobákon fut, amelyekben nincsenek videók vagy divatos kategóriák, de az IRC továbbra is a fájlmegosztást szolgálja. A csevegőszobákat csak egy csúnya sötét ládával tervezték. Nincsenek hirdetések és nincsenek emberek mindenhol. Ami a szex chat szobát illeti, a hirdetések körül vannak. Ha a webhelyen szeretnél lenni, meg kell adnod a nemed azonosítását, és a csevegési oldalon a nemek és a találatok közül választhatsz.

Előnyei:

 • sok szoba beszélgetésre
 • sok tag
 • teljes csevegési profilokat
 • jellemző a tipikus csoportoknak
 • nem kell fizetni a regisztrációért

CONS:

 • olyan egyszerű kialakítás
 • több srác
 • sok előugró hirdetés

# 8: 321 SexChat

321 szexchat

A 321 SexChat rengeteg szobát kínál, az egyik a baloldali szélsőséges szex chat szoba. 

Aztán ott van a BDSM szoba, a csatlakozó emberek néha megvadulnak. Az emberek háziállatnak teszik ki magukat, lekötözik, ostorozzák és egyéb dolgokat, amelyeket a tipikus emberek nem emészthetnek meg. Ha nem vagy perverz, akkor hagyd el a szobát. Általában biszexuálisok választják ki.

Ezután a zsarnokság chatszobája azoknak az embereknek, akik farkukat és labdákat akarnak nézni hölgyeiken.

A szobák közül a legrosszabb a „csalóhelyiség”, nőkét szerető férfiakat fúrnak eléjük.

A 321SexChat teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • csevegőszoba megfelel a szabályoknak
 • sok tag

CONS:

 • nem az a szép oldal

# 9: Chatzy

A Chatzy.com egy csevegőszoba webhely, amely tele van témákkal. Rengeteg hely van mindenki befogadására, és tele van pornó / szex témájú szobákkal, ahová meg lehet ragadni. A webhely 2002-ben indult, és hatalmas nézettséggel rendelkezik, havonta 3-4 millió webhelyet számlál.

A prémium szobák létrehozásához nem kell regisztrálnia. Teljes keresést végezhet az oldalon, és névtelen lehet. Nincs több e-mail kapcsolat a felnőttek témájú csevegőszobájához.

A webhelyen prémium szobák vannak. Három napos ingyenes próbaidőszakot vehet igénybe a prémiumért, amint sikeresen regisztrálta magát egy ingyenes számlára.

Amikor csatlakozik a prémiumhoz, hozzáférést kap a szexpartnerhez. Küldhet és fogadhat privát üzeneteket, nincs több hirdetés, szobákat hozhat létre az URL-hez, általánosságban életre kelti a csevegést és eltávolítja a létrehozott helyiség felhasználói sapkáját.

Chatzy áttekintés itt.

Előnyei:

 • sok felnőtt témájú csevegőszoba
 • ingyenes regisztráció
 • csatolni a felhasználókat
 • sok szoba szexuális kielégítésre

CONS:

 • nincs keresési lehetőség

# 10: Piszkos rulett

dirtyulette

 
A csevegés részben két képernyő található, az egyikben Ön és a másik a párja látható. Jobb oldalon van egy chatbox, egy sor kezelőgomb (start, stop és lányok), egy felelősség kizárása arról, hogy a 18 éven felülieknek engedélyt kapnak arra, hogy bejelentkezzenek a webhelyre.

A nem megadásakor nyomja meg a start gombot, és ossza meg webkameráját és mikrofonját a Dirty Roulette-nél. Videocseveghetsz a világ minden tájáról érkező slutokkal. Kiváló videóminősége miatt ajánlott webhely.

Van egy oldal a piszkos idős férfiaknak, ami remek feladat, hogy létrehozzanak nekik egy oldalt.

Itt van egy kiterjesztett a DirtyRoulette áttekintése.

Előnyei:

 • egyszerű oldal
 • a videó minősége kiváló
 • kevesebb hirdetés

CONS:

 • a nők a csevegésben nem garancia

# 11: Chatropolis

chatropolis

A Chatropolis 1994 óta működik. Régimódi dizájnnal rendelkezik. A céloldal egyszerű logóval rendelkezik, amelyet már a megjelenése óta létrehoztak. Ez nem egy frissített webhely, nincs bizonyíték a modernségre, és még mindig egy 90-es évekbeli design, csakúgy, mint mielőtt minden elkezdődött volna.

Sok szobát hozott létre, amelyek közül választhat, mint amatőrök, kis cicik, hírességek szexe és felszarvazott férj. Van egy hely a megbeszélésekre gruppen, minden meleggel, kanos háziasszonnyal, vemhes szukával és durva BDSM-cselekedetekkel.

Előnyei:

 • 18+ csevegőüzenet 1994 óta
 • fétis üzenetküldés
 • ingyenes

CONS:

 • régimódi design
 • csevegőszobák azonnal megteltek

Utolsó szó

A webkamerás szex chat oldalak élő kapcsolatot jelentenek az internettel. Egyenként beszélni fog velük, és megismerheti szexuális intimitásaikat, és mindketten játszani fognak és örömet okoznak egymásnak a bütyökön. A webhelyek mind barátságos felhasználók, könnyen hozzáférhetőek és sok kiválasztott téma közül választhat. Élvezheti magát a maga módján, és ostobaságokat végezhet a partnerével. Olyan élmény, ahol többet akarsz belőle.

És ha nem biztos abban, hogy ezek közül a csevegő / webkamerás webhelyek közül melyik a legjobb, akkor személyesen tudom ajánlani (A TOP 3), és szinte garantálom, hogy nem fog csalódni
# 1: Camsoda.com
# 2: Flingster.com
# 3: és Cams.com

Ezek mind összekapcsolják a webkamerát és a csevegés élményét egy dologban. Így sokkal kellemesebbé téve a szokásos pornót.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére