Frissítve: 23. szeptember 2021 -án

Chatspin Review

& 12 "kötelező látogatás" véletlenszerű videocsevegési webhelyek, mint a Chatspin.com

Látogassa meg az első számú Chatspin alternatívámat - Flingster.com és csevegjen néhány forró emberrel, 100% -osan kockázatmentesen!

Mutass nekem 12 alternatívát a Chatspin.com webhelyhez

A Chatspin az egyik vezető véletlenszerű videocsevegési webhely világszerte. Az eddigi legnagyobb felhasználói bázissal büszkélkedhet, hogy két videocsevegési webhely együtt sem versenyezhet. A weboldalt egyedülálló módon azért hozták létre, hogy helyet biztosítson a fiatalok számára a szórakozáshoz, szórakozáshoz és a kapcsolattartáshoz. Különösen, hogy jelenleg a felhasználók többsége 18-25 év közötti.

Valójában azoknak az embereknek, akik egyszerűen csak szórakozni akarnak kötelezettségvállalások nélkül, a Chatspin tökéletesen az Ön számára készült. Csodálatos nyelv- és funkciókészlettel párosulva itt semmilyen kommunikációs problémát nem fog tapasztalni.

Élvezze, pihenjen és lépjen kapcsolatba naponta több mint 3,000 felhasználóval. Ennél az összegnél biztosan gyorsabb és jobb megtalálja a tökéletes mérkőzést. Ha többet szeretne megtudni a Chatspin-ról, tanulmányozzuk tovább az oldalt és annak szolgáltatásait alább.

Forgasd meg a szerencsédet a Chatspin-on

Chatspin vihar támadta a világot. Jelenleg ez a leggyorsabb és vezető véletlenszerű videocsevegési webhely. Minden hónapban a webhely körülbelül 1.5 millió egyedi felhasználót szerez. Valóban, ez teljesen észbontó!

Kettő az egyben

Emellett funkcionalitása egyesíti a szöveges csevegést és a videohívásokat. Így sok ember számára érdekes és kényelmes volt használni. Tekintettel arra, hogy kétféle kommunikációs módot élvezhet egy oldalon. Ahelyett, hogy oda-vissza járna az egyik weboldalról a másikra.

Többnyelvű

A Chatspin az úttörő weboldal, amely tizenkét különböző nyelvet alkalmaz egy helyen. Természetesen az üzleti életben mindössze 5 év alatt egymilliárd hű felhasználót ért el. Bár ez az információ nem annyira meglepő, mint amilyennek látszik. Feltéve, hogy a Chatspin elképesztő funkciókat és magas színvonalú szolgáltatásokat tartalmaz mindenki számára. Valójában várható, hogy ilyen hamar el fogja érni ezt az elsöprő népszerűséget.

Eredeti kapcsolatok

Ezenkívül a Chatspin valódi kapcsolatokat ösztönöz video- és véletlenszerű csevegések révén. Rengeteg embert találhat itt a világ különböző pontjairól. Természetesen mindannyian boldogok, barátságosak és szívesen találkoznak idegenekkel.

Nem aránya

Sok tag a Chatspin-nak 10-ből 10-et szerez a nemek közötti megoszlás szempontjából a weboldalon. A jelentések szerint arányos a regisztrált férfiak és nők aránya. Így biztos lehet benne, hogy megtalálja a megfelelő embert, függetlenül a rulett típusú rendszertől.

Felhasználói bázis minősége

A jelentés szerint az itt élők átlagéletkora legalább 18 év és 30 év között van. Tagjainak többsége az Egyesült Államokból származik, azonban továbbra is több millió embert találhat a világ más részeiről.

A tagok közül sokan általában szakemberek vagy hallgatók. Olyan emberek csoportja, akiknek rengeteg idejük van az online kapcsolattartásra és a társasági életre.

Profilminőség a Chatspin-on

Feltéve, hogy a Chatspin.com egy véletlenszerű videocsevegési webhely, nincs elérhető profilfiók megtekintésre. A többi tag adatai, beleértve életkorukat, helyüket és nemüket, csak akkor állnak rendelkezésre, ha egyezik.

A Chatspin.com tervezésének és használhatóságának értékelése

Design

A weboldal megtervezése stratégiai szempontból a modern emberek és fiatalok számára készült. Tekintettel arra, hogy a fejlesztők modern betűtípusokat, friss megjelenésű grafikákat, valamint fekete és sárga színkombinációt használtak. Összességében az egész oldal megjelenése vonzó a fiatal generáció számára.

Használhatóság

A Chatspin általános felhasználhatósága rendkívül hasznos és egyszerű. Természetesen mind asztali, mind mobil verziói versenyeznek, hogy csodálatos böngészési élményt nyújtsanak. A weboldal egyszerű és könnyű eljárással, valamint kiemelkedő biztonsági rendszerekkel rendelkezik. Ezenkívül a szöveges csevegésről a videocsevegésre való váltás meglehetősen kényelmes bármilyen eszközön vagy számítógépen.

Hogyan működik?

Ezen a ponton már megértettük, hogy a Chatspin.com ma messze a legnépszerűbb és legkényelmesebb véletlenszerű videó és szöveges weboldal. Így a tagok regisztrációjának száma minden nap magasra emelkedik, és több ezer versenyt könnyedén megver. Tehát, hogy jobban megértsük, hogyan működik és mit kínál az Ön örömére, alaptagként kell aláírnia.

A Chatspin használatakor lájkokat küldhet más tagoknak, akiket vonzónak talál. Ezen kívül vannak elérhető gombok az oldalon, amelyek teljes irányítást biztosítanak a beszélgetéshez. Például a nyílgombbal átkapcsolhatja a csevegést a következő tagra. Ha azonban vissza akar kapcsolódni az előző beszélgetéshez, prémium fiókra lehet szüksége.

Chatspin

Ezenkívül, ha a Chatspin előnyeinek kihasználása mellett dönt, két kommunikációs lehetőség közül választhat. Vagy szöveges vagy videocsevegés útján.

Kapcsolat létrehozása a Video Chat segítségével

Ha inkább videocsevegéssel kívánja összekapcsolni az embereket, engedélyeznie kell a számítógép vagy bármely eszköz mikrofon funkcióját. Emellett a webhely megkövetelheti, hogy engedélyezze a videoalkalmazáshoz való hozzáférést. Végül lehetősége van digitális arcszűrőket választani a személyazonosságának elrejtése érdekében. Ez a funkció teljesen elképesztő, mivel automatikusan intelligensen érzékeli az arcvonásokat, és elfedi az arc identitását.

Kapcsolat létrehozása szöveges csevegéssel

Várakozásaimmal ellentétben a szöveges csevegés a Chatspin-ben minden bizonnyal szerény és könnyen érthető. Hasonlóan működik, mint a többi szöveges chat webhely. A Chatspin egyedülálló tulajdonsága azonban az, hogy automatikusan összeköti azokat az embereket, akik hasonlóan preferálják a szöveges csevegést.

Másrészt kedvező azok számára is, akik kényelmetlenül érzik magukat a kamera előtt, vagy nagyon tudatában vannak a megjelenésüknek. A tagok azonban könnyen áttérhetnek a videocsevegésekre, ha kezdik jól érezni magukat egymással.

Végül, ha el akar lépni a csevegésből, egyszerűen kattintson a „Csevegés befejezése” gombra. Ezenkívül a webhely automatikusan átváltja a képernyőt a következő tagra, amikor a „Tovább” gombra kattint. Míg a „Tetszik” gomb a tag profilján található, lehetővé teszi, hogy szíveket küldjön és érdeklődést fejezzen ki.

Regisztráció: Könnyű a Chatspin?

Látogassa meg az első számú Chatspin alternatívámat - Flingster.com és csevegjen néhány forró emberrel, 100% -osan kockázatmentesen!

A Chatspin regisztrációs folyamata viszonylag egyszerű és gyors. Természetesen csak érvényes e-mail címet és jelszót kell megadnia. Ezután a webhely felhasználási feltételekre vonatkozó megállapodást kér, amely tájékoztatja Önt az adatvédelemről, a biztonságról és mindenről, amit tudnia kell a weboldal használata előtt.

Ezt követően a webhely e-mail ellenőrző linket küld a megadott e-mail címre. Végül ingyen használhatja a weboldalt. Eközben, ha az e-mail cím megadása nem választható az Ön számára, akkor is használhatja mind a weboldal, mind a mobil verziót. Bár hátránya, hogy nem lehet prémium tagságra váltani.

A Chatspin különlegességei

Chatspin chat
 • Országszűrők

Ez a szűrő kényelmet nyújt a tagok hely szerinti rendezésével. Például azt szeretné, ha a közelben lenne egyezés, akkor az országszűrő könnyedén segít az emberek rendezésében. Ez a funkció azonban csak a prémium tagok számára érhető el.

 • Magán beszélgetés

Ez a szűrő kényelmet nyújt a tagok hely szerinti rendezésével. Például azt szeretné, ha a közelben lenne egyezés, akkor az országszűrő könnyedén segít az emberek rendezésében. Ez a funkció azonban csak a prémium tagok számára érhető el.

Egy másik prémium szolgáltatás a Privát Chat. Ez a funkció lehetővé teszi a többi tag privát kapcsolatba lépését és kapcsolatba lépését. Mindenekelőtt a beszélgetésed nincs moderálva. Tehát beszélhet és előadhat, amit csak akar.

 • Nemi szűrők

Nyilvánvaló, hogy ez a funkció lehetővé teszi az emberek számára, hogy a mérkőzéseket a kívánt nemük szerint rendezzék. Tehát, ha kapcsolatba akar lépni hímekkel, nőstényekkel vagy párokkal, egyszerűen csak kattintson a megfelelő szűrőre az Ön örömére.

 • Arcmaszkok

Mint korábban említettük, rendelkezésre állnak arcszűrők, amelyek az egész csevegés élményét szórakoztatóbbá teszik. Valóban rengeteg arcmaszk választható. Például állati arc, bajusz, szakállas ember és még sok más. Vannak, akik az élő videocsevegések során még az arcmaszkokat is elrejtik a tényleges arcukra.

A mobilalkalmazásról

Chatspin alkalmazás

A Chatspin mobilalkalmazás ugyanolyan hatékony és megbízható, mint az asztali verzió. Valójában még jobb! A Chatspin fejlesztői valóban gondoskodtak arról, hogy azok az emberek is kiszolgálják azokat, akik általában kint vannak, de online is szeretnének társasági életet folytatni.

Az asztali verzióval ellentétben a Chatspin alkalmazás több funkcióval rendelkezik. Hasonlóképpen, a design vonzóbb és jobban néz ki, mint a weboldal. Az alkalmazás ingyenesen letölthető. IOS és Android eszközökön egyaránt elérhető, így alapvetően kompatibilis bármilyen okostelefonral, táblagéppel és más eszközzel.

További funkciók

 • Érdeklődési szűrők

Véletlenszerű csevegés esetén rákattinthat az érdeklődési szűrőkre, és a tagokat az érdeklődés szerint rendezheti. Természetesen ez a funkció csak a csevegőszobán belül érhető el, és közvetlenül az oldal alsó részén található.

 • Bevezetõ üzenet

A bevezető üzenet a Chatspin mobilalkalmazásában elérhető másik funkció. Ennek használata lehetővé teszi, hogy olyan bevezető üzenetet írjon, amely automatikusan elküldik a megfelelő tagnak.

Chatspin tagság és árak

Ingyenes fiók

Annak ellenére, hogy van ingyenes fiókja a Chatspin-ban, továbbra is hatékonyan használhatja a weboldalt vagy a mobilalkalmazást. Természetesen rendelkezésre állnak ingyenes szolgáltatások, többek között ingyenes fiók létrehozása, véletlenszerű videocsevegések, arcszűrők használata és több helyszűrő ingyenes elérése.

Chatspin Plus

A Chatspin Plus a Chatspin prémium változata. A Chatspin Plus használatakor nagyon elfogadható áron férhet hozzá a weboldal teljes funkcióihoz. A prémium tagságra való áttéréskor több lehetőséget is figyelembe vehet, többek között:

 • 6.99 USD (egyhetes előfizetés)
 • 19.99 USD (egy hónapos előfizetés)
 • 14.99 USD (hathetes előfizetés)

Látogassa meg az első számú Chatspin alternatívámat - Flingster.com és csevegjen néhány forró emberrel, 100% -osan kockázatmentesen!

Ha azonban még mindig a tényleges vásárlás előtt szeretné kipróbálni a weboldalt, akkor kipróbálási tagságát csak 6.99 dollárért veheti igénybe.

Ezenkívül a Chatspin Plus használatának számos további szűrője, például a hely, a nem és a keresés. Ezenkívül beszélgethet a világ különböző pontjairól érkező emberekkel, és élvezheti a hirdetések nélküli böngészést. Használhatja a „Vissza gomb” és a VIP jelvényt is.

A Chatspin.com előnyei és hibái

Előnyei:

 • A regisztrációhoz nem szükséges betéti / hitelkártya adat
 • Rengeteg exkluzív előny a Chatspin Plus használatakor
 • Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető
 • Szöveges csevegés és videohívások ingyenes használata
 • Rulett típusú csevegést használ
 • Rengeteg video chat funkció, amelyet ingyen használhat
 • Naponta több ezer aktív felhasználó online
 • A mobilalkalmazás mind Android, mind iOS eszközön letölthető
 • Csodálatos zökkenőmentes böngészési élményt nyújt a mobilon
 • A Google és a Facebook regisztráció elérhető
 • A gyors és egyszerű regisztráció
 • Felhasználói bázisa van a világ különböző részeiről

CONS:

 • Az ingyenes fiókok korlátozott keresési funkcióval rendelkeznek
 • A regisztráció során nem kell ellenőrizni a számlákat

A Chatspin.com legjobb 12 véletlenszerű videó- ​​és Live-Cam csevegési alternatívája:

# 1 - Shagle

békés lány

Ha csodálatos helyszínt keres az idegenekkel folytatott videocsevegésre és a pompás dögösekre, akkor a Shagle közösség minden bizonnyal nagyszerű lehetőség lenne az Ön számára. Ezen a weboldalon rengeteg, különböző érdeklődésű embert találhat.

Ezért a kapcsolat létrehozása és a megértés a fő hangsúly. Emellett a 25–55 éves emberek aránya nagyszerű, ami azt sugallja, hogy bármennyire fiatal vagy idős is vagy, mindig megtalálhatod a megfelelő mérkőzést ezen a platformon.

A Shagle teljes áttekintése - itt.

Előnyei:

 • Az intelligens algoritmus biztosítja, hogy ne beszéljen kétszer ugyanazzal a személlyel
 • Millió tagja van szerte a világon
 • A regisztrációhoz legfeljebb 5 perc szükséges
 • A szabad tagok rengeteg előnnyel és funkcióval rendelkeznek
 • 70 különböző országban kapható
 • Rendeletek és előírások állnak rendelkezésre, amelyeket be kell tartani a felhasználóbarát élmény fenntartása érdekében
 • Jellemzők és kommunikációs eszközök rengeteg
 • Nem igényel személyes adatokat a regisztrációhoz
 • Ingyenes szöveges üzenetek küldése
 • Az élő videocsevegés ingyenes használata
 • A Fordítási eszköz miatt nincsenek nyelvi akadályok

CONS:

 • Nem érhető el az alkalmazáson belüli verzió
 • Ingyenes fiókkal nem férhet hozzá további funkciókhoz
 • A videó minősége átlagos

# 2 - Chatrandom

véletlenszerű nyilvántartás

A Chatrandom egy ingyenes élő chat oldal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte könnyen kapcsolatba léphessenek emberekkel és idegenekkel. Az oldal 2011 körül kezdte meg elképesztő szolgáltatását, és azóta napjaink egyik legnépszerűbb webhelyévé vált. Természetesen ez a legizgalmasabb élő csevegés, amelyet tapasztalhat. Mivel a rendszer rulett típusú egyezést használ, és naponta több ezer emberrel beszélgethet.

termékeink teljes Chatrandom áttekintés itt.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes
 • A felhasználók cseveghetnek a világ más részeiről érkező tagokkal
 • Az emberek regisztráció nélkül csatlakozhatnak az élő csevegéshez
 • Ezer aktív felhasználó van naponta
 • Az alkalmazás verziója letölthető
 • Az identitás elrejtése a „maszk” segítségével érhető el
 • Ingyenes üzenetküldés

CONS:

 • Nincs elérhető profilfotó
 • Csak az Android felhasználók tölthetik le
 • Több hím van, mint nő

# 3 - Bunkó társ

bunkótárs kép

A Jerkmate, egy minden pillanatban ígéretes, élő szexkamerás webhely érdemes. Ezenkívül sok csodálatos csaj van, akit bármikor fel tudsz emelni. A lányok közül sokan arra várnak, hogy az AMD a kanos férfiak után nézzen. Ezenkívül a weboldalon elérhető kamerák nagy felbontásúak, így az egész élmény élvezetesebbé válik.

Jerkmate áttekintés itt.

Előnyei:

 • Különböző és nagy választás a lányok beszélgetni
 • Az élő műsorok különbözőek, és a felhasználók kiválaszthatják, melyik tetszik nekik
 • A webkamerák kiváló minőségűek

CONS:

 • Drága privát show-k

# 4 - Flingster

flingster

A Flingster egy meglátogatandó véletlenszerű videocsevegés egy találkozóhoz, akasztáshoz és egyedülállókkal való szórakozáshoz. Ezen a weboldalon a jelentkezés folyamata valóban rendkívül gyors és kényelmes. Tehát egyáltalán nem fogja pazarolni az energiád nagy részét. Több más társkereső webhelyhez képest még az ingyenes fiókok is használhatják az üzenet- és videocsevegéseket fizetés nélkül.

Másrészt a fizetős előfizetőknek vannak további jellemzőik, amelyek valóban egyedülállóak. Eközben a Flingster hasonlóan diszkrét azonosítást biztosít csevegés közben, mielőtt beleegyezne egy spontán gyors lendítésbe.

Részletes Flingster áttekintés.

Előnyei:

 • A meghatározatlan karakter választás
 • Mindenki kedves szexuális irányultságtól vagy nemtől függetlenül
 • A feliratkozási eljárás elérhető és viszonylag egyszerű
 • A webhely kialakítása azonban egyszerű, és érthető a navigáció

CONS:

 • Esetenként hamis profilokról számoltak be

# 5 - Fruzo

Fruzo

Ha rajongsz a felnőtt cam és videocsevegésekért, hallhattál Fruzóról. Ez a weboldal nem csak egy tipikus videocsevegési platform, hanem közösségi oldalként működik. Természetesen ez segíti a világ különböző pontjain élő embereket abban, hogy ugyanazon a helyszínen kapcsolódjanak össze és gyűljenek össze. Tehát, ha tetszik az ötlet, hogy esélye legyen megtalálni a szerelmet, a barátságot és a komoly kapcsolatokat, akkor ez mindenképpen az Ön számára a weboldal.

Előnyei:

 • Cseveghet megerősített barátaival
 • Nincs spam üzenet
 • A próbaidőszak ingyenes
 • Egyszerű kialakítás, de nagyon könnyen használható
 • Megtapasztalhatja a közösségi média és a társkereső weboldal előnyeit

CONS:

 • Időbe telik, hogy megtalálja a mérkőzést

# 6 - SlutRoulette

ribanc

Ha valami forróságot keres, akkor a SlutRoulette a legjobb élő video chat webhely az Ön számára. Itt minden szabadságot megadhat, hogy tetsző kategóriákat válasszon. Például shemale, leszbikus, menyecske vagy nagy mell. Nem is beszélve arról, hogy remek dizájnnal és felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy könnyebben böngészhessen és használhassa a weboldalt. Mindenekelőtt izgalmas kameraműsorai vannak, amelyek biztosan szórakoztatóbbá és erotikusabbá teszik tartózkodását.

Előnyei:

 • Rengeteg gyönyörű nő áll rendelkezésre
 • Alkalmas minden típusú felnőtt számára
 • A funkciók rengetegek és nagyon hasznosak
 • In-app verzióban érhető el
 • Használhatja a weboldalt a mobil verziójával

CONS:

 • A regisztráció kötelező
 • A privát műsorok ára változatos

# 7 - DirtyRoulette

dirtyulette

Hasonlóan a többi élő videocsevegéshez, a Dirty Roulette is segít megtalálni a legjobb mérkőzést az aktív felhasználók széles választéka közül. Ami azonban csodálatos, hogy nem beszél családról és unalmas dolgokról. Inkább huncut tevékenységeket és piszkos beszélgetéseket áshat. Mindenekelőtt rengeteg aktív ember vesz részt ezen a weboldalon. Tehát a nap bármely szakában mindig meg lesz a mérkőzése.

Előnyei:

 • Meztelenséget mutathat
 • Névtelen identitást tart fenn
 • Nincsenek hirdetések a weboldalon
 • Nagy tagok a világ minden részéből
 • A weboldal tervezés egyszerű, mégis előkelő

CONS:

 • Igazolni kell az életkort
 • Néha a hangminőség rossz

# 8 - omegle

Omegle chat

A 2008-ban alapított Omegle az online társkereső weboldalak egyik alapítója volt az online társkereső szolgáltatások, a közösségi oldalak és a technológia megjelenése előtt. Valójában az tette különlegessé Omegle-t más élő csevegési platformoktól, hogy a tagok idegenek és a világ számos pontjáról érkeznek. Néhány általános közösségi hálózathoz képest Omegle nem igényel regisztrációt vagy fiókot a weboldal összes funkciójának használatához.

Előnyei:

 • Naponta több mint 30,000 aktív
 • Sok felhasználó flörtölést és piszkos beszélgetéseket keres
 • Aktív közösség
 • A felhasználók leválaszthatják a nem kívánt csevegéseket
 • Nincs szükség fiókok létrehozására

CONS:

 • Botok vannak jelen a weboldalon

# 9 - CamSurf

Camsurf

Szeretsz kapcsolatba lépni különböző emberekkel a világ minden tájáról? Ha igen, akkor biztosan imádni fogja a CamSurf webhelyét. Itt találhat véletlenszerű csevegőtársakat, és segíthet megtalálni a kapcsolatokat világszerte. Csodálatos funkciókkal párosulva a CamSurf a legjobb felnőtt cam és video chat webhely.

A webhely mögött álló csapat úgy tervezte, hogy segítsen az embereknek megtalálni és megismerni az egyéneket, a romantikus érdeklődést vagy egyszerűen véletlenszerű felhasználókat. Nem beszélve arról, hogy 200 országban érhető el a világ különböző részeiről. Ezenkívül mindenki használhatja, függetlenül attól, hogy milyen területen tartózkodik.

Teljes Camsurf áttekintés itt.

Előnyei:

 • Csodálatos felnőtt cam és video chat webhely
 • Ingyenes használatra
 • Nem igényel regisztrációt
 • Felhasználóbarát kialakítás és egyszerűen böngészhető
 • A felhasználók magánéletének fenntartása
 • A pozitív tapasztalatok fenntartása érdekében végrehajtja az előírásokat
 • 200 országban érhető el világszerte
 • SSL titkosítást használ a biztonság és a védelem érdekében

CONS:

 • Nincs szűrési lehetőség csak szexpartnereknél
 • Megköveteli, hogy az emberek legalább 18 évesek legyenek a weboldal használatához.

# 10 - TinyChat

TinyChat biztonság

A TinyChat könnyedén összeköti az embereket világszerte a kommunikáció hagyományos, ugyanakkor frissítő módon. Természetesen ennek a weboldalnak az a szerepe, hogy felélessze a 90-es évek interakcióit, és a videó- ​​és csevegőszobák révén modern módon beépítse azt.

Valóban hozták a régi csevegőszobákat, és modern módon felvették magukat. Az biztos, hogy ami körül megy, visszatér. Csodálatos funkciókkal, friss, fantasztikus dizájnnal és csodálatos, felhasználóbarát kezelőfelülettel teszi az egész TinyChat élményt szórakoztatóbbá.

Nézze meg a TinyChat áttekintés itt.

Előnyei:

 • Ingyenesen küldhet üzeneteket
 • Legfeljebb 12 felhasználót adhat hozzá egy beszélgetéshez, miközben ellenőrzi a bejövők számát
 • Egyes funkcióinak ingyenes használata
 • Ne engedje kifejezett tartalom megjelenítését
 • Egyenlő számú férfi és női tag
 • Mindenfajta szexuális irányultságot szívesen fogadunk
 • A tagok többsége fiatal
 • A tervezés elképesztő és egyszerűen használható
 • Rengeteg funkció élvezhető és használható a kommunikációban
 • Vannak moderátorok, akik átnézik a csevegőszobákat

CONS:

 • Az alkalmazás sok helyet foglalhat el
 • A használat közben hibakeresési értesítések állnak rendelkezésre

# 11 - chatroulette

chatroulette

2010 óta az egyik legnépszerűbb véletlenszerű élő chat webhely a Chatroulette. Andrey Ternovskiy, egy 17 éves orosz gyerek készítette. A weboldal jelenleg az övé. Neki köszönhetően az emberek a nap bármely szakában élvezhetik a videocsevegést, az SMS-eket és a hanghívásokat. Természetesen ami a weboldalt vonzóbbá teszi az online felhasználók körében, az a valóság gyönyörű kombinációja. Valóban, egy oldalon tartalmazza a Skype-csevegés és a Facebooks funkcionalitását.

Előnyei:

 • Szolgáltatásainak ingyenes használata
 • Egyszerű tervezés, egyszerű böngészés és felhasználóbarát funkciók
 • Nem igényel regisztrációt
 • Könnyen letiltja a bosszantó felhasználókat
 • Van egy „következő” opció, amellyel másik felhasználóra válthat, ha nem tetszik az a személy, akivel beszélget
 • Mobiltelefonokra és egyéb eszközökre alkalmazható

CONS:

 • A csalás a könnyű hozzáférhetőség miatt van jelen

# 12 - Faceflow

Faceflow

A Faceflow egy másik must-visit véletlenszerű élő chat webhely, amely számos egyedi funkciót kínál. Itt az emberek három felhasználóval videocseveghetnek. A legtöbb rulett típusú csevegéssel ellentétben a Faceflow lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen, élvezhesse és kapcsolatban maradhasson barátaival és akár idegenekkel is. Azonban, ha inkább egy-egy beszélgetést szeretne, akkor magánhívásokkal és szövegekkel is rendelkezik. Jelenleg a weboldal lehetővé teszi az emberek számára profilok készítését, valamint képeik és videóik online megosztását.

Előnyei:

 • A regisztráció egyszerű és gyors
 • A weboldal öt különböző nyelven érhető el
 • Modern design és megjelenés
 • Ingyenes használata a legtöbb funkcióban
 • A társkereső és a csevegő webhelyek nagyszerű funkcionalitása egy oldalon

CONS:

 • Nincs mobilalkalmazás-verzió
 • Nincs megbízható biztonság és csalás elleni védelem
 • Rengeteg idegesítő reklám

Záró gondolatok

A történelem során sokan különböző webhelyeket használnak csak azért, hogy online kapcsolatba léphessenek barátaikkal vagy véletlenszerű idegenekkel. A dolgok azonban megváltoztak, mióta a Chatspin.com uralta a jelenetet. A weboldal segítségével kapcsolatba léphet, kölcsönhatásba léphet és flörtölhet több ezer emberrel világszerte. Találkozzon és köszöntsön különböző kultúrájú, etnikai, személyiségi és külsejű embereket.

A Chatspin-on elérhető moderált beszélgetések mindenekelőtt biztonságos, könnyű és kényelmes környezetet biztosítanak a csevegéshez és a csevegéshez. Az itt bemutatott egyéb véletlenszerű videocsevegési webhelyekkel együtt Ön sem rossz úton jár a társasági élet, az emberekkel való találkozás és az emlékezetes kapcsolatok terén.

Az én személyes A „must-visit” véletlenszerű videocsevegési webhelyek TOP 4-e lesz, a Chatspin.com-on kívül:

 1. Shagle.com
 2. Chatrandom.com
 3. Flingster.com

Egyedülálló tulajdonságokkal párosulva a véletlenszerű kapcsolatok izgalmas izgalma az elsődleges cél, hogy a Chatspin és az összes kiemelt webhely hogyan és miért kerüljön magas rangú értékelésbe, és fokozatosan gyarapodjon idáig. Nézze meg őket még ma! Határozottan hiszem, hogy itt az ideje, hogy megtapasztalja a világon kívüli örömet, amelyet megérdemel.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére