Frissítve: 18. május 2021-én

Camversity

és annak 12 webkamera-alternatívája

URL: https://www.camversity.com

Mutasson 12 alternatív élő szex webkamerát / Chat weboldalt a Camversity.com webhelyhez

kamaraság fő

Nos, talán a legjobb dolog, amit 2020 adott számunkra, az a bezárás - egész nap ágyban lenni munka vagy iskola nélkül, és csak egész nap hűsölni ... Hát nem ez a legnagyobb?

Nos, talán a legjobb dolog, amit 2020 adott számunkra, az a bezárás - egész nap ágyban lenni munka vagy iskola nélkül, és csak egész nap hűsölni ... Hát nem ez a legnagyobb?

Az otthon töltött hónapok óta tudom, hogy (nem csak egy pillantást vetett), de szó szerint kiásta az összes felnőtt webkamerás chat-oldalt, amelyet az internet kínál. Lehet, hogy az a kanos segged még mindig nem elégedett a monitorod összes nézetével, és talán további cselekvésre vágysz. 
A Camversity pontosan így segíthet.

Mielőtt azonban itt terjeszteném a legjobb meztelen csevegő webhelyeket, készítsünk egy gyors ellenőrzőlistát arról, hogy mire van szükséged, mielőtt gyakorlatilag elfújnád az elmédet.

Értsd meg, hogy ezek a webhelyek vállalkozások, és pénzükre futtatják a futást, ezért ha meg akarod nézni azt a nagyszerű modellt és privát módon beszélgetni vele, akkor először fel kell villantanod a ragyogó hitelkártyádat, mielőtt megmutatnád neki nagy haverodat odalent. A következő lépés a billentyűzet, a nagyfelbontású kamera és a mikrofon elkészítése. Nézze meg, hogy ezek tökéletesen működnek, különösen a fényképezőgépén, ha kémkedni szeretne, vagy bütyökről kamerára szeretne szállni azokkal a gyönyörű modellekkel. Ne felejtsd el kedvenc kenőanyagodat, egy doboz zsebkendőt és egy ZÁRT AJTÓT - az utolsó a legfontosabb mind közül. Ha ez ellenőrzi a listádat, akkor készen állsz csodaországba menni, kicsim.

Ha minden rendben van, akkor ássunk bele. A legjobb 12 élő szex chat webhely, amely hasonló a Camversity.com webhelyhez. Itt található ebben a listában a legnépszerűbb webhelyek, amelyeket a neten találhat. Ezeken az oldalakon a legjobb minőségű lányok állnak rendelkezésre, széles körű szakértelemmel, nemzetiséggel és perverz képességekkel. Csak annyit kell tennie, hogy hátradől, görgessen lefelé, és kibaszottan folytassa.

12 élő szex chat oldal, mint a Camversity.com:

# 1 - Streamate.com

streamate

Igen. A meztelen csevegés / webkamera egyik királya a washingtoni Seattle-ben található. Húsz éve létezik, és ez sokat elárul az oldalról. Úgy értem, 10% -os cashback-t kínálnak, csak hűségesek hozzájuk. Az egyik legnagyobb, 24 órás, közvetlen online webkamerával rendelkeznek a világ minden tájáról, és további 20,000 XNUMX további webhely, például a YouPorn, a RedTube és más fő forgalmi célpontok Streamate.com tartalomra. Talán kíváncsi arra, hogy mi a jó olyan jó a Streamate-ben? Nos, hadd mondjam el, hogy a Streamate az egyik leginkább felhasználóbarát oldallal rendelkezik. Rákattintok az oldalra, megnyomtam az Enter billentyűt, és bumm! Ott van - rengeteg jóképű nőstény az egész világon. Ezeknek a modelleknek „leírása” van, például az, hogy mennyit töltenek fel, és a lájkolásokat fel vannak tüntetve a dobozukon, amikor LIVE-t közvetítenek. Mindezek a modellek HD webkamerát használnak, és a képernyőn megjelenő kép olyan éles és tiszta, hogy szinte garantálja az azonnali erekciót. Az élmény jobbá tétele érdekében az oldal ingyenes, korlátlan kétirányú kommunikációt biztosít a felhasználóinak a modellel, amikor nyilvános show-ban van. 

Kérdezheted, ettől az oldaltól kétségbeesetten sír a pénztárcám? Nos, ez attól függ, mennyit akar költeni. Biztosan elmondhatom, hogy a Streamate nagyon előre látja, amit fizet. Minden privát show 99 centnél kezdődik, és nem számít fel semmit, hacsak nem megy el az egyértelműen megjelölt műsorokhoz. Bármilyen összeget is vállaltam, az diszkréten tükröződik a hitelkártya-kimutatásomon. Az oldal e-maileket is küld nekem, hogy összefoglaljam a műsorok összesítését, hogy mindkét fél számára tisztázzam.

Előnyei:

 • Rengeteg gyönyörű modell közül választhat élőben, a nap 24 órájában
 • Felhasználóbarát felület
 • Nagyon átlátható, hogy mit fizet
 • Olcsóbb, mint a többi felnőtt webkamerás webhely

CONS:

 • A mobilalkalmazás nem érhető el könnyen

# 2 - LiveJasmin.com

LiveJasmin otthon

A felnőtt webkamerák egyik legnépszerűbb oldala évek óta ebben az iparágban működik. A közelmúltban a jobb szolgáltatás érdekében újjáépítették - és ők csak ezt tették és még többet is. A weboldal ismét merészen vörös és fekete témával érkezik, és egy elegáns, mégis erőteljes koncepciót ad át, amelyet a világ minden tájáról érkező, világosabb képek készítenek gyönyörű modelljeikről. Nem csak egyszerű bélyegképek, hanem egy nagy felbontású fotó, amelyet a modell maga választ ki (vagy saját maga), hogy a tagok tudják, miből áll. Ez mindenképpen megkönnyítette a böngészést számomra. Az oldalon rengeteg csintalan kép, valamint videó található, cenzúra nélkül. Több mint 24,000 XNUMX modell közül választhatok, amelyek élőben közvetítenek HD kamerájukat. Elérhető egy cam-to-cam funkció is, ahol a modell és én láthatjuk egymást a meghittebb élmény érdekében. A kategória oldalsávja segít megtalálni azt a tökéletes modellt, amellyel inkább beszélgetni szeretnék, és esetleg beszélgetni kezdek magánbeszélgetéssel. A modellek képein néhány ikon található a streaming link oldalán. Ez az ikon egy linket mutat az életrajzához, amibe beletartozik, mi kapcsolja be és mit tehet érted. Ebben megtalálható a videó linkje és más képgalériák is, amelyekhez természetesen bizonyos díj ellenében hozzáférhet. A Livejasmin biztosítja, hogy minden műsoruk vagy adásuk élőben legyen, és ne kerüljön előre felvételre.

Ha többet szeretne elérni ezen a webhelyen, akkor azt javaslom, hogy váljon tagjává. A feliratkozás olyan szellő, és nincsenek e-mail-igazolások vagy egyéb személyes adatok, amelyeket ki kell tölteni. Csak egy ragyogó hitelkártya jót tesz a LiveJasmin számára. Nem kell aggódnia, mert A LiveJasmin egy megbízható webhely és meg lehet bízni a hitelkártya adataival. El kell ismernem, hogy a LiveJasmin árai valóban szárazra vérzik. Ez az oldal kiváló minőségű, valamint az összes modellje. Az élő aktok streamingje itt mindig zökkenőmentesen, a legnagyobb felbontással szolgál szórakozásunk és elégedettségünk érdekében, és nem meglepő, hogy sokat fizethetnek ezekért. 

Előnyei:

 • A modellek galériákkal és előre rögzített videókkal rendelkeznek, amelyek a profiljukon érhetők el
 • Cam-to-cam lehetőséget kínál audióval, amely növeli a tagok elégedettségét és élményét
 • Kiváló minőségű képekkel és videókkal rendelkezik
 • Szigorú biztonság

CONS:

 •  nem sok ingyenes élvezhető dolog
 • kicsit drága

# 3 - ImLive.com

imlive haza

Ha még mindig kíváncsi arra, hová menjen, és tágabb rést találjon fétisei számára, akkor az ImLive az Ön számára. Hatalmas választékkal büszkélkedhet, hogy válasszon a lányok és a fiúk közül, akik egyedül lépnek fel párok vagy transzszexuális emberek számára, ez az oldal most lesz az új menedéke.

Az ImLive egy ingyenes tagságú felnőtt webcam chat amely több mint 10,000 XNUMX gyönyörű házigazdához fér hozzá. Még mindig nem döntötte el, hogy kit válasszon? Ezután kattintson a keresés gombra, és böngésszen a kategóriák között. Szűrés életkor, testtípus, etnikai hovatartozás vagy akár a seggük mérete szerint. Biztos vagyok benne, hogy talál valakit, akit el akar csábítani.

Az ImLive szépsége a webhelyek jellemzői. Itt az előadókat „műsorvezetőnek” hívják, és akár élőben, akár korábbi videóik alapján nézheti meg őket. A házigazdák saját videósorozattal rendelkeznek, így soha többé nem fog hiányozni egyetlen élő műsor sem. Természetesen vannak ingyenes előzetesek, de mindannyian tudjuk, hogy vannak jobb dolgok, mint az ingyenesek, igaz?

Ha a múltbeli videók megtekintése nem a teáscsésze, akkor talán a Vibrator Show-k és a Candy show-k teszik fel. Az ImLive szeretné irányítani Önt, és megfelelő kreditekkel eldöntheti, hogy milyen kemény és hosszú lesz az a vibrátor, és a vendéglátóját örömmel üvöltheti, amikor fel- és leszáll erre a rezgő dologra. Annak érdekében, hogy még izgalmasabb legyen, meghívhat más házigazdákat, hogy csatlakozzanak a partihoz, és virtuálisan megszerezzék a valaha volt legjobb hármasot.

És végül az egész bolondbiztos funkciója - a Pánik gomb. Ez minden bizonnyal egyedülálló az ImLive webhelyén. A képernyő jobb oldalán található piros pánikgomb megmenti seggét a megaláztatástól, ha valaha bárki keményen belép hozzád. A gomb egy biztonságos webhelyre irányít, a farkán kívül mindenkit becsapva.

Az ImLive tagságának ára elég ésszerű mindazok számára, akiket látni szeretne, és olyan melleknél, amelyeket nagyon szeretne megérinteni. Az ImLive azt akarja, hogy maximalizálja az egyes tagok tapasztalatait, és úgy gondolom, hogy jól teljesítenek abban a részlegben.

Előnyei:

 • A keresőeszköz nagy segítséget nyújt az Ön számára legvonzóbb házigazdának megtalálásában és az élő közvetítésben
 • Megnézheti kedvenc házigazdája által rögzített videókat
 • A tagok irányíthatják a házigazdák vibrátorait
 • Különböző nyelveken érhető el
 • Van egy hasznos pánikgombja mindazok számára, akik odakint vannak.

CONS:

 • Néhány házigazda túlárazott

# 4 - Cams.com

cams.com

A Cams.com nagyszerű webhely azok számára, akik szélesebb körű webkamerás élményre vágynak. A Cams.com minden csábító hölgye átmenetileg megőrjít, amikor a legmocskosabb trükköket és legsötétebb fantáziákat hajtják végre előtted. Az egyik leginteraktívabb webhely a felnőttek webkamerájában. A zsetonok megvásárlásáért cserébe a modell játszhat az általad ellenőrzött játékokkal, és minden reakciója látható az élő privát videóban. A Connexion show-kkal viszont megvásárolhat egy játékot, amely szintén kapcsolódik a modelljéhez, és mindketten ugyanazok a szinte valós szexuális élményekkel gazdagodhatnak. Mi lehet a pénz elköltésének jobb módja?

Ez az, amit egy prémium tagság kínálhat azoknak, akik a Cams.com oldalon lapulnak. A női modelleken kívül vannak férfi és transz modellek is, amelyekkel beszélgethet - csak használja az oldalsávot, és görgessen lefelé, amíg meg nem kapja azt, ami „jólesik neked. A prémium tagság legjobb része? Beszélhet olyan valós pornósztárokkal, mint Kendra Sunderland, Alessia XO és még sokan mások, csak néhányat felsorolva. Igen, ez futást jelenthet a pénzéért, de gondoljon csak arra, hogy hány tartalmat kap, amikor regisztrál a Cams szolgáltatásra. com.

Előnyei:

 • A fizetős tagok privát műsorokat rendelhetnek
 • Irányítja a lányok játékait
 • Nemrég megtekintett videókat nézhet meg

CONS:

 • Tagnak kell lennie a fotógalériák eléréséhez és a felvett műsorok megtekintéséhez
 • A tagok nem léphetnek kapcsolatba tagtársaikkal

# 5 - CamSoda.com

camsoda otthon

Lehet, hogy hallottál arról a „Bunkóingről”, amely a közösségi médiában terjedt el. Nagyon vicces, nem gondolod? És Camsoda esetében ez ugyanúgy működött, mint egy varázslat. Ez azonnali ingyenes sajtó az újonnan indított felnőtt webkamerás csevegőoldalukon.

Ahhoz, hogy elérje ezeket a gyönyörű, gazdag idiótákat, alapvetően regisztrálnia kell, majd voila! Több száz bélyegkép csinos lányok maszturbál, sztriptíz és kibaszott csak egy kattintásnyira van. Mielőtt azonban szárazon fejné ki magát, először lépjen át a görgetősávhoz, és keresse meg a kívánt teljesítményt. Egyes kategóriák, például a Kém show-k, azt az érzést keltik benned, amikor titokban figyeled a lányt, és csak nagyon sok szemtelenséggel végzed a mindennapi feladatait. Van egy cam-to-cam funkció is, amelyeket a legjobban szeretni fog, de hajlandónak kell lennie arra, hogy ezt a szenvedélyt néhány zsetonra cserélje. Ne aggódj, mert Camsoda biztonságos oldal mind az Ön, mind a modellek számára. Ha régen nem elégedett, akkor hajlandóak visszatéríteni, de olyan bütyöksztárokkal, mint kenziedawton, kendallk és malibubomb ezen az oldalon nyitva tartva, mégis fontolgatná?

Mi több, ha követheti ezeket a modelleket az IG-n, Twitter vagy SnapChat platformok.

Talán egy negatív dolog, amit a Camsodáról mondhatok, a betöltési ideje. A webhely túl elfoglalt és a streaming késik, de ettől eltekintve minden idióta nagyon jól néz ki.

Előnyei:

 • A felhasználók a közösségi médiában követhetik a modelleket
 • Nagyon könnyen használható, és minden indexképen világos címkék vannak
 • Vannak ingyenes funkciók

CONS:

 • A hirdetések rajza, ha alaptag vagy
 • Lassú betöltési ideje (valószínűleg a csatlakozási sebességtől függ).

# 6 - Stripchat.com

Stripchat otthon

Az egyik legnépszerűbb webhely, ahol a legforróbb és legszarabb lányok vannak itt, Stripchatban. Ha készen állsz arra, hogy kijusson a jack-aljzatra, akkor légy kész, mert ezek a lányok csak arra várnak, hogy te irányítsd őket és a játékaikat.

Nem muszáj regisztrálni a műsorok megtekintéséhez, hanem ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen kéjes modelljével. Meg kell osztani érméket és tagnak lenni.

A jobb élmény érdekében a Stripchat tartalmaz egy billenő menüt, ahol minden modell különböző műveleteket végezhet megfelelő számú tokennel. Például megteheted, hogy egy lány ötven zsetonért veri magát, érted? Most itt melegebb lesz. Ezeknek a modelleknek vannak játékai, és egy bizonyos mennyiség megdöntésével ezek a játékok alacsony vagy magas frekvencián és különböző időtartamban vibrálhatnak. Képzelje el, hogy mindketten egyszerre cumizol ...

Még nem vagy elégedett? Ezután menjen át az ingyenes oldalra, és válassza ki a belépni kívánt műsorokat - öt kategória közül választhat. Mindaddig, amíg megvan a jelző, akkor képes lesz arra, hogy ezeket a lányokat a kőkemény kakasért könyörögjön.

Előnyei:

 • Képesség vezérelni a vibrátort a modell belsejében
 • Spy show-val rendelkezik, ahol privát csevegést nézhet meg anélkül, hogy belépne
 • Nincsenek hirdetések
 • Rengeteg szexi cam lány

CONS:

 • A modellekkel való interakcióért fizetnie kell

# 7 - Chaturbate.com

chaturbate

Most pedig Chaturbate, ezt a webkamerás oldalt az ágazat egyik „terméskultúrájának” tartják. Ha több száz forró, profi lánnyal büszkélkedhet a világ minden tájáról, élő közvetítéssel, minden kakas remegni fog. Engedje meg, hogy világossá tegyem, a chaturbate nem pornó oldal, ez egy élő szex cam oldal. És a modell és a tagok közvetíthetik magukat, és a következő híres pornósztárok lehetnek, ha úgy döntenek. Kíváncsi többet látni? Ezután regisztrálja magát, és legyen szürke tag. Ez a szín feljogosítja Önt arra, hogy csevegjen a modellekkel a show-jukon, de ne várja el tőlük, hogy teljesítsék a kérését. De, ha nagyon kétségbeesetten akarja a figyelmüket, akkor vásárolja meg a webhely token csomagjait, és az azonnal megváltoztatja a szürke színét, és megjeleníti az Ön nevét és a különböző színű csevegés ikont, jelezve a már betöltött modellt.

Az árak a Chaturbate számára kissé bonyolultak, mert a modellek itt inkább a csoportos tippeket részesítik előnyben, mint az 1 az 1-ben privát csevegést. Tapasztalataim szerint percenként körülbelül 2.00–4.50 dollárt költöttem az élő szexvideókra, amelyeket a jelképes pénznemük szerint kell fizetni. Még mindig vannak privát chat-műsorok, ha féltékeny típusú srác vagy. Csak kérjen egy kedvenc modellt, és várja meg, amíg elfogadják vagy elutasítják. Csak vigyázzon, hogy ezek a műsorok kissé költségesek, mint a nyilvános műsorok. A legtöbb ár itt percenként 4.00 USD-nál kezdődik, a webhelyek legjobban teljesítő lányok 10% -a. Nem rossz üzlet, ha figyelembe vesszük, hogy a Chaturbate-ben sok lány hajlandó bepiszkítani magát és játszani a játékaikkal.

Egy másik ok, amiért a chaturbate népszerű a felnőtt közönség körében, az a célja, hogy mindig javítsa a webhelyet, hogy a szexuális élmény mindig kielégítő legyen. Amikor most rákattint a webhelyre, megjelenik néhány kategória, amely kiváltja az összes perverst. A Chaturbate saját, kiemelt kamerás bemutatóival rendelkezik, amelyek férfiak, nők, párok vagy transznemű szexpartnereket teljesítenek, mindezt megtekintésre. Van egy kémkamrája is, amely úgy érzi magát, mint egy kemény farkú kukucskáló tom. 


# 8 - Flirt4free.com

flört4mentes

A kizárólagosságról álmodozik manapság az ingyenes webkamerás webhelyek áradatában? Akkor jobb nézd meg a flirt4free.com oldalt.

Igen, az oldal drága, de amit valóban kap, az egy kiváló minőségű szexuális élmény, amelyet biztonságosan és privát módon végeznek. Ha rendelkezik olyan interfésszel, mint a Streamate, akkor egy tiszta felhasználói felületre számíthat, amely egyértelműbb felbontásokkal biztosítja a nézők elégedettségét. A webhelyen egyértelmű címke található arról, hogy miért fizet és mennyi. Itt több mint 800 férfi és dögös női modell él, mindegyik kereshető egy szervezett könyvtárban, ahol magasság, súly vagy akár név szerint is kategorizálható.

A Flirt4free ingyenes próba tagságot kínál, ezért nyugodtan lemondhatja előfizetését, ha valaha is kielégítőnek találja ezt az oldalt (amit kétségtelenül így gondolok). A számlázás is annyira diszkrét, hogy senki sem gondolná, hogy felnőtteknek szóló webhelyről származik, amikor megjelenik a kártyakivonaton. Ez a webhely egy ingyenes csevegési funkciót is kínál, amelyet használhat a modellekkel való „flörtöléshez”, de ha úgy dönt, hogy privát módon mutat be műsort, akkor ki kell töltenie néhány kreditet és tagnak kell lennie. Arra is számítson, hogy minden modellnek kiváló minőségű videofolyama lesz, mert a flirt4free csak a legjobbat kínálja a tagok számára.

Előnyei:

 • A webhely minősége mindig frissül
 • Ingyenes próba tagság
 • Élő és offline modellekkel rendelkezik
 • Értesíti a tagot, amikor egy kedvenc modell elindul
 • Pénzt kereshet mint modell

CONS:

 • A jó dolgokért fizetnie kell

# 9 - MyFreeCams.com

myfreecams

A MyFreeCams, mint az egyik legrégebbi ingyenes webkamerás webhely, még mindig fent van, és nagyszerű vetélytárs más, újabb ingyenes csevegő webkamerás webhelyek számára. Döbbenetes látni, hogy a MyFreeCams elrendezése ennyi év után ugyanaz volt - a klasszikus zöld szegély honlap még mindig ott van. A modellek avatara a bal oldalon látható, miközben a gördítősáv testreszabható.  

Mivel a MyFreeCams egy freemium chat-alapú webhely, vannak olyan szolgáltatások, amelyek ingyenesek, mint például belépni egy csevegőszobába és beszélgetni a modellekkel. Hozzáférhet kedvenc modelljeinek profiljához, és értesítést kaphat, amikor online megjelennek és bemutatókat tartanak. A Premium tagságnak azonban olyan előnyei vannak, mint korlátlan hozzáférés a webhely funkcióihoz. Ezen funkciók egy része a modell privát galériájának megtekintését vagy egy TruePrivate Show-t tart, ahol más tagok nem tudnak kémkedni. Ezeket a privát megtekintéseket rögzítették, és szabadon megtekinthetők az archívumban. Jutalmaként pontokat is gyűjthet, ha tokeneket tölt el a webhelyen. A megszerzett pontok új lehetőségeket és funkciókat nyithatnak meg, amelyek elérhetők a webhelyen. Összességében a MyFreeCams továbbra is ugyanaz, mint korábban, csak néhány kisebb fejlesztéssel.

Előnyei:

 • Rengeteg népszerű modell közül lehet választani
 • Megbízható biztonsági rendszerrel rendelkezik

CONS:

 • Sokféle modell hiányzik

# 10 - LivePrivates.com

él

A Liveprivates a mai napig is nagyszerű chat web-oldal. Jó azoknak, akik szeretnének költségvetésben maradni, ez az oldal különféle hölgyeket kínál anélkül, hogy megszáradna. Kiváló minőségű hang- és képmennyiséggel rendelkezik, amelyet élvezhet. A MyFreeCams-hez hasonlóan böngészhet a modellek teljes profiljában, és hozzáadhatja azokat a kedvencek listájához. A modellekkel való beszélgetés szintén ingyenes, de természetesen vannak dolgok, amelyek feloldásához néhány tokenre van szükség. A webhelyen cam-cam és vibrátoros show-műsorok is találhatók a tagok elégedettségére, de ne feledje, hogy ezek token alapú műsorok. A csoportos borravalót a LivePrivates használata is ösztönzi, de más webhelyektől eltérően a LivePrivates jobban összpontosít az egyszemélyes privát műsorokra, így kevésbé izgalmas cselekvésekre számíthat a nyilvános megtekintés során.

Ami a felületet illeti, a LivePrivates a modelljeinek blokkképeit választotta a gyorsabb böngészés és a felhasználóbarátabb megjelenés érdekében. Az árak itt meglehetősen elfogadhatóak - a bemutatók nagy része percenként 2.50 és 4.00 dollár közötti áron kezdődik, de más oldalakhoz képest itt nincs sok amerikai modell.

Előnyei:

 • Nagyon sok dögös lány van
 • Ésszerű és tisztességes árképzés
 • A felhasználók ajándékokat és hangulatjeleket küldhetnek csevegésekre

CONS:

 • Nem sok angolul beszélő lány

# 11 - Xlovecam.com

Xlovecam fő

A Xlovecam rengeteg gyönyörű, gyönyörű nővel rendelkezik, akik szeretik megmutatni szexi testüket (és képességeiket) az online világban. Ez egy másik nagyszerű webhely azok számára, akik nagyszerű online szexuális élményt szeretnének szerezni, és az itt szereplő modellek sokkal szélesebb ízléscsoport alatt állnak, mint menyecske, melegek, leszbikusok és transzszexuálisok.

Ez az oldal nemcsak a prémium tagokat, hanem a vendégeket is elrontja, és élvezheti a Xlovecam által kínált legjobb lehetőségeket.

Igaz, Az XloveCam továbbra is egy freemium web chat oldal, és a belépéshez csak be kell írnia egy e-mail címet, és kattintson a regisztráció gombra. Nincs még szükség arra a műanyag kártyára - vannak olyan ingyenes fogadások, amelyeket az oldalon belül szerezhet, anélkül, hogy ellopná a dolgot.

Az XloveCam ingyenes csevegőszobájában forró és gyönyörű hölgyeket találhat, akikkel beszélgethet, nézheti a modelleket, és hagyhatja őket kényeztetni. A legtöbb modell angol nyelvű és Európa különböző részeiről érkezett. Természetesen még mindig nem sokat tehetsz vele, hacsak nem frissíted magad prémium számlára. Az ingyenes meztelen nyilvánosság pedig, amelyet ezek a modellek adnak, valóban megdobogtathatja a szívedet. A videó minősége érdekében a legtöbb modell most HD kamerákat használ az adatfolyamokhoz. Ez nagyítás és kicsinyítés funkcióval is rendelkezik, így a képernyőn játszhat, ahogy akarja.

A webhely felületén könnyen lehet navigálni, a keresősáv pedig nagyon rendezett. A modellrész körül kényelmesen elhelyezett lebegő menük vannak, amelyek megkönnyítik az Ön típusának keresését. A webhelyen nagyszerű ügyfélszolgálat és bonyolult GYIK-rész található, hogy megválaszolhassuk néhány felmerülő kérdést. 

Előnyei:

 • Érvek
 • A modellek kifejezetten európai érzéssel rendelkeznek
 • Nagyszerű keresési funkció
 • Meztelen beszélgetések ingyenes nézetei
 • Ingyenes regisztráció

CONS:

 • A nyilvános műsorok csak az izgalomra szolgálnak, de nem az elégedettségre
 • Ezt az oldalt intuitívabbá kell tenni

# 12 - BongaCams.com

bongacams szűrő

Kicsit másképp hangzik? Nos, talán nem sok. Bonga bütykök szintén népszerűek az internetes csevegés felhasználói körében, és főként az orosz és kelet-európai felhasználók számára szolgálnak ki. A felület nem annyira felhasználóbarát, mint az Egyesült Államokban, és nem is nagyon szervezett. De a webhely még mindig egyedi, és saját vonzereje van, ezért ismerkedjünk meg jobban.

Az oldalt a Camfuze üzemelteti, így mindkét oldalon általában ugyanaz a felhasználói felület található. Igazság szerint a Bonga Cams-ben nehéz eligazodni, és nagyon zavaró a lányok kategorizálatlan módja miatt. A regisztráció ezen a webhelyen szintén ingyenes, de a tokeneket továbbra is meg kell vásárolni, ha valami forróbbat és piszkosabbat szeretnél, mint a lányok. A webhelynek van egy Chaturbate hangulata, bár szinte nem is olyan jó. Az árak összehasonlíthatók más webes chat-webhelyekkel, és általában a spektrum alsó végén vannak. A modellek itt szexiek és forrók, de a 250-es még mindig kicsi, és előfordulhat, hogy többet szeretne keresni más webhelyeken. A fizetések itt biztonságosak és fontba kerülnek, haver.

Összességében elmondható, hogy a Bonga Cams lehet a teáscsésze, ha a világ nyugati részén él. Ez a webhely olyan lányokat kínálhat neked, akiknek nagyobb a kedvük, de általában fáznak (hacsak nem fizető tag vagy).

Előnyei:

 • Kedvező árak a műsorokhoz
 • Mobil streaming van
 • Forró lányok várják, hogy beszélj velük

CONS:

 • A modellek hidegek a nem prémium felhasználók számára.

Ítélet

Az összes említett webhely ingyenes webkamerás chat-oldal. Mindegyikük ingyenes regisztrációval és csevegési funkcióval rendelkezik, bár a legtöbb webhelynek fizetésre van szüksége a prémium show-k eléréséhez. Mindegyik gyönyörű lányt lát vendégül, és a legtöbb fétisét. Ez csak a preferenciákra és az árcédulára vonatkozik.

Ajánlásomra javaslom ezt a három legfontosabb webhelyet, amelyeknek a legjobban örülni fog:

#1 LiveJasmin - az egyik legjobb webhely. A tiszta felület és a fizetési részletek nyilvánosságra hozatala szerethetővé teszi ezt az oldalt

#2 Élek - csakúgy, mint a LiveJasmin, itt is vannak ingyenes aktműsorok, amelyek kielégítik a vágyadat akkor is, ha nem vagy prémium tag. Csak meg kell találnia a megfelelő műsort.

#3 XloveCam.com - További dögös csajok, akik beszélgetésre várnak. Nincs borsos árcédulája és jó felhasználói felülete van.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére