Frissítve: 30. szeptember 2022

CamSoda felülvizsgálat

& 9 hasonló webhely (webkamera és szex-chat), mint a Camsoda.com

Látogasson el most a Camsoda.com oldalra (itt) - és nézz meg néhány elképesztően dögös lányt a webkamerán!

A Camsoda.com webhelyhez hasonló 9 webhely megjelenítése

camsoda otthon

Képzelje el, hogy egy forró nyári napon megiszik egy doboz szódát - kielégítő, nem? A CamSoda pontosan így kívánja elérni, hogy a nézők megérezzék azt a pillanatot, amikor bejelentkeznek a weboldalukra. A cam oldalak már jó ideje trendek és A CamSoda gyorsan felkapaszkodik a legjobbak közé. Ki ne akarna jól érezni magukat a legszexisebb babákkal? A lányok a profiktól az amatőr cam lányokig terjednek, és mindannyian ugyanazt írják - elégedettség.

URL: https://camsoda.com/

Streameljen, nézzen és élvezze a Camsodával

Ha Ön újonnan érkezik az élő kamerákhoz, és valami eredeti dologgal szeretne kölcsönhatásba lépni, ne csábítson el könnyedén számos webhelyet, állítva, hogy a legjobbak a legjobbak. Ehelyett jobb, ha erőfeszítéseit és erőforrásait kiváló minőségű platformra fordítja, tapasztalt modellekkel - a CamSoda is ezek közé tartozik.

Kétségtelen, hogy a CamSoda a világ egyik legelismertebb webkamerás webhelyévé vált. A webhelyről annyi minden felhasználóbarát, hogy nem tudja, hol kezdje. Nagyon sokféle változatosság van, előadókból nincs hiány, a színészi játék remek, és a platform használata egyszerű. Tehát nem meglepő, hogy ez a világ legfinomabb és leghatékonyabb weboldala.

Camsoda Live Cam oldal - itt zajlik az összes akció. A Camsoda Live megnyitásakor több ezer lány láthatja meztelenséget vagy leereszkedést. Sok szexuális vágy van benned, de ne aggódj, merevedésed csak épül; nyugodjon.

Exkluzív funkciók

Camsodában mindenki szabadon megteheti, amit csak akar. Itt készíthet és menthet videókat a Média segítségével. Más emberek is használhatják, és felszámíthatják őket. De természetesen csökkenti a videók nyereségét. Ehhez hasonlóan online módon is nézhet és élő közvetítést hozhat létre nyilvános megtekintés céljából. Azonban rajtad múlik, hogy milyen utakat talál ki a nézők iránt.

A cam lányok által készített videók kizárólag a tagok számára készültek. Bár híres videók jelennek meg a csúcs közelében, az első eredmények közül választva garantálja a legjobb időt. Ezenkívül az egyes videók költségeit meghatározzák, így kiválaszthatja, hogy meg szeretné-e nézni.

Csatlakozás a Free-hez és a Camsoda tagjává válás

CamSoda

Látogasson el most a Camsoda.com oldalra (itt) - és nézz meg néhány elképesztően dögös lányt a webkamerán!

A webhely megtekintéséhez nem kell regisztrálnia egy alapfiókot. Minden szolgáltatás, videó, kép megtekinthető a webhelyen bejelentkezés nélkül. Ennek ellenére a szolgáltatás ingyenes, és a fiók létrehozása olyan egyszerű, mint néhány gombra kattintva. A regisztráció során felkértek egy érvényes e-mail cím és becenév megadására a regisztrációhoz. Ezután kifejezetten beleegyezem és megértettem a webhely feltételeit. Ezt követően a webhely egy fizetési oldalra vezetett, ahol 50 tokent kaptam ingyen. Ha elhagyja ezt a lépést, akkor is megnéz videókat vagy GIF-eket a profilján, és később visszatér hozzá.

A regisztráció sikeres befejezésével örömmel tapintottam a testben lévő lányokat. A kapcsoló átfordításával gyorsan átmentem a szörfözésről a regisztrációra, hogy csatlakozzak a jól fizető cam oldalakhoz, és készen állok a cam lányokkal való találkozásra. Minden bizonnyal elhatároztam, hogy megismerkedtem a weboldal különböző női tagjaival. Még időt is el kellett különítenem a lehető legtöbb cam2cam tevékenység elvégzésére.

A legjobb lányok és kibaszott Camsodától

A Camsoda honlapján több ezer bütyökmodell található. Még én is elkezdek rángatni néhány gyönyörű szőkeséget az oldal böngészése közben, de megmentem magam a nagyok számára. A Camsoda egy teljes kereshető webhely, amely nem hanyagolt el semmilyen utat, amely mindannyiunk számára örömöt és szórakozást nyújt. A Camsoda biztosan nem mulaszthatja el a legbizarrabb bütyökbarátokat sem!

Ezenkívül számos ingyenes élő hírcsatorna áll rendelkezésre férfiak, nők, transzszexuálisok és BDSM számára. Úgy tűnik, hogy azok a nők, akiket online találni, túl akarnak menni, hogy a férfiak kedvében járjanak, sokszor a hálószobájuk magánéletéből. Nem biztos, hogy viccelnek, amikor azt mondják, hogy az emberek az ágyukon tekergetnek, és ujjaival kibújják a párnáikat, hogy csendesek legyenek, miközben szüleik a közelben alszanak. Ha ilyesmivel foglalkozik, akkor valóban megnyerte a lottót!

Camsoda műsorai és előadásai

camsoda exkluzív videók

A CamSoda az élő meztelenség és az ingyenes erotikus műsorok körében egyaránt népszerű. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy az egyben interakciót folytatna a modellel. Ehelyett szabad szobákat kell keresnie, és élveznie kell az utazást. Noha több modell tetőtől talpig takar, egyesek fokozatosan kiteszik a feneküket és a mellüket, miközben további tippeket kapnak. Továbbá, amint a műsor egyre forróbb, sok maszturbációt, ujjat és esetleg szexet élvezhet.

Még az a felhasználó is ingyen nézhet egész műsort, aki még pénzt sem fizet. De talán ez az egyik oka annak, hogy ez az oldal olyan híres és sikeres a szegény legények körében. Tudja, hogy fantasztikus felnőttműsort találnak, készpénz nélkül és elkötelezettség nélkül.

Látogasson el most a Camsoda.com oldalra (itt) - és nézz meg néhány elképesztően dögös lányt a webkamerán!

Bár a Camsodában csak kevesebb ingyenes műsor érhető el, és fizetett műsorokhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell. Néhány modell örömmel fogad tippeket, de foglalhat egyet a „felhő-kilenc élmény” érdekében. Amikor a modellek személyes munkát végeznek, azt csinálnak, amit akarnak, és megígérik, hogy kielégítik a szexuális vágyad minden egyes részét. Valójában a privát műsorok lehetővé teszik, hogy egymással kölcsönhatásba léphessen az előadóval, és az előadást pontosan az Ön igényeihez igazítsa.

Hozzáférés exkluzív élő szexműsorokhoz és videókhoz

A CamSoda nem csak azoknak szól, akik magas színvonalú amatőr pornót és exkluzív műsorokat keresnek. Csapata a szakterület többi ismert szakemberével is együttműködik, hogy páratlan élményt nyújtson a fogyasztóknak. Az élő pornó show-k és pornográf paródiák az iparág leghíresebb és legkeresettebb neveit mutatják be. Tehát állítsa be az ébresztést az élő közvetítésekhez, vagy várjon későbbre, hogy megnézze a rögzített verziókat - a döntés csak Öné.

HD videók és túláradó meztelenség Camsodában

camsoda élő show

A Teaser trailer képernyőfotói minden egyes meglátogatott helyszínen elsőbbséget élveznek, ha tudod, ki vagyok. Elvesztettél, ha be kell csatlakoznom egy szobába, hogy megértsem, ki az előadó, miről szól, és ha össze fogunk jönni. Nekem, mint sok másnak, világos célokat gondolok, amikor belépek egy csevegőszobába, és ezek egyike az, hogy ne pazaroljam az időmet. Ha csak akkor látogat el szobákat, amikor valaki meztelen vagy token feladatot hajt végre, akkor a Camsoda az Ön számára. A teljesen meztelen fellépők viszonylag gyakoriak, és mivel a csevegőszobák meglehetősen elfoglaltak, be lehet sétálni olyan ülésekre, ahol az előadók a tetteik közepén vannak.

Ami a Camsodát illeti, pontosan tudjuk, mit akarnak nézői - kiváló minőségű közvetítéseket kínálnak felnőtt szórakoztató műsorvezetők közül. Ezért a fellépők névsora minden szempontból multikulturális, és a kezdő és félprofi szórakozás sokféle fétisnek és kinknek számít. Tehát, ha a kiváló tartalom, dizájn, hang vagy videó piacán jár, a Camsoda soha nem fog kudarcot vallani.

Tokenek és csomagok a Camsodán

camsoda tokenek

Több token, annál jobb!

A tokenek a pénznem módszere ezen az élő cam szex oldalon. A csevegőszobákban lévő tokenek használatával a modellek bármit megtesznek, amit csak akarnak. Azt akarod, hogy egy kurva spricceljen magára? Lehet, hogy 300 zsetonba kerül. Szeretne néhányszor szajhátot csinálni, miközben leszáll egy Hitachi pálcán? 100 jelző lehet. A modellek úgy állítják be az árakat, hogy drága és olcsó slutokat találjanak az egész szexuális erőforrásban.

Látogasson el most a Camsoda.com oldalra (itt) - és nézz meg néhány elképesztően dögös lányt a webkamerán!

Akkor nyerhet zsetont, ha kedves a modellekkel! A Camsodán van egy olyan rendszer, ahol a modellek „tetszésnyilvánításokat” adhatnak azoknak a felhasználóknak, akikkel szórakoztak. A legtöbb lájkot szerzett felhasználó akár 1000 tokent is nyerhet. Ez egy egyszerű, ingyenes módja a tokenek megnyerésének, és ezeknek a piszkos ribancoknak a megszerzésére, amire a farka vágyik!

Költségvetés-barát csomagok

A felhasználók tokenteket vásárolnak a Camsodán, és cserébe megkapják, amit akarnak. A csevegőszobákban lévő tokenek használatával kipróbálhatja a modelleket, hogy mondják vagy tegyék meg a kívánt dolgokat. Van 300 tokened? Ezután kérj meg egy kurvát, hogy többször spriccelje el magát. Szeretné látni, hogy egy kurva többször is megbünteti magát Hitachi botjával lovagolva? Szüksége lehet több száz zsetonra ehhez! Más szavakkal, a modellek szabályozzák az árat, így ezen a szex oldalon drága és megfizethető kurvákat egyaránt talál.

Gyakran kereshet hűségjelzőket, ha egyszerűen udvarias a modellekkel szemben. Például a Camsodán a modellek kedvelést küldhetnek azoknak a felhasználóknak, akikkel jól érezték magukat a csevegésben. A legtöbb lájkot kapó felhasználó akár 1,000 tokent nyerhet. Valójában az a képlet, amely szerint ezek a mocskos őrültek több zsetont készítenek, mint az ellenfelek: egyszerű, rá kell venni őket, hogy piszkolják be őket, aztán keményen szarják meg őket!

Költségvetés-barát csomagok

Az Ön árkorlátja és preferenciái alapján a Camsoda különféle csomagokat kínál. Minden a saját pénznemével - a „tokenekkel” - történik. A helyes matematikát kell elvégeznie annak megállapításához, hogy a Camsoda érdemes befektetés-e. Persze aligha lehet olyan weboldalt találni, amelyet felnőttek számára terveztek, de ez kielégíti a monetáris igényeket is. Ha Ön olcsó tét, vagy rengeteg készpénz van, talál egy ideális csomagot Önnek és az Ön igényeinek. Mivel főiskolai hallgató vagy munkanélküli nem jelenti azt, hogy meg kell törnie vagy el kell utasítania a nagyszerű funkciókhoz való hozzáférést.

Ezenkívül minden csomagnak megvan az előnye. Minél több pénzt takarít meg, annál többet költ a tokenekre. Még a legfényűzőbb terv is jobb és teljesebb hozzáférést biztosít a Camsoda összes funkciójához és tartalmához. Mindenekelőtt, ha fizetett tag vagy, akkor lehetőséged van a hirdetéseket a böngészőből is eltávolítani - bár eleve nem különösebben zavaróak.

Különleges szolgáltatások a Camsodán

 • Kém show

A kém show a Camsoda egyedülálló tulajdonsága, amely tökéletesen működik privát módon. Ezzel a funkcióval bármikor kémkedhet a webkamerás lányok mellett, anélkül, hogy aggódna a modell reakciója miatt. Készítsen tehát hozzávetőlegesen 2,000 jelzőt ehhez az egyedi voyeurisztikus élményhez. Általában rejtett kamerákkal vagy alvás közben kémkedhet a lányok ellen. Akkor is besurranhat, amíg zuhanyoznak, vagy otthon egyedül tapogatják a nedves idiótaikat. Valóban, ez tökéletes azok számára, akik kémkednek, vagy csak megfigyelik, hogy a gyönyörű lányok elvégzik a mindennapjaikat.

 • Cam2Cam

A cam2cam funkció használatával élőben láthatja kedvenc Camsoda lányát, és ő is láthatja Önt. Ez a funkció természetesen hozzájárul néhány nagyon párás találkozáshoz. Azok a mocskos szajhák imádják, hogy a figyelem középpontjába kerülnek. Tehát mi történik, amikor egy olyan kanos bunkó megjelenik, mint te, és eléjük csapódik? Szinte látni fogja, ahogy a puncija kőkemény farkadért kiált, mert annyira be lesz kapcsolva.

Látogasson el most a Camsoda.com oldalra (itt) - és nézz meg néhány elképesztően dögös lányt a webkamerán!

 • Új

Az „Új” funkcióban a Camsodán elérhető legújabb modelleket láttam. A többi modellhez képest csak kicsi a közönségük, és minden bizonnyal mindent megtesznek, hogy felhívják a figyelmét. Általában az új lányok arra vágynak, hogy a felhasználók figyeljenek arra, hogy a webhely egyik legjobb cam lányává váljanak, ezért számíthat arra, hogy nagyobb lelkesedést és hajlandóságot mutatnak minden szexuális igénye iránt.

 • Részletes keresés

Ez a weboldal megkönnyíti a tökéletes közvetítők megtalálását; írjon be bármilyen kulcsszót a keresősávba, és voila! A Camsoda speciális keresési funkciói kényelmesek és segítenek a szexi perverzek gyors megtalálásában!

 • Ház bütykök

Látta a Big Brother show-t? A házikamerák ugyanúgy működnek, mint amit a Big Brother-ben láthat, de inkább pofásabb és szexibb. Először is, egyes modellek lehetővé teszik, hogy saját otthonában kényelmesen nézzen maszturbálásra. Aztán körbejárják a dolgukat és kitűnő bemutatót tartanak a kukkoló rajongók számára. Bár a kukkolás nem mindenkinek való, valami egyedülálló, amelyet egyetlen weboldalon sem talál.

Camsoda: Megéri vagy teljes átverés?

camsoda videók

Az emberek többször megkérdezték tőlem, hogy van-e Camsodának rengeteg csalása és csalása. De a webhely jellege és kialakítása miatt csak a Camsoda férhet hozzá fiókja adataihoz, és ezért nem egyéni felhasználók. Tehát alaposan elmondhatom, hogy az oldal teljesen biztonságos mindenki számára.

Látogasson el most a Camsoda.com oldalra (itt) - és nézz meg néhány elképesztően dögös lányt a webkamerán!

Az Ön adatainak védelme érdekében a Camsoda a HTTPS protokollt és az SSL titkosítást használja, amely garantálja az adatok titkosságát és diszkrécióját. Ezenkívül a Camsoda korszaka és SegPay védi a webhelyen belüli tranzakciókat és fizetési eszközöket. Mindenesetre a látogatás során problémákba ütközik; azonnal kapcsolatba léphet a webhely ügyfélszolgálatával. Minden bizonnyal elérhetőek a nap 24 órájában. Mindenekelőtt, ha nem elégedett és elégedetlen a videókkal vagy a látottakkal, akkor teljes visszatérítést kérhet, és gond nélkül visszakaphatja a pénzét.

A Camsoda előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Könnyű és gyors hozzáférés
 • Felhasználóbarát, mobilbarát
 • Több ezer modell
 • Sok videokoncepcióval rendelkezik
 • A modelleket a közösségi médiában ellenőrizheti

CONS:

 • Az ingyenes fiókok korlátozott hozzáféréssel rendelkeznek

9 hasonló webkamera és szex chat webhely a CamSodához:

1. Bunkó társ

bunkótárs kép

 „Soha többé ne rándulj egyedül”, és igen, a JerkMate valóban élvezettel élvezettel teljesítette a tagline-t. A webhely számos modellje közül választhat, az Ön partner, más szóval, és mindketten együtt masztizhatunk és cuccot csinálhatunk cam közben. A weboldal megnyitása után egy olyan lány élő közvetítése fogadja Önt, aki már szexuálisan cselekszik, vagy esetleg csak beszélget a nézőkkel, mint általában. A JerkMate jutalmakat is ad azoknak a tagoknak, akik mindig aktívak az oldalon. Tehát minél több pénzt és időt töltött itt, a költségek olcsóbbak lesznek, mivel jutalmakat is kap.

Előnyei:

 • JerkMate-nek van robotasszisztense, egy aranyos útmutató, amely megkönnyíti és megkönnyíti a nézők tapasztalatait a weboldalról
 • Számos bemutatót kínálnakprivát műsorok ahol ingyenes regisztrációval férhet hozzá, exkluzív műsorok ami egyedülálló időt ad a kedvére való modellel, Arany bemutatja azokat a néhány tagot, akik részt vettek egy modellben, hogy elérjék a célját, és kémműsorok ahol láthatja és hallhatja az egészet, de semmilyen módon nem kapcsolódhat a modellhez.
 • A JerkMate adatfolyamai és videói meg vannak mindig HD volt - mindenképpen nagy plusz!

CONS:

 • Ha élő videókat lát, akkor arra gondolhat, hogy privát show-ban vesz részt, mivel a képernyő egyetlen részén sem található csevegőmező. Fizetnie kellene a privát műsorokért, így ezeket az élő adásokat egyszerre számtalan ember nézi
 • A a címkézési rendszer még nem olyan jó, vagy talán csak néhány élő közvetítés van az utóbbi időben az oldalon. Eltérően más cam oldalaktól, ahol számtalan lány van online a nap bármely szakában, az itteni modellek közül jó néhány van.
 • Az oldal nem rendelkezik a GYIK egyértelmű megjelenítésével vagy akár támogató oldalakat. Hasznos lett volna, ha a nézőknek ötletük lenne arról, hogy hol és mit szereznek a pénzükkel, és mibe keverik magukat. Más szóval, nem átlátszó

2. Chaturbate

chaturbate

Az egyik legelfogadóbb webhely, a Chaturbate meleg és barátságos környezetet hirdet, és nagyon nehéz nem szeretni ezt a weboldalt. Felhasználóbarát weboldaluk vonzza az embereket. És csakúgy, mint a legtöbb ott lévő weboldalt, sok élő műsor fogad és egyszerűen választhat egyet, függetlenül attól, hogy van-e fiókja, vagy sem, mert az itteni nyilvános műsorok ingyenesek. Még nagyszerű plusz, hogy kommunikálhat a modellekkel, miközben ők élő show-kat tartanak.

Előnyei:

 • Mivel a Chaturbate mindenki körében ápolja az elfogadottságot és a barátságosságot, ezért a modellek nagyon melegek a tagokkal szemben
 • Nem is kell regisztrálnia, és továbbra is ingyen nézheti meg a nyilvános műsorokat
 • A privát show-k itt a bomba. Élvezheti a párás show-t forró modellel és csak kevés költséggel, megkérheti tőle, hogy tegyen meg mindent, amit látni szeretne (természetesen a webhely szabályai szerint és ha kényelmesen csinálják)

CONS:

 • A A cam2cam-ot elég nehéz beállítani, még privát műsorok készítése közben is
 • A tagok általában nem beszélhetnek hangosan az előadókkal a privát show-k során

3. SlutRoulette

ribanc

Ha hallottál az Omegle-ről és a ChatRoulette-ről, akkor ismerkednél azzal a tipikus "online beszélgetés véletlenszerű idegenekkel" koncepcióval. A SlutRoulette a két említett online chat-oldal „pornó verziója”. Először regisztrálnia kell, majd véletlenszerűen kijelöl egy modellt, és el kell kezdeni velük a kapcsolatot. Mivel a modellt véletlenszerűen választják ki, az egyetlen dolog, amit Ön irányít, az az, hogy melyik kategóriából származna a partnere.

Bár jó választani, hogy önállóan választja a modellt, a SlutRoulette azt az izgalmat kelti, hogy véletlenszerűen találkozik egy teljesen idegennel, így spórolva egy kis időt, amelyet a modellek számtalan nevének és arcának végiggörgetésével töltött volna, míg végül kiválaszt egyet.

Előnyei:

 • Ingyenes csevegés céljából csoportszobák állnak rendelkezésre, így a felhasználók kölcsönhatásba léphetnek egymással
 • Akárcsak Omegle és ChatRoulette, te is bármikor könnyedén megváltoztathatja a modellt. Ez lehetővé teszi, hogy kilépjen egy beszélgetésből vagy egy műsorból, és találjon nekünk egy másikat
 • Van egy mobilalkalmazás-verziója ami megkönnyíti különösen azok számára, akik mindig úton vannak

CONS:

 • Nemrégiben az oldal megváltoztatta funkcióit. A modelleket most egy másik Streamate nevű webhely biztosítja, ami azt jelentené, hogy egyszerre két különböző cam oldalon dolgoznak
 • Időnként emlékeztetik az ingyenes felhasználókat a regisztrációra. Bár ez természetesen egy mód a több tag vonzására, bosszantó lehet, ha csak az ingyen dolgokért vagy benne
 • Vannak esetek (főleg amikor új fiókot regisztrálnak), a webhely átirányít egy másik webhelyre

4. SkyPrivate

mennyei

Skype = SkyPrivate. Jó szójáték ott.

Ez a cam webhely egy másik platformot, a Skype-ot használja az egy az egyben privát munkamenetek fogadására. Tehát ez így működik: utasítást kap, hogy rendelkezzen Skype azonosítóval, és tegyen rá némi pénzt. Ezután megy a SkyPrivate-be, hogy kiválassza a kívánt modellt, és megbeszélje a privát show-t, amely percenként felszámolásra kerül. Ön lesz az, aki Skype-on keresztül hívja a modellt, és ott egy meleg és privát műsor lesz előtted, és csak a szemed láthatja.

Előnyei:

 • A egész koncepció, Skype-on keresztüli hívás, egy egyedülálló koncepció, amelyet mások még nem használnak fel
 • Mivel előzőleg kommunikálnia kell a modellel, Ön esélye lesz megbeszélni vele mindent, amit a műsorhoz kíván: mit kell tennie, hogyan kell tetszeni neked, mennyit fogsz fizetni, és mikor lesz lehetséges a műsor.
 • A design a weboldal nagyon fényes és fülbemászó, elég bárkit vonzani. Ez eltekint attól a ténytől is, hogy különféle szolgáltatásokat és szolgáltatásokat is kínálnak.
 • Nekik van a professzionális webkameramodellek hosszú listája

CONS:

 • Vannak nincs chat szoba ingyenes felhasználók számára más webhelyekkel ellentétben
 • Mivel a skype-fiókoknak egyensúlyban kell lenniük, amint az a webhely koncepciójában szerepel, modelljeik többsége csak akkor válaszol a felhasználók csevegésére és kérdéseire, ha a fiókjuk töltött

5. LiveJasmin

LiveJasmin otthon

Ez az elegáns és előkelő légkörről ismert, kezdve magától a honlaptól, ahol azonnal megérezheti az 5 csillagos kezelést, és hogy ez az oldal nem olyan, mint a többi. Valamennyi modelljük rendkívül szép, olyan műsorokkal, amelyek a szexuális szakértelemtől eltekintve esztétikusak. Ha rángatni akar valaki ellen, aki pornósztár szintű szexi, akkor nagyon élvezné a LiveJasmin-t. Még a puszta profilképekkel is, az összes modell lenyűgözőnek és profinak tűnik, nem beszélve arról, hogy bemutatóik nagyon észbontóak és felejthetetlenek. Elég magas árlistájuktól eltekintve valószínűleg semmi negatívabbat nem lehet mondani erről az egy-egy fajta cam oldalról.

Előnyei:

 • Csak a honlapjuk elég ahhoz, hogy megmutassák, hogyan előkelő és magas besorolású modellek és a helyszín; A vörös színt használva a felületük fő színéül, minden annyira érzéki és elegáns egyszerre néz ki
 • meglepetések, amely a LiveJasmin változata a tagok „tippjeinek”, nyilvános és privát show-k során is megadható. A privát üléseik meghalnak! Eltekintve attól a ténytől, hogy egy nagyon szép modellt árasztanak szexuális vonzereje mellett, akkor is kapcsolatba léphet velük, amennyit csak akar. Játsszon, beszéljen velük, és valós időben láthassa őket, így mindketten élvezhetik a műsort.
 • Mivel megvan a extravagancia hírneve és magas színvonalú szolgáltatásokkal a LiveJasmin más webhelyek fölött kapja a nevét. Az emberek ezt a weboldalt nem csak gyors örömnek tekintik.

CONS:

 • Mivel nincs olyan olcsó és poros képe, mint a legtöbb webhelynek, a LiveJasmin költségei meglehetősen drágák. Ingyenes számlák esetén csak 10 percet nézhet bármelyik műsorukból és készítsen listát a kedvenc modelljeiről, szavazzon és vegyen részt a csevegéseikben, tekintse meg a képeiket, és ennyi.

6. MyFreeCams

myfreecams oldal

Az egyik úttörő bütyökoldal, amely megtisztelte az internetet. Mivel ilyen régóta létezik, valóban népszerű és rengeteg modellel rendelkezik, árlistájuk az olcsó áraktól az átlagosig terjed. Népszerűsítették is freemium, ami azt jelenti, hogy a nézők ingyen nézhetik a műsorokat, és a prémium szolgáltatások igénybevételéhez fizetnie kell érte.

Előnyei:

 • A széles modellválaszték és szolgáltatásaik ára nem olyan nehéz a zsebében
 • Van néhány pár modelljük is és többségük leszbikus. A bütyökoldal gyakori felhasználói számára ismert tény, hogy a leszbikus párok valami és meg kell próbálni egy-két műsort, amelybe bevonják őket
 • Évek óta a MyFreeCams ad otthont sok veterán modell, amely készségekkel és szexiséggel rendelkezik. Meglesz az ideje az életének, mert ezek a modellek tudják, hogyan kell meghúzni a köteleket, és kellemes tűzbe gyújtani nézőiket.

CONS:

 • Ez az oldal nagyon nehéz a női modell oldalon. Vagyis csak női modellek tudnak bemutatókat tartani és szolgáltatásokat nyújtani. Nincs lehetőség transznemű vagy akár férfi modellekre.
 • A a weboldal régi megjelenésű. Emlékeztetne a Myspace-re, ami szintén sok évvel ezelőtti dolog. Csak meg kell szoknia a vonzó felületüket, ha gyakran járna ezen a webhelyen
 • Nem minden modell képes HD minőségben streamelni. Képzelje el, hogy nagyon nagyszerű műsora van, és éppen a csúcs elérésének küszöbén áll, de az élő show videó minősége túl gagyi.

7. Piszkos rulett

dirtyulette

Egy másik webhely, amelynek koncepciója hasonló a népszerű chat-webhelyekhez, az Omegle és a Chat Roulette, a Dirty Roulette egy olyan hely, ahol nézheted a modelleket, miközben mindketten meg vannak elégedve. Ez a tökéletes hely a szexuális fantáziák életre keltésére. Véletlenszerűen párosítani fog egy modellt a kívánt specifikációk alapján. Ez a Chatroulette, de a véletlenszerű csevegés helyett a cam lányokra összpontosít. Ezenkívül a Flingster hajtja, ezért ne lepődj meg, amikor még a Dirtyroulette-n is találkozol ezzel a névvel.

Előnyei:

 • Tudod egyszerűen használhatják szűrőszolgáltatásukat ha kifejezetten női vagy férfi modellekre akarsz menni
 • Könnyedén mozoghat egy dögösről másikhoz egyszerűen kattintson a „Tovább” gombra gomb. Ez azt az izgalmat kelti benned, hogy egy idegen szórakoztat és jól érezheted magad.
 • A modellekről ismert, hogy a jó minőségű webkamerák, ami sokkal jobbá teszi az élményt

CONS:

 • A prémium használathoz szükség lesz hitelkártya-információkra, ami egyébként elég kockázatos. De amennyire a gyakori felhasználók igazolni tudták, további díjakat nem számoltak fel. A hitelkártya célja állítólag a tag nevének és életkorának ellenőrzése, semmi több és kevesebb.
 • A hangminőség nem olyan jó és éles.

8. Cam4

cam4 honlap

Ennek a webhelynek sok felhasználója van világszerte, és gyakori társalgó azok számára, akik jól érzik magukat. A nagy dolog ebben az a tény, hogy nem korlátozzák a modelleket csak a nőkre - férfiak, transznemű modellek, sőt párok is vannak a fedélzeten. Címkézési rendszerük szintén meglehetősen lenyűgöző, mivel népszerű címkéik nagyon specifikusak, ami így készül, így a nézők könnyedén eligazodhatnak a webhelyen, és pontosan megtalálhatják azt, amit keresnek. A CAM4 arról is ismert, hogy arra ösztönzi modelljeiket, hogy használják a szabadtéri beállításokat, és különféle koncepciókat készítsenek műsoraikhoz.

Itt a CAM4 kiterjesztett felülvizsgálata.

Előnyei:

 • Nem korlátozódnak csak a női tartalmakra, mint más modelljeik is vannak az LMBT közösségtől, valamint pároktól
 • Amióta ösztönzik, a modellek nagyon kreatívak és kísérletezőek voltak a show-koncepcióikkal. A böngészés egyszerűvé vált a sajátos címkézési rendszerük használatával; a különféle szexuális aktusoktól kezdve a különböző testtípusokig, és a részleteket illetően a keresett modellel kapcsolatban
 • A Cam4 összes nemzetközi modelljét érdemes elnyálazni. Mivel világszerte népszerű, modellek a különféle fajokból és kultúrákból összejöhet, hogy megadja neked a szükséges örömet és elérje ezt az orgazmust

CONS:

 • Túlságosan sok hirdetés, különösen, ha ingyen használja a webhelyet. Csak akkor lélegezheted le ezeket a hirdetéseket, ha arany tag vagy.
 • Esztétikailag a Cam4 csak egy szokásos webhely, és semmi divatos. Kisebb problémái vannak, például hibák itt-ott, amelyek általában nem érintik a nézőket, de ezen dolgozhatnak

9. Cams.com

camscom otthon

Domainnevük valóban könnyen megjegyezhető, és valószínűleg az elsők között fog megjelenni, amikor egy forró és párás élő műsorból szeretne ízelítőt kapni. Egy jó dolog ebben a webhelyben az a tény, hogy rengeteg választási lehetőséget kínálnak, így a nézők kiválaszthatják a számukra megfelelő modellt. Nem, életkor, etnikai hovatartozás, sőt meghatározott testtípusok is, a lehetőségek végtelenek. Ezen a helyen a változatosság és a lehetőség áll rendelkezésére, hogy megosszon egy meghitt bámulati pillanatot valakivel, akivel kapcsolatba léphet.

Előnyei:

 • Új modellek jönnek nap mint nap és a nézők könnyedén nyomon követhetik az újoncokat egy adott címkében
 • Lehetőséget adnak a nézőknek is arra képes beszélgetni népszerű pornósztárokkal
 • Az oldal rendelkezik egy nagyszerű „interaktív” rész, amely megfelel annak a célnak, hogy a nézők kölcsönhatásba lépjenek egymással
 • HD minőségű videók valóban csodálatosak, hogy egyesek még a pornó videók minőségéhez is hasonlítanák

CONS:

 • Ingyenes felhasználók számára nincs esély arra, hogy csevegjen a modellekkel, hacsak nem költen el először pénzt
 • Nincsenek előre felvett videók; minden valós idejű és élő.

Utolsó szó

Hosszú évek óta sok bütyökoldal leselkedik a pornóiparra. Egyre több ember ismeri meg a kamerázást, és ez valóban más tapasztalat, mivel a modellekkel együtt léphetsz kapcsolatba és élvezheted. Ha belegondolunk, ez könnyen jobb lehet, mint a szokásos pornó. Olyan sokféle előny és előny származik a cam show-k nézegetése és megtapasztalása mellett. Ezek a fent felsorolt ​​webhelyek csak néhány azon néhány példa közül, amelyeket fontolóra vehet, ha cam oldalakat keres.

Ha nem biztos benne, hogy melyiket próbálja ki - mindenképpen ajánlom (természetesen a Camsodát leszámítva):

Tudom, hogy rengeteg webhely közül lehet választani (és arra kérem Önt, hogy vessen egy pillantást az összes webhelyre). Mindannyian azt ígérik, hogy ugyanazt az örömöt és párás élményeket nyújtják a nézőnek és a modellnek egyaránt. Mivel valós időben nézi és kommunikálhat azzal a modellel, aki szórakoztat, egyszerűen fel tudja emelni a kinket, és ráveheti őket arra, amit akar. Valóban, más világ van odakint ezeken a cam oldalakon. Mindössze annyit kell tennie, hogy dőljön hátra, lazítson, és a cam lányai elvégzik a munkát helyetted.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére