Frissítve: 20. október 2021 -én

Kamaradák

& 12 TOP amatőr és kukkantó weboldal, mint a Camarads.com

Mutass 12 alternatívát a Camarads.com számára

bajtársak fő

Kíváncsi vagy a felnőtt cam oldalakra? Szeretné megtudni, mennyibe kerül ezeknek a szórakoztató és párás platformoknak? Nos, ha a pornóüzlet pártfogójává válik, számos olyan területet fed le, amelyekről nem is tudna. Egyesek népszerűbbek, mint mások, míg néhányan nem rendelkeznek az éhes közönség szomjúságának csillapításához szükséges kellékekkel. Szerencsére eljutott az ideális oldalhoz, amely megérti a nyilvános szexkamerák szórakoztató funkcióinak működését, ezért erősítse meg a forró erekciót, és kényeztesse magát a Camarads nevű valódi kukkoló webhelyen.

Hivatalos URL: https://www.camarads.com/

A Camarads a webkamera platformokhoz hasonlóan működik, de kukkoló ízű. Ó, szeretem a fordulatokat! A Camarads egy élő kukkoló kameraszolgáltatás, ahol a szerelmesek vezetékes lakásokban vagy rezidenciákban élnek, amelyek a hét minden napján, a nap 24 órájában élőben közvetítik az oldalt. Ez unalmas házimunkákat és minden intenzív, gőzölgő tevékenységet tartalmaz e gyönyörű és energikus amatőrök természetes életében.

Kukkolás? Jól hangzik!

A szexuális cselekményekben részt vevő különböző személyek megfigyelésére irányuló késztetést vagy érdeklődést kukkolásnak nevezik. Nos, rengeteg kukucskáló tom -pornó szekvencia érhető el az interneten; némelyiket színpadra állítják és koreografálják, míg mások hiteles felvételek azokról az emberekről, akik nyilvános szexuális tevékenységet folytatnak, miközben teljesen tudják, hogy elkaphatják őket.

Ön is részt vehet a biztonságos kukkolásban olyan tevékenységek révén, mint a szerepjáték és az erotikus felvételek megtekintése. Fogadok, hogy szereted azt az izgalmas érzést, amikor figyelmen kívül hagyod a szexuális tevékenységeket, és megnézed az uncianyi intenzív erotikus jelenetet. Tehát, ha ez a te dolgod vagy fétis, oszd meg ezzel a platformmal az idődet. Élvezni fogja és kemény és csontos lesz. Ezenkívül ez az oldal magasabb technikai színvonalon kínál kukkolást, nem csak a barátja szobájának ablakain les.

bajtársak haza

Gyors háttér

És bár a webkamerák bevezetése óta létezik az elképzelés, miszerint a hét minden napján, napi 24 órában figyelni kell az otthonukban tartózkodó embereket, azonban ez eddig nem valósult meg. Bármelyik nagy weboldal túl nagy kihívást jelentett volna a végrehajtáshoz. A Camarads viszont egy egyszerű kukkoló bütyök, amely mindent a helyére tett. Ez magában foglalja a vonzó szerelmesek valós idejű kameráit, akik mindennapi rutinjaikat végzik, miközben a webhely felhasználói megfigyelik egyetlen mozgásukat.

Annak ellenére, hogy újonc a kukkoló bütyökben, áraik alacsonyabbak, mint a legtöbb versenytársé. Jellemző számú modelljük van - egyes helyeken sokkal több, míg másokban kevesebb. A Caspa Kft. Birtokolja az oldalt, bár pontos helyét fel kell fedezni. Azonban hajlamosak megjelenni az Egyesült Királyságban. A helyet 2017 -ben alapították, és most a forgalom rangsorával uralja az internetet. A statisztikák szerint Németországban a kamarádok a legnépszerűbbek.

Nézze a Camarads intenzív orgazmusát

Néhány házaspárt látni fognak a saját házukban. Ellentétben más webkamerás szolgáltatásokkal, ahol csak egy vagy két előadót nézhet egyetlen kamerával, a Camarads lehetővé teszi, hogy mozogjon a gyönyörű párok különböző szobákban való látása között. Ugyanakkor vacsoráznak, rendet tesznek és pihennek. Nézheti a hölgyeket, akik meztelenül bolyongnak, vagy kezdenek meztelenkedni, és enyhítik a feszültséget hordozható szexuális játékszereikkel. Nyolc lakás szerepel a listán, amelyek mindegyike gőzös és vonzó. Ezeken a helyszíneken a következő párok vagy szólóművészek vannak:

 • Mia és Ava
 • Riley és Dave
 • Monica
 • Ema és Lia
 • Ela és Tom
 • Maya és Victor
 • Ina és Adam
 • Vanesa és Zac

Továbbá ezen a platformon elfelejtheti a hagyományos pornót, ahol a pornósztárok hozzászoktak ahhoz, hogy furcsa, természetellenes hangokat adnak ki szex közben, hogy becsapják a közönséget, és azt gondolják, hogy valóban csodálatosnak érzik magukat. Camarads kiemeli a valós párokat, akik valószínűleg elegendő időt töltöttek együtt, hogy megértsék, mitől ketyeg a kapcsolatuk. Kommunikálnak is, és ami a legfontosabb, a szex spontán módon történik, csók, nyalás és más módon.

bajtársak listája

Ezenkívül a legtöbb fizikai intimitáscsere napi párkapcsolat, például jó reggeli simogatás, ha valami többre költözik, vagy szentimentális mozdulatok, amelyek romantikus hangulatot árasztanak a levegőbe, és bátorítják a párost az intim kapcsolatra. Szórakoztató látni őket is, ahogy ölelkeznek és játszanak egymással. Ezért azok a személyek, akik elég szerencsések ahhoz, hogy megértsék anyanyelvüket, meghallgathatják a tipikus vitákat és akár érveket is.

A Camarads.com kezelőfelülete és navigációja

A webhely jól néz ki, és egyszerűen böngészhető, bár a betöltési időn is javítani kell. A Camarads alkotói nem akartak további zümmögést és funkciókat beépíteni, hogy eltereljék a néző figyelmét az adásról. Ez, vagy úgy tűnik, erős vágyuk van az egyszerűség kihasználására.

Továbbá, az élő közvetítések közötti navigálás és annak ellenőrzése, hogy a csillagok közül valaki szunyókál -e, csinál -e más dolgokat, vagy valami intenzív kibaszás közepette, nagyon egyszerű. Az oldal mobilbarát is. Összességében fantasztikus üzlet bármiért, amit ingyen vagy térítés ellenében kap.

bajtársi hírek

Frissítések mindenhol

Az oldal hírterületén keresztül létrehoztak egy funkciót, amely lehetővé teszi, hogy mindenki rendszeres frissítéseket kapjon. Ezek a frissítések lehetővé teszik a nézők számára, hogy megértsék, mi történik a kamerák mögött. A hely azt is megmagyarázza, hogy egy adott pár miért van offline napokig, vagy ha a webhely karbantartás alatt áll. Szerencsére ez a funkció lehetővé teszi az átláthatóságot a felhasználók körében, és megérthetik, hogy mit szeretnek a legkedveltebb párok. Úgy tűnik, hogy ezek a párok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy megfigyelik őket, és feltehetően kiállítók, mivel úgy tűnik, nem bánják, hogy sugároznak.

Lemaradt valamiről Kamarádon? Ne aggódj, van ismétlés.

A Camaradsba érkezés központi pontja az élő amatőr pornográf felvételek megtekintése. Mivel egész nap figyeli az egyéneket, vannak esetek, amikor fáradtnak érezzük magunkat, miközben látjuk, hogy esznek vagy éppen takarítanak. A jó dolog az, hogy a tagok újrajátszhatják az élő előadásokat, amikor a megszállók gőzös, intim pillanatokat élveztek, legyen szó akár csak ölelésről, simogatásról vagy kibaszásról, az oldal újrajátszás gombjával.

Ehhez a funkcióhoz azonban prémium tagság szükséges, így a teljes élmény élvezetéhez némi készpénzzel kell válnia - ami érthető, tekintettel arra, hogy ezeknek a vállalkozásoknak milyen drágák kell lenniük. Ez a funkció fantasztikus, mivel kiküszöböli annak szükségességét, hogy egész nap a készüléken lógjon, és várja, hogy valaki bármi rosszat tegyen. Van egy videógaléria is, amely klipeket tartalmaz az összes amatőr szexuális tevékenységről a kedvenc pároktól, amelyek már megtörténtek.

kamarák galériája

Prémium tagság: Hogyan?

A Camarads más, mint bármely más weboldal. Ennek a platformnak nem kell tokeneket vásárolnia. Mindössze egy weboldal -előfizetésre van szüksége, hogy teljes hozzáférést kapjon az összes kamerához. Ez a tagság azt sugallja, hogy egyik monitorról a másikra léphet, ha az egyik modell meztelenül felmegy a szobába, és beviszi a barátját a szomszédos szobába. Valójában a felhasználók képesek átváltani egyik kameráról a másikra.

Nem kell aggódnia, hiszen a Camarad kamerák 1080p-ben rögzítették az összes műveletet, így gyenge fényviszonyok mellett is kielégítő felvételeket készítettek. Emellett teljes hozzáférést kap az összes nemrégiben streamelt felvételhez. Ezért, ha figyelmen kívül hagyott valami igazán forró dolgot, akkor menjen vissza, és ellenőrizze a rekordokat. Az alábbiakban felsoroljuk az árakat, amelyeket figyelembe kell venni.

 • 30 nap 29.90 USD
 • 90 nap 24.90 USD/hó
 • 180 nap 19.90 USD/hó
kamarák tagja

Másrészt, ha nem szeretne többé a Camarads tagja lenni, ne felejtse el leállítani az előfizetését, mielőtt az minden hónapban automatikusan megújul. Ez azonban nem valószínű, hogy megtörténik, mivel a tagok szeretik az ötletet, és meglehetősen addiktívnak találják. Az a tény, hogy fogalma sincs, mikor kezdődik a piszkos előadás, izgalmas csúcspontot nyújt. Ezenkívül a fizetés kivételesen elérhető a betéti vagy hitelkártya használatával.

Kevés dolog, amire emlékezni kell

Sajnos, más platformokhoz hasonlóan az ingyenes felhasználók is hihetetlenül korlátozott hozzáféréssel rendelkeznek. Gyakorlatilag lemaradnak az érzéki kukkoló szexről az oldalon, hacsak nem fizetnek prémium előfizetésért. Az interaktivitás hiánya talán a legjelentősebb hiba itt, de úgy gondolom, hogy ez illeszkedik a kukkoló koncepcióhoz. Nincsenek olyan funkciók, amelyekkel kapcsolatba léphet a modellekkel, kéréseket küldhet, vagy akár ütemtervet kérhet bármilyen dögös vagy furcsa dologról, amelyet egy adott pillanatban végrehajthatnak.

bajtárs kukkoló

Nem találtam módszert arra sem, hogy hozzáférjek a legfrissebb adások és szolgáltatások kiemelt elemeihez, mint más versengő oldalak. Az oldal nem adott nekünk mozgásérzékelő kamerát, rögzítési és letöltési lehetőséget, és sok más dolgot, amit más kukkoló platformok kínálnak. Végül, Camarads egyetlen időzónára korlátozódik, ami kényelmetlen azok számára, akik élvezik a valós idejű akció izgalmát.

A Camarads.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • A legjobb funkciók, mint a visszajátszás és a klipek galériája
 • Spontán, hiteles pornó
 • Könnyű navigálni és kiválasztani a kamera helyét
 • Jó weboldal tervezés
 • Mobil és felhasználóbarát
 • Forró párok reális helyeken
 • Nagy felbontású kamerák

CONS:

 • Forró funkciók csak prémium felhasználók számára érhetők el
 • Néhány nyelvi akadály
 • Valahogy várni kell a párok tényleges szexjeleneteire.

12 TOP amatőr és kukkoló weboldal, hasonló a Camarads.com -hoz:

# 1 - VoyeurHouseTV

VoyeurHouseTV

A VoyeurHouseTV megkönnyíti mások személyes életének élő közvetítését. Ez a webhely egyedülálló kameraszögeket kínál több helyen, így mindenki láthatja, mi történik minden sarokban. Valójában egy olyan oldal, amelyet a kukkoló rajongói biztosan szeretni fognak, és rabja lesz. A nap 24 órájában elérhető, így minden tevékenységet és a nap folyamán mindenki tanúja lehet.

Előnyei:

 • Rendkívül sok élő közvetítés érhető el
 • A videók és a szolgáltatások egyedülállóak
 • A videók felvételeit archiválják

CONS:

 • A kamerák többsége fizetett tagságra való feliratkozáskor érhető el
 • Főleg európai időzónára összpontosít

# 2 - Watchersweb

Watchersweb

A Watchersweb már több mint évtizede az interneten komoly szolgáltatást nyújt mindenkinek. Ez a legjobb hely a kukkoló fanatikusok számára. A legtöbb videó házi készítésű, és főleg a felhasználók töltik fel. Egyes anyagokat összegyűjtenek, hogy sokkal jobb felhasználói élményt és minőséget biztosítsanak.

Annak ellenére, hogy nem rendelkezik vonzó weboldal -kialakítással, figyelemre méltó az egy platformra betöltött óriási mennyiségű explicit anyag. Ha van kedve, ide küldhet személyes amatőr anyagokat, hogy mindenki láthassa és megtekinthesse remekművét.

Előnyei:

 • A videók hitelesek és házi készítésűek
 • A tartalom valódi felhasználóktól származik

CONS:

 • A design nem vonzó és lenyűgöző
 • Vannak olyan funkciók, amelyek csak fizetett tagok számára állnak rendelkezésre

# 3 - VoyeurHit

VoyeurHit

A VoyeurHit elképesztően sokféle tartalmat kínál, beleértve menyecskét, ázsiai cicákat, upskirt akciókat és néhány hiteles kukkoló videót. Nagyon ajánlom ezt az oldalt, ha ránézni akar az ilyen típusú tartalmakra. A felhasználóknak nem kell aggódniuk, mert itt rendszeresen frissítik a videókat, így a mindennapi felhasználók láthatják az új videós ajánlásokat.

Előnyei:

 • A feltöltött videók valódi és hiteles kukkoló anyagok
 • Hatalmas számú klip érhető el
 • A rendelkezésre álló szexuális anyagok a felhasználók kényelme érdekében megfelelően vannak besorolva

CONS:

 • Egyes videók rövid jelenetekkel rendelkeznek
 • Az oldalon hiányoznak a nagy felbontású anyagok

# 4 - CamWhores

CamWhores

A CamWhores rengeteg csodálatos funkcióval rendelkezik, amelyet minden nézőjének bemutathat. Könnyű weblaptervezésével az oldalon történő navigáció egyszerű és egyszerű. A felhasználók ugyanúgy megkapják a szabadságot, hogy a megtekintési beállításokat a legfrissebb, legnépszerűbb és legnézettebb szerint rendezzék el. Hozzáférnek még a forró nők előre rögzített szalagjaihoz és a személyes felhasználók gyűjteményeinek amatőr feltöltéseihez is.

Nézze meg a CamWhores teljes áttekintését itt.

Előnyei:

 • A jó megjelenésű nők száma sok
 • A webkamera minősége kiemelkedő
 • A weboldal mobil verziója zökkenőmentes és reagál a használatra

CONS:

 • A kategóriák és a címkézés meglehetősen zavaró

# 5 - Kukkoló stílus

Kukkoló stílus

Az egyik legjobb profi weboldal, amelyet messze az interneten láttam, a Voyeur Style volt. Ezen az oldalon valóban őrült mennyiségű csodálatos amatőr videó található, és a legjobban kinéző nők egyike, akiket még láttál, a blokkban kóborolva élvezik a farkukat, elcseszik és őszintén maszturbálnak. Eddig a pontig lenyűgöz a Voyeur stílus, és ez számomra hatalmas meglepetés.

Általában megvetem a kezdők videóinak helyeit. Csak tele vannak undorító baromságokkal, akiknek soha nem lesz célja pornográf film készítése. A kukkoló stílus azonban nagyon egyedi és megkülönböztethető. Ez a platform egy pornográf videót tartalmaz, amely gyönyörű amatőr nőket szív, vagy bármit ragaszt a hüvelyével. Valójában a Voyeur Style webhely jelenleg a legjobb webhelyekké válik.

Előnyei:

 • Rengeteg amatőr pornó videót tárolnak
 • A pornó videók nagy felbontásúak
 • Csodálatos funkciók

CONS:

 • A hirdetések rengetegek és idegesítőek
 • Kevés kategória szerepel

# 6 - Camrabbit

camrabbit

A weboldal több száz lenyűgöző és gyönyörű modellnek ad otthont. Még csak nem is a tipikus otthoni cam lányok, ők mind profik abban, amit csinálnak, és már jó ideje az iparban vannak, így tökéletesen tudják, hogyan kell a nézőknek tetszeni. A Camrabbit lehetővé teszi az ingyenes csevegést, de az igazi szórakozás valójában a privát műsorokban történik. De természetesen el kell költenie rá egy kis pénzt, mielőtt élvezheti az ilyen funkciókat.

Előnyei:

 • Könnyen kezelhető, tiszta weboldal-tervezéssel
 • 24/7 streaming
 • Videóarchívumok megkönnyítik a videók visszalépését
 • Az ingyenes felhasználók számára privát csevegés megengedett
 • Nincsenek rejtett díjak

CONS:

 • A költségek a modell preferenciáin alapulnak
 • Nincs privát show-khoz rögzített ár
 • A prémium tagság igénybevétele drágábbá válhat

# 7 - Cam4

cam4 honlap

Az amatőrök elsősorban ezt a kameraoldalt használják amatőr webkamerás videók készítéséhez. Az ügyfelek felár ellenében virtuális tokeneket vásárolhatnak. A legjobban műsorok nézésére és az előadók jutalmazására használják őket, vagy a kukkerek kezében, hogy megmutassák a privát dolgaikat.

A webhely korai online pornófunkcióinak köszönhetően nagy népszerűségre tett szert, és ma már az egyik legértékesebb webkamerás webhelynek számít mindenki számára, aki kedveli a camgirleket. A múltban az emberek csak filmet használtak; manapság a Cam4VR alkalmazást is használhatja, amely elérhető a Cam4 platformon, amely 360 ° -os 3D videót rögzít.

Kattintson ide Cam4 teljes áttekintés

Előnyei:

 • Számos bütyökmodell
 • Rengeteg keresési lehetőség, címke és kategória
 • Virtuális valóság show-k állnak rendelkezésre
 • A fantasztikus ügyfélszolgálati csapat
 • Regisztrációkor bónuszokat kínál

CONS:

 • Korlátozott számú kamera HD minőségben

# 8 - HotScope

HotScope

A HotScope -ot nem kell bemutatni, mert az oldal hírnévre tett szert halhatatlan és állandó elkötelezettsége révén az amatőr pornó területén. A mai napig az oldal következetesen biztosítja a legjobb, legszexibb és legforróbb videókat a különböző platformokról, beleértve a Snapchat, a Periscope és a Livestreams szolgáltatásokat.

Nem dicsekedve egyedülálló tulajdonságaival, a HotScope problémamentes kommunikációs módszert kap, és örömmel és szórakozásból másokkal kommunikál. Az állandó rendszeres frissítések miatt az oldal elsősorban az egész világon elismerést és népszerűséget kap. A HotScope bevezetése óta egyre többen szexuális fantáziákat és szexuális kielégülést szereztek.

Itt van a a HotScope teljes áttekintése

Előnyei:

 • Számos tartalom van, beleértve a leszbikus jeleneteket, a csoportos szexet, a hármasban, a maszturbációt, a menyecskét és a mást
 • Élő közvetítés és előre rögzített videók állnak rendelkezésre
 • Hottie csajok ezen az oldalon gyönyörűek
 • A Snapchat, a Periscope klipjeit tartalmazza
 • A webhely egyszerű megjelenésű, a navigáció egyszerű
 • Támogatja a mobil változat alternatíváját
 • Szkript nélküli és hiteles amatőr videók állnak rendelkezésre

CONS:

 • A videók nem tölthetők le
 • A hirdetések rengetegek és idegesítőek

# 9 - VoyeurWeb

VoyeurWeb

A VoyeurWeb csaknem két évtizede van az iparban, és már a neve is, csodálatos erotikus kukkolóanyagokat kínál, amelyek biztosan felkeltik a figyelmét. Amatőr videókat tartalmaz, amelyeket a rajongók imádni fognak naponta látni, és a lányok erotikus tevékenységeket végeznek testükkel vagy valakivel. Jelenleg a szóló lányok tartalmához igazodik, amelyet sok amatőr fanatikus élvezni fog, hogy erotikus tartalmaknak lehessen tanúja.

Előnyei:

 • Amatőr tartalom rengeteg
 • A weboldal dizájnja nagyszerű és könnyen érthető
 • A frissítéseket rendszeresen végezzük

CONS:

 • Videók letöltése nem lehetséges

# 10 - HomeMoviesTube

HomeMoviesTube

A HomeMoviesTube tökéletes platform, amely kiemeli az amatőr pornográf videókat. Látszólag nagy rugalmassága miatt, amelyet a tömeges közönség számára kínál, világszerte sok ember pártfogolja ezt a platformot. A HomeMoviesTube sokkal hagyományosabb szolgáltatásokat kínál számos más amatőr pornó weboldalhoz képest.

Ez a platform igaz az anyagához, mentes a sémáktól és a csalásoktól, és elkötelezett amattematikus tartalom nyújtása mellett. Mivel az oldalon kiváló szexvideók és nagyszerű kategóriák széles választéka található minden nap, így joggal mondhatod, hogy kiváló kezekben vagy.

Előnyei:

 • Forrás valódi amatőr videók
 • Rengeteg szexuális tartalom ingyen
 • Rendszeres frissítések és videók feltöltése

CONS:

 • A hirdetések rengetegek és idegesítőek
 • A fizetős felhasználók kiváló minőségű felbontású videókat tekinthetnek meg

# 11 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

A YourAmateurPorn platform egy pornográf oldal, amely 2006 óta működik. Azóta a weboldal rendszeresen lenyűgöző kezdő pornográf tartalmat állított elő, amelyet a kukkant és perverz szívesen nézegetne. Kétségtelen, hogy a felhasználók soha nem fognak csalódni abban, hogy keményen bánnak, ha megnézik a kiváló szexklipek hatalmas halmazát.

A YourAmateurPorn webhelye viszonylag olcsó és egyszerű regisztrálni. Nem veszi el energiája nagy részét. Valójában rengeteg javaslatot fog kapni más emberektől, hogy menjenek el és látogassák meg az oldalt, és egész életed során biztosan nem fogod megbánni.

Előnyei:

 • Amatőr szexvideók és más kategóriájú anyagok kiterjedt könyvtára
 • Tartalmuk rendszeresen frissül

CONS:

 • Néhány videó rövid
 • Csak néhány videó található nagy felbontású minőségben

# 12 - HiddenVoyeurSpy

HiddenVoyeurSpy

A Hidden Voyeur Spy webhely, amely számos korszakban működött, és ígéri, hogy a titkos kukkoló és a rejtett szexuális kamera filmek terén nem más, mint a legjobb. Ezt tekintik az egyik legkedveltebb célpontnak, elsősorban az interneten az ilyen típusú tartalmak számára. Ha úgy tűnik, hogy érdeklődik, akkor ez lehet a legjobb hely. A legújabb epizódok nagyon sok mindent bemutatnak, és bár a videók némelyike ​​ekshibicionista stílusú, kevesen vannak beépítve külső szexuális aktusra.

Előnyei:

 • Hiteles és legális oldal kukkoló pornó videókhoz
 • Naponta frissíti a tartalmat
 • A videók minősége többnyire kiváló

CONS:

 • A rendelkezésre álló klipek egy része rövid
 • A fórum nem érhető el

Elvitel

A kamarádok valódi, konszenzusos szexuális találkozást biztosítanak a kukkoló szex rajongói számára. Több apartman és helyszín közül lehet választani, attól függően, hogy az egyik házigazda valamilyen aljas tevékenységet tart. A kukkoló bütykök is nagyfelbontásúak, a szobák pedig jól megvilágítottak, így nem marad le a szexuális tevékenységről. Amellett, hogy az oldalon nagyon egyszerű navigálni, eszközök állnak rendelkezésre az orgazmus -küldetés megkönnyítésére.

Az oldal lehetővé teszi, hogy utolérjen egy szexuális tevékenységet, amely az Ön távozása során történt, valamint pornóvideót, amelyet bármikor megnézhet. Valóban, a Camarads vonzó választás, ha megfontolja, ha az egész kukucskáló dolog iránt érdeklődik, és nem törődik a kereskedéssel, talán egy kis fizetéssel. A folyamok kiváló streaming minőséget biztosítanak, és a prémium funkciók előnyösek. Mi lenne, ha most kipróbálná ezt a platformot? Nagy örömöm van, haver.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére