Frissítve: 11. augusztus 2022

3 kukkolóhely: kukkolóházi tévé, kamaradák és kukkoló-villa összehasonlítva (rejtett webkamerák és kém szexkamerák webhelyek)

1. URL: https://www.voyeur-house.tv

El kell ismernünk, hogy van egy másfajta izgalom, amelyet a kukkoló bütykök hoznak. Egyesek számára furcsán hangozhat, de valójában csak dögös és csábító nézni, ahogy valaki a saját dolgait csinálja, anélkül, hogy persze tudnák. A kukkoló bütykök léteznek, hogy kielégítsék a legtöbbünk titokban meglévő kinézetét.
A srácok valószínűleg olyan nők felé rángatták magukat, akiket életükben legalább egyszer nem ismernek, egyesek számára ez már állandó lehet. A kukkoló kamerákkal a szex és a lányok 100% -ban valóságosak. Nincs forgatókönyv, nincsenek előzetes tervek, csak spontán szexi idő, sok meztelenséggel és forrósággal.
Tehát, hogy a kukkoló fantáziád teljesüljön, összeállítottuk a legnépszerűbb 4 webhelyet, amelyeket meglátogathatsz, ha valaha is ilyen késztetésed támad. Ezek a webhelyek saját jogaikban népszerűek, és előfordulhat, hogy csak egy vagy több ilyen webhelyen találja meg azt, amit keres.

A legjobb kukkoló-webhelyek, rejtett webkamerák és kém szexkamerák webhelyek áttekintése:

# 1: Voyeur House TV

Weboldal link: https://www.voyeur-house.tv

kukkoló ház tv

Ez olyan, mint a tipikus Big Brother House, de inkább X besorolású kategóriában. A lakók bármikor elhagyhatják lakásaikat, a nézők pedig minden pillanatukat megnézhetik, különösen a rossz és vadakkal együtt. A kémkedés még soha nem volt ilyen nagy - mivel az összes különféle fényképezőgép a lakások szinte minden sarkában található, biztosan jól érzi majd magát, ha látja, hogy az emberek nyersen és spontán csinálják.
Ezen az oldalon több mint 30 apartman közül választhat, ahol az amatőr modelleket napi rutinjaikban figyelheti. A modellek többségét forró fiatalok alkotják, akár egyenes párok, melegek vagy leszbikusok. A Voyeur House segítségével több szoba van beépítve kamerákkal, így megnézheti minden apróságot, ami bent zajlik.
Ingyenes felhasználók számára csak legalább két videót vagy kamerát tudnak lejátszani. Tehát ez korlátlan hozzáférést jelentene, ha a tagság kifizetését választja. Minden kamera bármikor hozzáférhető, csak havi 29.95 dollárért. Láthatja az archivált pillanatokat is, amelyek könnyebbek lesznek, mivel videóikat gondosan kategorizálják. Hozzáférhet az idővonal lejátszásához is, és mindezeket extrém HD minőségben játssza le. Ha a webhely ügyesebb funkcióit szeretné használni, az időtartamtól függően választhat más tervek közül is. Választhat 90 napos, 180 napos vagy egyéves tagságot.
Nem lesz nehéz dolga eligazodnia a webhelyen, mivel azt úgy tervezték, hogy egyszerű és könnyen kezelhető legyen. Minden kamerának megvan a hozzá tartozó alaprajza, valamint hasznos fényképezőgép-ikonjai és még a rendelkezésre álló kamerák listája is. Használhatja az idővonal lejátszási sávját is, így visszatekerhet és megnézheti, milyen pillanatokat hagyott ki. Ezenkívül az archivált pillanatok általában a legkifejezettebb műveleteket tartalmazzák, amelyeket a kamera rögzített. Ha egy adott kategóriát szeretne ellenőrizni, akkor ezt egyszerűen megteheti a szűrési és rendezési lehetőségek használatával.
Az olyan weboldalak, mint a Voyeur House TV, nagyszerű lehetőség azok számára, akik lelkesen rajonganak a kukkoló és a cam show rajongókért. Remek lehetőséget kínál arra, hogy kényeztesse magát és kielégítse kincseit.

A Voyeur House TV előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • 24 órás forró műsorok
 • A kamerák mindenhol megtalálhatók az amatőr lakásokban
 • A pillanatokat archiválni lehet
 • Kiváló rendezési kategóriákat biztosít
 • Egyenes párok, leszbikusok vagy meleg szex állnak rendelkezésre
 • Elérhető mobil eszközökön

CONS:

 • A teljes hozzáféréshez fizetett előfizetés szükséges
 • A felhasználók időnként lag videókkal találkoznak

# 2: Kamaradák

Weboldal link: https://www.camarads.com

bajtársak fő

Tudjuk, hogy sok embernek van olyan kincse, mint a csinos lányok kukucskálása. Lehet, hogy te is közéjük tartozol, igaz? Nos, ez nagyon rosszul hangzik, ha belegondolsz, de meg tudjuk mondani neked a módját, még akkor is, ha elkapnak és börtönbe kerülnek. Ez az iparág egyik legújabb weboldala, de már elég sok tagot vonzott.
Jelen pillanatban a Camarads 13 apartmannal rendelkezik és egyenes orosz párokból áll. Minden apartmanban körülbelül fél tucat kamera van elhelyezve különböző helyiségekben. Szinte éjjel-nappal elérheti online kedvenc párjait, és láthatja őket, ahogyan bárki más tölti az idejét. Megteszik a mindennapjaikat, hogy hogyan tennénk a miénk - főznek, esznek, játszanak, tévét néznek, zuhanyoznak, és a kamera előtt szexelnek, hogy mindenki láthassa.
Ha Ön ingyenes felhasználó, akkor adott, hogy a hozzáférése nagyon korlátozott lesz, és a különböző időzónák miatt problémákba ütközhet az élő cselekedetek figyelése során is. Igen, megnézhet bármely lakást, de az egyes kamerák nem engedélyezettek az ingyenes felhasználók számára. Fontos, hogy hozzáférjen a lakáson belüli kamerákhoz, mivel itt történik az igazi forró szórakozás és szexi akció. Ha már prémium tagságot élvez, az elérhető kamerákhoz való hozzáférést HD felbontásban élvezheti, nem beszélve arról, hogy gyenge fényviszonyok mellett is van lehetőség, így ilyen körülmények között továbbra is láthatja őket. 24 órás visszajátszások is rendelkezésre állnak, és könnyedén visszatérhet, és archivált videók segítségével ellenőrizheti az esetlegesen elmulasztott forró pillanatokat.
A weboldal kialakítása meglehetősen vonzó, mivel tiszta és egyszerűnek tűnik. Könnyű használatra készült, akár mobiltelefonját, akár asztali számítógépét használja. Az összes többi lehetőség is könnyen elérhető, és a webhely gyorsan betölthet minden videót, így a lejátszás zökkenőmentes és késésmentes. Az egyik hátránya, hogy egyesek nem kedvelhetik, hogy fárasztó-e az egyik kamera közötti váltás és a lakáson belüli események nyomon követése. A modellekkel való kapcsolattartásnak korlátozott lehetőségei vannak, és nem tudja egyszerűen követni a menetrendjüket, vagy akár videofelvételre is lehetősége van.

A Camarads előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • 24 órás kukkoló kamerák
 • A legtöbb videó orosz párokat tartalmaz
 • 24 órás visszajátszási lehetőség és videóarchívumok állnak rendelkezésre
 • Tiszta és semmitmondó weboldal
 • Elérhető mobil használatra
 • Több mint 40 XNUMX archivált videó

CONS:

 • Az ingyenes felhasználók csak nagyon korlátozott hozzáféréssel rendelkeznek
 • A fizetett tagság meglehetősen drága
 • Csak néhány további juttatás és szolgáltatás áll rendelkezésre
 • Csak néhány funkciót kínál
 • Nem lehet videókat rögzíteni vagy megtartani visszajátszási célokra
 • Az egyik kameráról a másikra váltás unalmassá válik

# 3: Camrabbit

Weboldal link: https://www.camrabbit.com

camrabbit

A weboldal több száz lenyűgöző és gyönyörű modellnek ad otthont. Még csak nem is a tipikus otthoni cam lányok, ők mind profik abban, amit csinálnak, és már jó ideje az iparban vannak, így tökéletesen tudják, hogyan kell a nézőknek tetszeni. A Camrabbit lehetővé teszi az ingyenes csevegést, de az igazi szórakozás valójában a privát műsorokban történik. De természetesen el kell költenie rá egy kis pénzt, mielőtt élvezheti az ilyen funkciókat.
A privát műsorok, bár drágábbak lehetnek, mindenképpen úgy érzik majd, hogy pénzt költenek rá, megérte. A lányok jól értenek ahhoz, amit csinálnak, mindegyik gyönyörű és magabiztos a saját bőrében, és szexi módon teljesítenek, és bármit is látnak a nézők számára. Ha talál egy tetsző modellt, könnyedén ellenőrizheti a profilját, és végül sok mindent megtudhat a tetszéseiről és nemtetszéseiről, mielőtt belép a szobába, és beszélgetést indít.
A webkamerák full HD minőségben vannak, így a streameket és a videókat a legnagyobb felbontásban élvezheti. A modelleket kategóriánként is rendezik, így ez megkönnyíti a felhasználók keresési idejét. A weboldalon is könnyű eligazodni, és szolgáltatásaival azonnal képes lesz kapcsolatba lépni gyönyörű modellekkel. Mivel a kukkoló bütykök a legfőbb ok, amiért elolvassuk ezt a cikket, akkor a Camrabbittal biztosan élvezni fogja azokat a spontán tevékenységeket, amelyeket időről időre a gyönyörű kamasz csajok végeznek. Bármikor könnyedén kémkedhetsz a tevékenységük iránt, és főleg páros akciót láthatsz, mivel a kukkoló kamerák itt valóban a legjobbak.

Előnyök és hátrányok a Camrabbit.com webhelyről

Előnyei:

 • Könnyen kezelhető, tiszta weboldal-tervezéssel
 • 24 órás streamelés
 • Videóarchívumok megkönnyítik a videók visszalépését
 • Az ingyenes felhasználók számára privát csevegés megengedett
 • Nincsenek rejtett díjak

CONS:

 • A költségek a modell preferenciáin alapulnak
 • Nincs privát show-khoz rögzített ár
 • A prémium tagság igénybevétele drágábbá válhat

# 4: Kukkolás-Villa

Webhely link:… halott…

kukkoló villa

A weboldal jelenleg nem működik. Valószínűleg nem érek vissza egyhamar. De mégis itt van, mi volt és mit várhat el a cikk alternatív webhelyeitől:

A legtöbb férfi fantáziája volt, hogy kém szexvideókat nézzen, vagy akár csak klipeket nézzen le egyes lányokról, akik rejtett kamerákon keresztül vetkőznek. Ha a kukkoló hajlamai időről időre felújulnak, és még többet szeretne, akkor a Voyeur-Villa a legjobb webhely, amelyet meglátogathat. Forró és fiatal párok uralják ezt a kukkolóhelyet, és páros akciót láthat tőlük, közvetlenül a saját apartmanjaikból, ahol webkamerák vannak mindenhol, és éjjel-nappal rendelkezésre állnak.
Csakúgy, mint a legtöbb kukkolóhely, itt is megnézheted és választhatod az apartmanokat, ahol mindenhol sok HD kamera található, így mindent láthatsz bent. A kukkoló kamerák nézésének legjobb része az a tény, hogy spontán és természetes ... nem írják le, sőt nem is tervezik, ellentétben a szokásos pornó videókkal, amelyeket látunk. Számos szexre és meztelenségre számíthat az oldalon lévő pároktól, sőt élőben közvetíthet a Greenwood villa party zónájukból. Élvezheti a 24 órás visszajátszási funkciót az egyedülálló mozgásérzékeléssel, megnézheti a videóarchívumokat, használhatja az automatikus követés funkciót, és akár saját szexvideóit is rögzítheti. Ingyenes felhasználóként csak egy kameraállást nézhet meg, és olyan helyiségből származik, ahol alig vagy egyáltalán nincs szexi akció, mivel nem tudja megnézni minden lakást, és kiválaszthatja, melyik szobát láthatja. Ha akarja, megnézheti próba tagságukat, amely végül prémium tagsághoz vezet, 100% -ban teljes hozzáférést biztosítva minden létező funkcióhoz.
Ami a weboldal kialakítását illeti, személy szerint úgy gondoljuk, hogy ezek még javíthatják a minőséget és a megjelenést. Ettől eltekintve minden elég jól működik, függetlenül attól, hogy mobiltelefont vagy webböngészőt használ laptopról vagy asztali PC-ről. Az egyes videofolyamok alatt megtalálható az alaprajzokkal ellátott idővonal, és egyszerűen rákattinthat a különböző kameraállásokra. Van egy be / ki kapcsoló a mozgás érzékeléséhez a helyiségekben, és kihasználhatja ezt az egyedülálló funkciót is. A két vagy négy kamera nézet közötti váltás szintén megkönnyíti. Élő közvetítéseket is rögzíthet és kategorizálhat minden videót, hogy mások megnézhessék.
A Voyeur-Villa tökéletesen megadja az összes szükséges funkciót, hogy élvezhesse a kémkedést. Rengeteg hasznos funkciót kínálnak, és meg tudja szervezni saját videoarchívumát. Sokkal több funkciót kell felfedeznie, így a webhelyre jutó prémium soha nem fog pazarolni.

A Voyeur-Villa előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • 24/7 élő közvetítés több szögből
 • Orosz modellek uralják az oldalt
 • Szervezett videó archívumok kategóriák szerint
 • Sima folyású élő közvetítések
 • Elérhető mobil használatra

CONS:

 • Lassú időszakok időről időre
 • Az ingyenes hozzáférés korlátozott előnyökkel jár
 • Korlátozott funkciók a prémium tagság ellenére
 • A webhely nem működik. Nincs hír a „gyere vissza” -ről.

Következtetés

A kukkoló webkamerák iránti szomjúságunk kielégítése érdekében ezeket a weboldalakat úgy állítottuk össze, hogy minél több ötletet nyújtson Önnek arról, hogy mi a kukkoló weblapok és hogyan működik. Néhányan csak kíváncsiak lehetnek, és még nem próbálták ki a szexi idők kémkedésének varázslatát, ezért ez a cikk segíthet abban, hogy eldöntse, kipróbálja-e. A kukkoló bütykök a legjobb megoldás online rángatásra néhány idegen számára, mivel a pornóval ellentétben ez nem írva van, így érezheti annak természetességét és spontaneitását.
Elismeri, ha nem, unatkoztunk és túl kényelmesen éreztük magunkat olyan pornó videók nézésével, amelyekben néha valami újat szeretnénk keresni. Nem mindenki támogatja kukkoló utunkat, és sokan megfordítják a szemüket, amikor erről hallanak, de az ezzel járó negatívumok ellenére ezeket az oldalakat kötelezően meg kell próbálni.

Személy szerint ajánlom kipróbálni # 1 - Voyeur House TV (kattintson ide a webhely megtekintéséhez). Mindenképpen meg fogja valósítani azt, amit ígér, és izzasztja a tenyerét az izgalomtól.

Menj előre, és nézd meg ezeket a csodálatos weboldalakat, így élvezhetsz egy szexi időt és élvezheted életed legjobb óráit, ha figyeled, ahogy az emberek a saját dolgukat csinálják, miközben néhány szexi mozdulatot ide-oda beépítenek. Ez egy más és egyedülálló törés, amely elégedett lesz, ha megpróbálja felkeresni a webhelyet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére