Frissítve: 11. augusztus 2022

TaxiDriverMovie

& 12 legjobb sztár- és ingyenes celeb/pornósztár meztelen oldal, mint a taxidrivermovie.com

Mutasson 12 alternatívát a TaxiDriverMovie.com számára

TaxiDriverMovie fő

A hírességek a világ leginkább bálványozott személyiségei. Amikor csúnya oldalaik a nyilvánosság elé kerülnek, minden szem rájuk szegeződik – különösen, ha ezek a kiszivárogtatások botrányok, csúsztatások és vitatott szerencsétlenségek. Persze, izgalmas pornószínésznőket közvetíteni, akik fura baromságokat adnak elő bármely véletlenszerű felnőtt weboldalon. Az összes nagy mellüket, szamarukat és nedves puncijukat mindenhol látni, de ez a baromság már nem meglepő. Úgy értem, meg kellene mutatniuk, szóval nem olyan izgalmas, mint amilyennek látszik. Személy szerint a legjobb felnőtt anyag az, amit nem kellett volna látnia.

Hivatalos URL: https://www.taxidrivermovie.com/

Például a hírességek tevelábujja, felsőszoknya és villogása véletlenül történt. Képzelje el, hogy bepillanthat Rihanna mellbimbóiba, vagy Jennifer Lawrence punciképet. Természetesen semmi sem jobb, ha meglátja Courtney Cox alsóneműjét, amikor lehajol. Biztos vagyok benne, hogy a Barátok közt című sikerfilmet néző nézők abban reménykednek, hogy Monica ajkait működés közben láthatják. Szerencsére végre stílusosan lovagolhatunk, és tehetünk egy kirándulást Vegasba a saját híresség sofőrjével. A TaxiDriverMovie-nak, egy ingyenes meztelen sztárpornóoldalnak köszönhetően kedvenc celebeink legfrissebb botrányos kiszivárogtatásain az első sorban élvezhetjük majd!

Hírességek és botrányos kiszivárgásaik!

A vártnál gyakrabban követnek el a hírességek nyilvános balhét a kifutón, a vörös szőnyegen vagy véletlenszerű helyeken. A TaxiDriverMovie-n rögzített minden egyes esemény világosan felfedi azt, amit reméltek, hogy soha nem fog látni. Az ilyen képek általában csak fizető ügyfelekre vonatkoznak, de most egy különleges ajándékot hoztam nektek: a TaxiDriverMovie-t. Kiterjedt gyűjteménye korlátlanul megosztott meztelen képeinek szeretett színészeiről, zenészeiről és még sok másról!

TaxiDriverMovie mellek

Nem tudom pontosan, miért kapta a weboldal a „TaxiDriver” nevet a 70-es évek azonos című nagyszerű thrillerje után, de kit érdekel. Nem értem, ezért lehet, hogy meg kell néznem a filmet, hogy megértsem. Ez egy jó lehetőség, ha ingyenes hírességek meztelen webhelyet keres. A TaxiDriverMovie oldalnak több mint hárommillió rendszeres látogatója van havonta, és naponta ezer új vendég érkezik. Tényleg nagy siker! A weboldal közel egy évtizede már gyűjti a forró hollywoodi balhékat, és ez egyre jobb.

A Rottentomatoes.com oldalon az eredeti TaxiDriver film 90-es pozitív pontszámmal rendelkezik, ami meglehetősen lenyűgöző. Nem láttam pontszámot vagy értékelést a TaxiDriverMovie-ról, így eléggé szkeptikus vagyok ezzel a meztelen híresség verzióval kapcsolatban. Talán csak várok, és meglátom, vajon ez a weboldal tiszteleg-e fényes története előtt.

A TaxiDriverMovie webtervezési és rendezési lehetőségei

TaxiDriverMovie topless

A TaxiDriverMovie weboldalt ugyanúgy tervezték, mint minden tipikus pornó és híresség meztelenséget bemutató webhelyet. A főképernyőn egy teljes képkészlet található, amelyeket szabadidődben körbejárhatsz. Bár a képek tetszeni fognak azoknak, akik szeretik a mellbimbó elcsúszását és a nyers dolgokat, előfordulhat, hogy belül nem látnak elég intenzív felvételeket. Ha megérint egy adott képet, számos alternatíva közül választhat. Az egyik az, hogy ezeket egyszerre megtekintheti a listán görgetve, vagy másodszor, kinagyíthatja a képeket, és diavetítésként görgetheti őket. Azonban észrevettem, hogy a nagyítás hatására a fényképek sokkal apróbbnak tűnnek, mint korábban.

Egyes esetekben pillanatképet is találhat egy hármas explicit videokazettáról; azonban meg kell találnia egy olyan URL-t, amely máshová irányítja, hogy elérje. Nyilvánvaló, hogy a TaxiDriverMovie egy videópornó-oldal semmiképpen, formája vagy formája nem lehetséges, ezért ne számíts arra, hogy észbontó pornókat találsz. A felhasználók nem fognak látni számos gonzo pornót, fantasztikus cumshotot vagy valami ehhez hasonlót ezen az oldalon.

A kezdőképernyőn böngészve azt is észrevettem, hogy ezeket a képeket nem lehet máshogyan rendezni, mint kategóriák szerint. Ami azt illeti, nem létezik rendezési lehetőség. Nem lehet szűrni az összpontszám, a hozzáadási dátum vagy a népszerűség alapján. Bár léteznek kategóriák, ezek még mindig korlátozottak. Persze jobb a semminél, de még mindig nem sok.

TaxiDriverMovie az

Eközben ezekben a bepillantásokban, amelyekkel találkoztam, nincs komolyabb hiba. Megjelenik egy előnézeti kép, vagy a sorozat egyik fotója megjelenik a felhasználó számára, mielőtt a teljes album megjelenne. A jobb felső sarokban lévő jel alapján megállapíthatja, hogy egy gyűjteményben több kép található-e. A főcímen és a lájkok számán kívül a bepillantás nem tartalmaz további részleteket. Sajnálatos módon nem volt olyan kép, amelynél magasabb lenne egy „lájk”-nál, ami kissé meglepett. Hogyhogy nincs belőlük száz?

Végül az okostelefonok webhelye jól működik. Még ha funkcionális is, az elrendezés furcsának tűnik. A mobilokon elég nagyok a minták, végtelen görgetést igényelnek, csak hogy az alapvető dolgokat lássuk, és a keresési lehetőségek hiánya sem segít. Az okostelefonokon a reklám ugyanolyan rossz. Még mindig ott van a hasonló szemét, amiről korábban beszéltem. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a képek tökéletesen betöltődnek, és az egész webhely működőképes.

Híresség meztelen kategóriák

TaxiDriverMovie hírességek

Az akciófilmek, a Petite, a Leaks, a Butt, az SFW, a Naked, a Bare Chested, a Bikini és a Wardrobe Funfunction kategóriák mind szerepelnek a TaxiDriverMovie gyűjteményében. Az itt szereplő hírességek nagyszerű listája is található, köztük Abbey Clancy, Bella Hadid, Bella Thorne, Bonus Butts, Britney Spears és Kate Moss. Néhány ilyen kollekció lélegzetelállító, de kevés csak bikini felvétel. A TaxiDriverMovie-ban Kendall Jenner, Kim Kardashian, Lindsay Lohan és Miley Cyrus is szerepel. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbbjük rajongója vagy, és izgalmas látni a meztelen oldalukat, amellett, hogy kivételes színészi alakításuk van.

Pamela Anderson, Paris Hilton, Rihanna, Rita Ora, Kimberly Garner, Candice Swanepoel, Venus Williams, Natalie Rose és Megan Thee Stallion a TaxiDriverMovie oldalán a legnépszerűbb és legnézettebb celebek között szerezhetett helyet. Ezek közül néhány kép explicit, de semmi extrém. Őszintén szólva, itt nincs olyan sok, különösen ehhez a speciális webhelyhez. Az „SFW” rész számomra értelmetlen, mert nyilvánvalóan ennek az oldalnak hasonló meztelen és leleplező külterületei vannak, mint a többi NSFW webhelyen. Persze ez szerintem a legtöbb munkahelyen nem menne be.

A TaxiDriverMovie legmenőbb szolgáltatásai

TaxiDriverMovie britney

A legmenőbb funkciók? Azt kell mondanom, hogy pusztán elmentheti kedvenc fotóit és egyéb tartalmait, az nagyon klassz. Ez az oldal azonban számos olyan funkciót hiányol, mint a hírességek meztelenségét bemutató webhely. Valószínűleg azért, mert csak híres hírességek pornója van, azt hiszem, saját magukat teszik hátrányos helyzetbe. Bár lehet, hogy értékelem egy speciális piac létrehozását, ebben az esetben azt gondoltam, hogy ez nagyon unalmas és egyhangú. Ha több képet szeretnék híres emberekről vagy tipikus szexuális tartalmat, egyszerűen megkereshetem máshonnan. Mindenesetre az a lényeg, hogy kis gyűjteményük ellenére mindegyik jó minőségű felbontással rendelkezik. Nagy felbontású fotók mindenhol megtalálhatók, úgyhogy szánjon időt és tekintse át a galériát.

Reklámok, hirdetések és még több hirdetés!

TaxiDriverMovie felsőszoknya

Mielőtt egy híresség fényképére vagy életrajzára kattintana, mindig szkennelje át az oldalt, és keressen hirdetéseket. Közülük több interaktívnak tűnik; néhány statikus fénykép azonban úgy tűnik, mintha a TaxiDriverMovie webhelyhez tartozna. Ezen kívül sok bannerre és felugró ablakra számíthat, ha itt jár. Enyhén szólva bosszantó volt, de teljesen ingyenes, szóval mire számíthatsz?

Ennek a platformnak a fő navigációjában csak a kategória gomb használható, és nem fogunk zavarni a többi webhely gombjával, mert mindegyik máshová vezet. A meztelen celebfotók miatt jöttünk ide, úgyhogy ehhez tartjuk magunkat! Miután végiggörgette a képeket, látni fog néhány olyan URL-t, amelyek bármilyen okból átirányítanak máshová. Nyilvánvalóan sok reklám rejtőzik itt. De ha több ilyen képet szeretne látni, kattintson az alattuk lévő képekre, és más webhelyekre hivatkozik. A képet elmentheti, és az oldal alján feliratkozhat a felhasználóra.

Összességében ez a hely teljesen összekuszálódott. Ha azonban rákattint a keresőmezőjükre, akkor néhány további keresési alternatíva is megjelenik. Például megadhatja egy híresség becenevét vagy kulcsszót, és felfedezheti kategória, legfrissebb vagy legnézettebb szerint. Nem sok, de valami.

Mit javíthat a TaxiDriverMovie.com?

TaxiDriverMovie tevepata

Fejlesztések? Nos, sok mindent szeretnék javasolni. Először is, azt hiszem, eljött az igazi menük ideje. A különböző webhelyekre mutató linkek hatalmas részét teszik ki ennek az oldalnak, így negatív benyomást kelt, hogy az itt található dolgok nem kapnak különösebb figyelmet az adminisztrátortól. A mintafotókon fel kell tüntetni a nézetek és a kitűzők számát is. A legtöbb felhasználóhoz hasonlóan engem is nagyobb valószínűséggel érdekelnek azok a dolgok, amelyek csónaknyi zümmögést kapnak. Végül néhány további keresési lehetőséget szeretnék látni. Sok webhely rendelkezik keresési lehetőséggel; számos oldal már „fejlettebbé” teszi. Hacsak nem vagy hajlandó időt vesztegetni a szemétben való keresgélésre, lehetetlen felfedezni itt semmi értékes dolgot.

A TaxiDriverMovie előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Számos híresség aktja és botránya
 • Ingyenes használatra
 • Egyszerű kivitel

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Korlátozott kategóriák állnak rendelkezésre
 • Nincsenek további gombok
 • Nagy kihívást jelent a böngészés

12 legjobb meztelen és ingyenes meztelen celeb/pornósztár meztelen oldal, hasonló a taxidrivermovie.com webhelyhez:

# 1 - Híres tábla

híres tábla otthon

A pornórajongók boldog és jóllakott bóklászást érhetnek el különféle hírességek hamisítványaival, szexi hölgyekkel, modellekkel, valamint tévés és filmes személyiségekkel a Famous Board körül. Minden bizonnyal teljes rettegésben lesz része, mivel ezek a megszemélyesítők némelyike ​​annyira meggyőző, hogy nehéz lenne megkülönböztetni a valódit a nemtől.

Íme a Famous Board teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Napi és rendszeres frissítések
 • Tiszta és rendezett oldal
 • A moderátorok mindenhol ott vannak
 • Különféle szexjelenetek
 • Szórakoztató hírességek
 • Aktív közösség
 • Dögös híresség csajok hatalmas könyvtára
 • Hamis híresség anyagokat tartalmaz
 • Ingyenes webhely

CONS:

 • Kevés videó
 • Nincs kemény tartalom
 • Néhány javítandó webhely funkció

# 2 - SexTaped

sextapolt

Nem tagadhatjuk, hogy a legtöbben szeretünk másokat látni olyan képeken és videókon, amelyek állítólag magánkézben maradnak. Legyen szó hírességekről, modellekről, amatőrökről vagy profi pornósztárokról, megtekintheti azok tartalmát a SexTaped oldalon.

Más hasonló oldalakhoz képest a SexTaped videokollekciója nem olyan hatalmas, mivel csak körülbelül 2,000 van belőlük, de minden videó minőségével pótolják. Az oldal a házi fülkében lakik, és továbbra is elérhető HD videók. Az egyetlen hátrány, amelyre gondolhatunk, hogy az oldalnak nincs semmilyen letöltési lehetősége. Ami a fényképeket illeti, elárasztja Önt az ezen a webhelyen található hírességek száma.

Maga az oldal meglehetősen egyértelmű és közvetlen; az összes gomb és funkció a megfelelő helyeken található. Hat kategóriával és videók szűrésével szervezték meg, így gyorsan megkeresheti kedvenc hírességeit, és azonnal rátalálhat a céljára. Tehát, ha házi készítésű pornó, a legforróbb sztárok kiszivárgott aktjai és természetesen szexszalagok, akkor a SexTaped a tökéletes választás az Ön számára.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárog
 • Az oldal amatőr tartalmat is kínál
 • Szerény és egyértelmű oldal
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs letöltési lehetőség
 • Korlátozott számú videó és opció
 • Sok hirdetés

# 3 - Theappeningblog

theappeningblog

Ha lenyűgöz egy kedvenc híresség szexi és szemtelen oldalát, akkor ez az a hely az Ön számára. Nagyon hosszú ideig a TheFappeningBlog volt az egyik legjelentősebb meztelen celeb webhely, ahol hollywoodi legnagyobb sztárokat találhat meg, és felmérheti. Valójában ez az úttörő weboldal biztosítja minden kanos kis fickó számára a legnagyobb keresletű hírességek által kiszivárgott aktok legnagyobb archívumát.

Valójában hatalmas gyűjteménye híres, és bármely csillag megtalálható saját aktoldalával. Tehát, ha szeretné látni ma Jennifer Lawrence-t, Rihannát, Miley Cyrus-t, Sophie Turnert és más forró dolgokat, akkor nézze meg a TheFappeningBlog oldalt. Rengeteg tartalmat kapott a rángatózó munkamenetedhez, és egy aktív közösséget, ahol megoszthatod a tartalmaidat rejtett vágyak hasonló gondolkodású emberekkel.

Thefappeningblog áttekintés itt.

Előnyei:

 • Folyamatosan biztosítja a frissítéseket
 • A hírességek erotikájának kiterjedt gyűjteménye
 • Támogatja a mobil böngészést
 • A fórumok aktívak
 • A hírességek neveinek időrendje a jobb hozzáférés érdekében
 • A honlap kellemes aktus a aktokról

CONS:

 • A keresési és szűrési funkció korlátozott
 • Az oldalon szereplő hirdetések harmadik fél linkjeinek álcázva

# 4 - CFake

cfake main

A CFake számos előnnyel és ajánlattal rendelkezik, amelyek sokféle perverz fétissel és tartalommal rendelkeznek. Mindegy, hogy lányok a csajban szmukra, pornóvideókra vagy magányos önelégültségre vágyó klipekre vadászol, a CFake.com a tökéletes hely, ahol megtalálhatod szeretett sztárjaidat finom képeken és videókon. Fényképek, filmek és mindenféle szupersztár megtalálható az oldal kategóriáiban.

A zsúfolt dizájn ellenére tanúsíthatom, hogy a CFake-ben rengeteg dolog zajlik, a szórakoztató világ legjobb férfi és női sztárjaival. És azt is meg kell mondanom, hogy le vagyok nyűgözve ezekben a filmekben a vágás. Bár mélyhamisításnak tűnnek, ennek ellenére nagyon jó látvány a rángatózó éjszakákhoz.

Kattintson a CFake teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Ezer tartalom érhető el
 • A minőség átlagos
 • Szűrési és keresési lehetőségek
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Néhány exkluzív tartalom a tagoknak

# 5 - CelebGate

ünnepelni haza

Azok számára, akik jó szórakozást szeretnének nézni a forró (és kiszivárgott!) Hírességek fotóin, nézze meg a CelebGate hatalmas gyűjteményét, amely sok elérhető kedvencet tartalmaz. Ezenkívül bónuszokkal is rendelkeznek, mint például blogok és az egyedi Playboy modellek számára fenntartott rész. A weboldal naponta frissíti tartalmát. Forrásaik nagy része paparazziképekből, különböző promóciókhoz készült fotózásokból, Instagram -klipekből és leginkább a kiszivárogtatott képekből származik, amelyek nem a nyilvánosság számára készültek.

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus híresség-rajongói webhely, és rendszerezetlennek találja, válogatási és szűrési funkciók nélkül. A kezdőlapon azonban van egy AZ index, egy születésnapi rovat a hírességek számára, és az aktuális frissítések listája. A weboldalnak saját „Hírességek csarnoka” és friss blogbejegyzései is vannak. Egyedülálló „Fappening” részük is van néhány további magyarázó cikkel és kapcsolódó hírességekkel, mint például a Playboy és modelljeik. Ezen az oldalon minden modell felállítja életrajzát, és bepillantást enged az oldal tartalmába.

Nézze meg a CelebGate áttekintést.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 6 - TheNipSlip

akkor csúsztasson

Magát olyan helynek minősítve, ahol megtalálhatja a legjobb hírességek csúszdáit és szekrényes baleseteit, ez egy blog, ahol levághatja az üldözéseket és azonnal eljuthat a jó dolgokhoz. Szexi tartalmú népszerű neveket fog itt látni - nemcsak a csúsztatásokra, hanem más szexi és szemtelenekre is, például láthatja kedvenc csajait, akik átlátszó ruhát viselnek, vagy akár egyáltalán nem viselnek bugyit. És az egész legjobb része - az oldal naponta háromszor frissül! Tehát mindig számíthat valami újra és izgalmasra minden alkalommal, amikor meglátogatja az oldalt.

Néhány híresség, akiket szívesen látna többet a The Nip Slip-ben: Sofia Richie, Anna Kendrick és még Kim Kardashian is. Ez csak néhány közülük, és még sok más név van, amelyeket meg kell nézni és élvezni.

A TheNipSlip teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Több frissítés naponta
 • Rengeteg tartalom élvezhető
 • Könnyen kezelhető felület
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nagyon egyszerű és unalmas weboldal megjelenés
 • Kim K uralja a webhely tartalmának nagy részét
 • Sok hirdetés és előugró ablak

# 7 - VividCeleb

vividceleb Courtney

A felnőtt szórakoztató piac legismertebb nevei között a VividCeleb csak kiváló minőségű, feltört felnőtt szexfilmeket kínál prominens hollywoodi színészekről, feltörekvő szupersztárokról és híres személyiségek utódairól. A rendszeres frissítések hiánya ellenére továbbra is hozzáférhet a nagyfelbontású videókhoz az oldalon.

A VividCeleb minden tartalma elérhető itt a megtekintés örömére – legyen szó meztelen képekről, szexvideókról, GIF-ekről, magazinokról készült képekről, fotózásokról, paparazzi felvételekről és még sok másról. Különféle előkelő nőket is találhat jól ismert hírességekkel, popsztárokkal, reality TV-sztárokkal, zenészekkel, modellekkel és hollywoodi színésznőkkel.

Vessen egy pillantást a VividCeleb véleményére.

Előnyei:

 • Hozzáférhet az összes tartalomhoz és hálózathoz
 • Exkluzív szexbotrányok
 • Érdekes kategóriák
 • Megfizethető előfizetési csomagok
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • A nem tagoknak nincs elérhető előnézetük
 • A könyvtár nem olyan nagy
 • Néhány exkluzív videó érhető el

# 8 - Szexi sztárok

sexystars otthon

A Sexy Stars egy pornóplatform, amely nemcsak kanossá tesz, hanem boldoggá is tesz. Célja, hogy ne csak egy konkrét mély hamis anyagot szállítson le, hanem túlnyomórészt ezreket. Ezenkívül ezen az oldalon különböző országokból és társadalmi területekről származó hírességek, sőt személyiségek listája található.

Íme egy Sexy Stars értékelés.

Előnyei:

 • Válassza ki a csajokat és a hírességeket ország szerint
 • Több ezer személyiség
 • Néhány hiteles kép
 • Egyszerű domain

CONS:

 • Nincs videó
 • Néhány rossz minőségű tartalom

# 9 - AZNude

AZNude pornó

A filmek és a tévéműsorok fantasztikusak, de van valami érdekes és izgalmas, amikor látod, hogy szeretett hírességed színésznője elcseszi az egyik kedvenc filmedet. Persze sokunknak húsdarabok vannak kitéve a pornó videókban, mint valami izgalmas dolog, és élvezzük a kifejezetten kifejezett tartalmat. Ugyanakkor sokan mások is folyamatosan keresik ezt a hírességi tartalmat.

Éppen ezért nagyszerű látni egy jó minőségű pornówebhelyet olyan hírességekről, mint az AZNude! Őszintén szólva az volt a benyomásom, hogy ezek néhány elsőrangú webhely. Éppen ellenkezőleg, ez egy teljesen ingyenes webhely. Azonban a csiszolt és stílusos megjelenés, amely azt az érzést kelti, mintha egy luxusoldalon vagy, mást mond. Valójában ez az AZNude egyik jelentős eszköze.

Az AZNude teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Rengeteg akt, szivárgás és őszinte lövés különböző hírességektől
 • Elképesztő pornók állnak rendelkezésre
 • A design stílusos és stratégiailag kényelmes a használata
 • A közvetítés ingyenes
 • A letöltés korlátlan és ingyenes
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Rengeteg idegesítő hirdetés
 • Rendszeresen vegyesen vannak pornók

# 10 - RészegStepFather

ittas mostoha haza

Az emberek nagy örömmel nézik meg, ahogy szeretett tévés személyiségük levetkőzik, leveszik a ruhájukat, vagy softcore vagy hardcore akciósorozatokban jelennek meg egy új fave filmben. A puszta részvénymennyiség drámaian megnőtt, mivel az emberek fotókat töltöttek fel online. Természetesen a világ minden tájáról híres és praktikus kiegészítő a DrunkenStepFather, amely naprakész tartalmat, képeket és videókat biztosít a világ legfényesebb sztárjain.

Valóban, fantáziái ezekről a pompás hírességekről életre kelnek a botrányos hírességképekkel, a nedvesedéstől az édes őszinte bikini képekig. A DrunkenStepFather oldalon talál egy NSFW feliratú részt, sőt felnőtteknek megfelelő tartalmat. Valójában számos különböző bónusz és jutalom érhető el itt is.

Kattintson ide a DrunkenStepFather teljes áttekintéséért.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség akt és szivárgás
 • A legfrissebb hírességekről szóló hírek és pletykák
 • Elképesztő aktív közösség
 • Fantasztikus részek
 • Ingyenes használatra
 • A teljes webhely használatához nem kell regisztrálni

CONS:

 • A keresési funkció elég alap
 • Rengeteg átirányítás és idegesítő hirdetés felbukkan

# 11 - BotrányPl háló

ScandalPlanet fő

Olyanok számára, mint én, akik élvezik az efféle dolgokat, egyetérthetünk abban, hogy nincsenek szexuális felvételek, explicit képek vagy paparazzi felvételek, amelyek nem magával ragadóak. Így az olyan oldalak, mint a ScandalPlanet.com, hasznosak az ilyen botrányos elemek megosztásához.

Számos felismerhető szupermodellje, zenésze, színésznője és közösségi média sztárja van, köztük szuggesztív pózokban és a nyilvánosság számára kitett felvételekben. A ScandalPlanet a maga nemében a leghálásabb weboldal, amely alapos betekintést nyújt a sztárok intim életébe. Szóval, bármilyen furcsaságba is keveredik, itt mindent felfedezhet: meztelen felvételeket, meztelen képeket, nyílt filmeket és a legújabb piszkos hírességek online vitáit.

A ScandalPlanet áttekintése itt.

Előnyei:

 • Rengeteg szexbotrány és meztelen kép
 • Könnyen használható és egyszerű navigáció
 • Sok híresség szerepelt
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Minden tartalom informatív, és hírességek leírásával érkezik

CONS:

 • Vannak hamis videók és képek
 • HTTP titkosított webhely
 • Letöltés nem áll rendelkezésre
 • Néhány harmadik féltől származó webhely

# 12 - Celebrity Slips

hírességek csúszása

A CelebritySlips egy teljesen ingyenes webhely, amelynek böngészése meglehetősen szórakoztató. Túlcsordul benne a hírességek gardróbbalesetei, néhány csúsztatás és még sok más. Ezek közül egy vagy mindegyik megtörtént események során, vagy amikor hírességek egyszerűen kóboroltak az utcán. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, itt mindig vonzó sztárokat fedezhet fel – még azokat is, akikre ésszerűen nem számított!

Tekintse meg a CelebritySlips áttekintését.

Előnyei:

 • Könnyű letöltési funkció
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye
 • Rengeteg kép érhető el az oldalon
 • Van egy „Upskirts” kategória - a legnépszerűbb az oldalon
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Bosszantó reklámok mindenhol

Záró gondolatok

Ez az összes benyomásom a TaxiDriverMovie-val kapcsolatban. Bármennyire is zavarba ejtő a platform elrendezése, a márkanév sokkal inkább az. Tehát, ha egy adott dologra, hírességre vagy címkére figyel, sok hirdetést kell végiggörgetnie. Tengernyi banner és felugró ablak van itt, szóval vigyázz. Ráadásul a hírességek fotóin kívül nem sok más történik, az összes többi menü pedig egyszerűen harmadik féltől származó, reklámként megbújó webhely, amely átirányításra vár. Ha azonban dögös celebekre vágyik, biztos vagyok benne, hogy elég szerencsés lesz egy falatot szerezni ebből az A-listás gyűjteményből, vagy jobb, ha máshol folytatja a küldetést.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére