Frissítve: 11. augusztus 2022

PornDeepFake

& A legjobb 12 mélyhamisítású és hírességekkel foglalkozó pornóoldal, hasonló a porndeepfake.net-hez

Mutass nekem 12 alternatívát a PornDeepFake.net

PornDeepFake fő

Ahh, mélyhamisítás… Nemrég javaslatokat kaptam a barátaimtól a mélyhamisított hírességpornó oldalakkal kapcsolatban, és személy szerint nem vagyok új ezen a területen. Korábban több mélyhamisított webhelyet is átnéztem, és ez a rés félelmetesen hagyott rám. Ami azonban meglepő, az a deepfake-ek jelenlegi felkelése a felnőtt szórakoztatóiparban. Lehet, hogy az emberek túlságosan belefáradtak abba, hogy robbanékony celebbotrányokra és paparazzi-lövésekre várjanak, de úgy tűnik, ez nem fog megtörténni a következő hónapokban vagy években. Szerencsére a PornDeepFake mellettünk van, hogy csodálatos celebpornó tartalmat biztosítson nekünk. Ezt az oldalt elárasztják a nagy botrányok, cumshot-ok és szopásjelenetek, amelyeket úgy manipuláltak, hogy úgy nézzenek ki, mint kedvenc popsztáraink, hollywoodi hírességek, tévés személyiségek, sporthírességek stb.

Hivatalos URL: https://porndeepfake.net

A mélyhamisítások varázsa

Az örökké híres „deepfakes” technika hirtelen megnőtt a népszerűsége. Ezek a mélyhamisítások, amelyekről beszélek, nem álhírek vagy kitalált botrányok, hanem egy új technológia, amelyben egy másik színésznő vagy híresség arca helyettesíti a pornószínésznőt.

Korábban elsősorban a hollywoodi kasszasiker stúdiók voltak az egyetlenek, amelyek nagy film- és gyártási alapokkal voltak képesek varázslatos és technológiai vizuális változtatásokat létrehozni a filmekben. Szerencsére ezúttal több úttörő áttörés történt a mélyhamisítás és a számítógépes látás terén. Valójában a netezőket elárasztották állami tisztviselők, szórakoztató művészek és sportszemélyiségek hamisított botrányairól készült felvételek.

Természetesen a csúcstechnológia felkelésével a mélyhamisítások uralták a felnőtt szórakoztató szcénát. Az internetezők kezdtek találni olyan szexfilmeket, amelyekben jól ismert hollywoodi színészek szerepelnek. Bár nem volt valódi, ez a mesterséges intelligencia technológia az összes videót igaznak tette. Érdekes módon a mélyhamisítás bűnös természete és ellentmondásos megbélyegzése ellenére világszerte felkeltette az érdeklődést.

Meglepő módon egy híres Kpop-celeb botrányos mélyhamisítása után megnőtt azon dél-koreai netezők száma, akik a „Deephamis” kifejezésre keresnek. Ezzel a PornDeepFake kiemelkedett az ázsiai világból, és egyedülálló deepfake élményeket hozott nekünk.

Mindent a PornDeepFake-ről

PornDeepFake videók

A PornDeepFake egy fantasztikus, mélyhamisított pornóoldal, amely kiváló minőségű, valóságos hírességbotrányokat közöl. De várj, ezen az oldalon van egy csavar. Tudom, hogy az internet zsúfolásig meg van zsúfolva kiváló mélyhamisítású oldalakkal, amelyeken a mindig gyönyörű hollywoodi hírességek és tévés személyiségek szerepelnek. Mégis, a PornDeepFake egy dologban különbözik az, hogy csak az ázsiai sztárokat szolgálja ki! Igen ez így van.

Tegyük fel, hogy nem vette észre a K-Pop és a K-Drama szárnyaló népszerűségét. Ebben az esetben az ázsiai színészek, színésznők és előadóművészek iránti állandó kereslet nagyobb, mint az amerikai vagy bármely nyugati hírességé. Ezeknek az ázsiai cukiknak azonban a szigorú adatvédelmi szabályaik miatt nem szoktak kiszivárgott botrányok, így ezek a kanos legények csak annyit tehettek, hogy elrángatják a zenei videókat. Ez egyszerűen szánalmas, szóval amikor szexvideókat töltenek fel, az egy felhő-kilenc érzés lenne.

PornDeepFake redvelvet

Nem meglepő, hogy a mélyhamisítások milyen magasra emelkednek az ázsiai felnőttek szórakoztatásában. Az igényektől eltekintve a szerkesztés most olyan egyszerűnek és gyorsnak tűnik. Egy kis érintéssel és egy kis kattintással élvezheti Blackpink Jennie vagy Lisa arcát néhány pornósztár testén. Aranyos egyetemi lányok és ártatlannak tűnő pornósztárok testének használata a PornDeepFake klasszikus mutatványának tipikus témája. Még a Miss A-t, CL-t és más ázsiai sztárokat is megtalálhatja a legmerészebb, legmerészebb és legdöbbenetesebb szexpozíciókban, amelyeket el sem tud képzelni. A mélyhamisításaikat fel sem ismered, mert a szerkesztést aprólékosan és szakszerűen végzik.

Az ázsiai mélyhamisítások felemelkedése

PornDeepFake kétszer

Mivel az ázsiai piac tele van korlátozásokkal és cenzúrával, ez az ázsiai sztárokat kívánatosabb célponttá tette sok kanos rajongó számára. A csúcstechnológia és az innovatív alkalmazások segítségével a PornDeepFake létrehozta a remekmű gyűjteményét, amely az egész világot felforgatta.

Jelenleg a PornDeepFake több ezer pornóvideót tartalmaz, amelyekben az általunk szeretett pornósztárok teste és kedvenc ázsiai popsztáraid arcai láthatók. Lehet, hogy mélyhamisítványok, és csúcstechnológiás alkalmazásokból és eszközökből készülnek, de a PornDeepFake minden bizonnyal a valósághoz közeli eredményeket biztosít. Észre sem fogja venni, hogy ezeket a videókat és fényképeket megváltoztatták és photoshoppolták.

Képzeld el, hogy IU, Mei Nagano, Riho Yoshioka és Dilireba Ázsia legnépszerűbb sztárjai közé tartoznak, érzéki, merész és elgondolkodtató jelenetekben. Általában incesztus pornót, vaníliás szexet, szopást, kézimunkát, cumshot-ot és más hihetetlen témákat találsz. Lehet, hogy kanos ápolónőknek, masszázsterapeutáknak, uralkodó mostohaanyáknak, tanároknak, ártatlan egyetemista lányoknak vagy amatőr barátnőknek tekintheti őket.

Miért van szükséged PornDeepFake-re az életedben

PornDeepFake fekete rózsaszín

Azok számára, akik szemtelen szórakozást keresnek néhány jól ismert ázsiai előadótól, a PornDeepFake a legjobb választás. Ezek a hírességek érzéki fellépései elsőrangú szórakozást ígérnek. A PornDeepFake nem extrém, kemény szexet kínál, hanem csak ínycsiklandó, vaníliás finomságokat. Minden mélyhamisítványt természetes módon jelenítenek meg, és a közönség nem érzi majd ki magát.

Mindannyian tudjuk, hogy néhány ázsiai országban milyen szigorúak a szabályok a felnőtt szórakoztatóiparban. Indiában például egyenesen tiltják az obszcenitás minden formáját. Többnyire filmben még egy romantikus akció sem elfogadható. Ennélfogva, akárcsak a nyugati országokban, Ázsiában is nagy szükség van a rideg koncepciókra.

Még jó, hogy van PornDeepFake; végre élvezhetjük az ázsiai hírességek egyedülálló erotikus hozzájárulását. Tagjai és rendszeres látogatói imádják a régieket, a dupla behatolást, a szexpartikat és a szexszórakozás egyéb jól ismert formáit. Így hozzák ki a legtöbbet pornónézési élményükből, és a mélyhamisítás népszerű opcióvá vált, mivel nagy érdeklődést mutatnak az olyan hagyományos témák iránt, mint ez.

PornDeepFake gyönyörű ázsiai babái

PornDeepFake apink

Azok számára, akik szeretik a gyönyörű babákat és a fantasztikus felvételeket, a PornDeepFake mélyhamisított pornókönyvtárában mindent megtalál, amit keresett! Az új, innovatív technológiával az erotikus felvételek úgy szerkeszthetők, ahogyan azt eredetinek és hitelesnek gondolod. Senki sem szereti az egyenetlen arc- és testvonásokat látni, ezért a PornDeepFake mögött álló csapat gondoskodik arról, hogy egy szinte valódi mélyhamisítási könyvtárat kapjon. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók nagyobb valószínűséggel fognak ráhangolódni, és a felnőtt szórakoztató piac általános népszerűsége az egekbe fog szökni. Ez kétségtelenül hozzájárul a profit maximalizálásához.

Ezenkívül a PornDeepFake-ben egy csomó dögös ázsiai hölgy van, akik alig várják, hogy megmutassák szemtelen oldalukat. De még ha a tevékenységek gyengédek és meglehetősen vaníliásak is, nem vonják le a szemtelen élvezetet és a fantáziát. Kétségtelenül olyan felnőttkori élvezetet nyújt, amelyről soha nem gondolta, hogy szüksége van rá.

Összességében a PornDeepFake egy csapnivaló, minden az egyben élmény. Az erotikus cselekmények széles választékát találhatja meg, beleértve a hármasban, swingert, orális szexet és nyilvános szexuális aktusokat. Az oldal hatalmas választékával ízek széles skáláját kóstolhatja meg. Ez egy gonosz ázsiai csaj show, úgyhogy lazítson és élvezze az őrületet!

A Deepfake kategóriák és az ázsiai sztárok

PornDeepFake kategóriák

Ahogy korábban említettük, a PornDeepFake mindenre összpontosít, ami az ázsiai sztárokról szól – a K-Popról, a J-Popról és más divatos sztárokról. Lehet, hogy ez ellentmondásos, de ez így van rendjén, amennyiben bepillantást nyerhet kedvenc sztárjaiba még a mélyhamis jelenetekben is.

Ahogy lefelé görgetek, olyan tartalmakat találok, mint a Twice, az SNSD, a Red Velvet, a Nogizaka46 és a Miss A. Ezek a csoportok nagyon népszerűek, és pompásan néznek ki a zenei videóikban. Mindig azon tűnődöm, hogyan néznek ki, amikor megbasznak vagy szopnak egy kakast, de most véget ért a képzeletem, mert a PornDeepFake itt van, hogy megmentsen. Vannak más koreai, kínai és japán mélyhamisítványok is, amelyeket biztosan szeretni fog. A zene tele van K-Pop, J-Pop és C-Pop csoportokkal, így bármit megtalál, amit keres.

PornDeepFake jpop

Még azt is szívesen néztem és böngésztem kedvenc ázsiai bandám hamisítványait, mint az IZ*ONE, Itzy, Blackpink, AOA, AKB48, A-Pink és (G)I-DLE. Ha Ön igazi ázsiai poprajongó, akkor felismeri ezeknek a csoportoknak a nevét. De ez nem számít; mindaddig, amíg jó minőségű mélyhamis pornót tartalmaz, a PornDeepFake jó.

De ezzel még nincs vége a görgetésemnek, és folytattam, hogy további tartalmakat fedezzek fel a PornDeepFake webhelyen. Láttam néhány izgalmas csoportot a fenti kategóriákon kívül, mint például a Kara, az Everglow, az Dreamcatcher, a BTS, a Berry Good, az After School és a Wonder Girls. Ezek a csoportok legendák a zeneiparban, és most is legendák a deepfake-ben. A dolgok lezárásaként rákattintottam néhány további csillagra, mint például a TXT (Tomorrow X Together), az SKE48, a Sistar, a Rocket Girls 101, a Momoland és a Mamamoo. Határozottan a legjobbat a végére tartogattam.

PornDeepFake hasznos pornócímkéi

PornDeepFake cpop

Tudom, hogy sokukat jobban érdeklik a jelenetek, mint a szereplő sztárok, ezért ellenőriztem, hogy a PornDeepFake rendelkezik-e címkefunkciókkal. Szerencsére megvan! A PornDeepFake fantasztikus címkéket tartalmaz, mint például a vibrátor, a puncievés, a faszgép, a harisnya, a hármas, a bukkake és az erotikus fehérnemű. Nyilvánvaló, hogy ezek a címkék elképesztő popsztárokat és ázsiai színésznőket tartalmaznak, ami még izgalmasabbá és hihetetlenül izgalmasabbá teszi a jeleneteket.

Ezen kívül a PornDeepFake több címkét is kínál, mint például kis mellek, fenékdugó, mélytorok, felszarvazott, kemény fasz, rendőrség, hangos nyögések, konyhai szex, anilingus és hónaljnyalás. Előfordulhat, hogy ezeket a címkéket bizonyos pornóoldalakon láthatja, de a PornDeepFake egyedülálló csavart kínál – a mélyhamisítást. Szóval, ha valaha is azon tűnődsz, hogy kedvenc koreai sztárod mennyi kakast bír el, meg fog lepődni, ha itt látja. A PornDeepFake minden, ami meghaladja a képzeletedet.

Végül megnéztem és rákattintottam még néhány címkét, mint például a misszionárius pozíció, szőrös punci, kiszivárgott videó, kutyus stílus, testimádat, kakasszívás, labdaszívás, lányok generációja, nagy természetes mellek és dupla behatolás. Ezek a pornócímkék több száz tartalom érhető el és tölthető le kiváló minőségű formátumban. Lehet, hogy néhánynak rossz az állásfoglalása, de személy szerint nem bánom. Amíg látom, hogy a szeretett Blackpink és Twice lányaimat megdugják, ez már eleve bunkós anyag.

A PornDeepFake előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Ingyenes használatra
 • Gyönyörű ázsiai csibék
 • Elképesztő kategóriaválaszték
 • Sok címke
 • A mélyhamisítványok természetesnek és hitelesnek tűnnek
 • Egyszerű weboldal tervezés
 • Könnyen használható

CONS:

 • A videók gyenge felbontásúak

A PornDeepFake.net-hez hasonló, a 12 legjobb mélyhamisító és híresség-pornóoldal:

# 1 - MrDeepFakes

MrDeepFakes

A MrDeepfakes új ízt hoz a hírességek aktjainak világába. Ez az oldal hamis és szerkesztett hírességek videókat és képeket tartalmaz magáról a névről. Napjainkban a technika jelentős fejlődésével már nem okoz gondot valódi botrányokat és explicit fotókat készíteni mindenki örömére. A MrDeepfakes rendszeresen frissít, és az A-listás hírességek gyűjteményében található.

Íme a MrDeepFakes teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Hírességek nagy könyvtára
 • A navigáció viszonylag könnyen érthető
 • Rengeteg tartalom
 • Sötét téma elrendezés

CONS:

 • Kevés videó van rossz minőségű felbontásban
 • Néhány albumnak zavaros címei vannak
 • Néhány hirdetés

# 2 - AdultDeepFakes

AdultDeepFakes

Manapság a legjobb hírességek meztelenségeit tartalmazó webhely megtalálása bonyolult és kihívást jelent. Egy csomó bosszantó felugró ablak miatt itt-ott, és csak néhány tartalommal, elég kiábrándító a fap. Mindannyian tudjuk, hogy nem mindennap látunk új szivárogtatást ezektől a híres szukáktól, jó dolog, hogy vannak alternatívák. Az AdultDeepFakes lenyűgöző szerkesztett fotókat és videókat kínál hírességekről, amelyek túl szépnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek. Annak ellenére, hogy Deepfake-ek, mégis nagyszerű, hogy végre meztelenül és félve képzeld el kedvenc bálványodat.

Kattintson ide az AdultDeepFakes teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Nagyszerű design és színséma
 • Mély hamis tartalom, hogy megfeleljen az Ön vágyainak
 • Felhasználóbarát oldal
 • Aktív közösség
 • Különféle mély hamis filmek
 • Kedvenc hírességei egy domainben
 • Mobile barát
 • Töltsd fel mély hamis tartalmaidat
 • oktatói

CONS:

 • Néhány alacsony és átlagos minőségű anyag
 • Előugró ablakok és hirdetések

# 3 - CFake

cfake main

A CFake számos előnnyel és ajánlattal rendelkezik, amelyek sokféle perverz fétissel és tartalommal rendelkeznek. Mindegy, hogy lányok a csajban szmukra, pornóvideókra vagy magányos önelégültségre vágyó klipekre vadászol, a CFake.com a tökéletes hely, ahol megtalálhatod szeretett sztárjaidat finom képeken és videókon. Fényképek, filmek és mindenféle szupersztár megtalálható az oldal kategóriáiban.

A zsúfolt dizájn ellenére tanúsíthatom, hogy a CFake-ben rengeteg dolog zajlik, a szórakoztató világ legjobb férfi és női sztárjaival. És azt is meg kell mondanom, hogy le vagyok nyűgözve ezekben a filmekben a vágás. Bár mélyhamisításnak tűnnek, ennek ellenére nagyon jó látvány a rángatózó éjszakákhoz.

CFake áttekintés itt.

Előnyei:

 • Ezer tartalom érhető el
 • A minőség átlagos
 • Szűrési és keresési lehetőségek
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Néhány exkluzív tartalom a tagoknak

# 4 - SzexCelebrity

szexuális híresség

Egy másik hamis celebpornó weboldal, amely rengeteg lehetőséget rejt magában, és bár némi fejlesztésre szorul, jól használható. Mindannyiunknak megvannak a kedvenc sztárjaink, és néhányan valószínűleg bármit megadnának azért, hogy megvalósítsák álmaikat, hogy ezekben a női celebekben bújjanak be. De ez szinte mindannyiunk számára csak álom marad, és semmi több, így az olyan webhelyek, mint a SexCelebrity, segíthetnének valahogy közelebb vinni bennünket, akár csak egy időre is, a szexi sztárokhoz, akik megmozgatják a képzeletünket és éreztetik velünk. vad.

Az oldalon láthatja, hogy a női hírességek keményen kibasznak, és néha csak játszanak és gyönyörködnek magukban. Aktok, szexszalagok és még szomjúságfogó képek is megtalálhatók itt. Egy kattintással jó ideig eljut az oldal szexi és dögös tartalmához.

A kiszivárogtatott aktokat és videókat leszámítva a SexCelebritynek van egy Deepfake pornó koncepciója, a népszerű smut új műfaja, amely egyedi grafikával szerkeszt egy híresség arcát hasonló testtípusba, hogy „lássa”, hogy elbasznak és piszkosul játszanak.

Kattintson a SexCelebrity teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Sok forró celeb pornó
 • Reális videók
 • Rendszeres frissítések

CONS:

 • Néhány Deepfakes rossz minőségű
 • A videók minősége és felbontása alacsonyabb
 • Nem működik jól mobileszközökön

# 5 - Deep Fucks

mélyfut a hírességek

Azok számára, akik még nem ismerik, a mély hamisítványok olyan filmek, amelyek valódi híresség arcokat használnak a pornóelőadókra. A Deep Fucks sikeresen összegyűjtött számos mélyhamisított anyagot. Tökéletesítették azt a mesterséget, aminek a pornórajongók örülnek; így a Deep Fucks naponta több ezer látogatást szerzett kanos pornófüggőktől. Érdekes módon ezen az oldalon mesterséges intelligencia (AI) programokat alkalmaztak ezeknek a finom csemegéknek a létrehozására és gyártására. A használt algoritmusok és a folyamatok gördülékenyek és közel tökéletesek. Ha nem tudod, hogy a Deep Fucks-on és más mély hamis oldalakon vagy, akkor azt fogod hinni, hogy ezek valódi szexvideók hírességekről.

Nézze meg a Deep Fucks ismertetőjét.

Előnyei:

 • Intenzív mély hamis videók
 • Nagy felbontású anyagok
 • Ingyenes webhely
 • KPOP csillagokat tartalmaz
 • Különféle személyiségek és hírességek

CONS:

 • Van hirdetése

# 6 - Híres tábla

híres tábla galgadot

A pornórajongók boldog és jóllakott bóklászást érhetnek el különféle hírességek hamisítványaival, szexi hölgyekkel, modellekkel, valamint tévés és filmes személyiségekkel a Famous Board körül. Minden bizonnyal teljes rettegésben lesz része, mivel ezek a megszemélyesítők némelyike ​​annyira meggyőző, hogy nehéz lenne megkülönböztetni a valódit a nemtől.

A híres testület teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Napi és rendszeres frissítések
 • Tiszta és rendezett oldal
 • A moderátorok mindenhol ott vannak
 • Különféle szexjelenetek
 • Szórakoztató hírességek
 • Aktív közösség
 • Dögös híresség csajok hatalmas könyvtára
 • Hamis híresség anyagokat tartalmaz
 • Ingyenes webhely

CONS:

 • Kevés videó
 • Nincs kemény tartalom
 • Néhány javítandó webhely funkció

# 7 - Szexi sztárok

sexystars otthon

A Sexy Stars egy pornóplatform, amely nemcsak kanossá tesz, hanem boldoggá is tesz. Célja, hogy ne csak egy konkrét mély hamis anyagot szállítson le, hanem túlnyomórészt ezreket. Ezenkívül ezen az oldalon különböző országokból és társadalmi területekről származó hírességek, sőt személyiségek listája található.

Vessen egy pillantást a Sexy Stars értékelésére.

Előnyei:

 • Válassza ki a csajokat és a hírességeket ország szerint
 • Több ezer személyiség
 • Néhány hiteles kép
 • Egyszerű domain

CONS:

 • Nincs videó
 • Néhány rossz minőségű tartalom

# 8 - JerkOffToCelebs

jerkofftocelebs fő

A JerkOffToCelebs 2016 körül indult, így technikailag még mindig új oldal, ha jobban belegondolunk. A JerkOffToCelebs eddig folyamatosan meghódította az online világ kemény versenyét, és az elmúlt néhány évben több ezer tagot ért el. A JerkOffToCelebs egy meztelen hírességek oldala, így a tartalom híres személyiségek botrányos élete körül forog. Más meztelen oldalakkal ellentétben azonban a JerkOffToCelebs kézzel választja ki a tartalmát, így a hírességek és a fotók itt a legjobbak és legmenőbbek. Lehet, hogy azon kapja magát, hogy kedvenc sztárjait keresi, de sajnálom, hogy csak a legmenőbb és leghíresebb emberek érték el a határt.

Íme egy JerkOffToCelebs áttekintés.

Előnyei:

 • Hatalmas gyűjtemény
 • Rengeteg híres sztár
 • Forró és pompás hírességek
 • Izgalmas játékok
 • Egyszerű használhatóság

CONS:

 • Túl sok hirdetés és átirányítás

# 9 - CelebJihad

celebdzsihád

A tartalom szempontjából „iszlám szélsőséges” szögéről ismert weboldal a nyugati értékek felé forgatja a szemét, különösen a nők szexuális szabadságát illetően, miközben siránkozik sok hollywoodi A-listázó miatt, akik piszkos dolgokat művelnek a kamera előtt. Bár kifejezték gyűlöletüket az ilyen kultúra iránt, mégis kiszivárogtatott tartalmat szolgáltatnak, amelyet általában a tényleges filmes produkcióból vesznek át a szakemberek. Ezeket a tartalmakat összegyűjtjük és archiváljuk, hogy lerántsuk róla. Ez az egyik legnépszerűbb platform azok számára, akik meg akarják nézni néhány népszerű celeb pornót és meztelen dolgokat.

A weboldal két részre osztotta szekcióit: meztelen hírességek és celeb videók. Az első szakasz a hírességek meztelen képeinek megtekintésére szolgál. Mindkét részt rendszeresen frissítik, jó tartalommal. A hírességek archívumának oldalán megtekintheti a sztárokat és a sok dögös nőt, valamint azok tartalmát. Az olyan nagy nevek bepillantása, mint Kim Kardashian, Miley Cyrus és még Emily Ratajkowski, csak néhány szexi híresség, forró és szexi tartalommal.

A CelebJihad teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Remek híresség akt és pornó tartalom
 • Ingyenes használatra
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye

CONS:

 • Rengeteg clickbait bejegyzés
 • Furcsa muszlim mémeket tesz közzé
 • Sok zavaró és idegesítő hirdetés

# 10 - celebmasta

CelebMasta videók

A CelebMasta összegyűjtötte Hollywood legnagyobb neveit, valamint számos legmenőbb zenész, közösségi média influencer, modell, énekes és tévés személyiség. Természetesen rengeteg híresség van itt, és egy életbe telhet, mire befejezi. Ezenkívül minden nap folyamatosan növekszik, ezért számítania kell a gyakori tartalomfrissítésekre. Rengeteg hírességhez kapcsolódó pornót, videót, képet és egyebeket fog élvezni.

Kattintson a CelebMasta teljes értékeléséhez.

Előnyei:

 • Fantasztikus lista a különböző területekről származó hírességekről
 • Legjobb aktgalériák
 • Vannak botrányok, pletykák és egyéb dolgok
 • Fantasztikus kategóriák közül választhat

CONS:

 • Egyes átirányítások harmadik félhez
 • Csak egy alapvető keresési funkciója van

# 11 - SexTaped

sextapolt

Nem tagadhatjuk, hogy a legtöbben szeretünk másokat látni olyan képeken és videókban, amelyeknek privátnak kellett maradniuk. Legyen szó hírességről, modellről, amatőrről vagy profi pornósztárról, a tartalmukat a SexTaped oldalon láthatja.

A SexTaped videógyűjteménye nem olyan hatalmas, mivel csak 2,000 körül van, de minden videó minőségével kárpótolnak. Az oldal a házi készítésű résen él, és továbbra is elérhető HD videók. Az egyetlen hátránya, amire gondolhatunk, hogy az oldal nem rendelkezik letöltési lehetőséggel. Ami a fényképeket illeti, akkor túlterheltek a hírességekről készített képek száma ezen az oldalon.

Maga az oldal meglehetősen egyszerű és eleinte; minden gomb és funkció a megfelelő helyen van. Hat kategóriával és videók szűrésével szervezték meg, így gyorsan megkeresheti kedvenc hírességeit, és azonnal elérheti célját. Tehát, ha szereted a házi pornót, a legforróbb sztárok szivárgott aktjait és természetesen a szexszalagokat, akkor a SexTaped a tökéletes választás az Ön számára.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárog
 • Az oldal amatőr tartalmat is kínál
 • Szerény és egyértelmű oldal
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs letöltési lehetőség
 • Korlátozott számú videó és opció
 • Sok hirdetés

# 12 - VividCeleb

vividceleb szexszalagok

A felnőtt szórakoztató piac legismertebb nevei között a VividCeleb csak kiváló minőségű, feltört felnőtt szexfilmeket kínál prominens hollywoodi színészekről, feltörekvő szupersztárokról és híres személyiségek utódairól. A rendszeres frissítések hiánya ellenére továbbra is hozzáférhet a nagyfelbontású videókhoz az oldalon.

A VividCeleb minden tartalma elérhető itt a megtekintés örömére – legyen szó meztelen képekről, szexvideókról, GIF-ekről, magazinokról készült képekről, fotózásokról, paparazzi felvételekről és még sok másról. Különféle előkelő nőket is találhat jól ismert hírességekkel, popsztárokkal, reality TV-sztárokkal, zenészekkel, modellekkel és hollywoodi színésznőkkel.

Nézze meg a VividCeleb véleményét.

Előnyei:

 • Hozzáférhet az összes tartalomhoz és hálózathoz
 • Exkluzív szexbotrányok
 • Érdekes kategóriák
 • Megfizethető előfizetési csomagok
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • A nem tagoknak nincs elérhető előnézetük
 • A könyvtár nem olyan nagy
 • Néhány exkluzív videó érhető el

Elvitel

A PornDeepFake.net határozottan nem az a szokásos deepfake webhely, amelyet online lát. Ez az oldal kiváló minőségű és valóságközeli mélyhamisított tartalmak fantasztikus gyűjteményét tartalmazza, olyan ázsiai sztárokkal, mint a K-Pop, J-Pop és C-Pop. Az ázsiai hírességek, mint például a Blackpink, a BTS, a Twice, a Mamamoo és még sok más népszerűsége miatt mindenki szeretne megbirkózni a botrányaikkal és a meztelen kiszivárogtatásukkal. Sajnos ezek nem fognak megtörténni a következő hónapokban vagy években az országukban a felnőtteknek szóló tartalmakra vonatkozó szigorú irányelvei miatt.

Szerencsére megvan a PornDeepFake – a mennyei válasz minden pornóvágyunkra. Nem kell elképzelnünk és fantáziálnunk, hogyan néznének ki ezek az ázsiai sztárok, ha egy masszív kakast készítenek, vagy orgiajelenetekben. Végre megnézhetjük, böngészhetjük és letölthetjük a mélyhamisítványokat az éjszakai rángatózásunkhoz. Annak ellenére, hogy „hamis”, a PornDeepFake tartalom baromi valósághű. Észre sem fogod venni a különbséget! Amúgy a deepfake nem mindenkinek való. Ha szerinted szánalmas, rángass máshova!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére