Frissítve: 20. október 2021 -én

Nudográfia

& TOP-12 Legjobb Celeb aktok és Fappening-szerű webhely Hasonló a Nudography.com-hoz

Shogyan Me 12 Alternatívák a Nudography.com számára

nudográfia haza

A filmekben nyújtott számos kiemelkedő előadásuknak köszönhetően a hírességek nagy figyelmet fordítanak. Eltekintve attól, hogy a generáció divatja és trendjei, valóban vonzóak és sok maszturbációt okoznak. És igen, sok embernek vannak hírességei, és az biztos, hogy szívdobogva cseszné el őket, ha lehetőségük lenne rá. Valóban, a hírességek személyes életébe való belebújás, a természeti és spontán divatkatasztrófák látása, valamint a strandra menés mind -mind csiklandozást és borzongást okoz. Mindezek mellett a Nudography egy olyan weboldal, amely kiszolgálja ezeket a fantáziákat.

Hivatalos URL: https://www.nudography.com/

Csakúgy, mint amiről álmodozik, a nudográfia az egyik legjelentősebb forrás, amelyet világszerte használnak kedvenc hírességei nyálas fényképeinek, nyitott mellbimbóinak és nudie jeleneteinek biztosításához. Ez a platform ismert arról, hogy kiváló őszinte anyagokat biztosít számunkra hírességekről, és felkeltette álmainkat és vágyainkat a kedvenc sztárjaink erotikus tartalmáról. Tehát, ha intenzív kalandra és egy kicsit más tevékenységre vágyik, akkor az internetes hírességek aktusainak világa friss dolgokat kínál. Kövesse ezt a felülvizsgálatot, és fedezzük fel együtt a nudográfiát és az általa okozott örömöt.

Ki nem szeret szarni egy szupersztárt?

Igen, tudom, haver, így vagy úgy, de erről álmodozunk. Milyen szerencsések lehetünk, ha képesek vagyunk befogadni Anne Hathaway -t vagy akár Angelinát a hálószobánkba - valóban gőzös! Szóval, habozna, ha lehetősége lenne megcsalni egy vonzó hírességet? Nem, nem hiszem. Mindenki szexelni akar sztárokkal. Még a leghíresebb férfi színészek is kanosak lesznek, miközben néhány vonzó nővel forgatnak.

Eközben, mivel szerencsénk még nem valósult meg, a nudográfia nagy erőfeszítéseket tesz, hogy alternatívát nyújtson számunkra. Az itt található tartalmak nagy részét a paparazzik vették át, ez az egyik elsődleges oka annak, hogy az emberek miért jönnek a területre, hogy megnézzék őket. Mivel a webhely még új, jelenleg nem áll rendelkezésre kiterjedt adatbázis. Azonban gyakran hoznak új dolgokat, így mindig frissen sült tartalmat talál.

nudográfiai kiegészítések

A Nudográfia teljes meztelenséget tartalmaz?

A nudográfia számos előnyt és előnyt kínál, de ez nem az a hely, ahol sok meztelenséget fedezhet fel filmekben és képekben. Nagyon sok híresség van az oldalon, akik nem szeretnek meztelenül lenni. Ezért számíthat arra, hogy teljesen felöltözött hírességeket fog látni, de továbbra is forróságot áraszt, ami intenzív késztetést kelt a maszturbációban. Általában itt, a Nudográfiában számos híresség filmjével és műsorával kapcsolatos frissítéshez férhet hozzá.

nudográfiai nézet

 Ezenkívül Ön lesz az első ember, aki szemtanúja leszivárogtatott képeknek és videóknak, amikor ezek a személyiségek úgy döntenek, hogy meztelen testükkel büszkélkedhetnek a kamera előtt. Ezenkívül az oldalon interaktív összetevők is találhatók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kifejezzék rajongásukat a híres személyiségek szélesebb spektruma iránt. Ennek ellenére sok pornó rajongó tolong ezen a platformon, hogy bepillantást nyerjen a meztelen tartalmakba. Valóban, a meztelenséget itt, a Nudográfiában hősnek tartják a maszturbáló csapatoknak. Bár a gyűjtemény még nem olyan nagy, az oldal továbbra is tökéletesen teljesített. Üdv, Nudográfia Peps!

Szeretne tagja lenni a nudográfiai közösségnek?

A nudográfia közösségi tagsági lehetőséget is kínál. A regisztráció természetesen gyors és egyszerű. A fiók létrehozásához meg kell adnia egy felhasználónevet, egy e -mail címet és egy jelszót. Ne feledje, hogy az oldalon nincsenek fényképek; helyette bélyegképekre és szövegre támaszkodva mutathatja meg, hol vannak a leghihetetlenebb meztelen jelenetek. A nagyobb méretű képek nem érhetők el a regisztrálók számára sem.

nudográfia celeb születés

Mindazonáltal hihetetlenebb információkat nyújt, és ami a legfontosabb, lehetővé teszi több szupersztár felvételét és további tények felajánlását a közösség növekedésének támogatására. A fiók létrehozása számos előnnyel jár, például lépést tarthat a legújabb jelenetekkel, ráhangolódhat a meglévő dolgokra, felfedezhet valamit, és megbecsülheti kedvenc hírességeit. Az Ön tagsága is sokat segíthet abban, hogy megjegyzéseket fűzhet a történetekhez, értékelheti kedvenc sztárjait, és szavazhat arról, hogy Ön szerint ki a legvonzóbb. Természetesen a szórakoztató rész az, hogy kommunikálhat és kölcsönhatásba léphet a többi taggal. Aktív és dinamikus közösségük is van.

A Nudography.com webhelytervezése

A Nudográfia kialakítása a legkellemesebb tulajdonsága. A színséma szép, szépen megy, és gyakorlatilag minden jól felépített. Bár egyes funkciók és oldalak némi munkát és fejlesztést igényelhetnek, mint például a túl kicsi meztelen fényképek, minden más fantasztikus. Ezenkívül az oldal tetején található kategóriasorral ez egy könnyen használható webhely.

Cikkek széles választéka is rendelkezésre áll, azon listák mellett, amelyek megmondják az olvasóknak, hogy hol található meztelenség és szex a kedvenc filmjeikben. Továbbá a Nudográfia keresési funkciója kiváló, sőt automatikus javítási funkcióval is rendelkezik a helyesírási hibákhoz. Ez a legjobb azoknak, akik sietnek és hajlamosabbak a gépelési hibákra.

nudográfiai lista

Nudográfia és a kipróbálható szolgáltatások sokfélesége

Amint említettük, meg fog lepődni ezeken a csábító jelmezben lévő hölgyek napi frissítésein és fényképein, amelyeket díjátadó ünnepségeken viselnek, és nem szándékos szekrényhibákról itt, a Nudográfiában. Egy másik dolog, az oldalon provokatív indexképek is találhatók a legutóbbi filmekből, kezdve a mellek villanásától a teljes frontális meztelenségig. Mindezen finomságokon kívül a nudográfia a következő előnyökkel és funkciókkal is élvezhető:

Celebrity Blogok és cikkek

A Nudográfia blogterülete az egyik legjelentősebb aspektusa. A szerző örömmel hozza létre ezt a szolgáltatást, mivel naponta érkeznek új bejegyzések. Még jobb, hogy a Nudográfia cikkei friss és eredeti erotikus és informatív témák széles skáláját ölelik fel. Ezek a cikkek tájékoztatják az olvasókat a jövőbeli filmekről, amelyek meztelenséget tartalmazhatnak, az esetlegesen érintett színészekről és színésznőkről, valamint egyéb adatokról, például a filmkészítőről, a szereplőkről és a film időtartamáról.

nudográfia kép

A Top 100 lista

A Top 100 Celebs oldal egy másik fantasztikus szolgáltatása a weboldalnak. Látható, hogy kié a legfelső jel, a legtöbb szavazat, és ki fejlődött a legtöbbet az elmúlt héten. Van egy rangsor is arra vonatkozóan, hogy mennyi meztelenséget tapasztalt az egyes hírességek, és valóban nagyszerű módja annak, hogy meghatározza, kiket kereshet és követhet az oldalon. Sőt, sok híresség tökéletes ötös pontszámot kapott, érdekes! A rangokat természetesen a tagok szavazataiból hasznosítják; ezért számíthat arra, hogy hetente változások lesznek a listán.

nudográfia top 100

Hírességprofilok és kiemelések

Ennek a webhelynek az anyagait az internet számos forrásából gyűjtöttük össze, lehetővé téve, hogy egy kényelmes helyen hozzáférhessen rengeteg tudáshoz. Tehát egy szekciót tettek fel, hogy kiemeljék a leghíresebb pillanatokat, fényképeket, beszélgetéseket, megjegyzéseket és a hét legfontosabb szavazatait. Itt azt is megtudhatja, melyik híresség ünnepli születésnapját hamarosan. Az oldalon szerepel azoknak a sztároknak a listája is, akik beszélgetős műsorokban vettek részt, és a következő televíziós vendégeik.

Hírességek szekció

Az oldalon elérhető profilokon és lekváros információkon kívül nagyra értékelem, hogy a Nudography hogyan szervezte hírességeit a platformon. Az oldal készítői betűrendben állították össze a csillagok nevét. Ez a funkció lehetővé teszi a legkedveltebb színésznők és talán színészek gyors és egyszerű keresését. Természetesen tiszta és megfelelően kategorizált. Jó munkát, Nudográfia!

nudográfiai fotó

Élvezze a szexszalagokat

Itt talál egy szekciót, amely a hírességek szexfilmeinek szentelt, amelyeket különböző jellemzők alapján értékelnek. Az időtartamot, a tartalmat, a fellebbezést és a minősítést egyaránt figyelembe vesszük. Miért vagyunk annyira lenyűgözve a szexszalagos részekkel? Nos, mivel mindannyiunkat magával ragad ezeknek a hírességeknek a szépsége és varázsa, amikor mezítelenné válnak a kamera előtt, meglehetősen időigényes, ha a filmjeik teljes hosszát nézzük; ezért a legjobb a rövidebb és pontosabb változatok keresése, és ezt a Nudográfia adja.

nudográfia sextape

A Nudography előnyei és hátrányai.com

Előnyei:

 • Számos érdekes hírességi információt tartalmaz
 • Rengeteg téma és rés funkció
 • Könnyen navigálhat
 • Ingyenes híresség pornó oldal
 • Speciális keresési funkció
 • Napi és heti frissítések
 • Kiemeli a hírességeket és profiljaikat
 • Létrehozza a top 100 hírességek listáját

CONS:

 • Regisztrálnia kell, hogy élvezhesse az oldal juttatásait
 • Nincsenek videók és fotók, csak miniatűrök
 • Egyszerű webhelytervezés

A TOP 12 legjobb Celeb meztelenség és Fappening-szerű webhely, hasonló a Nudography.com-hoz:

# 1 - CelebritySlips

hírességek csúszása

A CelebritySlips egy teljesen ingyenes webhely, amely meglehetősen szórakoztató a böngészéshez. Túláradó híresség -szekrény -balesetek, néhány csúsztatás stb. Mindezek egyike vagy mindegyike események során történt, vagy miközben a hírességek egyszerűen az utcán kóborolnak. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, folyamatosan vonzó csillagokat fedezhet fel itt - még azokat is, amelyekre ésszerűen nem számított!

A CelebritySlips teljes áttekintését itt találja.

Előnyei:

 • Könnyű letöltési funkció
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye
 • Elegendő kép áll rendelkezésre az oldalon
 • Van egy „Upskirts” kategória - a legnépszerűbb az oldalon
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Bosszantó reklámok mindenhol

# 2 - MrSkin 

MrSkin

Ha valaha is felmerült az a dilemma, hogy hollywoodi filmekből próbál meg megtalálni bizonyos meztelen jeleneteket, valószínűleg Mr. Skin-t találta az egyik legjobb eredmény között. Hollywood legtöbb meztelen klipje itt található. A nagy bevételt hozó kasszasikerektől, az indie-filmektől a külföldi filmekig, amelyek könnyen átjuthatnak a softcore pornóhoz. Mr. Skin-nek több mint 75,000 XNUMX aktklipje van Hollywood legnagyobb neveit, mint Salma Hayek, J.Lo, Drew Barrymore és még sokan mások.

Vessen egy pillantást MrSkin áttekintés.

Előnyei:

 • Videók full HD formátumban
 • Könnyű navigáció a helyszínen
 • Szexi GIF-gyűjtemény rajongók számára
 • Hatalmas akt-gyűjtemény
 • Hírességekről szóló hírek és fórumok is elérhetők
 • A képek csak screenshot galériákból származnak
 • Bosszantó hirdetések az egész oldalon
 • Nincs extra bónusz és jutalom a regisztráció során
 • A tartalom nem kizárólagos

CONS:

 • A képek csak screenshot galériákból származnak
 • Bosszantó hirdetések az egész oldalon
 • Nincs extra bónusz és jutalom a regisztráció során
 • A tartalom nem kizárólagos

# 3 - ScandalPlanet

ScandalPlanet fő

Ezen az oldalon több felismerhető szupermodell, zenész, színésznő és közösségi média sztár található, köztük szuggesztív pózokban és nyilvánosság számára nyilvánosságra hozott felvételek. A ScandalPlanet a maga nemében a leghálásabb weboldal, amely alapos betekintést nyújt a sztárok intim életébe. Szóval, bármilyen furcsaságba is keveredik, itt mindent felfedezhet: meztelen felvételeket, meztelen képeket, nyílt filmeket és az online piszkos hírességek minden vitáját.

Íme a ScandalPlanet teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Rengeteg szexbotrány és meztelen kép
 • Könnyen használható és egyszerű navigáció
 • Sok híresség szerepelt
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Minden tartalom informatív, és hírességek leírásával érkezik

CONS:

 • Vannak hamis videók és képek
 • HTTP titkosított webhely
 • Letöltés nem áll rendelkezésre
 • Néhány harmadik féltől származó webhely

# 4 - CelebGate

ünnepelni

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus hírességek rajongói oldala, és rendezetlennek találja, a rendezési és szűrési funkciókkal. A kezdőlap azonban tartalmaz egy AZ indexet, egy születésnapi részt a hírességek számára és a frissítések aktuális listáját. A weboldalnak saját „Hall Of Fame” -je is van a legújabb blogbejegyzésekkel együtt. A Playboyhoz és modelljeikhez hasonlóan egyedi „Fappening” szekciójuk is van néhány magyarázó cikkel és kapcsolódó hírességekkel. Ezen az oldalon minden modell beállítja életrajzát, és bepillantást enged a webhely tartalmába.

CelebGate kritika itt.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 5 - NudoGram

NudoGram

A NudoGram egy pornó weboldal, amely elsősorban hírességeket és kedvenc hollywoodi sztárjaid meztelen szivárogtatását szolgálja. Amit észreveszek ezen a Fappening webhelyen, az a tervezése és beállítása. Minden jól szervezett, és megvalósítja a címkézési rendszert. Ez azt jelenti, hogy kereshet és megtalálhat a preferenciáihoz kapcsolódó konkrét tartalmat. Most nem kell minden felesleges tartalmat átélnie ahhoz, hogy megtalálja, amit keres. Mivel a NudoGram már az Ön kényelmét szolgálja.

Előnyei:

 • Ingyenes használatra
 • A tartalom nem zsúfolt és nem jól szervezett
 • Nagyon hatékony a használata
 • Rengeteg elképesztő tartalom
 • A legnépszerűbb híresség -szivárogtatásokat és exkluzív fényképeket tartalmazza

CONS:

 • Reklámok és bosszantó előugró ablakok

# 6 - SexTaped 

sextapolt

Más hasonló oldalakhoz képest a SexTaped videokollekciója nem olyan hatalmas, mivel csak körülbelül 2,000 van belőlük, de minden videó minőségével pótolják. Az oldal a házi fülkében lakik, és továbbra is elérhető HD videók. Az egyetlen hátrány, amelyre gondolhatunk, hogy az oldalnak nincs semmilyen letöltési lehetősége. Ami a fényképeket illeti, elárasztja Önt az ezen a webhelyen található hírességek száma.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárog
 • Az oldal amatőr tartalmat is kínál
 • Szerény és egyértelmű oldal
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs letöltési lehetőség
 • Korlátozott számú videó és opció
 • Sok hirdetés

# 7 - AZNude

AZNude pornó

Ezen a webhelyen sok tartalom található, kezdve a legforróbb hírességek neveitől - színésznők, modellek és még sok más. Több mint 250,000 70,000 megtekinthető és letölthető fotó, valamint több mint XNUMX XNUMX videó áll rendelkezésre. Mivel tartalmuk eltér az eredeti gyártás idejétől, a videó minősége is eltérő lehet, de nem kell aggódnia emiatt, mivel mindannyian nézhetők és sok évtizedes múltra tekint vissza. 

Olvassa el az AZNude átfogó áttekintését itt.

Előnyei:

 • Hatalmas pornó gyűjtemény
 • Gyors közvetítés és ingyenes letöltések
 • Nagyszerű válogatási lehetőségek
 • Napi frissítések
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Automatikus lejátszás
 • Kis forgalom / kitettség más felhasználók számára
 • Nem kizárólagos tartalom

# 8 - Egotasztikus 

egotasztikus

Az Egotastic egy híresség -pornó weboldal, amely elsősorban hírességeket és kedvenc televíziós és filmsztárjainak meztelen szivárogtatásait szolgálja. A hírességek képeivel kevert cikkstílust használja központi koncepcióként, hogy egyedi hangulatot adjon a nézőknek. Az Egotastic különféle tartalmakat tartalmaz, amelyek általában videókból, képekből és még sok másból állnak!

Előnyei:

 • A hírességek híresek
 • Csodálatos cikkek, amelyeket elolvashat
 • Kiváló kaliberű cucc
 • Pornó videók vannak benne

CONS:

 • hirdetések
 • Néhány kedvenc hírességem nincs a listán

# 9 - Cenzúrázott 

Cenzúrázott

Köztudott, hogy a sztárok gyakran a média reflektorfényébe kerülnek, és ennek következtében szexualitásuk több álom és fantázia középpontjában áll. Az Ancensored.com lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy lássák, hogyan néznek ki szeretett művészeik, szórakoztatóik, televíziós személyiségeik és hasonlók ruházatuk és kiegészítőik nélkül. Az Ancensored rengeteg különböző típusú tartalmat kínál, sokféle híresség video- és képtartalmával, valamint szerteágazó képernyőképekkel. Valóban bölcs lehetőség azok számára, akik értékelik a híresség-orientált tartalmakat.

Olvassa el az Ancensored teljes áttekintését.

Előnyei:

 • A hírességek tartalma hatalmas
 • A streaming gyors és gördülékeny
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Reklámok
 • Letöltés nem érhető el

# 10 - SzexCelebrity

szexuális híresség

Az oldalon láthatja, hogy a női hírességek keményen kibasznak, és néha csak játszanak és gyönyörködnek magukban. Aktok, szexszalagok és még szomjúságfogó képek is megtalálhatók itt. Egy kattintással jó ideig eljut az oldal szexi és dögös tartalmához.

A kiszivárogtatott aktokat és videókat leszámítva a SexCelebritynek van egy Deepfake pornó koncepciója, a népszerű smut új műfaja, amely egyedi grafikával szerkeszt egy híresség arcát hasonló testtípusba, hogy „lássa”, hogy elbasznak és piszkosul játszanak.

Előnyei:

 • Sok forró celeb pornó
 • Reális videók
 • Rendszeres frissítések

CONS:

 • Néhány Deepfakes rossz minőségű
 • A videók minősége és felbontása alacsonyabb
 • Nem működik jól mobileszközökön

# 11 - HírességekRoulette

CelebsRoulette kategóriák

A CelebsRoulette egy nagyszerű webhely, amely TV -műsorok, filmek, dokumentumfilmek és sok más forrás forrásairól készült képeket és videókat tartalmaz. Számítson arra, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket fogja élvezni. És ha jót mondok, akkor forró, csábító és merész. A rendelkezésre álló tartalmak ezrei érhetők el a CelebsRoulette webhelyen, és előfordulhat, hogy gyorsan szünetet kell tartania a munkában, hogy mindent egyszerre élvezhessen.

További információ a CelebsRoulette -ről itt.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárogtatott fotót és videót
 • Csábító jelenetek különböző forrásokból
 • Csodálatos keresési funkció
 • Rengeteg weboldal funkcióval rendelkezik
 • Sok kategória közül lehet választani
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Végrehajtja a felhasználói minősítést

CONS:

 • Az előugró ablakok és a bosszantó hirdetések rengeteg
 • Megszakadt linkek
 • Nem kizárólagos tartalom

# 12 - FullXCinema

FullXCinema

A FullXCinema egy teljesen hozzáférhető celeb meztelen oldal, amely híres szexuális és erotikus jeleneteket hoz létre. Fantasztikus pornót és klipeket találhat filmekből, amelyek minden bizonnyal egyedi csábítást és örömet okoznának. Semmi sem győzheti le azt az elégedettséget, hogy kedvenc sztárjait meztelenül látja, és gubancossá válik társtársaival. Most végre abbahagyhatjuk a képzelődést, hogy elbasznak és teljesen meztelenek lesznek, mert a FullXCinema kiváló tartalmat hozott ránk.

Előnyei:

 • Szexuális jelenetek és pornószerű videók
 • Közösségi funkciókkal és minősítési funkcióval rendelkezik
 • Igazi szex hírességektől

CONS:

 • Néhány törölt tartalom
 • Hirdetések és előugró ablakok
 • Kevesebb híres sztár van a listán

Utószó

Összességében megállapíthatom, hogy ez az oldal sok mindent kínál a hírességek pornó rajongóinak. Itt kiváló minőségű cikkeket, valamint rengeteg lenyűgöző dolgot találhat kedvenc hírességeiről. Valóban, a nudográfia hasznos forrás, ha van valami vonzó hírességek számára. Ezenkívül a webhely keresőmotorja egyszerűen használható, a dátumtartomány, a név, a születési dátum, a születési hely, a fotózások, a magazinborítók, a TV -műsorok és a filmek alapján történő kereséssel.

Ezenkívül a weboldal nem tartalmaz teljes méretű képeket, csak miniatűröket, de információs forrásként szolgál mindenki számára, aki hírességek meztelenségét keresi. A nudográfia minden érdekes dolgot összegyűjtött a nézők és a rajongók számára. Jó dolog, hogy ezek a szolgáltatások ingyenesek, igen, anélkül, hogy pénzt kellene költenie. Ezért látogasson el a Nudográfiához; jól fogja érezni magát itt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére