Frissítve: 28. június 2022

Fappening könyv

& TOP-12 híres aktok és hamis pornóoldalak, mint a FappeningBook.com

Mutass 12 alternatívát a FappeningBook.com számára

fappeningbook böngészés

Szeretnél több helyszínt hozzáadni a hírességek pornófétiséhez? Adja hozzá a Fappening Book-ot a listához, és élvezze a szemtelen és szexi személyiségek szenzációját, amelyeket a való életben rögzítenek és megvernek. A Fappening Book minden olyan erotika darabot tartalmaz, amely hírességek aktjeivel és szexével foglalkozik. Ezért amikor a pornórajongók határozottan és hirtelen szexuális vágyat éreznek kedvenc sztárjaik iránt, elrepülnek a fappening oldalakra, és a Fappening Book kétségtelenül az egyikük.

Hivatalos URL: https://fappeningbook.com

Ez az ingyenes hírességek meztelen oldala meglepetések falatát nyitja meg a pornófüggők előtt. Nagyszerű gyűjteményével segíti a pazar felfedezést. Nem csak ez, a Fappening Book gyönyörű és jól ismert hölgyeket tartalmaz az élet minden területéről; művészek, színésznők, énekesek, zenészek, sportolók és még sok más. Sőt, a Fappening Book különféle erotika ajánlatokat adott híres politikusoktól és tévés személyiségektől. Figyelemre méltó, hogy az oldal egy maroknyi meglepetést ígér; egyenként kibontjuk őket.

Menjünk Fappeningbe

Ha visszatekintünk, emlékezhetünk arra, hogy a „Fappening” kifejezés akkor kezdődött, amikor egy iCloud-szivárgás történt különböző híres személyiségekkel. Ez a kialakulóban lévő és a pornót megváltoztató körülmény 2014-ben merült fel. Azért mondtam, hogy a pornó megváltozik, mert szó szerint megváltoztatta a pornográfia arculatát, izgalmasabbá és izgalmasabbá téve azt. Fogadok, hogy azt is beismerné, hogy áradozik arról, hogyan csinálják a híres sztárok szexuális meneküléseiket. Ezzel az olyan Fappening-oldalak, mint a Fappening Book, remekművek a celebpornó rajongók számára.

Kétségtelen, hogy a celebpornó terjesztésének gyors felfutása a pornóoldalak hatalmas megszületését eredményezte. A pornókövetők jelentős része meglátogatja a Fappening Book-ot, hogy megragadja kedvenc szupersztárjaik legújabb erotikáját. Valójában mindenki hevesen szeretne hozzájutni a hírességek aktjaihoz. Ezzel a pornópiac boldogan kielégíti ezt az igényt, és felkelti a kanos függők farkát. Sőt, a hatalmas választék a Fappening Book-ot is jó forrássá tette.

fappeningbook népszerű

A fappening megjelenése egy csomó szupersztárt érintett, mint Miley Cyrus, Kendall Jenner, Selena Gomez, Rihanna, Kim Kardashian és még sok más. Jelenleg a Fappening-élményed már nem korlátozott, hiszen nem csupán száz előadót és fizetőképes művészt kínálnak. A Fappening Book valóban jelezheti ezt az állítást, mivel a hírességek ábécé szerinti gyűjteményével rendelkeznek. A szexszalagok és meztelenségek kiterjedt archívuma mellett a Fappening Book ragaszkodik ahhoz, hogy többet közöljön.

Nézze meg a Fappening Book főoldalát

A 2019-ben regisztrált újonc webhelyként a Fappening Book azt a célt közvetíti, hogy bunkókhoz méltó filmeket és képeket biztosítson. A hely késedelem nélkül számos gyönyörű híresség arcot mutat be közvetlenül a főoldalán. Ezzel egy csomó betűt láthat, amely megfelel a női művészek nevének. A rajongók azonnal bebarangolhatják az elragadó oldalakat, és kiválaszthatják a legdögösebb csajokat a könyvtárban.

A platform azonban valahogy nem nyűgözte le a tetszésemet az elrendezés és a dizájn tekintetében. A Fappening Book egyszerűséget áraszt a fehér háttérrel, amely kiemeli a csábító anyagokat. Igen, nem fog látni más bejegyzéseket és bonyolult részleteket a domainen. Még a logó is annyira egyértelmű, hogy nem okoz nehézséget a hely nevének megfejtése.

fappeningbook több

Ezenkívül a Fappening Book néhány hivatkozást és gombot is tartalmaz, amelyek elősegítik az erotikus küldetést. Hihetetlen, hogy nincs sok zűrzavar az oldalon, de ha több funkciót keresel, a Fappening Book nem biztos, hogy megfelel Önnek. Az oldal alapszintű akart maradni, mivel egy szabad érzéki tartományt testesít meg. Így barangolhat az oldalon olyan szegmensek segítségével, mint a Népszerű, Lista, iCloud szivárgások és Frissítések.

Jó szórakozást a felfedezéshez

A Fappening Book orgazmusos anyagok blogszerű elrendezését jeleníti meg. Az oldal létrehozott egy táblát, amely tele volt rendezett sztárnevekkel, és kiválasztotta a hírességeket egy AZ-listán. Sőt, a csajok rácsszerű névsora lehetővé teszi a rajongók számára, hogy konkrét részleteket lássanak, és még könnyebben elérhetővé teszi a fappingot. Emellett a látogatók sietve navigálhatnak a domainben a szűrési lehetőségekkel. A Minden idők, Hónap, Hét, Ma és Utolsó óra feliratú gombokat láthatja, hogy megtekinthesse, mely mozdulatok a legújabbak és a legrégebbiek.

Nemcsak az, hogy a webhely látogatói beírhatják hírességneveket a keresősávba. Tagadhatatlan, hogy a keresési funkció elegendő találatot fed le, amely pontos és minőségi lehetőségeket kínál a rajongók számára. Például, ha a motorba beírja a Kim szót, különféle ajánlatokhoz vezet, amelyek a népszerűség vagy a megtekintések száma szerint vannak rendezve. Ha kíváncsi rá, hogy az oldalon található gombok és kedvenc sztárjainak nevei kattinthatók-e, a válasz NAGY IGEN! Gyorsan meglátogathatja az egyes sztárok profilját és gyűjteményét, ha megérinti az egyes fotókat a főoldalon.

fappeningbook legújabb

A Fappening Book számos finomságával elkészítette a legnépszerűbb filmek listáját a rajongók számára. A követők többnyire olyan tartalmakra ugrálnak, amelyekben Miley Cyrus, Bella Hadid, Britney Spears, Jennifer Lawrence, Rihanna és más szupersztárok szerepelnek. Garantálja, hogy a Fappening Book mögött álló emberek ismerik az iparág aktuális és legújabb trendjeit. Az oldal nem elégszik meg kevesebbel; mélyebbre ásnak, hogy megtalálják a kanos fanatikusoknak szánt legújabb filmeket.

Ezenkívül a Fappening Book hatalmas adatbázissal rendelkezik a friss anyagokról. Ezért, ha megérinti a „Frissítések” hivatkozást, a rendszer átirányítja a könyvtár legutóbbi kiegészítéseihez. A Fappening Book nem rendelkezik konzisztens statisztikai adatokkal a napi feltöltések számát illetően. Arra azonban számíthat, hogy a Fappening Book akár tíz vagy több feltöltést is szállít naponta. A webhely néha egyet, kettőt vagy egyet sem rögzít. Ennek ellenére garantálhatja, hogy a gyűjtemény óriási. Ezért, ha szeretsz rángatni a legújabb kiadásokkal, ismered a gyakorlatot, haver.

fappeningbook fotók

Szexi csajok minden sarokban

A tárhelyen biztosan megtalálja a hölgyek változatos fajtáit, szépségét és vonzerejét. A több ezer híresség ínycsiklandó képeket és videókat ad majd neked. Érdekes módon az anyagok nyáladznak, mivel minden híres személyiség piszkos titkait feltárják. Sőt, néhány kedvenc celeb azt állítja, hogy még nem láttak ilyen videókat, vagy tagadják, hogy jelen vannak. Az erotika kínálatában meztelen csemegék találhatók filmekből, fotósorozatok, kiszivárogtatások és őrizetlen pillanatok.

Ráadásul az adattárban lévő több ezer nő lehetetlenné tette mindannyiukat megnevezni. A Fappening Book azonban egy nap sem múlik el, ha nem tud finom csemegékkel szolgálni Kardashianstól, Katy Perrytől, Emma Watsontól, Scarlett Johanssontól és még jóképűbb hírességektől. Emellett egy csomó híres pornószínésznőt is észrevettem a galériában. Így láttam Abella Dangert, Abby Winterst, Abella Andersont stb.

Ahogy azt is említettem, a Fappening Book nemcsak színésznőknek ad otthont, hanem modelleknek, énekeseknek, sportolóknak, politikusoknak és másoknak is. Vannak itt közösségi média sztárok, influencerek és más nemzetiségű hírességek is. Igen, a Fappening Book nem csak a hollywoodi sztárokra koncentrál, hanem a világ minden tájáról szóló csajokról is szól. Mindaddig, amíg van egy meztelen fotójuk, amit megcsodálhatnak, ezek a személyiségek kétségtelenül részei lehetnek a Fappening Book híres sztárjainak névsorának.

fappeningbook sztárok

Meztelenség, szexjelenetek, ruhatárproblémák és még sok más a Fappening könyvről

Körülnéztem a változatos csemegék között, és elég képet és filmet találtam ahhoz, hogy elkezdjem a kóstolást. Egyes csajok őszinte felvételeken mutatkoznak be, miközben nyaralnak, kirándulnak, élvezik a privát pillanatokat, és intim kapcsolatban vannak partnereikkel. Különféle paparazzi felvételeket is láthatunk sztárokról, akik kényelmesen sétálnak az utcán vagy vásárolják kedvenc italaikat. A Fappening Book gyakran nem akt anyagokat kínál; így ezekkel is tisztában kell lenni.

Ráadásul a kiszivárgott anyagok orgazmusosabbak, kellemes képekkel és csajok pöccintéseivel teljesen intim pillanatokban. Egyes rajongókat nem érdekli, ha a tartalom a színésznő szexjelenetéből származik a filmekben; mindaddig, amíg tudnak dörömbölni, több mint elégedettek. Másrészt, az eredeti kollekció a Fappening Book-ban lakmározó édes dögök és forró testek szélére késztet. Fogadok, hogy te is szeretni fogod a letöltési lehetőséget itt; ezért készítse el ínycsiklandó fényképét, és mentse el azonnal. Minden finomság a tiéd ingyen, haver.

fappeningbook index

Profilok és reklámblokkolók

Mielőtt rátérnénk a bosszantó részre, tudom, hogy tetszeni fog, hogy a Fappening Book minden modellhez külön indexet szentelt. Például megérintettem Miley Cyrust, és láttam egy listát a vele kapcsolatos lényeges információkról. Elolvashatja Miley rövid életrajzát, és megtekintheti állapotát az adattárban. Jelenleg 4929 aktfotója van a Fappening Book-ban. Sőt, az oldal bemutatja Miley-t a születési dátuma, életkora, születési helye, társadalmi kapcsolatai, szakma és kiszivárgott tartalma alapján.

Sajnos ezek a funkciók és még sok más hirdetésekkel, spammel és zavaró hivatkozásokkal járnak. Az oldalon tartózkodva késéseket, puffereket és átirányításokat tapasztalhat. Természetesen ez zavaró lehet, és befolyásolhatja a felhajtást és a hangulatot a platformon. Valójában a hirdetésblokkolók segíthetnek a Fappening Book navigációjában. A reklámblokkolók megszólíthatják a türelmetlen és igényes hirdetéseket. Telepítse őket most!

A FappeningBook.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Forró és híres személyiségek jellemzik
 • Következetes frissítések
 • Híres aktok és kiszivárogtatások állnak rendelkezésre
 • Ingyenes webhely
 • Hozzáférhető letöltések

CONS:

 • Bosszantó hirdetések
 • Egyszerű elrendezés
 • Spam linkek

A TOP 12 híres aktok és hamisított pornóoldal, hasonló a FappeningBook.com oldalhoz:

# 1 - AZNude  

aznudes

Ezért nagyszerű látni egy kiváló minőségű pornó weboldalt olyan híres hírességekről, mint az AZNude! Hogy tisztességes legyek, azon gondolkodtam, hogy ezek néhány elsőrangú webhely. Éppen ellenkezőleg, ez egy teljesen ingyenes webhely. Azonban a csiszolt és stílusos megjelenés, amely azt az érzést kelti, mintha egy luxusoldalon vagy, mást mond. Valójában ez az AZNude egyik jelentős eszköze.

Kattintson a az AZNude teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Rengeteg akt, szivárgás és őszinte lövés különböző hírességektől
 • Elképesztő pornók állnak rendelkezésre
 • A design stílusos és stratégiailag kényelmes a használata
 • A közvetítés ingyenes
 • A letöltés korlátlan és ingyenes
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Rengeteg idegesítő hirdetés
 • Rendszeresen vegyesen vannak pornók

# 2 - HírességekNudeWorld  

Hírességek aktok világa

Ez a felnőtt webhely lehetővé teszi, hogy megnézze hollywoodi csajokat, akik vesznek egy kis farkat, és csak szemtelenek. Ez egy teljesen új világ, amatőr tartalmak, szexszalagok és kiszivárgott aktok együttvéve. Az oldalon rengeteg olyan tartalom található, amelyet kedvenc sztárjai láthatnak szemtelenül a hálószobában, és néha önmagukkal játszanak, vagy csak pompázhatnak szexi testükkel, hogy mindenki láthassa őket.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Nagy kiszivárgott tartalom
 • Nincs szükség regisztrációra
 • A videók ingyenesen megtekinthetők

CONS:

 • Elég bosszantó hirdetések és felugró szalaghirdetések
 • Alacsony minőségű videók
 • A weboldal design rosszul néz ki

# 3 - Nudográfia  

Nudográfia

A Nudography egy olyan webhely, amely kielégíti ezeket a fantáziákat. Valójában ezek a szerelmesek nem magán a hírességen vannak, hanem az egyik karakteren, akit alakítanak. Annyi hihetetlen karakter létezik, amelyek minden személyiségtípushoz illeszkednek, ha televízióról és filmekről van szó.

Teljesedj A nudográfia részletei ebben az áttekintésben.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség
 • Rengeteg témával foglalkozott
 • Legújabb hírességek aktjai

CONS:

 • miniatűrök
 • A tervezés fejlesztése

# 4 - CelebMasta  

CelebMasta fő

A CelebMasta összegyűjtötte Hollywood legnagyobb neveit, valamint számos legmenőbb zenész, közösségi média influencer, modell, énekes és tévés személyiség. Természetesen rengeteg híresség van itt, és egy életbe telhet, mire befejezi. Ezenkívül minden nap folyamatosan növekszik, ezért számítania kell a gyakori tartalomfrissítésekre. Rengeteg hírességhez kapcsolódó pornót, videót, képet és egyebeket fog élvezni.

Itt A CelebMasta teljes értékelése.

Előnyei:

 • Fantasztikus lista a különböző területekről származó hírességekről
 • Legjobb aktgalériák
 • Vannak botrányok, pletykák és egyéb dolgok
 • Fantasztikus kategóriák közül választhat

CONS:

 • Egyes átirányítások harmadik félhez
 • Csak egy alapvető keresési funkciója van

# 5 - CelebGate  

ünnepelni

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus híresség-rajongói webhely, és rendszerezetlennek találja, válogatási és szűrési funkciók nélkül. A kezdőlapon azonban van egy AZ index, egy születésnapi rovat a hírességek számára, és az aktuális frissítések listája.

Sőt, a webhelynek saját „Hall Of Fame”-je is van, valamint a legutóbbi blogbejegyzések. Egyedülálló „Fappening” szekciójuk is van, további magyarázó cikkekkel és kapcsolódó hírességekkel, mint például a Playboy és modelljeik. Ezen az oldalon minden modell felállítja életrajzát, és bepillantást enged az oldal tartalmába.

A CelebGate teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 6 - VividCeleb 

vividceleb szivárog

A VividCeleb minden tartalma elérhető itt a megtekintés örömére – legyen szó meztelen képekről, szexvideókról, GIF-ekről, magazinokról készült képekről, fotózásokról, paparazzi felvételekről és még sok másról. Különféle előkelő nőket is találhat jól ismert hírességekkel, popsztárokkal, reality TV-sztárokkal, zenészekkel, modellekkel és hollywoodi színésznőkkel.

Tanul További információ a VividCelebről itt.

Előnyei:

 • Hozzáférhet az összes tartalomhoz és hálózathoz
 • Exkluzív szexbotrányok
 • Érdekes kategóriák
 • Megfizethető előfizetési csomagok
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • A nem tagoknak nincs elérhető előnézetük
 • A könyvtár nem olyan nagy
 • Néhány exkluzív videó érhető el

# 7 - Szex Híresség 

szexcelebek otthona

Szex Híresség ingyenes filmeket oszt meg különféle televíziós, filmes, közösségi médiával és egy híres személyiség más arcával. A felhasználók és a hírességek pornórajongói hozzáférhetnek a kemény szexuális forgatókönyvekhez, amelyekben Emma Watson, Kim Kardashian, Scarlet Johansson, Angelina Jolie, Selena Gomez, Katy Perry és más prominens csajok szerepelnek. Nemcsak a közösségi média sztárjai, politikusai, nyomtatott modelljei, énekesei és művészei is jelen vannak a világ minden tájáról.

Előnyei:

 • Ingyenes szex közvetítés hírességekkel
 • A tartalom megfelelően van elrendezve
 • Hatékony miniatűrök
 • Hatalmas könyvtár
 • Több ezer mélyhamisítás
 • Néhány kiváló minőségű anyag
 • Itt vannak a legjobb hírességek

CONS:

 • Reklámok
 • Néhány rossz minőségű tartalom
 • Nincs letöltési lehetőség

# 8 - HírességekRoulette 

CelebsRoulette kategóriák

A CelebsRoulette pontosan tükrözi a webhely címét. Jeleneteket és képeket tartalmaz tévés személyiségekről, hollywoodi sztárokról, újságírókról, szexuális modellekről vagy a legőszintébb szexi pózokról. Valójában sok hollywoodi és filmsztár jelenik meg a CelebsRoulette kollekcióban. Rendben, fogadjuk el egyszerűen, hogy a CelebsRoulette nem vonz annyi látogatót, mint más webhelyek, például a RedTube vagy a Pornhub. Ennek ellenére továbbra is kínál néhány izgalmas előnyt, amelyet mások nem tudnak nyújtani.

Íme a CelebsRoulette teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárogtatott fotót és videót
 • Csábító jelenetek különböző forrásokból
 • Csodálatos keresési funkció
 • Rengeteg weboldal funkcióval rendelkezik
 • Sok kategória közül lehet választani
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Végrehajtja a felhasználói minősítést

CONS:

 • Az előugró ablakok és a bosszantó hirdetések rengeteg
 • Megszakadt linkek
 • Nem kizárólagos tartalom

# 9 - CFake 

cfake new

A CFake számos előnnyel és ajánlattal rendelkezik, amelyek sokféle perverz fétissel és tartalommal rendelkeznek. Mindegy, hogy lányok a csajban szmukra, pornóvideókra vagy magányos önelégültségre vágyó klipekre vadászol, a CFake.com a tökéletes hely, ahol megtalálhatod szeretett sztárjaidat finom képeken és videókon. Fényképek, filmek és mindenféle szupersztár megtalálható az oldal kategóriáiban.

A zsúfolt dizájn ellenére tanúsíthatom, hogy a CFake-ben rengeteg dolog zajlik, a szórakoztató világ legjobb férfi és női sztárjaival. És azt is meg kell mondanom, hogy le vagyok nyűgözve ezekben a filmekben a vágás. Bár mélyhamisításnak tűnnek, ennek ellenére nagyon jó látvány a rángatózó éjszakákhoz.

Íme a CFake teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Ezer tartalom érhető el
 • A minőség átlagos
 • Szűrési és keresési lehetőségek
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Néhány exkluzív tartalom a tagoknak

# 10 - Tiltott szexszalagok 

tiltott szexszalagok szexszalagok

Ah igen, a BannedSextapes. Mindannyian élvezzük a hírességek botrányait és más, nem nyilvános fogyasztásra szánt dolgokat. Ezen aktok némelyike ​​spontán és véletlen, míg néhányat szándékosan tettek közzé az interneten. Ráadásul a tiltott tartalmak böngészésének és élvezetének izgalma a szokásos elégedettségen kívül további örömet okoz.

Íme egy BannedSextapes ismertető.

Előnyei:

 • Mobil támogatás
 • Rengeteg híresség szivárog
 • Rendszeresen frissít
 • Rengeteg akt és kiszivárogtatás különböző hírességektől

CONS:

 • Bosszantó reklámok mindenhol

# 11 - EgoAllStars 

EgoAllStars

Ez az EgoAllStars.com webhely korlátlan számú híresség képpel és filmmel van tele, így ez egy fantasztikus módja annak, hogy kielégítse a gyönyörű emberek iránti vágyát. Ez egy kiterjedt összeállítás hollywoodi filmekben, televíziós műsorokban, hivatalos televíziós elfoglaltságokban, divatbemutatókban, valamint forgatókönyv nélküli és explicit felvételekből.

Bár kevés klip van meztelenül vagy szeretkezõ emberekrõl, többen professzionálisan készített sorozatokat használnak televíziós epizódokból és kasszasiker filmekbõl. Ezenkívül az EgoAllStars számos fotót tartalmaz hírességekről, mind tompa, őszinte és csekély ruházatú.

Nézze meg az EgoAllStars véleményét.

Előnyei:

 • Csodálatos videók hírességekről
 • Hűséges felvételek, csúszó csúsztatások és számos fotótípus áll rendelkezésre
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A reklámok bosszantóak

# 12 - JerkOffToCelebs

jerkofftocelebs énekesek

A JerkOffToCelebs 2016 körül indult, így technikailag még mindig új oldal, ha jobban belegondolunk. És ebből a perspektívából azt mondhatom, hogy még nem láttam olyan helyet, amely ennyi ideig képes lenne kitartani és behatolni a kanos nézők közé világszerte. Mivel manapság oly sok webhely és forrás jelenik meg az interneten, az emberek színvonala nőtt. Tehát sokan jobb eredményeket és szolgáltatásokat várnak el egy hasonló résbe tartozó minden egyes webhelytől.

Olvassa el a JerkofftoCelebs teljes ismertetését.

Előnyei:

 • Hatalmas gyűjtemény
 • Rengeteg híres sztár
 • Forró és pompás hírességek
 • Izgalmas játékok
 • Egyszerű használhatóság

CONS:

 • Túl sok hirdetés és átirányítás

Következtetés

Ha jelenleg éhes a hírességek aktjaira és a szexre, próbálja ki a Fappening Book-ot, és tapasztalja meg Fappeninget több ezer híres személyiségével. A pornórajongók választhatnak színésznők, modellek, művészek, sportolók, politikusok és pornósztárok közül, akiket szórakoztatnak. Ezek az anyagok kiszivárogtatásokból, filmjelenetekből, paparazzi felvételekből és védtelen hírességek pillanataiból származnak.

A Fappening Book emellett a hírességek vakációinak, dögös bikini kollekcióinak, a gardrób meghibásodásának és egyebeknek a sok darabjával is foglalkozik. Ezért számítson arra, hogy nagyszerű édes erotikát fog látni a helyszínen, és dörzsölje a farkát, miközben élvezi ezeket az ételeket. A legjobb azonban, ha felvértezné magát reklámblokkolókkal, mivel a hirdetések bosszantóak és zavaróak lehetnek. Mindent egybevetve, a Fappening Book szórakoztathat és megijeszthet, látogassa meg az oldalt még ma!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére