Frissítve: 11. augusztus 2022

Fapopédia

& TOP-12 híresség aktok és kiszivárogtatott oldalak, mint a Fapopedia.net

Mutass 12 alternatívát a Fapopedia.net számára

fapopedia otthon

Megjelent a Fapopedia! Igen, úgy hangzik, mint a Wikipédia, és világszerte vonzotta a pornó ínyenceket. A Fapopedia kiemelte, hogy képes beszerezni kedvenc kanos anyagait. A Wikipédia és más keresőeszközökhöz hasonlóan a Fapopedia is csodákat kínál a legjobb és legmenőbb pornószínésznőket, internetes szenzációkat és globális előadókat bemutatva. Bárki megízlelheti a teljes jóllakottság ízét, miközben a Fapopedia.net-en rángatózik.

Hivatalos URL: https://fapopedia.net

Eközben a rajongóknak már nem kell szomorúnak lenniük, ha nehezen találják meg követett sztárjuk erotikus felvételeit. Itt, a Fapopediánál az élmények szenvedélyesek és gőzerősek lesznek. Az izgalmas kollekció a lelkes rajongókat értékelni fogja a rengeteg tartalom és a kéznél lévő lenyűgöző szépségek iránt. Fogadok, hogy szeretni fogja megkóstolni a teljes meztelenséget, a kemény kibaszottságot és a lenyűgöző közösségi média istennőket. Ezért csatlakozzon még ma, és segítek megfejteni a Fapopediánál elérhető édes menekülést.

Ingyenes csemege a rajongóknak

Ki nem szereti az ingyenes, bunkókhoz méltó anyagokat? Tudom, hogy rabja vagy bárminek, ami az ínycsiklandó ajándékokkal jár, haver; ezért vagy itt settenkedik a véleményemben. Nos, szeretettel üdvözöljük; Szeretek több fanatikust vendégül látni, és megosztani őszinte hozzászólásaimat. Tehát ragaszkodnom kell a tervhez, és el kell kezdenem az üzletet. A Fapopedia egy orgazmus csemege, egyszerűen azért, mert ingyenes és a pornópiac bármely tagja számára elérhető.

Nagyon le vagyok nyűgözve, hogy pompás ajánlatokat látok az adattárában. Mindig emlékezzen arra, hogy ezen a platformon van, hogy fappoljon; lenyűgöző módon elérhető. Nem kell aggódnia a díjak és a rejtett költségek miatt, mivel a Fapopedia nem tartalmazza ezt a szótárában. Sőt, letöltések is elérhetők, és a kanos anyagokat a számítógépére mentheti. A Fapopedia.net minden bizonnyal bármikor és bárhol megmenti. Hívd a Fapopediát az új generációs hősödnek, és dörzsöld be a farkad az orgazmus pornó hatásával.

fapopedaia ma

Kényeztesse magát a Fapopedia Stars-szal

Ha a legkedveltebb OnlyFans csajodat keresed, a Fapopedia örömmel segít neked. Isteni kollekciója felhúzza a farkat a falatnyi galériás felvételekkel és tetszetős képekkel. A Fapopedia nem ismer határt lelkes közönségének elcsábításában. A tartomány kinézete alapján tanúsítható, hogy tele van kanos fajtákkal; senki sem tud ellenállni a nézésének. Sőt, a csajoktól kiszivárgott anyagok itt várják a fogyasztását.

Sőt, számítania kell arra, hogy olyan embereket lát majd, mint Selena Gomez, Demi Lovato, a Kardashians, a TikTok-sztárok, az Instagram-csajok és még sok más. A Fapopedia helyi és nemzetközi művészeknek is otthont ad az arénában. Ó, olyan sok válogatnivalód lesz, és csóválhatod a farkad. Nagyra értékelem a lédús anyagokat is, amelyeket ugyanolyan kielégítő minőségben töltenek fel. Ezeket a funkciókat az áttekintésben később tárgyaljuk. Egyelőre hadd boncolgassuk a főoldalt és az elérhető nagyszerű jutalmakat.

fapopédia hónap

A Fapopedia főoldala

A kezdőlapon közvetlenül megtekintheti a Leaked OnlyFans, a Patreon, a Snapchat és más közösségi oldalak csajoinak szépségeit. Értékelni fogja a modelleket, mivel rácsszerű miniatűrökben jelennek meg. A hölgyek portréja az egész aréna előnézeti képeként szolgált. Sőt, a Fapopedia mindent egyszerűvé és pontossá akart tenni. Így arra lehet számítani, hogy nincs rózsásan bonyolult kialakítás a területen. 

Ennek ellenére mindannyian az anyagokért vagyunk, a csajokról készült fotók pedig látszólag dögösek. Tetszett, ahogy bámultak és elcsábítottak, haver. Mintha a szemük arra hívna, hogy felfaljam lényük minden darabját. A fehér háttér tiszta megközelítést ad. Tagadhatatlan, hogy a hangulat itt a Fapopediában egészséges és konzervatív. Nem tudhatná, hogy a domain egy OnlyFans kiszivárgott webhely, ha nem ásna és nem olvasna többet a mögöttes jellemzőiről. 

a fapopedia legnézettebb

Nem csak ez, minimálisra kell csökkentened az elvárásaidat a miniatűrökkel, mivel minden fotón csak a hölgyek nevét jeleníti meg. Nincsenek virágos szavak vagy csábító címkék; minden egyértelmű. Ha meglátja Bella Thorne-t, kattintson a képére, és azonnal észreveszi aranykincseit. A Fapopedia tudja, hogy a celebek és a közösségi média sztárjai választ adnak rángatózó fétiseinkre; ezért az oldal többet kínál és szerez be nekünk. 

Navigáljon a Fapopedia-ban

Őszintén szólva szeretném elmondani, hogy könnyedén navigálhat a Fapopedia-ban; viszont ha undorodik a reklámoktól, csalódni fog. A Fapopedia elég hirdetést tartalmaz ahhoz, hogy valahogy bosszantsa. Jó, hogy ezeket a reklámokat és felugró ablakokat meg lehet oldani adblockerek segítségével. A Fapopedia legalábbis finomabb, mint a legtöbb ingyenes pornóoldal; így élvezheti a kollekciót, és naponta láthat nagyszerű darabokat. A hirdetések mellett a Fapopedia környékén olyan funkciókat is láthat, amelyek elősegítik a pornókeresést.

fapopedia akt

Megnézheti az olyan szakaszokat, mint a Modelllista és a Frissítések. A főoldal blokkokat is tartalmaz, amelyek a Legnézettebb anyagokhoz vezetnek. A rajongók szűrhetik a legnépszerűbb tartalmat az elmúlt órában, a mai napon, a héten és a havi legnézettebb tartalmakra. Értékelem, hogy a Fapopedia mennyire konkrét. Emellett a kereső és az oldal tetején található ábécé azonnali segítséget nyújt a rajongóknak. Ezek az ikonok segítenek szűkíteni az egyes kereséseket, és megragadni a kedvenc hírességük ízletes fotóit. 

A frissítések Cumming

Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy a Fapopedia egy kezdő oldal. Az, hogy nem olyan sokáig jelen vagyunk, valóban eredmény, tekintve, hogy az oldalnak már most is hatalmas követői vannak. A terület átlagos napi száma ezer látogatás volt. Nem csak ez, a választék is hatalmas, annak ellenére, hogy új platformról van szó. A hatalmas gyűjtemény a Fapopedia következetes frissítéseinek köszönhető. Az elmúlt hónapokban a terület rendszeresen tölt fel új filmeket és képeket, hogy elcsábítsa a rajongókat. 

Jelenleg a galériák már több ezer modell közül több ezerre bővültek. Ha beleszeretsz valakibe, itt a Fapopedián megteheted és kiválaszthatod. Kétségtelen, hogy a frissítések még jobban feldobják majd, amint szemtanúja lesz a sokszínű könyvtárnak. A szelfik, aktok, cosplay, sztriptíz és egyebek mindenki számára elérhetők. Mindegyik tartalom tökéletesen megfelel az Ön válogatási igényeinek. Tudom, hogy boldog vagy, mivel a Fapopedia egyre többet ígér neked. 

fapopedia legújabb

Aktfotók mindenhol

Amikor elkezdi böngészni az egyes modellek profilját, lenyűgözik a finom aktok. A Fapopedia modellenként többféle adathordozót kínál. Például Demi Lovato meghökkentett húsz fotójával a terében. Imádom a fenekét és a csábító meztelen kincseket. Egy másik internetes modell is több száz felvételt tartalmazott követőinek. Ki ne érne jó erekciót ezekkel az anyagokkal? Természetesen jól érzem magam. Kíváncsi lettem a csajok több fenséges meglepetésére is. 

Ezenkívül a Fapopedia több mint 6000 modellje exkluzív lédús anyagokat kínál. Ezek az exkluzív ajánlatok egyszerű elrendezésben, teljes méretű képekkel készen állnak az Ön rendelkezésére. Emellett lenyűgöz néhány női minőségi darab; szó szerint felrobbantották a fejemet, miközben 15 oldalnyi változatos erotika pillanatot néztem végig. Ezenkívül minden modellprofil tartalmaz linkeket a közösségi fiókjaikra, például az Instagramra, Twitter, Snapchat és még sok más. Megértheti az aktok pontos számát is, mivel a Fapopedia felvette az aktok számát az indexbe. 

fapopedia profil

Nyálasszon a Fapopedia modelljeihez

Tudom, hogy már említettem a 6000 modellt itt a Fapopediánál. Kétségtelen, hogy a számok hatalmasak, mivel különböző platformokról származó gőzös csajokat takar. Láthatsz énekeseket, hollywoodi színésznőket, támogatókat, influencereket és közösségi média szajhákat. Bármely maszturbátor beleszeret az Instagram-modellekbe, a Snapchat-nőkbe, valamint a Patreon és OnlyFans csábító művészeibe. Ez az ingyenes pornóoldal az adattárban tárolt képekkel felkelti bárki figyelmét. 

Sőt, vannak olyan művészek, akik élvezik a körülöttük tekergőző faszokat. Mi késztetett erre, hogy ezt mondjam? Nos, a csajok a megszerzett követők számához képest finomabb finomságokkal csábítanak. Valójában a törekvő pornósztárok a Fapopedia és más pornópiacok körül barangolnak, hogy megmutassák képességeiket. A hírességek lenyűgözően hajlandóak mindent beleadni a pornójelenetben. Néhány keresett művész, például Miley Cyrus, nyíltan megoszt intim anyagokat lelkes rajongóival. 

fapopédia gyűjtemény

Ezért biztos vagyok benne, hogy ma is lesz bármilyen fap-indukáló anyaga, amikor felkeresi a Fapopedia.net oldalt. Tagadhatatlanul jól érezheti magát, ha Lauren Summer, Kat Wonders, Lana Rhoades, Belle Delphine, Kaili Thorne, Hanna Bunny, Demi Rose és Madison Ivy meglepetéseivel dörzsölheti majd a farkad. Egyes modellek olyan művészneveken szeretnének ismerni, mint a BeyondReality, a Holistic Nicole és mások. Talán rejtélyt és fűszert akartak adni a Fapopedia játéknak. 

A Fapopedia.net előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Nyálozó meztelen képek csajokról
 • Ingyenes webhely
 • Anyagok az OnlyFans, Patreon, Instagram, Snapchat stb.
 • Folyamatosan frissíti
 • 6000 modell, művész és influencer
 • Exkluzív finomságok

CONS:

 • Reklámok
 • Nem kategóriában
 • A tervezés még fejlődhet

A TOP-12 celeb aktok és a Fapopedia.net-hez hasonló kiszivárgott oldalak:

# 1 -  Nudográfia  

Nudográfia

A Nudography egy olyan webhely, amely kielégíti ezeket a fantáziákat. Valójában ezek a szerelmesek nem magán a hírességen vannak, hanem az egyik karakteren, akit alakítanak. Annyi hihetetlen karakter létezik, amelyek minden személyiségtípushoz illeszkednek, ha televízióról és filmekről van szó.

Teljesedj A nudográfia részletei ebben az áttekintésben.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség
 • Rengeteg témával foglalkozott
 • Legújabb hírességek aktjai

CONS:

 • miniatűrök
 • A tervezés fejlesztése

# 2 - Szex Híresség  

szexcelebek otthona

Szex Híresség ingyenes filmeket oszt meg különféle televíziós, filmes, közösségi médiával és egy híres személyiség más arcával. A felhasználók és a hírességek pornórajongói hozzáférhetnek a kemény szexuális forgatókönyvekhez, amelyekben Emma Watson, Kim Kardashian, Scarlet Johansson, Angelina Jolie, Selena Gomez, Katy Perry és más prominens csajok szerepelnek. Nemcsak a közösségi média sztárjai, politikusai, nyomtatott modelljei, énekesei és művészei is jelen vannak a világ minden tájáról.

Előnyei:

 • Ingyenes szex közvetítés hírességekkel
 • A tartalom megfelelően van elrendezve
 • Hatékony miniatűrök
 • Hatalmas könyvtár
 • Több ezer mélyhamisítás
 • Néhány kiváló minőségű anyag
 • Itt vannak a legjobb hírességek

CONS:

 • Reklámok
 • Néhány rossz minőségű tartalom
 • Nincs letöltési lehetőség

# 3 - Fappening könyv 

fappeningbook népszerű

A Fappening Book gyönyörű és jól ismert hölgyeket tartalmaz az élet minden területéről; művészek, színésznők, énekesek, zenészek, sportolók és még sok más. Sőt, a Fappening Book különféle erotika ajánlatokat adott híres politikusoktól és tévés személyiségektől. Figyelemre méltó, hogy az oldal egy maroknyi meglepetést ígér; egyenként kibontjuk őket.

Tekintse meg a Fappening Book teljes ismertetését.

Előnyei:

 • Forró és híres személyiségek jellemzik
 • Következetes frissítések
 • Híres aktok és kiszivárogtatások állnak rendelkezésre
 • Ingyenes webhely
 • Hozzáférhető letöltések

CONS:

 • Bosszantó hirdetések
 • Egyszerű elrendezés
 • Spam linkek

# 4 - Leld Stars 

silány sztárok haza

A Lewd Stars úgy véli, hogy a pornóhoz nincs szükség magas produkcióra, fizetett pornográfusokra, kiváló helyszínre, világításra és még sok másra ahhoz, hogy a közönség jóllakott legyen. Az oldal hisz az autentikus és amatőr pornó erejében; ezért igyekeztek az iparban legkeresettebb anyagokat összegyűjteni. Valójában ez a nap az igazi erotika újjáéledése. A Lewd Stars egyike azoknak a bankképes webhelyeknek, amelyek hozzáférhető fajtáinak gyűjteményével uralták az iparágat.

Tekintse meg ezt a teljes Lewd Stars ismertetőt.

Előnyei:

 • Közösségi média tartományokat tartalmaz
 • Jó minőségű videók
 • Streamelj szabadon és korlátlanul
 • Egyszerű és könnyen navigálható
 • Tisztességes mobil oldal

CONS:

 • Reklámok
 • Néhány késés
 • Kevés rendezési lehetőség

# 5 - Fap Fappy   

fapfappy otthon

A Fap Fappy elképesztő erotika gyűjteményt kínál különböző forrásokból. A nyálcsillapító anyagok minden pornórajongó szexualitását megérintik, és azonnal csapnivalót váltanak ki. Ki ne lelné örömét ezekben a helyzetekben? A szexi és csábító fényképek és videók a legkedveltebb személyiségekről és az újonnan kivirágzott babákról elérhetőek.

Teljes Fap Fappy áttekintés itt.

Előnyei:

 • Több tucat kiszivárgott anyag
 • Menő képek és videók ínycsiklandó gyűjteménye
 • Amatőr és híres csajok számára készült
 • Ingyenes letöltések érhetők el
 • Ingyenes webhely
 • Különféle oldalpartnerek

CONS:

 • Bosszantó hirdetések
 • A webhely kialakítása fejlesztésre szorul
 • Nincs válogatás és lehetőség

# 6 - CelebMasta   

CelebMasta fő

A CelebMasta összegyűjtötte Hollywood legnagyobb neveit, valamint számos legmenőbb zenész, közösségi média influencer, modell, énekes és tévés személyiség. Természetesen rengeteg híresség van itt, és egy életbe telhet, mire befejezi. Ezenkívül minden nap folyamatosan növekszik, ezért számítania kell a gyakori tartalomfrissítésekre. Rengeteg hírességhez kapcsolódó pornót, videót, képet és egyebeket fog élvezni.

Itt A CelebMasta teljes értékelése.

Előnyei:

 • Fantasztikus lista a különböző területekről származó hírességekről
 • Legjobb aktgalériák
 • Vannak botrányok, pletykák és egyéb dolgok
 • Fantasztikus kategóriák közül választhat

CONS:

 • Egyes átirányítások harmadik félhez
 • Csak egy alapvető keresési funkciója van

# 7 - VividCeleb  

vividceleb kitett

A VividCeleb minden tartalma elérhető itt a megtekintés örömére – legyen szó meztelen képekről, szexvideókról, GIF-ekről, magazinokról készült képekről, fotózásokról, paparazzi felvételekről és még sok másról. Különféle előkelő nőket is találhat jól ismert hírességekkel, popsztárokkal, reality TV-sztárokkal, zenészekkel, modellekkel és hollywoodi színésznőkkel.

Tanul További információ a VividCelebről itt.

Előnyei:

 • Hozzáférhet az összes tartalomhoz és hálózathoz
 • Exkluzív szexbotrányok
 • Érdekes kategóriák
 • Megfizethető előfizetési csomagok
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • A nem tagoknak nincs elérhető előnézetük
 • A könyvtár nem olyan nagy
 • Néhány exkluzív videó érhető el

# 8 - Uplust  

uplust követni

Az Uplust a teljes kollekcióját ingyenesen biztosítja. Igen, nem kell semmit költenie, és nem kell külön költenie a legdurvább anyagok megragadására. A pornórajongók egy helyen élvezhetik a teljes meztelenséget, amatőr filmeket, páros szexet és még sok mást. Valójában élete egész idejében rángathatja és fecsegheti ezeket a közösségi média szupersztárokat. A fellépések nagyszerűek, a csajok pedig robbanékonyak. Minden bizonnyal mindenki izgatottan várja az Uplust.

Kövesse az Uplustot és annak teljes áttekintését itt.

Előnyei:

 • Ingyenes oldal pornófüggők számára
 • Különféle anyagok állnak rendelkezésre
 • Amatőr képek és videók
 • Tiszta webhely kialakítás
 • Kiváló válogatási funkciók
 • Rendszeres frissítések
 • Nagy közösség

CONS:

 • Regisztrálásra van szüksége

# 9 - CelebGate   

ünnepelni-1

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus híresség-rajongói webhely, és rendszerezetlennek találja, válogatási és szűrési funkciók nélkül. A kezdőlapon azonban van egy AZ index, egy születésnapi rovat a hírességek számára, és az aktuális frissítések listája.

Sőt, a webhelynek saját „Hall Of Fame”-je is van, valamint a legutóbbi blogbejegyzések. Egyedülálló „Fappening” szekciójuk is van, további magyarázó cikkekkel és kapcsolódó hírességekkel, mint például a Playboy és modelljeik. Ezen az oldalon minden modell felállítja életrajzát, és bepillantást enged az oldal tartalmába.

A CelebGate teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 10 - ProThots    

prothots népszerű

A ProThots.com egy pornográf oldal, amelyet az élet minden területén élő nőknek szenteltek. Ezek a hölgyek a vállalati világban, az oktatási rendszerben vagy akár a hírességek és a közösségi média iparágában dolgoznak. Mindenesetre a ProThots azt állítja, hogy professzionális szépségeket kínál a pornórajongóknak a legsebezhetőbb helyzetükben.

Valójában ez az oldal az amatőr pornográfia friss és új korszaka. A ProThot extrém és személyes felnőttfilmeket szállít különféle forrásokból. Ezzel készen kell állnia, és le kell nyűgöznie a Snapchat, a YouTube, az OnlyFans, a Patreon és egyebek sztárjaival és tartalmaival.

Nézze meg A ProThots teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Különféle filmek, képek és meztelen könyvtárak
 • Szinte az összes pornóműfajt tartalmazza
 • A közösségi média istennők itt vannak
 • A tartalom rendszeres frissítése
 • Profi és amatőr pornósztárok
 • Jó videó források

CONS:

 • Reklámok
 • A videólejátszó alap
 • Nincsenek speciális keresési lehetőségek

# 11 - EgoAllStars  

EgoAllStars fő

Ez az EgoAllStars.com webhely korlátlan számú híresség képpel és filmmel van tele, így ez egy fantasztikus módja annak, hogy kielégítse a gyönyörű emberek iránti vágyát. Ez egy kiterjedt összeállítás hollywoodi filmekben, televíziós műsorokban, hivatalos televíziós elfoglaltságokban, divatbemutatókban, valamint forgatókönyv nélküli és explicit felvételekből.

Nézze meg az EgoAllStars véleményét.

Előnyei:

 • Csodálatos videók hírességekről
 • Hűséges felvételek, csúszó csúsztatások és számos fotótípus áll rendelkezésre
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A reklámok bosszantóak

# 12 - AZNude  

aznudes

Ezért nagyszerű látni egy kiváló minőségű pornó weboldalt olyan híres hírességekről, mint az AZNude! Hogy tisztességes legyek, azon gondolkodtam, hogy ezek néhány elsőrangú webhely. Éppen ellenkezőleg, ez egy teljesen ingyenes webhely. Azonban a csiszolt és stílusos megjelenés, amely azt az érzést kelti, mintha egy luxusoldalon vagy, mást mond. Valójában ez az AZNude egyik jelentős eszköze.

Kattintson a az AZNude teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Rengeteg akt, szivárgás és őszinte lövés különböző hírességektől
 • Elképesztő pornók állnak rendelkezésre
 • A design stílusos és stratégiailag kényelmes a használata
 • A közvetítés ingyenes
 • A letöltés korlátlan és ingyenes
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Rengeteg idegesítő hirdetés
 • Rendszeresen vegyesen vannak pornók

Búcsúzó szavak

A Fapopedia az ínycsiklandó és izgató könyvtárak tömegével a fapolást teszi végső céljává. Az oldalon a közösségi média csajoktól, hírességektől és feltörekvőktől származó aktok kínálata hatalmasra nő, hogy a pornófüggők áradoznak róluk. Érdekes módon a Fapopedia mindegyiket összegyűjti, és egyetlen egyszerű, de egyértelmű helyen jeleníti meg. A pornórajongók imádni fogják az egyes modellek profiljában található pornóképek hangulatát és ízét. Nem csak ez, a források különböző oldalakról származnak, mint például az Instagram, Twitter, Patreon, Snapchat, OnlyFans és még sok más.

Jelenleg rengeteg izgalmas csemegét kaptak több mint 6000 modellel az adattárban. Minden baba exkluzív és kanos kiegészítéseket ad a galériának. Biztosan szeretni fogja, ha bepiszkolja a kezét ezekkel a csodálatos finomságokkal. Letöltések is elérhetőek ezen az ingyenes oldalon, és a Fapopedia segítségével bármihez hozzáférhet. Reklámblokkolókkal kell felvértezned magad, haver, mert a reklámok az utadba állhatnak. Azonban ez egy csodálatos menekülés volt itt a Fapopedia.net oldalon; a finomságok egyszerűen lenyűgözőek, változatos cicikkel és testalkatokkal szórakoztatnak. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére