Frissítve: 20. október 2021 -én

CelebritySlips

& TOP-12 Legjobb Celeb Aktok és Fappening-szerű webhely Hasonló a celebrityslips.com-hoz

Mutass nekem 12 alternatívát a CelebritySlips.com

CelebritySlips kezdőlap

Néha, amikor azt látjuk, hogy a pornó vagy a modellek mezítelenülnek, nem okoznak nagyobb izgalmat és izgalmat, mint korábban. Talán évek óta túl sok pornót nézünk, hogy a meztelenség már nem működik. De ne aggódjon, erre egy megoldásom van - a hírességek aktjai. Igen ez így van! A híres személyiségek magánéletébe való besurranás, az őszinte és íratlan szekrényhibák, vagy a strandra úszás sok hidegrázást okoznak. Szinte olyan érzés, mintha gyönyörű hölgyek ugratnák fel. Nem csoda, hogy a CelebritySlips kezd uralni a jelenetet, és felveszi az oldalára a pornó rajongókat.

Hivatalos URL: https://celebrityslips.com

A Fappening bloghoz hasonlóan a CelebritySlips is népszerű abban, hogy elképesztő őszinte felvételeket hoz nekünk hírességekről, és felgyújtja vágyainkat és fantáziáinkat néhány kedvenc sztárról, akiket imádunk. A Celebrity Slips egy ingyenes webhely, amely tökéletes azoknak, akik szeretnének egy kicsit megőrülni, és jól érezni magukat, miközben nézik a világ legnagyobb sztárjainak legújabb képeit. Ezek a hírességek hajlamosak kínos eseményekre öltözékükkel, és mindenki jól látja. Időnként a hírességek botrányos képeket vetnek fel a gálaesten vagy a vacsorán, de gyakrabban egyszerűen az utcán való tartózkodás során történtek.

Tehát, ha valami nem mindennapi dolog érdekli, az online celeb akták világa új ízeket nyit meg. Sok képet a paparazzik készítettek, és ez az egyik fő oka annak, hogy az emberek szeretnek itt böngészni. Jelenleg nem áll rendelkezésre kiterjedt adatbázis, mert a weboldal viszonylag új. De gyakran hoznak új anyagokat, így folyamatosan felfedezheti a frissen főzött aktokat.

Celebrity NipSlips, Upskirts, Cameltoes, and Flash Pussies at CelebritySlips

A hollywoodi sztárok felvillantása és leleplezése a megszokott ügy a CelebritySlips -en. Annak ellenére, hogy ezeknek a hírességeknek sok pénzük és világhírük van, szívesen mutatnak vonzó testalkatokat.

Talán mégis így váltak híressé. Ki tudja? Bár a szándékos aktok nem fordulnak elő túl gyakran, elkerülhetetlen „baleset”, hogy időnként felvillan egy villanás. A lopakodó paparazzik miatt az emberek megpillanthatják a gyönyörű és ikonikus női intim pillanatokat (például a mellbimbók szivárgását, a szűk szamarakat, a tevéket és a tangavillantásokat).

Vannak népszerű videoklipek, amelyek meztelen és szexjeleneteket tartalmaznak. Sok felhasználó olyan szemtelen képeket is közzétett, amelyek olyan hírességeket tartalmaznak, mint Gigi Hadid, Kendall Jenner, Emma Watson, Sophie Turner és Britney Spears. Ez az oldal szörnyű szupersztár -öröm túlterheltségét kínálja, szörnyű szerencsétlenségekkel, ragyogó farmerral, sokkoló felsőruhával és botrányos nemi képekkel. Valójában a CelebritySlips kollekcióban szereplő fényképek közül alig néhány látható nyilvánosan. Mindannyian tudjuk, hogy a hírességek jelentős összegeket költöttek annak biztosítására, hogy kiszivárgott képeiket vagy szexbotrányaikat ne jelenítsék meg a hírekben.

Szerencsére a CelebritySlips bejárta az internetet, és csúnya és soha nem látott fotógalériákat hozott rajongóinak. Sajnos azoknak a felhasználóknak, akik rendkívül leleplező és erotikus dolgokat szeretnének találni, fel kell készülniük a csalódásra. Tudjuk, hogy a hírességek nem kockáztatják meg, hogy rögzítsék magánéletüket, így itt csak több ruhahibát láthat. Nyers felvételekkel és kifényesített kamerás munkával mindenki jól fogja érezni magát itt, aki többet szeretne megtudni kedvenc hírességeiről.

Egyszerű és funkcionális CelebritySlips weboldal -tervezés

CelebritySlips fő

A CelebritySlips csodákat tett, és elérte azt a figyelemre méltó teljesítményt, hogy ötvözi a teljesítményt a könnyű használattal. A tartalom bemutatása valóban bonyolult, szemben a bonyolult vagy fejlett megközelítésekkel. Általánosságban elmondható, hogy a cuccok jól megjelennek. A tartalom egy része azonban világos témát mutat, amelyet talán sötétebbel készítettek, hogy harmonikusabb legyen. A főoldalt díszítő gyönyörű hölgyek minden bizonnyal megragadják a legszkeptikusabb látogatók kíváncsiságát is.

Mindent elérhet profil létrehozása nélkül, és minden dolog teljesen ingyenes. Függetlenül attól, hogy több kép mennyire homályos, találhat mellbimbókat, puncikat és seggvillákat. Vannak, akik pusztán ruházaton keresztül mutatkoznak be, akár tévedésből, akár szándékosan. Persze, a tartalom itt meglehetősen szerény a pornóhoz és a pornókép-oldalakhoz képest, de így is nagyon érzéki-rángatózásra érdemes anyag! A CelebritySlips valóban dicséretet érdemel, mert ezeket a felvételeket az interneten gyűjtötte össze, hogy a nézők könnyen hozzáférhessenek a lenyűgöző hírességek gyönyörű és szexi galériáihoz.

A CelebritySlips tartalmai

Jelenleg a CelebritySlips nyolc különböző részből áll, és mindegyik különböző hírességeket tartalmaz. Meglepődve látom, hogy ez az oldal még azt is zavarja, hogy a szervezetet beépítik az oldalukra. Most kényelmesebb és könnyebb böngészést végezhetünk a hírességek aktjaival. Minden gyűjtemény különböző mennyiségű fényképből áll össze, blogbejegyzés stílusban. Még az érték és a minőség is ésszerűen kiváló, bár hajlamos sokat változni. A listán számos ismert szórakoztatót, tévés személyiséget, zenészt és énekest láthat.

 • Átlátni
CelebritySlips átlát

Az Átlátszó kategória fantasztikus gyűjteménye hírességeknek, akik átlátszó ruhákat, felsőket, bikiniket és ruhákat viselnek. Ez nem teljes frontális meztelenséget ad, hanem bepillantást gyönyörű testükbe. Az átlátszó galériák viszketik a fantáziádat, és még inkább vad fantáziákat váltanak ki. Néhány dolog, amit ebben a részben találtam, Lottie Moss, átlátszó felsővel, és mutatja a mellbimbóit, ahogy London utcáin jár. Ott volt Miley Cyrus is, aki felfedte a mellbimbóit, miközben átlátszó felsőt visel. Végül Rita Ora volt a hálószemű ruhájában, és te is megnézheted a hatalmas cicákat. Annyi minden vár itt rád; feltétlenül nézd meg!

 • Tevepata
CelebritySlips teve

Maga a név Cameltoe, így rengeteg tevere kell számítani itt -ott. Az emberek biztosan valóra váltják álmaikat, Amy Gibson, Selena Gomez és Jessica Albával, többek között izgalmas szépségekkel, a bugyijukba bújva és értük gyűrődve. Ezek a fiatal hölgyek szexi fürdőruhát vagy nagyon szűk nadrágot viselnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a palacsinta popsiját és a tevéket lássák az öltözékükön keresztül! Láttam, hogy Hailey Baldwin és Hayley Roberts Hasselhoff felfedik lédús tevéit, miközben őszintén járnak az utcákon. Vannak fényképek Amber Heardről és Nicole Williamsről, akik szintén bikinit viselnek, és tevepálcájukat piszkálják Miami strandján úszva.

 • Szoknyavadászat
CelebritySlips upskirt

Érezze jól magát itt, ha a CelebritySlips Upskirt kategóriájában számos híres felvonós képet böngész. Ezeket a felső szoknyás képeket a tökéletes pillanatban rögzítették, és ingyenesen elhelyezték a gyűjteményben. Az itt található fényképek egy része az autójukon készült felvételek, színpadi interjúk stb. Bizonyos esetekben a hírességek elhagyják járműveiket, hogy felfedve csábító lábukat, felemeljék ruhájukat, amikor kilépnek. Ha játékosabbnak érzik magukat, akkor egy kicsit több bőrt és lábat jelenítenek meg a színpadon.

De semmi sem meglepőbb annál, hogy ismerjük a nevezetes hölgyek számát, akik teljesen fehérnemű nélkül mentek ki, ellentétben a közfeltevéssel! Láthattad a privát területük minden egyes részét, és ez fűszerezi a dolgokat! Itt biztosan nincsenek leütések, így biztosíthatom, hogy teljesen le fogsz döbbenni. Minden kép valóban hiteles, és a merészség lenyűgöző. Néhány híresség, akiket megnéztem, Charlotte McKinney és Scout Willis volt, amint Hollywoodban sétálnak. Ott volt Madison Beer is, aki egy díjátadó során őszintén megörökítette a szoknyát.

 • Félig meztelen
CelebritySlips topless

Melleket akarsz? Talán a CelebritySlips Topless szekciója segíthet neked. Ez a rész akár szándékos, akár őszinte felvételeket készített, összegyűjtötte a hírességek összes cicáját, bárhová is mentek. Így van, soha nem tudhatod, mikor történik a szekrény meghibásodása, de a gyors paparazziknak köszönhetően élvezhetjük a fantasztikus látványt.

Heidi Klumról félmeztelen képek készültek, miközben Mexikóban tartózkodott. Miley Cyrus is csúnya dolgokat művel Olaszországban volt barátnőjével, Caitlynnn Carterrel. Láttam Melanie Brown galériáit meztelenül egy üdülőhelyen, míg Natasha Hamilton azt hitte, hogy ő a miami tengerpart tulajdonosa, mivel hanyagul ment topless. Végül ismét láttam Rita Orát, aki félmeztelenül megy az ibizai nyaralásra - határozottan nem bánja, ha kiteszi előttünk gyönyörű testét!

 • Mellbimbó csúszik
CelebritySlips nipslip

A CelebritySlips kategória következő helyén a NippleSlips található - olyan hely, ahol mindenféle szórakoztató tartalmat találhat, például csinos színésznőket, akiknek éppen kínos szekrényhibájuk volt, és a melleik le voltak téve. Ezeket a fényképeket strandokon, több helyszínen és más körülmények között készítették, beleértve egy filmfesztivál vagy díjátadók kifutóját. Néhány híres név, amely azonnal eszébe jut, többek között Jennifer Lawrence, Nicole Kidman, Cardi B stb.

Megnéztem néhány népszerű galériát, mint például Bella Hadid akaratlan csípése a Victoria's Secret kifutópálya -show során. Ott volt Nicole Williams is, akinek volt egy csipetnyi fotója, miközben egy privát bulit élvezett. Ráadásul Bella Thorne szuper dögös volt a csúsztatásában, miközben kint sétált Olaszország utcáin.

 • Bikini
CelebritySlips bikini

Ohh, személy szerint szeretem ezt a kategóriát, mert a hírességek bikinit viselnek a tengerparton vagy az üdülőhelyen. Ezek játékosan sétálnak és úsznak; szinte láthatod, hogy a punci kitesz anélkül, hogy tudnák. Emily Ratajkowski és Pia Mia Perez galériáit böngészem; szexi bikini nadrágot viseltek a tengerparton. Emellett a kedves Alexandra Daddario és Candice Swanepoel napozás közben mutatják meg gyönyörű testüket. Végül Emma Watson mer szexi bikinit viselni úszás közben.

 • Ass Flash
CelebritySlips segg villan

Nos, már a név alapján is arra utal, hogy milyen tartalmat vár el innen. Szamár ide, szamár oda, szamár mindenhova! Készüljön fel Daisy Lea fantasztikus seggképeinek megtekintésére, miközben a fotózással van elfoglalva. Ott van Stephanie Claire Smith is, csodálatos szamárral és finom tevepamaccsal, miközben sétál Sydney -ben. Végezetül, a mindig gyönyörű Izabel Goulart őrült dögös tangát visel, és megmutatja teljes hátsó seggét!

 • Punci csúszik
CelebritySlips punci

Talán a PussySlips a CelebritySlips legvitatottabb és legbotrányosabb kategóriája. Azt hiszem, ezt nem kell tovább magyaráznom, és csak élvezem a PussySlips ízletes tartalmát. Egy ideig próbáltam ellenőrizni ezt a részt, és találtam Farrah Abrahamot, amikor a punci-villanását a cannes-i divatesemény során kapták el a bütyökön. Még Bleona Qereti is meztelen és punci villog a tengerparton, és Paris Hilton véletlenül elkapta a punciát egy rangos divateseményen. Végül félelmetes felvételek készültek Írország Baldwinról, miközben élvezték a bulit - öntudatlanul kitette punciját a világnak, és ízletes pillantást kaptunk.

A CelebritySlips előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Korlátlan letöltés
 • A képek kizárólag a weboldalon találhatók
 • Rengeteg kategória, és mindegyiknek fantasztikus gyűjteménye van
 • Ingyenes használatra
 • Blog típusú stílusú galériákkal rendelkezik
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Hirdetések és előugró ablakok
 • Nem túl nagy adatbázis

A TOP 12 legjobb Celeb meztelenség és Fappening-szerű webhely, hasonló a CelebritySlips.com-hoz:

# 1 - ScandalPlanet

ScandalPlanet fő

Olyanok számára, mint én, akik élvezik az efféle dolgokat, egyetérthetünk abban, hogy nincsenek szexuális felvételek, explicit képek vagy paparazzi felvételek, amelyek nem magával ragadóak. Így az olyan oldalak, mint a ScandalPlanet.com, hasznosak az ilyen botrányos elemek megosztásához.

Számos felismerhető szupermodellje, zenésze, színésznője és közösségi média sztárja van, köztük szuggesztív pózokban és a nyilvánosság számára kitett felvételekben. A ScandalPlanet a maga nemében a leghálásabb weboldal, amely alapos betekintést nyújt a sztárok intim életébe. Szóval, bármilyen furcsaságba is keveredik, itt mindent felfedezhet: meztelen felvételeket, meztelen képeket, nyílt filmeket és a legújabb piszkos hírességek online vitáit.

Íme a ScandalPlanet teljes áttekintése

Előnyei:

 • Rengeteg szexbotrány és meztelen kép
 • Könnyen használható és egyszerű navigáció
 • Sok híresség szerepelt
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Minden tartalom informatív, és hírességek leírásával érkezik

CONS:

 • Vannak hamis videók és képek
 • HTTP titkosított webhely
 • Letöltés nem áll rendelkezésre
 • Néhány harmadik féltől származó webhely

# 2 - CelebJihad

celebjihad

Annak ellenére, hogy a világon egyre több celeb pornográfiai weboldal található, alig van néhány olyan weboldal, amely annyira érdekes és eredeti, mint a CelebJihad. Nem tudom, hogyan végződik ez az oldal így, de nem mondom, hogy szörnyű. Valójában nagyszerű! Amikor megnézem a történetet arról, hogy a CelebJihad hogyan alakította ki a koncepciójukat, úgy tűnik, hogy finomságot és kellemes érzést nyújtanak.

A CelebJihad számos lényeges elemet ötvöz, hogy a vendégek és a tagok fantasztikus hírességélményben részesüljenek. Csupasz mellkasú hírességek képei keverednek a csupasz cikkek mellett, amelyek meztelenségüket gyászolják a képernyőn. Bár a honlapon olvasható írás valószínűleg több embert is elriaszt, az oldalon található tartalom a leghíresebb szexuális képek, perverz erotikus filmek és mindkettő egyike.

Előnyei:

 • Elképesztő hírességtartalom
 • Vannak továbbfejlesztett filmek a kiváló minőségű felbontáshoz
 • Több ezer elérhető hollywoodi híresség, modell és más médiaszemélyiség
 • Humoros történetek
 • Különleges stílus

CONS:

 • A design frissítést igényel
 • Néhány ember meglehetősen sértőnek találhatja a humort
 • Kevés hirdetés

# 3 - CelebGate

ünnepelni

Azok számára, akik jó szórakozást szeretnének nézni a forró (és kiszivárgott!) Hírességek fotóin, nézze meg a CelebGate hatalmas gyűjteményét, amely sok elérhető kedvencet tartalmaz. Ezenkívül bónuszokkal is rendelkeznek, mint például blogok és az egyedi Playboy modellek számára fenntartott rész. A weboldal naponta frissíti tartalmát. Forrásaik nagy része paparazziképekből, különböző promóciókhoz készült fotózásokból, Instagram -klipekből és leginkább a kiszivárogtatott képekből származik, amelyek nem a nyilvánosság számára készültek.

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus hírességek rajongói oldala, és rendezetlennek találja, a rendezési és szűrési funkciókkal. A kezdőlap azonban tartalmaz egy AZ indexet, egy születésnapi részt a hírességek számára és a frissítések aktuális listáját. A weboldalnak saját „Hall Of Fame” -je is van a legújabb blogbejegyzésekkel együtt. A Playboyhoz és modelljeikhez hasonlóan egyedi „Fappening” szekciójuk is van néhány magyarázó cikkel és kapcsolódó hírességekkel. Ezen az oldalon minden modell beállítja életrajzát, és bepillantást enged a webhely tartalmába.

CelebGate kritika itt.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 4 - AdultDeepFakes

AdultDeepFakes

Manapság a legjobb híresség -akt -webhely megtalálása bonyolult és kihívást jelenthet. Egy csomó idegesítő felugró ablak itt-ott, és csak néhány tartalom, elég kiábrándító a fap. Mindannyian tudjuk, hogy nem minden nap lát új szivárgásokat ezekből a híresség szukáiból, jó dolog, hogy vannak alternatívák. A AdultDeepFakes lenyűgöző, hírességekről szerkesztett fotókat és videókat kínál, amelyek túlságosan csípősnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek. Annak ellenére, hogy Deepfake -ekről van szó, még mindig jó menni, amikor meztelenül és félve képzeli el kedvenc bálványát.

Előnyei:

 • A hírességek híresek és nagyon szépek
 • Több ezer kép és videó tárolva
 • Az elrendezés intuitív

CONS:

 • Hirdetések és előugró ablakok

# 5 - NudoGram

NudoGram

A NudoGram egy pornó weboldal, amely elsősorban hírességeket és kedvenc hollywoodi sztárjaid meztelen szivárogtatását szolgálja. Amit észreveszek ezen a Fappening webhelyen, az a tervezése és beállítása. Minden jól szervezett, és megvalósítja a címkézési rendszert. Ez azt jelenti, hogy kereshet és megtalálhat a preferenciáihoz kapcsolódó konkrét tartalmat. Most nem kell minden felesleges tartalmat átélnie ahhoz, hogy megtalálja, amit keres. Mivel a NudoGram már az Ön kényelmét szolgálja.

Előnyei:

 • Ingyenes használatra
 • A tartalom nem zsúfolt és nem jól szervezett
 • Nagyon hatékony a használata
 • Rengeteg elképesztő tartalom
 • A legnépszerűbb híresség -szivárogtatásokat és exkluzív fényképeket tartalmazza

CONS:

 • Reklámok és bosszantó előugró ablakok

# 6 - MrDeepFakes

MrDeepFakes

A MrDeepfakes új ízt hoz a hírességek aktjainak világába. Maga a név alapján ez az oldal hamis és szerkesztett celeb videókat és képeket tartalmaz. A technológia jelentős fejlődésével napjainkban már nem jelent problémát valódi botrányok és kifejezett fotók készítése mindenki örömére. A MrDeepfakes rendszeresen frissül, és különböző A-listás hírességek gyűjteményeiben található.

Előnyei:

 • Hírességek nagy könyvtára
 • A navigáció megértése viszonylag egyszerű
 • Rengeteg tartalom
 • Sötét téma elrendezés

CONS:

 • Kevés videó van rossz minőségű felbontásban
 • Néhány albumnak zavaros címei vannak
 • Néhány hirdetés

# 7 - HírességekRoulette

Roulette meztelen celebek

Végül egy nagyszerű weboldal, amely a legforróbb hírességek képeinek és videóinak keverékét mutatja be tévéműsorokból, filmekből, dokumentumfilmekből és sok más forrásból. Várható, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket élvezheti. És amikor jót mondok, forrónak, csábítónak és merésznek gondolom. Több ezer rendelkezésre álló tartalom érhető el a CelebsRoulette webhelyen, és lehet, hogy egy gyors szünetet kell tartania a munkában, hogy mindent egyszerre élvezhessen.

A CelebsRoulette pontosan tükrözi a webhely címét. Jeleneteket és képeket tartalmaz tévés személyiségekről, hollywoodi sztárokról, újságírókról, szexuális modellekről vagy a legőszintébb szexi pózokról. Valójában sok hollywoodi és filmsztár jelenik meg a CelebsRoulette kollekcióban. Rendben, fogadjuk el egyszerűen, hogy a CelebsRoulette nem vonz annyi látogatót, mint más webhelyek, például a RedTube vagy a Pornhub. Ennek ellenére továbbra is kínál néhány izgalmas előnyt, amelyet mások nem tudnak nyújtani.

Vessen egy pillantást a CelebsRoulette felülvizsgálatára.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárogtatott fotót és videót
 • Csábító jelenetek különböző forrásokból
 • Csodálatos keresési funkció
 • Rengeteg weboldal funkcióval rendelkezik
 • Sok kategória közül lehet választani
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Végrehajtja a felhasználói minősítést

CONS:

 • Az előugró ablakok és a bosszantó hirdetések rengeteg
 • Megszakadt linkek
 • Nem kizárólagos tartalom

# 8 - AZNude

aznudes

A filmek és a tévéműsorok fantasztikusak, de van valami érdekes és izgalmas, amikor látod, hogy szeretett hírességed színésznője elcseszi az egyik kedvenc filmedet. Persze sokunknak húsdarabok vannak kitéve a pornó videókban, mint valami izgalmas dolog, és élvezzük a kifejezetten kifejezett tartalmat. Ugyanakkor sokan mások is folyamatosan keresik ezt a hírességi tartalmat.

Ezért nagyszerű látni olyan hírességek kiváló minőségű pornó webhelyét, mint az AZNude! Őszintén szólva az volt a benyomásom, hogy ezek néhány csúcsszintű webhelyek. Éppen ellenkezőleg, ez egy teljesen ingyenes webhely. A csiszolt és stílusos megjelenés azonban mást mond, ami azt az érzést kelti benned, hogy luxusoldalon vagy. Valójában ez az AZNude egyik jelentős eszköze.

Itt egy AZNude értékelés.

Előnyei:

 • Rengeteg akt, szivárgás és őszinte lövés különböző hírességektől
 • Elképesztő pornók állnak rendelkezésre
 • A design stílusos és stratégiailag kényelmes a használata
 • A közvetítés ingyenes
 • A letöltés korlátlan és ingyenes
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Rengeteg idegesítő hirdetés
 • Rendszeresen vegyesen vannak pornók

# 9 - EgoAllStars

EgoAllStars

Ez az EgoAllStars.com webhely korlátlan számú híres híresség képével és filmjével van tele, így fantasztikus módon teljesítheti a gyönyörű emberek iránti vágyát. Ez egy átfogó összeállítás a hollywoodi filmekben, televíziós műsorokban, hivatalos televíziós eladásokban, divatbemutatókban, valamint le nem írt és kifejezett felvételekből.

Bár kevés klip van meztelenül vagy szerelmesen, többen professzionálisan készített sorozatokat használnak a televíziós epizódokból és a sikerfilmekből. Ezenkívül az EgoAllStars számos fényképet tartalmaz hírességekről, mind tompán, mind őszintén, mind gyengén.

Előnyei:

 • Csodálatos videók hírességekről
 • Hűséges felvételek, csúszó csúsztatások és számos fotótípus áll rendelkezésre
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A reklámok bosszantóak

# 10 - Egotasztikus

egotasztikus

Az Egotastic egy híresség -pornó weboldal, amely elsősorban hírességeket és kedvenc televíziós és filmsztárjainak meztelen szivárogtatásait szolgálja. A hírességek képeivel kevert cikkstílust használja központi koncepcióként, hogy egyedi hangulatot adjon a nézőknek. Az Egotastic különféle tartalmakat tartalmaz, amelyek általában videókból, képekből és még sok másból állnak!

Előnyei:

 • A hírességek híresek
 • Csodálatos cikkek, amelyeket elolvashat
 • Kiváló kaliberű cucc
 • Pornó videók vannak benne

CONS:

 • hirdetések
 • Néhány kedvenc hírességem nincs a listán

# 11 - FullXCinema

FullXCinema

A FullXCinema egy teljesen hozzáférhető celeb meztelen oldal, amely híres szexuális és erotikus jeleneteket hoz létre. Fantasztikus pornót és klipeket találhat filmekből, amelyek minden bizonnyal egyedi csábítást és örömet okoznának. Semmi sem győzheti le azt az elégedettséget, hogy kedvenc sztárjait meztelenül látja, és gubancossá válik társtársaival. Most végre abbahagyhatjuk a képzelődést, hogy elbasznak és teljesen meztelenek lesznek, mert a FullXCinema kiváló tartalmat hozott ránk.

Előnyei:

 • Szexuális jelenetek és pornószerű videók
 • Közösségi funkciókkal és minősítési funkcióval rendelkezik
 • Igazi szex hírességektől

CONS:

 • Néhány törölt tartalom
 • Hirdetések és előugró ablakok
 • Kevesebb híres sztár van a listán

# 12 - Nudográfia

Nudográfia

A nudográfia egy másik híresség -pornóoldal, amely teljesíti az összes szexuális fantáziáját a hírességekről, modellekről és tévés személyiségekről. Erőforrásaik nagy része paparazziból, fotózásokból, közösségi médiából, és különösen nyilvánosságra hozott képekből származik, amelyeket nem szabad nyilvános fogyasztásra szánni. Valóban nagyszerű keveréke van a tartalomnak, amelyet mindannyian szeretni fogunk - különösen a mai legforróbb hírességek részéről!

Előnyei:

 • Részletes információk a hírességekről
 • A témák egyediek, és rengeteg
 • Hiteles celeb aktok

CONS:

 • A weboldal elrendezése némi javulást eredményezhet
 • Néhány híresség, akiket szeretek, nem szerepel az adatbázisban

Elvitel

Itt nem várható nehézség, mert a CelebritySlips tökéletes működését tervezték. Valójában a platform egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a webhely által tárolt tartalom-ez azt jelenti, hogy a CelebritySlips nem adja át másoknak, hogy csak bizonyos képeket töltsön le vagy böngésszen. Láthatja, hogy az oldalon vannak előugró ablakok és hirdetések. De tudjuk, hogy a hirdetések meglehetősen szabványosak, mivel teljesen ingyenesvé teszik a webhelyet. Mindenesetre nem zavarják túlságosan őket, így több mint hajlandó vagyok elviselni őket.

Összességében a CelebritySlips egy nagyszerű webhely, amely számtalan felvételből kifejezett vagy részben meztelen képeket tartalmaz kiemelkedő szórakoztató személyekről. Egy helyen szervezik őket, hogy a nézők értékeljék. Rengeteg szép dolgot láthat itt, és ezt megteheti anélkül, hogy fizetne. Nem tudom, mit kell még mondanom, hogy meggyőzzem a CelebritySlips látogatásáról, de nincs vesztenivalója

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére