Frissítve: 11. augusztus 2022

CelebMasta

& 12 legjobb ingyenes kiszivárgott meztelen celeb, híresség pornóoldal, mint a celebmasta.com

Mutass 12 alternatívát a Celebmasta.com számára

CelebMasta fő

Ahh, hírességek. Az életük elég lenyűgöző, nem igaz? A celebek élete tele van pletykákkal, hírekkel, botrányokkal, és nem meglepő, hogy mindenki szeret böngészni a sztárok meztelen oldalait és az oldalakat böngészni, mert ez rengeteg olyan hírességet hoz magával, amit ritkán látni a mainstream médiában. A CelebMasta egy másik meztelen celeb oldal, amelyet a múlt héten mutattak be nekem a barátaim. Kicsit másképp működik, mint a többi sztármeztelen webhely, de összességében fantasztikus tartalmat tartalmaz. Tele van mindennel, amit szeretünk szeretett hírességeinkben, a személyes élettől, pletykáktól, botrányoktól stb. Lássuk, mit tartogat számunkra a CelebMasta az alábbiakban.

Hivatalos URL: https://www.celebmasta.com/

Szórakoztató celeb pletykák és botrányok a CelebMastában

Sokan közülünk, ha nem mindannyian, a hírességek és vitáik megszállottjai vagyunk. Bármilyen információ vagy pletyka szivárgott ki róluk az interneten, folyamatosan futunk rajta. Talán eltekintve nagyszerű műsoraiktól, filmjeiktől és interjúiktól, szeretett sztárjaink magánélete annyira lenyűgöző és érdekfeszítő. Éppen ezért a meztelen hírességek és a hírességekkel kapcsolatos oldalak, mint a CelebMasta, egyre nagyobb figyelmet kapnak a kíváncsi közönség körében.

Az emberek végre élvezhetik a különböző kérdéseket, botrányokat, pletykákat, a legfrissebb híreket és mindent, ami a hírességekről szól világszerte. Ezt a webhelyet a legszebb és legkedveltebb szupersztárok szórakoztatásának, vitáinak, történeteinek és aktuális eseményeknek szentelték. Mindannyian tudjuk, hogy a hírességek munkája gyakran tele van havi megjelenésekkel, filmekkel, tévésorozatokkal, fényképes eljegyzésekkel és egyéb kötelezettségekkel.

E fellépések, eljegyzések a főműsoridőben a tévében és a fősajtóban fellépő élő fellépések során sokan a legtöbb szexi ruhában mutatkoznak, vagy romantikus életükről beszélnek. Természetesen ezek az események és történetek elég érdekesek a követőik körében.

Ami azt illeti, a múltban voltak olyan esetek, amikor híres emberek kiszivárogtattak celebekkel kapcsolatos videókat vagy meztelen képeket. Még jó, hogy az ég küldött minket CelebMastával. Végül eltölthet egy hétvégét mocskos fantáziáival és hollywoodi rögeszméivel egyetlen, kényelmes helyen.

A webhely navigációs tapasztalatai

CelebMasta jennifer

A CelebMasta használata meglehetősen egyszerű és könnyen érthető. Az oldal böngészésével kapcsolatos felhasználói élményeim meglehetősen kedvezőek, annak ellenére, hogy több ellentmondást is észrevettem. Néhány alapvető funkcióval rendelkezik, beleértve a kategóriákat és a keresési lehetőségeket. Mindezeket a dolgokat könnyedén, könnyedén megteheti. Eddig nem tapasztaltam késéseket vagy pufferelést a tapasztalataim során. Ezenkívül a CelebMasta tárolja a hírességek listáját, A-tól Z-ig rendezve – nyugodtan nézze meg.

A nagyobb kényelem érdekében a CelebMasta általában bejegyzéseket tett közzé hírességek listája helyett, mint manapság más meztelen hírességeket tartalmazó webhelyek. Így a legfrissebb frissítések és a hírességek pletykái között böngészés sokkal jobb és könnyebben elérhető. Az itt elérhető bejegyzések mindegyike fantasztikus tartalommal rendelkezik, általános áttekintéssel és linkekkel. Oda-vissza lépkedhet, böngészhet, kihagyhat néhány bevezetőt – ami tetszik. Ráadásul ami a CelebMastában a legjobban lenyűgöz, az a tisztasága és az egyszerűsége. Minden, amit a képernyőn lát, meglehetősen tiszta, és minimális szinten tartják a hirdetéseket. Természetesen nem zavarja túl a figyelmet, és nem szakítja meg a teljes böngészési élményemet.

A-tól Z-ig Hírességek a CelebMasta-nál

CelebMasta az lista

A CelebMasta hírességek listája hatalmas. Sok időbe telt, míg a legutolsó oldalig böngésztem, hogy lássam a végét. A CelebMasta összegyűjtötte Hollywood legnagyobb neveit, valamint számos legmenőbb zenész, közösségi média influencer, modell, énekes és tévés személyiség. Természetesen rengeteg híresség van itt, és egy életbe telhet, mire befejezi.

Ezen kívül minden etnikum és egyéb izgalmas dolgok is képviselve voltak. Más szóval, az itt látható hírességek nemcsak hollywoodi színészek vagy modellek, hanem még a sport, a rádió és más releváns területek is képviseltetik magukat itt. Megtalálhatja kedvenc röplabda dögöseit, vagy néhány teniszezőt rövid szoknyájukban, akik agresszíven játszanak. Ez nem elég, a magánéletükkel kapcsolatos botrányos pletykák, viták és egyéb kérdések is megtalálhatók. Hát nem érdekes? Kit érdekel a sport, ha izgalmasabb az élete.

Sőt, a CelebMasta minden híressége rendelkezik listákkal, amelyek általában rövid információkat tartalmaznak róluk szóló cikkekről vagy a legfrissebb hírekről. Ehhez a tartalomhoz csatolt fényképek, videók, filmklipek stb. Más szóval, könnyedén elolvashatja a részleteket a támogató galériákkal és videókkal együtt. Mintha steaket ennénk egy pohár vörösborral, hogy az egész vacsorát kiegészítsük. A CelebMasta határozottan valóra váltotta a Celeb-fantáziáimat.

Változatos tartalom az oldalon

 • Meztelen Celeb Snapchat
CelebMasta meztelen celeb

Nagyon örülök, hogy Snapchat tartalmat látok a CelebMastán. Rengeteg volt belőlük, és az oldal még gyakran frissíti is a területet. Ennek a szakasznak vannak alkategóriái, amelyeket élvezhet, és mindegyik gyönyörű és csábító. Némelyikük még NSWF is, ezért jobb, ha óvatosnak kell lenni. A CelebMasta rengeteg aktot és más explicit pillanatfelvételt tárol a Snapchat kategóriában, így egészen biztos vagyok benne, hogy mindent élvezni fogsz, miközben bóklássz.

 • Híres erotikus filmek
CelebMasta videók

Ez a kategória meglehetősen népszerű és egyértelmű. Hollywood történetének legjobb filmjeit tárolja, és csak néhány jelenetet tartalmaz forró, csábító jelenetekkel. Képzelje el kedvenc hírességeit meztelen fürdőkádas jelenetekben vagy valódi szexjelenetekben sztártársaival. Ráadásul olyan híresség pornósztárokat is nézhet, akik évek óta jól ismertek a felnőtt szórakoztatóiparban. A CelebMasta minden típusú filmet itt gyűjtött össze, így a rángatózó munkamenet már fel van csomagolva.

 • Híres aktok, pletykák, botrányok és egyebek!

Ha szeretné olvasni a legfrissebb pletykákat, frissítéseket és botrányos híreket kedvenc hírességeiről, ez a legjobb rész az Ön számára. Ha azonban felkeresi ezt, azt gondolhatja, hogy ez egy hivatalos híroldal, mert sok itt található bejegyzés legitim cikknek tűnik, rengeteg tartalommal és egyéb szórakoztató dolgokkal. Általában a legmenőbb pletykahíreket, hírességekről készült legmenőbb fotókat és új pletykákat találhat az interneten. Tehát, ha eléggé érdekli az elképesztő csatolt képekkel és videókkal ellátott cikkek olvasása, akkor lehet, hogy elragadja ezt a részt.

 • Gyönyörű YouTube-befolyásolók
CelebMasta influencerek

Manapság a YouTube már tele van influencerekkel. Vannak, akik csínytevők, sminkguruk, életvloggerek és még sok más. Míg néhányan a szikla alatt élnek, rengeteg YouTube-felhasználó merész és feltűnő személyiség. Mindent megtesznek azért, hogy népszerűséget és követőket szerezzenek. Sőt, legtöbbször drámát és botrányt kreálnak, hogy felkeltsék a nézők figyelmét. Nos, ez elég meggyőző, hiszen sokan kíváncsiak is rá. Tehát a CelebMasta gondoskodott arról, hogy értesüljön ezen influencerekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről és botrányokról.

Ráadásul a CelebMasta még azon túl is, hogy híreket kapjon ezekről az emberekről. Amikor utaznak, strandra mennek, vagy csak sétálnak New York forgalmas útjain, ezen az oldalon minden kép és videó megtalálható az adatbázisában. Ezenkívül ez a rész olyan aktokat és más felvételeket is tartalmaz, amelyekre ezek az online hírességek készülnek. Csúcskategóriás gyűjteménye van az online szórakoztató aréna legjobb neveitől.

 • blogok
CelebMasta blogok

Talán a blogok a legizgalmasabbak a CelebMasta gyűjteményben. Miért? Nos, ez elég informatív, és a cikkek is nagyon lebilincselőek. Egyedi és lenyűgöző történeteket írnak hírességekről, és én inkább fotókat és videókat böngészve élveztem őket. Mindig jó áttekintést olvasni, mint egyszerűen a tartalomhoz menni. A történetek cikáznak a fejemben, és az biztos, hogy ez rád is ugyanilyen hatással van. Ezenkívül az itteni blogok meztelenséget tartalmaznak. Tehát nincs helye több kifogásnak, hogy ne ellenőrizze ezt.

A CelebMasta növekvő és virágzó gyűjteménye

CelebMasta gal gadot

A CelebMasta minden nap folyamatosan növekszik, így várhatóan gyakori tartalomfrissítések lesznek. Rengeteg hírességhez kapcsolódó pornót, videót, képet és egyebeket fog élvezni. Ha úgy gondolja, hogy nem áll rendelkezésre elegendő galéria és videógyűjtemény ezen az oldalon, akkor várjon egy hetet, és több ezer új tartalommal fog megjelenni. A tartalom nagy része NSFW, ezért jobb, ha győződjön meg arról, hogy senki sem figyel, különben bajba kerülhet. Vannak itt SWF-cuccok is, így ha valaha is szüksége van egy adag hírességre reggel munka közben, gyorsan ellenőrizze a CelebMastát, töltse fel energiáját, és tegye tökéletessé a napot.

Mindeközben a CelebMasta a szórakoztatóipar néhány újoncát is felvonultatja, így új arcok is felbukkannak majd az oldalon. Valójában ez nagyon jó, mert te és én új hírességeket fedezünk fel, akik átveszik a rivaldafényt. Talán találunk majd új szerelmeseket és hírességek rögeszméit. Szóval, akit lenyűgöz a hírnév kaotikus világa, hollywoodi színésznők, tévés személyiségek, modellek, sportsztárok és még sok más, akkor a CelebMasta a kedvenc hotspotja.

Folyamatosan értesülnek a hírességek életéről, lenyűgöző pletykákról és a legújabb botrányokról. Szórakoztató fotózások, botrányos videók, kiszivárgott fotók és sok izgalmas dolog is elérhető itt. Az összes tartalom gyakran frissül, így az éjszaka tele van szórakozással, izgalommal és élvezettel.

A CelebMasta előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Fantasztikus lista a különböző területekről származó hírességekről
 • Legjobb aktgalériák
 • Vannak botrányok, pletykák és egyéb dolgok
 • Fantasztikus kategóriák közül választhat

CONS:

 • Egyes átirányítások harmadik félhez
 • Csak egy alapvető keresési funkciója van

A 12 legjobb ingyenes kiszivárgott meztelen celeb, celebmasta.com-hoz hasonló celebpornóoldal:

# 1 - TheNipSlip

akkor csúsztasson

TheNipSlip! Ez az egyik legjobb híresség -akt webhely, amely hírességek őszinte felvételeit mutatja be legmerészebb és meztelen pillanataikban. Igen, így van, az ipar minden szupersztárja - modellek, tévés személyiségek, valóságsztárok, hollywoodi színésznők/színészek, popsztárok, zenészek és így tovább!

Ez a hírességek akt -oldala különféle tartalmakat tartalmaz, amelyeket biztosan nem talál máshol. Vannak felöltözős felvételeik, szamaraik, szexi fürdőruháik, fehérneműik, szekrényhibájuk, csúsztatásuk, mágikus felvételeik és természetesen dekoltázsuk. Bár nem érteném, ha ettől nem nyáladzol el! Egyszerűen fantasztikus pillanat van látni a testüket és az őszinte meztelenséget - kitölti a képzelet hiányzó darabjait.

Itt van a a TheNipSlip teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Rengeteg fotó és videó rendszeresen frissül
 • A tartalom hatalmas
 • Hírességek természetes, hiteles puncicipői állnak rendelkezésre
 • A képek és videók szépen vannak kategorizálva
 • Rengeteg kategória áll rendelkezésre
 • Sok elérhető funkció
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Az alapterv fejlesztésre szorul
 • Semmi nincs tárolva

# 2 - CelebJihad

celebdzsihád

A tartalom szempontjából „iszlám szélsőséges” szögéről ismert weboldal a nyugati értékek felé forgatja a szemét, különösen a nők szexuális szabadságát illetően, miközben siránkozik sok hollywoodi A-listázó miatt, akik piszkos dolgokat művelnek a kamera előtt. Bár kifejezték gyűlöletüket az ilyen kultúra iránt, mégis kiszivárogtatott tartalmat szolgáltatnak, amelyet általában a tényleges filmes produkcióból vesznek át a szakemberek. Ezeket a tartalmakat összegyűjtjük és archiváljuk, hogy lerántsuk róla. Ez az egyik legnépszerűbb platform azok számára, akik meg akarják nézni néhány népszerű celeb pornót és meztelen dolgokat.

A weboldal két részre osztotta szekcióit: meztelen hírességek és celeb videók. Az első szakasz a hírességek meztelen képeinek megtekintésére szolgál. Mindkét részt rendszeresen frissítik, jó tartalommal. A hírességek archívumának oldalán megtekintheti a sztárokat és a sok dögös nőt, valamint azok tartalmát. Az olyan nagy nevek bepillantása, mint Kim Kardashian, Miley Cyrus és még Emily Ratajkowski, csak néhány szexi híresség, forró és szexi tartalommal.

Kattintson ide A CelebJihad teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Remek híresség akt és pornó tartalom
 • Ingyenes használatra
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye

CONS:

 • Rengeteg clickbait bejegyzés
 • Furcsa muszlim mémeket tesz közzé
 • Sok zavaró és idegesítő hirdetés

# 3 - CelebGate

ünnepelni

Azok számára, akik jó szórakozást szeretnének nézni a forró (és kiszivárgott!) Hírességek fotóin, nézze meg a CelebGate hatalmas gyűjteményét, amely sok elérhető kedvencet tartalmaz. Ezenkívül bónuszokkal is rendelkeznek, mint például blogok és az egyedi Playboy modellek számára fenntartott rész. A weboldal naponta frissíti tartalmát. Forrásaik nagy része paparazziképekből, különböző promóciókhoz készült fotózásokból, Instagram -klipekből és leginkább a kiszivárogtatott képekből származik, amelyek nem a nyilvánosság számára készültek.

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus hírességek rajongói oldala, és rendezetlennek találja, a rendezési és szűrési funkciókkal. A kezdőlap azonban tartalmaz egy AZ indexet, egy születésnapi részt a hírességek számára és a frissítések aktuális listáját. A weboldalnak saját „Hall Of Fame” -je is van a legújabb blogbejegyzésekkel együtt. A Playboyhoz és modelljeikhez hasonlóan egyedi „Fappening” szekciójuk is van néhány magyarázó cikkel és kapcsolódó hírességekkel. Ezen az oldalon minden modell beállítja életrajzát, és bepillantást enged a webhely tartalmába.

CelebGate kritika itt.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 4 - MrDeepFakes

MrDeepFakes

A MrDeepfakes új ízt hoz a hírességek aktjainak világába. Maga a név alapján ez az oldal hamis és szerkesztett celeb videókat és képeket tartalmaz. A technológia jelentős fejlődésével napjainkban már nem jelent problémát valódi botrányok és kifejezett fotók készítése mindenki örömére. A MrDeepfakes rendszeresen frissül, és különböző A-listás hírességek gyűjteményeiben található.

Előnyei:

 • Hírességek nagy könyvtára
 • A navigáció megértése viszonylag egyszerű
 • Rengeteg tartalom
 • Sötét téma elrendezés

CONS:

 • Kevés videó van rossz minőségű felbontásban
 • Néhány albumnak zavaros címei vannak
 • Néhány hirdetés

# 5 - ScandalPlanet

botrány bolygó

Olyanok számára, mint én, akik élvezik az efféle dolgokat, egyetérthetünk abban, hogy nincsenek szexuális felvételek, explicit képek vagy paparazzi felvételek, amelyek nem magával ragadóak. Így az olyan oldalak, mint a ScandalPlanet.com, hasznosak az ilyen botrányos elemek megosztásához.

Számos felismerhető szupermodellje, zenésze, színésznője és közösségi média sztárja van, köztük szuggesztív pózokban és a nyilvánosság számára kitett felvételekben. A ScandalPlanet a maga nemében a leghálásabb weboldal, amely alapos betekintést nyújt a sztárok intim életébe. Szóval, bármilyen furcsaságba is keveredik, itt mindent felfedezhet: meztelen felvételeket, meztelen képeket, nyílt filmeket és a legújabb piszkos hírességek online vitáit.

Nézze meg a ScandalPlanet ismertetőjét.

Előnyei:

 • Rengeteg szexbotrány és meztelen kép
 • Könnyen használható és egyszerű navigáció
 • Sok híresség szerepelt
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Minden tartalom informatív, és hírességek leírásával érkezik

CONS:

 • Vannak hamis videók és képek
 • HTTP titkosított webhely
 • Letöltés nem áll rendelkezésre
 • Néhány harmadik féltől származó webhely

# 6 - SzexCelebrity

szexuális híresség

Egy másik hamis celebpornó weboldal, amely rengeteg lehetőséget rejt magában, és bár némi fejlesztésre szorul, jól használható. Mindannyiunknak megvannak a kedvenc sztárjaink, és néhányan valószínűleg bármit megadnának azért, hogy megvalósítsák álmaikat, hogy ezekben a női hírességekben bújjanak be. De nyilvánvalóan a legtöbbünk számára ez csak álom marad, és semmi több, így az olyan webhelyek, mint a SexCelebrity, segíthetnének valahogy közelebb vinni minket, akár csak egy időre is, a szexi sztárokhoz, akik megmozgatják a képzeletünket és késztetnek minket. vadnak érzi magát.

Az oldalon láthatja, hogy a női hírességek keményen kibasznak, és néha csak játszanak és gyönyörködnek magukban. Aktok, szexszalagok és még szomjúságfogó képek is megtalálhatók itt. Egy kattintással jó ideig eljut az oldal szexi és dögös tartalmához.

A kiszivárogtatott aktokat és videókat leszámítva a SexCelebritynek van egy Deepfake pornó koncepciója, a népszerű smut új műfaja, amely egyedi grafikával szerkeszt egy híresség arcát hasonló testtípusba, hogy „lássa”, hogy elbasznak és piszkosul játszanak.

Előnyei:

 • Rengeteg dögös celebpornó
 • Reális videók
 • Rendszeres frissítések

CONS:

 • Néhány Deepfakes rossz minőségű
 • A videók minősége és felbontása alacsonyabb
 • Nem működik jól mobileszközökön

# 7 - AdultDeepFakes

AdultDeepFakes

Manapság a legjobb híresség -akt -webhely megtalálása bonyolult és kihívást jelenthet. Egy csomó idegesítő felugró ablak itt-ott, és csak néhány tartalom, elég kiábrándító a fap. Mindannyian tudjuk, hogy nem minden nap lát új szivárgásokat ezekből a híresség szukáiból, jó dolog, hogy vannak alternatívák. A AdultDeepFakes lenyűgöző, hírességekről szerkesztett fotókat és videókat kínál, amelyek túlságosan csípősnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek. Annak ellenére, hogy Deepfake -ekről van szó, még mindig jó menni, amikor meztelenül és félve képzeli el kedvenc bálványát.

Előnyei:

 • A hírességek híresek és nagyon szépek
 • Több ezer kép és videó tárolva
 • Az elrendezés intuitív

CONS:

 • Némelyiknek rossz a minősége
 • A videók gyengébb minőségűek

# 8 - NudoGram

NudoGram

A NudoGram egy pornó weboldal, amely elsősorban hírességeket és kedvenc hollywoodi sztárjaid meztelen szivárogtatását szolgálja. Amit észreveszek ezen a Fappening webhelyen, az a tervezése és beállítása. Minden jól szervezett, és megvalósítja a címkézési rendszert. Ez azt jelenti, hogy kereshet és megtalálhat a preferenciáihoz kapcsolódó konkrét tartalmat. Most nem kell minden felesleges tartalmat átélnie ahhoz, hogy megtalálja, amit keres. Mivel a NudoGram már az Ön kényelmét szolgálja.

Előnyei:

 • Ingyenes használatra
 • A tartalom nem zsúfolt és nem jól szervezett
 • Nagyon hatékony a használata
 • Rengeteg elképesztő tartalom
 • A legnépszerűbb híresség -szivárogtatásokat és exkluzív fényképeket tartalmazza

CONS:

 • Reklámok és bosszantó előugró ablakok

# 9 - HírességekRoulette

HírességekRoulette

Végül egy nagyszerű weboldal, amely a legforróbb hírességek képeinek és videóinak keverékét mutatja be tévéműsorokból, filmekből, dokumentumfilmekből és sok más forrásból. Várható, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket élvezheti. És amikor jót mondok, forrónak, csábítónak és merésznek gondolom. Több ezer rendelkezésre álló tartalom érhető el a CelebsRoulette webhelyen, és lehet, hogy egy gyors szünetet kell tartania a munkában, hogy mindent egyszerre élvezhessen.

A CelebsRoulette pontosan tükrözi a webhely címét. Jeleneteket és képeket tartalmaz tévés személyiségekről, hollywoodi sztárokról, újságírókról, szexuális modellekről vagy a legőszintébb szexi pózokról. Valójában sok hollywoodi és filmsztár jelenik meg a CelebsRoulette kollekcióban. Rendben, fogadjuk el egyszerűen, hogy a CelebsRoulette nem vonz annyi látogatót, mint más webhelyek, például a RedTube vagy a Pornhub. Ennek ellenére továbbra is kínál néhány izgalmas előnyt, amelyet mások nem tudnak nyújtani.

A CelebsRoulette teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárogtatott fotót és videót
 • Csábító jelenetek különböző forrásokból
 • Csodálatos keresési funkció
 • Rengeteg weboldal funkcióval rendelkezik
 • Sok kategória közül lehet választani
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Végrehajtja a felhasználói minősítést

CONS:

 • Az előugró ablakok és a bosszantó hirdetések rengeteg
 • Megszakadt linkek
 • Nem kizárólagos tartalom

# 10 - Egotasztikus

egotasztikus

Egy olyan webhelyként, amely egyszerre ötvözi a mainstream cikkeket és a hírességek tartalmát, a hangsúly inkább a hírességekre irányul. Megkaphatja emlékeiket, életük pillanatait, minden darab szöveget tartalmaz. Ráadásul fotók, videók és egyebek vannak rajtuk.

Előnyei:

 • Legjobb hírességek divatja
 • Legnépszerűbb cikkek a hírességekről
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • Néhány reklám
 • Néhány hagyományos pornófilm
 • Néhány híresség nem szerepel

# 11 - EgoAllStars

EgoAllStars

Ez az EgoAllStars.com webhely korlátlan számú híresség képpel és filmmel van tele, így ez egy fantasztikus módja annak, hogy kielégítse a gyönyörű emberek iránti vágyát. Ez egy kiterjedt összeállítás hollywoodi filmekben, televíziós műsorokban, hivatalos televíziós elfoglaltságokban, divatbemutatókban, valamint forgatókönyv nélküli és explicit fotókból.

Bár kevés klip van meztelenül vagy szeretkezõ emberekrõl, többen is professzionálisan készített sorozatokat használnak televíziós epizódokból és kasszasiker filmekbõl. Ezenkívül az EgoAllStars számos fotót tartalmaz hírességekről, mind tompa, őszinte és csekély ruházatú.

Előnyei:

 • Csodálatos videók hírességekről
 • Hűséges felvételek, csúszó csúsztatások és számos fotótípus áll rendelkezésre
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A reklámok bosszantóak

# 12 - Nudográfia

Nudográfia

A Nudography egy olyan webhely, amely kielégíti ezeket a fantáziákat. Ezek a szerelmesek nem magán a hírességen vannak, hanem az egyik karakteren, akit alakítanak. Annyi hihetetlen karakter létezik, amelyek minden személyiségtípushoz illeszkednek, ha televízióról és filmekről van szó.

Ellenőrizze a Nudográfia áttekintését.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség információ
 • Sok érintett téma
 • Legújabb hírességek meztelensége

CONS:

 • Csak miniatűrök
 • Az oldal kialakítása frissíthető
 • Hírességekre korlátozódik

Ítélet

A CelebMasta minden bizonnyal kielégítette a hírességek szórakoztatása és öröme iránti belső vágyamat. Természetesen vannak más mainstream sztármeztelen oldalak is, de ha valami egyedit keresel, és más stílust takar, a CelebMasta megéri a próbát. Nem bántam meg, hogy megnéztem ezt. Nem csak hírességekről készült képeket és videókat kap, hanem megállás nélkül szórakozhat fantasztikus blogokkal, pillanatképekkel, YouTube-tartalommal és egyéb releváns cikkekkel, amelyek az összes hírességről szólnak.

Ráadásul itt megtalálhatja a legvitatottabb tartalmakat, mert ez az oldal nem fél olyan dolgokat bemutatni, amelyeket a mainstream média még soha nem mutatott be. Tehát, ha megszállottja a hollywoodi hírességek, a sport, a modellvilág, a rádió, a TV és más népszerű területek, a CelebMasta a megfelelő hely.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére