Frissítve: 29. november 2021

CelebGate

& TOP-12 Celebrity aktok és kiszivárogtatott webhelyek, mint a CelebGate.cc

Mutass 12 alternatívát a CelebGate.cc oldalhoz

ünnepelni-1

És igen! Úgy tűnik, hogy itt van egy új webhely, amely hírességek meztelenségéről készült fényképekkel és videókkal foglalkozik. Nagyszerű hír ez a pornó rajongóknak és a környék hírességeinek. Ezért azok, akik éhesek, és akiknek szivárogtatniuk kell hírességfotókat a maszturbációjukhoz, ellátogathatnak a CelebGate -re, és átnézhetik a csábító képek kiterjedt gyűjteményét, amely számos híres és ismeretlen hölgyet tartalmaz.

Hivatalos URL: https://celebgate.cc/

A CelebGate megmutatja képességeiket és erejüket a pornográfia világában. Hosszabb erőfeszítéseket tettek, és keményen dolgoztak, hogy elvégezzék feladataikat belső szexuális vágyaink kezelésében. Valóban, a mögöttük álló emberek rendkívüli intézkedéseket tettek, hogy exkluzív meztelen hírességfotókat hozzanak Önnek. Hatalmas adatbázisuk van, több ezer fotóval. Nos, ebben az írásban nehéz megbecsülni a CelebGatehez hasonló webhely tartalmának mennyiségét. Egy azonban biztos; garantálhatják, hogy naponta friss tartalmat és frissítéseket kínálnak.

Azt is tudjuk, hogy az oldal különféle üzletekből gyűjt erőforrásokat, beleértve a különböző kereskedelmi fotósorozatokat, amelyek reklámokat, modellezést és folyóirat -forgatásokat foglalnak magukban. Ezen kívül minden pornó rajongó számára elérhetőek valódi paparazzi felvételek forrásai, közösségi oldalak tartalma, valamint ellopott és kalóz képek.

A CelebGate -nál megnyílik az Öröm kapuja

A CelebGate meztelen hírességfotók kiterjedt gyűjteménye. Eltekintve attól a ténytől, hogy régóta léteznek, az is nyilvánvaló, hogy gyűjteményük óriási. Imádom, hogy a platform az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb módszerré vált a forróságot és meztelenséget megtestesítő tényleges anyagok megszerzéséhez. Ezzel ez az oldal lehet a hivatalos elsődleges célpontja, ha szivárogtatott fotókat keres hírességeiről; továbbá, ha egészséges és amatőr meztelenséget szeretne látni, akkor a weboldal ezt a funkciót is kínálja Önnek! Természetesen a CelebGate -nál minden megvan, amire péniszének szüksége van.

ünneplik a fényképeket

Biztos vagyok benne, hogy Ön is azt gondolja, hogy mindez miért kerül nyilvánosságra. Igen, tudom, hogy a hírességek az osztályfiguráink, gazdagok, híresek és trendformálók, de időnként emberek és kiszolgáltatottak is lehetnek. Híres személyiségek, akárcsak sokan közülünk, felizgulnak, és időnként az izgalom hulláma alkalmatlan pillanatban érkezik. Egyes közéleti személyiségek nem tudnak ellenállni, majd csúnyává válnak. És akkor BOOM! Itt vagyunk, élvezzük ennek a csúnyaságnak a darabjait. Nos, én is imádom ezt az escapade -t, és a meleg tovább és tovább tart, köszönhetően a CelebGate.cc -nek.

Körültekintés és túl

Itt a CelebGate -n észre fogja venni, hogy a design a hírességek fotóoldalain szokásos. Ezért előfordulhat, hogy az oldal elrendezése nem lep meg vagy növeli az izgalmat. Ezenkívül nincs lehetőség a tartalmak rendezésére és szűrésére. Használhat azonban egy AZ indexet, a frissítések listáját és a születésnapi részt a kezdőlapon.

ünnepelni haza

Ezenkívül a Celebgate tiszta, fehér stílusban, kék betűkkel meztelen csillagokkal látja el a képeket, videókat, háttérképeket és híreket. Gyors apróság, az esztétika egy ideig nem volt nagyszerű, de úgy tűnik, hogy a fejlesztők és a rendszergazdák mindent megtettek a probléma megoldása érdekében. És ott van-az új keret rugalmas, vonzó és felhasználóbarát.

Véletlenszerű bejegyzések is láthatók az oldalon, és lefelé görgetés után megtalálja a Hall of Fame részt és az aktuális blogbejegyzéseket. Van egy Fappening szegmens is, magyarázó esszével és hírességek hivatkozásaival. Ezenkívül olyan tartalmakat fog látni, amelyek összehasonlíthatók a leghíresebb Playboy modellekkel. Minden modell tartalmaz egy rövid életrajzot és az anyag összefoglalását; a videók és a képlinkek azonban egy másik webhelyre visznek. Vitassuk meg az egyes részeket itt:

Hall of Fame

A Celeb Gate -en a Hall of Fame kategória az, ahol a leghíresebb szupersztárokat fedezheti fel a legismertebb aktokkal. Mindenhonnan jönnek, csak azért, hogy kielégítsük izgalmunkat és szexuális fantáziánkat. Például itt találhatja meg Lady Gaga és Selena Gomez kalandjait, miközben nincs bugyija néhány évvel ezelőttről, sőt egészen a mai napig. Kiterjedt gyűjteményével a platform korábban különféle jogi problémákat szenvedett, és arról számolt be, hogy meztelen fényképeket távolítottak el, de ez a webhely tudja, hogyan kell lépést tartani és boldoggá tenni a védnökeit.

ünnepelje Selena

A Fappening

Ezt az egységet a CelebGate -ben "The Fappening" -nek nevezik, amely gyönyörű maszturbáló személyiségek képeit tartalmazza. Magától a névtől sok dologra számíthat. Ezért ezen az oldalon sokféle információt talál, beleértve azt is, hogy mit nyújt a helyszín, és mire számíthat. Ez a szegmens felkelt minden érzékszervet, ezért próbáld ki és nézd meg magad. Biztos vagyok benne, hogy nem tud ellenállni, és beakad.

Aranyifjú

Nos, biztos vagyok benne, hogy ismeri a Playboy magazint, igaz? Tehát bízom benne, hogy már tudja, mire számíthat ebben a részben. Természetesen a leglenyűgözőbb híres modellekkel fog találkozni, és ettől beleszeret az itteni anyagokba. Ezért, ha Ön a Playboy lelkes rajongóinak egyike, ez a rész nem okoz csalódást. Menj, ragadj bőségesen időt, és őrültsd meg és boldoggá.

ünneplik a kilátást

Részletes információ ezekről a híres hírességekről

Ha a Hírességek Csarnokának bármelyik gyönyörű nőjére kattint, nem csak meztelen fényképeket és videókat fog látni róluk. Rákattintottam Selena Gomezre, és örömmel láttam egy átfogó életrajzot, amely elmagyarázza, hogyan vált híressé, születési dátumát és helyét, egész zenei karrierjét, az elért eredményeket stb.

Azt is számolják, hogy mennyi meztelen fotó, videó és kiszivárgott tartalom van. Fontos megjegyezni, hogy a tartalom nagy része nem mindig amatőr szexfilm vagy teljes akt. Számos fotó/videó csak szexjelenet a filmjeikből, de van egy rész is, amely a kiszivárgott bizalmas felvételeknek szentelt.

ünnepelje a bio -t

Regisztráció a CelebGate -en? Hogyan?

Az a tény, hogy korlátozva van más tartalmak megtekintéséig, amíg létre nem hoz egy fiókot, az volt az első dolog, ami kissé felidegesített az ünneplésre. Nem tagként csak annyit tehet, hogy megnézi a hírességeket, akik csúnya és szexi dolgokat tettek itt. Hozzáférhet a profiljukhoz is, ahol elolvashatja teljes életrajzukat. Fiók nélkül továbbra is gond nélkül hozzáférhet a képekhez, de regisztrálnia kell a filmeket és a kiszivárgott dolgokat. Az eljárás egyszerű, és ha azt tervezi, hogy gyakran látogatja ezt az oldalt, határozottan javaslom, hogy hozzon létre egy fiókot.

A blogok a CelebGate -en

A blog terület gyönyörűen illusztrálja, hogyan lehet különféle módokon átvenni az itt található árnyalatokat. Itt olvashat blogokat, híreket és híreket a híresztelt anyagokról. Nem tudom, miért akarsz erotikát olvasni, amikor csak a nudistákért vagy itt, de ha kicsit kíváncsi vagy, ebben a részben rengeteg olvasnivaló van.

ünneplik a blogokat

Nos, hivatkozásként megpróbáltam megnyitni egy cikket „A legforróbb női hírességek 40 felett”, és igen, nem okozott csalódást. A listán megtaláltam a hírességemet, és végül megkerestem a kiszivárgott fényképeit. És ettől kezdődött a fapping utam a csúcspont eléréséig. Hú, imádni fogod itt!

A CelebGate.cc előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás
 • Vannak bónusz blogok
 • Két nyelvre válthat

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

12 TOP Celebrity akt és kiszivárgott webhely, hasonló a CelebGate.cc -hez:

# 1 - Theappeningblog

theappeningblog

Ha elbűvöli, hogy bepillanthat kedvenc hírességének szexi és szemtelen oldalába, akkor ez az a hely az Ön számára. Nagyon hosszú ideig a TheFappeningBlog volt az egyik legjelentősebb meztelen celeb webhely, ahol hollywoodi legnagyobb sztárokat találhat meg, és felmérheti. Valójában ez az úttörő weboldal biztosítja minden kanos kis fickó számára a legnagyobb keresletű hírességek által kiszivárgott aktok legnagyobb archívumát.

Valójában hatalmas gyűjteménye híres, és bármely csillag megtalálható saját aktoldalával. Tehát, ha szeretné látni ma Jennifer Lawrence-t, Rihannát, Miley Cyrus-t, Sophie Turnert és más forró dolgokat, akkor nézze meg a TheFappeningBlog oldalt. Rengeteg tartalmat kapott a rángatózó munkamenetedhez, és egy aktív közösséget, ahol megoszthatod a tartalmaidat rejtett vágyak hasonló gondolkodású emberekkel.

Thefappeningblog áttekintés itt.

Előnyei:

 • Folyamatosan biztosítja a frissítéseket
 • A hírességek erotikájának kiterjedt gyűjteménye
 • Támogatja a mobil böngészést
 • A fórumok aktívak
 • A hírességek neveinek időrendje a jobb hozzáférés érdekében
 • A honlap kellemes aktus a aktokról

CONS:

 • A keresési és szűrési funkció korlátozott
 • Az oldalon szereplő hirdetések harmadik fél linkjeinek álcázva

# 2 - PurelyCeleb

tisztán feleb

Természetesen megszoktuk, hogy pornósztárokat nézzünk, és te rángatsz ezekre a szakmai jelenetekre és pornósztárokra. De néha eszedbe jut egy adott híresség, és meg akarod keresni a szexi videóit és fotóit, és örömödre felhasználhatod őket. Mintha hírességek tartalmára vágyna, és a PurelyCeleb a tökéletes hely, hogy kielégítse éhségét egy ilyen rés után. Több ezer színésznő, modell, kis Youtube-sztár szivárogtatott ki egy-két tartalmat, és itt mindet élvezheti.

Előnyei:

 • Minden hírességnek van egy rövid életrajza
 • Sok kiszivárgott hírességi tartalom és archívum
 • A mobil használat támogatott

CONS:

 • Pop-up hirdetések itt-ott
 • Korlátozott keresési lehetőségek
 • Fejlesztésre szorul a szűrési lehetőségeknél

# 3 - SzexCelebrity

szexuális híresség

Egy másik hamis celeb pornó webhely, amely rengeteg lehetőséggel rendelkezik, és bár némi fejlesztésre szorul, tisztességesen felhasználható. Mindannyiunknak megvan a kedvenc sztárja, és egyesek valószínűleg bármit megadnának, hogy teljesítsék álmaikat, miszerint a golyójukat mélyen e női hírességek csípőibe helyezik. De természetesen a legjobbak számára ez csak álomként és semmi másként maradna meg, így a SexCelebrityhez hasonló webhelyek segítséget nyújtanának ahhoz, hogy valahogy - akár csak egy ideig - közelebb hozzánk a szexi sztárokhoz, amelyek felkavarják a fantáziánkat és vadnak érezzük magunkat.

A webhelyen láthatja, hogy a női hírességek keményen kibaszottak, sőt néha csak játszanak és szórakoztatják magukat. Aktok, szexszalagok, sőt szomjúságcsapda képek is megtalálhatók itt. Csak egy kattintással élvezheti jó ideje a webhely összes szexi és forró tartalmát.

Előnyei:

 • Sok forró celeb pornó
 • Reális videók
 • Rendszeres frissítések

CONS:

 • Néhány Deepfakes rossz minőségű
 • A videók minősége és felbontása alacsonyabb
 • Nem működik jól mobileszközökön

# 4 - ScandalPlanet

botrány bolygó

Ha nem tud elegendő hírességi aktot, szexvideót és még paparazzi képet is kapni, akkor a Scandal Planethez hasonló webhelyek kötelező látogatás az Ön számára. Nemcsak a hírességek számára készült tartalommal rendelkeznek, hanem internetes hírességeket és más ismert személyiségeket is bevonnak kompromittáló képekkel és videókkal.

Több ezer szexklip és kép található a Scandal Planet-en, és rengeteg lábbal készült felvételt, aktot és csúsztatást tartalmaz. Vannak olyan hamis hírességi szexszalagok is, amelyeken olyan csajok láthatók, amelyek úgy néznek ki, mint a kedvenc sztárjai; annyira hasonlítanak egymásra, hogy jó órád lesz. Ami a videóikat illeti, közepesen alacsony minőségűek, különösen a hírességek fülkeivel. De egy jó dolog az, hogy videókat is menthetsz anélkül, hogy regisztrálnál egy fiókot a webhelyen.

Előnyei:

 • Jó mennyiségű tartalom
 • Tiszta és modern megjelenésű weboldal
 • A videók ingyenesen letölthetők

CONS:

 • A rendezés és az alapkeresés javítható
 • Még mindig dolgozik a mobil támogatáson
 • Gyenge minőségű videók
 • A videók korlátozottak linkekkel
 • A speciális keresés nem érhető el
 • Nincs indexelés

# 5 - Cenzúrázott

Cenzúrázott

Köztudott, hogy a csillagok gyakran kerülnek a média reflektorfényébe, és ennek következtében szexualitásuk több álom és fantázia középpontjában áll. Az Ancensored.com lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy megnézhessék szeretett művészeik, szórakoztatóik, televíziós személyiségeik és hasonlók ruházatuk és kiegészítőik nélkül. Az Ancensored rengeteg különféle tartalmat kínál, sokféle híres híresség video- és képtartalmával, valamint világszerte rohamos képernyő-megragadással. Valóban, ez egy bölcs lehetőség annak, aki értékeli a híresség-orientált tartalmat.

Előnyei:

 • A hírességek tartalma hatalmas
 • A streaming gyors és gördülékeny
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Reklámok
 • Letöltés nem érhető el

# 6 - RészegStepFather

részeg híresség

Ha a legnépszerűbb hírességek pornó tartalmát keresed, akkor az Internet egyik legjobb helyére fogsz eljutni. Itt találhat A- vagy B-listás hírességeket, és láthatja őket, hogy szemtelenek és szexik. A webhely rengeteg tartalommal rendelkezik, amelyeket élvezhet, néhány cikket elolvashat és tanulhat.
Az ezen a helyen található bejegyzések többsége népszerű hashtagek vagy a kedvenc közösségi médiaplatformjairól származó fogalmak. Minden nap meghatározott tartalommal rendelkeznek, és bár furcsán hangzik, ötleteik egyediek és sokszínűek. Valóban robbantani fogod, ha látod, milyen rossz a DrunkenStepFather; nem is kell sok erõfeszítést fordítania az internet keresésére, mivel mindent elrendeztek, hogy élvezhesse.

Olvassa el a Drunkenstepfather teljes áttekintését itt.

Előnyei:

 • Sok híresség pornó kép
 • Hírességek hírei és cikkei mindenkinek
 • Közösségi fórum a tagok közötti interakció előmozdítására

CONS:

 • Az alapkeresés nincs továbbfejlesztve
 • A rendezés és a kategorizálás javítható

# 7 - SexTaped

sextapolt

Nem tagadhatjuk, hogy a legtöbben szeretünk másokat látni olyan képeken és videókon, amelyek állítólag magánkézben maradnak. Legyen szó hírességekről, modellekről, amatőrökről vagy profi pornósztárokról, megtekintheti azok tartalmát a SexTaped oldalon.

Más hasonló oldalakhoz képest a SexTaped videokollekciója nem olyan hatalmas, mivel csak körülbelül 2,000 van belőlük, de minden videó minőségével pótolják. Az oldal a házi fülkében lakik, és továbbra is elérhető HD videók. Az egyetlen hátrány, amelyre gondolhatunk, hogy az oldalnak nincs semmilyen letöltési lehetősége. Ami a fényképeket illeti, elárasztja Önt az ezen a webhelyen található hírességek száma.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárog
 • Az oldal amatőr tartalmat is kínál
 • Szerény és egyértelmű oldal
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs letöltési lehetőség
 • Korlátozott számú videó és opció
 • Sok hirdetés

# 8 - HírességekRoulette

HírességekRoulette

Végül a CelebsRoulette egy nagyszerű weboldal, amely TV -műsorokból, filmekből, dokumentumfilmekből és sok más forrásból származó képeket és videókat tartalmaz a legforróbb hírességekről. Számítson arra, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket fogja élvezni. És ha jót mondok, akkor dögösre, csábítóra és merészre gondolok. A rendelkezésre álló tartalmak ezrei érhetők el a CelebsRoulette webhelyen, és előfordulhat, hogy gyorsan szünetet kell tartania a munkában, hogy mindent egyszerre élvezhessen.

Ne aggódj azonban; minden nap a CelebsRoulette frissíti tartalmát és frissen tölti fel a hollywoodi gombócot. Biztos vagyok benne, hogy nem akar hiányozni. Bár a weboldal kissé elavult dizájnnal rendelkezik, ez nem változtat azon a tényen, hogy izgalmas és üdítő lehetőség kedvenc hírességeit megörökíteni a legőszintébb, legmerészebb és legforróbb pillanatokban. Vizsgáljuk meg tovább, mit tartogat számunkra a CelebsRoulette, kanos baszások.

Nézze meg a CelebsRoulette teljes áttekintését most.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárogtatott fotót és videót
 • Csábító jelenetek különböző forrásokból
 • Csodálatos keresési funkció
 • Rengeteg weboldal funkcióval rendelkezik
 • Sok kategória közül lehet választani
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Végrehajtja a felhasználói minősítést

CONS:

 • Az előugró ablakok és a bosszantó hirdetések rengeteg
 • Megszakadt linkek
 • Nem kizárólagos tartalom

# 9 - Celebrity Slips

hírességek csúszása

A CelebritySlips egy teljesen ingyenes weboldal, amely meglehetősen szórakoztató a böngészéshez. Túláradó tartalmú hírességek szekrényes balesetei, néhány csúszó csúsztatás és még sok más. Ezeknek a dolgoknak egyike vagy mindegyike történt események alatt, vagy amikor a hírességek egyszerűen csak kóboroltak az utcán. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, mindig vonzó csillagokat fedezhet fel itt - azokat is, akikre ésszerűen nem számított!

Előnyei:

 • Könnyű letöltési funkció
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye
 • Rengeteg kép érhető el az oldalon
 • Van egy „Upskirts” kategória - a legnépszerűbb az oldalon
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Bosszantó reklámok mindenhol

# 10 - AZNude

AZNude pornó

Sokan gondolhatták, hogy az AZNude egy ázsiai pornó oldal, mivel maga a név is erre utal. Azonban, ellentétben azzal, amit az emberek hisznek, az AZNude egyértelműen meztelen hírességek webhelye, amely a hírességek csodálatos finomságait tartalmazza A-tól Z-ig! Az AZnude webhely vadonatúj felvételeket kínál a jelenlegi televíziós műsorokból és más forrásokból, és rengeteg korábban nem látott tartalmat tartalmaz.

Tudjon meg többet az AZNude -ról itt.

Előnyei:

 • Rengeteg akt, szivárgás és őszinte lövés különböző hírességektől
 • Elképesztő pornók állnak rendelkezésre
 • A design stílusos és stratégiailag kényelmes a használata
 • A közvetítés ingyenes
 • A letöltés korlátlan és ingyenes
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Rengeteg idegesítő hirdetés
 • Rendszeresen vegyesen vannak pornók

# 11 - MrSkin

MrSkin

Bőr Mr. a szokásos celeb pornó oldaltól eltérő koncepciót vezet be, filmekből és tévéműsorokból különböző jeleneteket állít össze, ahol a női sztárok mutatnak bőrt. Nem kell pazarolnia az idejét a legjobban várt meztelen jelenetekre várva, mert Mr. Skin mindent megkapott. Kedvenc műsoraiból és filmjeiből származó páratlan szexjelenetek egy webhelyen vannak összeállítva, és biztosan jólesik.

Egy dolgot érdemes megemlíteni Mr. Skin-nél, hogy gyűjteményük nem csak a hollywoodi színtérre korlátozódik. Ide tartoztak az indie filmek és a külföldi filmek is, amelyek nem mainstreamek. Tudjuk, hogy a legtöbb híresség a képernyőn akt jelenetet forgatott, így bármelyik videójukban rengeteg mellbimbós és ágyékkal lövöldözött megjelenés szerepel. Ezenkívül filmjeik kiváló felbontással készülnek, így élvezheti a képernyőn látható hírességekkel töltött kevés időt.

Nézze meg a MrSkin áttekintést.

Előnyei:

 • Videók full HD formátumban
 • Könnyű navigáció a helyszínen
 • Szexi GIF-gyűjtemény rajongók számára
 • Hatalmas akt-gyűjtemény
 • Hírességekről szóló hírek és fórumok is elérhetők
 • A képek csak screenshot galériákból származnak
 • Bosszantó hirdetések az egész oldalon
 • Nincs extra bónusz és jutalom a regisztráció során
 • A tartalom nem kizárólagos

CONS:

 • A képek csak screenshot galériákból származnak
 • Bosszantó hirdetések az egész oldalon
 • Nincs extra bónusz és jutalom a regisztráció során
 • A tartalom nem kizárólagos

# 12 - HírességekNudeWorld 

Hírességek aktok világa

Ez a felnőtt webhely lehetővé teszi, hogy megnézze hollywoodi csajokat, akik vesznek egy kis farkat, és csak szemtelenek. Ez egy teljesen új világ, amatőr tartalmak, szexszalagok és kiszivárgott aktok együttvéve. Az oldalon rengeteg olyan tartalom található, amelyet kedvenc sztárjai láthatnak szemtelenül a hálószobában, és néha önmagukkal játszanak, vagy csak pompázhatnak szexi testükkel, hogy mindenki láthassa őket.

A hírességek pornó oldalainak egyik nagyszerű elvitele, hogy soha nem lehet tudni, mi rejtőzik a csillagok ártatlan arcai mögött; soha nem lehet tudni, mit tehetnének, ha távol vannak a vakító reflektoroktól és a kamerától. Megnézheti őket legdurvább és csúnyább állapotukban. Bár ezeknek a tartalmaknak, különösen az aktoknak és a szexszalagoknak nem kellett volna megjelenniük a nyilvánosság előtt, nem érthetünk egyet azzal a ténnyel, hogy mindannyian szeretünk néhány kiváló, kiszivárgott dolgot, amelyek Hollywood legnevesebb neveit tartalmazzák.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Nagy kiszivárgott tartalom
 • Nincs szükség regisztrációra
 • A videók ingyenesen megtekinthetők

CONS:

 • Elég bosszantó hirdetések és felugró szalaghirdetések
 • Alacsony minőségű videók
 • A weboldal design rosszul néz ki

Következtetés

A CelebGate -on rengeteg híresség meztelenséget kell megnéznie, az aktok több mint 7,500 különböző hírességet mutatnak be. Függetlenül attól, hogyan nézi, ez egy jó archívum. A frissítések következetesek, és bár a celebek meztelensége nem minden nap látható, az oldal folyamatosan próbál új tartalmat hozni. A helyszín egyszerű felépítéssel és kialakítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi az emberek számára a könnyű navigációt.

A CelebGate fantasztikus lehetőséget kínál az angol és a német nyelv közötti váltásra. A blog és a Playboy modelleknek szánt rész extraként és bónuszként is szerepel. Ezenkívül a platform nem korlátozódik a kortárs és neves hírességekre, hanem a korábbi évtizedek hölgyei is megtalálhatók. Sőt, teljesen ingyenes, és nincs túl sok hirdetés, hurrá!

Ezen felül az itt található anyagok idő, hónap és nap szerint rendezhetők. Itt zajlik a forróság és a legtöbb rángatózó pillanat. Mindent összevetve, ha azt tervezi, és látni szeretné, hogy kedvenc hírességei csak néhány ruhát viselnek, vagy egyáltalán nem? Látogassa meg a webhelyet, mivel a CelebGate pontosan erről szól, és korlátlan számú fotó- és videóforrást biztosít Önnek fülledt és híres film- és televíziós személyiségekről, mind kiszivárogtatva, mind nem. A hely egyszerű, és ahogy láttam, már eleget tettek céljuknak, vagyis, hogy ügyfeleiknek meztelen hírességeket nyújtsanak.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére