Frissítve: 29. november 2022

AZNude Review

& (TOP-12) Híresség aktok és kiszivárogtató webhelyek, mint az AZNude.com

Mutass nekem 12 alternatívát az AZNude.com webhelyhez

aznudes

Ami a webhely első benyomásait illeti, az adott oldalak azonnal felkeltik a figyelmemet, és fantasztikus látványt nyújtanak számomra Bepillantás mire számíthat. Ez a fajta korai tapasztalat csontig marad, miközben átnézem a webhely többi részét. Valójában csak néhány olyan webhely létezik, amelyiknek ez az érzésem volt, és ide tartozik az AZNude is.

Sokan gondolhatták, hogy az AZNude egy ázsiai pornó oldal, mivel maga a név is erre utal. Azonban, ellentétben azzal, amit az emberek hisznek, az AZNude egyértelműen meztelen hírességek webhelye, amely a hírességek csodálatos finomságait tartalmazza A-tól Z-ig! Az AZnude webhely vadonatúj felvételeket kínál a jelenlegi televíziós műsorokból és más forrásokból, és rengeteg korábban nem látott tartalmat tartalmaz.

Hivatalos URL: https://www.aznude.com

Emellett prémium hírességi aktokat és felnőtt filmeket kínál annak a személynek, aki a szórakozás legnagyobb sztárjainak világába engedve jutalmazni akarja önmagát. Talán tisztességes szabadidőt kell töltenie a mindennapoktól, így nincsenek megszakító pillanatok, miközben élvezheti Miley Cyrus, Jennifer Lawrence és Rihanna galériáit. Rengeteg kép és film található gyönyörű hírességekkel, színésznőkkel, modellekkel és szupersztárokkal ezen a helyen. Az AZNude-ban talált cuccok nagy része korábban tévés drámákban, dokumentumfilmekben vagy hollywoodi filmek forgatókönyvén és kiszivárgott képeken szerepelt.

A-tól Z-ig hírességek az AZNude-ban

A filmek és a tévéműsorok fantasztikusak, de van valami érdekes és izgalmas, amikor látod, hogy szeretett hírességed színésznője elcseszi az egyik kedvenc filmedet. Persze sokunknak húsdarabok vannak kitéve a pornó videókban, mint valami izgalmas dolog, és élvezzük a kifejezetten kifejezett tartalmat. Ugyanakkor sokan mások is folyamatosan keresik ezt a hírességi tartalmat.

Ezért nagyon jó látni olyan híres hírességek magas színvonalú pornó weboldalát, mint az AZNude! Őszintén szólva könnyen meg voltam győződve arról, hogy ezek néhány csúcsminőségű webhely voltak. Éppen ellenkezőleg, valójában egy teljesen ingyenes weboldal. Azonban a csiszolt és stílusos megjelenés, amely azt az érzést kelti benned, hogy luxusoldalon vagy, mást mond. Valójában ez az AZNude egyik jelentős eszköze.

Bár a weboldalt csak 2015 elején hozták létre, havonta megdöbbentően tizenhárom millió látogatót fogad. El tudod képzelni? Ez kiváló felhasználói bázis! Bár semmi sem meglepő - úgy értem, ha van ilyen fantasztikus, nagyszerű tartalmú webhelye, ezt senki sem hagyja ki. Teljesen megrendíteném ezt a weboldalt rögtön az indulás után! Gyakori! Kinek hiányozna az esélye, hogy Jennifer Lawrence-t vagy Emilia Clarkot a legmerészebb, meztelenebb és legpárásabb pillanatokban láthassa a zuhany alatt?

AZNude film forgatása

Valójában hatalmas mennyiségű erotika található ezen az oldalon, a videók különböző időtartama másodpercektől percig terjed. Bár a szexuális tartalom mennyisége elsősorban televízió-, film- és tv-sorozatokból áll, így a felvételek jóval rövidebbek az átlagnál. Már erre számíts. És egy kis izzadsággal gyorsan és kényelmesen felkutathatja szeretett hollywoodi szupersztárjait. Tehát, függetlenül attól, hogy pornográf tartalmat keres-e, hollywoodi filmek klipjei, a teljes frontális meztelenséget bemutató ázsiai filmek, softcore tartalom, explicit videó, simogatás és ruházati opcionális forgatókönyvek itt elérhetők.

Mi van az AZNude belsejében?

Az AZNude a világ egyik vezető weboldala a kiszivárgott celebek akt tartalmának. Ez a weboldal tartalma feltört feltörésekkel készült hírességek szexvideói, aktfotók és NSFW képek. Vannak olyan filmrészletek, tévéműsorok és élő műsorok szupersztárokkal, ahol a hírességek mezítelenül, nyilvánosan vagy szuggesztív módon jelennek meg.

Körülbelül 23,000 XNUMX híres ember jelenik meg ebben a gyűjteményben, és sokuknak többféle topless képe, szexjelenete és dohányzó őszinte lövése van. Kiválaszthatja kedvenc hírességeit véletlenszerűen, vagy talán a világhírük szerint. Anne Hathaway, Rihanna, Natalie Portman, Katy Perry, Miley Cyrus és Jennifer Lawrence csak néhány híres tévés személyiség az AZNude-on.

 • Nipslips, Boobies és kibaszott rózsaszín cicik
AZNude Britney

Higgyék el, emberek, mindenki haldoklik néhány meztelen szépség láttán, és itt nemcsak magamért beszélek. Ha fel tud nézni az éjszakai égboltra, és a hírességek meztelen testét láthatja, akkor egy transzcendens pillanatot tapasztal. Ezek a hírességek a legjobban fizetett személyiségek, akik mezítelenségükért és külsejükért keresnek. Valójában egyre több fiatal tehetség érdekli, hogy megmutassa, mit kapott.

Ohh, bébi, egyáltalán nem bánom! Félmeztelenül menni egy műsorba? Tovább! Fenéktelenül menni egy filmben? Tovább! Hadd csinálják, amit akarnak! Láttad a Trónok játékát? Nos, a kiállításon mindenkinek volt egy kis kínálnivalója. Valójában ezeknek az új csillagoknak a szállítórepülése az égbe emelkedett. Emlékszel Emelia Clarke-ra? Csak egy egyszerű szőke volt, aki teljes homlokát öltött. De most nézz rá; a népszerűsége repül!

 • Pletykák a hírességek világában

A meztelenségen kívül pletykák is leselkednek az oldalra. Ez kétségtelenül a hírességek világának szépsége! Amikor forró szupersztárok jönnek, mindig történetekkel és pletykákkal érkeznek magukkal. A színészek társszereplőkkel, tehetségek kibaszott filmrendezőivel alszanak, és ribanc ribancok lopják el a házastársakat. Számos pletyka, történet, pletyka érhető el az AZNude-ban.

 • Legnagyobb nevek az iparban
AZNude szexi képek

Az AZNude rendelkezik a legszélesebb körű híresség aktokkal A-tól Z-ig! Igen ez így van. Még neked is a legkedveltebb színésznőknek vannak piszkos kis titkai. Például, Shakira, a világ megdöbbent, amikor látta, hogy a punciját a világ látja. És emlékszel Jennifer Lawrence-re? Gyönyörű teste, nedves punci és természetes mellek hetekig álmodoztak!

Van pornó itt az AZNude-ban!

AZNude pornó

Az AZNude több mint 15,000 XNUMX extrém pornó videót tett elérhetővé a nagyközönség számára a szokásos mocskos összeállításuk részeként. A videók többnyire olyan neves pornó webhelyekről származnak, mint a Brazzers.com, a RealityKings.com és a Bangbros.com. Jól olvastad, haver. Rendszeres pornó videók érhetők el itt!

Hogy őszinte legyek, nulla tudomásom van arról, hogy mi a helyzet, és mi a fene folyik ezen a weboldalon. Miért szerepeltetnének rendszeres pornót a híresség aktjain felül? Az összes híresség szexfilmje és a topless nélküli énekesek között szemtanúja lehetsz annak is, hogy Mia Khalifa teljesen meztelen meztelenül szar. Azt hittem, hogy furcsa látni. Személy szerint úgy gondolom, hogy az AZNude-nak meg kell tartania erejét (hírességi aktok és szivárgások) ahelyett, hogy tartalmát rendszeres pornóval bővítenék. Egyébként kit érdekel? Ez csak az én véleményem. Ne fáradjon semmi sajtos filmklipet mutatni a BangBros-tól; Nem érdekel.

Ha azonban tetszik az ötlet, hogy a klasszikus pornót összekeverjük a hírességek fülkéjével, nos, az AZNude-nak mennyországnak kell lennie. Talán az AZNude egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy egy tökéletes helyen tartalmazzák a legfinomabb felnőtt előadók és a hírességek aktjainak főszereplésével készített softcore / hardcore anyagokat.

Beszéljünk a tervezésről és a használhatóságról

AZNude honlap

Az AZNude-ot kellemes nézni, és az elemek szépen vannak elrendezve. Néhány okos beállítási tervezési döntés és egy időtlen sötét háttér előtt meglepődtem, hogy ez a weboldal egyszerű és vonzó a navigáláshoz. Gondoskodtak arról is, hogy a weboldal kiváló minőségű miniatűrökkel rendelkezzen a videoklipekhez. A weboldal böngészése közben észrevettem, hogy a tervezési koncepció jól kidolgozott benyomást kelt. Valójában a finom részletek azt mutatják, hogy a webdesigner valóban sok erőfeszítést fektetett erre a weboldalra.

Nyilvánvaló, hogy az egészet tervező tervező széles körű ismeretekkel rendelkezik a felhasználók böngészési élményeinek meggyőzéséről. Ezért vagyok annyira lenyűgözve az AZNude-val, amit látok - ez egy jól szervezett jachtot hajózik, és semmi sem tűnik rendben. Pozitív módon sok figyelmet vonzanak a felhasználóktól, hasonlóan ahhoz a stílushoz, amelyet a Dudethrill-ben tettem. Örülök, hogy a weboldal tartalma kiváló tervezési és navigációs rendszer-eszközökkel rendelkezik. Ugyanolyan kielégítőek, mint a hírességek pornó aktjai.

Számos legkedveltebb csillag az AZNude-ban

AZNude tartalom

Ez az AZNude szépsége; több ezer gyönyörű hírességet találhat itt. Legtöbbjük számos képet, videót és tartalmat tesz közzé az oldalukon. Mindenekelőtt a hírességek szinte mindegyike négy-öt pozitív értékelést kapott a felhasználóktól. Fantasztikus kollekciójának köszönhetően biztosan senki sem fog csalódni, miközben rángat.

Próbálkozzon most az AZNude látogatásával, és meglepődve látja majd, hogy a legártatlanabb tévés személyiségek is merész meztelenséggel, szexi bikini fotókkal és őszinte szexi felvételekkel rendelkeznek, amelyeket még soha nem láttak. Valójában az AZNude rengeteg szexi filmfelvételt és tévéműsor klipet tartalmaz, amelyeket még nem fedezett fel. Végül elmondhatom, hogy a pletykáknak igazuk van. Igen, az AZNude tartalmában és egy hatalmas forró híresség-gyűjteményben felülmúlta a többi híresség meztelen webhelyét. Egészségére!

Mobil böngészés megkönnyítette az AZNude

A nagyszerű tartalom, funkciók és hírességek mellett az AZNude mobil böngészési élménye rendkívül kényelmes és egyszerű. Egyértelműen mindent jól gondoltak, a dizájntól, a funkcióktól és a funkcionalitástól kezdve. Közelről szeretné látni Jennifer Lopez fenekét? Nos, csak nagyítson, kicsinyítse a képet. Van kedvenc képed szeretett hírességbálványodról? Csak regisztráljon, és hozzon létre egy lejátszási listát a kedvencei közül. Valójában videókat bármikor letölthet - esküszöm, nincsenek külön díjak! Bár kevés hirdetés érhető el a mobil verzióban, mint például az asztali változat, ez nem teszi kevésbé gyengébbé a weboldalt, mint bármely más híresség meztelen webhelyét.

AZNude előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg akt, szivárgás és őszinte lövés különböző hírességektől
 • Elképesztő pornók állnak rendelkezésre
 • A design stílusos és stratégiailag kényelmes a használata
 • A közvetítés ingyenes
 • A letöltés korlátlan és ingyenes
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Rengeteg idegesítő hirdetés
 • Rendszeresen vegyesen vannak pornók

A TOP-12 hírességi aktok és kiszivárogtató webhelyek, mint az AZNude.com:

# 1 - MrSkin

MrSkin

Bőr Mr. a szokásos celeb pornó oldaltól eltérő koncepciót vezet be, filmekből és tévéműsorokból különböző jeleneteket állít össze, ahol a női sztárok mutatnak bőrt. Nem kell pazarolnia az idejét a legjobban várt meztelen jelenetekre várva, mert Mr. Skin mindent megkapott. Kedvenc műsoraiból és filmjeiből származó páratlan szexjelenetek egy webhelyen vannak összeállítva, és biztosan jólesik.

Egy dolgot érdemes megemlíteni Mr. Skin-nél, hogy gyűjteményük nem csak a hollywoodi színtérre korlátozódik. Ide tartoztak az indie filmek és a külföldi filmek is, amelyek nem mainstreamek. Tudjuk, hogy a legtöbb híresség a képernyőn akt jelenetet forgatott, így bármelyik videójukban rengeteg mellbimbós és ágyékkal lövöldözött megjelenés szerepel. Ezenkívül filmjeik kiváló felbontással készülnek, így élvezheti a képernyőn látható hírességekkel töltött kevés időt.

Ha valaha is felmerült az a dilemma, hogy hollywoodi filmekből próbál meg megtalálni bizonyos meztelen jeleneteket, valószínűleg Mr. Skin-t találta az egyik legjobb eredmény között. Hollywood legtöbb meztelen klipje itt található. A nagy bevételt hozó kasszasikerektől, az indie-filmektől a külföldi filmekig, amelyek könnyen átjuthatnak a softcore pornóhoz. Mr. Skin-nek több mint 75,000 XNUMX aktklipje van Hollywood legnagyobb neveit, mint Salma Hayek, J.Lo, Drew Barrymore és még sokan mások.

Itt van a MrSkin teljes áttekintése

Előnyei:

 • Videók full HD formátumban
 • Könnyű navigáció a helyszínen
 • Szexi GIF-gyűjtemény rajongók számára
 • Hatalmas akt-gyűjtemény
 • Hírességekről szóló hírek és fórumok is elérhetők
 • A képek csak screenshot galériákból származnak
 • Bosszantó hirdetések az egész oldalon
 • Nincs extra bónusz és jutalom a regisztráció során
 • A tartalom nem kizárólagos

CONS:

 • A képek csak screenshot galériákból származnak
 • Bosszantó hirdetések az egész oldalon
 • Nincs extra bónusz és jutalom a regisztráció során
 • A tartalom nem kizárólagos

# 2 - HírességekNudeWorld

CelebsNudeWorld

Ez a felnőtt webhely lehetővé teszi, hogy megnézze hollywoodi csajokat, akik vesznek egy kis farkat, és csak szemtelenek. Ez egy teljesen új világ, amatőr tartalmak, szexszalagok és kiszivárgott aktok együttvéve. Az oldalon rengeteg olyan tartalom található, amelyet kedvenc sztárjai láthatnak szemtelenül a hálószobában, és néha önmagukkal játszanak, vagy csak pompázhatnak szexi testükkel, hogy mindenki láthassa őket.

A hírességek pornó oldalainak egyik nagyszerű elvitele, hogy soha nem lehet tudni, mi rejtőzik a csillagok ártatlan arcai mögött; soha nem lehet tudni, mit tehetnének, ha távol vannak a vakító reflektoroktól és a kamerától. Megnézheti őket legdurvább és csúnyább állapotukban. Bár ezeknek a tartalmaknak, különösen az aktoknak és a szexszalagoknak nem kellett volna nyilvánosságra kerülniük, nem tagadhatjuk azt a tényt, hogy mindannyian szeretünk néhány kiváló, kiszivárgott dolgot, amelyek Hollywood legnevesebb neveit tartalmazzák.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Nagy kiszivárgott tartalom
 • Nincs szükség regisztrációra
 • A videók ingyenesen megtekinthetők

CONS:

 • Elég bosszantó hirdetések és felugró szalaghirdetések
 • Alacsony minőségű videók
 • A weboldal design rosszul néz ki

# 3 - PurelyCeleb

tisztán feleb

Természetesen megszoktuk, hogy pornósztárokat nézzünk, és te rángatsz ezekre a szakmai jelenetekre és pornósztárokra. De néha eszedbe jut egy adott híresség, és meg akarod keresni a szexi videóit és fotóit, és örömödre felhasználhatod őket. Mintha hírességek tartalmára vágyna, és a PurelyCeleb a tökéletes hely, hogy kielégítse éhségét egy ilyen rés után. Több ezer színésznő, modell, kis Youtube-sztár szivárogtatott ki egy-két tartalmat, és itt mindet élvezheti.

Bár csak néhány galéria található jelentős mennyiségű képpel és videóval, biztosak vagyunk abban, hogy ez a weboldal pillanatok alatt nagyra fog válni. Szivárgott fotóik elsősorban fürdőszobákból, hálószobákból származnak, és néhányat még vakáció alatt is készítenek. Ezek a tartalmak letölthetőek és streamelhetők, a videó minősége a frissítés idejétől függően változik.

Ami a weboldal megjelenését illeti, a PurelyCeleb lehetővé teszi, hogy élvezze a szemükre könnyű dizájnt és kiváló felületet az egyszerű elrendezésükkel. Böngészhet a hírességeket tartalmazó oldalak utáni oldalakon és egy indexen is, ahol megnézheti a legkiemelkedőbb neveket, amelyeket a helyszínen talál. Hírességi indexük tartalmaz egy rövid életrajzot is valakiről, valamint egy bepillantást vagy áttekintést a szokásos tartalmukról. Lehet, hogy a PurelyCeleb jelenleg nem a legnagyobb felnőtt oldal. Ennek ellenére elsősorban a céljára összpontosít, amely a minőségi kiszivárgott tartalom biztosítása, és arra összpontosít, hogy webhelye barátságos és barátságos felhasználói felülettel legyen ellátva.

Előnyei:

 • Minden hírességnek van egy rövid életrajza
 • Sok kiszivárgott hírességi tartalom és archívum
 • A mobil használat támogatott

CONS:

 • Pop-up hirdetések itt-ott
 • Korlátozott keresési lehetőségek
 • Fejlesztésre szorul a szűrési lehetőségeknél

# 4 - RészegStepFather

RészegStepFather

Ha a legnépszerűbb hírességek pornó tartalmát keresed, akkor az Internet egyik legjobb helyére fogsz eljutni. Itt találhat A- vagy B-listás hírességeket, és láthatja őket, hogy szemtelenek és szexik. A webhely rengeteg tartalommal rendelkezik, amelyeket élvezhet, néhány cikket elolvashat és tanulhat.
Az ezen a helyen található bejegyzések többsége népszerű hashtagek vagy a kedvenc közösségi médiaplatformjairól származó fogalmak. Minden nap meghatározott tartalommal rendelkeznek, és bár furcsán hangzik, ötleteik egyediek és sokszínűek. Valóban robbantani fogod, ha látod, milyen rossz a DrunkenStepFather; nem is kell sok erõfeszítést fordítania az internet keresésére, mivel mindent elrendeztek, hogy élvezhesse.

Csakúgy, mint a legtöbb pornó közösség, itt is van egy fórum és hírességek pletykája, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy mindenki közösségében érezzék magukat. A DrunkenStepFather számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, és ezek közül a legfontosabb dolog - ingyen élvezheti az egészet. Forró pornó videók és a kedvenc hírességek képei dominálják az oldalt, és könnyedén regisztrálhat fiókot díjmentesen. Annak ellenére, hogy elsősorban a kiszivárgott hírességek aktjainak pornó oldala, munkájukhoz biztonságos, felnőtteknek szóló videókat is tartalmaznak, így nem kell sokat aggódnod a tartalom túl sok miatt. Ki kell választania egy kategóriát, amely megfelel a kedvednek, és máris mehetsz.

Előnyei:

 • Sok híresség pornó kép
 • Hírességek hírei és cikkei mindenkinek
 • Közösségi fórum a tagok közötti interakció előmozdítására

CONS:

 • Az alapkeresés nincs továbbfejlesztve
 • A rendezés és a kategorizálás javítható

# 5 - TheFappeningBlog

theappeningblog

Ha lenyűgöz egy kedvenc híresség szexi és szemtelen oldalát, akkor ez az a hely az Ön számára. Nagyon hosszú ideig a TheFappeningBlog volt az egyik legjelentősebb meztelen celeb webhely, ahol hollywoodi legnagyobb sztárokat találhat meg, és felmérheti. Valójában ez az úttörő weboldal biztosítja minden kanos kis fickó számára a legnagyobb keresletű hírességek által kiszivárgott aktok legnagyobb archívumát.

Valójában hatalmas gyűjteménye híres, és bármely csillag megtalálható saját aktoldalával. Tehát, ha szeretné látni ma Jennifer Lawrence-t, Rihannát, Miley Cyrus-t, Sophie Turnert és más forró dolgokat, akkor nézze meg a TheFappeningBlog oldalt. Rengeteg tartalmat kapott a rángatózó munkamenetedhez, és egy aktív közösséget, ahol megoszthatod a tartalmaidat rejtett vágyak hasonló gondolkodású emberekkel.

Nézze meg a Thefappeningblog áttekintést.

Előnyei:

 • Folyamatosan biztosítja a frissítéseket
 • A hírességek erotikájának kiterjedt gyűjteménye
 • Támogatja a mobil böngészést
 • A fórumok aktívak
 • A hírességek neveinek időrendje a jobb hozzáférés érdekében
 • A honlap kellemes aktus a aktokról

CONS:

 • A keresési és szűrési funkció korlátozott
 • Az oldalon szereplő hirdetések harmadik fél linkjeinek álcázva

# 6 - TheNipSlip

akkor csúsztasson

Magát olyan helynek minősítve, ahol megtalálhatja a legjobb hírességek csúszdáit és szekrényes baleseteit, ez egy blog, ahol levághatja az üldözéseket és azonnal eljuthat a jó dolgokhoz. Szexi tartalmú népszerű neveket fog itt látni - nemcsak a csúsztatásokra, hanem más szexi és szemtelenekre is, például láthatja kedvenc csajait, akik átlátszó ruhát viselnek, vagy akár egyáltalán nem viselnek bugyit. És az egész legjobb része - az oldal naponta háromszor frissül! Tehát mindig számíthat valami újra és izgalmasra minden alkalommal, amikor meglátogatja az oldalt.

Néhány híresség, akiket szívesen látna többet a The Nip Slip-ben, többek között Sofia Richie, Anna Kendrick és még Kim Kardashian is. Ez csak néhány közülük, és még sok más név van, amelyeket meg kell nézni és élvezni.

Előnyei:

 • Több frissítés naponta
 • Rengeteg tartalom élvezhető
 • Könnyen kezelhető felület
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nagyon egyszerű és unalmas weboldal megjelenés
 • Kim K uralja a webhely tartalmának nagy részét
 • Sok hirdetés és előugró ablak

# 7 - Celebrity Slips

hírességek csúszása

A CelebritySlips egy teljesen ingyenes weboldal, amely meglehetősen szórakoztató a böngészéshez. Túláradó tartalmú hírességek szekrényes balesetei, néhány csúszó csúsztatás és még sok más. Ezeknek a dolgoknak egyike vagy egyike események során történt, vagy amikor a hírességek egyszerűen csak kóboroltak az utcán. Bármelyiket is választja, mindig vonzó csillagokat fedezhet fel itt - azokat is, akikre ésszerűen nem számított!

Előnyei:

 • Könnyű letöltési funkció
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye
 • Rengeteg kép érhető el az oldalon
 • Van egy „Upskirts” kategória - a legnépszerűbb az oldalon
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Bosszantó reklámok mindenhol

# 8 - CelebGate

ünnepelni-1

Azok számára, akik jó időt szeretnének a forró (és kiszivárgott!) Hírességek fotóinak megtekintésével, nézze meg a CelebGate hatalmas gyűjteményét, amely sok ismert kedvencét tartalmazza. Van még néhány bónuszuk is, például blogok és egy rész, amelyek az egyedi Playboy modellek számára vannak fenntartva. A weboldal naponta frissíti tartalmát. Forrásaik többsége paparaci képekből, különféle promóciókhoz készült fotózásokból, Instagram-klipekből és leginkább kiszivárgott képekből származik, amelyek nem a nyilvánosság számára készültek.

A Celebgate.cc elrendezés úgy néz ki, mint egy tipikus híresség rajongói webhely, és rendezés nélkül, rendezéssel és szűrési funkciókkal sok mindenre rátalál. A honlapon azonban van egy AZ index, egy születésnapi rész a hírességek számára, valamint az aktuális frissítések listája. A weboldalnak megvan a maga „Hall of Fame” -je, a legutóbbi blogbejegyzésekkel együtt. Van egy egyedi „Fappening” részük is, amely néhány további magyarázó cikket és kapcsolódó hírességeket tartalmaz, akárcsak a Playboy-val és modelljeikkel. Ezen a webhelyen minden modell felállítja életrajzát, és áttekint egy pillantást a webhely tartalmára.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 9 - SzexCelebrity

szexuális híresség

Egy másik hamis celeb pornó webhely, amely rengeteg lehetőséggel rendelkezik, és bár némi fejlesztésre szorul, tisztességesen felhasználható. Mindannyiunknak megvan a kedvenc sztárja, és egyesek valószínűleg bármit megadnának, hogy teljesítsék álmaikat, miszerint a golyójukat mélyen e női hírességek csípőibe helyezik. De természetesen a legjobbak számára ez csak álomként és semmi másként maradna meg, így a SexCelebrityhez hasonló webhelyek segítséget nyújtanának ahhoz, hogy valahogy - akár csak egy ideig - közelebb hozzánk a szexi sztárokhoz, amelyek felkavarják a fantáziánkat és vadnak érezzük magunkat.

A webhelyen láthatja, hogy a női hírességek keményen kibaszottak, sőt néha csak játszanak és szórakoztatják magukat. Aktok, szexszalagok, sőt szomjúságcsapda képek is megtalálhatók itt. Csak egy kattintással élvezheti jó ideje a webhely összes szexi és forró tartalmát.

A kiszivárgott aktokon és videókon kívül a SexCelebritynek van egy Deepfake pornó koncepciója, a népszerű maszlag új műfaja, amely egyedi grafikával szerkeszti a híresség arcát hasonló testtípussá, amellyel azt kapja, hogy „lássa”, ahogy összeszarulnak és piszkosul játszanak.

Előnyei:

 • Sok forró celeb pornó
 • Reális videók
 • Rendszeres frissítések

CONS:

 • Néhány Deepfakes rossz minőségű
 • A videók minősége és felbontása alacsonyabb
 • Nem működik jól mobileszközökön

# 10 - HírességekRoulette

HírességekRoulette

A figyelemfelkeltés érdekében kipróbálhatja a CelebsRoulette alkalmazást, amely híres hírességek őszinte felvételei mellett hollywoodi sztárok erotikus képeit is tartalmazza. A Celebsroulette kiváló forrás a hírességek aktjainak megtalálásához, főleg azért, mert számos különböző szexuális pillanata van számos televíziós sorozatból és mozifilmből. Van azonban egy hátránya - semmilyen tartalmat nem lehet letölteni.

Előnyei:

 • Számos híresség akt szivárgott ki
 • Különböző kategóriájú pillanatfelvételek filmekből és tévésorozatokból
 • A weboldal eszközei és a keresési funkciók kiválóak
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Felugró hirdetések
 • Letöltés nem érhető el

# 11 - Cenzúrázott

Cenzúrázott

Köztudott, hogy a csillagok gyakran kerülnek a média reflektorfényébe, és ennek következtében szexualitásuk több álom és fantázia középpontjában áll. Az Ancensored.com lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy megnézhessék szeretett művészeik, szórakoztatóik, televíziós személyiségeik és hasonlók ruházatuk és kiegészítőik nélkül. Az Ancensored rengeteg különféle tartalmat kínál, sokféle híres híresség video- és képtartalmával, valamint világszerte rohamos képernyő-megragadással. Valóban, ez egy bölcs lehetőség annak, aki értékeli a híresség-orientált tartalmat.

Előnyei:

 • A hírességek tartalma hatalmas
 • A streaming gyors és gördülékeny
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Reklámok
 • Letöltés nem érhető el

# 12 - EgoAllStars

EgoAllStars

Ez az EgoAllStars.com webhely korlátlan számú híres híresség képével és filmjével van tele, így fantasztikus módon teljesítheti a gyönyörű emberek iránti vágyát. Ez egy átfogó összeállítás a hollywoodi filmekben, televíziós műsorokban, hivatalos televíziós eladásokban, divatbemutatókban, valamint le nem írt és kifejezett felvételekből.

Habár elég sok klip van meztelenül vagy szerelmesen, többen professzionálisan készített sorozatokat használnak televíziós epizódokból és nagy sikerű filmekből. Ezenkívül az EgoAllStars számos olyan híresség fényképét mutatja be, amelyek tompa, őszinte és gyéren öltözöttek.

Előnyei:

 • Csodálatos videók hírességekről
 • Hűséges felvételek, csúszó csúsztatások és számos fotótípus érhető el
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A reklámok bosszantóak

Záró gondolatok

Tegyük fel, hogy csak a legforróbb hírességek pillanatai és őszinte paparazzi felvételek érdeklik. Ebben az esetben örömmel fogja tudni, hogy az AZNude rengeteg legnépszerűbb XXX képpel és filmmel rendelkezik, amelyek rengeteg vonzó, merész hírességgel vannak jelen. Bár az AZNude hirdetések túlterheltek, továbbra is igazi csemege. Valójában nem lennék meglepve, ha versenyezhetne a Thefappeningblog.com címmel, mivel jó hírességi aktgyűjteménye van.

Mire vársz? Ha meztelenül akarja nézni a világhírű hírességeket, a nyilvános közönségben, a bikini öltönyben elázva, és megcsodálja a természetes mellüket, látogasson el erre a weboldalra. Az összes szolgáltatás stratégiailag szervezett és felhasználóbarát - bónuszként kiváló mobil teljesítményt nyújt. Függetlenül attól, hogy milyen szándékaid vannak, biztosan megtalálsz bármit, amit itt keresel. A maszturbáció elsődleges célja nem csak a híresség aktjainak élvezete; másfajta szórakozásra is felhasználhatja őket. Most már nem tudja elképzelni, hogy híressége forró és meztelenül összetörik, mert az AZNude itt van, hogy megmentse!

hasonló helyek ikonra Mind az 34 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Desi Fakes & Top 12 celeb aktok és mélyhamis pornóoldalak, mint a DesiFakes.com Mutass nekem 12 alternatívát a DesiFakes.com számára. Készen állsz a Desi Fakes felfedezésére? Nemrég áttekintettem egy prémium indiai pornóoldalt, és elbűvöltem, hogy még több indiai dögöt ismerhettem meg. Ezzel ihletet kapok, hogy ássam és pörögjek a lédús indiai […]

Olvassa el Review

Felnőtt birodalmi hírességek és a 12 legjobb meztelen híresség oldal, mint a adultempirecelebrity.com Mutass nekem 12 alternatívát a adultempirecelebrity.com számára Mióta Kim Kardashian szexbotrányát nyilvánosságra hozták, egyre több celebbotrány bukkan fel az interneten, köztük a Paris Hilton és a klasszikus Pamela Anderson, Jennifer Lopez és Carolyn Murphy botrányai. Mindegyikük […]

Olvassa el Review

AEBN Hírességek és 12 legjobb prémium meztelen híresség oldal, mint a straight.aebn.com Mutass nekem 12 alternatívát a straight.aebn.com webhelyhez Az utóbbi időben nagyon sok hírességre vágytam. Nem tudom miért, de a róluk szóló gondolatok folyamatosan támadtak. Szóval, ha azt mondanám, hogy mindig hamisítom Jennifer Lawrence fotóit, hidd el, mert az vagyok. […]

Olvassa el Review

A Wiki Feet áttekintése és a 12 legjobb celerity szexoldal, mint a WikiFeet.com Mutass 12 alternatívát a WikiFeet.com számára. Felfedezted mostanában a szexuális fétisedet? Készüljön fel, hogy felfalja a hírességek láb kollekcióját egy csodálatos láborgazmusért a WikiFeet.com oldalon! A mai társadalom folyamatosan örömmel fogad minden szexuális fantáziát, amelyben részt veszünk. Így a lábmegszállottságokat […]

Olvassa el Review

A TaxiDriverMovie és a 12 legjobb sztár és ingyenes celeb/pornósztár meztelen oldalak, mint a taxidrivermovie.com. Mutass nekem 12 alternatívát a TaxiDriverMovie.com számára A hírességek a világ leginkább bálványozott személyiségei. Amikor csúnya oldalaik a nyilvánosság elé kerülnek, minden szem rájuk szegeződik – különösen, ha ezek a kiszivárogtatások botrányok, csúsztatások és vitatott szerencsétlenségek. Persze, izgalmas […]

Olvassa el Review

Deep Swap és TOP-12 celeb aktok és mélyhamis pornóoldalak, mint a DeepSwap.ai Mutass 12 alternatívát a DeepSwap.ai számára Azok az erotikarajongók, akik egy extrém kalandra vágynak legkeresettebb szupersztárjaikkal, imádni fogják a Deep Swapot. Ha van a legvadabb képzelőereje, siessen erre a platformra, hogy megtapasztaljon egy izgalmas, egyedülálló jelenséget. Készítse el lédús anyagát, és nézze meg […]

Olvassa el Review

A HeroEro áttekintése és a TOP 12 meztelenségi és sztárwebhely, mint a heroero.com. Mutass nekem 12 alternatívát a HeroEro.com számára Amikor a dolgok őrülten elvadulnak, és nincs pornó a telefonodon vagy laptopon, mindig azt kívánjuk, hogy legyen egy hős, aki megmenthet minket. Szerencsére megtaláltam a világ legjobb hősét; egy ideje létezik […]

Olvassa el Review

A Fapopedia és a TOP-12 hírességek aktjai és a Fapopedia.nethez hasonló szivárgó oldalak Mutass nekem 12 alternatívát a Fapopedia.net számára A Fapopedia elérhető! Igen, úgy hangzik, mint a Wikipédia, és világszerte vonzotta a pornó ínyenceket. A Fapopedia kiemelte, hogy képes beszerezni kedvenc kanos anyagait. A Wikipédia és más keresőeszközökhöz hasonlóan a Fapopedia is csodákat kínál azáltal, hogy bemutatja a legfelső és […]

Olvassa el Review

Fappening Book & TOP-12 celebaktok és mélyhamisított pornóoldalak, mint a FappeningBook.com Mutass 12 alternatívát a FappeningBook.com számára Szeretnél több helyszínt hozzáadni a hírességek pornófétiséhez? Adja hozzá a Fappening Book-ot a listához, és élvezze a szemtelen és szexi személyiségek szenzációját, amelyeket a való életben rögzítenek és megvernek. A Fappening Book a […]

Olvassa el Review

PornDeepFake & Top-12 Deephake és Celebrity Porn Sites A porndeepfake.nethez hasonló Mutass nekem 12 alternatívát a PornDeepFake.net számára Ahh, deepfakes… Nemrég kaptam javaslatokat a barátaimtól a deepfake híresség pornóoldalakkal kapcsolatban, és személy szerint nem vagyok új ezen fülke. Korábban több mélyhamisított webhelyet is átnéztem, és ez a rés félelmetesen hagyott rám. Ami meglepő, […]

Olvassa el Review

Szexi sztárok és 12 legjobb celeb akt és hamisított pornóoldal, mint a SexyStars.online Mutass nekem 12 alternatívát a SexyStars.online számára Ó, szexi sztárok! Kicsit forrón érzem magam ma, amikor a kedvenc híresség-bálványaimra gondolok teljes meztelenségben. Mi van veled, haver? Te is így gondolod? Nem nehéz elképzelni hírességünket […]

Olvassa el Review

JerkOffToCelebs és TOP 12 hírességek meztelenségei és szexbotrány-oldalai, mint a jerkofftocelebs.com. Mutass nekem 12 alternatívát a JerkOfftoCelebs.com számára Mindannyian régóta vágyunk arra, hogy hírességek meztelen képeit és videóit nézzük. Valójában sok popsztár és hollywoodi színésznő explicit jeleneteket mutat be zenei videóiban és filmjeiben, hogy magához vonzza […]

Olvassa el Review

Deep Fucks és 12 legjobb celeb akt és mély hamis pornóoldal, mint a DeepFucks.com. Mutass nekem 12 alternatívát a DeepFucks.com számára A mély hamis videók rajongói azon áradoznak, hogy milyen jó oldalak adhatók hozzá pornóhelyeik listájához. Szerencsére felfedeztem ezt a platformot, amely forradalmasította az erotika iránti törekvésünket. A DeepFucks.com arra készteti majd, hogy […]

Olvassa el Review

A CFake áttekintése és a 12 legjobb híresség DeepFake és celeb meztelen oldala, mint a cfake.com Mutass nekem 12 alternatívát a Cfake.com hírességeinek – nem tökéletesek? Mindig azon tűnődöm, hogyan néznek ki azok a hollywoodi szépségek meztelenül. Rengeteg meztelen hírességekkel foglalkozó oldal található az interneten, de nem minden híresség telefonját törték fel. Folyton megtalálom Taylor Swiftet, Lilyt […]

Olvassa el Review

SexCelebrity.nethez hasonló szexcelebek és 12 legjobb celeb akt és hamis pornóoldal Mutass nekem 12 alternatívát a SexCelebrity.net számára Hé, haver! Kezdje el felsorolni azt a hírességet, akit teljesen meztelenül szeretne látni. Itt, a SexCelebrity.net oldalon a legmenőbb és legfrissebb hírességek pornóját kaphatja meg. Még szerencse, ha kedvenc személyisége durva szexszalagokat adott ki […]

Olvassa el Review

Tiltott szexszalagok és 12 legjobb prémium meztelen sztároldalak, mint a bannedsextapes.com Mutass nekem 12 alternatívát a BannedSextapes.com számára Ahh, pornósztárok… Mindenhol ott vannak. Vannak, akik régiek és sikeresek, míg mások újoncok és frissek. Sokan azonban valami mást keresünk – olyan ízvilágot, amely álmainkban is megmarad. És megtaláltam a megfelelő tartalmat – […]

Olvassa el Review

Felnőtt mélyhamisítványok és 12 legjobb celeb akt és mélyhamis pornóoldal, mint az AdultDeepFakes.com. Mutass nekem 12 alternatívát az AdultDeepFakes.com számára. Minden bizonnyal vannak olyan napok az életünkben, amikor látni akarjuk, amint hírességeink olyan csúnya szexuális aktusokat hajtanak végre, amelyek kielégítik a farkunkat. Néha azon tűnődünk, milyen érzés valójában, ha itt vannak […]

Olvassa el Review

A VividCeleb áttekintése és a 12 (legjobb) prémium celeb aktok, szexszalagok webhelyei, mint a vividceleb.com. Mutass nekem 12 alternatívát a vividceleb.com számára Ma egy másik híresség aktokat bemutató webhelyről fogunk beszélni, a VividCeleb néven. A legnépszerűbb és legszélesebb körben használt celebpornók közé tartozik zsúfolásig megtelt szexszalagokkal, fotókkal, teljes hosszúságú filmekkel és még sok mással! Rengeteg meztelen celeb oldal található […]

Olvassa el Review

Famous Board & 12 legjobb celeb akt és mélyhamis pornóoldal, hasonló a FamousBoard.com-hoz Mutass nekem 12 alternatívát a FamousBoard.com számára Jaj! A Famous Board egy olyan hely, amelyet érdemes meglátogatni, ha hírességek aktjaira, hírekre és pornófilmekre éhezik. A hírességek fanatikusai el lesznek ragadtatva és elárasztják a prominens sztárokról feltöltött fényképeket és videókat tartalmazó könyvtárat […]

Olvassa el Review

MrDeepFakes és 12 legjobb híresség DeepFake pornó és sztármeztelen oldal, mint az mrdeepfakes.com. Mutass nekem 12 alternatívát az mrDeepfakes.com számára Számos híresség töltötte fel meztelen képeit a mélywebre, hogy extra nyilvánosságot és médiamegjelenést szerezzen. Ennek ellenére nem feltételezheti, hogy minden egyes híresség olyan vakmerő lesz, hogy kiszivárogtatja […]

Olvassa el Review

CelebMasta és a 12 legjobb ingyenes kiszivárgott meztelen celeb, hírességek pornóoldalai, mint a celebmasta.com Mutass nekem 12 alternatívát a Celebmasta.com számára Ahh, hírességek. Az életük elég lenyűgöző, nem igaz? A celebek élete tele van pletykákkal, hírekkel, botrányokkal, és nem meglepő, hogy mindenki szeret celebek meztelen oldalait böngészni és oldalakat böngészni, mert ez rengeteg hírességet hoz […]

Olvassa el Review

Fappenist & TOP-12 Legjobb celeb aktok és fappening-szerű oldal, hasonló a Fappenist.com webhelyhez. Mutass nekem 12 alternatívát a Fappenist.com számára Ki ne szeretne hírességeket felnőtt korában? Igen, haver, tudom, hogy szexi magazinokat és DVD-ket tartasz a szobaszekrényedben, és annyira próbálkozol, hogy anyád ne lássa. Ó, azok az emlékek! Eközben […]

Olvassa el Review

Az EgoAllStars és a 12 LEGJOBB celeb akt, meztelen sztárok kiszivárogtatási oldala, mint az egoallstars.com. Mutass nekem 12 alternatívát az Egoallstars.com számára. A legtöbb rajongó szeretett sztárja iránti elkötelezettségét az EgoAllStars – egy híres sztármeztelenség webhely – mutatja be. Fedezze fel a számtalan nudista és szexuális szexuális sztárképet a legforróbb kiszivárogtatott és meztelen tartalom hatalmas gyűjteményének böngészésével. Képek […]

Olvassa el Review

Nudográfia és a TOP 12 legjobb Celeb akt és Fappening-szerű webhely Hasonló a Nudography.com-hoz Mutasd meg 12 alternatíva a Nudography.com számára A filmekben nyújtott számos kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően a hírességek sok figyelmet vonzanak. Eltekintve attól, hogy a generáció divatja és trendjei, valóban vonzóak és sok maszturbációt okoznak. És igen, sokan […]

Olvassa el Review

CelebJihad Review 12 Legjobb meztelen Celeb és Deepfake Porn Sites like Celebjihad.com Show Me 12 Alternatívák a Celebjihad.com -hoz Míg több ezer más híresség meztelen és kiszivárogtatott weboldal feltűnően hasonló - ugyanazzal a forrásanyaggal, navigációval és elrendezéssel, mégis lenyűgöző, hogy CelebJihad megtalálta a módját, hogy kitűnjön. Ez az oldal fantasztikus tartalommal rendelkezik, […]

Olvassa el Review

CelebritySlips és a TOP-12 legjobb Celeb meztelen képek és Fappening-szerű webhely Hasonló a celebrityslips.com-hoz Mutass 12 alternatívát a CelebritySlips.com oldalhoz Néha, amikor azt látjuk, hogy a pornó vagy a modellek meztelenkednek, nem okoz nagyobb izgalmat és izgalmat, mint korábban. Talán évek óta túl sok pornót nézünk, hogy a meztelenség már nem működik. De ne aggódj, […]

Olvassa el Review

Ancensored & 12 TOP Celebrity aktok és kiszivárogtatott oldalak, mint az Ancensored.com Mutass 12 alternatívát az Ancensored.com számára Az Ancensored weboldala frissítő tempóváltás. A sok felnőtt videó platformnak köszönhetően ez a hely kezdő és tapasztalt pornófüggőket csábít. Ez a webhely több száz videót kínál, amelyek közül választhat, ahol megnézheti bármely hírességet […]

Olvassa el Review

ScandalPlanet Review & 12 (legjobb) híresség akt és szex szexbotrány oldalak Mint a scandalplanet.com Mutass 12 alternatívát a Scandalplanet.com számára Több hollywoodi szexfilm is régóta szerepel a figyelőlistámon - valójában több száz. Általában ezek a bensőséges kinyilatkoztatások nem nyújtanak nagy szexuális kielégülést, mint a pornó, de lenyűgöző látni, mennyire […]

Olvassa el Review

CelebGate és TOP-12 hírességek aktjai és kiszivárogtatott oldalai, mint a CelebGate.cc Mutass 12 alternatívát a CelebGate.cc-re És igen! Úgy tűnik, hogy itt van egy új webhely, amely hírességek meztelenségéről készült fényképekkel és videókkal foglalkozik. Nagyszerű hír ez a pornó rajongóknak és a környék hírességeinek. Ezért azok, akik éhesek és szükségük van […]

Olvassa el Review

TheNipSlip felülvizsgálat és 12 LEGJOBB Celeb akt/Fappening & Naked Celeb szivárogtató webhely, mint a TheNipSlip.com Mutasd meg a TheNipSlip.com 12 alternatíváját Végül a TheNipSlip! Ez az egyik legjobb híresség -akt weboldal, amely őszinte és hírességek felvételeit mutatja be legmerészebb és meztelen pillanataikban. Igen, így van, az iparág minden szupersztárja - modellek, tévés személyiségek, […]

Olvassa el Review

DrunkenStepFather és 12 LEGJOBB Nude Celeb & Naked Celeb Leak Sites Like DrunkenStepFather.com Mutasd meg a 12 legjobb alternatívát a DrunkenStepFather.com számára Bár manapság különböző híresség-meztelen és kiszivárogtatott Celeb szexuális weboldalak vannak, csak néhány közülük kiemelkedik, és rendkívül hiteles és érdemes hírnév. Ennek ellenére minden pillanatban kedvem támadt a kiszivárgott képekhez […]

Olvassa el Review

CelebsRoulette áttekintés és (TOP-12) Híresség aktok és meztelen Celeb szivárgó webhelyek, mint a CelebsRoulette.com Mutass nekem 12 alternatívát a CelebsRoulette.com számára , és sok más erőforrás. Várható, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket élvezheti. És amikor azt mondom:

Olvassa el Review

AZNude Review & (TOP-12) Hírességek aktjai és kiszivárogtató webhelyei, mint például az AZNude.com Mutass nekem 12 alternatívát az AZNude.com számára Ha valamelyik oldalról az első benyomásomról van szó, akkor bizonyos oldalak azonnal felkeltik a figyelmemet, és rettentő bepillantást nyújtanak a mi várható. Ez a fajta korai tapasztalat csontig marad, miközben végignézek […]

Olvassa el Review

Thefappeningblog és 12 legjobb meztelen celeb webhely, mint például a thefappeningblog.com Mutass nekem 12 alternatívát a thefappeningblog.com számára Végül a The FappeningBlog! Ha elbűvöli, hogy bepillanthat kedvenc hírességeinek szexi és szemtelen oldalába, akkor ez az a hely az Ön számára. Nagyon hosszú ideig a TheFappeningBlog volt az egyik legjelentősebb meztelen celeb […]

Lapozzon a lap tetejére