Frissítve: 30. szeptember 2022

Pururin

A 12 legjobb ingyenes Hentai Manga webhely, hasonló a pururin.to-hoz

Mutass 12 alternatívát a Pururin.to számára

pururin haza

A pornóval és prémium tagsággal teli világban jó tudni, hogy vannak ingyenesen elérhető oldalak – és ezek közé tartozik a Pururin.to is. Ezen az oldalon fantasztikus manga, hentai és doujinshi gyűjtemény található ingyenesen! Ha ránézek, már tudom, hogy ez az oldal sok mindent kínál minden Hentai-rajongónak. Több mint 6 millió regisztrált látogatójával a Pururin.to rendelkezik a legjobb lehetőségekkel ahhoz, hogy egyenrangú vagy akár felülmúljon néhány legnépszerűbb mainstream webhelyet. Amellett, hogy ingyenes forrásszolgáltatás, szervezett tartalomrendszere és címkeválasztása javítja az általános hentai élményt. De vajon ez minden, amit ez az oldal kínálhat? Tudjunk meg többet!

Hivatalos URL: https://pururin.to/

Mi az a Pururin.to?

Az biztos, hogy bárki, aki egy nagyszerű pornóoldalra vadászik, nem csak a tartalmat tekinti a legjobb tulajdonságnak, amely bármely oldalon rendelkezhet. Valójában a közönség egyre válogatósabb és okosabb a választásaival. Sokan közülünk fontolgatják a webhely olyan funkcióit is, mint a szervezés, a tervezés és a használhatóság, hogy elmondhassuk, hogy ez egy nagyszerű úti cél.

Éppen ezért, amikor megláttam a Pururin.to-t, azonnal tudtam, hogy ez az „egy”. Általában az oldal vanília témákat tartalmaz, amelyeket általában egy hentai oldalon látunk. Ne feledje azonban, hogy a Pururin rengeteg tabu tartalommal és számos bizarr témával rendelkezik. Szóval, ha ez zavar, jobb, ha távol maradsz. Ha készen állsz erre a kalandra, foglalj helyet, élvezd a műsort, és kezdődjön a vergődés!

Pururin népszerűsége és sikere

Hentainak sokkal virágzóbb közössége van, mint a pornó és az erotika más műfajainak. Ez különösen igaz, mivel Pururin történetszálai és hentai karakterei lenyűgöző vonásaik és széleskörű rajongói támogatásuk miatt divatosak világszerte. A támogatók nem tudják visszatartani az élvezetüket, így nem meglepő, hogy virtuális közösségek jöttek létre helyettük. Szívesen beszélnek mindenről, a rajzfilmektől a kemény pornón át a szuperhősökön át minden egyébig, ami eszébe jut.

Ezen túlmenően, a Pururin.to sikerének nagy része azzal magyarázható, hogy képes fenntartani a nézők érdeklődését, bármit is kell nyújtaniuk. Amikor márkájuk működtetéséről van szó, nem másolják vakon, amit más cégek csinálnak.

Ami azt illeti, a Pururin fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy megőrizze jó hírnevét azzal, hogy rendszeresen tesz közzé csúcsminőségű képeket és nevetséges témákat. A hatalmas és folyamatosan növekvő hentai pornógyűjtemény kétségtelenül kritikus tényező a Pururin sikerében. Tehát jobb, ha csatlakozik a Pururin online csoporthoz, ha fizetés nélkül szeretne böngészni és élvezni az összes gyűjteményt. A kezdéshez csak a felhasználónevét és egy működő e-mail címét kell megadnia. Ha többet szeretne, a jövőben közvetlenül feltöltheti és pontozhatja személyes alkotásait. Milyen menő ez?

Tervezés és felhasználói navigáció a Pururinon

pururin hentai

Tömörített, mégis egyszerű kialakítás

A Pururin tevékenységei forgatagban vannak, amint megérkezik a kezdőlapra. Úgy tűnik, minden szakaszon és oldalon böngészhet egy hajórakomány. A Pururin animációs képkiállítással várja a látogatókat, tágra nyílt szemekkel és ápolt mellekkel. Arról nem is beszélve, hogy a Pururin.to mindenkinek korlátlan hozzáférést és ingyenes böngészést ígér az összes tartalom között – legyen az manga, képregény, hentai vagy doujinshi.

Eközben az oldal betűtípusa halvány és nehezen olvasható beolvasáskor. Tehát bölcs ötlet, hogy háromszor alaposan ellenőrizze tevékenységeit, hogy megbizonyosodjon róla. Ettől eltekintve minden sűrített, ami megnehezítheti a megtekintést. Ezek ellenére az elrendezés baromi egyszerű; van egy kis menüsor több közreműködő szerzővel, közösségi frissítésekkel, támogatási problémákkal és néhány jelenleg felkapott képpel.

Navigációs tapasztalatok

Sok csodálnivaló van a Pururin honlapján, mert elfoglalt a tartalmának népszerűsítése. Ha inkább a legnépszerűbb, magas pontszámot elért, gyakran nézett, és néhány további Doujinshi szűrési funkciót szeretné látni az oldalon, könnyedén használhatja a felső részben található navigációs sávot a több lehetőség közötti váltáshoz.

Ezenkívül a Pururin percenként vagy többször frissül, friss, ütős mangákkal. Tehát, ha a japán képregények rajongója vagy, ez minden bizonnyal a legjobb megoldás. Azt is különösen érdekesnek találtam, hogy rengeteg eszköz létezik a böngészésre, de ezek egyike sem túlzottan megterhelő vagy értéktelen. Valójában gyönyörű kombinációja van a használhatóságnak és a minimalizmusnak – erről az alábbiakban részletesebben kitérek.

A Pururin.to fórumai és diszcord szolgáltatásai

Fórumok

pururin fórumok

Az olyan oldalak látogatóinak, mint a Pururin, gyakran hosszú listája van aggodalmaknak, különösen akkor, ha a tag éppen belemelegszik a hentaiba és a Doujinshiba. A pornót kedvelők nem biztos, hogy hallottak a szexuális érdeklődési körök széles skálájáról, de a Pururin webhely rengeteg vitafórumot kínál, ahol kifejezhetik magukat. A Pururinnak van egy külön fórumrésze, ahol az olvasók különös dolgokra vagy fogalmakra kereshetnek. Ezenkívül ezt arra is használhatja, hogy ajánlásokat gyűjtsön a tömegtől az új és izgalmas Hentai-kiadásokkal kapcsolatban.

Az ezen az oldalon található anyagokat készítő alkotók többsége aktívan részt vesz a különböző fórumokon, és ha áldást kap, közvetlenül a gyökerekből fedezhet fel forrásokat. Arról nem is beszélve, hogy a Pururin fórum még egy csodálatos előnye, hogy valós idejű beszélgetési lehetőségeket biztosít. Itt hasznos információkat is találhat a webhelyről, például a webhely problémáinak megoldásáról vagy a tartalom feltöltésére vonatkozó irányelvekről. Valójában bármilyen kérdést vagy Doujinshival kapcsolatos témát feltehet, és pillanatokon belül választ vár a tagoktól.

Viszály

pururin viszály

Ezenkívül a Pururin egy Discord szolgáltatást is futtat több száz felhasználóval. Azt hiszem, nagyszerű ötlet a Discordot bevonni a Pururin szolgáltatásokba, mert Doujinshi rajongóként a többi rajongóval való kapcsolat növelné az élményemet és a hentai kalandomat.

Ezer címkéjük

pururin cédulák

A pornó kategóriái minden bizonnyal áldásos áldás azok számára, akik egy bizonyos típusú szórakozást keresnek. Jelenleg a Pururin hihetetlen mennyiségű készlettel rendelkezik, több mint 20 ezer címkével. Képzelje csak el, mennyire élvezheti, ha figyelembe vesszük, hogy a rendelkezésre álló címkék sokféle konkrét tartalommal rendelkeznek, beleértve az előadót, a kört, a feltöltőket, a gyűjteményt, a tartalmat, a keresőt, a nyelvet, a kategóriát, a paródiát és a karaktert.

Más szóval, szabadon szűkítheti a keresést a legspecifikusabb kategóriákra és témákra. Biztos lehet benne, hogy a Pururin számos lehetőséget kínál, és még a legkülönlegesebb doujinshi vágyaknak is megfelel. Az olyan alappilléreken kívül, mint a behatoló szex és a tinédzser lányok, létezik még nemi erőszak, vérfertőző páros szex és kukucskálós hentai is. Ezenkívül találhat néhány kevésbé elterjedt, de mégis rendkívül lenyűgöző alternatívát, mint például a csápok, a cum-swapping, a csoportos nemi erőszak.

Nézd, megértem a csalódottságát és szégyenérzetét, amiért élvezi a hentai bizarrabb és csavarosabb aspektusait. Azonban nem ragaszkodom hozzád, ha jobban szeretnéd megtapasztalni ezt a sötét oldalt. Valójában nem is érdekel, ha a szexuális képzeleted olyan torz és undorító, mint amilyennek szeretnéd, mert a hentai alkotás egyáltalán nem árt senkinek. 5K+ bizarr Doujinshi érhető el a Pururin honlapján; ha ezt ki akarod használni, nyugodtan – biztosan nem fogok kritizálni.

A Hentai furcsa és egyedi keveréke

pururin hentai mentes

A Pururin lista sok tartalomalkotása egyedi témákkal és koncepciókkal rendelkezik. Valójában számos általános téma van szórva. Az alkotók azonban ritkán mutatják be munkáikat a hagyományos mocskos módon. A rajzfilm- vagy anime-figuráknak nevetségesen bizarr és elképzelhetetlen szexuális társaik vannak – szörnyek, bolygóközi vadállatok, polipok, gigantikus cicik, bolondok és még sok más.

Minden bizonnyal Pururin kijelöli a határt a fizikai univerzum és a szexuális fantáziák birodalma között. Talán azért, mert a hentai egy biztonságos hely, ahol elérhetetlen szexuális vágyaid megjelennek, mivel a hentai általában látványos és gyakran hihetetlen találkozásokat ad – még a legvadabb képzeletedet is felülmúlva! Szóval, ha lenne rá lehetőségem, hagynám magam hipnotizálni, miközben élvezem a valaha készült legszexisebb, legerotikusabb és legfurcsább hentai-t. Valójában egy kis kockázatvállalás nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a legtöbb vágyat megvalósítsa.

Pururin's Manga Collection

pururin manga

A Pururin oldalon több mint 50 XNUMX teljes számot kaphat a híres japán képregény műfajból, amely a „hentai manga” néven ismert. Ezek a számok mind elérhetők monokróm és színes változatban, és mindegyik kiváló minőségű, kiváló angol verzióval.

Figyelembe véve, hogy a címke rész több tucat médiakategóriát kínál, szinte mindent megtalál, amire szüksége van. Például néhány mangát szerettem, beleértve a bőrű csajokat, szolgálókat, mélytorkokat és farkukat. Ezenkívül a Pururin gyorsböngésző funkciót kínál gyorsbillentyűkkel, mintadiavetítést és mentési funkciót az összes olvasási örömhöz. Ezen a webhelyen emellett ingyenes letöltési és tetszésnyilvánítási lehetőség is van, valamint lehetőség van arra, hogy javaslatokat tegyen a címkék és a címkézés módosítására. Sajnos csak a Pururin tagjai férhetnek hozzá ezekhez a funkciókhoz, beleértve a letöltési funkciót is. Szóval mindenképpen regisztrálj.

A valaha készült legszürreálisabb doujinshi

pururin doujinshi

A Pururint mindenkinek kötelező látnia, aki az interneten keresi a kick-ass Doujinshit. A Doujinshi mangák minden része hatalmas mennyiségű illusztrációt tartalmaz – és ezek mind elképesztő, észbontó Doujinshi-k, amelyek szótlanul hagynak az örömtől.

Nem, nem akarlak szavakkal átverni és virágos leírásokkal vagy ilyesmivel elkápráztatni. Mert itt nem csak az én szavaimat mondok el, hanem a valódi olvasók hiteles megjegyzéseiből. Tehát azok számára, akik szeretik a szexuális kalandokat, amelyek nem a valóságon alapulnak, a Pururin.to pontosan egy jó megoldás. Természetesen végtelen számú grafikus szexuális tartalom létezik, és ezt még egyetlen ingyenes forrású webhely sem verte meg.

Itt a paródia ideje!

pururin paródia

Ha kétségbeesetten próbál szexuális és gonosz eszmecseréket találni a különböző tévésorozatok és filmek anime- vagy rajzfilmfigurái között, a Pururin.to remek kiindulópont. Valójában egy tucat képregényszereplő, filmes akció-szuperhős és rajzfilm található ebben a részben. A felnőtteknek szánt tartalom jelenlegi emelkedése miatt, ideértve a durva képregényeket vagy a mocskos regényeket is, ez a stílus máris felfelé ível!

Az itt megtekintett paródiák közül néhány: Masamune-Kun No Revenge, Battle Spirits, Overwatch, Zootopia, Sayonara Zetsubou Sensei, Class Of Heroes, Adventure Time és Sekiro: Shadows Die Twice. Szívesen olvastam az Angel Links, One Punch Man, Black Lagoon, Dance In The Vampire Bund, Yu-Gi-Oh Gx, Akazukin Cha Cha, Ben 10, Yokohama Kaidashi Kikou, Beyblade, Aladdin, Death Note, Angel Beats, Dagashi Kashi című filmeket is. , Alice In Wonderland, Boku No Pico és Boku No Kokoro No Yabai Yatsu.

A Pururin előnyei és hátrányai.to

Előnyei:

 • Tartalom feltöltése ingyen
 • Rendszeresen frissít
 • Szervezett tartalom
 • Az oldal egyszerű használata
 • Ingyenes használatra
 • Ingyenes regisztráció

CONS:

 • A letöltéshez regisztráció szükséges
 • A videók nem érhetők el

A 12 legjobb ingyenes Hentai Manga webhely, hasonló a Pururin.to-hoz:

# 1 - Welcomix

Welcomix főoldal

A Welcomix előfizetői minden számban teljes hozzáférést kapnak különféle képregényes szórakoztatásokhoz animációk, képregények, kalandok és fantasztikus alkotások révén. Ha ellátogat a Welcomix-ba, egy igazán bizarr romantikában lesz része a kiemelt paródiaszereplők között. Mennyiségileg és minőségileg elég masszív casting van benne, és minden lenyűgözően jó minőségű felbontású.

Íme a Welcomix teljes ismertetése.

Előnyei:

 • Hatalmas képregénygyűjtemény
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Rengeteg képregénysorozat elérhető
 • Különböző műfajokhoz szól
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Képregények olvasása közben nem játszhat diavetítést
 • A hozzáféréshez havi fizetés szükséges

# 2 - HentaiFox

HentaiFox fő

A HentaiFox a legszórakoztatóbb és legcsábítóbb hentai pornóvideók és -fotók kiterjedt gyűjteményét kínálja. Valójában világszerte emberek milliói élvezik a nyíltan szexuális japán tartalmakat. Egyedül az Egyesült Államokban az egyik legnépszerűbb erotikus forma, és talán a legnépszerűbb hentai oldalak között van világszerte.

Kattintson ide a HentaiFox teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Csodálatos hentai kollekció
 • Különféle kategóriák közül lehet választani
 • Tabuk és cenzúrázatlan tartalmak állnak rendelkezésre
 • Ingyenes böngészés
 • Egyszerű és egyszerű kialakítás

CONS:

 • Túl extrém témák vannak
 • Alapvető keresési eszköz
 • Néhány hirdetés

# 3 - Xbooru

XBooru Hentai Clicker

Az Xbooru az egyik népszerű hely az élvezetekre és a kielégülésre a hentai rajongók körében. A Booru oldalak szerkezetileg azonosak, de nem a galériában, ami fantasztikus! Különféle képtáblákra mehetsz, de az alapkoncepció és a forma továbbra is ugyanaz marad.

Továbbá, ahelyett, hogy visszajelzést adna és várná a művészek válaszát, használhatja a Discord csevegést, hogy bármiről beszéljen, amiről csak akar. Nem lehet más, annyi képpel rendelkező hely, mint Xbooru. Több mint 50 ezer fotó biztosan izgatja a hentai rajongókat! Ha kedveled az anime stílusú pornót, akkor feltétlenül látogasd meg ezt a weboldalt.

Xbooru áttekintés itt.

Előnyei:

 • Sokféle pornográf tartalom
 • Rendszeres frissítések
 • Hosszú videók és anyagok
 • Amatőr és professzionális videotartalmak

CONS:

 • Korlátozott hozzáférés nem tagok számára
 • A hirdetések rengetegek

# 4 - Hentai Haven

hentaihaven

A HentaiHaven talán a leginkább elkötelezett hentai oldal, amit eddig láttam. Komolyan veszi a rést és a célt – ez pedig az, hogy hihetetlen animációs filmeket, klipeket és hasonlókat kínáljon. Magából a tartalomból jól látható, hogy Japán, beleértve az animeipart is, milyen erősen befolyásolja. Nem csoda, hogy az emberek miért jönnek vissza.

Előnyei:

 • Fantasztikus szexjátékokkal rendelkezik
 • Könnyen használható
 • A navigáció egyszerű
 • Rengeteg tartalom

CONS:

 • A fórum eléréséhez regisztráció szükséges
 • Alap dizájn

# 5 - ManhwaHentai

manhwahentai tartalom

A Manhwahentai egy kiváló weboldal, ahol hatalmas koreai manhwa pornó található. Élveztem, mert a mesék lebilincselőbbek, a művészet pedig egyedi a tipikus hentaihoz képest. Manhwahentai egy gyönyörű koncepciót dolgozott ki, hogy mindezeket a sorozatokat egy gyors és megbízható webhelyté állítsa össze. Ez az oldal sokkal megbízhatóbb, mint sok, a múltban használt ingyenes mangaoldal.

Kitűnő munkát végez a jelenlegi szinten tartás és a magas besorolás fenntartása terén is. Mivel ez egy nagyon népszerű webhely, számos értékelést fog találni, amelyek segítenek kitalálni, hogy mely dolgokat érdemes legközelebb kipróbálni.

Nézze meg a ManhwaHentai áttekintést.

Előnyei:

 • Hatékony angol fordítás
 • Ingyenes képregények olvasni
 • A tartalom széles választéka
 • Van egy vitarész
 • Jó minőségű képregények
 • Változatos témák és cselekmények
 • Jó mobil kijelző
 • Drámai és magával ragadó történetekkel
 • A képregények gyorsan és gyorsan betöltődnek

CONS:

 • Túl sok hirdetés és előugró ablak
 • Nem minden kemény
 • A szexjelenetek hiánya néha
 • Nem olyan jó elrendezés
 • Néhány cenzúrázott tartalom

# 6 - HentaiXXX

HentaiXXX

Egy vadonatúj és egyedülálló hentai videoszolgáltatás, folyamatosan Japánból származó jó dolgokkal, ami valóban minden, amit a hentai -nál kap. XXX. Ez egy olyan webhely, amely különböző minőségű, jól készített videókat tartalmaz, beleértve a nagyfelbontású minőséget és az SD formátumokat. A HentaiXXX -ben kivételes anime szexuális tartalmakra kell számítani, mert az egyedülálló japán stúdiók mindent itt gyártanak - és pontosan tudjuk, hogyan működnek.

Előnyei:

 • Exkluzív japán anyag
 • Kiváló minőségű, csúcsminőségű filmek
 • A tartalom óriási és vad
 • Néhány bónusz jelenetet kínál
 • Mobil verziója van

CONS:

 • Néhány hirdetés

# 7 - Hanime

Hanime felkapott videók

A Hanime.tv egy másik ingyenes streaming hentai oldal, amely mindenki számára megfelelő, aki szereti a japán mangákat és animációs rajzfilmeket. Hanime köztudottan hatalmas könyvtári hentairól ismert. Tele van olyan érzéki jelenetekkel és témákkal, amelyeket általában nem látni számos hagyományos pornóban. Itt könnyedén kereshet bármilyen videóban vagy képben, számos kategóriában. Minden bizonnyal megtapasztalhatja a valaha volt legmenőbb és legszokatlanabb hentai filmeket – óriási elismerés ennek a webhelynek. Ami a minőséget illeti, azt kell mondanom, hogy a Hanime nagyfelbontású tartalma és az ígéretes 4K felbontás egyszerűen lenyűgöző!

Vessen egy pillantást a Hanime értékelésére.

Előnyei:

 • Csodálatos tartalom
 • Egyszerű, de intuitív kialakítás
 • Könnyen használható
 • Mobilalkalmazásként érhető el
 • Tabu és bizarr témák

CONS:

 • Egyes funkciókhoz tagság szükséges
 • A hirdetések bőven

# 8 - Gelbooru

gelbooru otthon

Bár elég egyszerűnek tűnik, a Gelbooru pontosan azt csinálja, amivel büszkélkednek. Ez egy hatékony megoldás minden buja hentai-rajongó számára világszerte. Sokan a hentai-t is a lehető legfurcsább fétisnek tartják. Pontosan ez az oka annak, hogy a weboldal jelenleg sok Hentai képet és Doujinshit tartalmaz, amelyek a legbizarrabb Hentai fétiseket tartalmazzák.

Itt van egy Gelbooru-értékelés.

Előnyei:

 • Rengeteg anime / Hentai tartalom
 • Csodálatos keresési funkció
 • A képminőség csúcsminőségű
 • Fantasztikus közösségi jellemzők és szolgáltatások
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Kompatibilis az összes mobil eszközzel

CONS:

 • A videók száma korlátozott
 • Van benne néhány felugró hirdetés

# 9 - FAKKU

fakku banner

A Fakku az eredeti, lefordított japán hentai és manga jó hírű forgalmazója. Még saját játékokat is készítettek, és Ön itt fogja érezni magát. Fakku többnyire hozzáférhető. A Fakku viszont prémium animéket és képregényeket forgalmaz Unlimited előfizetésével.

Megvásárlásával nem csak a legfrissebb anyagokhoz férhet hozzá, hanem számos ismert képregény, például Kairakuten és Koh összes korábbi számát is megkapja. 10% kedvezményt kapsz a Fakku üzletben bármire, valamint hozzáférést kapsz a weboldal béta funkcióihoz és a cenzúrázatlan hentaihoz.

A Fakku teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A pornográf tartalmak széles skálája
 • Hosszú videók és anyagok
 • Amatőr és szakmai tartalom

CONS:

 • A nagy felbontású videók csak a prémium tagok számára érhetők el
 • Reklámok

# 10 - HentaiFromHell

hentaifromhell elől

A Hentai From Hell kiváló név egy olyan fórumnak, amely a rosszindulatú hentai pornóval foglalkozik. Minden nap rendszeresen frissülnek az új képregények, így az archívum kiterjedt. Több mint 3,100 oldalról beszélünk, egyenként legalább tíz hentai galériából. A képregények bemutatása azonban hiányzik, mivel egyszerűen csak címmel dobják fel a világhálóra. A HentaiFromHell olyan egyszerű, mint a weboldalak. Nincsenek sallangok, csak rosszindulatú animepornó, amit most értékelni tudsz. Tetszik, ahogy megadják az egyes képregények méretét és az oldalak számát.

Előnyei:

 • Ingyenes hozzáférés a hentai pornóhoz
 • Rendszeresen frissít
 • Különböző tartalom

CONS:

 • Rengeteg hirdetés

# 11 - Danbooru

danbooru keresés

A Danbooru egy olyan fórum, amely fejlesztőknek és nem alkotóknak egyaránt szól. A hentai megjelenítése és elkészítése is lehetséges így. A bejegyzések kategorizálásához használt nevek, alkotók, láthatóság és egyéb tényezők. Ha merésznek érzi magát, megtekintheti a weboldalon található legfrissebb megjegyzéseket, valamint olyan részekre mutató linkeket, ahol vitatkozhat témákról más rajongókkal.

Az alap, az arany és a platina tagsági szintek léteznek a Danbooru-n, a Platinum a legnagyobb, a Basic pedig a legkevesebb. Bár a Danbooru-nál semmi sem korlátozott, a magasabb szint megléte megkönnyíti a platform egyes aspektusainak használatát, vagy jobb lehetőségeket kínál.

Előnyei:

 • Sokféle pornográf tartalom
 • Anális, kísérő, bütyök és még sok más pornó oldalból áll
 • Hosszú videók és anyagok
 • Amatőr és szakmai tartalom

CONS:

 • A nagyfelbontású videók csak prémium tagok számára érhetők el
 • Reklámok

# 12 - MioHentai

MioHentai fő

A MioHentai nagyjából 1300+ videót kínál; legtöbbjük cenzúrázott tartalommal rendelkezik. Azt is megtudtam, hogy több mint 600 videó van angol felirattal, a többi pedig nyers felvétel. A 3D-s videógyűjtemény több mint 500 tartalommal rendelkezik, amelyek a mellek, a fétisek, a szörnyek, az idegenek és egyebek körül játszanak. A MioHentai egy nagyszerű funkcióval rendelkezik, egyszerű navigációs rendszerrel. Minden, amit az oldalon lát, kezdőknek tűnik, és könnyen érthető.

Nézze meg a MioHentai véleményét.

Előnyei:

 • A dizájn elérhető és felhasználóbarát
 • Vannak tabutémák
 • 3D és 2D animációt használ
 • Rengeteg kategória

CONS:

 • Többnyire cenzúrázott tartalom
 • Néhány hirdetés
 • A regisztrált felhasználók bizonyos, csak tagoknak szóló funkciókat érhetnek el
 • Átirányítási hivatkozások állnak rendelkezésre

Utószó

Ahogy manapság egyre több webhely jelenik meg az interneten, a közönség egyre diszkriminatívabb és tájékozottabb a vásárlási döntések meghozatalával és a látogatással kapcsolatban. Ez az oka annak, hogy egyesek, még ha csak egy jó felnőtt webhelyet keresnek is, valószínűleg nem helyeznek 100%-os hangsúlyt a „tartalomra”. Akár hiszi, akár nem, legtöbbünk számára az olyan elemek, mint a megjelenés, a weboldal szerkezete és a funkcionalitás, sokat segítenek annak eldöntésében, hogy egy webhely önmagában fantasztikus-e vagy sem.

Még szerencse, hogy megvan a Pururin. Valójában az ingyenes képregénysorozatok, hentai és doujinshi letöltések ezen a helyen nem ismernek határokat. Napokig tartó böngészés után tudtam, hogy ezen az oldalon mindenkinek van valami, aki szereti a hentai-t. Jól strukturált médiakeretével és címkézési lehetőségével minden képzeletet felülmúlóan növeli a kick-ass örömét. Valójában úgy gondolom, hogy a Pururin.to jó minőségű, és néha jobb, mint néhány legnépszerűbb kereskedelmi hentai webhely. Lehet, hogy megvan a maga sajátossága, amely fejlesztésre szorul, de az egész webhelynek megvannak a maga előnyei. Élje át Pururint úgy, ahogy én tettem.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére