Frissítve: 28. június 2022

Hogyan szerezzünk egy éjszakát (útmutató) - 5 hatékony módszer és 6 webhely az ONS számára

Mutasd meg a 6 legjobb weboldalt egy éjszakai standokhoz

egy éjszakai fotó Az egyéjszakás vakáció megszerzése jó szórakozást és izgalmat jelent. én, személyesen mint ahogyan egy egyszerű „hello” -ból indulunk ki, és néhány órán belül forró szexgé fajulunk… És mindez csak megerősíti az ember bizalmát a játékában. Mindig azt gondolom, hogy az egyik éjszakai élet tökéletes lehetőséget nyújt az embereknek szexuális késztetéseik teljesítésére dráma vagy húr nélkül.
Egy 2009-ben készült tanulmányból kiderült, hogy a nőknek csak 3% -a hajlandó hazamenni egy idegenrel, aki csak egy átlagos kinézetű srác, míg csak 8% -uk vállalta, hogy szuper vonzó sráccal megy haza. Egy nemrégiben készült másik tanulmány kimutatta, hogy a nők 20% -a elismerte, hogy egyéjszakás élethelyzetben aktívak, míg 50% azt mondta, hogy mindig hajlandóak lennének erre, ha lehetőségük nyílik. Mindezek a tanulmányok jó hírek lesznek a férfiak számára, különösen Önnek, aki ezt olvassa, mert nagyobb reményeket és esélyeket ad nekünk arra, hogy megnyerjük ezeket a nőket, akik nyitottak az egy éjszakai vakáció gondolatára. Ha rendelkezik önbizalommal és készségekkel (a jó megjelenés plusz lenne!), És szeretne többet megtudni, elolvashatja ezt az egész cikket, és fokozhatja játékát.

Nagyszerű ONS helyszínek

bárparti Amikor meghalljuk az „egy éjszakai vakációt”, azonnal társítjuk a bárokkal és a klubhelyekkel. Persze, itt szokták jól kamatoztatni az emberek a sima készségeket. Alkohol a rendszerben, sötét helyek tökéletesek az intim pillanatokhoz, és rengeteg ember, akit megnézhet és esetleg kacérkodhat - a lehetőségek végtelenek. A bároktól és kluboktól eltekintve azonban vannak olyan elsődleges helyek is, ahol egy éjszaka állást lehet szerezni. Vegyük például az esküvőket. Nem titok, hogy a nők túlságosan érzelmeseknek érzik magukat ilyen alkalmakkor, mi van azzal, ha két ember tanúja lehetünk egymás iránti halhatatlan szeretetének, így ez a hormonjaikat széthúzza. Ha srác vagy, és észreveszel valakit, akinek hots van egy esküvőn, érdemes megpróbálni a szerencsét és elmondani neki.

Egyéb lehetséges helyek, ahol egy éjszaka állhat partra, bármilyen parti lehet. Rengeteg lány van a radarodon, és csak magadba gyűjthetsz magad, és megadhatod a legjobb képet. Amikor születésnapi partin van, érdemes a születésnapi lányért is elmenned egy kis szórakozásért és izgalomért. Egyesek számára a szörnyű helyzetekben történő kihasználás számukra beválna, különösen akkor, ha a nők úgy éreznék, hogy csak el kellene engedniük minden gátlásukat, és meg kell ragadniuk a pillanatot, ezért pillanatnyi ösztönzéssel kell előállniuk, például véletlenszerű alvással fickó.

Ellenőrizze a potenciális lányokat

2 lány ons Ha azzal a szándékkal megy ki, hogy a nap végére lefektesse magát, akkor kicsit másképp kell játszania a játékot, és olyan dolgokat kell tennie, amelyeket általában nem. Íme egy tipp: A férfiak általában a legmelegebb csajokért járnak bulizás közben vagy a klubokban, de érdemes “majdnem ugyanolyan vonzó” barátaihoz menni. Ilyen majdnem vonzó szinten lenni már nagy teljesítmény, így nem lenne olyan rossz, ha el tudna érni egy éjszakát egyel. Ez a "legforróbb" lányt is érdekelné, hogy miért nem mentél érte. A „majdnem ugyanolyan vonzó” barát önbizalma fellendül és ez, barátom, megkönnyítené a játékodat.
Alternatívaként, átkutathat egy potenciális jelöltekkel teli szobát, mivel a legtöbb lány, aki bármire nyitott (más néven egy éjszaka állása), általában erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy valóban észrevegyék. Vigyázzon azokra a lányokra, akik a legjobban szórakoznak, piszkos táncokat végezzenek, hangosan nevessenek, és ugyanolyan okokból ellenőrizzék a szobát, mint ti.

Használja a helyes megközelítést

közeledj a lányokhozMivel néhány órán belül ezzel a csodálatos lánnyal akarsz aludni, te azon kell dolgoznia, hogy csillag első benyomása legyen. Tehát csak annyit kell tennie, hogy a sajtos sorokat és a béna, hülye poénokat máskor elhagyja. Közelítsen magabiztosan célpontjához, és kezdjen el egy érdekes beszélgetést. Bizalom tagadhatatlanul nagyszerű tényező az egyéjszakás siker sikere szempontjából, mivel ez biztosan az egész helyzetért felelőssé tesz. Amikor te vagy a felelős, és megragadtad, akkor bármit megtehetsz annak érdekében, hogy jól érezd magad.
Tegye fel a megfelelő kérdéseket, és győződjön meg róla, hogy azt a benyomást kelti benne, hogy érdekli, és tegyen néhány megfelelő megjegyzést. Éreztesse vele, hogy pontosan az, amire vágyik, és vágyakozzon rá rossz, hogy ő is látni fogja, hogy veled kezd dolgozni. Ennek az egész „irányításnak” a lényege, hogy végül mindent megtesz, amit csak akar, és ez magában foglalja, hogy hazamegy veled. Arra is emlékeznie kell, hogy az őszinteség sok időt spórolhat meg, és távol tarthatja magát a drámától, ami egy éjszaka egész lényege. Finoman elmondhatod, hogy nem állsz semmilyen romantikus kapcsolatra, és csak szeretsz egyedülállni.

Vigyázz a jelekre

lány vonzereje jelei Ha az a célja, hogy egy éjszaka állást szerezz, mindig figyelj a testbeszédére. Természetesen a nők előre nem mondják meg, mit gondol rólad. Ha valóban azt hiszi, hogy te nem vagy jó, vagy hogy te szopsz, soha nem hallod, hogy kijön a szájából, de tudatalatti jeleken keresztül fogod látni. A nők imádják azt a különös figyelmet, amelyet nekik adsz. Bizonyára nem fog lemaradni arról, hogy az egész éjszakát azzal próbálja megnyerni, aki nem is érdekli. Olvassa el a testbeszédét, és tudná, mit gondol rólad, és mi akar történni kettőtökkel.
Ha közel marad hozzád, nyitott teste van feléd, ez jó jel. De ha visszafogottan és bezárva viselkedik, testével eldőlve tőled, akkor tudod, mit jelent. Nézi az arcodat és bámul közvetlenül a szemedbe, amikor beszélsz? Érezheti, hogy valóban érdekli? Finoman megérinti a karjaidat, vagy játékosan megbökdös, miközben beszélgetsz, akkor nagyobb az esélyed arra, hogy az éjszaka végére megszerezd. De ha folyamatosan ellenőrzi a telefonját vagy körülnéz az egész szobában, akkor ez valószínűleg azt jelenti, hogy teljesen unatkozik. A testbeszédének elolvasása különbséget tesz abban, hogy lefektetsz-e, és csak eltévelyedsz. Ne pazarolja az idejét olyan csajokkal, akik nem kedvelik ezt

A következő szint elérése a bekapcsoláshoz

kikérve egy lányt Ha a dolgok teljesen jól néznek ki, és érezheted, hogy ő is jó ideig fent van, akkor itt az ideje elkezdeni a következő komoly lépéseiddel. Egyszerűen kezdheti közelebb haladva felé, gyengéden megérinti, és végül egy csókért hajol. Ne feledje, hogy nem szabad végig mennie, és rá kell késztetnie őt arra is, hogy teljesítse. Kezdje el őrölni a táncparketten, elárul egy súlyos sminkelés során, és csak tegyen meg mindent, amire csak szüksége van, hogy folyjon a lé.
A filmekben mindig látjuk a férfiak sima vonalait és kedves mozdulatait, azzal, hogy hogyan hívják meg a lányokat, és alapvetően hogyan viszik őket „egy másik szintre”. Kerülje annak közvetlen megmondását, hogy egyenesen a saját helyére szeretne menni a jelenlegi tartózkodási helyéről, ehelyett hűvös lehet kérje meg, hogy menjen egy csendes helyre vagy „valahol csak kettőnkkel”. Választhat társalgókat vagy bárhol, ahol csendes, és megragadhat egy-két falatot. Bár időbe telik, valójában közelebb visz ahhoz, hogy hazajöjj vele, mivel kényelmesebbé teszed, ha nem sietsz el semmit. A lányok imádják a figyelmet, és tudják, hogy keresik őket, annál is inkább, hogy tudják, hogy egy srác elég melegnek találja, hogy lefeküdni akarjon vele, de komoly kikapcsolás lesz, ha úgy érzed, hogy a szex az egyetlen dolog, amin gondolkodsz abban a pillanatban. Csak idő kérdése, míg végre eljut egy olyan helyre, ahol a varázslat megtörténik, ezért csak menjen az áramlás mellett, és győződjön meg arról, hogy rengeteg megható és kitalált dolog lesz egész idő alatt.

A pillanat, amire vártál

lemegy egy lányért Mivel egy éjszaka a tiszta szexről szól, kevésbé a drámák, a bonyodalmak és a kapcsolatok, a helyedre lépés elvezethet egyhez, hacsak nem szóltál neki idő előtt, hogy nem fogod látni a forróságod után éjszaka együtt. Ha nem tervezel vele időt tölteni az egyéjszakás tartózkodásod után, akkor nem lenne jó, ha van egy alvó, aki nagyon későn ébred. Választhatja a helyét így sokkal kényelmesebbnek érzi magát, és ez jó időt is jelentene számodra.
Abban a pillanatban, amikor belépsz az ajtón, adj neki a legjobb lövést, mert erre vagy itt; engedje el a gátlásait, és ne pazarolja az időt. Nem kell haszontalan dolgokról beszélni. Mondja meg neki közvetlenül és a nehéz lélegzetvétel között, mennyire szexi most és megmutatja neki, mennyire bekapcsol. Amikor eljött az ideje, hogy végre megtegye a tettet, természetesen óvszert kell használnia, és minden szexi képességét fel kell használnia, hogy örömet szerezzen neki, mielőtt eljön. Miért kell őt előtérbe helyezned? Ez azért van, mert ha tetszik neki, ahogy csinálod, ez az egyéjszakás dolog könnyen barátokká válhat előnyökkel vagy sima fasz haver kapcsolattal. Ki nem akarja ezt, igaz?
Egy éjszaka óta szeretem távol tartani a szexet minden perverztől (hacsak nem kéri, természetesen.)

Amikor végre elérted az éjszakai célodat, a kilépésed sokféle módon játszható, de természetesen soha nem szabad elfelejteni elmondani neki, mennyire élvezte az együtt töltött időt. Ne mondd neki, hogy utána hívod; ez elgondolkodtatna, és rejtélyes és érdekes oldalt adna neked. Ha úgy találja, hogy rendelkezik mobilszámával, és kapcsolatba lép a közösségi médiában, vagy bármi másról, ami nem szokásos csak egy éjszakai életre, akkor előnyére válhat. Előfordulhat, hogy kibaszott haver kapcsolatba kerülsz vele, vagy akár van valaki, aki elküldi a zsákmányt, amikor az idő kéri. Üzenj neki egy-két másnapi üzenettel, mondván, hogy nagyon jól érezted magad, és hogy szabadon felhívhat téged, vagy bármi más, ha megint valami ilyesmire készül. Így teszed rá. Megszabadult minden kötelezettségtől és ha erre felkészült, az azt jelentheti, hogy több szex jön az utadba, és ezt biztosan nem fogod utálni.
A cikk korai részeiben említettem, hogy a szokásos helyek, ahol a férfiak szerezhetnek néhány éjszakát, általában zsúfolt helyeken, például bárokban, partikban és klubokban vannak, de webhelyeket és alkalmazásokat is használhat. Mindannyian a modern világban élünk olyan technológiával, amely szinte bármit elárul csupán néhány kattintással ide-oda. Ma már sok olyan szexorientált webhely létezik, amelyek több hozzáférést biztosítanak a dögös és csinos lányokhoz hogy működik a helyi bárban vagy klubban. Sok egyedülálló regisztrál ezekre az oldalakra vagy alkalmazásokat, hogy elegyedhessenek és találkozhassanak más, azonos igényű emberekkel. Tehát, ha szórakozásra vágyik egy éjszaka után, próbálja ki a felvételt a fenti tippekkel, vagy látogasson el néhány ajánlott webhelyre. Jó szórakozást és jó szerencsét fog elérni a potenciális hálótársakkal való találkozásban ezeken a platformokon.

Online helyek egy éjszakára

Weboldal neveÁrLink
AdultFriendFinder$ 14.95Látogasson el a webhelyre!
Dating.com$ 9.90Látogasson el a webhelyre!
2fuck.comINGYENESLátogasson el a webhelyre!
Légy rossz$ 11.99Látogasson el a webhelyre!
FriendFinder-X$ 20Látogasson el a webhelyre!
Flirt.com$ 27.99Látogasson el a webhelyre!

Ne feledje, hogy ezeknél a weboldalaknál legalább 2x-3x nagyobb esélye van arra, hogy lazább legyen, mint buliban vagy bárban. Egyszerűen azért, mert egy bárban vagy egy partiban nem minden lány szokott alkalmi szexet folytatni stb ezeket a webhelyeket és alkalmazásokat egyedülállóknak vagy akár kifejezetten a szex iránt érdeklődő embereknek tervezték és „új dolgokkal” próbálkozni.

Ezek többségét INGYENES kipróbálni. A prémium funkciók eléréséhez azonban szimbolikus tagdíjat kell fizetnie. Gondoljon csak bele: inkább 50–100 USD ++ összeget költene egy lányra egy bárban, vagy ~ 19 USD tagságért, és hozzáférést biztosítana 1000 lányhoz? 😉

És nem azt mondom, hogy egy bárban bekötni rossz vagy lehetetlen dolog ... Remek, de nagyon nehéz is! És ha kezdő vagy, érdemes egy könnyebb dologgal kezdeni.
Sok szerencsét új szexi törekvéseihez.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére