Frissítve: 19. május 2022-én

A WellHello és a 11 legnépszerűbb bekapcsoló és Swinger webhely, mint a WellHello.com

URL: https://www.wellhello.com

Mutass 11 alternatívát a WellHello.com webhelyhez

hát szia

A modern időket éljük, ahol rengeteg online társkereső oldal található, megkönnyítve számunkra a kapcsolatot idegenekkel és új kapcsolatok kialakítását. De nehéz megbízható megoldást találni, mivel sok webhely közül lehet választani. Tudjuk, milyen nehéz lehet, ezért összeállítottuk a legjobb társkereső oldalak listáját, különösen azokat, amelyek a hookupokra és a swingerekre összpontosítanak. Ezen webhelyek többsége teljes mértékben megfelel az Ön elvárásainak. Könnyen navigálható elrendezések, exkluzív keresési funkciók, élénk közösségek, és néhányuk még átverés elleni védelemmel is rendelkezik - ez csak néhány a hatékony online társkereső platform elkészítéséhez. Kövesse ezt a cikket, és mi végigvezetjük Önt, így nagyszerű utat tehet meg az eddigi legjobb összeköttetés megszerzéséig. Egyelőre a WellHello nevű társkeresővel kezdjük.

Hát szia? Mi az?

Ha egyszerű és őszinte választ szeretne kapni, akkor A WellHello egy társkereső webhely azok számára, akik nem csupán randevúra vágynak. A „tovább” kifejezés alatt azt jelenti, hogy az ezen az oldalon lévő felhasználók előreláthatóak szándékaikkal (mind a férfiak, mind a nők), és magabiztosan tájékoztatják Önt arról, hogy milyen randevúkat szeretnének megtapasztalni. Tökéletes oldal azok számára, akik át akarják hagyni a hosszú és unalmas kis beszélgetéseket és bemutatkozásokat, amelyek általában az első néhány időpontban történnek, és közvetlenül a legérdekesebb részekre akarnak ugrani.

Feliratkozási folyamat

A WellHello használatának megkezdéséhez regisztrálnia kell egy fiókot. A regisztráció csak 2-3 percet vesz igénybe és 100% -ban ingyenes. Csak meg kell adnia olyan alapvető részleteket, mint a nem, az e-mail cím, az életkor, az irányítószám, majd egyedi jelszót kell megadnia. Amint elkészült az e-mail címe, azonnal böngészhet, vagy akár frissítheti tagságát. Ezután a WellHello nyomon követi a keresési algoritmusokat, hogy az Ön preferenciáinak megfelelő kurált listát kapjon a lehetséges egyezésekről.

Keresés és profilok

A webhely átfogó keresési funkciókkal rendelkezik, és különféle szűrőket kínál Önnek, hogy szűkítse a választásokat a részletesebb eredmények érdekében. Ezek a szűrők tartalmazzák az életkort, az etnikumot, a szexuális beállítottságot és a helyet. Ezek a szűrők rendkívül hasznosak, különösen, ha nagyobb városokban élnek. Megállapítja, hogy minden profil megadja a felhasználó érzéki kedvenceit és fizikai statisztikáit. Privát fotógalériák is rendelkezésre állnak. Az olyan prémium funkciók, mint a „flörtök” küldése, valakik „kedvencekként” való hozzáadása és még sok más, elősegíthetik az interakciót, de áron. 

A WellHello előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Széleskörű átverésbiztonság
 • Kompatibilis a mobil eszközökkel
 • Naprakész felület
 • 1 napos próba 1 dollárért

CONS:

 • Az üzenetküldés prémiumot igényel

11 legjobb WellHello.com alternatíva:

# 1: AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Az AdultFriendFinder segítségével „csatlakozhat a világ legnagyobb szex- és swinger közösségéhez”. Mivel az egyik legismertebb webhely a gyors és egyszerű szexuális találkozások, a rendszeres összekapcsolódások és még sok más megtalálására, sorozatos mérkőzésekkel, explicit fotókból álló galériákkal és szexuális ösztönzőkkel rendelkezik, hogy mindenki számára menedékké válhasson. jó idő. 

Ha 100% -osan túl vagy már a kapcsolati kérdésekkel, a lassú és folyamatos ütemű bemutatkozásokkal és a hagyományos társkereső oldalakon látható kis beszélgetésekkel, akkor AdultFriendFinder az arany jegyed az azonnali kommunikációra és kielégítésre. A regisztráció körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe egy percig - mást nem igényel, csak az Ön e-mail címét, felhasználónevét, jelszavát és rövid információkat. Észre fogja venni, hogy értesítői akkor is szétáradnak, ha bármilyen lédús információt hozzáadnak, de tanácsos hozzáadni néhány szexi fotót és leírást - ez pedig növeli annak esélyét, hogy minél több meccset és kacérságot szerezzen, és találjon valakit, aki megoszt egy szuper-specifikusat szexuális fantázia, és mindenkinek bebizonyítani, hogy igazi ember vagy és nem bot.

Előnyei:

 • Nagyon népszerű az online társkereső / összekapcsolási résen
 • Sok interaktív és kommunikációs funkció
 • Nagy felhasználói bázis

CONS:

 • A webhely kialakítása és a kezelőfelület kissé elavultnak tűnik

# 2: Dating.com

társkereső.com

Dating.com egy normál társkereső oldal, könnyen kezelhető kezelőfelülettel és remek funkciókkal. Változatos tagsággal rendelkezik, így jó hely felfedezni személyes preferenciáit, különösen a szexuális vonatkozások tekintetében. Ingyenesen regisztrálhat, létrehozhatja profilját, és kapcsolatba léphet más tagokkal. Különféle kommunikációs eszközöket kínál, amelyek ingyenesen elérhetőek, és felhasználhatja őket fiókkal történő regisztrációval. A feliratkozás után a tagok kibővíthetik profiljukat néhány nyitott kérdés kitöltésével, hogy jobban leírják magukat és elmagyarázzák, mit keresnek a Dating.com oldalon. Feltölthet fényképeket is, amelyeket a webhely rendszergazdáinak jóvá kell hagyniuk, mielőtt közzétennék őket. A tagok sokféleképpen léphetnek kapcsolatba egymással, beleértve a webhely e-mail rendszerét, azonnali csevegéseket, valamint videocsevegést is. Úgy tűnik, hogy a Dating.com a tagok széles körét vonzza, de az oldal speciális keresése hasznos az eredmények szűkítésében. Online tagokat is kereshet, ha tetszik az az izgalom, hogy azonnal kapcsolatba lép valakivel. Miután kiválasztott egy tagot, akivel kapcsolatba akar lépni, küldhet neki egy e-mailt, érdeklődést mutathat kacsintás vagy csevegés útján, vagy elmentheti a kedvencek listájába.

Előnyei:

 • Tisztességes ingyenes számla opció
 • Alapos és speciális keresés

CONS:

 • Az oldal elég nehézkesnek tűnik

# 3: Seeking.com

keresi a megállapodást

Kellemes webhely-funkcionalitással a Seeking.com egy olyan oldal férfiaknak és nőknek egyaránt, akik valamilyen pénzügyi alapú kapcsolatra vágynak. Főként a cukorral való kapcsolatokhoz, de a bekapcsolódásokhoz és a tipikus randevúkhoz is szolgál. A Seeking.com kezelőfelülete egyszerű és elegáns, minden gyorsan működik, és nincsenek irritáló előugró ablakok. Az oldalon még egy szórakoztató blog is található, ahol statisztikákat találhat a felhasználóikról, vicces anekdotákat és rengeteg tippet adhat a felhasználóinak. Az ingyenes fiók regisztrációja egy-két percet vesz igénybe, bár a fiókot 48 órára visszatartják, mivel profilja és képei jóváhagyásra kerülnek. Ezt a jóváhagyási fiókot csak akkor kerülik ki, ha közvetlenül prémium számlára jelentkezik be. A profil kitöltése nagyon egyszerű, és legtöbbjük minimális, de jól részletezett. Nincsenek hosszú személyiségi vagy ehhez illő vetélkedők, csak az lesz, hogy eladod magad és a legjobb felvételeket készíted. Ha „kölcsönösen előnyös” kapcsolatot szeretne keresni, akkor a cukros apu társkereső oldalak, mint a Seeking.com, az egyik legjobb hely a keresés megkezdéséhez.

Ellenőrizze a teljes a Keresési Megállapodás áttekintése.

Előnyei:

 • Részletes keresési funkciók
 • A nők számára teljesen ingyenes
 • A férfiak legfeljebb 10 ingyenes üzenetet küldhetnek

CONS:

 • A férfiaknak prémium tagságra van szükségük az üzenetek olvasásához

# 4: Ashley Madison

Ashley-Madison

Az Ashley Madison nevű népszerű társkereső webhelyet még 2001-ben alapították. Az ötlet egyszerű volt, mégis ellentmondásos - hogy légzési teret teremtsen az elkötelezett kapcsolatokban élő vagy a házasok számára, hogy extra szórakozást, más néven ügyeket találjanak. Az oldal rendkívüli népszerűségre tett szert, és sok embert érdekelnek a házasságon kívüli tevékenységek, amelyeket Ashley Madison biztosít. A webhely alapelve a mai napig érintetlen és módosítatlan. Naponta új felhasználók milliói mennek Ashley Madisonba, és keresik az összekapcsolódásokat, a flingeket és az ügyeket, bár már kapcsolatban vannak. Bár az adatszivárgás kockázata a felhasználók egyik legfőbb aggodalma, az adatvédelmi problémát követően mindenkit mégis érdekel és lenyűgöz Ashley Madison működése, és ez hatékony módja a hasonló gondolkodású emberek összekapcsolásának. Amikor regisztrál egy fiókot a következő címen: Ashley Madisonkörülbelül 15 percre lenne szüksége, mert ez elég hosszú folyamat. Csak győződjön meg arról, hogy megadta a szükséges információkat, amelyek később hasznosak lehetnek a webhely párosítási algoritmusaihoz is.

Előnyei:

 • Nagyon népszerű, különösen az Egyesült Államokban
 • Kényelmes keresési lehetőségek
 • Részletes tagprofilok
 • Pánik gomb vészhelyzetek esetén

CONS:

 • Az adatok még 2015-ben szivárognak ki

# 5: FriendFinder-X

barátkeresőx

A FriendFinder-X egyik nagyszerű funkciója, hogy nyitva áll nemcsak az egyes felhasználók számára, hanem azoknak a pároknak is, akik más lehetőségeket szeretnének felfedezni összeköttetések és alkalmi találkozások révén. A FriendFinder-X már több mint két évtizede létezik, ezért sokak által kipróbált és összekapcsolt webhely. Bár jellege miatt meglehetősen ellentmondásos hírnévvel rendelkezik, az alkalmi szexrajongók dicsérik az oldalt csodálatos szolgáltatása és funkciói miatt, amelyek óriási segítséget jelentenek a csatlakozási partnerek felkutatásában. Világszerte több millió felhasználóval méltó webhelynek találja a FriendFinder-X-et, főleg, ha prémium tagságra vált, annak drága ára ellenére. Ez az oldal biztosan az egyik legnagyobb erő a bekapcsolódó társkereső világban, és mindenki számára, aki alkalmi szórakozásra vágyik, akkor ezt a weboldalt kötelezően meg kell látogatni. A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe, és válaszolnia kell a kérdésekre, és be kell írnia néhány személyes adatot. Van egy kitöltendő kérdőívük, amely hasznos lesz az Ön ízlésének megfelelő emberekkel való megfeleléshez. Miután elkészült, továbblép a tagság vásárlási oldalára, és kiválasztja, hogy prémiumra szeretne-e frissíteni, vagy ingyenes fiókként szeretne-e maradni. Azon kívül, hogy az alkalmi felhasználók szexuális partnereket találnak, rengeteg pár regisztrál a FriendFinder-X fiókjaira, és lehetőségeket keres, húrok nélkül.

Előnyei:

 • Több mint 20 éve aktív
 • Tisztességes tagválasztás
 • Részletes profilok

CONS:

 • A tagdíjak elég magasak
 • Mobilalkalmazás csak iOs-hoz
 • A weboldal NSFW kialakítása

# 6: Flirt.com

flört

Tökéletesen a modern randevúk számára készült Flirt.com nagyszerű platform a világ minden tájáról érkező, 18 és 78 év közötti egyedülállók találkozására. A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe, és az új tagok azonnal megkezdhetik a böngészést a webhely alapvető keresési beállításainak és szűrőinek (például életkor, nem és hely) használatával. A webhely minimalista, ugyanakkor hatékony, különösen az interfész és a párkeresési rendszerek szempontjából. Ha valami hétköznapi és zsinór nélküli kapcsolatra vágyik, akkor ne aggódjon tovább, mivel a Flirt.com mindezt megadhatja Önnek a meglehetősen kiegyensúlyozott férfi-nő arány mellett, így több esélyt adhat egy összekapcsolt partner megszerzésére. Ami a tényleges webhelyet illeti, az elrendezés tetszetős és átfogónak tűnik, egyszerű nyelvezetű és részletes felhasználói profilokkal, nagy profilképekkel. A legtöbb felhasználó még abban is egyetérthet, hogy a Flirt.com Tinder-szerű hangulattal rendelkezik, és kissé a népszerű társkereső alkalmazás webhely-változatának nevezik.

Előnyei:

 • Ingyenes alapfiókok állnak rendelkezésre
 • Tiszta weboldal elrendezés
 • Sok csevegési lehetőség
 • Mobilalkalmazás elérhető

CONS:

 • Gyenge egyeztetési algoritmusok
 • Nincs tag szűrő, különösen a biztonság szempontjából
 • Nem egyértelmű garanciavállalási politika

# 7: Tinder

tapló

A Tinder 2012-es indulása óta az online társkereső platformokat tekintve márkanév. A Tinder egész előfeltétele egyszerű - csúsztassa jobbra, ha érdekli, csúsztassa balra, ha nem. Amikor mindkét ember jobbra csúsztatta egymást, akkor a kettő „össze van egyeztetve”, és elkezdhetnek üzeneteket küldeni. Valószínűleg a legjobb példa az azonnali kielégítésre, különösen a társkereső alkalmazások esetében, de a Tinder-t széles körben használták, és nem csupán az érvényesítés és a bekötés. Ez az alkalmazás olyan jól működik, különösen, ha nagy városokban tartózkodik hatalmas felhasználói állománya miatt, ezért a Tinder-t érdemes minden alkalommal kipróbálni. Sok jó funkcióval rendelkezik, ha frissíteni és kipróbálni a Passport szolgáltatásokat, ahol más helyet kell választania, és ellophatja az ott lakókat. Ez a sokat utazó emberek előnyére is válhat - a dátumokat felsorolhatja, bárhol is legyen a világon, mert a Tinder mindenhol nagyon népszerű. Bár a Tinder hírneve az, hogy kizárólag összekötőként működik, mégis valódi kapcsolatokat kereshet és kapcsolatokat alakíthat ki a mérkőzéseivel innen. Csak bátorság és sok jobbra csúsztatás szükséges, mire megtalálhatja bármit és bárkit is.

Előnyei:

 • Ez az alkalmazás elindította a „ellop” trendet
 • Teljesen működik még ingyenes felhasználóként is
 • Nincs időkorlát az üzenetküldésre
 • Integrált videocsevegési funkció
 • Igény szerint biztonsági funkciók

CONS:

 • 100 óránként csak jobbra csúsztathat 12 profilt
 • Életkor szerinti fizetési skála
 • Több férfi, mint nő
 • Korlátozott információ a lehetséges mérkőzésekről
 • Hamis profilok mindenhol

#8 Grindr

őrölni

Ami a földrajzi célzást használja a társkereső alkalmazásokhoz, a Grindr az első, aki bevezett egy ilyen teljesítményt. Az alkalmazást még 2009-ben alapították, és ma már nagyon népszerű meleg társkereső alkalmazás. Ma nehezen találna egy meleg férfit, aki még egyszer sem próbálta meg letölteni a Grindr-t, vagy csak kísérletezett vele. A Grindr földrajzi célzási funkciójával és egyszerű feliratkozásával a Grindr minden felhasználót újra és újra visszatér, remélve, hogy új kapcsolatokat szerez. Egy könnyen használható kezelőfelülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más online tagokat és közelségüket lássák, ez az alkalmazás egyszerűsé és hatékonyabbá teszi a csatlakozást. A Grindr néhány hátránya az elavult kezelőfelülete lenne, de ettől eltekintve a Grindr tökéletesen működik, ha véletlenszerű összekapcsolódásra és húr nélküli kapcsolatokra vágyik, sőt barátságokat is köt.

Előnyei:

 • Bevezette a földrajzi célzást
 • Jelölje ki a célzott szűrőket
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Sok hamis profil
 • Elavult felület
 • Sok előugró hirdetés

# 9: Le App

le társkereső alkalmazás

A Down természetesen működik a különböző online társkereső és összekapcsolási szolgáltatások szempontjából. A webhely úgy működik, hogy hozzáfér a Facebook-fiókjához, és az Ön szexuális preferenciái alapján keresi az esetleges mérkőzéseket. Ezután a Down meghívja Önt, hogy jelölje meg azokat az embereket, akik érdeklik. Mivel a felhasználók széles körű potenciális randevú mérkőzésekkel rendelkeznek, amelyeket kereshetnek, végtelenül megkeresheti a különböző profilokat könnyedén, amíg meg nem találja az ízlésének megfelelőt. Világszerte több mint 7 millió felhasználóval, a legtöbb felhasználóval az Egyesült Államokból származik, a Down platformja hatalmas mértékben növekszik, és különböző kultúrájú és társadalmi rétegekből álló embereket fogad be. A helyszíntől, vallástól és sok más szemponttól függetlenül a weboldal mindenki számára ingyenes marad és továbbra is ingyenes marad. Felnőttek, akik szeretetre vagy akár házasságra vágynak, vagy csak olyan emberek, akik véletlenszerű összekapcsolódásra és alkalmi szexuális találkozásokra vágynak, valamennyien szórakoznak ezen a webhelyen.

Előnyei:

 • Széles felhasználói bázis
 • Különféle nyelvek állnak rendelkezésre
 • Mobilalkalmazás elérhető
 • A legújabb AI technológiát használja a párkereséshez
 • Jellemzők

CONS:

 • Néhány negatív vélemény a felhasználóktól
 • Néhány átverés és csalási esemény
 • A felmondott előfizetésért nincs visszatérítés
 • Az oldal nem garantálja a 100% -os sikert

#10 Pure.app

tiszta alkalmazás

A Pure egy népszerű összekapcsolódó mobilalkalmazás, amely kihívást jelent az online társkereső jelenlegi helyzetére azáltal, hogy azonnal és névtelenül talál alkalmi szexpartnereket. Az az egyén számára készült, hogy megtalálja és megtapasztalja az „azonnali szexi találkozásokat”, egy egyszerű alapelvet szem előtt tartva: adja meg a „Dates On-Demand” szolgáltatást. Elég igaz, az oldal jól és egyértelműen teljesíti ígéreteit. A hétköznapi szexuális találkozások megszervezése során a Pure lényegében időszabályozott, ami azt jelenti, hogy meghatározott órák után törli a profilját. A felhasználók egymással való közelségük alapján párosulnak, és az egyetlen információ vagy részlet, amelyet alkalmi szexpartnerek keresésekor meg kell adnia, csak egy szelfi. A Pure 2014 óta létezik, és egykor a Tinder nagy versenytársa volt, köszönhetően az alkalmi szexpartnerek és találkozások gyorsabb és egyszerűbb pontozásának. Leegyszerűsítve: a Pure szégyentelen, de könnyebb módja annak, hogy lefektessék és új ismerősökkel ismerkedjenek meg.

Előnyei:

 • Minimalista profilok
 • 1 óra maximális önpusztító tagprofil
 • A potenciális mérkőzéseket rendszeresen frissítik

CONS:

 • Az ingyenes próbaidőszakhoz hitelkártya-információkra van szükség
 • Az időkorlát kevesebb aktív felhasználót eredményez
 • A tagok személyiségét az 1-selfie koncepció miatt nem mutatják be

# 11: Kasidie

kasidie

Kasidie egy olyan weboldal, amelyet kifejezetten a swingerek számára készítettek, különösen azoknak a pároknak, akik találkozni szeretnének más swingerekkel nagyszerű szexuális találkozások alkalmával. A webhelynek nagyon nyilvánvaló a szexuális hangulata, híres "Szexuálisan társasági" tagjával és szexuálisan szuggesztív szlogenjeivel, például "Emlékezz a nevemre, később majd sikítani fogsz." A Kasidie ​​az internet egyik legnagyobb swinger-webhelyeként számos módot kínál arra, hogy más swingerekkel találkozzon és szórakozzon. Csakúgy, mint minden más swinger weboldalon, az új tagoknak is regisztrálniuk kell egy fiókot, akár egyedül, akár házaspárként. A profilkészítés befejezése után meg kell adnia érdeklődését, különösen a szexuális tevékenységek iránt. A tagok szabadon közzétehetnek szexuális tartalmakat az albumaikban és profiljaikban. Ha más swingerekhez csatlakozik, rengeteg lehetőség közül választhat. A Kasidie ​​Rendezvous funkcióval rendelkezik, ahol a felhasználók közzétehetik elérhetőségüket rövid távú szexuális találkozásokra, és értékelni kell őket a „Szexométereken”, amelyek minden bejegyzés után megtalálhatók. Ez jól jöhet azoknak az utazóknak is, akik különböző helyekre mennek és onnan érkeznek; egyszerűen elküldhetik úti céljukat és elérhetőségüket, és a lehetséges mérkőzések pillanatok alatt fel fognak állni.

Előnyei:

 • Rengeteg eseménylista
 • Rendezvous és Travel funkciók
 • Nagy és aktív felhasználói bázis

CONS:

 • Néhány személyiségvezérelt kérdés
 • Az ingyenes fiókok nem tekinthetik meg a profilokat
 • Bármikor csak néhány online tag

A végső szó

Ha egyedülálló vagy, és társkeresési lehetőségeket keresel, vagy valaki, aki el akar nyugodni és élvezi a könnyed ismeretségeket - WellHello és ez a 11 alternatív összekapcsolási oldal csak neked készültek. Hasonló szexuális preferenciákkal rendelkező hasonló gondolkodású személyek közösségében lesz. Akár kizárólag randevúzni szeretne, akár csak egyéjszakás vakációra vágyik, vagy kibaszja a haverokat, kétségtelenül megtalálja, amit keres, ezen webhelyek bármelyikén.

Mind a 11 helyszínről Azt mondanám, hogy a 2. kedvencem az lenne:
# 1 - AshleyMadison.com - mivel szeretek elég gyorsan bekapcsolódni, és időnként szeretem néhány menyecskét (és vannak ilyenek az AshleyM-en).
# 2 - AdultFriendFinder.com - ez egy jól ismert, sok-sok taggal, könnyen kiválasztható, szűrhető és megkapja a kívánt végeredményt. 😉

Nem szabad aggódnia a tagok miatt, mivel a bekötési webhely felhasználói többsége csábító és dögös. Szinte mindenki olyan mérkőzést keres, amely tökéletesen megfelel a perverz szándékainak, és akivel szexuálisan felfedezhetik. Válassza ki ezeket a webhelyeket, és élvezni fogja a lehetőségek felfedezését, valamint a szexuális kincsek és fétisek elégedettségét. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére