Frissítve: 11. augusztus 2022

UKPunting Review

& TOP-12 kísérő webhelyek, mint az UKPunting.com

12 kísérőhely-alternatíva megjelenítése az UKPunting.com webhelyhez

UKPunting

Még ha körültekintő és éber is vagy, a kiváló kísérőhely és egyéb kapcsolódó áruk megállapítása nem olyan őszinte és egyértelmű, mint gondolnád. Persze, világszerte rengeteg a kísérő weboldal, de egyáltalán nem biztos, hogy a kapott szolgáltatásokat pontosan reklámozzák. És természetesen az a hölgy, akit lefoglaltál, megfelel az Ön színvonalának és elvárásainak.

Hivatalos URL: https://www.ukpunting.com/

Mármint aki óriási dologra akar számítani, de végül potenciálisan káros emberekkel vagy talán (a legrosszabb) rendőrrel áll! Akár az Egyesült Királyságban él, akár nem, biztosan hallott már ezekről a kihívásokról, amelyeket sok kanos ember tapasztal, hogy jó hírű kísérő szolgáltatást találjon.

Jó dolog, hogy létezik az UKPunting - egy szexet kedvelő közösség, amely számos alapvető témát tartalmaz az Egyesült Királyság kurváiról, friss pornófilmekről és egyebekről. Ez egy olyan hely, ahol a kanos haverok szabadon kifejezhetik szexuális életüket, támogatást kereshetnek, és másoknak helyet biztosíthatnak a gőz lefújására. Készen áll arra, hogy összekapcsolja és elrobbantsa erotikus titkait hasonló gondolkodású emberekkel? Ha a válasz igen, akkor az UKPunting-nek kell lennie az Ön minden webhelyének megfelelő webhelyén. Tudjon meg többet az UKPuntingról és annak funkcióiról alább.

UKPunting: Legjobb helyszín az olyan játékosok számára, mint te!

Van egy Lexie nevű lány, aki elképesztő szopást tud csinálni, és egy hatalmas mókus. Nos, bármennyire is szeretem az anális szexet, egyiket sem kedveli. De a lekötés és a BDSM az ő szakértelme. Honnan tudtam ezeket, mielőtt lefoglaltam volna? Az UKPunting jóvoltából láttam ezt a profilján, ahol minden kísérő megmutathatja nemét és kísérési szabályait, hogy áttekintést adjon arról, mire számíthat a foglalás előtt.

Valójában az UKPunting webhely arra szolgál, hogy segítsen az Egyesült Királyságban működő kurváknak és csábító masszőröknek legális ügyfelek megtalálásában. Segítséget nyújt a fogyasztóknak és a kísérőpartnereknek, hogy megismerjék egymást, hogy pozitív és kielégítő szexuális tapasztalatokat szerezzenek. Az UKPunting releváns részleteket ad a fogyasztóknak más ügyfelek tapasztalatairól, segítve jobban megérteni, mivel foglalkoznak. Nem klassz?

Az UKPunting történetének kibontása

Ha jól tudom, az UKPunting nagyon sokáig létezett ... mégis úgy tűnik, hogy csak egy hónapja működnek. El kell mondanom neked a weboldal fantasztikus alapítóját. Ő csak egy egyszerű kíséret-kereső, mint mi, aki segíteni akar másoknak a legjobb vélemények és hiteles kísérő szolgáltatók megtalálásában. Biztosította továbbá, hogy a weboldal teljesen ingyenes legyen, és ne kérjen külön fizetést az ügyfelektől. Önzetlen nagylelkűsége hosszú távra kerül, mivel folyamatosan finanszírozni fogja a kísérő társaság működési kiadásait. Hú, milyen srác! Hihetetlen!

Beszéljünk tovább az UKPunting-ről, és arról, hogy miért forgalmazzák magukat ma a legjobb szex-áttekintő / beszélgető webhelyként. Valóban megfelel az elvárásoknak? Ez még nem látható.

Az UKPunting igazi természete

UKPunting áttekintés

Tehát az UKPunting egy egyszerű weboldal, amely segítséget nyújt, de még csak nem is használja ki az embereket a pénzkereseti üzlet révén. Igen ez így van! Olyan ösztönző hely a bejutás - nincsenek hirdetések és egyéb idegesítő tevékenységek az oldalon belül. Más szavakkal, könnyedén és békésen böngészhet az UKPunting szolgáltatásban. Valójában bármivel kapcsolatban megoszthatja gondolatait, például furcsa szamár fétisekkel, kinkekkel és más kínos dolgokkal kapcsolatban.

Csak a tudomásul veszem, hogy az UKPunting nem éppen a kísérők webhelye, és más kísérő szolgálatok szexuális termékeiket hirdetik és hirdetik. Ehelyett kiváló hely az emberek számára, hogy összejöjjenek és átnézzenek néhány kíséretet / szolgáltatást - segítenek más vásárlóknak vásárlásukban, és sok erőfeszítést és időt takaríthatnak meg. Természetes, hogy a nehezen megkeresett pénz elköltése előtt releváns tanácsokat és visszajelzéseket kérünk a többi fogyasztótól. Végül is azért vagyunk itt, hogy élvezzük, és ne azért, hogy átverjük. Hoppá!

Az UKPunting tesztelése !: Saját tapasztalatom

UKPunting poszt

Természetesen magam is gondoskodtam az UKPunting használatáról. Mi értelme van a véleményeknek, ha nem tudom pontosan, mit mondok? Emellett nem tagadok meg semmilyen ingyenes dolgot, főleg, ha erről van szó. Kezdjük! Regisztrálom magam a weboldalon. Nem sokkal ezután egyenesen továbbmentem a főoldalára, amely egy tipikus régi fórumoldal-kialakításnak tűnik. Nos, ez nem olyan szörnyű, mint amilyennek látszik. Technikailag attól függ, hogy milyen dolgokat részesít előnyben, de nekem személy szerint tetszik az egyszerűség.

A regisztráláshoz és bejelentkezéshez szükséges gombok a főoldal felső részén találhatók. Hasonlóképpen vannak lehetőségek a fórumok, vélemények, online felhasználók és webhelystatisztikák megjelenítésére. Abban az időben, amikor online voltam, körülbelül 605 tag és 2,003 XNUMX látogató volt. Eddig ez számomra jelentős szám.

Később abban a pillanatban megnéztem az UKPunting vitafülét, és számos érdekes témát láttam. Néhányan csalásokról, mások erotikus képekről beszéltek. Általában a felhasználók általában olyan kérdéseket vitatnak meg, mint a szex, a kíséretek, az árak és a kísérő szolgáltatók.

Mindezen izgalmas témák elolvasása hasznos módja annak, hogy kívánatosabbá és érdemesebbé tegyem felnőtt szórakozási élményemet. Természetesen az UKPunting rengeteg fantasztikus véleményt tartalmaz a kísérőkről, amelyek valóban kevesebb időt és erőfeszítést adnak nekem, mint az összes munka egyedüli elvégzése. Akár csalókba és szamár kísérőkbe is botlhatnék.

Az UKPunting.com stílusa és látványterve

Sokan, akik látták az UKPuntingot, azt gondolhatják, hogy a weblap kialakítása meglehetősen egyszerű. Ennek az egyszerűségnek azonban megvannak a maga előnyei is. Tegyük fel például, hogy az UKPunting csak pár fül / gomb közül választhat, így időt takarít meg, és az oldal nem tűnik rendetlenül. Az összes lehetőség és funkció természetes módon van elrendezve, így semmiképpen sem tévedhet el az örömtől.

Abban a pillanatban, amikor megszokja a weboldalt, több órás használat után értékelni fogja annak kialakítását és intuitív felületét. Végül is miért van szükség bonyolult felépítésre és fejlett felületre, ha csak egy hatékony helyszínre van szükség az információk cseréjéhez, a tények megosztásához és a releváns vélemények átadásához más ösztöndíjasokkal. Csak feltétlenül regisztráljon, mert nem sokat tehet, ha csak látogató.

Érdemes tapasztalat az UKPunting?

UKPunting kategóriák

Fórumok - úton vannak a szexpiac uralma felé. Azok, akik élvezik a legkiválóbb tapasztalt szexfüggőket és a világ legjobb szakmájának elkötelezett szerelmeseit, mind részesülhetnek az olyan weboldalak használatából, mint az UKPunting. Az UKPuntingról mindig jó információk találhatók. Remek tippeket, pornó URL-eket, népszerű webhelyeket talál, amelyekkel még soha nem találkozott, és megbarátkozhat más felhasználókkal, akik valóban remek javaslatokat tehetnének. Persze, regisztráció nélkül is böngészhet az oldalon; azonban először regisztrálnia kell, ha részt kíván venni a tárgyalásokon. Ha még nem jelentkezett be, a látogatók csak a tantárgyak címét és a jelenleg élő tagokat fogják látni a kezdőlapon.

Mit várhatok még az UKPuntingtól?

UKPunting negatív értékelés
 • Rendszeresen frissített vita és vélemények

Egyetértek azzal, hogy az UKPunting régi, elavultnak tűnhet, de a vitafórumra gyakran tesznek új bejegyzéseket. Minden vadonatúj hozzáférhető minden beszélgetéshez, amelyben részt vett, és frissítéseket kap arról, hogy mi vár Önre. Mivel személyes listája lehetővé teszi új témák, például a legfrissebb ügyek vagy a kísérő szolgáltatások gyönyörű képeinek behozatalát, soha nem fogja kihagyni a rendszeres frissítéseket, a legfrissebb híreket vagy a követett oldalak tartalmát.

Ne érts félre. Számos szál és beszélgetés nem olyan élénk, mint mások, és biztosan szemtanúja lesz azoknak, akiket jó ideje pihentettek. De ne ess pánikba! Mivel minden egyéb mellett továbbra is kiváló esély lesz beszélgetni és megosztani az örömről és a szexről, igaz?

 • Hiteles felhasználók

Úgy van! A felhasználói vélemények szempontjából semmi nem felel meg az UKPunting hitelességének. Mindannyian valódi, legitim és valódi emberektől származnak, akik online kísérő-kereső társaikkal törődnek. A megbeszélések során bemutatott összes lényeges információ és a vélemények tényei valós személyektől származnak, akiket vásárláskor vagy foglaláskor felhasználhat.

Szüksége van hiteles történetekre csodálatos szexkalandokból vagy közúti kirándulásokról, megállókkal néhány kísérő szolgáltatáshoz? Az egészet megtalálhatja itt: UKPunting. Ezen felhasználók egy része nem biztos, hogy szakértő az ilyen típusú üzleti tevékenységben, de természetesen nem tesznek hamis észrevételeket és információkat.

Ragadd meg ezt a lehetőséget, hogy tagjává válj most az UKPuntingban!

bejegyzés

Mivel idáig eljutott, biztos vagyok benne, hogy jobban érdekli a csatlakozás az UKPunting közösséghez. Ne habozzon regisztrálni és hivatalos büntetővé válni! Ne aggódj; a regisztráció nem sok időt vesz igénybe. Az UKPunting csapata már úgy gondolta, hogy a hosszú regisztrációs folyamat nem lesz jó kezdet. Csak adjon meg egy érvényesített e-mail címet, hozzon létre egy egyedi felhasználónevet és jelszót, és törölje! Minden készen áll arra, hogy a következő büntetővé váljon.

Minden olyan jogosultság, mint kommentálás, személyes szálak létrehozása, vita indítása vagy bármi más, amit a regisztrált tag megtapasztalhat. Hidd el, amikor azt mondom, hogy az UKPunting egy nagyszerű hely, ahol meg kell nézni, mielőtt még gondolkodnék, hogy költsek egy fillért arra a kíséretre, akire egész nap figyeltél. Ó, általános! Pontosan tudod, milyen veszélyes lehet, ha fogalmad sincs, mit kapsz. Komolyan, nem éri meg ezt a kockázatot vállalni, amikor mindent megkapott, amire szüksége volt itt.

Az UKPunting előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg link fantasztikus pornó videókhoz
 • Nagyszerű ajánlások a biztonságos és kiváló pornó oldalakról, különféle fülkékkel
 • Vonatkozó beszélgetések és témák
 • A kezelőfelület intuitív és egyszerű kezelése
 • A vélemények részletesek és pontosak

CONS:

 • Kevés pornó szalagcím áll rendelkezésre
 • A tervezés túl egyszerű

Az UKPunting.com webhelyhez hasonló TOP-12 kísérő webhelyek:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barát kereső weboldala világszerte széles körben elterjedt, és több mint nyolcvanmillió tagot keresnek alkalmi és szexuális találkozásokra különböző lányokkal. Ez a weboldal népszerűvé vált az Egyesült Államokban, és kiváló platformot biztosított a felhasználók számára, hogy kommunikációs funkcióik segítségével tökéletes szexuális párkeresést keressenek.

Ezenkívül számos alkalmi megoldást kínál, beleértve a poligám kapcsolatokat, a monogámiát, a párok megosztását, a FuBu-t és még sokan mások. Valóban, ez egy nagyszerű webhely a szexuális preferenciák feltárására és az ágyban történő fűszerezésre, különösen egyedülálló emberek és párok körében, akik hajlandóak megvizsgálni szexualitásukat. Könnyű navigációval és a regisztráció gyors módjával a felhasználók 5 percen belül vagy rövidebb idő alatt végeznek.

Itt van a az AdultFriendFinder teljes áttekintése

Előnyei:

 • Ingyenes regisztráció
 • Az oldal tagjai alkalmi kapcsolatokat keresnek
 • Nyitott biszexuálisok és melegek számára
 • Rengeteg funkció van az egymással való kommunikációra
 • A tagok blogokat és csoportokat hozhatnak létre információcsere céljából
 • Ingyenes funkció videók és fényképek megtekintéséhez
 • A tagok szabadon és szabadon megoszthatnak bármilyen típusú videót és fotót

CONS:

 • Több a hím, mint a nőstény

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Az Ashley Madison kísérő webhely nem csak egy tipikus kísérő webhely, amelyet online láthat. A 2001-ben alapított webhely elkötelezett, házas vagy kötődő kapcsolatban álló emberek számára biztosította a szabadságot arra, hogy diszkrét ügyeket folytasson valakivel. Ashley Madison mind a mai napig továbbra is szabad döntéshozatali környezetet kínál, és az ügyek nem csüggednek.

Az évek során az Ashley Madison weboldal szolgáltatásainak kínálata az igények, az életmód és a tagok megcsalásának módjai szerint változik. Számos érdeklődés fedi le ezt a weboldalt, beleértve a poligám, monogám, nyílt kapcsolatok, hármasok és egyéb előnyöket. A rendkívüli tulajdonságok miatt népszerűvé vált, és továbbra is folyamatosan bővül, hogy hírnevet szerezzen világszerte.

Kattintson ide AshleyMadison teljes áttekintés

Előnyei:

 • Megőrzi a fényképekkel és a személyes adatokkal kapcsolatos diszkréciót
 • Ösztönzi a diszkrét fotók feltöltését
 • Ingyenes regisztráció és egyszerű regisztráció
 • Alkalmazásként elérhető Android és iOS telefonokon, és nem igényel túl sok memóriaterületet
 • Tagok nagy közössége szerte a világon

CONS:

 • Egyes profilok nem tartalmaznak sok részletet
 • Egyesek nem töltik ki a profil adatait

# 3 - 2fuck.com

2fasz navigáció

Az összes kísérő webhely az interneten keresztül csak néhány kiemelkedő. Ezek egyike a 2fuck.com, egy Escort webhely, amely hárommillió regisztrált taggal rendelkezik világszerte. Minden nap fokozatosan növekszik. A weboldal valódi és hiteles szolgáltatási kínálattal büszkélkedhet mindenki számára, aki minden nap szexre vágyik.

Amint taggá válik, profilja automatikusan kompatibilis egyeztetésen megy keresztül, és megadja a preferenciáival kompatibilis taglistákat. Könnyű azt mondani, hogy a 2fuck.com nem véletlenszerűen keresi a tagokat az Ön kényelme érdekében, hanem egy analitikai folyamatot alkalmaz az egyezés pontosabbá tétele érdekében.

Előnyei:

 • A tagok világszerte elérik a milliókat, és napról napra nőnek
 • A weboldal kialakítása felhasználóbarát és egyértelmű
 • Ingyenes regisztráció mindenkinek

CONS:

 • A prémium tagok exkluzív funkciókkal rendelkeznek, amelyek csak hozzájuk férhetnek hozzá

# 4 - EscortGuide

kísérő útmutató

Az EscortGuide egy olyan webhely, amely megválaszolja imáit. Tegyük fel, hogy kíséretet szeretne foglalni az Egyesült Királyságban, menjen át erre a weboldalra. Valójában rengeteg lány szerepel ezen a platformon. Ügyeljen arra, hogy különböző etnikai kíséreteket találjon, például fekete, ázsiai, afroamerikai vagy latin.

Nem beszélve arról, hogy itt is elérhető néhány érett és tapasztalt kíséret. Azonban továbbra is lenyűgözőnek tűnnek, és fiatalosnak tűnnek.

Kattintson a az EscortGuide teljes áttekintése

Előnyei:

 • Ezer elérhető női kíséret az Egyesült Királyságban
 • A kísérők profiljai teljesek és részletesek
 • Felhasználóbarát funkciók
 • Az oldal makulátlan és könnyű kialakítású
 • Támogatja a mobil verziót

CONS:

 • Csak az Egyesült Királyságon belül működik

# 5 - Keresek

keresi a megállapodást

A napi látogatókat vonzó niche társkereső platform az elrendezést keresi. Mivel ez nem egy szokásos egyező webhely, a kialakítása több olyan személyt is eldobhat, akik időnként felkeresik ezt. Mindazonáltal ragyogó munkát végez, hogy biztonságos légkört biztosítson a támogatott partnerség és interakció típusának. Ezenkívül érdekes felismerni, hogy viszonylag alapvető fogalmat tartalmazó platformra nemzetközi viszonylag sok ember tartozik.

A Keresési Megállapodás a fiatalok számára olyan hely, ahol cukros anyukákat és apukákat vehetnek igénybe, akik pénzbeli támogatást és ösztönzést tudnak nyújtani számukra. A cukros csecsemőknek cserébe szeretetet, szexet, szeretetet és hosszú kapcsolatokat kell biztosítaniuk. Az ideális kapcsolatot a Megállapodás keresése újradefiniálja, mivel aláássa az internetes csalogatás hagyományos eszközeit. A webhely egy oázist nyújt, amelyben beépítheti az élvezetet egy társaságba.

Nézze meg Felülvizsgálat keresése.

Előnyei:

 • Az ellenőrzési folyamat szigorú
 • Alig öt napon belül a webhely garantálja, hogy a felhasználók ideális megoldásokat találjanak
 • Több mint tízmillió tagja van, akik aktívan keresik és vonják be világszerte
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A regisztráció egyszerű és gyors
 • Csak más ellenőrzött tagoknak küldhet üzeneteket ingyenesen

CONS:

 • Kevés hamis cukor baba számlák
 • Engedélyre van szükség a többi tag privát galériájának megtekintéséhez

# 6 - EscortDirectory

kíséret könyvtár

Ha lefekszik anélkül, hogy túl sok gondot okozna, akkor az Escort Directory az Ön számára. Hosszú listát tartalmaz a torkos kísérőkről, akik mind hajlandók felfedezni legmélyebb szexuális vágyaidat. Számos kíséret áll rendelkezésre itt, amelyek közül választhat, hogy szexelnek-e, és garantálják a húr nélküli kapcsolatokat. Megnézheti a profiljukat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy álmaid tökéletes lányára szállsz-e. Ha komolyan le akarsz feküdni, vagy egyszerűen csak fel akarod fűszerezni a dolgokat az ágyban, siess és regisztrálj.

Teljes EscortDirectory áttekintés itt.

Előnyei:

 • Rengeteg kíséret áll rendelkezésre
 • A listák rendezése és kategorizálása a kiválasztás megkönnyítése érdekében
 • Az előzetes keresés funkció elérhető
 • A kísérők profiljai részletesek és naprakészek

CONS:

 • A hirdetések közepes számban, de bosszantóak
 • Óvakodjon a hamis profiloktól

# 7 - EroticMonkey

erotikusmonkey-1

Az erotikus majom az ön diszkrét helye a minőségi kíséret megtalálásához, aminek állítása szerint ők vannak. Nos, van okuk egy ilyen állításra. Az oldal minden nap sok látogatást tesz. Ez annak köszönhető, hogy hatékonyan tudják kíséreteket biztosítani a felhasználók számára.

A webhelyre ellátogatva azonnal meglátja a különböző lányokat, akiket értékeltek és áttekintettek. A pontos webhelyhasználók őszinte véleménye az oka annak, hogy az emberek továbbra is pártfogolják a helyet. Míg mások utálták a tanulmányokat és az értékelésüket, Erotikus majom ösztönzi. A megfelelő partner keresésekor először kérdeznie kell a régiójáról. Ezután kiválaszthatja a megjelenő hölgyek szűrését a vélemények száma, az árak és az ajánlások alapján. Ha megtalálta a megfelelőt, akkor többet tudhat meg róla, amikor rákattint a profiljára.

A webhelyen van egy fórum is, ha kapcsolatba akar lépni más felhasználókkal. Nagyon sok különféle témát, sőt más különféle szolgáltatásokat kínálnak a platformjukon.

Vessen egy pillantást EroticMonkey áttekintés.

Előnyei:

 • Speciális kereső eszköz
 • Könnyen használható
 • Hasznos vélemények

CONS:

 • Minimális hatókör
 • Az ellenőrzéshez rendelkeznie kell egy fiókkal

# 8 - Fuckbook

faszkönyv

Sokan élvezik a Facebookot, de gondoltál már arra, hogy ezt a webhelyet szexuálisabbá és előnyösebbé alakítsd? Nos, még mielőtt belegondoltál volna, néhány ember már készített egy tökéletes weboldalt, amely biztosítja a Facebook funkcionalitását és a szexuális oldalak előnyeit. Összességében Fuckbook lett. Ezen az oldalon alkalmi találkozásokat találhat, és lehetővé teszi, hogy megítélése nélkül fedezze fel szexualitását.

Ennek az oldalnak a tagjai világszerte jöttek, és mindnyájan nyitottak a szex, a fétis, a kinkek és még sok más szempontból. Népszerűségének köszönhetően 2014-ben XBIZ-díjként elnyerte a Társkereső oldalak számára. A Fuckbook 2009 óta, az eredetileg elindított időszak óta nagyszerű platformot és lehetőséget kínál tagjai számára, hogy bekapcsolódási kultúrába kerüljenek. . Az oldalon böngészve a navigáció meglehetősen egyszerű. Akár a prémium tagságot is igénybe veheti, hogy teljes mértékben élvezhesse exkluzív juttatásait és ingyenes hirdetési élményét.

Itt egy Fuckbook áttekintés.

Előnyei:

 • Az XBIZ az év társkereső oldala
 • Az alkalmazásokat számos módon érheti el, beleértve a táblagépet és az okostelefonokat is
 • Jelentős számú, világszerte több mint 29 millió tag
 • Nyitott a nemek és a szexualitás minden típusára
 • A regisztrációs folyamat egyszerű, egyszerű és gyors
 • A tagoknak számos lehetőségük van egymással kölcsönhatásba lépni
 • A keresőszűrő szabadon használható

CONS:

 • A tagok üzeneteinek olvasása és megválaszolása csak a prémium tagoknak szól
 • Bosszantó hirdetések
 • A bosszantó automatizált üzenetek fogadása folyamatosan érkezik
 • A hirdetések elhelyezése az egész webhelyen található

# 9 - Banglocaliak

banglokálisok

A Banglocals elengedhetetlen látogatási webhely azok számára, akik tökéletes kapcsolatot keresnek a szex, a dátum és az alkalmi ügyek számára. Függetlenül a versenyképes webhelyek számától, ma is az első helyen maradt. Valójában az életünk rengeteg munka és stressz, és mi csak a kikapcsolódásra és megnyugtatásra vágyunk. Természetesen egy nagyszerű haver, aki ösztönözni fogja szexuális vágyainkat, élvezetté teheti az életet.

A teljes banglokaiak áttekintése itt.

Előnyei:

 • A felhasználók elkülönülnek és a világ egyedi részeitől eltérnek
 • A weboldal használata egyszerű, egyszerű navigációs funkciókkal
 • A regisztráció gyors és a csatlakozás azonnali
 • Valószínűleg célszerű valakit a környékéhez közel foglalni

CONS:

 • A webhely egyes funkcióinak működtetéséhez prémium tagság szükséges

# 10 - BedPage

ágyoldal

A BedPage escort webhely fő prioritása az általuk nyújtott szolgáltatások. Ez egy széles választékú kísérő lányokból áll, amelyek több szexuális kívánságot és igényt teljesítenek.

Ezen kívül kiválaszthatja az Ázsiából, Európából és Észak-Amerikából érkező kíséreteket, vagy bármelyik helyet a kiterjedt területlistából. Másrészt a letisztult és egyértelmű elrendezés és a kritikus elemek gyakran elősegítik a weboldal jobb teljesítményét. Felhasználóbarát kialakítást és könnyű csatlakozást nyújt - mindenki számára elengedhetetlenebbé téve.

Kattintson a BedPage teljes áttekintés.

Előnyei:

 • Az oldalon szereplő városok hosszú listája
 • A felhasználói felület és az oldal elrendezése egyszerű és könnyedén kezelhető
 • A webhely megerősítő eljárást alkalmaz minden profilfiók értékelésére

CONS:

 • Előzetes rendezés nem elérhető

# 11 - Skokka

skokka univerzális

Ez a weboldal közismert nevén Skokka.com. A Skokka.com őrülten népszerű, naponta több mint 30,000 XNUMX+ egyedi látogatóval rendelkezik. Ezek a számok nagy keresletre utalnak, és csak azt mutatják be, hogy az oldal mennyire sikeres. A webhely látogatóinak elsöprő száma az első oldal listáján szereplő számos országból származhat. Ha van néhány extra pénze, és unja, hogy a keze az egyetlen kapcsolat, amelyet manapság kap, akkor sem árt, ha mégis megpróbálja.

Skokka áttekintés itt.

Előnyei:

 • Rengeteg kísérő kíséretlistával a világ minden tájáról
 • Hirdetések alkalmi találkozásokra
 • Válaszoljon a hirdetésre a helyszínen
 • Több miniatűr és jó megjelenítés
 • Hozzáférhető keresésre és felhasználásra
 • Nincs szükség tagságra

CONS:

 • Nem találtam felhasználói véleményeket
 • Átlagos webhelyfunkciók
 • Egyes hirdetések nem jelenítenek meg képeket
 • Az árakat néha nem soroljuk fel

# 12 - TERB

TERB

A TERB webhely hosszú ideje létezik, és állítása szerint objektív, elfogulatlan értékelést nyújt mindenki ötleteiről. Csapatuk minden nap keményen dolgozik, hogy fantasztikus közösséggé váljon. Tíz éve a TERB közösségi erőforrásként üzleti tevékenységet folytat Toronto kísérői és masszázsai számára. A TERB fórumok célja az Ön szórakozása és szórakozása, független vállalkozók befogadása és a torontói ügynökségek személyre szabott igényeinek kielégítése.

Ellenőrizze, hogy a TERB áttekintése

Előnyei:

 • Nagy design
 • Felhasználóbarát felület és navigáció
 • Aktív felhasználók minden nap
 • Rengeteg fórum

CONS:

 • Kevés a spam

Elvitel

Valójában az UKPuntingnak megvannak a maga kedvezőtlen hatásai. Lehet, hogy más emberek túl egyszerűnek és elavultnak találják, de sok felhasználó megtalálta a legjobb forrást kísérő igényeinek, összekapcsolódásának és csúnya vágyainak. A kialakítása ellenére sok felhasználó szereti a minőségi időt itt tölteni, különösen akkor, ha szakértői tanácsra, segítségre és a legjobbak támogatására van szükségük - méghozzá bármiért, amit meg szeretne osztani.

Összességében olyan webhelyek válaszolnak imáinkra, mint az UKPunting, és további szükségünk van erre az oldalra. Különösen most, amikor rengeteg csalás, csalás és rosszindulatú webhely található, amelyek csak a pénzünkre vágynak. Biztos vagyok abban, hogy ha világszerte létezik UKPunting, akkor az még jobban segíti a kísérő üzletet és javítja a kísérési szolgáltatásokat. Ettől boldogabb lesz a farkam!

Végül meglátogathat néhány kedvenc kísérő webhelyemet, amelyek kiváló minőséget és szolgáltatást nyújtanak, csakúgy, mint az UKPunting: AdultFriendFinder (ha alkalmi / szexuális találkozások érdekelnek), AshleyMadison (diszkrét ügyeket keresni), és 2fuck.com (valódi és hiteles szolgáltatási ajánlat minden szexuális számára).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére