Frissítve: 18. május 2021-én

A játékok kihagyása

Különleges ajánlat

Regisztráljon # 1 alternatíva „kihagyni a játékokat” - Felnőtt barát kereső Most. A lehető legjobb ajánlatot és fantasztikus élményt nyújt.

SkipTheGames A férfiaknak olyan szexuális szükségleteik vannak, amelyeket nem lehet kielégíteni azzal, hogy egész nap egyszerűen rángatják a számítógép előtt. Teljesen meg tudom érteni azt a frusztrációt, amely azzal jár, hogy nem tudok elégedettséget elérni, csak azért, mert nincs partnered a szenvedély megosztására.

Még nézni a A csúnya pornó videók nem lesznek elegendők a férfiak szexuális szükségleteinek kielégítésére. Ha az igazit akarod, akkor nézd meg SkiptheGames.

Szóval miről is szól ez a weboldal? Ahogy a neve is sugallja, ezen a weboldalon átugorhatja a játékot, és közvetlenül belevághat a valóba. Ez nagyon hasznos abban az esetben, ha megnövekedett szarvaság van, és csak a valós puncit szeretné megtapasztalni.

A SkiptheGames alkotói megértik a kanos férfiak igényeit, ezért találták ki ezt az oldalt. Ez az ahol kalandvágyó személyeket találhat, akik észbontó szolgáltatásokat kínálnak.

Mondhatja, hogy a Tinder és az OkCupid webhelyek ugyanazt tehetik, de lehet, hogy sok erőfeszítést kell tennie, és sok időt kell töltenie flörtöléssel, csak azért, hogy fektessenek. Még abban sem vagy biztos, hogy az illető képes-e teljes mértékben kielégíteni a szexuális engedékenységedet!

Ezért van itt a Skip the Games. Azt segítségével akár egy órán belül is kereshet és megtalálhat valódi idiótákat! A weboldalon olyan emberek szerepelnek, akik kísérő szolgáltatásokat kínálnak elfogadható áron a világ minden tájáról.

Száz dollárért vagy annál kevesebbért találhat valakit, aki hajlandó lesz összekapcsolódni veled.

Csak hívjon a nőt, és állapodjon meg az árban. Kevesebb, mint egy óra múlva ez a lány bekopog az ajtódnál, és olyan élményt nyújt, amelyet soha nem fogsz elfelejteni!

Érvek

 • Lehetővé teszi, hogy kíséreteket keressen a világ minden tájáról
 • Valódi fotók, viszonylag kevés hamis profil
 • Egyszerű felület

Hátrányok

 • Az árképzés néha nem egyértelmű előre
 • Időről időre akad néhány csaló

De ... Ha a SkiptheGames.com nagyszerű alternatíváját keresi, akkor szerencsés, mert saját kutatásomat végeztem az Ön nevében. Tulajdonképpen odáig mentem, hogy csaknem 60 webhelyet teszteltem.

A dolgok megkönnyítése érdekében a listát 10 legnépszerűbb weboldalra szűkítettem, és további linkeket is. Úgy gondolom, hogy ezek a webhelyek a SkiptheGames tökéletes alternatívája. Vannak, akik címjegyzékek formájában érkeznek, míg mások apróhirdetési résszel rendelkeznek azok számára, akik kísérő szolgáltatásokat kínálnak.

A SkiptheGames.com webhelyhez hasonló TOP 10 webhely

1. AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Szeretne egy egyszerű és megfizethető módszert a lefektetésre? Nézze meg a Felnőtt barát keresőt. Sőt, ha szerencséd van, akár ingyen is megszerezheted!

Nagyon csodálom a weboldal mögött rejlő ragyogó rendszert. A nem fizető tagok üzenetet küldhetnek a fizető tagoknak, de más nem fizető tagokkal nem léphetnek kapcsolatba. Mint ilyen, sok kalandvágyó nő használja az oldalt és kihasználja az ingyenes juttatásokat. Megvárják, amíg bármely fizető tag üzenetet küld nekik, és ekkor tudják felajánlani kíséret-szolgáltatásaikat.

Bár úgy működik, mint egy összekötő webhely, könnyű megtalálni azokat a nőket, akik szeretnének elhelyezkedni ezen az oldalon. Csak a havi 25 dolláros előfizetési díjat fizettem, mégis nagyon olcsó áron tudtam kísérőket bérelni. Valójában én is az voltam képes megszerezni néhány ingyenes összekapcsolódást is!

Nagyon ajánlom a Felnőtt Barátkeresőt azoknak, akik nem szívesen költenek sok pénzt erre a dologra.

Érvek

 • Könnyű és olcsó mód a fektetésre
 • Egyes profilokon aktfotók vannak
 • Sok aktív és kanos felhasználó

Hátrányok

 • A szabad tagok csak fizető tagoknak üzenhetnek

2. Tryst.link

trystlinkA Tryst az egyik legjobb választás odakinn. Valójában független kísérők otthonaként emlegetik. Az ezen az oldalon lévő kísérőknek eltérő az ára, és az ügynökség levon bizonyos díjakat abból, amit Ön fizet nekik. Itt olyan kíséreteket találhat, amelyek csupán 80 dollárért kínálnak szexet. Természetesen a legelképesztőbb nők egy része többet számít fel, 150 dollártól 500 dollárig óránként!

Ami tetszik ebben a cégben, hogy fontosnak tartják ügyfeleiket. Ha bármilyen aggálya vagy kérdése van, hívjon fel őket, és valaki ott lesz, hogy felvegye! Ezek profiljai kíséreteket ellenőrzik így biztos lehet benne, hogy jogosak. Ráadásul válaszreakciójuk lenyűgöző.

A honlapon könnyedén böngészhettem a környéken lévő kísérők listáin. Azok számára, akik különféle helyszíneken akarnak kíséreteket keresni, csak használja a keresősávot. Van egy lehetőség a keresés szűrésére is. Választhat nők, férfiak, párok stb. Keresésére

Szeretem, hogy az összes kíséretet ellenőrzik, így nincsenek hamis számlák. Ez Tryst előnye néhány más alternatíva előtt. Mindegyik kísérő közzéteszi áraikat, elérhetőségüket, ütemezésüket, életrajzukat stb. Az információk nagyon részletesek és egyesek még linket is tartalmaznak az Instagram-fiókjukra.

Teljes információ a Tryst.link-ről.

Érvek

 • Minden kíséret ellenőrzött
 • Nincs szükség regisztrációra
 • Nincs spam és hamis számlák
 • Ésszerű árak
 • Válaszos tagok

Hátrányok

 • Nem minősített típusban kínálják

3. Switter.at

switter at A Switter úgy működik, mint a szexmunkásokat célzó közösségi hálózat. Hasonlít egy escort könyvtárhoz is, és ez az egyik kedvencem a lista között. Gondoljon csak rá, mint valami hasonlóra Twitter, kivéve, hogy a felhasználók szexmunkások. Természetesen regisztrálhat fiókot is, mivel így léphet kapcsolatba ezekkel a hölgyekkel.

A weboldal tartalmaz egy felsorolási részt, ahol különböző szexmunkások profiljait böngészheti. Lehetőség van szűrni a listát hely szerint, és keresni bárkit a környéken. Az egyik dolog, ami tetszik a Switterben, az az, hogy nem tartalmaz hamis hirdetéseket vagy spameket a hírcsatornán.

Érvek

 • Nincsenek hamis hirdetések vagy spamprofilok
 • A kíséreteket ellenőrzik
 • Úgy működik, mint Twitter

Hátrányok

 • A legtöbb kísérő külön listázási területet használ

4. Slixa

slixa Amikor a kísérők kiváló felállásáról van szó, Slixa nem fog csalódást okozni. Ami azt illeti, itt éltem át életem legjobb szexuális élményeit!

De ez díjjal is jár, mert a Slixa drágább a listában szereplő többi alternatívához képest. És ha regisztrál VIP-tagságra, akkor garantált, hogy az itteni hölgyek valóban megéri a költségeket. Valójában egyesek akár 400 dollárt is fizetnek óránként az igazán rendkívüli szolgáltatásért.

Költségvetés-tudatos felhasználók számára hivatkozhat a nem VIP részre, ahol a megfizethető hölgyek találhatók. Megtalálhatja azokat, akik körülbelül 50–200 USD / óra áron kínálják szolgáltatásaikat.

Érvek

 • A kíséreteket ellenőrzik
 • A profilok részletes képekkel és életrajzzal rendelkeznek
 • A kísérők csúcskategóriásak

Hátrányok

 • Meglehetősen drága

5. DoubleList

doublelist A DoubleList egy olyan webhely, amely az alkalmi szexet kereső emberek hirdetéseinek és listáinak szentelt. Ha szívesen használ webhelyeket, amelyek kísérőszolgáltatásokat hirdetnek, akkor érdemes megnézni ezt a weboldalt. Amikor ez a webhely körülbelül egy évvel ezelőtt elindult, úgy tűnt, senkit nem érdekel. De végül népszerűvé vált, különösen azoknál a felhasználóknál, akik inkább egy kicsit a föld alatt keresnek.

Ezen a webhelyen nagyon megfizethető szolgáltatásokat kínáló bejegyzéseket fésülhet át. Pedig ez egy nagyon szervezett webhely, és a szolgáltatásokat különböző szakaszokba sorolják, M-től F-ig, F-től M-ig, M-től M-ig stb. Fotók közzététele és mások fényképeinek megtekintése is lehetséges!

De ez a weboldal gyorsan cenzúrázza a sértő nyelvet. Tehát nem mondhatja azt, hogy valakit keres egy nagy faszt, akit szívni szeretne. Néhány felhasználó azonban nagyon kreatívan hirdeti szolgáltatásait. Továbbá ingyenes, így kipróbálhatja, és nem kockáztatja meg a nehezen megszerzett $$ elvesztését.

Érvek

 • Aktív felhasználói bázis
 • Nagyszerű hely az összekapcsolások és az alkalmi szex keresésére
 • Hasonló az apróhirdetési formátumhoz
 • Ingyenes használatra

Hátrányok

 • A hirdetéseket a használt szavak miatt cenzúrázni lehet
 • Sok hamis hirdetés és spam

6. Ashley Madison

ashleymadisonValószínűleg hallott már Ashley Madisonról. Ha még nem tette meg, azért vagyok itt, hogy elmondjam, ez egy kiváló weboldal. Valójában ez egyike azoknak a webhelyeknek, ahová ellátogatok, amikor csak kedvet kapok a lefektetéshez.

Ami érdekes ezen az oldalon, hogy az szentelt házas egyéneknek ki akar viszonyt folytatni vagy alkalmi szexet folytatni. Ez az, ami kiemeli ezt a weboldalt. Nem sok ember lenne hajlandó randevúzni valakivel, aki házas, ezért a házas személyeknek gyakran nehéz más helyeken elhelyezkedniük.

Ashley Madison rendelkezik egy olyan rendszerrel, ahol a nem fizető tagok üzeneteket küldhetnek a fizető tagoknak. A nem fizető tagok azonban nem tudnak kapcsolatba lépni egymással. Ezért van az oldalon lévő nők többségének ingyenes fiókja, és csak arra várnak, hogy a fizető férfiak kapcsolatba lépjenek velük.

Érvek

 • Olcsóbb, mint a kíséretért fizetni
 • Izgalmas platform használni
 • A hétköznapi szex nagyszerű alternatívája házasoknál
 • Néhány nő gazdag és szórakoztató együtt lenni

Hátrányok

 • Erőfeszítéseket kell tennie, hogy megtaláljon valakit, akit érdekel egy kapcsolat

7. Bedpage

bedpageA többi oldalhoz hasonlóan a Bedpage is nagyszerű hely a kísérő szolgáltatások keresésére, azzal a különbséggel, hogy rengeteg hamis bejegyzést és fiktív hirdetést tartalmaz. Valójában ezen a webhelyen ritkán lehet legális hirdetéseket találni.

Úgy érzem, hogy ennek a webhelynek a tulajdonosai nem engedik meg senkinek, hogy valódi hirdetéseket tegyen fel, mert nem akarnak bajba kerülni a törvényekkel. Úgy tűnik, hogy egyetlen ember birtokolja a weboldalt ibackpage, yesbackpage és ebackpage, mivel mindannyian kapcsolódnak egymáshoz a kezdőlapon.

Érvek

 • Hasonló platform a Backpage-hez

Hátrányok

 • Rengeteg hamis hirdetés és spam
 • Nehéz igazi kísérőket találni

8. EroticMonkey

erotikusmonkeyAz EroticMonkey egy jó oldal, ahol prostituáltakat és kísérő szolgáltatásokat kereshet. Nagyra értékelem, hogy mindig felveszik a telefonjukat, amikor hívok. Az árak nagyon megfizethetőek, és óránként 50 dollárért is igénybe veheti a szolgáltatásokat.

A kísérők profiloldala információkat tartalmaz a testük statisztikájáról, valamint a hozzájuk tartozó árakról. Az EroticMonkey lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy véleményt írjanak. Azonban csak a prémium tagok olvashatják a véleményeket. Prémium tagként havonta 30 dollárt kell fizetnie. Nem igazán ajánlom ennyit fizetni a prémium szolgáltatásokért. Az ingyenes verziónak rendben kell lennie.

Érvek

 • Megfizethető árak
 • Rengeteg kísérő szolgáltató van
 • A weboldal Svájcban található

Hátrányok

 • Havonta 30 dollárba kerül, ha elolvassa a kísérők véleményét

9. Rubmaps

térképeket dörzsölni Valószínűleg megpróbálta megfizethető szopásokat és kézimunkákat szerezni az interneten. Nos, a Rubmap jó hely erre.

Ez a weboldal az összeset hirdeti masszázsszalonok a közelben amelyek boldog véget kínálnak. A szalon feltünteti a masszőr nevét, és elfogadható díjat számít fel azok számára, akik érdeklődhetnek egy erotikus masszázs iránt.

Rengeteg vélemény íródott erről a webhelyről, és a legtöbb ügyfél elégedett a használatával. Néhány felhasználó még tippeket is felajánl arra vonatkozóan, hogyan szerezhet szolgáltatásokat olcsó áron.

De a legnagyobb hátrány az, hogy havonta 20 dolláros díjjal számolják fel a felhasználókat azért, hogy olvashassák a többi felhasználó által írt véleményeket. Mégis, fizetés nélkül is megtalálhatja ezeket a masszázsszalonokat.

Érvek

 • Olcsó mód a lefektetésre
 • A legjobb hely a boldog véget kínáló masszázsszalonok keresésére

Hátrányok

 • Nem jó hely kíséretek után nézni
 • A részletes vélemények megtekintéséhez 20 dollárt kell fizetnie

10. AdultSearch

felnőttek kereséseAz AdultSearch.com nem csak egy kísérő webhely, hanem szex útmutatóként is működik. Ezen a webhelyen találkozhat a helyi szexszolgáltatók listájával.

Emellett masszázsszalonok, erotikus masszázsokat kínálnak, valamint sztriptíz klubok. De ami kiemeli ezt a többiek közül, az az, hogy a felhasználók fórumokban posztolhatnak szextippekért, útmutatókért és ajánlásokért.

Ha valaki kísérő szolgáltatásokat kínál, és szolgáltatásokat szeretne hirdetni ezen a weboldalon, havonta 10 USD-t kell fizetnie a szolgáltatások feladásához.

Érvek

 • Több kíséret közül lehet választani
 • A listán masszázsszalonok és sztriptízklubok is találhatók
 • Hasonló árak, mint más webhelyeken

Hátrányok

 • A kísérőknek fizetniük kell a hirdetés feladásáért

A SkiptheGames.com alternatívái Ajánlom

Sok szexmunkás és kísérő használja a SkiptheGames.com oldalt. Persze lehet, hogy vannak olyanok, akiknek hűséges ügyfeleik vannak, de újak keresése kihívást jelenthet. De ha rendszeres felhasználó vagy, és sokáig használtad ezeket - valószínűleg itt az ideje kipróbálni valami újat, ha új kalandokra vágysz.

Jó hír, hogy rengeteg jó alternatíva létezik. Amint a fenti listából láthatja, Randevú, AdultFriendFinderés Slixa nagyon ajánlanám.

Ha nem biztos abban, hogy milyen weboldalt használjon, a legjobb, ha mindet kipróbálja és kísérletez. Így eldöntheti, melyikük segíthet jobban elérni a legjobb pu $$-okat.

Következtetés

Személy szerint nagy rajongója vagyok a SkiptheGames.com-nak, és már több éve használom a weboldalt. De mivel több alternatívát kerestem .. ez egy átfogóbb kutatás elvégzésére késztetett néhány nagyszerű alternatíva megtalálása érdekében.

Sok nagyszerű tapasztalatom volt a SkiptheGames-szel kapcsolatban. Itt ismerkedtem meg Jennyvel, egy 24 éves kísérővel, aki valószínűleg a leglenyűgözőbb nő volt, akivel egész életemben találkoztam. Órájánként csak 100 dollárért kínálta szolgáltatásait, ami meglehetősen ésszerű, tekintettel az általános kinézetére, stb. Szinte minden héten találkozunk, és rengeteg csodálatos dolgot tett értem.

Mi van veled - tudsz olyan weboldalt, amely remek alternatívát jelenthet a SkiptheGames számára? Ha te teszed - ne légy szégyenlős, és kommentálja az alábbi javaslatait.

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kaycee
Kaycee
1 year ago

Cityxguide is a good one as well.

Van
Van
1 year ago

I’ve been trying to use skip the games , but every time I try to send a email from a AD it comes back with 403 forbidden. What’s the problem ?

J. Bourne
J. Bourne
8 months ago
Reply to  Van

Nobody responds to emails…. text only !!

Christian
Christian
9 months ago

What escort sites are free to post ads on besides skip the games

Kelly
Kelly
9 months ago

I am at welcome inn I looking to get some girl high for ablow jod

Jamal
Jamal
8 months ago

Eros.com, Richobo.com, escortdirectory.com

Vancouver Escorts
Vancouver Escorts
7 months ago

Hello, thank you for sharing this article it will be really helpful for me to understand about skip the games and top 10 escort sites similar to skipthgames. I appreciate your step for choosing this topic. Great article!! You have done a good research I must say, thank you very much for sharing this article.

Milt
Milt
6 months ago

There are a lot of scams going on right now on skip the game

Kennieth Bradley
Kennieth Bradley
6 months ago

In need of pussy

Lapozzon a lap tetejére