Frissítve: 19. május 2022-én

Kasidie ​​áttekintve - A Kasidie.com őszinte áttekintése - Feliratkozás vagy nem?

Regisztráljon Kasidie ​​első számú alternatívája - AdultFriendFinder.com. És feküdj le néhány igazi lánnyal!

kasidieHa olyan időpontokat keresünk, amelyek remélhetőleg boldog végekhez vezethetnek, akkor a legjobb helyek a felnőtt társkereső oldalak. Az egyik legnépszerűbb a Kasidie.com.

Ez egy online felnőtt közösség kalandvágyó egyének számára, akik hasonló gondolkodású embereket keresnek, akikkel kapcsolatba léphetnek és összekapcsolódhatnak. Nagyszerű platform azok számára, akik szexuális fantáziájukat szeretnék megvalósítani.

A a weboldal társadalmi eseményeket is hirdet, például swinger partikat ahol az egyének részt vehetnek.

Ezek a lengő események nagyon népszerűek az oldalon, bár a Kasidie ​​arra ösztönzi a felhasználókat, hogy a platform segítségével keressenek hasonló gondolkodású személyeket, akiket meghívhatnak vacsorára és néhány italra.

A weboldal azt állítja segíthetnek abban, hogy könnyedén keressenek partnert így spontán szexuálisan szórakozhat.

De vajon valóban az, aminek állítja? Ennek megismerése érdekében alaposabban megnéztem a weboldalt és feltártam a rendelkezésre álló társkeresési lehetőségeket.

Tehát itt van, amit megtudtunk:

Feliratkozási folyamat

Szeretjük, hogy a Kasidie ​​fiókjához való regisztráció rendkívül egyszerű (ide kattintva regisztrálhat azonnal). Megkérnek egy fénykép feltöltésére a profilodhoz, de a regisztráció folytatása előtt győződj meg róla, hogy valóban ezt a fotót szeretnél-e.

A legtöbb társkereső oldalhoz hasonlóan Kasidie ​​is követelményeket támasztott a fotóval kapcsolatban, amelyet felhasználhat a profiljához. De a követelmények nagyon egyszerűek. Csak meg kell győződnie arról, hogy az arca jól látható-e.

Párok számára elhelyezhet egy fényképet mind Ön, mind a párja vagy bármelyikőtök mellett. Ha szeretne magánéletet, nyugodtan homályosítsa el az arcát. A weboldal azonban szigorúan tiltja a gyerekekkel való fotók hozzáadását, még akkor is, ha azok csak a háttérben állnak.

A regisztráció alján hosszú kérdéseket kell átélnie. Választhatja a kérdések kihagyását ha akarod. A kérdések között szerepel a szexuális teljesítmény 0-tól 5-ig történő értékelése és egyéb perverz kérdések.

Partnerek

kasidie ​​tagok A Kasidie-t kifejezetten a swingerek számára hozták létre. Így, a tagok többsége itt lengő pár. Természetesen rengeteg női és férfi egyedülálló is van, akik alkalmi találkozásokat keresnek az ellenkező vagy azonos neműekkel.

A tagok többsége ezen a weboldalon az Egyesült Államokból származnak. Ezért a legtöbb eseményt az Egyesült Államokban is megrendezik. Kasidie ​​hangsúlyozza, hogy inkább arra koncentrálnak, hogy segítsenek az egyéneknek a személyes találkozásban és a szexben.

Ezért nem számíthat virtuális szexuális szórakozásra a chat-szobáikban.

Hogyan lehet kapcsolatot létesíteni?

Ami igazán tetszik a Kasidie-ben, az az, hogy arra összpontosítanak, hogy segítsenek a tagoknak abban, hogy sikeresen találjanak partnereket egy-egy éjszakai állásra stb.

Így van rengeteg nagyszerű funkcióval bővült segíteni a tagokat abban, hogy más hasonló gondolkodású személyeket találjanak, akik kapcsolatba léphetnek szexuális fantáziájukkal.

Az alábbiakban bemutatjuk a Kasidie ​​legnépszerűbb szolgáltatásait:

 • Felek - Itt találhat eseményeket vagy partikat a közelben, és találkozhat kalandos egyénekkel. Ez az a rész is, ahol információkat találhat a közeledben és más országokban is zajló erotikus partikról.
 • Utazás - Ha utazik, és szívesen találkozna valakivel a meglátogatott helyeken, akkor ez az a rész, ahol közzéteheti utazási terveit.
 • Fórumok - Itt a tagok bármiről a nap alatt beszélhetnek, nem csak a szexről.
 • Swinger Club listák - Ez a szakasz felsorolja a közeli swinger klubokat.
 • Meetups - Ha friss információkat szeretne kapni a legújabb találkozókról, olvassa el ezt a szakaszt.

Persze, ezek a funkciók kissé elsöprőek lehetnek, de a weboldal nem túl bonyolult a navigáláshoz. A felhasználói felület meglehetősen egyszerű, így könnyedén navigálhat a webhelyen és használhatja annak funkcióit.

A profilok minősége

Ha információt szeretne felfedezni egy adott tag szexuális preferenciáiról, olvassa el a Profilminőség című részt.

Egyedülálló felhasználók számára nem talál olyan lapot, amely a „kedveli” vagy „az ő tetszik” feliratot tartalmazza. Ez csak a párok számára lesz elérhető.

Bár a kérdőív meglehetősen hosszú, nagyon jó szórakozás. Ráadásul segít abban, hogy könnyedén megtalálja az olyan kalandvágyó embereket, mint te, és növeli az esélyét a lefektetésnek.

Tagjelvény

Annak érdekében, hogy profilja vonzóbbá váljon mások számára, fontolja meg a tanúsított tagjelvény megszerzését.

Ez a jelvény megjelenik a profilodon, és a nagyszerű módja annak, hogy mindenkit tájékoztasson arról, hogy igazi vagy. Ez több lehetőséget nyit meg előtted hasonló gondolkodású egyének megismerésére.

Így szerezhet hitelesített jelvényt a profilján:

 • Küldje el fényképeit a következő címre: [e-mail védett] A fényképen egy szalagcímet kell tartania, amely megmutatja a felhasználónevét és a jelenlegi dátumot.
 • Ha személyesen találkozott egy tanúsított taggal, engedélyezheti számára, hogy hozzáférjen a profiljához, és igazolja, hogy valódi.
 • Találkozzon a Kasidie ​​munkatársaival azokon a partikon és rendezvényeken, amelyeket az oldalon bemutattak.

felhasználói felület

Az első felhasználók számára a webhely elsöprő lehet, hogy a benne található számos szolgáltatás miatt. kasidie ​​felület

Miután azonban elkezdte használni a webhelyet és ezeket a szolgáltatásokat, rájön, hogy azok is vannak valójában nagyon könnyű navigálni. Még akkor is, ha nem jár hozzá a hozzáértéshez, könnyen el kell tájékozódnia a webhelyen.

Ezenkívül mindezek a tulajdonságok és funkciók előnyösek a felhasználó számára. Annak ellenére, hogy az üzenetküldés csak a prémium tagok számára elérhető, a weboldal alapvető funkcióinak többsége ingyenesen használható.

Pénzvisszatérítés

A Kasidie ​​nem nyújt részleges visszatérítést azoknak a tagoknak, akik úgy döntenek, hogy megszüntetik vagy megszüntetik számlájukat a következő számlázási ciklus előtt.

De a a lemondás csak a számlázási időszak végén lép hatályba. Ezen túlmenően, ha abban az esetben, ha fiókját megszüntetjük a weboldal szabályainak megsértése miatt, nem térítjük vissza.

További funkciók

Ami Kasidie-t kiemeli a többi közül, az egyedülálló tulajdonságai.
Íme néhány a webhely különlegességei:

 • Utazás

Azok a kalandvágyó személyek, akik hasonló gondolkodású emberekkel szeretnének találkozni szexuális szórakozás céljából, ebben a részben tegyék közzé utazási terveiket. Természetesen megnézheti más tagok utazási terveit is.

 • eXXXtra

Ez a szakasz különféle erotikus termékeket és szexuális játékokat mutat be. Ez mindenki számára elérhető, beleértve a nem fizető tagokat is.

 • Klub listák

Ha olyan klubokat szeretne látogatni, amelyek szexi partikat rendeznek, akkor itt talál részleteket a klubról és annak helyéről.

GYIK

 • Hogyan lehet megakadályozni a Kasidie ​​spamelését?

Egyszerűen kattintson a Törlés gombra a falán megjelenő spamküldemények eltávolításához. Ezután keresse fel a spammer profilját, és blokkolja a felhasználót, hogy ne tudjon többet posztolni a falán.

 • Mire szolgálnak a „Party & Travel” fotóalbumok?

Ez a szakasz lehetővé teszi az elit és a minősített tagok számára, hogy albumokat készítsenek és képeket tegyenek közzé az általuk látogatott partikról vagy az általuk megtett utazásokról.

 • Ki írhat a falára?

Kasidie ​​úgy működik, mint a Facebook, és a tagok bármit közzétehetnek a falukon, hogy barátai és más tagjai láthassák. De csak minősített és elit tagok küldhetnek kiáltásokat vagy megjegyzéseket a bejegyzéseihez.

 • Hogyan tölthetünk fel fotókat a Kasidie-ra?

A Kasidie ​​segítségével egyszerűen feltölthet fényképeket a profiljába. Válassza ki azt az albumot, ahová fel szeretné tölteni a fényképet, majd kattintson az „Új fotók hozzáadásához kattintson” lehetőségre. Ez lehetővé teszi legfeljebb tíz fénykép feltöltését. kasidie ​​lányok

 • Ki kommentálhatja az általam feltöltött fotókat?

Minden tanúsított és elit tag megjegyzéseket fűzhet minden olyan fotóhoz, amelyet a hírcsatornáján látni fog. A nem fizető és igazolatlan tagok azonban nem tehetnek megjegyzéseket.

 • Hogyan jelölhet meg embereket a fotóimon?

Ha elkészült a fényképek feltöltésével, kattintson a fotóra, és megjelenik egy előugró ablak. Keresse meg a címkézni kívánt profil nevét.

 • Hol kezelheti az ismerősöket, és jóváhagyhatja vagy törölheti a kéréseket?

Keresse meg a „Barátaim” linket, amelyet a kezdőlapon talál. Ebben a szakaszban jóváhagyhatja vagy törölheti az összes ismerős kérését.

 • Hogyan blokkolhatom az egyedülálló srácokat?

Ez egyszerű - nyissa meg a „Saját profil” lehetőséget, és válassza a „Profil beállítások” lehetőséget. Válasszon a megadott lehetőségek közül, hogy letiltson valakit. De ne feledje, hogy ha üzenetet küld az illetőnek, meg tudja tekinteni a profilját és üzenetet küldhet Önnek.

 • Engedélyezhetik a vízjeleket a fényképeken?

A Kasidie ​​csak olyan vízjeleket engedélyez, amelyek a sajátja, vagy a professzionális fotósok vízjeleit. Harmadik féltől származó vízjelek vagy bármilyen más márka nem megengedett.

 • Hogyan törölhetem a fotómhoz fűzött megjegyzéseket?

Egyszerűen kattintson a fényképre a kibontáshoz. Ezután tekintse meg a fotó megjegyzéseit, és törölje az eltávolítani kívánt megjegyzéseket.

 • Hamis profilokat használ a webhely a tagokkal való interakcióhoz?

Nem, Kasidie ​​nem olyan, mint a többi társkereső webhely, amelyek hamis profilokat használnak a felhasználók csábítására.

Következtetés

Összességében a Kasidie ​​nagyszerű hely azoknak a felnőtteknek, akik hasonló gondolkodású kalandvágyó egyénekhez szeretnének csatlakozni.

Rengeteg egyedi funkcióval rendelkezik, amelyek kiemelik a többi felnőtt társkereső oldal közül. Ennek ellenére a platform egyszerű, és az oldalon való navigálás meglehetősen egyszerű.

Tehát, ha szórakozásra vágyik, és teljesíti erotikus fantáziáját, nézze meg most a Kasidie.com oldalt!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére