Frissítve: 11. augusztus 2022

Légy rossz

A BeNaughty.com végső áttekintése

Mutasd meg az előnyöket és hátrányokat

Számtalan társkereső és összekapcsoló webhelyről vagy alkalmazásról hallottam már, és igen, néhányat kipróbáltam is. Valójában annyira megszoktam őket, hogy valahogy meguntam a kis beszélgetéseket. Akkor jöjjön a BeNaughty-hoz; csak maga a név szórakoztatónak és huncutnak hangzik, és talán éppen erre volt szükségem az utóbbi időben, ezért találtam magam, hogy gépeltem és regisztráltam az oldalra.

Tehát mi a zümmögés a BeNaughty-val kapcsolatban? 

Népszerű azok körében, akik alkalmi randevúkkal és összeköttetésekkel foglalkoznak, a BeNaughty viharral elvitte a világot, mivel valóban vannak elég tagjai. Itt mindenre rosszat tudsz szerezni, és senki sem fog szemet ütni, mert mindenki ugyanazt csinálja. Ez az egyedülálló „csintalan mód” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy inkognitó módban szórakozzanak más emberekkel. Érdekesen hangzik, igaz? 

Feliratkozás

A feliratkozási folyamatuk az nagyon könnyű és nem hülyeség. Tudod Regisztráljon ide kattintva. Csak néhány információ ide-oda, töltsön fel egy profilképet, majd adja meg, hogy valójában milyen kapcsolatot keres jelenleg: FWB? ONS? Kapcsolatok? Vagy csak sima barátságok? A döntések végtelenek, és a ti döntésetek. A profilod lenne az első dolog, amit a többi felhasználó látni fog, ezért olyan dolgokat kell elhelyezned, amelyek valóban vonzhatnak másokat. Hozzáadhatja érdeklődési körét és hobbijait is, így az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a kedveléseibe. 

Kapcsolat a potenciális partnerekkel

A BeNaughty használata nagyon egyszerű, mivel csak a felhasználói profilok megtekintésével máris megteszi nagylelkű üzenetvan valamilyen elképzelésük a preferenciáikról. Ha társkereső alkalmazásokat vagy ehhez hasonló dolgokat használ, azt javaslom, hogy valóban szánjon egy-két másodpercet a profiljának elolvasására. Így könnyedén rendezheti a lehetséges mérkőzéseit. Tehát természetesen ahhoz, hogy elkezdhessünk beszélgetni valakivel, lőnünk kell egy üzenetet, és nekem, aki introvertált vagyok, valójában szívom a jégtörést és a beszélgetések megkezdését. És ezzel a BeNaughty elég kedves ahhoz, hogy a „kacsintás” elküldésének koncepciója meg legyen, így elkezdhet üzeneteket kapni másoktól. 

Tehát több száz profil végiggörgetése után végül tudtam, hogy milyen típusú profilok láthatók ezen a webhelyen. Rájöttem, hogy a mai modern technológiának köszönhetően a másokkal való kapcsolat (és a bekapcsolódás!) Olyan egyszerűvé vált.

BeNaughty és tagjai

elkötelezett tagokMivel már van elképzelésem arról, hogy mennyire népszerű, már nem lepődtem meg, amikor sok embert láttam. Voltak olyanok is, akik csak a környékemen vannak. Társkereső / összekapcsoló webhelyhez A BeNaughty körülbelül 17 millió felhasználóval rendelkezik akik havonta látogatják a helyszínt. Mindannyian tudjuk, hogy a népesség nagysága vagy a felhasználók száma mindezeket az online társkereső oldalakat létrehozná vagy megszakítaná. A BeNaughty egyik jó tulajdonsága, hogy időről időre mindig megnőtt az új felhasználók száma, így lehetőségeink kibővülnek, és több esélyünk lesz találkozni valakivel.

Észrevettem, hogy a legtöbb profil nem igazán részletes, különösen olyan információkkal, mint az érdeklődési körük és a hobbik. Talán ennek az az oka, hogy a társkereső oldalakon a legtöbben inkább alacsony kulcsúak lennének, és amennyire csak lehetséges, hogy névtelenek maradjanak, bár technikailag nem, mivel semmiképpen sem leszünk teljesen ismeretlenek, amikor mindenki láthatja a profilképünket. 

A BeNaughty tagjainak demográfiai felosztása, valójában több nő van, mint férfi a weboldalon. Kicsit meglepett ez a tény, mivel több férfit vártam ilyen helyekre. 

Vannak valódi lányok a BeNaughty-n?

Igen határozottan. Az a tény, hogy több nőhasználó van, mint férfi, ezt elmondja nekünk elkötelezett igazi lányoktöbb lehetséges mérkőzést kapsz, ha keresed őket. Mivel először a BeNaughty-ra jöttem, csak kíváncsiságból, valójában azt a döntést hoztam, hogy megkapom a fizetős tagságot, és voila, azt hiszem, jobban megmutatkoztam, mint amikor még az ingyenes tagságot használtam. Arra gondoltam, hogy talán ez az egyik előnye annak, hogy prémium számlával rendelkezem; a profilod tetejére kerül, több találatot adva itt-ott. Könnyebbé vált számomra az emberekkel való beszélgetés, és végül néhány bekötés megszerzése. 

Hamis profilok és a lájkok

Annak, aki valaha is részt vett az online társkereső szcénában, a hamis profilok megtekintése nem újdonság. Észrevettem, hogy a BeNaughty-val ők is elég sok gyanús profil, főleg minden információ nélkül és képeket. Szó szerint néhány másodpercig gördültem lefelé, és csak annyit láttam, hogy a profilok száma nem volt kép nélküli, sőt véletlenszerű betűkkel is láthattuk a nevüket, és néhányuk még hírességek képeit is felhasználta profiljukhoz.

Bár a BeNaughty minden egyes fiókot ellenőrző e-mailek és kódok küldésével ellenőriz, úgy tűnik, hogy a hamis profilokat valóban nehéz teljesen ellenőrizni. Az is jó, ha a fiókját ellenőrizzük, mivel ez segít másokkal való kapcsolatfelvételben, mivel ők is tudnák, hogy a profilja nem hamis.

BeNaughty és azok biztonsági intézkedései

benaughty profilkép A fiókok ellenőrzése az egyik módja annak biztosítására, hogy a fiókok mögött álló emberek legyenek igazi, bár egyes számlák még nem ellenőrzöttek, és a „hamis” kategóriába tartozhatnak. A BeNaughty rendelkezik egy másik biztonsági intézkedéssel is, amely figyelmeztetéseket küld a felhasználóknak, ha spamszerű üzeneteket kapnak, vagy csak azokat, amelyek még nem ellenőrzött profilokból származnak. Tehát, ha online társkeresővel és bekapcsolódással próbál szerencsét, akkor tudnia kell, hogy milyen szavak jelezhetik, hogy veszélyben van, és azt javaslom, hogy tartózkodjon távol az ellenőrizetlen fiókkal rendelkező emberektől (néha botok).

„Ez a tag antiscam ellenőrzés alatt áll. Ha továbbra is szeretne kommunikálni ezzel a taggal, kapcsolja a Kikapcsolva módot KI állásba. ”

Ezt kaptam, amikor volt egy nem ellenőrzött fiók, aki üzenetet küldött nekem. Ez egy okos lépés a BeNaughty-tól, és határozottan megkülönbözteti őket más társkereső oldalaktól. Nem minden webhely helyezné előtérbe a tagok biztonságát, például azt, hogy a BeNaughty hogyan csinálja.

Weboldal elrendezése és átfogó kialakítása

Eltérően más webhelyektől, amelyek valahogy lök a BeNaughty minden funkcióját a felhasználó számára a fiók létrehozása és a webhelylátogatás során egyszerűen és tisztán tartotta. Úgy döntöttek, hogy így teszik, hogy a felhasználókat ne bombázzák túl sok információval és funkcióval, így érezheti, hogy elveszett egy weboldalon. Segít a mobilélményükben is, mivel teljes elrendezésük és kezelőfelületük könnyű és egyszerű, még mobil használat esetén is jól működik.

BeNaughty és mobilalkalmazása

nagyszerű alkalmazás A BeNaughty mobilalkalmazásukon keresztül is elérhető. Valójában a forgalmuk legnagyobb részét olyan felhasználók adják, akik a mobiljukat használják, mivel ez a legkényelmesebb. Egy másik hűvös funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat töltsenek fel a profilod egyszerű sima képei helyett, és beállíthatod privátként is, vagy csak azok számára engedélyezheted a hozzáférést, akiket meg szeretnél nézni a videókon. Mobilalkalmazásuk másik, nagyon tetsző tulajdonsága a „Hot or Not”, amely a Tinder hangulatához hasonlót adott. A „Forró” kategóriába kell tartoznia, így több mérkőzést vonzhat, ehhez pedig folyamatosan dolgoznia kell a profilján, frissítenie kell fényképeit és csak rendszeresen aktívnak kell lennie. 

BeNaughty jellemzői

A korábban használt webhelyekkel és társkereső alkalmazásokkal összehasonlítva a BeNaughty szolgáltatásai meglehetősen korlátozottak. Csak az alapvető keresés és szűrő van náluk, de őszintén szólva úgy gondolom, hogy ez önmagában is elég hatékony, mivel mindenre szükség lehet ahhoz, hogy egy ilyen gyorsan átugorható webhelyet megkerüljünk, mint ez. Keresési és szűrési funkcióik szintén nem hülyeségek. Szűrheti a profilokat a profilképekkel, videókkal vagy egyebekkel rendelkező profilok alapján. Ezenkívül lehetősége van egyéb információkra is, például a szexuális orientációra, a családi állapotra, az etnikumra és arra, amit keres, és még néhány fizikai megjelenési lehetőségre is, például a testtípusra, a szem- és hajszínre, valamint a hasonlókra. Úgy gondolom, hogy ezek a funkciók önmagukban már elengedhetetlenek egy társkereső oldal számára, hogy válasszon a több tucat dögös férfi és nő közül, akik szintén ugyanazt keresik, mint te. 

Kommunikáció másokkal Csintalan Felhasználók - INGYENES SZÁMLÁK

Amikor csak az ingyenes fiókot használtam, észrevettem, hogy az általam élvezhető funkciók valójában nagyon korlátozottak. Vegyük például az üzeneteket. Ha nincs fizetős tagságod, csak akkor lehet korlátozott esély a meglévő tagokkal való beszélgetésre mivel naponta csak öt üzenetet kell elküldenie, és ehhez hozzáadva még korlátozások is vannak ezeknek az üzeneteknek és a címzetteknek. A nők számára akkor is előnyük van, ha csak ingyenes fiókot használnak, mivel üzenetet küldhetnek annak, akit csak akarnak, annyit küldhetnek kacsint amint akarják, megnézhetik, hogy kik vannak éppen online, hozzáférhetnek az új felhasználók listájához, és felvehetik vagy megkedvelhetik az embereket a kedvenceik közé.

Kommunikáció másokkal Csintalan Felhasználók - PRÉMIUM SZÁMLÁK

Férfi üzenetet küldhet bárkinek ha prémium számlájuk van. A „keres” szakasz a felhasználó profiljában általában zárolva van, és feloldhatja ha prémium felhasználó vagy. Könnyedén megnézheti a nyilvánosan beállított fényképeket bármely felhasználó profilján, és videókat és fotókat elküldhet a saját szíve szerint. Egy másik létfontosságú információ, amely elérhető a prémium számlák számára, az egy másik felhasználó durva helye, így fog képet kapni a potenciális mérkőzés helyéről.

Mennyibe kerül a prémium?

gőgös árképzés Jelenleg legalább 0.99 USD / napot kell elköltenie egy előfizetéshez. Három napos próbaverziót kínálnak, így körülbelül 2.97 dollárba kerül. Három lehetőségük van ezekre az előfizetésekre: egy hónap, három hónap és hat hónap. Az egy hónapos opció megvásárlása meglehetősen drága, körülbelül 45 dollár, a három hónapos nagyjából 45.90 dollárba kerülne, míg a hat hónap lenne a legjobb ajánlat, mivel csak 73.80 dollárt költenek, valójában olcsóbb lesz, annál hosszabb az időtartam. Jelenleg élvezem a három hónapos előfizetését, és tudom, hogy ez nem fog pazarolni, mivel a BeNaughty használatával már nagyon jól szórakozom.

Összefoglalva, felsorolok néhány előnyt és hátrányt a BeNaughty-val kapcsolatban, abban a reményben, hogy többen is érdekelni fogják egy ilyen klassz online hookup platformot, mint ez (mert nagyon érdemes kipróbálni). 

Érvek és ellenérvek

Előnyei:

  • Nem hülyeség webes tervezés és elrendezés; Az egyszerű felület lehetővé teszi, hogy a felhasználó teljes mértékben élvezhesse anélkül, hogy túl sok funkcióval bombáznák
  • Szigorú biztonsági intézkedéseikkel védik a tagokat a csalóktól és a hamis profiloktól
  • Közvetlenül figyelmeztető üzeneteket küldenek azoknak a felhasználóknak, akik gyanús interakciókat kapnak nem ellenőrzött fiókoktól
  • „Forró vagy sem” funkció, amely lehetővé teszi a tagok számára a potenciális mérkőzések megtekintését és az egyes profilok áttekintését
  • Rendelkezik „Teljes Safe Mode” üzemmóddal, amely lehetővé teszi, hogy csak ellenőrzött tagok küldhessenek üzeneteket Önnek

CONS:

  • Csak a nők küldhetnek üzenetet ingyenes fiókok használatával. A férfiak esetében először prémium előfizetőnek kell lenniük, mielőtt ezt megtehetnék 
  • Mobilalkalmazás-verziója csak az Android-felhasználók számára érhető el

Összefoglalva

Mivel már jó ideje itt lappangok, azt mondhatom, hogy nagyon könnyű párosítani valakit ezen a webhelyen vagy alkalmazásban. Valójában találkoztam néhány meccsemmel, és nagyon jól éreztem magam. Ebben az a jó, hogy mindenki tudja, mit akar és mit keres valójában. Bár mindenképpen ez mindenkitől függ, nos, akár a szokásos kis beszélgetést is kihagyhatja, és csak belekezdhet az üzletbe, mivel vannak olyan emberek, akikkel itt találkozhat, akiknek célja az, hogy fektessenek és szemtelenkedjenek egy új emberrel. Mindig ott van az izgalom, amikor idegenekkel cselekszel, és mivel mindketten ismeritek a szándékotokat, minden rendben van. Nincs szükség kötelezettségvállalásokra és címkékre ... csak tiszta szórakozás, és felszabadíthatja a szemtelen oldalát valakinek, aki szintén játszik érte. A hagyományos társkereső alkalmazásokhoz képest, ahol minden egyes meccseddel beszélned kell, és át kell esned a szokásos önbemutatón és apró beszélgetéseken, a BeNaughty-val, nincs játék, nincs hülyeség. Sokkal könnyebb bekapcsolódni az emberekbe, mivel ezt is keresik: egy gyors legyintést.

A BeNaughty valóban megfelel a nevének, és egy olyan közösség, ahol a bekötések ugyanolyan egyszerűek lehetnek, mint a 123. Mivel ez egy olyan környezet, ahol senki nem fogja megítélni, hogy megmutassa csúnya oldalait, mindannyian kihagyhatjátok a kis beszélgetést, és azonnal hozzájuthattok hozzá. . Menj érte, ha akarsz, ugorj, ha nem. Nem kell mindenneműnek lenni és szégyenlősnek lenni, mivel itt mindenki nyilvánvalóan ugyanazt akarja. És mivel kipróbáltam ingyenes és prémium tagságát, (ide kattintva regisztrálhat a tárgyalásra) - Mondhatom, hogy a pénzét nem pazarolják el azzal, hogy milyen könnyű megszerezni a meccseket és megkapni, amit akar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére