Frissítve: 10. augusztus 2022

Backpage és TOP 16 Backpage.com alternatívák (2022-re)

Regisztráljon A háttér első számú alternatívája - AdultFriendFinder.com. És feküdj le néhány igazi lánnyal!

Mutasson 16 alternatívát a Backpage.com webhelyhez

Amikor a Backpage bezárt, sok ember megsemmisült. Azt a világ egyik kedvenc weboldala volt a felnőtteknek szóló apróhirdetések számára. A weboldal az alkalmi találkozásokat kereső emberek számára lett látogatható oldal.

A prostitúció nem legális a világ különböző pontjain. Mivel a Backpage-t médiumként használták a nemi vonatkozású szolgáltatások reklámozásához, a weboldalt leállították annak érdekében, hogy a tulajdonosok ne kerülhessenek bajba a törvényekkel.

De a Backpage legnagyobb előnye az volt, hogy segített összekapcsolni azokat az egyéneket, akik érdeklődhettek a kapcsolódási munkák iránt. Összekötött téged hasonló gondolkodású egyénekkel, akiket érdekelt egy „húr nélküli” kapcsolat. Jómagam sokáig használtam a Backpage-ot, és ott ismerkedtem meg a legemlékezetesebb kapcsolattartó partnerekkel.

Most, hogy a Backpage nincs a közelben, biztos vagyok benne, hogy sokan a neten kutatják a legjobb alternatívát. Elvégeztem a „csúnya munkát”, és elkészítettem egy listát azokról a webhelyekről, amelyek véleményem szerint remek alternatívát jelentenek a Backpage.com-ra.

A TOP 16 alternatív webhely a Backpage.com webhelyhez

1. Felnőtt barát kereső

AdultFriendFinderFelnőtt Barátkereső az a világ egyik leghíresebb alkalmazása összeköttetésekhez vagy alkalmi szexhez, ez nagyszerű alternatívája a Backpage-nek. Szeretem, hogy ez a platform teljesen megbélyegzés nélküli. Itt találkoztam néhány hasonló gondolkodású egyénnel, és alkalmam volt randevúzni néhányukkal. Ráadásul a fiókkal való regisztráció folyamata nagyon egyszerű. Csak meg kell adnia a preferenciákat, és máris indulhat!
Itt egy az AdultFriendFinder teljes áttekintése.

2. Ashley Madison

ashleymadisonAshley Madison egy híres összekapcsolódási oldal, amely házas személyeket szolgál fel. Végső magányt és diszkréciót kínálnak, ezért jönnek ide olyan emberek, akik meg akarják csalni a férjüket vagy a feleségüket, hogy potenciális partnert keressenek.

Amint belép a weboldalra, azonnal fogadja Önt egy üzenet, amely bátorítja a viszonyt, mert az élet rövid. Ashley Madison azonban nem csak a csalók közegének számít. Millió felhasználója van szerte a világon, és egyesek egyedülállók, akik szeretik a weboldal diszkrécióját.

Ha utálja az egyhangúságot, amikor újra és újra ugyanazzal a személlyel alszik, akkor jön Ashley Madison csevegni néhány kalandvágyó egyénnel, akik hajlandóak lehetnek egy felnőtt mulatságra.

3. LocalXList

localxlist kezdőlap A Localxlist lehetne egy legjobb besorolású háttéroldali szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gond nélkül személyes hirdetéseket helyezzenek el. teljesen ingyenes, és gyakorlatilag bárki felhasználja hirdetés elhelyezésére, a listák böngészésére és az eladókkal való kapcsolatfelvételre. A weboldal túlméretezett szolgáltatásokat támogat, amelyek egészen 10 teljesen különböző kategóriába vannak felosztva. Ennek ellenére nem támogat felnőtteknek szóló hirdetéseket, így ha ezt megpróbálja megtalálni, akkor a hirdetések nem az Ön számára készültek. A localxlistet a leghatékonyabb vállalatok is elismerték, a Seattle Business Magazine 5 egymást követő évben és az 5000 leggyorsabban növekvő vállalat között szerepel. A weboldal programja nagyon szép és tiszta. A honlapon az összes, több osztályba sorolt ​​szolgáltatást láthatja, mint például a Járművek, Szolgáltatások, Kiadó, Ingatlan és mások. követni fogja a kategóriákat, ellenkező esetben a keresőmező segítségével sürgetheti az éppen keresett áruk vagy szolgáltatások listáját. A localxlist használatához ingyenes fiókot szeretne regisztrálni, és ez gyakran kötelező minden patrónusnak és eladónak. ez egy teljesen ingyenes platform, amely támogat néhány ipari hirdetést. Ne aggódjon az adatvédelem miatt, mert az nem oszt meg személyes adatokat az eladóval, amíg nem törli az üzletet. Összességében ez egy igazán megbízható és feltételezett platform azok számára, akik erősebb BACKPAGE alternatívákat próbálnak találni.

4. Apróhirdetések

osztályozottAds.com kép A Backpage nagyon népszerű alternatívája a ClassifiedAds. Itt mindenféle hirdetést közzétehet a besorolt ​​kategóriák alatt. Ha a „Personals” -ot részesíti előnyben a kezdőlapon, megtalálja különféle kategóriák, ideértve az alkalmi randevúkat is.

Az egyetlen hátrány, hogy hirdetéseinek a ClassifiedAds szolgáltatással való felkerülése sok olyan lépést igényel, amely más emberek számára gondot okozhat. Van azonban egy video bemutató bárkinek, akinek segítségre van szüksége. Emellett sok olyan hirdetés van, amely gyakran keveredik a hirdetések listájával.

A Felnőtt Barátkereső számos lehetőséget kínál potenciális partner keresésére, függetlenül attól, hogy nőre, férfira, párokra vagy esetleg valakire van szüksége, akit érdekelhet egy hármas!

5. Facebook

Facebook Természetesen mindenki ismeri a Facebookot. Valószínűleg kissé furcsa, hogy szerepel ezen a listán, de ... Ez a legnépszerűbb közösségi oldal a világon. Tudja, hogy a Facebookon van egy Piactér rész, ahol a felhasználók termékeket vásárolhatnak vagy adhatnak el?

Ha már rendelkezik Facebook-fiókkal, akkor közzéteheti hirdetéseit a Piactér részben. Mivel a közösségi oldal jó felhasználói bázissal rendelkezik - biztosan talál valamit.

Ezen kívül, sok a randevú csoport ha egyszerű keresést végez. Néhányan nyilvánosak, mások pedig zárva vannak. Azt javaslom, próbálja ki mindkettőt.

6. Locanto.com

locanto A Locanto az egyik első webhely, amelyet megnéztem, miután megtudtam, hogy a Backpage bezárt. Ezt a weboldalt Németországban hozták létre, és most is elérhető a világ több mint 60 országában. Amit szeretek a Locantóban, az az, hogy rengeteg kategóriájuk van az apróhirdetésekhez, beleértve a bútorokat, az autókat, az ingatlanokat, a munkahelyeket és egyebeket. Van egy alkalmazásuk iPhone és Android felhasználók számára is.

Hirdetések feladása a Locantóban meglehetősen egyszerű. Mivel hatalmas felhasználói bázissal rendelkeznek, jó esély van arra, hogy webhelye könnyen elérje a megcélzott fogyasztókat. Indiában a Locanto a házassági hirdetések népszerű közegévé vált.

7. Craigslist

craigslist A Craigslist a személyes hirdetéseiről ismert, amelyek véleményem szerint remek alternatívát jelentenek a Backpage számára. Ebben a részben olyan embereket talál, akik felnőtt szolgáltatásokat hirdetnek. Bár az amerikai kormány leállította a prostitúció népszerűsítése miatt, a Craigslist még mindig remek lehetőség, ha hirdetéseit nem tartja annyira figyelemfelkeltőnek.

Annak ellenére, hogy a Craigslist nem működik társkereső webhelyként, ahol találkozhatunk emberekkel egy kis zsákmányért, még mindig remek lehetőség különböző típusú hirdetések közzétételére, amelyről a Backpage.com szól.

A kezdőlapon egyszerűen válasszon kategóriát a hirdetés feladásához. Ha még nem ismeri a Craigslistet, javasoljuk, hogy olvassa el a kezdőlap bal oldalán található néhány hasznos linket, ahol tippeket talál a csalások és más csalárd tranzakciók elkerülésére.

8. DoubleList.com

doublelist Egy másik webhely, amely szerintem nagyszerű alternatíva lenne a Backpage.com-nak DoubleList. Remek hely randevúzáshoz, alkalmi szexhez vagy barátságra.

Az alkalmazás azokra is alkalmazható, akiket érdekelhetnek az azonos neműek kapcsolatai, és akik szeretnének összekapcsolódni az ellenkező nemmel. A Double List szórakozást kínál mindazoknak, akik kapcsolatba akarnak lépni valakivel, aki esetleg felnőtt szórakozásra vágyik!

Csakúgy, mint a többi társkereső webhelynél A DoubleList lehetővé teszi, hogy kapcsolatba léphessen a terület felhasználóival. De amit igazán szeretek bennük, az az, hogy megtalálták a hamis számlák és botok megakadályozásának módját. Ezért elkerülheti az esetleges problémákat, és csak élvezheti a találkozást és a valódi emberekkel való összekapcsolódást.

Egy másik dolog, amit szeretek a DoubleListben, hogy rengeteg alkategóriája van. Ezzel a rengeteg kategóriával pillanatok alatt könnyedén megtalálhatja a tökéletes párját!

Íme a DoubleList teljes áttekintése.

9. Yumi app

yumi alkalmazás A Yumi egy másik nagyszerű webhely, ahol potenciális partnert keresnek az alkalmi szex számára. Az itteni emberek nagyon nyitottak és még találkoztam olyan személyekkel is, akik hármasban és egyéjszakásak voltak!

Az alkalmazás nagyon egyszerű felülettel rendelkezik, így elég könnyen használható. Az tud mind az Android, mind az iPhone készülékeken működik, és bárkihez csatlakozhat a környéken. Ezért van egy lehetőség, amelyet összekapcsolhat a szomszéd személlyel!

Ha névtelen akarsz maradni, Yumi megadja a megérdemelt magánéletet. Nem kötelező megadnia személyes adatait, sőt arcát is elrejtheti profilképén!

10. tömérdek

rengeteg személyes Elérhető az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Új-Zélandon, Írországban, Kanadában, Ausztráliában és Indiában, Az Oodle némileg hasonlít a Backpage-re, ezért hiszem, hogy ez a Backpage egyik legjobb alternatívája.

De a többi minősített oldallal ellentétben Oodle rengeteg alkategóriát kínál. Van egy részük a nőt kereső férfinak, a másik férfit kereső férfi, mindkettőt kereső és még sok más számára! Oodle kategóriákat is tartalmazott szokás, családi állapot, vallás, életkor, faj stb. Alapján.

De ami engem igazán meglepett, az az a képessége, hogy segíthet keresni az egyéneket a fizikai megjelenésük szerint. A weboldalon megtalálhatók a hajszín, a szemszín, az állatöv jelek és egyebek kategóriái!

11. OutPersonals.com

külső személyek Ha a férfi keres egy férfit, Az Out Personals nagyszerű közeg az Ön számára. Valójában világszerte híres arról, hogy nagyszerű sugárút azok számára, akik meleg találkozásokat és szexet keresnek. A weboldal kapcsolatba lép valakivel, aki tökéletesen megfelelhet Önnek. Ideális azok számára is, akik még mindig felfedezik szexualitásukat, és nyitottak az idegenekkel való randevúzásra.

A világ minden táján elérhető Out Personals jelenleg szinte 400,000 tagjai (legalábbis azt állítják). A klasszikus tagság mellett van egy prémium fiók is, ahol további előnyöket élvezhet, például a profil bővített nézeteit és a legforróbb tagok videóinak megtekintésének lehetőségét.

Teljesen szeretem az Out Personals nyitott gondolkodású közösségét. Ez segíthet a legfurcsább fantáziád valóra váltásában. A weboldal helyek szerint is meg fogja keresni a tagokat. Ez segít kapcsolatba lépni olyan személyekkel, akik azonos érdeklődési körökkel bírnak, mint Ön, és talán valakivel, aki nyitott lehet egy éjszaka állására.

12. OkCupid

rendbenAmi a legjobb társkereső oldalakat illeti, az OkCupid nagy valószínűséggel felkerül a listára. Ez a népszerű párkereső alkalmazás okostelefonján vagy laptopján érhető el. Van egy majdnem hasonló platform, mint a Tinder, de úgy gondolom, hogy az OkCupid sokkal jobb.

Amikor regisztrál egy fiókra, felkérést kap egy profil létrehozására, amely magában foglalja az életrajz hozzáadását. Győződjön meg róla, hogy hozzáadta a legjobban kinéző fotót magáról, hogy vonzza a többi felhasználót. Miután létrehozta fiókját, elkezdheti böngészni a környéken lévő potenciális partnerek száz profilját.

13. LetGo.com

hadd menjen A LetGo egy nagyszerű apróhirdetési webhely, amely jó alternatívát jelenthet a Backpage-hez képest. Ezt a weboldalt ugyanaz a személy alapította, aki kifejlesztette az OLX-et, amely a Backpage másik jó alternatívája.

A Let Go sima és egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik. A kezdőlapon megtalálja a fő hirdetési kategóriákat, a továbbiakban pedig az emberek listáját a különféle termékekről vagy szolgáltatásokról. Ha be van jelentkezve, elmentheti adatait.

Lehetősége van megosztani hirdetését a közösségi média platformjain is. Weboldalán kívül a Let Go rendelkezik egy alkalmazással is, amely letölthető a Google Play Áruházból és az Apple Store-ból.

14. Leszbikus Personals Online

leszbikusszemélyi vonalon LesbianPersonalsOnline.com, ahogy a neve is sugallja, gondoskodik a leszbikus közösségről. Egyedülálló és barátságos platformja van azoknak a hölgyeknek szentelve, akik érdeklődhetnek szexualitásuk felfedezése iránt, és elkötelezhetik magukat az azonos neműek között. A weboldal tökéletes egyedülálló hölgyek, leszbikus párok vagy akár egyenes párok számára, akiket érdekelhet valamilyen szokatlan szexuális szórakozás.

Jelenleg a Lesbian Personals Online több millió felhasználóval rendelkezik. A weboldal segít abban, hogy elérje álmait, hogy érdekes egyénekhez kapcsolódjon, akár az alkalmi szexet kedveli, akár valami komolyabbat.

Ez egy ingyenes platform, amely magában foglalja a csevegés funkcióit és a privát fotók vagy videók közvetlen küldésének lehetőségét is. Ráadásul a weboldal lehetőséget ad a lányokkal való beszélgetésre egy kétirányú webkamera funkció révén. A tagok részletes profiljait is megoszthatja.

15. Tryst.link

próbáld meg a linketLegyen nő, férfi, pár, nem bináris vagy bárki, akit érdekel valamilyen felnőtt szórakozás. Tryst.link egy nagyszerű webhely, amelyet meg kell nézni. Itt találhat potenciális partnereket egy-egy szórakozáshoz, vagy azokat, akik kísérő szolgáltatásokat kínálnak.

A Tryst könnyen használható. Egyszerűen írja be a keresett szolgáltatás kulcsszavait, vagy hivatkozjon a kezdőlap menüsorára. Kereshet a tartózkodási helye szerint is. Lehetséges valakit is keresni etnikai hovatartozás, életkor, magasság, testtípus, hajszín és egyebek alapján.

16. GumTree.com

gumitree A GumTree egy másik híres platform az apróhirdetések számára. Az Egyesült Királyságban hirdetési webhelyként indult, és végül nagyszerű apróhirdetési webhelygé nőtte ki magát, amely tökéletesen megfelel a Backpage-nak. A weboldal azonban jobban megfelel azoknak, akik gépjárműveket és ingatlanokat keresnek.

Hirdetés közzététele a GumTree-on ingyenes, de csak akkor, ha regisztrált egy fiókot. Ha még nincs fiókja, akkor minden nap szabadon böngészhet a webhelyen felsorolt ​​különféle termékek között. A GumTree egy nagyszerű webhely hirdetések közzétételére, de én nem javasolná nyilvánvalóan hirdetések közzétételét, mint a háttérlapon mert törlésre kerülhet. Itt sokkal alacsonyabb profilúnak és körültekintőnek kell lenned.

Zárszó

A Backpage bezárása váratlan és sokkoló volt sok felhasználó számára. De ennek volt egy világos oldala is - amint láthatja, sok nagyszerű alternatívához vezetett a nappali fény meglátása.
Mint mindig, ha van valami jó javaslata vagy tapasztalata más webhelyekkel kapcsolatban - meghívom Önt, hogy ossza meg az alábbi megjegyzés részben.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michaelacere
Michaelacere
1 year ago

Hi, here as advised – i checked out a few of these sites, really great ones actually.

Lapozzon a lap tetejére