Frissítve: 29. szeptember 2022

AdultFriendFinder értékelés

Az AdultFriendFinder.com végső áttekintése – Őszinte véleményem előnyeivel és hátrányaival

Mutasd meg az Adult Friend Finder előnyeit és hátrányait

Ha az egyik hobbid a szörfözés a neten és az új dolgok felfedezése, akkor valószínűleg keresztezted az AdultFriendFinder programot. A Felnőtt Barátkereső, vagy ma már közismertebb nevén AFF, több mint egy évtizede foglalkozik a hintázás és a randevúzás iparával. Nem meglepő, hogy már az egész világon a legismertebb társkereső és swinger-oldalakként hozták létre nevüket. A webhelyet 2006-ban indították el, azóta csak még hatékonyabbá váltak az iparukban, mivel egyre többen döntöttek úgy, hogy tagjuk lesz. Annak ellenére, hogy az összes többi új webhely ugyanabban az iparágban játszik és versenyez, az AFF még mindig sok ember számára a jobb lehetőség, amikor a mai meccset keresi, vagy csak bekapcsol.

Ez az oldal csak egy a fejlesztő eredeti webhelyei közül, amely a swingerpiacot és másokat szolgál ki olyan emberek, akik rövid összeköttetésben vannak és a lehetséges élettársak. Vannak más, hasonló résszel rendelkező webhelyek, amelyeket ugyanaz a fejlesztő indított el, és amelyek ugyanolyan nagyszerűek. Az Adult Friend Finder előnye, hogy korábban indult, így először vonzotta több látogatót.

Mi az AdultFriendFinder célja?

Alapvetően az oldal arról szól, hogy keressünk valakit, aki tud potenciálisan rövid vagy hosszú távú partner. A társkereső oldal összes alapvető funkciójával rendelkezik, de többet nyújt, mint a szükséges partnert. A fejlesztők nagyon okos lépést tettek, amikor pornóoldalak jellemzőit építették be erre a társkereső oldalra. Ennek eredményeként kap egy webhelyet mindenféle emberrel – egyedülállókkal, nyitott kapcsolatban élőkkel, olyanokkal, akik csak szórakozást keresnek, vagy akár olyan párokat, akik izgalmas szexuális kapcsolatokkal foglalkoznak. Ezen az embereken kívül szexuálisabb és interaktívabb élményben lesz részed ezen az oldalon. A fantáziád szab határt, ha lehetséges szexuális találkozásokról van szó, amelyeket kiszabadulhat erről az oldalról. Ez minden bizonnyal vad utazást fog adni. Az élmények izgalmi szintje attól függ, hogy mennyit hajlandó költeni.

felnőtt barátkereső onlineAz oldal látogatói megválaszthatják részvételi szintjüket azok közül, akik csak szabadon böngészik az oldalt, és megnéznek minden olyan személyt, akit érdekesnek találnak, vagy nagyon aktívan részt vesznek rajta. Az oldalon található a Belépés funkció, amely lehetőséget ad a tagnak, hogy valódi virtuális szexet folytathasson egy másik személlyel videón keresztül, miközben Ön tartózkodik. Támogatja a párosított eszközöket (szexuális játékok) is, amelyek lehetővé teszik, hogy érzéseket küldjön partnerének. Ha nem hajlandó fizetni, akkor nem fogja tudni felvenni a kapcsolatot és élvezni ezeket a funkciókat. De amint azt korábban említettük, azok számára, akik hajlandóak az efféle izgalmakra dőzsölni, az oldal sok mindent tartogat az Ön számára. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a nem fizető tagok számára már nincs esélye randevúzni. Van! Csak be kell állítania a profilját, és érdekessé kell tennie, szép fényképeket kell feltöltenie, és csak várnia kell, amíg a többi tag kapcsolatba lép Önnel.

Hány felhasználójuk van?

A Felnőtt Barátkereső főként egy társkereső alkalmazás, de a webhely tagjai nem csak dátumokat találnak. Néhányan igazi barátokra találnak interakciójuk során, mivel a webhely valóban valódi emberek hatalmas közössége. Havi átlagos látogatása meghaladja a 25 milliót ahol a látogatók minden alkalommal nagyjából 10 percet töltenek. A legtöbb látogató innen származik az Egyesült Államokban, amely a látogatók több mint 50%-át teszi ki. A 2. helyen az Egyesült Királyságban, a harmadikon pedig Kanadából származik, összesen 80 millió felhasználóval szerte a világon. Ennyi látogatottsággal és felhasználóval az oldal továbbra is egyre több tagot és felhasználót szerez. 

A webhelyek növekvő száma a fejlesztők által az évek során végzett folyamatos frissítések és fejlesztések eredménye. Az egykor csak egy egyszerű társkereső oldal mindazok otthonává vált, akik különféle szexuális réseket és kalandokat szeretnének felfedezni anélkül, hogy félnének attól, hogy az emberek megítélik őket. Mivel az emberek többé-kevésbé hasonló okokból keresik fel az oldalt, ez egy leheletnyi friss levegő a tagjainak, ez a szexuális menedékük.

Okok, miért van szüksége AFF-fiókra

AdultFriendFinder chat

Mindenki tudja, hogy az AdultFriendFinder az egyik a legnagyobb és legnépszerűbb csatlakozási célpontok világszerte. Még a felnőtt szórakoztatóipar újoncai is hallottak már erről az oldalról, vagy meglátogatták ezt az oldalt. Szó szerint mindent megtalál, amire szüksége van, az alkalmi szextől és randevúktól a szexuális kalandokig és komoly kapcsolatokig.

Minden bizonnyal a szűretlen meccs hírfolyama, a kielégítő élő hívások és a mocskos albumok sok kanos fickó számára az egek által küldött jellemzők. Nem számít, ha még nem gondolsz a szexre, mindig örömmel szolgál, ha van kéznél egy tartalék anyag. Valójában a COVID-19 szabályozás ezt rendkívül világosan bebizonyította. A növekvő otthoni elszigeteltség évek óta a meztelenség, a pornó és a szexting iránt érdeklődő emberek egekbe szökéséhez vezetett. És ha olyan vagy, mint én, aki nem szeretné az életet a nem biztonságos szex miatt eljátszani, az AdultFriendFinder a legbiztonságosabb fogadás.

Biztos vagyok benne, hogy korábban is használta a Tindert és más csatlakozási oldalakat, és mivel itt van, azt hiszem, ez nem volt jó tapasztalat. Tehát a helyedben abbahagynám a szerencsejátékot a csatlakozási tapasztalatomon, ha itt van az AdultFriendFinder. A feliratkozás sok esélyt adna az interneten való kilépésre, a rendszeres alkalmi szexre, a szexműsorok streamelésére és a mocskos chatszobákban való részvételre.

Regisztráció az Adult Friend Finder szolgáltatásban

felnőttbarát kereső iratkozzon fel Az oldal rendelkezik egy nagyon gördülékeny regisztrációs folyamat. Nem kell sok információt kitölteni Önről. Az tud szó szerint kevesebb, mint 5 perc, és kész. Alapvetően megkérdezik a nemét, az érdeklődési köreit, a születésnapját, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nagykorú-e, az országot, ahonnan jött, és a tartományt. Lehetőség van azon párok számára is, akik úgy döntenek, hogy egyként regisztrálnak. Ezt az információt a rendszer egy jelölőnégyzeten és egy legördülő menün keresztül kéri. Az oldal rákérdez azokra a személyekre is, akikkel találkozni szeretne, akik közül tetszőleges számút kiválaszthat, ha sok az érdeklődési köre. 

A regisztráció második részében ezután meg kell adnia az e-mail-címét annak igazolására, hogy valóban valódi személy-e, egyedi felhasználónevét és jelszavát, valamint saját rövid bemutatkozását, hogy nagyobb eséllyel találja meg az Önt érdeklő személyt. Itt is érdemes írni azokról az emberekről, akik érdekelnek, különösen, ha nagyon konkrét érdeklődési köre van. Miután ezek mind be vannak állítva, mostantól bármikor bejelentkezhet a Felnőtt barátkeresőbe. A bejelentkezési folyamat során kiválaszthatja, hogy az Ön által létrehozott felhasználónevet vagy e-mail címét, majd jelszavát használja, és ez átirányít a fiókjába, ahol megtekintheti az oldalon végzett legfrissebb tevékenységeket. Az oldal nem kötelezi arra, hogy feltöltse a fényképét a fiókjába, de erősen ajánlott a nagyobb interakciós lehetőségek érdekében. 

Helyszíni bejárás

A fiókjába való bejelentkezéskor azonnal sok lehetőséggel és lehetséges egyezéssel fogadja az oldalt.

Mivel az oldalnak nagyon sok tagja van, normális, hogy több ezer tag van egyszerre online, és a webhely soha nem fogy ki a hírfolyamban szereplő legutóbbi tevékenységekből. Valójában onnantól elkezdheti keresni a párját. Tagjainak többsége nagyon szexuális és felnőtt tartalmakat kínál videókon, blogokon, fényképeken, vagy akár élő közvetítéseken keresztül, ahol nyíltan megmutatják meztelen testüket.

Üzenetek és kommunikáció az Adultfriendfinder.com oldalon

A webhely tagjaival való kapcsolatteremtésre és interakcióra számos mód kínálkozik, kezdve az élettől, amely agresszívebb interakciót jelent, a kacsintás funkcióig, amely egy finomabb lehetőség. A chat szobákban cseveghet, és lehetőség van arra is, hogy blogot készítsen különböző szexuális megnyilvánulásairól. Az oldalon történő kommunikáció alapvető és alapvető funkció, hogy akár fizető, akár nem fizető tag vagy, mindig van lehetőség a kommunikációra. 

Extra jellemzőik

adultfriendfinder jellemzői

Ez az oldal tele van meglepetésekkel. Sok olyan extra funkcióval rendelkezik, amelyeket csak egyetlen webhelyen találhat meg ritkán. Alapvetően tele van tennivalókkal, kielégíti tagjainak különböző igényeit és igényeit.

Csevegőszobák és csoportos beszélgetések

Az oldal a legkülönbözőbb társadalmi rétegekből származó emberek nagyon hatalmas közössége, amelynek szinte ugyanaz, ha nem is ugyanaz a célja, hogy partnert keressen bármilyen kontextusban. Ennek a célnak az elősegítése érdekében a webhely egy nyilvános csevegőszobát hozott létre, ahol a tagok csak felszabadíthatják elméjét, és megoszthatják különböző érdeklődését és vágyait. Tagként csatlakozhat a különféle csevegőszobákhoz, vagy létrehozhat egyet.

Szex Akadémia

Azoknak a kezdőknek, akik még mindig a különféle szexuális kincsek feltárásának szakaszában vannak, a webhelyen található egy Szex Akadémia, amely online oktatást nyújt a különböző nemi pozíciók és tettek módjairól. Ez a funkció oktató videókra készült fel az anális vagy orális szex helyes módjáról. Ezenkívül tippeket ad arra vonatkozóan, hogy minél nagyobb esélye van az emberek megismerésére a webhelyen.

Versenyek

Az oldalon napi versenyek zajlanak, és a győztes azon keresztül kerül meghatározásra, akinek a legtöbb kedvelése van. A versenyek témák szerint változnak, és bárki beküldheti a nevezését.

Élő kamerák

Azok számára, akik közületek élőszereplősek, és akik valós időben szeretnék látni az embereket a webhelyen, lehetőségük van erre. Az oldal egyik legjobb jellemzője az, amit élő kameráknak hívnak, ahol láthatja, hogy kik élnek éppen, és láthatja, hogy kik valós időben sugároznak. Választhatja azt is, hogy az egyetlen sugározza-e.

Forró lista

Amikor már néhányszor meglátogatta a webhelyet, találhat olyan embereket, akik állandóvá vagy kedvenceivé váltak. Felveheti ezeket az embereket a forró listájába, hogy legközelebb könnyebben megtalálja őket.

Wink

A flörtölés az egyik módja annak, hogy felhívja valaki figyelmét, és ha túl félénk ahhoz, hogy valóban beszélgetést indítson, akkor egyszerűen kattintson a kacsintás gombra, és elküldheti annak, akit érdekel. 

Ajándékozás

Ha Ön az a típus, aki ajándékainak küldésével fejezi ki elismerését, akkor ezt a webhelyen keresztül is megteheti. Az AFF lehetőséget ad virtuális ajándékok küldésére másoknak.

blogok

A tagok naplóban dokumentálhatják szexuális tevékenységüket. Más tagok is megoszthatják történeteiket a szexuális történeteik oldalán, amelyek kitalált eredményekből származhatnak, hogy olyanok legyenek, mint az élmények.

Élettárs keresése az Adult Friend Finder segítségével – lehetséges?

AdultFriendFinder ingyenes kamerák

Az AdultFriendFinder a végső megoldás azok számára, akik belefáradtak a hosszú, unalmas kapcsolati kérdőívek megválaszolásába a szokásos online társkereső webhelyeken. Az AFF-fiók létrehozása néhány percet vesz igénybe, és minden, amire szüksége van, egy felhasználónév, bejelentkezési adatok, érvényes e-mail fiók és egy rövid életrajz megadása. Bár az oldal nem követel meg életrajzot vagy akár egyetlen fényképet sem, általában bölcs dolog néhányat feltölteni, mert ez növeli annak esélyét, hogy válaszokat és flörtölést kapjon más felhasználóktól.

Ezenkívül az AdultFriendFinder számos testreszabási beállítást tartalmaz, még annál is többet, mint amit egy alkalmi társkereső oldalon elképzeltem, enyhén szólva. Valójában, ha több információt ad hozzá fiókjához, az jelentősen megnöveli az egyezés esélyeit. Hozzáadhat például alapvető részleteket fizikai tulajdonságairól, például szemszínéről, hajáról vagy akár arcszínéről.

De eltekintve a profil részleteitől, az AdultFriendFinder a felszínen túlmutat. Olyan személyiségteszteket tartalmaz, amelyeket megválaszolhat, és amelyek biztosan sokkal mélyebb tényeket szolgáltatnak önről. Valójában találkoztam egy mulatságos formával, a „Tisztasági teszt” néven, amely száz ragyogóan megírt elemet kérdezett meg a szexuális preferenciáidról. Ez az űrlap önmagában segít megtalálni a szexuálisan kompatibilis felhasználókat. Természetesen elég megnyugtató, hogy az AdultFriendFinder magában foglalja a legbensőbb gondolatait, preferenciáit és érzéseit. Valószínűleg soha nem fogok találni ehhez hasonló oldalt, amely komolyan és gördülékenyen venné a randevúzást és a randevúzást.

Talán az egyetlen módja annak, hogy hosszú távú kapcsolatot vagy élettársat találjon az AdultFriendFinder segítségével, ha megadja a szükséges részleteket, amelyek segítenek bővíteni lehetőségeit. Mindegy, ne emeljük túlságosan a hitet. Biztos vagyok benne, hogy ha hasonló céllal próbálja ki az AdultFriendFindert, mint más felhasználók, akkor ez nem számít igazán.

Tökéletes párok megtalálása

AdultFriendFinder szex randevúk

Az AdultFriendFinder működik hasonló más társkereső és kapcsolattartó oldalakhoz. A főoldalán a közeli egyezések bélyegképlistája látható. A fiók regisztrálása után az egyezések listája véletlenszerű sorrendben kerül kiválasztásra, de ha a profilok több részletet és szép konkrétumot tartalmaznak, az javíthatja az egyeztetési algoritmust. Ha segít, azt javaslom, adja meg életkorát, nemét, nemzetiségét, szexuális preferenciáit, tartózkodási helyét, testét, kapcsolati állapotát és sugarát. Az AdultFriendFinder a profilodhoz szorosan illeszkedő online felhasználókat jelenít meg, így könnyen kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Ráadásul az AFF olyan újoncokat és felhasználókat is tartalmaz, akiknek tetszett a profilod a meccslistán.

A párosítás még kényelmesebbé is tette, mert az üzenet eléggé testreszabható. Amikor kipróbálom, gyorsan meg tudom jelölni a chateket „fontosnak” vagy „olvasottnak”. Így azok a felhasználók, amelyeket vonzónak találok, elsőbbséget élveznek. Elég sima, és biztos vagyok benne, hogy még soha egyetlen webhely sem csinált ilyet. Ráadásul abban a pillanatban, amikor feliratkozik az AdultFriendFinder szolgáltatásra, meglepő módon egy pillanat alatt kacér üzenetekkel bombázzák majd. Írd fel; ezek nem botok, szóval baszd meg őket, amennyire csak tudod.

De amit a legjobban szeretek az AdultFriendFinderben, az az gyors és hatékony szolgáltatásai az összejövetelekhez és randevúzáshoz. Más szokásos társkereső oldalakkal ellentétben ez valóban beváltja, amit ígért. Mostantól nem kell hetekig, hónapokig vagy évekig csevegnie és kapcsolatba lépnie a felhasználókkal, mielőtt megszervezné a találkozót (vagy ami még rosszabb, hamar elkapja magát). Jó, hogy az AFF tagjai itt vannak, hogy csatlakozzanak, így biztosan nincs vesztegetnivaló idejük a beszélgetésekre. Csak nyomja meg a meccslistát, és azonnal megtalálja a tökéletes szextársat. Ha meg akarod szarni, akkor baszd meg. Könnyen.

Az AFF App

AdultFriendFinder alkalmazás

Üljön le és lazítson, mert az AdultFriendFinder a legkényelmesebb platformot kínálja csatlakozási igényeinek kielégítésére. Bemutatjuk… az AdultFriendFinder alkalmazást, kedvenc AFF-webhelyének mobil verzióját. Ezzel a mobilalkalmazással a kanos felhasználók világszerte gond nélkül kommunikálhatnak, cseveghetnek, találkozhatnak és kapcsolatba léphetnek másokkal. Ha már rendelkezik AFF-fiókkal, a mobil verzió használatakor is használhatja.

Sok felhasználó választotta az AdultFriendFinder alkalmazást, mert az gyorsabb és kényelmesebb élményt kínál, mint az oldal, különösen azok, akik folyamatosan rohannak. Azonban felmerülhet a kérdés, hogy miért nem kereshet az alkalmazásban a Google vagy az App Store használatával; nos, ne aggódj. Megvagy. Az AFF alkalmazásnak nincs saját alkalmazása, hanem annak egy része Az „All Friend Finder” alkalmazás, és a FriendFinder közösség teljes hozzáférésű platformja.

Az alkalmazás telepítésének számos módja van, akár az AdultFriendFinder webhelyről, akár a Google és az App Store áruházból. Összességében nagyon egyszerűen és jól használható, és nincsenek bonyolult funkciók. Az alkalmazás mögött álló csapat valóban gondoskodott arról, hogy az egyszerű és szervezett legyen, hogy még az újoncok is gyorsan megértsék a felhasználói felületet. Görgessen és böngésszen, amit csak tud, mert az All Friend Finder alkalmazás az Ön háta mögött áll!

Természetesen a csatlakozáson és a gyors csevegésen kívül sok mindent megtehetsz. Élő műsorokat közvetíthet, közeli egyezéseket találhat, és olyan dolgokat tehet, amelyeket csak az AdultFriendFinder tud nyújtani. Vegye figyelembe, hogy a fő oldalon elérhető összes funkció elérhető a mobil verzióban is, ami kényelmesebb és hatékonyabb csatlakozási élményt jelent.

Ingyenes vagy prémium: melyik a legjobb?

AdultFriendFinder csatlakozzon

Tökéletesen őszintének kell lennem; szinte lehetetlen alkalmi randevúzást vagy összejövetelt találni az oldalon regisztráció nélkül – ingyenes vagy fizetős. De természetesen itt az AdultFriendFinderről beszélünk, és mint mindannyian tudjuk, ez nem csak egy egyszerű, hagyományos csatlakozási oldal. Tehát még ingyenes tagsággal is sok mindent megtehetsz. Az ingyenes felhasználók például használhatják az AFF kommunikációs funkcióit üzenetküldésre, profilok ellenőrzésére, chatszobák látogatására és e-mailek megválaszolására.

Azonban, a legszaftosabb titkos cuccok közül sok kizárólag prémium előfizetéssel vagy helyszíni pontgyűjtéssel érhető el. Ezek a pontok az AFF tevékenységei során gyűjthető pénzösszegként szolgálnak az oldalon. A pontokért cserébe a felhasználók csak a fizetős tagok által elérhető prémium szolgáltatásokat és funkciókat vehetik igénybe. Így az ingyenes tagok egy fillért sem költhetnek előfizetésekre, miközben élvezik az AFF előnyeit. Más szóval, minél több pontot gyűjt, annál szélesebb körű funkciókat tapasztalhat meg. DE ezek a folyamatok nagyon sok időt vesznek igénybe, és őszintén szólva, ez csak egy kibaszott pazarlás. Személy szerint én inkább a frissítés mellett döntök, és igénybe veszem a fizetős tagságot.

Fizetések és ára Felnőtt barát kereső

felnőttbarát kereső árak A webhely tagjaként lehetősége van nem fizető tagként maradni, vagy feliratkozhat a havi tagságra. A tagdíj befizetése több feloldott funkcióra jogosít, ami szórakoztatóbb. A fizető tagoknak lehetőségük van arra, hogy egy hónapig, három hónapig vagy egy évig tagok legyenek. A tagokat három kategóriába sorolják: az alaptagok, akik nem fizetnek, az ezüst tagok és az arany tagok. A különböző típusú tagságoknak különböző tulajdonságaik vannak, amelyeket élvezhetnek.

Az arany tagság: Felnőtt barátkereső ára és jutalmak

AdultFriendFinder csatlakozás

Ajánlom Arany tagságra való frissítés mindenki számára, aki gyors és egyszerű csatlakozást keres. Személy szerint a Gold tagság hitelesebbé, legitimebbé és hitelesebbé teszi a személy profilját, így a kapcsolat és a találkozók általában kevésbé ijesztőek és félelmetesek. A prémium és hivatalos AFF-tagság bizonyos mértékig jobb „hitelességet” ad a felhasználónak, és könnyebben megbízik benne, mivel pénzt fektettek be, hogy megtapasztalják a csatlakozást. Őszintén szólva, ha egy adott webhely ingyenes, több csaló és harcsa van, mivel ép elméjű ember nem költene dollárt csak azért, hogy troll legyen.

De ha már régebb óta használja az AdultFriendFindert, mint gondolta, akkor talán az aranyra való frissítés a legjobb megoldás. Abban a pillanatban, amikor vásárol, úgy kezelnek, mint egy „királyt” vagy „királynőt” az AFF-on. Ráadásul sokkal könnyebben megtalálhatja az összekapcsolásokat, és gyakrabban és a keresések tetején fog megjelenni. Nem csak ez, hanem hozzáférhet a webhelyen elérhető legszélesebb körű keresési lehetőségekhez, és bármikor és bárhol válaszolhat a csevegésekre és e-mailekre.

Természetesen az Arany tagság erejével bármely felhasználó használhatja az AdultFriendFinder által kínált funkciókat vagy szolgáltatásokat. Használhat online csevegést, fotókat tölthet fel profilalbumába, személyes videókat oszthat meg stb. Minél több tevékenységet végez az oldalon, annál jobban elkötelezi magát. Az arany tagok általában gyorsabban kapnak kapcsolatot és randevúznak, mint az ingyenes tagok, mert nagyobb figyelmet kapnak a többiektől. Tehát mindenkinek, aki a frissítésen gondolkodik, íme egy kis áttekintés az AdultFriendFinder árairól:

 • Egy hónapos előfizetés – 39.95 USD havonta
 • Három hónapos előfizetés – 26.95 USD havonta ($ 80.85
 • Tizenkét hónapos előfizetés – 19.95 USD havonta ($ 239.40)

Biztonság és biztonság

A legutóbbi biztonsági probléma óta az oldal folyamatosan fejleszti és újra javítja biztonságát, különösen a látogatók és a tagok adatait illetően. Jelenleg egy harmadik féltől származó rendszer védi őket, amely titkosítási rétegeket helyez el, hogy a webhely biztonsága ne sérüljön.

Ami manapság a rendszert illeti – az oldal és az alkalmazás csúcsminőségű biztonsággal és titkosítással rendelkezik, így az adatok bármikor biztonságban vannak.

Az Adult Friend Finder előnyei és hátrányai

PROS:

 • A keresőeszköz valóban megbízható, képes szűrni a szűrni kívánt legkonkrétabb részleteket
 • Soha nem fogy el az emberektől a csatlakozás a hatalmas tagság és széles elérhetőség miatt
 • Van egy alkalmazás a könnyebb hozzáférés érdekében, amely Android és iOS felhasználók számára egyaránt elérhető
 • A jelenlegi alkalmazáson kívül lehetőségük van a webhely mobil verziójának használatára is
 • Nagyon sok olyan funkció van, amelyek miatt lehetetlen, hogy elfogyjon a teendő

CONS:

 • A férfi és a női tag aránya nem határozható meg
 • Az oldal nem azok számára készült, akiknek célja elsősorban a barátok megszerzése vagy csak egy plátói kapcsolat keresése

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 1. Az AdultFriendFinder webhely jogos?

aff feed Határozottan igen! Ez egy legitim felnőtt társkereső oldal, amely több mint egy évtizede nem működik az iparban. Világszerte nevét 80 millió taggal szerte a világon. 

 1. Hatékony az AdultFriendFinder?

Igen! A tagok valóban megtalálják az embereket, akik randiznak, vagy akikkel összekapcsolódnak a webhelyen keresztül. Hatalmas tagsága a hasonló szexuális lelkesedéssel rendelkező emberek között szinte lehetetlen, hogy ne találjon valakit, akár fizető látogató, akár nem. Ez tartja a webhelyet a helyszínen mindeddig.

 1. Ha kihagytam a profilom frissítését, akkor is tudom frissíteni?

Igen. Ha frissítenie kell profilját, hogy feltűnőbb legyen, ezt az alábbi utasítások követésével teheti meg:

 1. Jelentkezzen be az oldalra felhasználónevével és jelszavával.
 2. Kattintson a „Fiókom” linkre az oldal tetején.
 3. Válasszon egyet a három hivatkozás közül a Profil szakaszban, amelyek lehetővé teszik a kívánt szakasz frissítését.
 4. Feltétlenül töltse ki a profil összes részét, és ellenőrizze a helyesírást.
 5. A módosítások véglegesítéséhez kattintson a „Mentés” gombra.
 1. Visszakereshetek egy elfelejtett jelszót?

Igen, ha elfelejtette jelszavát, egyszerűen kattintson az „Elfelejtett jelszó” linkre. Ezután kérni fogja a felhasználónevét és az e-mail címét. A jelszavának lekérésére vonatkozó utasításokat az Ön e-mail címére küldjük. Csak követnie kell az utasításokat, és máris visszatérhet a pályára.

 1. Kikapcsolhatom az oldal automatikus megújítási funkcióját?

Igen, lehet, hogy az automatikus megújítás funkció ki van kapcsolva. Ezt a funkciót valóban a kényelem érdekében helyezték el. Azonban azok számára, akik nem szeretnének eir-tagságot kapni, ezt a funkciót ki lehet kapcsolni, ha bejelentkezik a webhelyre, majd kattintson a „Saját fiók” linkre, majd lépjen a „Számlázási előzmények és hitelkártya-információk” oldalra. Ezután látni fogja a termék állapotát, és csak jelölje be a KI gombot a termék állapota alatt. 

 1. Biztonságban vannak az adataim az oldalon?

Igen! Adatai biztosan biztonságban vannak az alkalmazással, és egy harmadik féltől származó rendszer karbantartja őket, amely védi és titkosítja a webhelyen bevitt információkat.

 1. Le kell töltenem az AFF alkalmazást, hogy elérhessem a telefonomon?

Nem feltétlenül. Az alkalmazás letöltése nélkül is élvezheti az AFF webhelyet. Az oldalnak van egy mobil verziója, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazás nélkül is elérje az oldalt a telefonon keresztül.

Következtetés

Ha még mindig kétszer gondolkodik azon, hogy regisztráljon az AdultFriendFinder szolgáltatásra, figyelemre méltó, hogy az oldal évek óta számos díjat nyert a legjobb társkereső oldalként különböző díjbizottságok által. De ha készen állsz egy kis akcióra és kalandra, akkor megteheted egyszerűen regisztrálhat az AdultFriendFinder.com webhelyen. Biztosan élvezni fogod! Személyes véleményem szerint – tényleg megéri. Tehát csak nézze meg, és győződjön meg saját szemével.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére