Frissítve: 23. január 2022-án

AdultFriendFinder

Az AdultFriendFinder.com áttekintése - Őszinte véleményem

Mutasd meg a GYIK-et

Ha az egyik hobbid a szörfözés a neten és az új dolgok felfedezése, akkor valószínűleg keresztezted az AdultFriendFinder programot. A Felnőtt Barátkereső, vagy ma már közismertebb nevén AFF, több mint egy évtizede foglalkozik a hintázás és a randevúzás iparával. Nem meglepő, hogy már az egész világon a legismertebb társkereső és swinger-oldalakként hozták létre nevüket. A webhelyet 2006-ban indították el, azóta csak még hatékonyabbá váltak az iparukban, mivel egyre többen döntöttek úgy, hogy tagjuk lesz. Annak ellenére, hogy az összes többi új webhely ugyanabban az iparágban játszik és versenyez, az AFF még mindig sok ember számára a jobb lehetőség, amikor a mai meccset keresi, vagy csak bekapcsol.

Ez a webhely csak egy a fejlesztő eredeti webhelye közül, amely a swinger piacra és egyebekre vonatkozik olyan emberek, akik rövid összeköttetésben vannak és a lehetséges élettársak. Vannak más, hasonló rést mutató helyek, amelyeket ugyanaz a fejlesztő indított el, amelyek ugyanolyan nagyok. A Felnőtt Friend Finder előnye, hogy korábban indult, így először több látogatót vonzott.

Alapvetően a webhely célja valakinek a keresése, aki potenciálisan rövid távú vagy hosszú távú partner lehet. Megtalálja a társkereső oldal összes alapvető jellemzőjét, de nem csak a szükséges partnert nyújtja Önnek. A fejlesztők nagyon okosan tették lehetővé, hogy a pornó oldalak jellemzőit beépítsék ebbe a társkereső oldalba. Ennek eredményeként kapsz egy oldalt mindenféle emberrel - egyedülállókkal, nyílt kapcsolatban élőkkel, csak szórakozásra vágyókkal, vagy akár izgalmas szexuális párbeszédet folytató párokkal. Ezen az embercsoporton kívül szexuálisabb és interaktívabb élményben lesz része ezen a webhelyen. A fantáziád a határ, amikor lehetséges szexuális találkozásokról van szó, amelyeket kijuthatsz erről az oldalról. Ez biztosan vad utat fog adni. A tapasztalatok izgalmának mértéke azon fog alapulni, hogy mennyit hajlandó költeni.

felnőtt barátkereső onlineA webhely látogatói kiválaszthatják részvételük szintjét azok közül, akik csak szabadon böngésznek az oldalon, és ellenőriznek minden olyan embert, akit érdekesnek talál, vagy hogy nagyon aktívak legyenek benne. A webhely rendelkezik egy Connexion funkcióval, amely lehetőséget ad a tagnak arra, hogy videó közben valós, virtuális szexet folytasson egy másik személlyel. Támogatja a párosított eszközöket (szexuális játékokat) is, amelyek lehetővé teszik, hogy érzéseket küldjön a partnerének. Ha nem hajlandó fizetni, akkor nem lesz képes kapcsolatba lépni és élvezni ezeket a funkciókat. De mint korábban említettük, azok számára, akik hajlandóak kibújni az ilyen jellegű izgalmak miatt, a webhely sokat tartogat az Ön számára. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azoknak a nem fizető tagoknak már nincs esélye arra, hogy időpontot szerezzen. Van! Csak be kell állítania a profilját és érdekessé kell tennie, szép fotókat kell feltöltenie, és csak arra kell várnia, hogy a többi tag felvegye Önnel a kapcsolatot.

A Felnőtt Barátkereső főként egy társkereső alkalmazás, de a webhely tagjai nem csak dátumokat találnak. Néhányan igazi barátokra találnak interakciójuk során, mivel a webhely valóban valódi emberek hatalmas közössége. Havi átlagos látogatása meghaladja a 25 milliót ahol a látogatók nagyjából 10 percet töltenek minden látogatásukkor. Látogatóinak többsége az Egyesült Államokból érkezik, amely látogatók több mint 50 százalékát teszi ki. A 2. helyen áll az Egyesült Királyságban, a harmadik pedig Kanadából származik, összesen 80 millió felhasználóval rendelkezik szerte a világon. Ennyi látogatás és felhasználó mellett a webhely továbbra is egyre több tagot és felhasználót szerez.

A webhelytagok növekvő száma a fejlesztők által az évek során végzett folyamatos frissítések és fejlesztések eredménye. Ami egykor csak egy egyszerű társkereső volt, otthona lett mindazoknak, akik különböző szexuális fülkéket és kalandokat szeretnének felfedezni anélkül, hogy félnének attól, hogy az emberek megítélik őket. Mivel az emberek többé-kevésbé hasonló okokból látogatják az oldalt, ez egy friss levegő a tagjainak, ez a szexuális menedékük.

Feliratkozás

felnőttbarát kereső iratkozzon fel Az oldal regisztrációs folyamata nagyon zökkenőmentes. Nem kell sok információt kitölteni rólad. Szó szerint kevesebb, mint 5 perc lehet, és kész. Csak alapvetően a nemét, az érdeklődési körét, a születésnapját kéri, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy Ön nagykorú-e, az ország, ahonnan jött, és a tartomány. Lehetőség van olyan párok számára is, akik úgy döntenek, hogy egyként regisztrálják magukat. Ezeket az információkat egy jelölőnégyzet és egy legördülő menü segítségével kérik. A webhely megkérdezi Önt azokról a személyekről is, akiket érdekel, hogy találkozzon, és kiválaszthatja a kívánt számot, ha sok érdeke van.

A regisztráció második részében ezután meg kell adnia az e-mail címét annak igazolására, hogy valóban valós személy-e, egyedi felhasználói nevét és jelszavát, valamint egy rövid bemutatkozást önmagáról, hogy nagyobb esélye legyen megtalálni az érdeklődő személyt. Itt kell írnia azokról az emberekről is, akik érdeklik, különösen, ha nagyon specifikus az érdeklődése. Miután ezek beállítása megtörtént, most bármikor bejelentkezhet a Felnőtt Barát keresőjébe. A bejelentkezési folyamat során választhatja az Ön által létrehozott felhasználónevet vagy e-mail címét, majd jelszavát, és ez a fiókjába irányítja, ahol megtekintheti a webhely legújabb tevékenységeit. A webhely nem kötelezi a fotó feltöltésére a fiókjába, de erősen ajánlott a nagyobb interakciós esélyek érdekében.

Helyszíni bejárás

A fiókjába való bejelentkezéskor azonnal sok lehetőséggel és lehetséges egyezéssel fogadja az oldalt.

Mivel a webhelynek nagyon sok tagja van, normális, hogy több ezer olyan tagja van, akik egyszerre online vannak, és a webhely soha nem fogy el a hírcsatornában a legutóbbi tevékenységektől. Tulajdonképpen onnan kezdheti keresni a meccsét. Tagjai többsége nagyon szexuális és felnőtteknek szóló tartalmat biztosít videók, blogok, fényképek vagy akár élő közvetítés útján, ahol nyíltan mutatják meztelen testüket.

Üzenetek és kommunikáció az Adultfriendfinder.com oldalon

Sokféle módon lehet kapcsolatba lépni és kapcsolatba lépni a webhely tagjaival, kezdve az élettől, amely agresszívebb a kapcsolattartáson át, a kacsintás funkcióval finomabb lehetőség. A csevegőszobákban beszélgetéseket lehet folytatni, és lehetősége van blogot készíteni a különböző szexuális kifejezésekről. A webhelyen folytatott kommunikáció alapvető és alapvető jellemzője annak, hogy akár fizető, akár nem fizető tag vagy, mindig van lehetőség kommunikálni az Ön számára.

További funkciók

adultfriendfinder jellemzői

Ez az oldal tele van meglepetésekkel. Sok olyan extra funkcióval rendelkezik, amelyeket csak egyetlen webhelyen találhat meg ritkán. Alapvetően tele van tennivalókkal, kielégíti tagjainak különböző igényeit és igényeit.

Csevegőszobák és csoportos beszélgetések

Az oldal a legkülönbözőbb társadalmi rétegekből származó emberek nagyon hatalmas közössége, amelynek szinte ugyanaz, ha nem is ugyanaz a célja, hogy partnert keressen bármilyen kontextusban. Ennek a célnak az elősegítése érdekében a webhely egy nyilvános csevegőszobát hozott létre, ahol a tagok csak felszabadíthatják elméjét, és megoszthatják különböző érdeklődését és vágyait. Tagként csatlakozhat a különféle csevegőszobákhoz, vagy létrehozhat egyet.

Szex Akadémia

Azoknak a kezdőknek, akik még mindig a különféle szexuális kincsek feltárásának szakaszában vannak, a webhelyen található egy Szex Akadémia, amely online oktatást nyújt a különböző nemi pozíciók és tettek módjairól. Ez a funkció oktató videókra készült fel az anális vagy orális szex helyes módjáról. Ezenkívül tippeket ad arra vonatkozóan, hogy minél nagyobb esélye van az emberek megismerésére a webhelyen.

Versenyek

Az oldalon napi versenyek zajlanak, és a győztes azon keresztül kerül meghatározásra, akinek a legtöbb kedvelése van. A versenyek témák szerint változnak, és bárki beküldheti a nevezését.

Élő kamerák

Azok számára, akik közületek élőszereplősek, és akik valós időben szeretnék látni az embereket a webhelyen, lehetőségük van erre. Az oldal egyik legjobb jellemzője az, amit élő kameráknak hívnak, ahol láthatja, hogy kik élnek éppen, és láthatja, hogy kik valós időben sugároznak. Választhatja azt is, hogy az egyetlen sugározza-e.

Forró lista

Amikor már néhányszor meglátogatta a webhelyet, találhat olyan embereket, akik állandóvá vagy kedvenceivé váltak. Felveheti ezeket az embereket a forró listájába, hogy legközelebb könnyebben megtalálja őket.

Wink

A flörtölés az egyik módja annak, hogy felhívja valaki figyelmét, és ha túl félénk ahhoz, hogy valóban beszélgetést indítson, akkor egyszerűen kattintson a kacsintás gombra, és elküldheti annak, akit érdekel.

Ajándékozás

Ha Ön az a típus, aki ajándékainak küldésével fejezi ki elismerését, akkor ezt a webhelyen keresztül is megteheti. Az AFF lehetőséget ad virtuális ajándékok küldésére másoknak.

blogok

A tagok naplóban dokumentálhatják szexuális tevékenységüket. Más tagok is megoszthatják történeteiket a szexuális történeteik oldalán, amelyek kitalált eredményekből származhatnak, hogy olyanok legyenek, mint az élmények.

EUR kifizetések AFF

felnőttbarát kereső árak A webhely tagjaként lehetősége van nem fizető tagként maradni, vagy feliratkozhat a havi tagságra. A tagdíj befizetése több feloldott funkcióra jogosít, ami szórakoztatóbb. A fizető tagoknak lehetőségük van arra, hogy egy hónapig, három hónapig vagy egy évig tagok legyenek. A tagokat három kategóriába sorolják: az alaptagok, akik nem fizetnek, az ezüst tagok és az arany tagok. A különböző típusú tagságoknak különböző tulajdonságaik vannak, amelyeket élvezhetnek.

Biztonság és biztonság

Mióta utoljára biztonsági problémájuk támadt, a webhely javítja és javítja biztonságukat, különösen ami a látogatók és a tagok adatait illeti. Jelenleg egy harmadik fél által védett rendszer védi őket, amelyek titkosítási rétegeket helyeznek el, hogy a webhely biztonságát ne sértsék meg.

PROS:

 • A keresőeszköz valóban megbízható, képes szűrni a szűrni kívánt legkonkrétabb részleteket
 • Soha nem fogy el az emberektől a csatlakozás a hatalmas tagság és széles elérhetőség miatt
 • a könnyebb hozzáférést biztosító alkalmazással rendelkezik, amely mind az Android, mind az iOs felhasználók számára elérhető
 • A jelenlegi alkalmazáson kívül lehetősége van a webhely mobil változatának használatára is
 • Nagyon sok olyan funkció van, amelyek miatt lehetetlen, hogy elfogyjon a teendő

CONS:

 • A férfi és a női tag aránya nem határozható meg
 • Az oldal nem azok számára készült, akiknek célja elsősorban a barátok megszerzése vagy csak egy plátói kapcsolat keresése

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 1. Az AdultFriendFinder webhely jogos?

aff feed Határozottan igen! Ez egy legitim felnőtt társkereső oldal, amely több mint egy évtizede nem működik az iparban. Világszerte nevét 80 millió taggal szerte a világon.

 1. Hatékony az AdultFriendFinder?

Igen! A tagok valóban megtalálják az embereket, akik randiznak, vagy akikkel összekapcsolódnak a webhelyen keresztül. Hatalmas tagsága a hasonló szexuális lelkesedéssel rendelkező emberek között szinte lehetetlen, hogy ne találjon valakit, akár fizető látogató, akár nem. Ez tartja a webhelyet a helyszínen mindeddig.

 1. Ha kihagytam a profilom frissítését, akkor is tudom frissíteni?

Igen. Ha frissítenie kell profilját, hogy feltűnőbb legyen, ezt az alábbi utasítások követésével teheti meg:

 1. Jelentkezzen be az oldalra felhasználónevével és jelszavával.
 2. Kattintson a „Fiókom” linkre az oldal tetején.
 3. Válasszon egyet a három hivatkozás közül a Profil szakaszban, amelyek lehetővé teszik a kívánt szakasz frissítését.
 4. Feltétlenül töltse ki a profil összes részét, és ellenőrizze a helyesírást.
 5. A módosítások véglegesítéséhez kattintson a „Mentés” gombra.
 1. Visszakereshetek egy elfelejtett jelszót?

Igen, ha elfelejtette jelszavát, egyszerűen kattintson az „Elfelejtett jelszó” linkre. Ezután kérni fogja a felhasználónevét és az e-mail címét. E-mail címére elküldjük a jelszó lekérésére vonatkozó utasítást. Csak követnie kell az utasításokat, és máris visszatérhet a pályára.

 1. Kikapcsolhatom az oldal automatikus megújítási funkcióját?

Igen, lehet, hogy az automatikus megújítás funkció ki van kapcsolva. Ezt a funkciót valóban a kényelem érdekében helyezték el. Azonban azok számára, akik nem szeretnének eir-tagságot kapni, ezt a funkciót ki lehet kapcsolni, ha bejelentkezik a webhelyre, majd kattintson a „Saját fiók” linkre, majd lépjen a „Számlázási előzmények és hitelkártya-információk” oldalra. Ezután látni fogja a termék állapotát, és csak jelölje be a KI gombot a termék állapota alatt.

 1. Biztonságban vannak az adataim az oldalon?

Igen! Adatai biztosan biztonságban vannak az alkalmazással, és egy harmadik féltől származó rendszer karbantartja őket, amely védi és titkosítja a webhelyen bevitt információkat.

 1. Le kell töltenem az AFF alkalmazást, hogy elérhessem a telefonomon?

Nem feltétlenül. Az alkalmazás letöltése nélkül is élvezheti az AFF webhelyet. Az oldalnak van egy mobil verziója, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazás nélkül is elérje az oldalt a telefonon keresztül.

Következtetés

Ha még mindig kétszer gondolkodik azon, hogy regisztráljon az AdultFriendFinder szolgáltatásra, figyelemre méltó, hogy az oldal évek óta számos díjat nyert a legjobb társkereső oldalként különböző díjbizottságok által. De ha készen állsz egy kis akcióra és kalandra, akkor megteheted egyszerűen regisztrálhat az AdultFriendFinder.com webhelyen. Biztosan élvezni fogod! Személyes véleményem szerint – tényleg megéri. Tehát csak nézze meg, és győződjön meg saját szemével.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére