Frissítve: 19. május 2022-én

9 legnépszerűbb "egyéjszakás" weboldal - hogyan lehet könnyen beszerezni egyéjszakás állást?

Emberi nemi vágyak. Minden formában és méretben kapható, és vannak, akik könnyedén megbirkóznak vele, míg mások nem képesek kielégíteni ezeket az igényeket. Tudjuk, hogy valamikor ezeknek a szexuális vágyaknak meg kell valósulniuk, és meg is valósulnak ilyen vagy olyan módon. De gyakran az emberek kapcsolatba kerülnek, mivel ez a legegyszerűbb módja annak, hogy… lefektetni. De nem tagadhatjuk azt a tényt, hogy egyesek inkább egy „Egy éjszakás kaland"; azok, akik elkötelezett kapcsolatokba keveredve szeretnék teljesíteni szexuális szükségleteiket és vágyaikat.

Az összekapcsolás egyszerű lehetőség arra, hogy elengedje elfojtott szexuális vágyait, de egy másik ember keresése, aki ugyanezért van dolgában, meglehetősen nehéz lehet, ezért összeállítottunk egy listát a legjobb webhelyekről, amelyeket ellenőrizhet, így nem okoz gondot egy forró és pörgős éjszakához jutni egy idegenrel.

Tehát minden további nélkül - merüljünk el a legjobb „ONS” webhelyek listáján:

1. AdultFriendFinder 

adultfriendfinder műszerfal

Címkéjükkel „Összeállítás, szexkeresés vagy valakivel való találkozás most., elég nyilvánvaló, hogy ez a webhely segíteni fog abban, amit keres. Amikor meglátogatja a weboldalukat, egy videó fogadja, amelyben egy dögös lány arról beszél, hogy szexet talál ezen a közösségen belül. Az AdultFriendFinder a fülke egyik legjobbja; ez a tökéletes hely új barátok keresésére (előnyökkel!) szóváltás és játékok nélkül.

Azoknak az embereknek, akik jó időt akarnak, ez a weboldal a mennyország, mivel könnyedén pontozhatsz néhány szexuális találkozást, rendszeres összeköttetéseket találhatsz, vagy bármi másra gondolhatsz, ami a szexhez kapcsolódik. Ez a webhely megfelelő hírcsatornája nagyon vonzó azok számára, akik jól érzik magukat, mivel elég szűretlen és sokféle szexet kínál. Ez nem valójában azok számára, akik egyszerű barátokat keresnek az interneten, mivel itt szinte mindenki tudja, mit akar, és csak pillanatok alatt meglesz.

Ellenőrizheti is az Adultfriendfinder részletesebb áttekintése itt.

Ez a „minden a szexről” A weboldal átlagosan 25 millió felhasználóval büszkélkedhet látogasson el minden hónapban az AdultFriendFinderre, forgalmának nagy része az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és Kanadából érkezik. A társkereső oldalaktól eltérően ez a webhely a legjobb megoldás az azonnali kommunikációra és kielégítésre.

Előnyei:

 • A regisztráció nagyon egyszerű! 30 másodperc alatt elvégzi, leginkább. Csak meg kell adnia e-mail címét, egyedi felhasználóneveit és jelszavait, akkor máris mehet.
 • Egyes részek hasonlóak a társkereső oldalakhoz, ahol közzétehetik a képeket és a bemutatót, hogy minél több potenciális összeköttetést vonzanak. Személyre szabhatja profilját olyan merész elemekkel, mint a női pohárméret és a férfiak hossza.
 • Saját "AdultFriendFinder" verziójuk is van egy tisztasági tesztről, ahol valószínűleg magasabb pontszámmal rendelkező felhasználók élnek át különféle csúnya
 • Rengeteg potenciális meccsre készülsz. Választhat a különféle preferenciák közül is, és szűrheti, hogy mely specifikációkat szeretné látni a lehetséges mérkőzéseken

CONS:

 • - A srácok számára az arany tagság megszerzése ezen a weboldalon nagyjából „szabvány”. Néhány lány még csak nem is figyeli azokat a meccseket, amelyek nem Gold tagok, ezért ez a tagság bizonyítékot nyújt a hitelességre
 • - A weboldalon való tartózkodás néha azt az érzést keltheti, mintha valamiféle „szexbörtönben” lennél, szinte mindenhol a nemi szervek összes képe és a forró pózok (bár ez nem rossz dolog). Webhelyüket úgy tervezték, hogy nagy, vastag betűkkel „átverést” sikítson, és az elavult grafika sem segít ezen.
 • - Még nincs mobilalkalmazás-verziója

2. Légy rossz

elkötelezett tagok

Szeretne egy csintalan közösségben lenni, ahol a bekapcsolódások olyan egyszerűek, mint 123? A BeNaughty segítségével mindenki megmutathatja csúnya oldalát, kihagyhatja a kis beszélgetést és azonnal napirendre térhet. Webhelyük ezt az egyszerű szabályt követi: hajrá, ha akarja, ugorjon, ha nem. Csakúgy, mint bármelyik összekötő alkalmazás, ez sem az odaadó hívők számára szól; jobban szól azok számára, akik különféle szexuális találkozásokat szeretnének felfedezni és átélni a bosszantó címkék nélkül. Nem kell butának és félénknek lenni, mivel itt mindenki ugyanazt akarja. Csak légy nyitott gondolkodású, mutasd meg a csúnyaságodat, akkor egy jó meccs vár rád, ha találkozol egy meccsel.

Előnyei:

 • A hamis profilok elkerülése érdekében a webhely szigorúan betartja felhasználói identitását amennyire csak lehetséges. A hírességek képeit és az ismétlődő fiókokat (vagy csak a korábban feltöltött, vagy egy másik fiókban lévő fotókat) nem ellenőrizzük alaposan. Nincsenek aktok vagy bármilyen pornográfia a fotóidon!
 • Az „aranyos vagy nem” játék a felhasználók számára elérhető, hogy bepillanthassanak más emberekbe és a potenciális mérkőzésekbe
 • „Teljes Safe Mode” módot kínál, ahol csak ellenőrzött tagok küldhetnek üzeneteket

CONS:

 • Csak a fiókkal rendelkező nők küldhetnek üzenetet más felhasználóknak. A srácok számára az üzenetküldéshez igénybe kellene venniük díjfizetési szolgáltatásaikat.
 • Ingyenes szolgáltatásaik csak a legalapvetőbb szolgáltatásokat kínálják, nagyon különbözik a tapasztalattól, ha prémium tag vagy.
 • Alkalmazásverzióval rendelkezik, de csak az Android-felhasználók számára érhető el

3. 2Bassza

2fasz oldal kezdőlap

Ahogy a nevükben is nyilvánvaló, ez az online társkereső az oldal mindenki számára készült, aki csak alkalmi szexet és véletlenszerű összekapcsolódást kínál. Bármi is legyen a helyzeted - függetlenül attól, hogy nemrég szakítottál valakivel, csak szórakozni és élni próbálsz, vagy egyszerűen unatkozol, és csak azt akarod kiáltani, hogy „YOLO!” élvezze az izgalmat és az elégedettséget, ha enyhíti szexuális vágyait és szükségleteit - ez az oldal a válasz mindannyiukra.

A regisztráció után, megkérdezik, hogy mit keres, milyen típusú emberek kapcsolhatnak be, és még olyan részletekről is, mint a fétis és más hasonló döntések. Miután befejezte az elemeket, a webhely eredményeket ad, és görgessen lefelé a lehetséges választásokhoz.

Előnyei:

 • A 2Fuck legénysége a felhasználók diszkrécióját, biztonságát és biztonságát tekinti elsődleges fontosságúnak.
 • Már csak egy ingyenes tagság is lehetővé teszi, hogy korlátlan számú profillal rendelkezzen a világ minden tájáról
 • Ez a „közösségi hálózat” érzete, amint meglátogatja a weboldalt. Még több mint 2 millió felhasználóval is büszkélkedhet, és egy összekötő webhely számára ez elegendő mennyiséget mond.

CONS:

 • Csakúgy, mint a többi fizetős tagság, nagyon hiányozni fog, ha csak egy ingyenes tagsági fiókot használ. De aztán megint csak ez a felhasználó feladata, ha egy fillért költenének az extra (és sokkal jobb!) Funkciókért

4. InstantHookups

InstantHookups otthon

Azok számára, akiknek nem különösebb a kinézete, ez a legjobb webhely az Ön számára. Bár egy személy fizikai megjelenése mindig is fontos tényező volt, főleg amikor online társkereső és összekapcsolódó szcénában tartózkodik, nem kell aggódnia ezen a weboldalon, mivel mindenkinek csak ugyanaz a célja: . És lenyűgöző felhasználók száma: jelenleg 3.8 millió és számít!

Ez az oldal egyedülálló játékukat magasabb szintre emeli az 50/50 férfi-női arány fenntartásával. Elég szigorúak a nemek arányával, és ez megint más szégyent okozna más oldalaknak. Ez a nemek közötti egyensúly kisebb esélyeket jelentene az elutasításra, és inkább a beszélgetésekre és a kapcsolatokra. Az egész is nagyon egyszerű, rengeteg módszerrel ismerhetik meg a felhasználókat az elérhető emberek.

Előnyei:

 • A regisztráció után könnyedén felfedezheti a tartózkodási helye közelében lévő felhasználókat, vagy csak támaszkodhat az AutoMatch funkciójukra
 • Rendszerük fejlett technológiákat használ, különösen az AutoMatch esetében, amely GPS-alapú
 • Még alaptagság esetén is fogadhat és küldhet üzeneteket

CONS:

 • Korlátozott regisztráció a férfi felhasználók számára, így időnként ellenőriznie kell, hogy nyitva van-e
 • Ha valaha is problémákat tapasztal a webhelyen, akkor azok nem nyújtanak telefonos támogatást, mivel csak élő csevegéssel és e-mailes ügyfélszolgálattal rendelkeznek
 • Terveik elég alaposak és elavultak; használhatnának egy kis frissítést itt-ott

5. Tinder

tapló profil

Ezen valószínűleg senki sem lepődik meg: a Tinder lehet a legnépszerűbb mind közül. Az emberek azért jönnek ide, hogy könnyű összekapcsolódásokat keressenek. Sok történet és tapasztalat származik a Tinder-től. És mivel ez a legegyszerűbb és legismertebb összekapcsoló alkalmazás, a legtöbb ember megoszthat egy-két dolgot a Tinder escapade-jairól, különösen azokról, amelyek egy éjszakai melegséggel és párás idővel járnak valakivel, akit éppen online csúsztattak.

Annak érdekében, hogy nagyobb esélyeket szerezz a lefektetéshez, feltöltened kell a leginkább provokatív és figyelemfelkeltő fotóidat, hogy az ellenkező neműek csúsztassa jobbra rajtad. Ha te és a másik ember jobbra csúsztattad egymást, ez azt jelenti, hogy párosulsz (mivel a Tinder világában jobbra csúsztatás vagy a szív megérintése azt jelenti, hogy kedveled / elfogadod ezt a személyt).

Előnyei:

 • Teljesen működő számlával rendelkezhet még ingyenes tagsággal is (de természetesen jobb funkciók vannak azok számára, akik plusz pénzt költenének érte. Igen, erről beszélünk korlátlan ellop és Útlevél jellemzők!)
 • A mérkőzések alapja a közelség és a 26 millió felhasználó a világ minden tájáról
 • Nincs szükség a regisztrációs oldalak kitöltésére; egyszerűen csatlakoztathatja Facebook-ját, vagy megadhatja mobilszámát, és máris indulhat!

CONS:

 • Sok hamis fiók és hamis művész kúszik az alkalmazás körül, ezért légy óvatos és ne bízzon könnyen (bár ez minden online webhelyre és alkalmazásra vonatkozik általában)
 • A keresési lehetőségek nem olyan lenyűgözőek (valójában közel állnak a semmiképpen mivel csak arra kell várnia, hogy mi kerüljön a hírcsatornába, hogy a lehető legegyezzen a hely közelségével.
 • A fiók biztonsága sem olyan nagy. És mivel kénytelen lesz a Facebookot használni fiók létrehozásához, a csalók és azok a semmire sem jó harcosok csak hamis számlákat hozhatnak létre

6. Alt.com

alt.com kezdőlap

Ez a tökéletes webhely a BDSM-fantáziák elengedésére. Nem a félénk és halvány szívű emberek számára, az itt élő emberek tökéletesen játszanának vad fétiseik körül: ostorral, rabsággal, láncokkal, nevezd. Ez a webhely az Ön tartózkodási helye alapján megadja Önnek az egyéjszakás kilátások lehetőségét. Még a felhasználók videóit is megtekintheti, csevegve piszkosul beszélgethet, majd találkozhat, hogy teljesítse a BDSM-mel kapcsolatos szexuális fantáziáit.

Világszerte több mint egymillió felhasználóval, ha regisztrál ezen a webhelyen, másfajta összekötő mennyországot élvezhet.

Előnyei:

 • Magas válaszarány = könnyen találhat valakit összekötésre (mivel ezen a webhelyen már sok felhasználó van)
 • Ez az oldal már jó ideje létezik, ezt utólag a tagok száma is bizonyítja, amely szintén folyamatosan növekszik

CONS:

 • A hamis profilok burjánzanak
 • Az ügyfélszolgálat nem ilyen dicséretes, és amikor fizetett tagságra iratkozik fel, akkor valószínűleg visszatérő díjak jelennek meg fiókjában
 • Az alapvető dolgokhoz, például a felhasználónevének megváltoztatásához, egy fillért kell költenie rá

7. Megalapított férfiak

Alapított férfiak honlapja

Amikor azt mondták, hogy „egy éjszakai vakáció”, akkor csak erről van szó. Ezen az oldalon sok idősebb férfi van, különösen házasok, akik csak jól érzik magukat… se több, se kevesebb. Ez arra készteti az embereket, hogy megfeleljenek az „alkalmi szex” kifejezésnek, mert az itt élő házas srácok számára, akik már letelepedtek (a webhely nevét kapták), semmiféle drámát nem követnek, vagy azt tervezik, hogy szakítanak feleségükkel és családjukkal. Minden hétköznapi a trend itt, csak valami forró szórakozás és valaki, akivel szexuális vágyait teljesíteni tudja.

De várjon, letelepedett férfiak nem csak a házas srácokról szól! Sok egyedülálló férfi is van odakint, a fiataloktól kezdve az idősebb korosztályig. Megalapítva, a legtöbbjük ilyen. Már tudjuk, miről van szó, igaz?

Előnyei:

 • Rengeteg gazdag apuka van ezen az oldalon (némelyikük van) szó szerinti apukák, vagyis.)
 • A Megalapított Férfiak csapata minden profilt felülvizsgál, így akadnak olyanok, amelyeket elfogadnak (ha legitimnek látják), vagy egyenesen elutasítják (a hamis profilok és a csalók minimalizálása érdekében).
 • A webhelyen érezheti az ítélet nélküli környezetet. Mindenkinek eszébe juthat a saját csúnya dolga, és senki sem fog átkozottul járni, senki sem fog ujjal mutogatni és furcsa neveket hívni

CONS:

 • A fizetett előfizetések kissé drágák
 • Egyes fiókok inaktívak, és annak ellenére, hogy az Alapított Csapat erőfeszítéseket tett minden fiók felülvizsgálatára, még mindig vannak hamisak

8. Ashley Madison

ashleymadison

Ez a Megalapított Férfiak női párjának tűnik. Ha az az izgalom áll rendelkezésedbe, hogy egy éjszaka állj egy teljesen idegennel, nos, ezen a webhelyen rengeteg gyönyörű embert talál, akik alkalmi szexet keresnek… Házasságukon kívül. Igen, házasságon kívüli szex, vagyis.

Házas emberek, akik unják az unalmas rutinszerű életüket, Ashley Madisonba jönnek és feldobhatja a dolgokat azzal, hogy valakinek ugyanaz az ötlete, hogy lefektesse magát, és új embert robbantson be. Bár ez az egész ötlet tabu a legtöbb számára, nos, mégis találhat olyan felhasználókat, akik még nem tartoznak senkihez, de ez a webhely valahogyan szentélyré vált azok számára, akik élvezni akarják a bűnt és az örömöt.

Előnyei:

 • Ez az oldal a mainstream, addig a pontig, ahol azt mondhatjuk, hogy ez már háztartási név lehet
 • Felfogható blogcikkeket közöl a webhely teljes napirendjéről: egy éjszaka.
 • Szigorúbb adatvédelem a felhasználók számára (főleg, hogy a legtöbben ezt használhatják magánélet)

CONS:

 • Mivel ez egy nagyon népszerű weboldal, rengeteg hamis profil is lebeg
 • 2015-ben óriási adattörési kérdésben vett részt, felfedve felhasználóikat, akiknek diszkrétnek kellett lenniük ügyeikben

9. Grindr

őrölni

Ez valószínűleg az egyik legnépszerűbb weboldal a szexuálisan aktív férfiak számára. Több mint 28 millió felhasználóval ez a társkereső platform lehetőséget ad a meleg és biszexuális egyedülállókra, hogy távol maradjanak a mainstream, exkluzív oldalaktól. Mivel a mobiltelefon-felhasználók számára könnyen elérhető, a legtöbb felhasználó csak néhány egyszerű lépésben hajthat végre fiókot.

Miután részt vett néhány vitában, A Grindr ma már ismert arról, hogy hangsúlyozza a felhasználók szexuális egészségét, különösen a HIV-státuszt, és hozzáadja ezt az érzékeny információt a profiljukba. Annak érdekében, hogy növelje az esélyeket a párosításra, és végül jól érezze magát, töltse ki az alapvető információkat, hogy vonzza a potenciális összekapcsolódásokat.

Előnyei:

 • Hangsúlyozza a szexuális egészséget, különösen a HIV státuszt
 • Testreszabott hangulatjelek, vagy a Grindr nyelven közismert nevén gaymojis
 • Bemutatta a Diszkrét alkalmazás ikonját, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák, hogyan fog megjelenni az alkalmazás ikonja a telefonjukon

CONS:

 • Talán találkozni fog egy-két kis beszélgetéssel, sok előfizetővel, néhányuk sokkal lassabban halad
 • Dick képek - nem is kell majd kérnie. Az emberek csak hirtelen felütnek és bumm!
 • Az alkalmazás kissé problematikus, mivel időről időre hibát okoz

Utolsó szó

Ez csak néhány a hosszú összekapcsolódási oldalak listájáról, amelyeket megnézhet, ha szeretne jó időt, anélkül, hogy valaha is kapcsolatokat és elkötelezettségi tárgyalásokat venne fel. Az online társkereső és a bekapcsolódási szcénában való részvétel könnyedén megnövelheti önértékelését, és mindezen alkalmazások és webhelyek mellett a lehetőségek végtelenek. A fenti platformokhoz hasonló bekötési platformok lehetővé teszik, hogy átgondolja magát, és kihagyja az unalmas kis beszélgetéseket, és azonnal menjen le, és élvezzen egy szexi időt egy idegenrel, aki szintén erre készül.

Csatlakozáskor hazudhat, vagy őszinte lehet bármiről - különben is, csak egy darabig csak egy ágyat és néhány meleg dolgot osztasz meg, majd bumm, külön utakon jársz. Ne felejtsd el, hogy csábító erőid mindig tartsd magadnál az ujjadon, így több potenciális embert vonzhatsz, és pillanatok alatt könnyed szexet szerezhetsz.

Ha nehezen választja ki a „tökéleteset”, amelyre feliratkozik - nagyon arra kérem Önt, hogy próbáljon ki minél többet, hogy biztosan tudjon róla.
Ha azonban nincs igazán ideje vagy motivációja minden webhely kipróbálására - a TOP 1-3 elsős garantáltan elvégzi az Ön számára a munkát!

Ha van valami javaslata vagy hozzáfűzése a tapasztalatai alapján - tegye meg bátran az alábbi megjegyzés részben.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére