Frissítve: 11. augusztus 2022

Craigslist Personals

Előadás 11 Craigslist Personals csere

Sok haver azt mondja, hogy az Internet napjainkban és korában rendkívül könnyű beletörődni, és ennél többet nem is tudnék elfogadni! Ebben a cikkben a következőkről beszélünk legjobb alternatívák craigslist personals-ra alkalmi találkozások keresésekor, mivel a craigslist personals szekció sajnos bezárt.

Míg a CR personals szekció nagyszerű módja volt egy csaj / fiú / társ megtalálásának - bárhogy is nevezhetjük -, a craigslist adminisztráció azonban úgy döntött, hogy bezárja a tagozatot a tagok és valószínűleg a felsőbb kormányzat is többszörös panasza miatt.

De ne aggódj, elég ügyes alternatívákat ismertettünk. A bekötő oldalaktól kezdve a swinger webhelyeken át a melegekig elkötelezett alkalmazásokig, például a Grindrig.

A legjobb 11 Craigslist Personals csere

Tekintettel az alkalmi társkereső oldalak lehetőségeinek számára, nehéz megmondani, hogy melyik oldal megbízható.

Tehát megkönnyítettem az Ön számára azáltal, hogy 11 legjobban ajánlott alternatívámat biztosítottam.

1. Felnőtt barát kereső

felnőtt barát kereső img Ha keres egy lehetséges dátumot, a Felnőtt Barátkereső mindig jó ötlet. Ez egy online közösség a szexuális találkozásokhoz és azokhoz, akiket „húr nélküli” kapcsolatoknak neveznek.

Ha feliratkozik erre a társkereső oldalra, akkor a Hírcsatornában a Personals hirdetések, valamint a fotók és leírások láthatók emberek ki lehet érdekel, hogy összekapcsolódjak veled.

Nagy sikert arattam, hogy a Craigslist Personals leállítása után alkalmi találkozásokat kerestem az esetleges alkalmi találkozások után. Ez kissé hasonlít a Craigslisthez, amikor alkalmi összeköttetésekhez keresnek potenciális partnereket.

Ami azt illeti, azok többsége, akikkel a Felnőtt Barátkereső webhelyen találkoztam, rendszeresen használták a Craigslist Personals-ot. Természetesen a weboldalnak is vannak hibái. Ennek ellenére rendbe hozza a dolgokat, amikor potenciális szexuális partnereket kell keresni.

Valójában rengeteg nagyszerű szolgáltatások, Mint például a videokamera csevegés, fórumok, és még lehetőség van a saját blogjának megjelenítésére is.

Érvek

 • Könnyen használható, ha alkalmi szexpartnereket és Swingert keres
 • Használata ingyenes
 • A tagok kanosak és perverzek

Hátrányok

 • A szabad tagok csak arany tagoknak üzenhetnek
 • Havi 30 dolláros előfizetés az összes szolgáltatás eléréséhez

2. Craigslist tevékenységek

craigslist tevékenység A Craigslist Tevékenységek szakaszában tegye közzé a potenciális partnereket, akik esetleg alkalmi szexet folytathatnak. Valójában, amikor a ccraigslist personals bezárult, az emberek erre a szakaszra mentek, hogy alkalmi találkozásokról szóló hirdetéseket tegyenek közzé.

De a legnagyobb hátránya az képeket nem tehet közzé itt tehát nem számíthat arra, hogy aktfotókat talál senkiről, akivel alkalmi találkozás lehet. Továbbá, ez a szakasz nem teszi lehetővé, hogy szemtelenül viselkedj a bejegyzéseddel, például roppant címek használatával.

Ez a hely nem igazán alkalmi szexuális találkozásokra való. Az emberek itt hirdetnek az általuk kínált különböző szolgáltatásokról, és nem csak a szexről. Mégis kiderült, hogy a Craigslist ezen részén közzétett hirdetések közül jó néhány szexuális tevékenységet hirdet és potenciális partnereket keres.

Persze, lehet, hogy nem olyan izgalmas a böngészés, és nem annyira személyes, mint a Craigslist Personals szakaszában szereplő személyeknél, de ennek ellenére segít abban, hogy hasonló gondolkodású személyeket találjon, akiket érdekelhet valamilyen szexuális szórakozás veled. Könnyen használható. Egyszerűen tegyen közzé egy hirdetést, hogy mindenki tudassa, hogy valami „szórakozást” keres. De ne légy túl egyenes annak érdekében, hogy ne távolítsa el a hirdetését. Ha bárkitől választ kap, csak cseréljen e-mailt és telefonszámot, és onnan átveheti.

Van néhány város az Egyesült Államokban, amelyek még nem váltottak a Craigslist tevékenységekre. Ha ezen városok bármelyikéhez tartozik, ne aggódjon. Az alábbiakban számos más lehetőség közül választhat.

Érvek

 • Egyszerű módja szexuális találkozásokra vonatkozó hirdetések közzétételére
 • Jó alternatíva a Craigslist Personals-hoz
 • Több ezer felhasználót tud elérni a környéken

Hátrányok

 • Nem lehet aktfotókat közzétenni, vagy durva címeket használni

3. Fetlife apróhirdetések

magzati életA Fetlife sok ember számára ismerős. De tisztában van azzal, hogy van egy része a Minősített hirdetések számára, amelyet a Personals alternatívájaként használhat? Ami nagyszerű a webhely felhasználói között, hogy általában kanos és perverz egyénekből állnak, akik garantáltan felrobbantják az elmédet!

A listák között böngészve sok csintalan fotóval találkozhat. Néhányan bőrt, láncot, ostort viselnek stb. Vannak rabszolgák is, akik potenciális szexmestereket keresnek, és vadászok, akik zsákmányt keresnek. Ez teszi igazán érdekessé ezt a weboldalt.

Ez a weboldal úgy működik, mint a Facebook Csoportok, ami azt jelenti regisztrálnia kell, és létre kell hoznia egy profilt mielőtt használhatja. Különböző felhasználók hoztak létre csoportokat ezen az oldalon, és közülük a legnagyobb „Apróhirdetések” néven ismert, mintegy 140,000 XNUMX taggal.

Ellenőrizheted Fet élet & ez itt alternatív oldalak.

De bármit is írsz ide, azt nagyjából bárki láthatja a világ minden tájáról. Ezért kissé trükkös lehet keresni valakit, aki közel áll hozzád.

Érvek

 • Az apróhirdetések használata ingyenes
 • A tömeg rendkívül perverz
 • Részletes profilokat és képeket tartalmaz a tagokról

Hátrányok

 • Csak ~ 100,000 XNUMX aktív felhasználó van világszerte
 • A listázás nem helyileg szervezett
 • Megköveteli, hogy egy tag regisztráljon csoportok létrehozására

4. Locanto

locanto személyi A Locanto egy másik ismerős név, amikor apróhirdetést kell közzétenni, bár ezek nem igazán a legjobbak ebben az iparágban. De most, amikor a Craigslist levette az alkalmi találkozásokra vonatkozó szakaszát, a legtöbb felhasználó a Locanto-hoz fordult alternatívaként.

Ha alkalmi találkozókat keres a környékén, egyszerűen használja a Locanto keresősávot, és írja be városának nevét. Ezután megtalálja a Craigslist Personals kategóriához hasonló kategóriák listáját. Válassza ki a preferenciáját, legyen az férfi, nő, transz, párok, fétis, M4M stb.

Minden hirdetés megjeleníti a felhasználó profilját, beleértve a tartózkodási helyét, életkorát, vezetékes telefonszámát és a hirdetés részleteit. Ami nagyszerű, az az a felhasználók szexi képeket tehetnek közzé a profiljukon, amit nagyon szeretek ezen a weboldalon.

Sajnos a Locanto még nem rendelkezik annyi felhasználóval a Personals-on. Ráadásul hajlamosak bejutni egyes hirdetések részleteibe, és néha „szponzoráltnak” címkézik a hirdetéseket, ahelyett, hogy tényleges hirdetésekként jelenne meg, ami kissé kiábrándító.    

Érvek

 • Ingyenesen használható apróhirdetések feladásakor
 • Lehetőséget ad a város szerinti keresésre
 • Hasonló hangulat és stílus, mint a Craigslist Personals

Hátrányok

 • Alkalmi spam-listák
 • Nincs annyi tag, mint a Craigslist Personals-ban

5. Reddit R4R

reddit r4r Ha egy ideje használja a Reddit programot, akkor biztosan találkozott az R4R-rel, annak egyik „alprogramjával”.

Ebben a szakaszban hirdetést tehet fel online partnerek felkutatására. Akkor is böngészhet a hirdetései között, ha még nincs fiókja a Redditnél. A nagyszerű az, hogy a szakasz nincs spamje mivel a környéken moderátorok vannak.

De a Reddit R4R-je kissé trükkös, mivel muszáj manuálisan keresse meg az R4R-eket a helyi területen hogy kapcsolatba lépjen valakivel a közelében. Jelenleg a legnépszerűbb Kalifornia déli részén található. Számos tagja van, és minden nap körülbelül egy tucat új bejegyzés van.

Ha egy R4R-t szeretne keresni a közelben, csak a Google nevében írja be a városát, majd az R4R-t. A legnagyobb hátrány talán az, hogy csak nagyobb városokban érhető el, mint például a SoCal.

Érvek

 • Ingyenes használatra
 • Kifejezett bejegyzéseket tesz lehetővé
 • Nagyvárosokban kapható

Hátrányok

 • Csak a nagyvárosokban érhető el
 • Szakaszokban nem különválasztva
 • Nem engedélyezi a kísérő szolgáltatások vagy a szexmunka reklámozását

6. Grindr

őrölniA Craigslist Personals-ban az egyik legnépszerűbb rész az M4M szekció, amely a melegek piacát kiszolgálja. Most, hogy leállították, a legjobb alternatíva, amelyet megtalálhatunk, a Grindr.

Ez egy nagyszerű hely az alkalmi találkozást kereső melegek számára. Ez ugyanúgy működik, mint a Tinder, azzal a különbséggel, hogy leginkább a meleg szexet szolgálja. És csakúgy, mint a Tinder, ez az alkalmazás is könnyen használható, és nem kerül pénzbe.

Ez az alkalmazás nagyon vizuális és az Ön tartózkodási helyét a közelben lévő srácok keresésére használja. Minden srác profilját vonzó képekkel jeleníti meg, így könnyedén megmondhatja, hogy valakit érdekelni fog-e a kapcsolat.

Ha talál valakit, aki tetszik, egyszerűen küldjön neki egy üzenetet, és vigye onnan!
A melegek a legnagyobb közösség ott, de az alkalmazást BI, transz és queer emberek számára is tervezték.

Érvek

 • Csevegő üzenetküldő funkcióval rendelkezik
 • Dedikált melegek és M4M összeköttetések
 • Vizuális és vonzó, mivel mindenkinek vannak képei

Hátrányok

 • Csak alkalmazáson keresztül használható
 • Csak a meleg felhasználóknak szól

7. Switter

switter A Personals felhasználóinak egy része bármilyen bérelhető kíséret megkeresésére használja, ami tulajdonképpen a fő oka annak, hogy a webhelyet lebontották. Tehát azok számára, akik valakit fel akarnak venni kísérő szolgálatokra, nézze meg a Swittert.

A Switter nagyszerű hely kíséretek és szexszolgáltatásokat kínálók keresésére. Ez a weboldal olyan, mint a Craigslist Personals és Twitter. Itt talál különböző kísérőket és szolgáltatókat, akik hirdetéseket jelenítenek meg, amelyek megjelennek a hírcsatornában.

Csakúgy, mint Twitter, Akkor úgy dönt, hogy követ bizonyos felhasználókat, és naponta frissül a bejegyzéseikkel. Így ismeri kedvenc kísérőinek napi tevékenységeit.

Könnyen használható a Switter. Egyszerűen regisztráljon egy fiókot, és írja be a város nevét. Ezután felsoroljuk a különféle összekapcsolási lehetőségeket és az árakat, amelyek óránként 100 és 600 dollár között mozognak!

Érvek

 • Ingyenes használatra
 • Nincs spam
 • Tökéletes kísérők számára

Hátrányok

 • A kísérők drágák
 • Nem szabad alkalmi szexnek szánják
 • Csak néhány kísérő az M4M-hez

8. KinkyAds.org

perverzek Ahogy a neve is mutatja, egyértelmű, hogy ezt a weboldalt Kinkstereknek vagy azoknak ajánlják, akik szeretik a perverz dolgokat. Ez egy nagyszerű hely alkalmi szexuális találkozások keresésére, ha valaki valami többet keres, és nem csak a tiszta vanília szexet.

Ha keresni szeretne valakit, akit érdekelhet néhány alkalmi szexuális találkozás a közelében, egyszerűen keresse meg városának nevét.

A keresési eredmények között szűkítse tovább a listát a megjelenített fétis kategóriákkal. Például, ha lábfétiseket szeretne, akkor szűrje le a keresési eredményeket ezzel a kategóriával.

Érvek

 • Az apróhirdetések használata ingyenes
 • Könnyen rendezhető a helyszín és a perverz fétisek alapján
 • A weboldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rossz címsorokat tegyenek közzé, és kifejezett fotókat jelenítsenek meg

Hátrányok

 • Egy új webhely, amely további fejlesztéseket igényel
 • Nem jó választás, ha vanília szexet keres

9. DoubleList.com

duplalista előnézet A DoubleList korábban a Craigslist Personals legnagyobb versenytársa volt. Tehát, amikor a Personalsot bezárták, ennek az oldalnak a tulajdonosai valószínűleg örömükben ugráltak.

A DoubleList egyedülálló módja a számlák ellenőrzésének. Miután regisztrált egy fiókot, telefonszámával ellenőrizni fogják. De ez gondot jelenthet azok számára, akik idegesítőnek találják, ha be kell írniuk telefonszámukat. Mindazonáltal ez az ellenőrzési módszer segített minimalizálja a spam-et.

A legnagyobb előny, hogy kissé hasonlít a Craigslist Personals-hoz. Tehát, ha jó alternatívát keres a Craigslist Personals helyett, akkor megtalálta azt, amit keresett!

Érvek

 • Ingyenes használatra
 • Kiváló felhasználói bázis

Hátrányok

 • A telefonos ellenőrzés gondot okozhat
 • Nem jeleníthet meg kifejezett képeket

10. Bedpage

főoldal előnézeteA Bedpage sok szempontból hasonló a Craigslisthez. Valójában a Craigslist Personals másolatának tűnik. A kezelőfelülete azonban korszerűbb, ami a Craigslist fejlesztése.

Talán az egyetlen dolog, amit utálunk ezen az oldalon, hogy a regisztráció bonyolultabb, mint a Craigslist. Győződjön meg arról, hogy minden részletet érvényesít, hogy ne legyenek hamis felhasználók, ami valahogy jó dolog.

A hamis személyi és spamhirdetésekkel kapcsolatos elterjedt problémák megoldása érdekében a Bedpage fokozta erőfeszítéseit a fiókok ellenőrzésével kapcsolatban. Bár ez a módszer valóban nagyszerű, a Bedpage még mindig üresek, így korlátozott lehetőségei vannak alkalmi találkozások keresésekor.

Érvek

 • Nagyon hasonló a Craigslisthez
 • Szigorú intézkedéseket alkalmaz a hamis személyes és spam minimalizálása érdekében

Hátrányok

 • Néhány szakasz még üres

11. OkCupid

rendbenAz OkCupid már jó ideje létezik. Így sokan ismerik ezt az online társkereső oldalt.

Ez egy USA-alapú közösségi oldal széles körű kommunikáció támogatása, beleértve azonnali üzenetküldést, e-mailt, csevegéseket stb. De a legjobb az egészben az, hogy az teljesen ingyenes használni!

Ezt a weboldalt folyamatosan frissítettük annak érdekében, hogy lépést tarthassunk más társkereső oldalakkal, és megfeleljünk a nem hagyományos nemi lehetőségeknek, beleértve a transzszexuális, pánszexuális, aszexuális stb.

Érvek

 • Amerikai székhelyű online társkereső oldal
 • Ingyenes kapcsolatba léphet más felhasználókkal csevegés, e-mail stb. Segítségével

Hátrányok

 • Inkább régi emelvény

Miért szedték le a Craigslist Personals-t?

Craigslist volt az, aki úgy döntött, hogy megszünteti a Personals részt, hogy ne kerüljön bajba a törvénnyel.

Ezt a döntést azután hozták meg, hogy a kormány elfogadta a FOSTA - SESTA néven ismert törvényt. E törvény szerint a webhelyeknek moderálniuk kell hirdetéseiket. Ellenkező esetben felelősségre vonják a webhelyükön folytatott illegális szexkereskedelemért.

Sajnos voltak olyan kiskorú felhasználók, akik szexuális szolgáltatások értékesítésére használták az oldalt, ami teljesen ellentétes a törvényekkel.

Tehát annak érdekében, hogy ne kerüljön bajba a törvény, a Craigslist úgy döntött, hogy sok személyének csalódására megsemmisíti a személyi embereket.

Következtetés

Igazán sajnálatos, hogy a Craigslist levetette a személyi rovatot, mivel valószínűleg ez volt a legjobb alkalmi alkalmi találkozás helyszíne.

Persze, a prostitúció megelőzése érdekében teszik, de határozottan hiszem, hogy semmi sem akadályozhatja meg a szexkereskedőket abban, hogy online oldalakat használnak hamis számlák létrehozására és a gyanútlan felhasználók áldozatává tételére.

Szerencsére rengeteg jó alternatíva van a craigslist personállyal szemben és remélhetőleg jót nyújtottam a fenti listán. Ezeket a webhelyeket érdemes megnézni azokra a napokra, amikor kedvet kaptál a környékbeli valakihez.

Személy szerint nagyon ajánlom a kipróbálást AdultFriendFinder.com - biztosan talál néhány „forró” dolgot. 😉

Ha további javaslata van, vagy meg szeretné osztani tapasztalatait - ne habozzon, és tegye meg az alábbi megjegyzésekben.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Paul Shannon
Paul Shannon
2 years ago

Hope these apps/sites helps in finding one hookup in the Denver area.
Thanks for sharing!

Lapozzon a lap tetejére