Frissítve: 30. szeptember 2022

Whipple

& A legjobb 11 BDSM és a Whiplr.com webhelyhez hasonló személyes weboldalak

11 alternatíva megjelenítése a Whiplr.com webhelyen

whiplr honlap

Maga a Whiplr webhelye

A Whiplr alapvetően egy alkalmazás-alapú felnőtt társkereső platform, amely alkalmi szexet és BDSM-összeköttetést kereső egyéneket szolgál ki. A fülke azoknak szól, akik fétis randevúban vannak, és nincsenek húrok nélküli elrendezései, mert nyilvánvalóan a felhasználók többsége csak alkalmi beállításokat folytat. Tehát határozottan nem ez a hely azok számára, akik komoly kapcsolatot keresnek. Ez eléggé meghatározza a perverz szót. Ezzel az oldal nagyon ösztönzi a perverz dolgokat, beleértve az extrém szexfétiseket és a BDSM-hez hasonlóakat. Ez az oka annak, hogy a webhely folyamatosan sok felhasználót vonz.

Nem fog meglepődni azon, hogy a webhelynek több millió tagja van a világ különböző pontjairól, bár tagjainak hatalmas százaléka az Egyesült Államok nagyobb részéből származik. Az oldal valóban népszerűségre tett szert megjelenése és a különféle kiadványokban tett jóváhagyások alapján. Ha még mindig nem gondolja, hogy ez a webhely biztosítja Önnek a szükségeseket, olvassa el.

URL: https://www.whiplr.com

Regisztráció és regisztráció

Csakúgy, mint az összes többi társkereső webhely és alkalmazás, a Whiplr-nek is elég egyszerű regisztrációja van. Mivel az oldal elsősorban azokat szolgálja, akik alkalmi és rövid idejű megállapodásokkal foglalkoznak, a regisztráció során nem igényel sok információt az oldal. A teljes regisztráció csak körülbelül 5 percet vesz igénybe.

A regisztráció során el kell mennie a regisztrációs oldalra. Ezt követően egy olyan oldalra irányít, ahol ki kell töltenie a szükséges információkat. Először arra kérik, hogy adja meg a nemét és a preferált összekapcsolási partner nemét. Másodszor, meg kell adnia egy e-mail címet és egy jelszót, amelyet használni szeretne a webhelyre való bejelentkezéshez.

Ekkor lehetősége van a felhasználónevének kiválasztására is. A felhasználónév kiválasztása valójában szórakoztató rész, mivel a felhasználók többsége olyan kreatív felhasználóneveket választ, amelyek leírják a személyiségüket. Tehát ezt is megteheti a jobb első benyomás érdekében. A lenyűgöző felhasználónévhez sokféle fülbemászó szófordulatot tehet. Ez sok időt takaríthat meg a potenciális összekapcsolások keresésével. Végül közölnie kell születési dátumát és jelenlegi tartózkodási helyét. Miután megadta ezeket az információkat, készen áll a szexuális felfedezésre és a menekülésre. Bármikor bejelentkezhet a használt hitelesítő adatokkal.

Profilok a Whiplr-en

A fiók beállítása után elkezdheti szivattyúzni a profilját. Vannak kérdések, amelyeket feltesznek a profiladatok továbbfejlesztésére. A kérdések meglehetősen egyszerűek, ezért nem annyira unalmas. A legtöbb kérdés arra vonatkozik, hogy „többet tudjon meg magáról”, azonban mindig lehetősége van mélyrehatóan vagy egyértelműen válaszolni a kérdésekre. Az iparág számára nem új keletű, hogy a felhasználók többsége azt szeretné, ha tagsága a lehető legnagyobb mértékben inkognitó lenne.

Más megjegyzés: az Ön által adott válaszok segítenek az egyeztetési rendszerben. Ez arra szolgál, hogy a lehető legegyszerűbb mérkőzést adja meg. Ennélfogva még mindig fontos a kérdésekre igazsággal válaszolni, még akkor is, ha ez nem annyira bonyolult.

Mi a kiterjedt profil, ha nincsenek képek benne? Tölthet fel annyi képet, amennyit csak akar, de csak óvatosan kell eljárnia. Ellentétben azzal, amit a webhely reklámoz - minden szex mellett, tilos sértő tartalmat közzétenni. Nos, persze, csak azért, mert egy bekötési webhelyen tartózkodsz, nem kapod meg azt a kiváltságot, hogy bárgyúan viselkedj vele. Ennek ellenére mindig készíthet rólad egy elég dögös fényképet, amely biztosan vonzza a lehetséges meccsedet. A fényképed az első dolog, amit a legtöbb ember megnéz, így nagyon jó benyomást kell tenned rajta keresztül.

Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a tiltott tartalom elleni szabály nem a webhely, hanem az alkalmazás terjesztők szabálya. Saját szabályrendszerük is van a megfelelő szabályozásra, és a fejlesztőknek be kell tartaniuk, ha folyamatos pártfogást akarnak a forgalmazó felhasználóitól.

A Whiplr Mobile App

A Whiplr általában olyan alkalmazásként érhető el, amely kompatibilis mind az Android, mind az iOS rendszerekkel. Másrészt a Whiplr.com hivatalos asztali webhelye korlátozott hozzáféréssel rendelkezik, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ez azonban nem aggasztja Önt, mivel az alkalmazás teljesen működőképes. A legjobb grafikával és a szem számára kellemes felülettel rendelkezik. Bármilyen rendszer is legyen az alkalmazásban, nem okoz csalódást.

Bármilyen funkció is van az asztali webhelyen, az alkalmazásban is elérhető, és még jobb, mivel bármikor és bárhol elérheti azt az alkalmazással. Tehát, függetlenül attól, hogy letölti-e az alkalmazást, vagy sem, akkor is élvezheti a Whiplr által kínált előnyöket.

Árképzés és ár-érték arány a Whiplr.com oldalon

Ami az oldalon szereplő árakat illeti, a női tagoknak nem kell aggódniuk miatta, mivel ingyenesen hozzáférhetnek az összes szolgáltatáshoz. Ez azonban nem túl jó dolog a férfi tagok számára, mivel nekik az átlagos árnál kicsit többet kell kifizetniük ahhoz, hogy ugyanazokat a funkciókat élvezhessék. Mivel a webhelyre való regisztráció ingyenes, mindig lehetősége van ebben az állapotban maradni. Ebben az állapotban nem érhet el több érdekes funkciót.

Azok számára, akik hajlandóak elnyerni néhány dollárt, a webhely különféle csomagokat kínál, különféle funkciókkal. Ezek a csomagok 19.99 USD és 99.99 USD között mozognak. Megéri az oldal? Nos, ez mindig az érdeklődésétől függ. Néhány felhasználó úgy találja, hogy a webhely minden elköltött fillért megér, és van, aki meglehetősen átlagos tapasztalattal rendelkezik a webhelyen.
Tehát valóban rajtad áll, hogy megtudja, megéri-e a webhely az elköltött előfizetését.

Whiplr támogatása

Az online platformok használata során gyakran előfordul, hogy technikai problémákkal vagy nehézségekkel találkozunk. Ez a legkevesebb aggodalomra adhat okot a Whiplrt kapcsán, mivel az oldalon külön csapat van kijelölve az Ügyfélszolgálat számára. Az ezt kezelő csapat a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy segítsen a kérdéseiben és problémáiban.

Ugyanaz a csapat szabályozza a felhasználók hozzászólásait és gondoskodik arról, hogy a webhely által meghatározott irányelveket egyetlen felhasználó sem sértse meg. Ha vannak olyan események, amikor a felhasználó nem megfelelő viselkedést mutat, a csapat kivizsgálja az esetet. Ezután kiszabják az említett jogsértő által indokolt megfelelő büntetést.

Jó és rossz a Whiplr.com webhelyről

Előnyei:

 • Biztonságos használata biztonságos bejelentkezési rendszerével
 • Ingyenes teljes hozzáférés a női tagokhoz
 • A moderátor csapatokat 24/7 tartja fenn

CONS:

 • A weboldal csak az Egyesült Államokban érhető el
 • Nincs meztelen fényképekkel kapcsolatos irányelv
 • A fizetett tagság drága lehet

A TOP 11 BDSM és Personals webhely, mint a Whiplr.com

# 1 - Felnőtt barát kereső

AdultFriendFinder

Ne tévesszen meg egészséges névértékével. Az oldal mindenféle szexuális eseményről híres volt. Ha összeköttetéseket keres, függetlenül attól, hogy rendes vagy perverz, itt kell lennie. Ön garantáltan partner ezen az oldalon. Csak nem komoly kapcsolatokra.

Szeretne többet tudni? Nézze meg AdultfriendFinder áttekintés itt.

Előnyei:

 • Hírneves webhely
 • Rengeteg tag van
 • Sok funkció az önkifejezéshez

CONS:

 • Nincs megfelelő algoritmus
 • A prémium funkciók költségei

# 2 - Légy rossz

légy rossz

A Be Naughty beváltotta nevét. Olyan webhelynek bélyegezték, ahol megtalálhatók a legmocskosabb emberek. Nem csak szinglik keresik a bekapcsolódást az oldalon, de vannak párok, sőt csoportok is. Azt állítja, hogy egy teljesen új felnőttkori ismerkedési élményt nyújt tagjainak.

Benaughty áttekintés és vélemény itt.

Előnyei:

 • A gyors és egyszerű regisztráció
 • Semmi bosszantó hirdetés
 • Könnyen elérhető ügyfélszolgálat

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás

# 3 - Ashley Madison

ashleymadison

Ashley Madison annak ellenére, hogy kinézett, határozottan nem a tipikus társkereső oldal. Az oldal a kezdetektől fogva mindig is a házasságon kívüli kapcsolatok ösztönzésének helye. Az évek során a webhely ezzel a márkával gyarapodott, és kiterjesztette hatókörét nemcsak a házasságon kívüli ügyekre. A webhely az Ön érdeklődésétől függően különböző szexuális eszközöket kínál, beleértve a BDSM-et is.

Előnyei:

 • Sok hasonló gondolkodású egyén
 • A gyors és egyszerű regisztráció
 • Rendelkezik olyan alkalmazással, amely Android és iOS rendszerekhez egyaránt elérhető

CONS:

 • Kevés fizetési lehetőség van

# 4 - BDSM.com

bdsmcom kezdőlap

A BDSM az egyik legmegbízhatóbb oldal a kinkek és a BDSM tekintetében, mivel a szélesebb Friend Finder Networks része. Ön garantálja, hogy a webhely nem átverés, és hogy az biztosan eredményt ad Önnek - és ebben jó eredményeket is. Az egyik legnagyobb és legmegalapozottabb szórakoztató vállalat irányítja, ezért várhatóan van némi hasonlóság testvérhálózataival. Tehát, ha nem újszülött az iparban, akkor a webhelyen való végigjárás egy sétát jelent a parkban.

Előnyei:

 • Hatalmas tagsági bázisa van
 • Hozzáférést biztosít más, hasonló résszel rendelkező alternatív hálózatokhoz
 • Sok érdekes funkció

CONS:

 • Nagyon korlátozott hozzáférés az ingyenes fiókokhoz
 • Vannak hamis profilok
 • Unalmas profilalkotás

# 5 - FetLife

fetlife otthon

A Fetlife az egyik legnépszerűbb webhely a fetisszel és a kinkkel kapcsolatban, így valóban azt várná, hogy sok emberrel találkozhat itt. A hatalmas számú tagság ellenére azonban az oldal meglehetősen barátságos környezettel rendelkezik, ellentétben mások feltételezéseivel az ilyen jellegű webhelyeken. Ha teljes mértékben a kink és a BDSM foglalkozik, a webhely tagjai biztosan tárt karokkal fogadják Önt.

Itt van még A Fetlife és alternatívái.

Előnyei:

 • A közösség elfogadó és támogató
 • A tagság nagyon megfizethető
 • Különböző kiningek

CONS:

 • A felület kissé elavult
 • Néhány felhasználó hátrányos módon nagyon diszkrét

# 6 - Alt.com

altcom

Az Alt sokféle lehetőséget kínál. A legkötetlenebb összekapcsolódástól a kinkek és fétisek alternatív világáig. Ez az oldal soha nem fog csalódást okozni. Nagyon sok mindent megtehet a webhelyen, kezdve a partner keresésétől a szexuális kaland élvezéséhez, vagy egyszerűen szkennelheti a webhelyen már közzétett videókat.

Nézze meg Az Alt.com és alternatívái.

Előnyei:

 • Sok aktív tag a nap folyamán
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre
 • Biztonságos webhely

CONS:

 • A felület kissé bonyolult
 • A profilalkotás unalmas lehet
 • Hamis profilok jelenléte

# 7 - BDSM szinglik

bdsm egyedülállók

A BDSM Singles-t az ipar egyik bevált szórakoztató hálózata, az Online Dating Systems LTD indította útjára. Testvéroldalakkal együtt a BDSM Singles folyamatosan izgalmas szexuális kalandokat nyújtott, különösen a BDSM és más fétisek kedvelő egyedülállók számára. Az oldal amatőr pornót kínál, amelyet kényeztethet. Különböző szolgáltatásokkal rendelkezik mind a prémium, mind az ingyenes tagok számára. Ingyenes tagként hozzáférhet egyes előadók élő webkamerás műsoraihoz.

Előnyei:

 • Ingyenes próbaidőszakot kínál
 • A könnyű és nagyon kényelmes feliratkozási folyamat
 • Rendszere van, hogy megszabaduljon a dummy számláktól.

CONS:

 • Bosszantó hirdetések
 • Korlátozott funkciók az ingyenes tagok számára
 • Nincs elérhető alkalmazás

# 8 - Fetster

Fetster

A Fetster a BDSM újoncok és a profik számára egyaránt jó hely. Az oldal csak a BDSM mindenikének menedéke. Ha meglátogatja az oldalt, észreveszi, hogy mennyi információ van a BDSM-ről. Biztosan sok információt fog kapni a kinkről és a BDSM-ről, amire soha nem számít, és soha nem fog megtudni más szokásos médiában. A másik legjobb dolog ezen az oldalon az, hogy teljesen ingyenes. Része lehetsz a közösségének anélkül, hogy egyetlen fillért is elköltenél.

Előnyei:

 • Nagyon informatív
 • Teljesen ingyenes
 • A közösség elfogadása

CONS:

 • A tervezés némi frissítést használhat
 • Nincs valós idejű szolgáltatás
 • A tagok száma nem annyi, mint más hasonló webhelyeken

# 9 - BDSM dátum

BDSM Dátum otthon

BDSM dátum nemcsak puszta oldal, ahol véletlenszerű emberekkel találkozhat. Ez a webhely saját közösséggé vált azoknak az embereknek, akik különféle nem szokványos szexuális viszonyok között élnek. Azok számára, akik aktívan keresik a perverz partnereket, az engedelmeseket vagy a dominánsokat, ez a hely az Ön számára. Az oldal teljesen hozzáférhető azok számára, akik tagjai a közösségnek, ahol a tagok szabadon közzétehetik fényképeiket. Prémium fiókkal is rendelkezhet, hogy könnyebben hozzáférhessen a többi tag profiljához.

Előnyei:

 • Minden kink és BDSM
 • A tagok magánszférája garantált
 • Sok lehetőség a kommunikációra

CONS:

 • Egyes országokban korlátozott
 • Az elérhető nyelvek korlátozottak
 • Először tagnak kell lenned, hogy böngészhess a webhelyen

# 10 - Perversions.com

perversions.com honlap

A Perversions.com az egyik vezető, felnőtteknek szóló társkereső oldal, amelynek van egy rése. Ismert, hogy alternatív életmódbeli randevúkat biztosít, amelyek magukban foglalják a kinkeket és a BDSM-et. A webhely több millió taggal büszkélkedhet, naponta új tagokkal. Számos kommunikációs módot kínál, beleértve az e-maileket is. A nagy létszám ellenére az oldalon nincs nagy verseny. Szánhat rá időt a potenciálprofilok közötti böngészésre.

Előnyei:

 • Az egyik legnagyobb tagság
 • Sok szórakoztató funkció
 • Megfizethető ár és mindenképpen megéri

CONS:

 • Az ingyenes fiók nagyon korlátozott hozzáféréssel rendelkezik a funkciókhoz
 • Bosszantó átirányítások

# 11 - Bondage.com

bondage.com honlap

A webhely által vetített képpel ellentétben valójában egy nyugodt és barátságos közösség van. A Bondage a nagyobb Friend Finder Network része. Mint ilyen, biztos lehet abban, hogy a webhelyet jól karbantartják, és jogszerű webhely. Elég tisztességes tagjainak száma van, de annak ellenére, hogy nem annyira hatalmas, mint a többi versenytársa, tagjainak többsége aktív. A Bondage Club-ban láthatja, ahol a tagok fórumukban lépnek kapcsolatba személyes tapasztalataikkal és véleményükkel.

Előnyei:

 • Felhasználóbarát felület
 • Rendszeres frissítések a blogokon és fórumokon
 • Aktív és támogató tagok

CONS:

 • Az üzenetküldés csak fizetett tagságra szól
 • Hamis profilok jelenléte

Ítélet

Ha visszatartotta késztetéseit, mert úgy gondolja, hogy ezek a késztetések túl szokatlanok ahhoz, hogy elfogadják őket, ne rejtsön többet. A Whiplr.com és a fent említett webhelyek csak a legnépszerűbb webhelyek, amelyek elfogadják a rendkívüli szexuális kapcsolatokat és más egyedi fétiseket. Az ilyen jellegű megállapodások már nem új keletűek, és az egész világon elfogadták őket.

Ha nehéz választani a 11 webhely közül, akkor a TOP 3 mindenképpen a következő lenne:
# 1: Adultfriendfinder.com
# 2: AshleyMadison.com
# 3: és Fetlife.com
Kényeztesse tehát magát ezen oldalak által kínált különféle ízekkel!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére