Frissítve: 29. szeptember 2022

Swing életmód

URL: https://www.swinglifestyle.com

Mutass 14 alternatívát a Swinglifestyle.com webhelyhez

swing életmód

A modern társadalomban manapság az emberekkel való találkozás ugyanolyan egyszerű volt, mint 123. Egy olyan generációban élünk, ahol szinte mindenki használja az internetet, és csak néhány kattintással ide-oda, máris megkapja, amit szeretne. Ugyanez vonatkozik a randevúkra is - ez a technológiával lehetővé vált. Elmúltak azok a napok, amikor türelmesen várnunk kell, hogy valaki betoppanjon hozzánk, vagy megismerkedjen néhány új ismerőssel. A mai generációban csak a web használatával keveredhetünk a világ minden tájáról származó emberekkel. Most rengeteg olyan webhely található, amelyeket meglátogathat, hogy idegenekkel beszélgethessen, találkozhasson és elegyedhessen, sőt más motívumokkal is, például szórakozásból, szexről vagy még sok másról. Manapság az emberek nyitottabbak és mindig készek találkozni valakivel az internetről, ezért vannak olyan webhelyek, amelyek hatékonyan összehozzák őket.

Ha randevúzni készül valakivel, vagy akár csak lazán alszik, akkor vannak olyan weboldalak is, amelyek kifejezetten az ilyen típusú igényekhez készültek. A SwingLifeStyle, más néven SLS, 2001 óta svingereknek és hasonlóknak ad otthont. Célja, hogy alternatív társkereső rendszer legyen, vagy egyszerűen arra késztesse a hasonló gondolkodású embereket, hogy nem konvencionális kapcsolatokat alakítsanak ki, amelyek nem mindig jellemzőek a tipikus társkereső webhelyek, amelyekről ismertünk.

A SwingLifeStyle körüli tevékenységek többsége meglehetősen kockázatos hálószobai bohóckodás és merész elrendezés. Hármasok vagy akár négyesek, orgiák, partnerek cseréje és még sok más izgalmas szexuális tevékenység könnyen elérhető ezen oldal segítségével. A helyszínen mindenki ugyanazt keresi, így könnyebb kapcsolatba lépni és hálózatba lépni az ilyen emberekkel. Nyitott gondolkodású és szexuálisan aktív emberek közössége, aki szereti a szexet és minden mást. Több mint 16 millió taggal rendelkezik a világ minden táján, soha nem lesz nehéz dolga olyan partnert keresni, amely bármire képes, amit jelenleg gondol. A webhely elősegíti a tagok közötti interakciókat nyílt fórumaikkal, csevegőszobáikkal és véletlenszerű bejegyzéseikkel.

A SwingLifeStyle regisztráció szintén nagyon egyszerű és gyors - de először 18 évesnél idősebbnek kell lennie, hogy élvezhesse a funkcióit. Egyszerűen válassza ki a felhasználónevet és a jelszót, töltse fel a legjobb fotókat, majd mehet hozzá, és adhat hozzá néhány alapvető részletet magáról, majd elkezdheti felfedezni a webhelyet. Mivel a webhely több funkciót kínál a prémium tagok számára, megtekintheti az egyes profiljaikat, és beszélgetéseket kezdeményezhet bárkivel. Bár az e-mail címeket a regisztráció során nem ellenőrizzük, nem kell aggódnia a biztonsága és a profilok hitelessége miatt, mivel a feltöltött képeket közvetlenül a közzététel előtt ellenőrizzük.

A SwingLifeStyle egy nagyszerű webhely nem csak azoknak a swingereknek, akik szeretnének lefektetni és aludni anélkül, hogy aggódnának az elkötelezettségek és más komoly dolgok miatt. Ha érdekelnek ilyen tevékenységek és kapcsolatok, akkor érdemes felkeresnie a SwingLifeStyle.com webhelyet, vagy az alábbiakban felsorolt ​​hasonló webhelyek bármelyikét választhatja. Rövid részleteket is közölnénk az egyes webhelyekkel kapcsolatban, így ötletet kaphat arról, mire számíthat, és remélhetőleg ezekre a webhelyekre kerül, és valóban élvezheti az idejét.

Előnyei:

 • Kiterjedt funkciók
 • Rengeteg lehetőség a találkozásra és a szóba elegyedésre
 • A felület könnyen néz ki a szemén
 • Ingyenes regisztráció
 • Modern funkciók, amelyek kielégítik a többi lengőkkel való kommunikációt
 • Könnyen navigálhat a weboldalon
 • Interaktív közösség fórumokkal és beszélgetésekkel
 • Sok pozitív értékeléssel

CONS:

 • Drága prémium tagság
 • Leginkább csak az USA-ban érhető el
 • Az ingyenes felhasználók csak 5 e-mailt küldhetnek és 50 profilt tekinthetnek meg
 • Hiányzó funkciók, ha nem vagy prémium tag
 • Drága árak
 • Néhány hirdetés

14 A Swinglifestyle.com webhelyhez hasonló webhelyek:

1 #: Ashley Madison

Ashley-Madison

Ez olyan, mint ha mindenki felkeresné a webhelyét, amikor össze akar kapcsolni néhány ügyet, vagy ügyeket akar kezdeni. Függetlenül attól, hogy milyen a kapcsolati státuszod, Ashley Madison-szal soha nem fog elfogyni az összekapcsolódási lehetőségek, mivel sok online tag ugyanazt keresi, mint te, vagyis a szórakozás és a beágyazódás. Ha korábban találkozott már összekötő webhelyekkel, vagy csak olvasott róluk, akkor biztosan találkozni fog Ashley Madisonszal, mert olyan hírnevük van, amely valóban meggyőzne benneteket, hogy próbálkozzanak az online társkeresővel. Ez egy egyedülálló platform, mivel a legtöbb társkereső oldal csak az egyedülállókat szolgálja, így Ashley Madison egy új dolog - célja, hogy összekapcsolja a hasonló gondolkodású embereket, akik reménykednek a titkos ügyek megkezdésében.

Azt is javasoljuk, hogy nézze meg teljes áttekintésünk Ashley Madisonról itt.

Előnyei:

 • Modern megjelenésű weboldal
 • Kiterjedt biztonsági és adatvédelmi funkciók
 • Nem ítélkező közösség
 • Elérhető az iOs és az Android mobilalkalmazásokban

CONS:

 • Korlátozott keresési lehetőségek

# 2: Flingster

flingster

Ez egy véletlenszerű, felnőtteknek szóló videocsevegési oldal, amely az online swinger-szcénában tette ismertté nevét. Ez egy nagyszerű eszköz, amellyel azonnal találkozhatunk a világ minden tájáról érkező tagokkal anélkül, hogy hosszú regisztrációkon és ellenőrzéseken mennénk keresztül. Az elfoglalt emberek élvezni fogják gyors és semmitmondó funkcióit, különösen a videocsevegés során. A funkcióikat ingyen és korlátozás nélkül használhatja. Ha a Flingster-en indul, pár másodperc alatt párosul valakivel, majd onnan elviheti. Ha prémium tagságot választ, élvezheti a keresési szűrőket és a hívásfunkciókat, amelyek tovább javítják a Flingster élményét. Ki kell választania a webkamera be- vagy kikapcsolását a véletlenszerű idegenekkel folytatott beszélgetés teljes időtartama alatt. Azokkal a tagokkal és webhelylátogatókkal, akik meghaladják az egymilliót, azonnal meccseket kapsz, és több esélyed lesz arra, hogy összekapcsolódj olyan játékosokkal, akik hasonlóak hozzád.

Ha többet szeretne megtudni - ajánlom az olvasást a Flingster részletes áttekintése.

Előnyei:

 • Spontanitást és névtelenséget kínál a swingerek számára
 • Különleges szolgáltatások a prémium tagsághoz
 • Automatikus fordítás
 • Megfizethető árak

CONS:

 • Nem érhető el mobilalkalmazásokban

# 3: SDC (Swingers randevúzóklub)

swingers randevú klub

Azzal büszkélkedhet, hogy több mint 3 millió swingere van online, és életének legjobb idejét töltheti el a közelben lévő swingertársaival. Az egyszerű regisztrációval néhány kattintás után azonnal élvezheti funkcióit. Prémium tagsággal semmire sem költheti el a nehezen megkeresett készpénzt. Élvezheti a legjobb funkciókat, és az Ön számára megfelelő oldalt hozhat létre, ami végül találkozhat a keresett swingerekkel. A webhely 7 napos próbaverziót kínál, így még élvezheti egyedi jellemzőiket anélkül, hogy pénzt is költenék rá. De csakúgy, mint a szokásos teljes jogú tagság az online társkereső jelenetekben, itt is megismerheti a funkciókat egy teljesen más szinten - több profilt ellenőrizhet, több kommunikációs eszközt használhat fel, és korlátlanul megtekintheti a swingerek fényképeit és videóit.

Előnyei:

 • 7 napos ingyenes próbaverziót kínál
 • Rengeteg olyan funkció, amelyet ki kell használni
 • Több mint 3 millió felhasználó

CONS:

 • Drága tagság
 • A webhely időnként összeomlik
 • Néhány hamis profil

# 4: Kasidie

kasidie

Az egész interneten található swinger webhelyek nagy száma miatt találkozni fog a legtöbb nagy tagú adatbázissal rendelkező weboldallal, de valójában nem lesz elég bizonyíték arra, hogy egy webhely ugyanolyan jó, mint amilyen. A Kasidie ​​egy bizonyíték arra, hogy a regisztrált felhasználók száma nem fog megegyezni a webhely minőségével, mert csak elég sok tagjuk van, de a szolgáltatásaik és a szolgáltatásaik kiválóak, és a felhasználóknak olyan szerencséjük van, hogy a webhely alacsony expozíciója ellenére megakadt. A webhelyre való regisztráció olyan egyszerű, mint 123; nem is kell annyi információt elárulnia magáról. Ha nem szeretne információkat megosztani, akkor egyszerűen kihagyhatja és kiválaszthat egy másikat, amelyet meg szeretne jeleníteni a profiljában. Sikeres regisztráció után használhatja az ingyenes funkcióikat, ami már sok. Az alapvető keresési funkciók segítenek a swingerek megkeresésében a környéken, és segítenek kapcsolatba lépni velük.

Arra is kérlek benneteket, hogy ellenőrizzék a mi esetünket a Kasidie.com kiterjesztett áttekintése itt.

Előnyei:

 • Modern megjelenésű webhely
 • Kevés hamis profil
 • Van egy közösségi oldal érzése

CONS:

 • Drága havi tagság
 • Nincs sok regisztrált felhasználója
 • A másokkal való kommunikáció megkezdéséhez prémium tagság szükséges

# 5: Swing városok

lengővárosok

A swinger randevúi jelenet nemrégiben új híreket keltett, és rengeteg webhely kínálja egyedülálló tulajdonságait a swingerek számára. A Swing Towns egyike azoknak a webhelyeknek, amelyek valahogy a legjobb fogások lesznek a swinger randevúk szempontjából, mivel megfelel az Ön igényeinek, és oda vezet, ahová csak akar. A Swing Towns nagyon aktív és ítélet nélküli közösségével büszkélkedhet; egyedülállók és párok egyaránt könnyen összekapcsolódhatnak más tagokkal, csak egy szempillantás alatt. Több mint egymillió aktív swingerrel a helyszínen párosulhat hasonló gondolkodású emberekkel, és ez nagyon szórakoztató és izgalmas lenne. A legtöbb swinger webhelytől eltérően a Swing Towns regisztrációja nem bonyolult; nincs szükség érzékeny információkra, például a kártya adataira és címeire. Ha először kipróbálnád a szabad tagságot, akkor máris rengeteg funkciót élvezhetsz anélkül, hogy pénzt költenél az oldalon.

Előnyei:

 • Nagy felhasználói adatbázis
 • A webhely egyedi jellemzői
 • Könnyű regisztráció nem személyes kérdésekkel
 • 7 napos ingyenes próbaverziót kínál

CONS:

 • Nagyon korlátozott funkciók az ingyenes felhasználók számára
 • A beszélgetések kezdeményezése csak akkor lehetséges, ha prémium kategóriába esik
 • Drága árak
 • Többnyire csak az USA-ban és Kanadában érhető el és aktív

# 6: Szerelem Voodoo

lovevoodoo

Ez nem a te szokásos swinger vagy akár randevú webhelyed; egyedülálló és új élményt kínál azok számára, akik szeretnék kipróbálni az online társkeresőt. A megszokott online randevústílusok helyett a valós eseményekre összpontosít, amelyek akár kockázatosak is lehetnek, de izgalmasak. Lengő partikat és hasonló rendezvényeket kínálnak, amelyek azonnali találkozást és esélyeket kínálnak arra, hogy elvegyüljenek hasonló gondolkodású emberekkel. Annak érdekében, hogy javuljon a swinger-mérkőzések találkozásának esélye, időre van szüksége a profil kitöltésével és a lehető legvalódibb és figyelemfelkeltőbb megjelenésével. Természetesen, csakúgy, mint bármelyik más társkereső webhely, csak akkor élvezheti a legtöbbet a webhelyből, ha prémium kategóriába esik. Olyan funkciókat fog tapasztalni, mint senki más; korlátlan profilmegtekintés, mindenki számára elérhető média, kommunikációs eszközök és még sok minden más, amelyek tovább javítják a Love Voodoo élményét.

Előnyei:

 • Egyedülálló megközelítés a swinger randevúhoz
 • Elég sok felhasználó
 • Modern megjelenésű weboldal

CONS:

 • Engedékeny ellenőrzési folyamat
 • Néhány hirdetés
 • Csak néhány funkció az ingyenes tagok számára

# 7: Lengő

lengő alakú

Egy másik swinger webhely, amely valójában megéri az idejét és minden fillérjét; ingyenes próbaidőszakokat kínál, és biztosan bekapcsolja az első próbálkozástól. A Swingular elég nagyvonalú ahhoz, hogy az ingyenes tagok több funkciót is használhassanak annak ellenére, hogy egyáltalán nincs fizetésük. Az oldal a lengő párokra összpontosít, akik hasonló gondolkodású párokat keresnek, hogy nagyobb esélyük legyen az összekapcsolódásra. A regisztráció egyszerű, de a profil kitöltésével időbe telik, mivel meg kell válaszolnia az alapvető kérdéseket és részleteket kell tennie. Bár ez az oldal nem biztos, hogy a legjobb tulajdonságait tekintve, mindenképp érdemes kipróbálni, hogy mennyire könnyű párosítani a többi swingert, és mennyi aktív felhasználóval rendelkezik.

Előnyei:

 • 14 napos próbaverziót kínál
 • Többet a lengő párokról, akik összekapcsolódást keresnek
 • Könnyen navigálhat

CONS:

 • Nagyon kevés funkció az ingyenes felhasználók számára
 • Időrabló regisztráció
 • Néhány hirdetés

# 8: SwapFinder

cserekereső

A Swap Finder a mai napig az egyik legnépszerűbb swing-oldal, amely több esélyt kínál arra, hogy online ismerkedjen és vegye el a többi swingert. Valójában az AdultFriendFinder egyik ága, amely határozottan nagy név az online társkereső világban. A Swap Finder hasznos funkciókat kínál, amelyek segítenek találkozni a lengő partnerekkel. Hatalmas online felhasználóik számával könnyen párosulhat valakivel, akinek ugyanaz a gondolkodása és szándéka van, mint neked. Egy dolog különbözteti meg a megszokott swinger webhelyek közül, hogy kezdeményeznek egy harmadik féltől származó ellenőrzési szolgáltatást, így biztos lehet benne, hogy valódi emberekkel beszélget az interneten keresztül. A Swap Finder minden bizonnyal a hírnevének felel meg, a fő webhely népszerűsége miatt, jól teszi a dolgát, és sokat kínál azok számára, akik szórakozást keresnek a többi swingers társaságában.

Előnyei:

 • Sok aktív tag
 • Harmadik fél általi ellenőrzési folyamat
 • A közeli profilokat gyorsan javasoljuk

CONS:

 • A prémium tagság drága
 • Néhány hirdetés
 • Nagyon kevés funkció az ingyenes felhasználók számára

# 9: Swinger Zone Central

swingerzonecentral

Egyre többen ragaszkodnak a swinger gondolkodásmódjához és stílusához, ezért rengeteg olyan webhely jelenik meg itt-ott, ahol releváns szolgáltatásokat és szolgáltatásokat kínálnak. A Swinger Zone Central jobban összpontosít az egyes profilok fényképeire és videóira, mivel ez lehetővé teszi számukra, hogy a tagok jobban bízzanak a swinger meccseikben. Ezen az oldalon nincs szükség időigényes regisztrációs folyamatokban való részvételre; csak be kell írnia a kívánt felhasználónevet és jelszót, valamint a helyet és az érdeklődési köröket. 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak, így rengeteg ideje lesz megismerkedni a funkciókkal és a kezelőfelülettel, és így később dönthet úgy, hogy frissíti tagságát. A webhely jellemzőinek többségét már az ingyenes próbaverzió is kínálja, így már akkor is teljes mértékben élvezni fogja, még akkor is, ha még nem költött rá pénzt.

Előnyei:

 • 30 napos ingyenes próba
 • Könnyen navigálható és megismerhető
 • A főbb funkciókat egy ingyenes próbaverzióval lehet elérni
 • Drága árak, így hosszabb az ingyenes próbaidőszak
 • A fizető tagok megtekinthetik a különleges fotókat
 • A videocsevegések és csoportok csak prémium áron érhetők el

# 10: Életmód szalon

lifestyle lounge

A lengő életmód még soha nem volt ilyen egyszerű, mivel a lengőhelyek nagy száma rövid időn belül elkészült és felajánlott. A hintázó helyek nagyon hasonlítanak a már megszokott felnőtt oldalakhoz, és hasonló szolgáltatásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kommunikáljunk a többi lengőtárssal. Nagyon izgalmas lenne, ha esélye lenne találkozni és összejönni a többi swingertársával, mivel ugyanúgy gondolkodik a lengő életmóddal kapcsolatban. Ez az oldal azon kevesek egyike, amelyről azt mondhatjuk, hogy valóban minden fillért megér; jellemzői egyedülállóak és nagyon hasznosak. A legtöbb ingyenes próbaverziót kínáló webhelytől eltérően az Lifestyle Lounge a tagok magánéletére és biztonságára összpontosít, így személyazonosságuk nem sérül.

Előnyei:

 • Az alapvető funkciók csak 7 napig állnak rendelkezésre
 • Az oldal szigorúan védi az adatvédelmet és a biztonságot
 • Könnyű regisztráció
 • Világszerte elérhető

CONS:

 • Néhány hirdetés
 • A nem tagok nem férhetnek hozzá a profilokhoz
 • A próbatagok csak korlátozott funkciókat élvezhetnek

# 11: Szexi Mofo

szeximofo

A legjobb esélyeket nyújtva a tagoknak, hogy elvegyüljenek a többi swingersben, a Sexxy Mofo olyan tagokból áll, akik biztosan megfelelnek a webhely nevének: szexi. Bár világszerte elérhető, mivel csak néhány felhasználó van (csak kb. 55,000 100), így valahogy megtapasztalhatja a nem túl gyors illesztési folyamatokat. De ennek ellenére élvezni fogja a webhely összes funkcióját, és esélye van arra, hogy találjon egy mérkőzést, amely a legjobb választás lesz. szorosan összekapcsolódó közösséggel rendelkezik, amely nagyon interaktív; láthatja, hogy mindenki aktív és szórakozik a swinger életmódjával. Figyelemre méltó, hogy az oldal azt állítja, hogy XNUMX% -ban ingyenesen hintázó webhely, de Önnek valójában szembe kell néznie azzal a lehetőséggel, hogy ingyenes felhasználóként maradjon, vagy prémium legyen.

Előnyei:

 • Szinte az összes funkció csak ingyenes tagsággal érhető el
 • Interaktív és ítélet nélküli közösség
 • Megfizethető árak

CONS:

 • Félrevezető információk; nem 100% -ban ingyenesek a swingerek számára
 • Néhány hirdetés
 • Csak nagyon kevés tag van
 • Egyszerű megjelenésű weblaptervezés

# 12: Fab Swingerek

fabswingerek

Biztosítva mindenkinek a tisztességes esélyét, hogy hasonló gondolkodású emberekkel vegyülhessen össze, a Fab Swingers egy nagyszerű alkalmazás, amely felkínálja Önt a szórakozásra, amelyet a swingerekkel való interakció során szerezhet a világ minden tájáról. Bár a webhely csak bizonyos országokban érhető el, azok számára, akik hozzáférnek hozzá, tanúsíthatják a Fab Swingers által kínált szórakoztató és nagyszerű lehetőségeket. Jellemzői ésszerűek és különösen hasznosak a kapcsolattartással az online swingersekkel. A legtöbb olyan webhellyel ellentétben, amelyek megkövetelik, hogy elég sok pénzzel fizessen előre, itt nem kell aggódnia emiatt, mert még egy ingyenes tagsággal is élvezni fogja a legtöbb funkcióját. Bár még mindig vannak olyan prémium funkciók, amelyekhez fizetés után hozzáférhet, az alaptagság már nagyon sokat kínál, így nem érzi magát mellette.

Előnyei:

 • Többnyire ingyenes a funkciók használata szempontjából
 • Könnyű regisztráció
 • Nem kell költeni csak a funkciók használatához

CONS:

 • Csak bizonyos országokban érhető el
 • A profil elkészítése időt vesz igénybe
 • Gyakori hirdetések
 • Unalmas webhely interfész

# 13: Lengő mennyország

lengő-mennyország

Az Egyesült Királyság swingerei számára rengeteg választási lehetőségük van a swinger-oldalak tekintetében, mert rengeteg feltörekvő webhely kínál igényeik kielégítését. A Swinging Heaven az egyik legnépszerűbb swinger oldal az Egyesült Királyságban; ez segít abban, hogy több esélyt szerezzen a közelben tartózkodó lengőtársaival, több mint egymillió felhasználóval. A Swinging Heaven az egyik „idősebb” helyszínnek számít, mivel 2002 óta létezik, kiváló tulajdonságai miatt sokan ismerik. Bár a regisztráció gyors, a profil kitöltésével elakadt, mert további mérkőzések vonzása érdekében be kell fejeznie azt. Ha már járta az online társkereső platformokat, akkor tudni fogja, hogy profilja a legjobb eszköz a többi svingerrel való találkozáshoz, és bárki számára, akit érdekel az online társkereső.

Előnyei:

 • Gyors regisztráció
 • Hasznos funkciók és szolgáltatások nyújtása 2002 óta
 • Több esély a hasonló gondolkodású emberekkel való találkozásra

CONS:

 • Korlátozott hozzáférés a legjobb szolgáltatásokhoz az ingyenes felhasználók számára
 • A weboldal egyszerűnek tűnik
 • Drága prémium árak

# 14: Helyi Swingerek

helybeliek

Egy másik brit székhelyű swinger webhely, ez számos olyan funkciót kínál, amelyek segítenek abban, hogy minél több swinger barátot és összekapcsolódást szerezzen. Mivel több tucat lengőhely található, különösen az Egyesült Királyságban, mivel egyre többen megismerik a „lengés” fogalmát, a Helyi Swingerek nyitott gondolkodású felnőtteket hoznak össze, és keverednek velük, és elvegyülhetnek, és végül együtt tudnak lenni. A helyi Swingerek büszkék a biztonsági és adatvédelmi törvényeikre, amelyek biztosítják, hogy a felhasználók bármikor magabiztosan böngészhessenek a webhelyen, anélkül, hogy attól félnének, hogy privát adataikat valahol másutt tessék közzé. Mivel komolyan veszik a biztonságot, szigorú ellenőrzési eljárással is rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a hamis profilok csökkentését is, hogy ne zavarja a jelenlegi felhasználókat és a swinger élményét.

Előnyei:

 • Az alaptagság ingyenes
 • Nagyon komolyan veszi a magánéletet és a biztonságot
 • Megfizethető árak

CONS:

 • Alapvető megjelenésű webhely
 • Néhány hirdetés
 • Csak az Egyesült Királyságban érhető el
 • A tagság nem újul meg automatikusan

Következtetés

Mivel a swinging az utóbbi időben már ismertté teszi odakint a nevét, ha jó időt szeretne a swingerekkel az egész világon, akkor érdemes megnéznie ezeket az oldalakat. Ezek mind 100% -ban legitimek és valódi tagokkal is rendelkeznek. Sokan már elfogadták és élték a swinger gondolkodásmódot, és így hasonló gondolkodású egyének keresése most nem lesz olyan nehéz neked. A swinger randevú jelenetnek a legmenőbbnek és leghidegebbnek kellett lennie; nincs nyomás, és mindennel és mindennel időt szán a kényelmi zónája négy sarkában, mivel először az Interneten keresztül keveredhet és tölthet velük időt.

A Swinger oldalak kissé eltérnek a megszokott randevú oldalaktól. Mivel az utóbbi időben több tucat swinger-oldal jelenik meg itt, ezért körültekintően kell választania egyet, és csak a jól áttekintett webhelyeken kell megbíznia, hogy ne pazarolja az idejét és más erőforrásait. Ez a lista nagy segítséget nyújt, hogy megóvjon minden problémától, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes webhelyet.

És igen, igen ... Tudom, hogy 1 különböző közül 14 kiválasztása nehéz feladat. Saját tapasztalatok és kollégáim ajánlásai alapján határozottan tudom ajánlani ezeket a TOP 3 swinger oldalakat:

# 1 - Ashley Madison;
# 2 - Flingster;
# 3 - FAB Swingerek.

Sok szerencsét!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére