Frissítve: 20. október 2021 -én

Swingers Date Club

& 12 TOP Hookup és szex társkereső oldalak, mint a SwingersDateClub.com

Mutass 12 alternatívát a SwingersDateClub.com webhelyhez

swingersdateclub haza

A SwingersDateClub egy társadalmi összejövetel bárki számára, aki érdeklődik a lengő életmód iránt. Az SDC néven is emlegetett platform az internet egyik legrégebbi és legismertebb swingeri csoportja. Az oldalt 2000 elején alapították, és dinamikus közösséget hozott létre azok számára, akik különféle szexuális élményeket keresnek, számos partnerre és csoportos tevékenységre összpontosítva. Ezért nem számít, hogy kezdő poliamória vagy tapasztalt profi. Ezzel sok közös érdeklődést talál az egyének között, akikkel beszél. Szórakoztatóan és érdekesen hangzik, igaz?

Hivatalos URL: https://www.sdc.com/

Természetesen a lengő életmód híres és igényes azok számára, akik élvezik és szeretik azt a luxust, hogy különböző helyszíneken találkozhatnak különböző személyekkel. Ezért az oldal célja volt egyedülállók és párok kiszolgálása. Sőt, hasonlóan működik, mint egy közösségi oldal, sok cikk a szexről és a társkeresőről. Ezek és sok más funkció sokkal könnyebbé teszi a Swingers Date Club csevegésekbe való bekapcsolódást és a dolgok megkezdését.

További információ a SwingersDateClub -ról

Egy másik izgalmas tény az SDC -vel kapcsolatban az, hogy nagyobb prioritást kínálnak az eseményeken és bulikon, mint a tipikus társkereső szolgáltatások, amelyek a profilkeresés és -egyezés révén az egyéni kapcsolatra összpontosítanak. A tagok böngészhetnek a nyilvános összejövetelek között, vagy meghívást kérhetnek a többi résztvevő által szervezett privát rendezvényekre. Meg akarják ismerni a közönségüket, és segítséget nyújtanak számukra olyan partik és események megtalálásában, ahol élvezhetik szexuális étvágyukat és vágyaikat.

Szerencsére ezek a programok és szolgáltatások a világ legtöbb országában elérhetők, annak ellenére, hogy a legtöbb felhasználó az Egyesült Államokból és Hollandiából származik. Ettől eltekintve az oldal alkotói és emberei büszkék arra, hogy több mint két évtized alatt több mint 3 millió személyből álló kiterjedt adatbázist hoztak létre. Valóban, a siker és a csillogás megnyilvánulása egy olyan webhely számára, amely ismeri a lényegét és a célját.

swingersdateclub oldal

A résztvevők folyamatosan érkeznek…

Amint itt az SDC -n említettük, már több millió ember csatlakozott a platformhoz. Ezért, ha végül úgy döntött, hogy csatlakozik, több mint 3 millió, az SDC -nél regisztrált profil közül választhat. Ez a növekvő népesség magában foglalja mind az egyedülálló, mind az elkötelezett személyeket. Ha a platformot nézzük, akkor leginkább a férfi személyiségek domináltak rajta. Nagyjából az emberek közel 30 százalékát teszik ki.

Sőt, a párok úgy mutatják ki érdeklődésüket, hogy a csoport 60 százalékát képviselik. A többi most a szinglik, a nőstények és másfajta webhelyfelhasználóké. Az oldal hatalmas statisztikával is rendelkezik a naponta, hetente vagy akár havonta látogató egyénekről. Ezért a szám arról beszél, hogy az SDC milyen hatalmas és virágzó.

Ezenkívül kiemelten kell megjegyezni, hogy a webhely legaktívabb felhasználói a 42-45 éves korosztályba tartoznak. Vannak azonban még fiatal randevúk, akik szeretik a perverz kínálatot. Tehát jobb, ha ilyen korosztályokat lát itt, vagy ha Ön is a konzolba tartozik, akkor talán ez a jel várja Önt. Csatlakozz most a szórakozáshoz!

swingersdateclub szekciók

Csábító SDC.com design

A weboldal vonzóan készült. Tiszta és egyszerű, és valóban kifinomult megjelenésű. Úgy tűnik, vagy a dizájn olyan hangulatot teremt, mint egy jól megtervezett média- vagy életmód-kiadvány webhelye. Az elrendezés világosan leírja a webhely összes funkcióját és funkcióját. Ezenkívül a webhely készítői kiváló színsémát használtak, és egy elsődleges sötét árnyalatot választottak, amely szépséget kölcsönöz a webhely megjelenésének. Tényleg csábító és csábító.

Az oldal tetején egy elegáns és egyszerű webhely navigációs sáv található, amely gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a webhely minden részéhez. Ha az egeret az egyik terület körül mozgatja, egy vonzó kis legördülő menü jelenik meg alatta; fedezze fel a szekció néhány tartalmát és fő témáját anélkül, hogy elhagyná a webhelyet. Ezen szakaszok használatával hozzáférhet olyan kategóriákhoz, mint a kapcsolat, szex, LMBTQ+, egészség, utazás és még sok más.

Ahogy korábban említettem, az oldal kinézete professzionális és életmódbeli légkört vezet be. Ennek hűen, itt cikkek széles skáláját fogja felfedezni kategóriák szerint. Minden darab egy hozzá tartozó indexképet jelenít meg. Csatolja hozzá a bemutatott cikk összefoglalóját vagy kis bevezetőjét is. Lenyűgözővé teszi az oldalt, hogy aprólékosan elrendezték a részleteket, divatos kollázs aurát adva a területnek. Végül a navigáció zökkenőmentes és problémamentes; Kurvára szeretem. Hüvelykujj, SDC!

swingersdateclub cikkek

Kezdjük, légy tagja a SwingersDateClub -nak, ASAP!

Jó hírek! Az SDC felépítése egyszerűsödött és hatékonyabb lett. Látni fogja, hogy a regisztrációs eljárás csak néhány másodpercet vesz igénybe. A legjobb az egészben, hogy azonnal belevetheti magát az SDC birodalmába, és elkezdheti felfedezni ringató szenvedélyét! A felhasználóknak először meg kell adniuk e -mail címüket, és létre kell hozniuk a bejelentkezési adatokat, például felhasználónevet és jelszót. Ezt követően a megerősítő e -mail közvetlenül a szervezet postaládájába kerül.

Az alapvető beiratkozás befejezése után néhány kérdést fog feltenni a lengő ízlésével és szokásaival kapcsolatban. Ne feledje, hogy a pároknak és a szingliknek a regisztrációs folyamata kissé különbözik, mivel prioritásaik és választásaik finoman eltérnek. És csak azt, hogy benne vagy, és jó indulni, érezd jól magad, haver.

Hogyan működnek a dolgok a SwingersDateClub -on?

Még egy dolog, a regisztráció után 7 napos próbaidőszakban részesül, gratulálok, kezdheti a kalandot. Ha azonban szeretne kommunikálni az SDS többi tagjával, akkor fizetnie kell a tagságért. A szomorú rész az, hogy a próbaidőszak nem terjed ki az üzenetek küldésére és fogadására. Ezenkívül az SDC - más társkereső szolgáltatásokhoz hasonlóan - ingyenes és prémium tagságot is biztosít különböző előnyökkel. Beszélgessünk róluk egyenként.

ingyenes tagság

Igen, a webhely számos funkciójának regisztrálása és használata teljesen ingyenes. A gyors randevúzás, az SDC -csoportokhoz való csatlakozás, az utazási tervek szerkesztése, a filmek és fényképek feltöltése, valamint a személyes fiók létrehozása mind a pénz egy része nélkül élvezhető. Ezen túlmenően, ezekkel a szolgáltatásokkal bepillantást nyerhet a webhely közösségébe és működésébe, de nem fog találkozni senkivel. Ezért ajánlott prémium előfizetést használni; ellenkező esetben nem fogja teljes mértékben használni az oldalt.

swingersdateclub csatlakozzon

Prémium tagság

A webhely prémium kiadása hozzáférést biztosít az összes hálózati képességhez. A prémium felhasználók kapcsolatba lépnek az SDC többi tagjával, és kihasználják az online csevegőszobákat és a bevált üzenetküldési funkciót. A fizetett tagok frissíthetik swinger -blogjaikat, és jogosultak más előfizetői profilok ellenőrzésére és ellenőrzésére. Számukra is elérhető, ha részt vesz más tagok tevékenységein, összejövetelein és közzéteszi blogjaikban. Az alábbiakban felsoroljuk az Önnek megfelelő árakat.

 • 1 hónap - 29.95 USD / hónap
 • 3 hónap - 19.98 USD / hónap
 • 6 hónap - 16.66 USD / hónap
 • 12 hónap - 12.50 USD / hónap

Hogyan fizethetek?

Az SDC elfogad hitel- és betéti kártyákat, valamint készpénzt és átutalást. A webhely egyetért a különböző online fizetési módokkal, de először ellenőrizze a személyzetet. Befogadó és érzékeny ügyfélszolgálattal rendelkeznek, akik szívesen segítenek és segítenek az Ön igényeinek kielégítésében. Ne habozzon, és kommunikáljon velük ma.

A SwingersDateClub izgalmas tulajdonságai elérhetők az Ön számára!

A tagok kapcsolatba léphetnek és felfedezhetik barátaikat, szerelmüket és szexuális partnereiket a webhely számos funkciója segítségével. Láthatja, hogy ki van online, rendezheti a keresést, és tárolhatja a keresési beállításokat. Ön is részt vehet a webhely adminisztrátorai által szervezett különböző gyors randevú eseményeken.

A SwingersDateClub webhely Utazási része a leghasznosabb és egy további funkció, amelyet igénybe vehet. Ebben a részben fantasztikus új nyaralási ötleteket fedezhet fel a swingerbarát helyszíneken, és bekapcsolódhat. A nyaralás megtervezése előtt beszélhet a tartózkodási helyén élő személyekkel, és többet megtudhat a történésekről. A repülőgépre való felszállás előtt is kereshet lehetséges társakat. Elképesztő, valóban. Néhány kattintással megtervezheti és megtekintheti a potenciális szexuális partnereket.

Ezenfelül ezek a funkciók és eszközök hozzáférést biztosítanak az összes médiabeállításhoz. Az SDC integrált hírvivővel is rendelkezik az azonnali beszélgetéshez, bár ez csak a VIP tagok számára elérhető. A csevegőszobákat is használhatja filmjeinek és fotóinak cseréjére, más felhasználók adásainak megtekintésére a Voyeur Cam funkció használatával, és csatlakozhat swinger csoportokhoz. Ezek a közösségi vitafórumok és csoportok kiválóan alkalmasak új emberek megismerésére.

swingersdateclub utazás

Felhasználói profilok

Többet tudhat meg mások fiókjairól ezen a területen. Ezért tagsága a három csoport valamelyikébe sorolja be: agglegény, házas vagy vállalati. Minden felhasználónak legalább egy fotót közzé kell tennie, de tetszés szerint közzétehet és galériákba rendezheti őket. A tagok eldönthetik, hogy elrejtik -e anyagaikat a hírcsatornából, és csak engedélyezik az ellenőrzött partnereknek, hogy láthassák fotóikat.

Ezenkívül a profilleírásokat a kezdeti regisztrációs folyamat során megadott válaszokból nyerik ki. Szerencsére módosíthatja és szerkesztheti ezeket a leírásokat, a címet, a kiválasztott fizetési adatokat és még sok mást.

A Swingers előnyei és hátrányaiDateClub.com

Előnyei:

 • Aktív közösség
 • Jól megtervezett és tele információkkal
 • Úgy néz ki, mint egy életmód médiaoldal
 • A funkciók világítanak
 • A legjobb profilok
 • Masszív felhasználói adatbázis
 • Szexi, ugyanakkor tanulságos
 • Félelmetes bulik és rendezvények
 • Jó ügyfélszolgálat

CONS:

 • Nincs videó
 • A funkciók használatához regisztrálnia és fizetnie kell
 • Nincs pornográfia

12 TOP hookup és szex társkereső oldal a SwingersDateClub.com -hoz hasonlóan:

# 1 -  AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt van a az AdultFriendFinder teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi tagok száma nagyobb, mint a nőstényeké
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 2 - HornyMatches

HornyMatches

A HornyMatches nevű online szex társkereső weboldal felnőtteknek tartalmaz részt vevő tagokat, akik alkalmi randevúkra és kapcsolatokra keresnek. Ezenkívül az embereknek nem okozott gondot kielégítő élmények keresése itt, ahogy a honlap címe is mutatja. Mindenki megtalálhatja a legjobb párját, és a lehető leggyorsabban együtt élvezheti a szexi időt. Ezenkívül számos szolgáltatása kizárólag prémium tagoknak szól, például üzenetküldés, személyes képek megtekintése és még sok más. Egyes funkciók azonban általában elérhetőek az ingyenes tagok számára.

Itt van a a HornyMatches teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Egyszerű kialakítás, de nagyon könnyen használható
 • Aktív közösség
 • Válaszos tagok
 • A súgóoldal elérhető problémák, problémák és még sok más kezelésére
 • A regisztráció ingyenes és könnyen érthető
 • Bármely területen sok tag van

CONS:

 • Néhány tag hamis fiókot jelentett.

# 3 - Flirt.com

flirt.com

A Flirt egy társkereső weboldal, amely 2009 óta figyelemre méltó hírnevet szerzett az alkalmi kapcsolatok és kifejezett kapcsolatok ellátásában. Az évek során sokan bíztak ebben az oldalon, és több millió tagot kerestek szerte a világon. Az oldal három napos próbaidőszakot kínál a tagsági előfizetésekhez, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy megtapasztalják, mit kínál a Flirt. Ha nem elégedett, akkor elégedettségi garanciaprogramot biztosít, amely teljes visszatérítést biztosít a tagoknak. Az Ön adatai és egyéb érzékeny adatai itt vannak biztonságban, mivel szigorúan végrehajtják a csalás elleni funkciókat és biztonsági eljárásokat. Az alkalmi szexuális találkozások és kötődések találkozása során szerzett összes tapasztalata védett.

Kattintson a a Flirt.com teljes áttekintése

Előnyei:

 • Több mint egymillió tag a világon
 • Számos tag aktívan keres egy online napot ma
 • Alacsony költség a próba tagsági díj
 • Sokszínű nemzetiség és szexualitás örvendetes
 • A zárolt üzenetek funkciói lehetővé teszik az automatikus törlést 24 órán belül
 • Az ellenőrzési folyamatot a gyanús tagok használják

CONS:

 • Üzenetek küldése és fogadása csak fizetett tagoknak szól

# 4 - Légy rossz

légy rossz

Légy rossz sok felhasználót vonzott világszerte. Úgy tűnik, mintha olyan lenne, mint bármely más mainstream társkereső oldal. De valójában leginkább azoknak szolgál, akik alkalmi összeköttetéseket, cybersex partnereket vagy mindkettőt keresnek. Ez sok embert megszólított, különösen azokat, akik diszkréten szeretnének viselkedni szexuális kalandjaikkal.

Mivel a regisztráció során a webhely nem túl szigorú, hozzáadtak egy funkciót a lehetséges hamis profilok ellensúlyozásához. Teljesen biztonságos módban vannak, ahol csak ellenőrzött fiókok küldhetnek üzenetet. A másik az alapmód, amelyben bekapcsolva automatikusan blokkolja a gyanús viselkedés miatt megjelölt fiókokat.

Előnyei:

 • Tömeges üzenetküldő rendszer
 • Sok tag
 • Alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS rendszeren

CONS:

 • Az élő értesítések bosszantóak lehetnek
 • A webhely jellemzőjeként feltüntetett linkek átirányítása

# 5 - BDSMDate

bdsmdate bejelentkezések

Természetesen a verés olyan finom érzés. Itt a BDSMDate-ben több ezer férfit és nőt találhat, akik szeretik a piszkos és perverz szexet. Élvezze az örömöt, amikor kacér üzeneteket küldhet leendő rabszolgájának, amikor élő streaming videókat néz. Szerencsére ezen a weboldalon névtelen maradhat, mivel a regisztráció nem tartalmaz tolakodó kérdéseket vagy bizalmas részleteket. Annak ellenére, hogy a weboldal felülete hasonlít a másik webhelyhez, nagyon nyitott és egyértelműen megjelenít néhány mobilbarát lehetőséget.

Itt van egy teljes a BDSMDate áttekintése.

Előnyei:

 • A weboldal amerikai és brit változattal rendelkezik
 • A regisztráció ingyenes
 • A helyi kinkekre és a BDSM-re koncentrál
 • Több nő tag a férfiakhoz képest

CONS:

 • Minden tag baszni akar
 • Ismétlődő automatikus fizetés

# 6 - 2Bassza 

2fasz navigáció

Ha elege van az egyszerű társkereső alkalmazásokból, amelyek nem adják meg a kívánt eredményt, akkor ez az oldal válaszolhat. A 2Fuck teljesen új a felnőtt társkereső világban, de már több millió felhasználót szerzett, viszonylag jelentős számban. Az oldal hasonló a többi közösségi média platformhoz, és számos lehetőséget kínál a más felhasználókkal való kommunikációra és kommunikációra.

Nézze meg a 2Fuck felülvizsgálatát.

Előnyei:

 • Sok felhasználó
 • A dizájn és a felület kellemes
 • A csatlakozás ingyenes

CONS:

 • Drága lehet
 • Alacsony az adatvédelem

# 7 - EasySex

Könnyű szex

Az emberek jelenleg a gyors szexet és a szexuális vágyak kielégítését keresik; ezért egyes webhelyek ilyen kényelmet nyújtanak az emberek életében. Ide tartozik az Easysex.com is, ahol a felnőttek a világ minden tájáról összegyűlnek, hogy megtalálják a tökéletes párját. Itt erősen bátorítják az alkalmi kötődéseket és a kötél nélküli kapcsolatokat, és a tagok nem ítélkeznek és nem diszkriminálnak másokat. Mindenki szívesen használja ezt az oldalt, függetlenül a szexuális vagy nemi irányultságától.

Az EasySex áttekintése itt.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes
 • A webhely felhasználói hozzáadhatnak fényképeket és videókat magukról, hogy bővítsék profiljukat
 • A nők szabadon használhatják a weboldalt és annak szolgáltatásait
 • Vannak elérhető szex játékok, amelyeket megvásárolhat
 • Számos kapcsolattípust és összekapcsolódási lehetőséget kínál

CONS:

 • A funkciók teljes eléréséhez fizetett előfizetés szükséges

# 8 - Passion

passioncom

Kéjes, játékos és szenvedélyes, ezek a képek és videók várják Önt a Passion látogatásakor. Nevéhez híven az oldal megadja az érzéki szexuális kalandot, amit keresett. Az oldal napról napra bővült, és megtartotta az aktív felhasználók magas százalékát.

A Passion.com teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Az oldalon könnyen lehet navigálni; nagyon felhasználóbarát
 • Sok aktív tag
 • Az aktív tagok többsége valóban szenvedélyes

CONS:

 • Nincs mobil alkalmazás
 • Korlátozott hozzáférés az ingyenes tagok számára

# 9 - Fling.com 

fling csatlakozni

A Fling egyike a leghíresebb helyszíneknek a társkeresés és a bekapcsolódás terén. Naponta több mint 3 millió látogató rekordja van. Amikor meglátogatja a webhelyet, kifejezett fotók és videók fogják fogadni. Lehetőséget kap arra, hogy találkozzon-e azzal a személlyel, aki felkeltette érdeklődését, vagy csak online csinálja. A Cybersex üdvözlendő beállítás Flingben is.

Előnyei:

 • 3 hónapos garancia
 • Naponta sokféle aktív felhasználó
 • Stimuláló felület

CONS:

 • Nincs megfelelő séma
 • A funkciók elsöprőek lehetnek
 • Nincs alkalmazás

# 10 - Swing LifeStyle 

swing életmód

Az SLS vagy közismert nevén a Swing LifeStyle egy egyesült államokbeli webhely, amely a swingerek számára a legjobb platformot kínálja a swinger életmód felfedezéséhez, bővítéséhez és megtapasztalásához. Népszerű címkéje, a „Start Your Sexual Revolution” bemutatja, hogy az oldal mögött álló emberek mennyire lelkesek a nem hagyományos kapcsolatok és a partnerek cseréje iránt.

További információ a Swinglifestyle.com webhelyről.

Előnyei:

 • Az egyik legrégebbi weboldal, amely a swinger életmóddal foglalkozik
 • A tagok minden nap nagyon aktívak az oldalon
 • Számos rendezvényt terveznek a nagyobb városokban
 • Országszerte rendelkezésre állnak a swinger klubok listája

CONS:

 • Csak a Premium tagsággal lehet üzenetet küldeni az embereknek

# 11 - ALT.com 

alt.com kezdőlap

Az ALT.com egy platform azon személyek számára, akik nem konvencionális típusú intim kapcsolatokban és intimitásban vesznek részt. Ez a webhely olyan lehetőségeket kínál, amelyeket ma biztosan nem fedezhet fel az internet legnépszerűbb platformján, a szokatlan fétisektől kezdve a nem mindennapi álmokig. Tapasztalja meg a rendhagyó szex erotikus örömét. Gondoskodó rabsági szex, BDSM, kalandos szex, romantikus szerelmesek, legmélyebb vágyak, swingerek, szex randevúk és még sok más biztosítása

Tele az ALT.com áttekintése.

Előnyei:

 • Az aktív tagok alkalmi találkozásokat keresnek
 • A felhasználói bázis nagy
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre a webhelyen

CONS:

 • Az interfész és a tervezés meglehetősen zavaros
 • Korlátozott funkciók az ingyenes fiókokhoz

# 12 - Xdating

XDating bejelentkezés

Az Xdating egy másik társkereső webhely, amely alkalmi szórakozást kínál hasonló gondolkodású emberekkel. Természetesen ez a weboldal mindenkit eljuttat az egyéjszakás vakációhoz, hogy azonnal megrendezzék a találkozókat. Nem is beszélve arról, hogy egy olyan illesztési rendszert használ, amely kompatibilis tagokat hoz magával és párosítja őket a kezdeti kapcsolatok létrehozásához.

Tehát, ha a javasolt mérkőzések összejönnek, akkor a weboldal kommunikációs szolgáltatásai segítenek a mélyebb kapcsolatok ásásában. Valójában a weboldalon található dátumokat nagyon könnyű elérni. Pár pillanat alatt már beszélget egy véletlenszerű emberrel, aki később párás beszélgetéssé válik.

Az XDating.com teljes áttekintése itt található.

Előnyei:

 • A fotók kategorizálása az egyezés pontosabbá és pontosabbá tétele érdekében
 • A funkciók szinte olyanok, mint a Tinder alkalmazás
 • A térképek könnyű hozzáférést biztosítanak az érdekes tagok felkutatásához
 • Élő cam szex elérhető
 • A prémium tagok különös figyelmet és elismerést élveznek a weboldalon

CONS:

 • Számítógéppel létrehozott profilok jelentették az egyik problémát
 • Korlátozott keresési kapacitás

Utószó

A SwingersDateClub egy rendkívül megbízható webhely, amelyet érdemes megnézni bármelyik percben. Itt is olvashat és vitázhat mindenről, ami a szexhez kapcsolódik. Tippek a női örömhöz, és hogy hogyan hozza fel a hintázási szokásait a legkedveltebb párjához, itt található az ujjai hegyén. Ezenkívül az SDC elismeri életünk azon törekvését, hogy örömteli, elégedett és elragadtatott legyen - szexuálisan, intellektuálisan és érzelmileg. És úgy gondolom, hogy az SDC azonosítja, meghatározza és megfelel ezeknek.

Ezenkívül a szolgáltatás szívesen lát minden színű és etnikumú személyt, és támogatja az LMBT csoportokat. A szolgáltatás elsődleges célja, hogy összehozza azokat az egyéneket, akik szexuális találkozásokat szeretnének cserélni, utazni és szexuális érdekeket folytatni. Ezenkívül az oldal jól megtervezett és tökéletes azok számára, akik szeretik ezt a rést, vagy azoknak, akik ezt tervezik. Nos akkor mire vársz még? Írja be még ma a SwingersDateClub.com webhelyet a böngészőjébe, és tapasztalja meg a lendület pozitív irányát.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére