Frissítve: 28. június 2022

Sudy

URL: https://www.sudy.app/

Mutasson 11 Sugar Dating webhely alternatívát a Sudy.app számára

sudy.app

Lehet, hogy gazdag férfi vagy nő keres szexi, fiatal partner társaságát ... vagy talán Ön az a fiatal és vonzó egyén, aki olyan kapcsolatban akar lenni, amely anyagi előnyöket jelent Önnek, más néven, ha kapcsolatban áll a cukros apukákkal vagy anyukák. Bármelyik is alkalmazható az Ön számára, akkor a legjobb megoldás az, ha elkezdi felfedezni cukor társkereső platformok, például a Sudy.app. Sok ilyen webhely kiválóan alkalmas arra, hogy áthidalja a cukor apukák / anyukák és a csecsemők közötti szakadékot. A Sudy az egyik olyan cukorral foglalkozó webhely, amely mindenki számára elérhető, aki ilyen kapcsolatot keres.

Mi az a Sudy és csak cukortárskereső?

A Sudy a cukor kapcsolatok egyik legismertebb oldala, amely asztali böngészőkön vagy mobiltelefonon keresztül érhető el. Mivel 2018 óta a cukor társkereső világában vannak, azóta több mint 3 millió felhasználó figyelmét felkeltették és számoltak. Lenyűgöző nemek arányával és jellemzőivel ez egy olyan platform, amely sok lehetőséget kínál azok számára, akik a cukorral kapcsolatos kapcsolatok és az életmód felé tartanak.

A Sudy.app regisztrációja és áttekintése

A Sudy-ra való regisztráció gyors és egyszerű. Az új felhasználóknak regisztrálniuk kell nevüket, éves jövedelmüket, foglalkozásukat és érvényes e-mail címüket, majd néhány kreatív sort be kell írniuk a „Rólam” szakaszba. A regisztrációs lépések végrehajtása után azonnal megkezdheti profilja használatát, mivel Sudy nem igényel igazolást. De vegye figyelembe, hogy módjuk van arra, hogy rámutassanak a profilod jogszerűségére azáltal, hogy ellenőrző jelvényt használnak, amelyet elhelyeznek a profilodon, hogy a többi tag megtudja, hogy igazi és igazolt személy vagy. Ami a tagokat és a helyszíneket illeti, a legtöbbjük Amerikából és Európa egyes részeiből érkezik, bár Sudy számos országban is elérhető. Csakúgy, mint sok más társkereső alkalmazás, a Sudy is lehetővé teszi a felhasználók / profilok keresését a profiljuk, offline / online állapotuk és helyük alapján. Sudy egy pontrendezési rendszert használ, ahol a kapott „Sugar” vagy „Glamour Ranks” száma alapján rangsorolják. Ez Sudy saját pénznemváltozata, amelyet készpénzzel fizetnek. A többi taggal való kapcsolatfelvételhez és a velük való kapcsolattartáshoz ki kell használni a fizetett tagságot. Mindennek végén a környezet megkönnyíti és kényelmessé teszi mind a cukros apukák, mind a cukor babák interakcióját.

Érvek és ellenérvek

Előnyei:

 • A mobilalkalmazásban könnyen lehet navigálni
 • Könnyű regisztráció
 • Ellenőrző jelvények a profil integritásának biztosítása érdekében
 • Nagy felhasználói bázis
 • Nagy női-férfi arány

CONS:

 • Az üzenetküldéshez fizetett tagságra van szükség
 • A Sugar Daddies előfizetése drága
 • A profil megtekintése néha lassúvá válik

Ha még nem ismeri a cukorkutatásokat vagy az ilyen kapcsolatokat, a meglévő elérhető platformok zavarttá tehetnek. Ne aggódjon, mert ez a cikk segít mérlegelni a lehetőségeket és a kezdetektől fogva választani. Alapos áttekintést fogunk kapni minden weboldalon, mivel ezeket tesztelték és jól teljesítették a cukros apukák és csecsemők esetében. Ez a 11 cukor társkereső oldal mindenképpen megéri az idejét és figyelmét - mindegyiknek ugyanaz a célja, hogy hasonló gondolkodású embereket gyűjtsön össze, de természetesen egyedi tulajdonságaikkal.


11 Sudy.app webhelyhez hasonló társkereső oldal:

# 1: AdultFriendFinder

felnőttbarát kereső fő

Az 1996-ban alapított AdultFriendFinder szinte minden felnőtt számára az alaplap lett, ha ki akarják próbálni az online társkeresőt. Mivel az egyik legkorábbi online társkereső oldal létezik, az AFF büszke volt arra, hogy összehozza az embereket, különösen azokat, akik jelenleg partnereket keresnek, akikkel szexuális tevékenységeket osztanak meg. Ha olyan alkalmi kapcsolatokat keres, mint összekapcsolódás, kíséret vagy akár cukor kapcsolatok, ahol részesülhet a cukros apukáiból vagy anyukáiból a társaságért és a szexért cserébe, akkor az AFF vár rád. Több mint 40 millió tagja van, és számít, így nem lesz nehéz dolga olyan embereket keresni, akik ugyanazt akarják, mint te. Az AFF megkönnyítette az online randevút kommunikációs eszközeikkel és interaktív szolgáltatásaival, különféle díjakat kapva kiváló szolgáltatásaikért. Hatékony illesztési rendszerrel rendelkezik, amely segít megismerni hasonló gondolkodású embereket, hogy teljesítsék szexuális vágyaikat és fantáziáikat. Szexuális preferenciáitól és orientációjától függetlenül mindig szívesen látunk ezen az oldalon, és biztosan élvezni fogják annak minden egyes részét. A feliratkozási folyamatuk kissé hosszabb, de biztos lehet benne, hogy az AFF minden szükséges lépésre szükség van ahhoz, hogy az AFF megismerhesse Önt, és hogy összefoglalja érdeklődését és preferenciáit a tömörebb mérkőzésekhez. Az AFF-et sokan ismerik biztonságos, megbízható és hatékony megközelítéssel az online társkeresés és a bekapcsolódás felé. Nyitva van a különféle fülkék számára, így bármit is keres, azokat biztosan megtalálja AdultFriendFinder.

Előnyei:

 • Hatalmas profilalap
 • Remek keresési algoritmusok
 • Interaktív eszközök
 • Sok más szórakozási lehetőség
 • Többfunkciós ingyenes verzió.

CONS:

 • Csíkolja le a romantikát
 • Nem teljesen ingyenes

# 2: Seeking.com

keresi a megállapodást

Ha férfi vagy nő keres pénzügyi előnyöket, akkor a SeekingArrangement.com a megfelelő párkereső oldal, amelyet kizárólag gazdag embereknek terveztek. Az oldalnak világszerte több mint 10 millió tagja van, és jelenleg a cukorral kapcsolatos kapcsolatok legnagyobb társkereső oldala. A Seeking.com tökéletesen működik azoknál a férfiaknál és nőknél, akik magabiztosan keresik a pénz és az anyag alapú kapcsolatot - az anyagi támogatásra vágyó cukorbabák, valamint a nemükért és társakért cserébe gondozó cukros apukák. Érdekes jellege ellenére a Seeking.com ugyanúgy működik, mint bármely más online társkereső oldal. Feltölthet képeket, önéletrajzokat vagy bemutatókat írhat magáról, vagy kereshet olyan felhasználótársakat, akik ugyanazokat a cukorviszonyokat keresik. Tekintettel a cukros apukák jellegére, a legtöbb férfi felhasználó szigorú jövedelem- és biztonsági ellenőrzésen esik át, mivel a cukor papa pénzügyi helyzete nagyon fontos. A háttérellenőrzéseket szintén alaposan elvégzik. Bár ez soknak tűnhet, ezek mind a cukor babák, mind az apukák / anyukák számára előnyösek. Összességében a webhely funkcionalitása kellemes. A felület egyszerű és elegáns, minden gyors, és nincsenek irritáló előugró ablakok.

Ellenőrizze a áttekintés és alternatív webhelyek a SeekingArrangement számára.

Előnyei:

 • Egyszerű, de hatékony felület
 • Könnyű regisztráció
 • Jó a nők és a férfiak aránya

CONS:

 • A legtöbb előnyös funkció csak a fizetős felhasználóknak szól

# 3: Dating.com

társkereső.com

A Dating.com azt állítja, hogy fő célja az, hogy különféle helyekről hozzon magával szingliket a komoly kapcsolatok kialakításához. A webhelyhez való csatlakozás nagyon egyszerű és problémamentes. A webhely meglátogatása után meglátja annak honlapját, ahol elkezdheti regisztrálni a fiókot. Megteheti a manuális regisztrációt, vagy használhatja Google-fiókját, amelyik a legjobban megfelel. Különböző kommunikációs eszközöket és egyedi szolgáltatásokat kínál a Dating.com, amely lehetővé teszi tagjai számára, hogy használják a weboldalt és csatlakozzanak. Honlapjukon a tagok profiljának galériája jelenik meg, és a regisztráció során az Ön által kiválasztott preferenciák alapján rendeződik el. Használhatja a keresés gombot is. Kommunikációhoz alapvető csevegéseket, videohívásokat és üzenetküldést kínálnak, hogy Ön rájöhessen azokra, akik felkeltették a figyelmét. Van egy „Nézzünk össze” opciót is, amely lehetővé teszi a tagoknak, hogy egyidejűleg küldjenek bevezető üzeneteket a választott tagoknak, és meghívhatják őket a társalgóba, vagy meghívhatják őket csevegésre vagy videohívásra. Egy dolog különbözteti meg a Dating.com-ot a jelenleg elérhető rengeteg társkereső oldaltól, hogy kiadják ezt a friss, hétköznapi és élénk érzést. A regisztráció során nem kell kitölteni kérdőívszerű elemeket. Csak néhány kattintás ide-oda, és máris mehet. Akár új barátokat, kapcsolatokat keres, vagy csak valakit, akivel szexi időt tölthet, mindet megtalálhatja ezen a webhelyen.

Itt van a miénk Dating.com áttekintés.

Előnyei:

 • Változatos tagságok
 • A lakosság többnyire férfiakból áll
 • Könnyű regisztráció
 • Ingyenes fiók létrehozása

CONS:

 • Néhány hamis profil

# 4: Ashley Madison

ashleymadison

A több mint 18 évvel ezelőtt alapított Ashley Madison tökéletes nyitott gondolkodású emberek számára, akik új, friss és izgalmas kapcsolatban akarnak lenni olyan partnerekkel, akiket nem érdekel a családi állapot és egyéb tényezők. A legtöbb olyan társkereső oldallal ellentétben, amelyek egyedülálló személyeket céloznak meg új kapcsolat kialakításában idegenekkel, az AshleyMadison.com olyan emberek számára készült, akik már elkötelezettek, legyen szó barát-barátnő kapcsolatokról, vagy akár már házasokról. Ashley Madison lehetőséget kínál minden olyan ember számára, aki különféle okokból szeretne találkozni más emberekkel. Azok a gazdag srácok lehetnek vonzó fiatal nők vagy fiatal nők, akik idősebb férfiak vagy nők gondozása és támogatása alatt akarnak lenni. Alapvetően közösségi hálózatokon alapuló szolgáltatás felnőtteknek, akik összekapcsolódást keresnek. A szolgáltatás azokat az embereket célozza, akik házasok vagy olyan kapcsolatban vannak, akik meg akarják találni az ügyet. Az oldal lakossága inkább 35 év körüli és idősebb sikeres férfiakból áll, míg a fiatal hölgyek 20 évesek és annál idősebbek, ezért Ashley Madison nagyon releváns és hasznos, ha el akarja kezdeni cukorral kapcsolatos kapcsolatait és életmódját.

Nyugodtan nézze meg a teljes Ashleymadison áttekintés itt.

Előnyei:

 • Könnyű regisztráció
 • Problémamentes regisztráció
 • A nők számára az üzenetek küldése ingyenes
 • Van mobilalkalmazása mind az iOs, mind az Android számára

CONS:

 • A helyszínen időről időre leselkednek poszterek

# 5: EmilyDates

emilidátok

Az ausztráliai társkereső weboldal, ahol az egyedülállók világosan megértik, hogy mit várnak a lehetséges mérkőzéseiktől, az EmilyDates híres, megbízható és napról napra folyamatosan fejlődik. Elég nagy adatbázisa van, amely még mindig növekszik, remek koncepciója van, amely támogatja a cukor társkeresését, és jól működik mind a cukorapukának, mind a csecsemőknek. Minden tag igényeit egyértelműen megfogalmazta a profiljában, így mindenki tudja, mire számíthat, és tudja, hogy jól áll-e egy másik tagjával. Az EmilyDates szolgáltatásra való regisztráció gyors, ingyenes és egyszerű. Csak néhány perc a profil létrehozása során azonnal kapcsolatba léphet másokkal, akik ugyanazt keresik, mint te. Az EmilyDates szigorú ellenőrzési és biztonsági intézkedéseket is végrehajt annak biztosítására, hogy mindenki a védelme alatt álljon a történtek ellenére. Valószínűleg a legjobb dolog ezen a webhelyen a kiváló átverés elleni védelem, amely nem a leginkább a társkereső oldalakra összpontosít. A weboldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon kommunikálhassanak különféle módszerekkel: csevegések, e-mailek, valamint azonnali üzenetek segítségével. Ha személyesen szeretné látni cukros apukáját vagy babáját, akkor a weboldal még a találkozó vagy dátum beállításában és megszervezésében is segítséget nyújthat.

Előnyei:

 • Megfizethető díjak
 • Kiváló minőségű szolgáltatás
 • Intelligens funkciók és szolgáltatások
 • Rengeteg kommunikációs eszköz áll rendelkezésre

CONS:

 • Néhány hamis profil
 • Más lányoknak időre van szükségük a válaszadásra

# 6: SugarDaddyMeet

sugardaddymeet

A SugarDaddyMeet egy niche társkereső webhely, amely gyönyörű fiatal nőknek és jómódú érett férfiaknak kínálja szolgáltatásait. Ez a cukor társkereső csak a 20 leggazdagabb országban működik. A 2007-es indulás óta több mint 2 millió felhasználót gyűjtött össze és számol. A webhelyhez való csatlakozásra nincsenek külön követelmények, bár a szükséges dokumentumok feltöltésével ellenőriznie kell profilját és fényképeit. Az ellenőrzés után kap egy külön ellenőrző jelvényt, amely megmutatja, hogy megtette ezt a lépést, és hogy Ön valós személy, és nem csak valamilyen hamis profil. Tekintettel a webhely jellegére, teljesen természetes, hogy a SugarDaddyMeet profiljának felépítése egy kis időt és figyelmet igényel. Nem kell aggódni, mert a SugarDaddyMeet az aktívan moderált a felhasználók biztonságának biztosítása és a csalók távol tartása. Bár számos szolgáltatás elérhető az ingyenes felhasználók számára, a Premium verziónak több előnye van, például üzenetek küldése, azonnali csevegés funkciói, kezdeti ajándékok felajánlása a potenciális mérkőzésekhez és a speciális keresési szűrők használata. Ennek mindenki számára meg kell felelnie a cukorral való randevúknak, és a világon kívüli szórakozásnak, nyilvánvaló és elfogadott előnyökkel, különösen pénzügyi és szexuális igényekkel. A kémia és a szórakoztató idők kihasználása a lényeg. Hatalom, pénz, fiatalság és szépség? Ha megkaptad őket, pompázz velük a SugarDaddyMeet oldalon, és ez csak néhány kattintással megváltoztathatja az életedet.

Előnyei:

 • Sok elérhető funkció elérhető az ingyenes felhasználók számára
 • Találkozzunk olyan funkciókkal, amelyek úgy működnek, mint valami rulettgép
 • Csevegőszobák állnak rendelkezésre
 • Könnyen kezelhető felület
 • Felhasználóbarát navigáció
 • Szilárd ellenőrzési rendszer

CONS:

 • Néhány kérdés az iOs mobilalkalmazásban
 • Nincs videocsevegési lehetőség
 • Az ingyenes felhasználóknak korlátozott számú keresése van

# 7: Mi az Ön ára

mi az ára


Ha azt szeretné, hogy megtalálja a legjobb cukor babákat és apukákat az interneten, ez egy kötelező látogatási oldal. Annak ellenére, hogy a 2010-es elkészítése után egy meglehetősen új platformról van szó, a Mi az ön ára, népszerűségnek örvend. Az oldal nagyszámú tagsággal rendelkezik az Egyesült Államokból, mintegy egymillió felhasználóval, és online társkereső aukcióként folyamatosan növekszik. A webhely nagyon felhasználóbarát, kevesebb lehetőséggel zavarja meg a felhasználókat. Az ingyenes felhasználóknak nincs sok funkcionalitásuk, és ami a fizetős felhasználókat illeti, eljutnak a munkához - ajánlatot tesznek és azonnal kapcsolatba lépnek. Bár ezen a webhelyen csak minimális funkciók vannak, ragyogó kivitelűek, amelyek remekül mutatnak és meglehetősen egyszerű, de hasznos lehetőségekkel rendelkeznek. A webhelyhez 24/7 ügyfélszolgálat is tartozik, és a felmerülő kérdések megválaszolásának számos más formája is rendelkezésre áll. A regisztráció gyorsan elvégezhető, mivel fiókjának létrehozásához csak néhány részletre van szükség. Ha elkészült, azonnal elkezdheti böngészni a webhelyet, és javíthatja profilját, hogy vonzóbbá tegye a többi felhasználó számára, garantálva a több mérkőzést és dátumot.

További információ WhatsYourPrice és alternatív webhelyei.

Előnyei:

 • Ajánlatok tétele dátumokra
 • Nincs előfizetési díj
 • Sok vonzó kislemez
 • 24 / 7 ügyfélszolgálat

CONS:

 • Nagyon új koncepció
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Drága árak

# 8: Titkos előnyök

titkos előnyök

A Titkos előnyök az egyik legjobb webhely azok számára, akik szeretnék felfedezni a cukros apukák randevúinak izgalmas világát. 2015 óta sok millió cukorpapucs és csecsemő használja a Titkos előnyöket a kaland és a társasági élet megtalálásához, olyan egyedi megoldásokat hozva létre, amelyek kölcsönösen teljesítik mindkét fél számára, különös tekintettel a pénzügyi és szexuális vonatkozásokra. Ennek az oldalnak a lényege magában a weboldaluk nevében rejlik - az itt regisztráló tagok olyan kapcsolatban állnak, vagy olyan kapcsolatokba akarnak lépni, ahol rengeteg előnyhöz jutnak. A cukros apukák számára könnyen találhatnak gyönyörű és szexi társakat, akiket pénzzel és anyagi dolgokkal ronthatnak el, cserébe valamiféle kapcsolatért és sok szexért. A cukorbabák szintén számíthatnak támogatásra ezektől a cukros apukáktól, és teljesíthetik igényeiket és vágyaikat. Ami a biztonságot illeti, a weboldal adminisztrációja törődik a tagokkal. A felhasználók ellenőrizhetik fényképeiket, és külön ellenőrző jelölést kaphatnak a profiljukon. A helyszíni regisztráció egyszerű és problémamentes. Körülbelül öt percig tart, és az első regisztráció ingyenes. Fontos megadni a nemét, életkorát, jelszavát, e-mail címét és tartózkodási helyét, mielőtt továbbléphet a következő lépésre. A SecretBenefits kommunikációs eszközei meglehetősen korlátozódnak az üzenetküldésre és a fotók megosztására a kedvelt felhasználókkal. Azonban nem írhat üzenetet mindenkinek, akit kíván; ehhez igénybe kell vennie fizetett szolgáltatásaikat.

Előnyei:

 • Szexi cukor babák a profillistájukon
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • Ellenőrzött profilok
 • Nőknek ingyenes, apukáknak fizetnek

CONS:

 • Néhány bot a helyszínen
 • Az e-mail előfizetés trükkös lemondása
 • Még nincs mobilalkalmazás

# 9: VictoriaMilan

victoria milan tagok

A Victoria Milan diszkrét webhely a házasok számára, azok számára, akik izgalomra vágynak, és felpezsdítik életüket, és azoknak, akik nem akarnak elakadni egy szexuális házasságban. Habár főleg ügyekkel foglalkozik, a cukorkapcsolatokra törekvő felhasználóknak is otthont ad. Ha meg akar ismerkedni cukros apukákkal vagy csecsemőkkel, és értelmes és előnyös kapcsolatokat kezdene velük, akkor Victoria Milan a legjobb hely az Ön számára. Egyes felhasználók itt is keresik az ártatlan online flörtöt, hogy felpezsdítsék mindennapjaikat, míg mások valóságos szenvedélyes kapcsolatot akarnak hasonló gondolkodású emberekkel. Ez a felnőtt társkereső webhely csevegést, e-mailt, speciális kereséseket és még sok mást kínál. Találhat valakit a közelében, vagy vonzó felhasználást kereshet a világ minden tájáról. Victoria Milan esetében nem kell aggódnia attól, hogy alkalmi randevúcsapdáinál elkapják, mivel azt ígéri, hogy minden adata titokban és biztonságban marad. Ami a weboldal biztonságát és az adatvédelmet illeti, senki sem múlja felül Victoria Milan azon erőfeszítéseit, hogy továbbra is csúcson maradjon és boldoggá és biztonságossá tegye a felhasználókat. Ami a regisztrációt illeti, könnyedén elvégezheti azt néhány perc alatt, majd megkezdheti az utat az ügyekbe vagy a cukorral való kapcsolatokba való belépéshez. Az oldal olyan egyedi funkciókkal is rendelkezik, mint például a „pánik gomb”, ahol megnyomhatja, és az egész felület átkerül egy kevésbé gyanús és SFW platformra. Az AnonymousBlur is elérhető, amely tovább titkolja személyazonosságát, ami nagyszerű, de ha több mérkőzést szeretne, akkor elengedhetetlen, hogy barátságos és hívogató fotókészlete legyen a profiljában.

Itt van Victoria Milan kiterjesztett áttekintése.

Előnyei:

 • Gyors regisztráció
 • Megfizethető áron
 • Nagy biztonság és névtelenség
 • Hasonló gondolkodású mérkőzések az Ön preferenciái alapján

CONS:

 • Az automatikus előfizetés alapértelmezés szerint be van kapcsolva
 • Csak fizetős tagok beszélgethetnek

# 10: Cukrosbácsi

sugardaddy.com


Ennek a cukortárskereső webhelynek a neve mindent elmond - nagyon világos üzenetet küld arról, hogy miről is van szó. Ne hibázzon, SugarDaddy.com az egyik legismertebb és legemlékezetesebb domainje az összes ismert cukor társkereső platform közül. A regisztrációs folyamat szép és gyors volt, meg kellett válaszolni a minimális minimális cukortartalmi kérdéseket, és könnyedén folytathatja profiljának kitöltését, miután elvégezte az ellenőrzési lépéseket. Feltölthet egy fényképet is, vagy megtagadhatja a feltöltését. Ennek ellenére a Sugar Daddy.com hangsúlyozza, hogy a nagyszerű fotókkal rendelkező profilok sokkal több figyelmet és választ kapnak más felhasználóktól. A nem fizető tagok számára már most is sokat tehetnek, és fizetés nélkül is élvezhetik a funkciókat. De természetesen, csakúgy, mint minden más társkereső webhely, a prémium tagok is a legjobb funkcióval, kommunikációs eszközökkel és mérkőzésekkel rendelkeznek. De a cukor más társkereső oldalaival ellentétben ez megköveteli, hogy a cukor babák fizessenek a tagságért. Azt már megszokhattuk, hogy csak a cukros apukákat látják el pénzzel, de itt még azoknak a cukorbetegeknek is, akiknek a legtöbb pénzre van szükségük, és bármilyen támogatásra van szükségük. Ennek ellenére még mindig sok olyan felhasználó van, aki hajlandó költeni és élvezni a helyszínen. A megfelelő algoritmusokkal és rendszerekkel az egyeztetés egyszerű, így jól érezheti magát a SugarDaddy.com oldalon.

Előnyei:

 • Elfogadható árak
 • Korlátlan számú fénykép tölthető fel
 • A nem fizető felhasználók válaszolhatnak a fizetett tagok üzeneteire
 • Mobilra optimalizált

CONS:

 • Korlátozott fizetési módok
 • A nem fizető tagok nem küldhetnek üzeneteket
 • Nincs mobilalkalmazás

# 11: RichMeetBeautiful

gazdag. gyönyörű

A 2017-ben alapított Rich Meet Beautiful az egyik leggyorsabban növekvő cukortárskereső oldal, pozitív véleményekkel és nagy felhasználói bázissal gazdag és elit egyedülállók számára, akik tökéletes párjukat keresik. Ennek az oldalnak az a célja, hogy összekapcsolja a világ gazdag cukros apukáit és gyönyörű cukor baba partnereiket. A Rich Meet Beautiful a különböző hátterű és nettó vagyonú férfiak és nők számára vetül előre, akik mind ugyanazt akarják - szeretetet és társaságot, kölcsönös tisztelettel, értelemmel, szeretettel és szenvedéllyel való kapcsolatot. A Rich Meet Beautiful regisztrációs folyamata rendkívül egyszerű és gördülékeny. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti felhasználónevét, e-mail címét, nemét, jelszavát és születésnapját, és mindez ingyenes. Nincs időbeli korlátozás - örökre használhatja ezt az ingyenes tagságot. Ahhoz azonban, hogy teljes mértékben hozzáférhessen a szolgáltatásaihoz, szüksége lesz a Premium tagságra. A Premium tagságra azért van szükség, hogy üzeneteket küldhessen más tagoknak, ezért jobb lenne, ha elkezdené megkeresni a lehetséges dátumokat vagy mérkőzéseket, majd fizetett tagságot kapna, ha már konkrét felhasználókra irányítja a kapcsolatot.

Előnyei:

 • Nagy felhasználói bázis többnyire Európában
 • Speciális keresés és szűrők
 • Nagyvonalú ingyenes tagság
 • Modern minták
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • Az Egyesült Államokban még nem elérhető
 • Nincs mobilalkalmazás

Ítélet

A Sugar Daddy webhelyek és alkalmazások Sudy kifejezetten a gazdagok és a vonzó emberek számára készültek, hogy találkozzanak és kialakítsák azokat az ideális kapcsolatokat, amelyekre vágynak, legyen az hosszú távú komoly vagy alkalmi, húr nélküli. A kapcsolat kölcsönösen előnyös, mert mind a cukorapuka, mind a cukorbaba előreláthatóan mit akar és mit hozhat le az asztalra, általában ezek inkább a pénzügyi és szexuális szempontokra összpontosulnak, mivel ez a kettő mindig összeáll, amikor beszélgetünk a cukor kapcsolatokról.

Habár elég sok cukor társkereső weboldallal foglalkoztam. De személyes TOP 3 határozottan a következő lenne:
# 1 - Seeking.com
# 2 - AshleyMadison.com
# 3 - SecretBenefits.com

Ezt tudomásul kell venni nem minden cukros apuka régi milliomos szeretőket vagy ügyeket keres. Középkorú férfiak is lehetnek, akik anyagilag stabilak, de nem túl gazdagok. Sikertörténetek is elterjedtek, amelyekben a cukros apukák és a cukorbabák végül eljegyzik vagy összeházasodnak, így nem lehetetlen, hogy boldog véget érjünk és valóban a legjobb életet éljük meg ezeknek a cukor randevú webhelyeknek a segítségével. Annak ellenére, hogy ma nagyon sok ilyen webhely létezik, valaki, aki be akar merészkedni ebbe a világba, vagy akinek szüksége van rá, hogy jobban működjön, szeretné tudni a legjobbakat odakint, így csak megnézheti ezt a cikket, és próbálja ki a felsorolt ​​webhelyeket, és ki tudja, a sarkon találhatja a legjobb cukor viszonyt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére