Frissítve: 28. június 2022

Megállapodás felülvizsgálatának keresése

URL: https://www.seeking.com

Mutasson 12 Sugar társkereső alternatívát a Seeking.com számára

keresi a megállapodást

(Frissítve 2021. január) - Ha másfajta szórakozást keres a társkereső világban, akkor a cukortárskereső tökéletes lehet az Ön számára, és a Seeking.com sokat segíthet Önnek! A cukorkutatás néhány embernek kissé ellentmondásos lehet, mivel alapvetően pénzügyi alapú kapcsolatról van szó, de ennek ellenére abból fakadt, hogy a közös barátja miatt csak cukor dátumokat tartanak ott, ahol most vannak - az online platformokon, mint minden más virágzik más típusú dátumok, amelyek azt jelentik, hogy az ilyen típusú randevúknak széles piaca van. Lehet, hogy életciklusos párját is megtalálja a cukor társkereső világában.

Miről szól a megállapodás?

Tehát, ha Ön az a típus, aki randevúzni kezd, amely általában az ember pénzügyi szükségletein vagy képességein alapul, sok olyan törvényes webhely található, amelyeket ajánlani tudok Önnek a cukortárskereső kaland megkezdéséhez. A mai napig száz és száz cukortárskereső webhelyet hoztak létre, de közülük csak néhánynak kell boldogulnia az online intenzív versennyel, nemcsak a cukortárskereső oldalak, hanem általában az összes társkereső oldal számára is.

Az egyik legjobb cukortárskereső oldal a Seeking.com (más néven Elrendezés keresése). A webhely nem hagy rejtve semmilyen információt. Előzetes, hogy miről is szól a webhely - se felhajtás, se csalétek, semmi előírás. Rögtön megmutatja, hogy mindannyian a cukor randevúiról szólnak, és azokról, akik érdeklődnek cukros apukák / anyukák vagy cukor babák keresése iránt. Átláthatóságuk volt az egyik erős pontjuk. A profiljába beírhatja, hogy pontosan mennyit hajlandó költeni, vagy ha cukorbaba vagy, akkor tegye a szükséges összeget és hova kerül a pénz - legyen az a tanulmányi tandíjért vagy csak a tervezői bárért szemezgettem. Profilodban pontosan minden megtalálható, amire vágysz, vagy amit felajánlhatsz, akár azt is jelezheted, hogy a szex szerepel-e az asztalon vagy sem.

Ez az oldal már hosszú ideje a cukor társkereső iparban van, így valóban elmondhatja, hogy szakértők a felhasználók igényeinek kielégítésében. Akár letöltheti az alkalmazásukat, ha mobilra szeretné. A webhelyre való regisztráció ingyenes, de választhatja a Premium vagy a Diamond tagságot is, amely a többféle juttatás kapuja. Ha fizetett tagsággal rendelkezik, akkor már fogadhat üzeneteket, profilja kiemelve jelenik meg, és prioritást élvez a keresések során, sőt javíthatja magánéletét, például az opcionális profilképet, ha inkognitóba akar lépni, és ez csak hogy megemlítsek néhányat azok közül a sokféle juttatás közül, amelyeket a webhely tartogat Önnek.

Seeking.com felület és weboldal érzés

A webhely felületét szándékosan egyszerűvé és könnyen navigálhatóvá teszik, hogy a potenciális cukros apukák könnyen böngészhessenek benne. Ha attól tart, hogy átverik, Keresek megállapodást ellenőrizte a felhasználók számláit. Moderátoraik valóban a hamis számlák kiszűrésén dolgoznak, hogy megszabaduljanak a csalóktól és még a prostitúció megelőzése érdekében is.

kereső tag tag

Számodra úgy tűnhet, hogy az oldal csak azokra korlátozódik, akik heteroszexuális preferenciákat képviselnek, de amit nem tudsz, az az, hogy ha csak böngészel, még többet, akkor rájössz, hogy a webhely azoknak is szól, akiknek homoszexuális preferenciáik vannak.

Valóban nem lesz semmi problémája a Seeking.com használatával, mivel bármikor meglátogathatja a webhely blogját, amely arról szól, hogyan lehet erős profilt kialakítani, vagy hogyan lehet biztonságos és élvezetes fenntartani a webhelyen való tartózkodását. Az oldal minden bizonnyal a cukros apukák paradicsoma, mivel ezen a webhelyen sok cukorbaba van. Nemcsak összeköttetéseket vagy alkalmi dátumokat találhat, hanem olyan tagokat is, akik hosszú távú kapcsolatok iránt érdeklődnek.

A megállapodás fő előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Széles körű férfi és nőstény
 • Átláthatóság
 • Erős adatvédelem és biztonság
 • Egyszerű interfész

CONS:

 • A profilellenőrzési eljárás unalmas lehet
 • Az alkalmazás verziója csak a Google Playen érhető el

12 Sugar Daddy / társkereső oldal, mint a Seeking.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Ha fő célja az alkalmi összeköttetések keresése, akkor ez a webhely soha nem hagy cserben. Előfordulhat azonban, hogy szerencsés lesz, és komoly kapcsolatra is talál valakit. A webhely sokféle randevú-megállapodást kínál. Megadhatja, hogy pontosan mit keres a keresések szűkítése érdekében, de mindig lehetősége van felfedezni.

A webhelyen történő navigálás olyan, mint egy séta a parkban, mivel a webhely minden társkereső oldal alapvető tulajdonságait megadja Önnek. Több, mint hogy megfelelő dátumot vagy összekapcsolást találjon, ezen a webhelyen barátokat is találhat. A tagok annyira aktívak, hogy csatlakozhat csoportokhoz, és valós időben kommunikálhat az emberekkel. Ingyenes szolgáltatásainak többsége azonban nem jár magán interakcióval. Ha úgy érzi, hogy fel kell emelnie a beszélgetését, és priváttá kell válnia, frissítenie kell a fiókját.

Valószínűleg ez az egyik legjobb hely, amelyet felkereshetünk, mivel léteznek protokollok a társadalmi távolságtartásról. Minden szexuális pozitív hangulata miatt annyi feszültség érezhető élő közvetítésben az oldalon, mintha az lenne az igazi. Az AdultFriendFinder egyben menedékhely azok számára, akik cukorbabákat keresnek. A fiatalok alkotják az oldal aktív felhasználóinak nagy részét.

További részletekért Az Adultfriendfinder áttekintése, kattintson ide.

Előnyei:

 • Nyitott minden szexuális kifejezésre
 • Hatalmas tagsági bázis
 • Nagyon aktív felhasználók
 • Yu-nak soha nem fogynak el a tennivalói

CONS:

 • Több hím, mint nőstény

# 2 - Ashley Madison

ashleymadison kb

Ez a webhely jó hírnévvel rendelkezik az „affair site” néven. Nos, csak hű maradt a szlogenjükhöz, amely szó szerint azt mondja: „Az élet rövid. Viszonya van." Még ha Ashley Madison ragaszkodik is „affér” márkanevükhöz, az évek során az is fejlődött, hogy ügyfeleik egyéb igényeit kielégítse. Már nem főleg azoknak szólnak, akik házasok, és csak gyors összekapcsolódásra vagy egy éjszakai kapcsolatra vágynak, kibővítik elérhetőségüket azok számára, akik nyitott kapcsolatban vannak, vagy azok között, akik csak különböző társkereső megoldásokat fedeznek fel. . A nők számára az oldal teljesen ingyenes az Ön számára. Ugyanakkor a férfiak számára, bár vannak ingyenes funkciók az oldalon, a legtöbb érdekes funkcióért fizetni kell.

Még több kiterjedt Ashley Madison áttekintés itt olvasható.

Előnyei:

 • A fényképeket diszkréten lehet feltölteni
 • Ingyenes Regisztráció
 • Barátságos és egyszerű weboldal felület

CONS:

 • Az alkalmazásuk nem túl hasznos
 • A felhasználókat nem nagyon szűrik

# 3 - Dating.com

dating.com regisztráció

Ez az oldal a világ minden tájáról dicséretet kapott. Az oldal barátságos kezelőfelülete és a rajta keresztül kezdődő sok sikertörténet miatt slágerré vált.

Rendelkezik olyan alkalmazással, amelyet ugyanolyan hatékonyan használhat, mint a webhely, bár észreveheti, hogy a webhely nem minden funkciója szerepel már az alkalmazásban. A regisztráció egyszerű, megteheti Google-fiókját, és más webhelyektől eltérően, amelyek unalmas profilalkotási folyamatot folytatnak, kihagyhatja azokat a helyeket, amelyeket kitöltésre kérnek. Ha azonban érdekesnek akarsz tűnni, akkor töltsd ki ezeket, mivel az személyes hírcsatornánkban jelenik meg.

Számos módja van az interakciónak, választhatja a privát üzenetküldést és a csevegést. Arra is lehetősége van, hogy egyszerre sok emberrel lépjen kapcsolatba, vagy ha akarja, videocseveghet az illetővel. Nem kerülheti el az idegesítő embereket az ilyen típusú platformokon, így a Dating.com lehetőséget ad arra is, hogy blokkolja a bosszantó felhasználót.

További információk érdekli - itt a Dating.com áttekintése.

Előnyei:

 • Nagyon jó felhasználói felület
 • Tényleg megkapja, amit fizetett
 • 2018-as Customer Choice-díjas

CONS:

 • Az alkalmazás csak Android felhasználók számára érhető el

# 4 - Légy rossz

elkötelezett igazi lányok

Ez olyan, mint az all-in-one típusú társkereső oldal. Szinte minden fülke megtalálható benne, amelyet más társkereső oldalak nyújthatnak Önnek. A webhely különböző szinteken és módon kínálja a többi felhasználóval való interakciót. Lehetősége van arra, hogy átvilágítsa azokat az embereket, akikkel kölcsönhatásba léphet, függetlenül attól, hogy csak igazoltak-e, vagy azokat is, akik nem - ami alapvetően mindenki.

Ha érdekli a nő, akkor ezt a weboldalt ajánljuk Önnek, mivel ezen az oldalon a legtöbb aktív felhasználó nő. Ez valahogy elvárható, mivel vannak olyan funkciók, amelyek a nők számára ingyenesek, de a férfiak számára díjat fizetnek.

A BeNaughty szintén elindította mobilalkalmazását, ha azt jobban szereti a készülékein, amely teljesen működőképes. A webhely nagyon egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, és a gombok is könnyen megtalálhatók, ami minden korosztály számára barátságos.

Teljes a Benaughty.com áttekintése itt látható.

Előnyei:

 • Az alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS rendszeren
 • Sok ingyenes funkció
 • Olcsóbb díjak összehasonlítva más webhelyekkel

CONS:

 • Bosszantó élő értesítés
 • A helyszíni hirdetések zavaróak lehetnek

# 5 - SugarDaddie

sugardaddie-1

Ne csüggedjen az oldal elavult homlokzata, mivel a SugarDaddie több mint egy évtizede a réstárskereső iparban tevékenykedik, és magabiztosan büszkélkedhet számos sikeres meccstörténetével. Még csak ingyenes tagsággal is ellenőrizheti és böngészheti a tagok profilját. A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe. Csak arra van szükség, hogy kitöltse profilja fontos részleteit. Jelezheti ott az érdeklődését, hogy valamilyen komoly, hosszú távú kapcsolatról van-e szó, vagy pusztán cukor társkereső megállapodásról van szó. Azok számára, akik lelkesen keresik a cukros apukákat / anyukákat, könnyen megtalálhatják őket ezen a webhelyen, mivel a webhely minimális kereseti elhatárolással rendelkezik.

Csak akkor használhatja az üzenetküldő funkciójukat, ha a számlájukig fizet és fizetnek érte. Ezt teszik a csalók és a hamis számlák kiszűrésére, hogy kölcsönhatásba lépjenek a legit felhasználókkal. A webhely különlegességei közé tartozik a meccs találkozása. Alapvetően a profilod egyeztetésre kerül egy másik profiljával, és lehetősége van az Ön számára javasolt profil „IGEN” vagy „NEM” elemére kattintani. A jobb minőségi pontszám esélye egy jobb meccs elérésére. A profil frissítése a minőségi mutatót is növeli, mivel minden funkcióját élvezheti.

Előnyei:

 • Nincs automatikus számlázás
 • Hatalmas tagság és helyszíni tevékenységek
 • Nem igényel érzékeny információkat a profilalkotás során

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás
 • Elavult dizájn

# 6 - Mi az Ön ára

mi az ára

Ez az oldal egy saját fülke. A csábító webhelyszíneken kívül a különböző beállításokkal is büszkélkedhet. Ha időpontot keres a WhatsYourPrice szolgáltatásban, akkor inkább hozza magával versenyképes A-játékát. Az oldal aukciós alapú, és a legmagasabb licitet nyert nő nyeri el a nőt. Az ajánlattétel során mások ellenajánlatot tehetnek. A nők is felajánlhatják a kívánt összeget. Röviden, a megszerezhető dátum a felajánlott pénztől függ.

A tökéletes dátum keresésekor szűkítheti a kereséseket a szűrőkön keresztül. Kiválaszthatja a korosztályt, a funkciókat, és még azt is, hogy mennyi pénzt kell kapnia.

Előnyei:

 • 24 / 7 Ügyfélszolgálat
 • Egyszerű és átlátszó
 • Könnyű hitelvásárlás

CONS:

 • Nincs havi tagdíj
 • A nem tagok nem böngészhetnek a felhasználói profilokban

# 7 - SugarDaddyForMe

sugardaddyforme

előfordulhat, hogy nem látja a SugarDaddyForMe más cukortárskereső oldalainak szokásos elegáns megjelenését, de nem a külseje alapján kell megítélnie. Csakúgy, mint bármely más cukor társkereső oldal, ez azoknak a felnőtt férfiaknak készült, akiknek vannak számlájuk, és fiatal, gyönyörű nőknek, akik elkényeztetik és kényeztetik magukat. A webhely szó szerint nyitott bárki számára, mivel regisztráció nélkül is böngészhet a felhasználók profiljában, megnézheti a képeiket, sőt megnézheti, ki van online. Olyan, mint neked az előzetesük. Miután regisztrált, nem tehet róla, hogy frissít, hogy Gold tagsággal rendelkezzen a még jobb szolgáltatások és szolgáltatások érdekében.

Más cukor társkereső oldalaktól eltérően, ahol az ingyenes tagok nem tudnak üzenetet küldeni, a SugarDaddyForMe lehetővé teszi az üzenetküldést még a nem fizető tagok számára is. Az egyik különlegessége a Hétvégi tervező, ahol megjelenítheti a hétvégi terveit. Akár jelenlegi állapotát is jelezheti, akár alszik, elfoglalt vagy szabad. A beérkező hívásokat a kívánt ütemezés alapján is ütemezheti. Nagy tagsággal rendelkezik, így biztosan megtalálja azt, amit keres.

Előnyei:

 • Ingyenes profil böngészés még nem tagok számára is
 • Audio és Video Chatroom
 • Részletes profil és profilmegosztás

CONS:

 • Drága prémium csomagok
 • Nincs profilegyeztetés

# 8 - Elit Singles

elit szinglik

Ez az Ön számára szól, akik nemcsak a szexuális orgazmust, hanem az intellektuális orgazmust is keresik. Az Elite Singles köztudottan a művelt egyedülállók vezető társkereső oldala. Miután tagja lett ennek az oldalnak, nemcsak intellektuálisan, de anyagilag is párosul.

A regisztráció eltarthat egy ideig, mivel a szokásosnál hosszabb folyamat van. A webhely nem csak a névértékű tetszések és nemtetszések alapján egyezik meg. Van egy mélyreható illesztési algoritmusa, amely a felhasználó személyiségét vizsgálja.

Csakúgy, mint más társkereső oldalak, az Elite Singles sem minden ingyen. Fizetnie kell azért, hogy feloldhassa az olyan funkciókat, mint az üzenetküldés vagy a képmegtekintés.

Tudjon meg többet erről EliteSingles és 10 hasonló webhely itt.

Előnyei:

 • Adatvezérelt illesztési rendszer
 • Átfogó profilok
 • Kényelmes használni és navigálni
 • Alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS rendszeren

CONS:

 • Rendkívül célzott piac
 • Nincs keresési lehetőség
 • Hosszú ellenőrzés

# 9 - MillionaireMatch

milliomos páros

Első pillantásra előfordulhat, hogy nem ezt a webhelyet tekinted cukor társkereső oldalnak, de sok nőt találhatsz, akik cukor társkereső megoldást keresnek.

Ha Ön még nem ismeri az ilyen jellegű webhelyeket, akkor tudna a MillionaireMatchről, mivel hitelességét megalapozta, mivel 2001-ben a cukor társkereső birodalmában kezdődött. Hírneve szerint gazdag és híres emberekkel rendelkezik az oldal tagjaként. A webhely neve ellenére nem feltétlenül kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy csatlakozzon.

Valójában a webhelyre való regisztráció ingyenes. De ha valóban milliomos vagy, akkor szívesen csatlakozol az oldalhoz. Az oldalon van egy „minősített milliomos” azok számára, akik valóban milliomosok. Csak át kell esnie az ellenőrzési folyamaton, és ha sikeresen megfelelt a folyamatnak, akkor könnyen megtalálhatják azokat a cukorbabák, akik ezzel a státusszal szűrik a kereséseiket.

A webhelyen való interakció némileg kihívást jelenthet, vagy azok számára, akik ingyenes tagsági módban vannak, de ha már arany tagságra váltott, akkor könnyedén kommunikálhat a webhelyen. Van egy Fórum lapja is, amely nagy segítséget jelent, különösen, ha újonc vagy a webhelyen, és most kezdted el felfedezni. A MillionaireMatch rendelkezik alkalmazással azok számára is, akik mobilon kedvelik.

A webhely számos éve közül elmondhatja, hogy ez már sok sikeres történethez vezetett.

Előnyei:

 • Ellenőrzött profilok
 • Élő milliomos meccs tanácsos
 • Könnyű Facebook bejelentkezés

CONS:

 • Az alkalmazás verziója nem rendelkezik teljes funkciókkal
 • Nincs videocsevegés
 • Költséges lehet

# 10 - Sudy

sudy.app

A Sudy egy alkalmazásalapú, mivel követi a többi társkereső alkalmazás aktuális csúsztatási dinamikáját. Könnyedén elmondhatja, hogy a Sudy-t olyan emberek készítik, akiknek van tapasztalata az online társkereső birodalomban, és még cukorral kapcsolatos randevúkkal is. Úgy tervezték, hogy gyorsan navigálhasson rajta, és a meccseket jobbra vagy balra csúsztathatja, attól függően, hogy a meccs igen vagy nem az Ön számára.

Ha felnőtt férfi vagy, mint célpiac, akkor az vonzza Önt, ahogyan szolgáltatásait bemutatja Önnek. Ez a platform valóban az Ön számára készült, mivel a cukorbabák száma négyszer nagyobb, mint a cukorpapuciké. Nem igazán kell sokat aggódnia a verseny miatt.

Főoldalán azonnal megjelenik a rendelkezésre álló cukorbabák, akikkel esetleg párosulhat. Hasonlóan a többi cukor társkereső platformhoz, fizető tagként is megtapasztalhatja a Sudy összes funkcióját.

Előnyei:

 • Inkognitómódba léphet
 • Ellenőrzött jelvények a hamis számlák elkerülése érdekében
 • Ellenőrizheti a mérkőzése elérhetőségeit
 • Számos biztonsági intézkedés a felhasználók számára

CONS:

 • Drága
 • Az alkalmazás összeomlik
 • Nagyon korlátozott ingyenes szolgáltatások

# 11 - MissTravel

hiányzik az utazás

Ha utazik, de nincs kivel új helyeket felfedeznie, ez lehet az Ön számára az oldal. A kisasszony utazás azoknak a cukorbabáknak szól, akik szeretnének utazni, de kissé el vannak zárva a költségvetésből, és azoknak a cukros apukáknak, akik szintén utazni akarnak, de társaságra van szükségük. Csak a tökéletes meccs!

Ez az oldal hasonló az összes többi társkereső oldalhoz, de a diákhitelek kifizetése vagy a juttatások helyett az egész világon ingyenes utazások járnak. Mindössze annyit kell tennie, hogy fektessen be erőfeszítéseket arra, hogy profilja vonzó legyen a vonzani kívánt piac számára.

A webhely-egyeztetés nem úgy működik, mint a varázslat, és nem tud elárasztani az azonnali utazás gondolata. Mivel a webhely bemutatja a felhasználói profilok általános és részletes aspektusait, meg kell győződnie arról, hogy megismeri-e potenciális utazási barátait.

Előnyei:

 • Előzetes keresési funkciók
 • Magas tagú tevékenységek
 • Gyors és egyszerű regisztráció
 • Megéri a fizetett árat

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás
 • Korlátozott speciális szolgáltatások

# 12 - Gazdag találkozik gyönyörű

Ez az egyik nemrégiben létrehozott cukortárskereső oldal, amely csak 2017-ben indult. De annak ellenére, hogy új, már láthatja, hogy utat nyitott az üzlet felé. Európában indult, és most már sok tagja van az Egyesült Államokban is.

A Rich Meet Beautiful nem csupán a Sugar Daddy - Sugar kislány kapcsolatra összpontosít. Nyitott azoknak a Sugar mommáknak is, akik azt akarják, hogy a cukros kisfiú játékaik romlanak.

Ha ellátogat az oldalra, azonnal észreveszi honlapjuk eleganciáját, ellentétben más régebbi versenytársakkal, akiknek elavult az oldala. A webhelyen történő navigálás szintén egyszerű, könnyen megtalálhatja azokat a gombokat, amelyekre szüksége van, amelyek valóban hasznosak azok számára, akik nem értenek hozzá a technikához.

Előnyei:

 • Sok ingyenes funkció
 • Részletes profilok
 • Az alkalmazás Android és iOS rendszereken egyaránt elérhető

CONS:

 • Hamis profilok és csalók
 • A tagság még mindig nem olyan nagy

Az utolsó szó

Az elrendezés keresése és ez a 12 másik oldal csak a legjobb helyek közül a legvadabb szexuális és kapcsolati álmaid eléréséhez. Az Ön igényeitől függően mindig van olyan webhely, amely örömmel gondoskodik róla. Annak ellenére, hogy azt mondják, hogy a pénz nem vásárolhat boldogságot, cukros babát kaphat, és ez valahogy ugyanolyan.

Ha megkérdezi, hogy melyik webhelyet vagy oldalakat ajánlom ebből a 12 említettből, akkor biztosan kipróbálhatja:
# 1 - AdultFriendFinder;
# 2 - AshleyMadison;
# 3 - és természetesen Keresek elrendezést.

Van egy robbanás, elköltve néhány $ $ -ot, és összekapcsolódva néhány gyönyörű megjelenésű csajjal!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére