Frissítve: 29. szeptember 2022

Titkos előnyök

& TOP 12 Cukros társkereső és szexuális társkereső oldalak, mint a secretbenefits.com

Mutasson 12 alternatívát a Secretbenefits.com webhelyhez

secretbenefuts cukor társkereső

A SugarDaddy vagy a SugarBaby mindig tudni szeretné, hogyan férhet hozzá egy prémium társkereső szolgáltatáshoz, mind osztályban, mind értékben. Természetesen elengedhetetlen az oldal egyszerű, kényelmes és élvezetes kezelése a „cukros” társkereső lehetőségek vizsgálata során. Ezért vagyok itt, hogy újra átnézzem egy olyan helyet, amely felkeltette a figyelmemet - a SecretBenefits. Ez az oldal hozzáférést biztosít mindenhez, és még sok mindenhez.

Hivatalos URL: https://www.secretbenefits.com/

Noha az oldal ügyessége lenyűgöző, a teljesítmény szintje igazán kiemelkedik. Láttam más társkereső szolgáltatásokat is, és folyamatosan bonyolítják a dolgokat. Míg a SecretBenefits szuper egyszerűvé teszi, még akkor is, ha megtartja azt a csillogást és luxust, amelyet a társkereső területen kíván. Jobb lesz, ha lenyugszik, mert készen állunk arra, hogy belemerüljünk a cukor randevúzás legjobb, nagyra tartott és hatékony virtuális találkozó platformjába, és ezt egészséges adag humorral fogjuk megtenni!

SecretBenefits - Rejtett drágakő a cukros társkeresőben

Teljesen világossá teszem, hogy ez a cukorral kapcsolatos webhely jelentősen eltér a többi mainstream lehetőségtől. A SecretBenefits egyik elsődleges célja, hogy hivatalos ügyleteket és kapcsolatokat alakítson ki a SugarDaddies -szel. Finanszírozást és támogatást nyújtanak a cukros csecsemőknek szeretetért, ragaszkodásért és hűségért cserébe. Bár a SecretBenefits egy összekötő webhely, valójában nem az a tipikus, amelyet az interneten leselkedik. Hosszú listát tartalmaz a SugarBabies-ről és a cukorbabákról, minden típusról, és megbízható forrásnak bizonyult a tapasztalt randizók, valamint a területen újonnan érkezők számára.

Egy dolog, ami rohadtul kiemelkedik az egész utazás során, a rendszer formalitása. A cukorpapa valójában interakcióba lép a cukorbabákkal, akik eltökélték, hogy elérik végső céljukat az oldalon.

Más webhelyekkel összehasonlítva az esélye, hogy csodálatos élményben lesz része, amikor meglátogatja ezt a weboldalt, jelentősen jobb, mivel közel 2 millió havi aktív résztvevőt gyűjtött össze az Egyesült Királyságból, Kanadából, az Egyesült Államokból és Ausztráliából. Büszke arra, hogy kapcsolatokat talál elsősorban azoknak az elit embereknek, akik értelmes románcot akarnak kialakítani, kirándulni, vagy egyszerűen fantasztikus éjszakát tölteni egy cukorbabával.

Elegáns dizájn és a SecretBenefits egyszerű jellemzői

titkos előnyök társkereső

A SecretBenefits elegáns kialakítása az első bejelentkezést követően azonnal lenyűgöz. Ahelyett, hogy eltömítené a nézői élményt idegen egyedi funkciókkal és funkciókkal, a webhely az élmény lényeges részére összpontosít: a kapcsolódásra. Ezenkívül, ha nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a magánéletre, a SecretBenefits elkülönül a versenytársaktól.

Zökkenőmentes alkatrészekkel és egyszerű használhatósággal rendelkezik, így nem kell órákat vesztegetnie azzal, hogy megtudja, hogyan használhatja több funkcióját. Összefoglalva: a SecretBenefits alapvető célja, hogy minden lépésben elégedett legyen az ügyfelekkel, világos és egyszerű megközelítéssel.

Eközben semmilyen pénzügyi vagy hasonló korlátozást nem írnak elő a cukorbabákra, amikor szocializálódnak és kapcsolatba lépnek a potenciális cukorpapákkal. De nemcsak a cukorbabáknak vannak hasonló előnyei; még a cukros papáknak is egyenlő nyereségük van. Jellemző, hogy a cukorpapák teljesen előre tudják, mit várnak el a cukorbabákkal, és a SecretBenefits arra ösztönözte őket, hogy legyenek nyitottak, amikor kétségbeesetten keresik a tökéletes szeretőt. Más szóval, Önnek nem lesz problémája, amikor bármikor hozzáférhet ehhez az oldalhoz, mert az átfogó koncepció a praktikusságot és a hozzáférhetőséget hangsúlyozza minden képzettségű ember számára, nem csak a tech-geek számára.

Cukorbabák profilminősége a SecretBenefitsnél

secretbenefits profilok

A SecretBenefits megkönnyíti a hitelesítési eljárást annak megállapítására, hogy a fiókok jogosak -e, és a felhasználók felfedik valódi kilétüket. A hitelesített fiókok nagy számban meghaladják az ellenőrizetlen fiókokat. Csak tipp, azok, akik nem tudják, hogy melyek az igazolt és nem ellenőrzött személyek, jellemzően a közösség új tagjai.

Ezenkívül a profilok ingyenesen megtekinthetők, és a képek többsége hozzáférhető. A cukros csecsemők gyakran írnak magukról, beleértve céljaikat, törekvéseiket, tetszéseiket és nem tetszéseiket, valamint az életben tapasztalt dolgokat. Ezen kívül van egy hosszú lista az egyéni jellemzőkről, például az arc tulajdonságairól és bizonyos életmódokról.

Minden profilhoz tartozik egy SecretAlbum is. Ez egy ártalmatlan hely, ahol a lányok képeket tölthetnek fel magukról, beleértve meztelen és illetlen dolgokat. A SecretAlbumson a legtöbben felteszik erotikus képeiket - különösen a fiatal hölgyek. Cukor-apukaként egyszerűen elküldhet egy „kérést” bármely cukorbabának, hogy hozzáférhessen az erőforrásaihoz.

Hogyan indítsunk beszélgetést a webhelyen?

titkos előnyök üzenete

A SecretBenefits tervezésekor sokat gondoltak arra, hogy a tagok közötti „interakciót” könnyedén és gyorsan tegyék, miközben tiszteletben tartják a minden felhasználó számára biztosított alapvető szerepeket. A cukros papák szabadon regisztrálhatnak és böngészhetnek, de a cukorbabának való üzenetküldés, a fényképek elérése vagy a diszkrét böngészés virtuális pénzbe kerül (általában „jóváírásra” konvertálva). A cukros csecsemők mentesülnek a webhely áruinak fizetése alól, mert általában a „Sugar Baby” státuszt élvezik.

Más szóval, a SecretBenefits -ben jelen lévő kommunikációs eszközök bármelyike ​​alkalmas arra, hogy segítsen a pasiknak kapcsolatba lépni a hölgyekkel. Általában a csevegések „feloldásával” kezdődhetnek. A csevegési funkció előzetesen megköveteli a „kreditek” használatát; ezért finoman sürgeti, hogy fokozott óvatossággal járjon el, mielőtt csevegne egy kívánatos cukorbabával. Ugye nem akarja ilyen gyorsan a hitelét?

Az üzenetek a kezdeti interakció elsődleges formái a SecretBenefits -en. És annak ellenére, hogy a felhasználók (SugarDaddy vagy SugarBaby) egyedi formájúak és méretűek, a csevegés és az üzenetküldés mindig fantasztikus stratégia volt egy hosszabb távú kapcsolat kialakításához, ha mindketten továbbviszik a dolgokat.

Ha megkérdezi, miért fizetnek díjat a cukorbabáknak küldött üzenetekért, akkor erre egyszerű a válasz. A SecretBenefits biztosítja, hogy csak azok a cukros apukák, akik drága árat engedhetnek meg maguknak az egyszerű beszélgetésért, kizárólag azok élvezhetik a SecretBenefits teljes szolgáltatását. Mármint gyakori! A cukor-apuka életmód aranypénzt igényel. Szóval, ha nem vagy gazdag, elit, akkor mit keresel itt?

A SecretBenefits alapvető funkciói

 • Keresés

A SecretBenefits nagy felhajtást okoz az eddigi emberek megtalálásában, olyannyira, hogy időd több mint 50% -át a megfelelő partnerrel való találkozás kutatására fordítják. Igen ez így van. A számítógép semmilyen módon nem tudja megjósolni, ki lehet jó párja az Ön számára; ezért a folyamat során minden rajtad múlik.

Egy tag fiókját megtekintheti, ha egyszerűen megérinti néhány képét, elmenti a legjobb választásai közé, vagy azonnal írhat neki egy csevegést tíz kreditért, ha merésznek érzi magát. Azt is tudni fogja, hogy a böngészett profil hitelesített, friss, frissített vagy elérhető -e.

 • Hozzáillő
SecretBenefits fő

Bár zavarosnak tűnhet, ez valójában nem olyan eszköz, amely kapcsolatba hozhat egy véletlen idegennel vagy valakivel, akivel már csevegett az oldalon. Mivel ez nem az Ön szokásos társkereső oldala, a tagokat arra ösztönzik, hogy tegyenek meg mindent, hogy felfedezzék egyedi „halaikat”, és csak akkor lépjenek velük kapcsolatba, ha nyilvánvalóan megéri. Az egyetlen hátránya az, hogy tíz kreditet számít fel, ezért jobb, ha valaki olyan személyre teszi a pénzét, akit valóban ismer, és nem olyanra, aki véletlenszerűen generált keresés során jött fel.

 • Titkosalbum

A SecretAlbum egy teljesen ingyenes szolgáltatás, amelyet bárki használhat. A SecretAlbumban a hölgyek szexi és kevésbé szexi képeket tehetnek közzé magukról, anélkül, hogy félnének a leleplezéstől. Ezenkívül korlátozhatja, hogy ki láthassa a képeit.

 • Blog

Fedezze fel a blog részt, és meg fog lepődni a SecretBenefits csapattagok által tárgyalt témák választékán. Általában párkapcsolati tanácsokat és néhány hatékony randizási stratégiát tartalmaz. A megfelelő partner megtalálása ezen a webhelyen keresztül is lehetséges. Ezenkívül bárki számára életmentő lehet, ha először tanácsokat kap a nőktől a 101 titokról, hogy lenyűgözze az ideális cukorbabát, és megismerje vágyait és szükségleteit.

 • Üzenetek

Szokás, hogy a cukorpapák az oldalon hitelkeretben számítják fel az üzenetküldési funkció feloldását. Általában körülbelül tíz kreditbe kerül. Ezen az üzenetküldő szolgáltatáson keresztül képeket is megoszthat más tagokkal. Ennek ellenére, ellentétben más kapcsolódási szolgáltatásokkal, ahol az emberek kötetlenül beszélnek, úgy tűnik, hogy a SecretBenefits kifinomultabb hangnemű.

Taggá válni

A SecretBenefits regisztráció

A SecretBenefits különböző regisztrációs folyamatokkal rendelkezik a hölgyek (SugarBabies) és az urak (SugarDaddies) számára. A hölgyeknél e-mail fiókjukat, bejelentkezési jelszavukat, felhasználónevüket, valamint magasságukra, súlyukra, életkorukra és állampolgárságukra vonatkozó információkat kérnek. Ezt követően hat minimális képet kell közzétenniük feliratok, meztelen és effektusok nélkül.

A képek hozzáadása a következő lépés, de felkérik őket, hogy írják le az ideális „SugarDaddy” -t, valamint egy bevezetőt, jelszót és részleteket arról, hogy mi teszi őket „SugarBaby” -ként rohadtul különlegessé. Ettől eltekintve meg kell adniuk elérhetőségi adataikat, és további négy „exkluzív” képet kell közzétenniük.

Eközben a srácoknak különleges egyedi megfontolások vannak, amikor a SecretBenefitshez való csatlakozásról van szó. Először meg kell adnia e-mail adatait, felhasználónevét, belépési jelszavát, állampolgárságát és életkorát. Míg a „SugarBabies” fényképet igényel a regisztrációs folyamat befejezéséhez, az urak nem. A regisztráció során további személyes adatokat kell megadnia, és rövid leírást kell írnia a profiljához.

Hiteláraik

A SecretBenefits szolgáltatás nem számít fel havi előfizetést; inkább a pasik vásárolhatnak krediteket, amelyeket felhasználhatnak a SugarBabies -szel való kommunikáció során. Az alábbiakban a hitelköltségek általános bontása látható:

 • A bevezető ár 100 kreditért 59 dollár
 • Az Elite ára 500 kreditért 169 dollár
 • A legjobb érték 1,000 kreditért 289 dollár

A SecretBenefits előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg csaj
 • Egyszerű és rövid regisztrációs folyamat
 • A profilok hitelesítésen mennek keresztül
 • A nők szabadon használhatják

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás

A TOP 12 cukros társkereső és szexuális társkereső oldal a Secretbenefits.com -hoz hasonlóan:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt van a az AdultFriendFinder teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi tagok száma nagyobb, mint a nőstényeké
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 2 - EmilyDates

emilidátok

Az ausztráliai székhelyű társkereső weboldal, ahol a szinglik egyértelműen megértik, mit várnak el a lehetséges mérkőzéseiktől, az EmilyDates híres, megbízható és napról napra folyamatosan fejlődik. Elég nagy adatbázissal rendelkezik, amely még növekszik, nagyszerű koncepciója támogatja a cukor -randevúzást, és jól működik mind a cukorbabák, mind a babák számára. Minden tagnak a profiljában egyértelműen le vannak írva az igényei, így mindenki tudni fogja, mire számíthat, és látni fogja, hogy kiválóan illik -e egy társhoz.

Az EmilyDates szigorú ellenőrzési és biztonsági intézkedéseket is végez annak biztosítása érdekében, hogy a történtek ellenére mindenki védve legyen. Ennek az oldalnak a legkiválóbb ügye a kiváló átverés elleni védelem, amely nem annyira a legtöbb társkereső oldalra összpontosít.

Előnyei:

 • Megfizethető díjak
 • Kiváló minőségű szolgáltatás
 • Intelligens funkciók és szolgáltatások
 • Rengeteg kommunikációs eszköz áll rendelkezésre

CONS:

 • Néhány hamis profil
 • Más lányoknak időre van szükségük a válaszadásra

# 3 - SugarDaddyMeet

sugardaddymeet

A SugarDaddyMeet egy rés társkereső weboldal, amely szolgáltatásait gyönyörű fiatal nők és jómódú, érett férfiak számára kínálja. Ez a cukor társkereső oldal csak a 20 leggazdagabb országban működik. A webhelyhez való csatlakozáshoz nincs szükség pontos feltételekre, de a szükséges dokumentumok feltöltésével igazolnia kell profilját és fényképeit. Az ellenőrzés után egyedi ellenőrző jelvényt kap, amely megmutatja, hogy megtette ezt a lépést, és hogy természetes személy, nem csak hamis profil. Figyelembe véve ennek az oldalnak a jellegét, természetes, hogy a profil létrehozása a SugarDaddyMeet -en egy kis időt és figyelmet igényel.

Nem kell aggódnia, mert a SugarDaddyMeet -et aktívan moderálják a felhasználók biztonsága és a csalók távol tartása érdekében. Bár sok funkció áll az ingyenes felhasználók rendelkezésére, a prémium verzió több előnnyel is rendelkezik, mint például az üzenetküldés, az azonnali csevegés funkciói, a kezdeti ajándékok felajánlása a lehetséges mérkőzésekhez és a speciális keresési szűrők. Mindenkinek ez kell, hogy járjon cukortársakhoz, és élvezze a világon kívüli szórakozást nyilvánvaló és elfogadott előnyökkel, különösen pénzügyi és szexuális szükségletekkel. Minden a kémiáról és a szórakoztató idők kihasználásáról szól. Hatalom, pénz, fiatalság és szépség? Ha megvan, pompázza őket a SugarDaddyMeeten, és néhány kattintással megváltoztathatja az életét.

Előnyei:

 • Sok elérhető funkció elérhető az ingyenes felhasználók számára
 • Találkozzunk olyan funkciókkal, amelyek úgy működnek, mint valami rulettgép
 • Csevegőszobák állnak rendelkezésre
 • Könnyen kezelhető felület
 • Felhasználóbarát navigáció
 • Szilárd ellenőrzési rendszer

CONS:

 • Néhány kérdés az iOs mobilalkalmazásban
 • Nincs videocsevegési lehetőség
 • Az ingyenes felhasználóknak korlátozott számú keresése van

# 4 - Mi az Ön ára

mi az ára

Annak ellenére, hogy a 2010 -es gyártás után meglehetősen új platform volt, a What Your Price népszerűségre tett szert. A webhelynek nagy számú tagja van az Egyesült Államokból, körülbelül egymillió taggal, és napról napra online társkereső aukciós webhelyként fejlődik. Az oldal nagyon felhasználóbarát, kevesebb lehetőség van a felhasználók zavarására. Az ingyenes felhasználók szintén nem rendelkeznek sok funkcióval, és ami a fizetős felhasználókat illeti, azonnal hozzáfognak a feladathoz - ajánlatokat tesznek és azonnal kapcsolatba lépnek.

Annak ellenére, hogy ezen a webhelyen csak minimális funkciók találhatók, ragyogó dizájnnal rendelkezik, amelyek jól néznek ki, és meglehetősen alapvető, de hasznos lehetőségekkel rendelkeznek. Az oldal 24/7 ügyfélszolgálattal és számos egyéb felmerülő kérdéssel is rendelkezik. A regisztráció gyorsan elvégezhető, mivel csak néhány adatra van szükség a fiók beállítása előtt. Ha elkészült, azonnal elkezdheti böngészni a webhelyet, és javíthatja profilját, hogy vonzóbbá tegye más felhasználók számára, garantálva több egyezést és dátumot.

A teljes WhatsYourPrice felülvizsgálat itt.

Előnyei:

 • Ajánlatok tétele dátumokra
 • Nincs előfizetési díj
 • Sok vonzó kislemez
 • 24 / 7 ügyfélszolgálat

CONS:

 • Nagyon új koncepció
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Drága árak

# 5 - Cukrosbácsi

sugardaddy.com

Tévedés ne essék; A SugarDaddy.com rendelkezik az egyik legismertebb és legemlékezetesebb domainjével az összes ismert cukortársasági platform közül. A regisztrációs folyamat szép és gyors volt, a minimális minimális cukor -randevúzási kérdésekre válaszolni kellett, és az ellenőrzési lépések elvégzése után gyorsan folytathatja profiljának kitöltését.

Ennek ellenére a Sugar Daddy.com hangsúlyozza, hogy a nagyszerű fotókkal rendelkező profilok nagyobb figyelmet és választ kapnak más felhasználóktól. A nem fizető tagok számára már most is sokat tehetnek, és fizetés nélkül is élvezhetik a funkciókat. De természetesen, mint minden más társkereső oldal, a prémium tagok a legjobbakat - funkciókat, kommunikációs eszközöket és egyezéseket - kapják. De ellentétben más cukor társkereső oldalakkal, ez megköveteli, hogy a cukorbabák fizessenek a tagságért.

Már megszokhattuk, hogy csak cukorpapákat váltanak ki, de itt még a cukorbabákat is, akiknek a legtöbb pénzre és minden támogatásra van szükségük. Ennek ellenére még mindig sok felhasználó hajlandó költeni és élvezni a helyszínen. A párosítás egyszerű a praktikus algoritmusaikkal és rendszereikkel, hogy jól érezze magát a SugarDaddy.com webhelyen.

Előnyei:

 • Elfogadható árak
 • Korlátlan számú fénykép tölthető fel
 • A nem fizető felhasználók válaszolhatnak a fizetett tagok üzeneteire
 • Mobilra optimalizált

CONS:

 • Korlátozott fizetési módok
 • A nem fizető tagok nem küldhetnek üzeneteket
 • Nincs mobilalkalmazás

# 6 - RichMeetBeautiful

gazdag. gyönyörű

A 2017 -ben alapított Rich Meet Beautiful az egyik leggyorsabban növekvő cukortárskereső oldal, pozitív véleményekkel és nagy felhasználói bázissal a gazdag és elit szinglik számára, akik tökéletes párját keresik. Ennek az oldalnak a célja, hogy összekösse a gazdag cukorpapa egyéneket gyönyörű cukorbaba partnereikkel.

A Rich Meet Beautiful regisztrációs folyamata egyszerű és zökkenőmentes. Ahhoz azonban, hogy teljes mértékben hozzáférjen a funkcióihoz, szüksége lesz a Premium tagságra. A prémium tagságnak üzeneteket kell küldenie más tagoknak, ezért jobb lenne, ha elkezdené a lehetséges dátumok vagy mérkőzések keresését, majd folytatná a fizetett tagság megszerzését, miután meghatározott felhasználókra vette a kapcsolatot.

Előnyei:

 • Nagy felhasználói bázis elsősorban Európában
 • Speciális keresés és szűrők
 • Nagyvonalú ingyenes tagság
 • Modern minták
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • Az Egyesült Államokban még nem elérhető
 • Nincs mobilalkalmazás

# 7 - MillionaireMatch

milliomos páros

Ha szórakoztató, kacér és kötetlen légkörre készül, ahol gazdag férfiakkal találkozhat, és kaphat valamit egymástól, miközben nagyon intim szinten kapcsolódik egymáshoz, a MillionaireMatch a legjobb választás az Ön számára. Most szórakoztató és fényűző randevúkat találhat, amelyek remélhetőleg valamire vezetnek. A cukor baba/apu webhelyek között ez a csillag az összes közül. Van egy nagyszerű párosítási rendszere, ahol olyan emberekkel találkozhat, akikkel megoszthatja gondolatait, szexuális kémiáját és fantáziáit.

A MillionaireMatch ötvözi az idősebb férfiak és a fiatalabb nők forgalmas légkörét, és szexi, diszkrét, mégis előkelő és barátságos hangulatot kölcsönöz Önnek. A legtöbb tag szégyentelen és bízik a bőrében - mindenki nyíltan beszél vágyairól, mind pénzbeli, mind szexuális. Mindenki nyitott, nincs meglepetés, így ez egy olyan szórakoztató oldal, amelyet fel kell fedezni.

Előnyei:

 • Nagy választék cukor apukák
 • Klassz megjelenésű weboldal
 • Felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület

CONS:

 • A cukorpapa-baba arány nem egyenlő

# 8 - SugarDaddie

sugardaddie honlapja

Az egyszerű regisztrációval és a kiváló felhasználói felülettel boldoggá válik a cukorpapa keresése ezen az oldalon. Kezdje az alapvető adatok megadásával, amelyeket társkereső célokra használnak fel. A cukorbabáknál felkérjük, hogy finoman mutasson be, és a webhely moderátorai ellenőrzik a profilját, mielőtt elkezdené böngészni a profilgalériáját. A SugarDaddie kiváló keresési funkciókkal rendelkezik, de frissítenie kell prémium tagságra, hogy bárkinek üzeneteket küldhessen.

A SugarDaddie egyetlen különlegessége, hogy minőségi mutatójuk van, ami javítja az esélyeket a tökéletes mérkőzések megszerzésére. Tevékenységein és profiljainak teljességén alapul, így minél részletesebb és informatívabb a profilja, annál magasabb a minőségi mutatója. Ez a „Meet My Match” funkció is rendelkezésre áll, ahol véletlenszerűen párosítanak néhány Sugar Daddie -vel, és eldöntik, hogy „igen” vagy „nem” választja -e rájuk. Ez a minőségi mutató hiába hangzik, mégis egyedi, és pozitívan értékelhető.

Előnyei:

 • Nagyszerű egy gyors szexhez a gyönyörű hölgyektől
 • Egyedi tulajdonságok
 • Részletes profilok
 • A tagok célokat tűzhetnek ki és „pontszámokat” szerezhetnek
 • Könnyű regisztráció

CONS:

 • Nincs pénzügyi adatok ellenőrzése
 • A cukorbabáknak szigorú árpolitikájuk van

# 9 - Sudy

sudy.app

Itt gazdag cukorpapagátokkal találkozhat, akiknek nincs gondja a regisztrációval és a funkciók keresésével. Sudy sokkal jobb, mint a legtöbb cukorpapa -webhely, olyan egyedi funkciókkal, mint a „Sugar Talks”, ahol a cukorbabák és a babák válaszolhatnak és kérdéseket vethetnek fel egymásnak. Ez jó módja annak, hogy mindenki nyitottabb és kényelmesebb legyen egymással, miközben eleve szándékaival rendelkezik.

A cukros csecsemőknek sem kell aggódniuk, mert csak keveset kell fizetniük, különösen, ha igazolták őket. Ha ezen az oldalon tartózkodik, kiváló csemegékben lehet része, mert a tagok gazdag milliomosok és főleg fiatal cukorbabák, akik idősebb és érett férfiakat keresnek, akik bármilyen módon támogathatják őket magukért cserébe. Sudy sok nagyszerű értékelést kapott az elégedett felhasználóktól, akik találkoztak és most cukorkapcsolatban állnak.

Sudy teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A mobilalkalmazásban könnyen lehet navigálni
 • Könnyű regisztráció
 • Ellenőrző jelvények a profil integritásának biztosítása érdekében
 • Nagy felhasználói bázis
 • Nagy női-férfi arány

CONS:

 • Az üzenetküldéshez fizetett tagságra van szükség
 • A Sugar Daddies előfizetése drága
 • A profil megtekintése néha lassúvá válik

# 10 - Seeking.com

keresi a megállapodást

A napi látogatókat vonzó niche társkereső platform az elrendezést keresi. Mivel ez nem egy szokásos egyező webhely, a kialakítása több olyan személyt is eldobhat, akik időnként felkeresik ezt. Mindazonáltal ragyogó munkát végez, hogy biztonságos légkört biztosítson a támogatott partnerség és interakció típusának. Ezenkívül érdekes felismerni, hogy viszonylag alapvető fogalmat tartalmazó platformra nemzetközi viszonylag sok ember tartozik.

A Keresési Megállapodás a fiatalok számára olyan hely, ahol cukros anyukákat és apukákat vehetnek igénybe, akik pénzbeli támogatást és ösztönzést tudnak nyújtani számukra. A cukros csecsemőknek cserébe szeretetet, szexet, szeretetet és hosszú kapcsolatokat kell biztosítaniuk. Az ideális kapcsolatot a Megállapodás keresése újradefiniálja, mivel aláássa az internetes csalogatás hagyományos eszközeit. A webhely egy oázist nyújt, amelyben beépítheti az élvezetet egy társaságba.

Kattintson a Teljes felülvizsgálatot keres.

Előnyei:

 • Az ellenőrzési folyamat szigorú
 • Alig öt napon belül a webhely garantálja, hogy a felhasználók ideális megoldásokat találjanak
 • Több mint tízmillió tagja van, akik aktívan keresik és vonják be világszerte
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A regisztráció egyszerű és gyors
 • Csak más ellenőrzött tagoknak küldhet üzeneteket ingyenesen

CONS:

 • Kevés hamis cukor baba számlák
 • Engedélyre van szükség a többi tag privát galériájának megtekintéséhez

# 11 - Légy rossz

légy rossz

A 2000 -ben bemutatott, egyre sikeresebb társkereső weboldal lett, amely a Flirt, az IWantU és az UpForIt együttműködésével működik, hogy bizonyított minőségű és kényelmes környezetet biztosítson a felhasználók számára. Naponta több mint 13 millió látogatója van, és világszerte több mint millió ember fontolja meg, hogy hivatalos felhasználóként regisztráljon.

Ez valóban tökéletes megoldás a házasságban élők és egyedülállók körében a szexuális tevékenységekben és kapcsolatokban való vaduláshoz. A BeNaughty webhelyre küldött személyes adatai biztonságosan védettek, mivel SSL titkosított módszert használnak, és minden fiók érvényesítési szakaszát követik. Minden lehetővé teszi, hogy az egész utazás sokkal élvezetesebb legyen, és elkerüli a pénzszerzési rendszereket.

BeNaughty értékelés itt.

Előnyei:

 • A platformot már 20 éve hozták létre
 • Nap mint nap egyre többen jelentkeznek
 • A tagok érzékenyek és aktívak
 • Naponta ingyenes öt csevegés ingyenes alapszámlákért
 • Könnyen kezelhető és egyszerű felület-tervezés
 • Videocsevegés érhető el

CONS:

 • Egyes fiókok nem sok információt nyújtanak a profiljukon
 • A hirdetések rengetegek és idegesítőek
 • Bosszantó élő értesítések

# 12 - MissTravel

hiányzik az utazás

Ha utazik, de nincs kivel felfedeznie új helyeket, akkor ez az oldal az Ön számára. Az utazás kisasszony azoknak a cukros babáknak szól, akik utazni akarnak, de egy kicsit kiesnek a költségvetésükből, és a cukros apukáknak, akik szintén utazni akarnak, de társaságra van szükségük. Csak a tökéletes párosítás!

Ez az oldal hasonló az összes többi társkereső oldalhoz, de ahelyett, hogy diákhiteleket fizetne vagy juttatásokat adna, az előnyök ingyenes utazások világszerte. A webhelyegyezés nem úgy működik, mint a varázslat, és nem lehet túlterhelni az azonnali utazás gondolatával. Mivel az oldal bemutatja a felhasználói profilok általános és részletes vonatkozásait, meg kell győződnie arról, hogy ismeri a lehetséges utazási barátait.

Előnyei:

 • Speciális keresési funkciók
 • Magas tagú tevékenységek
 • Gyors és egyszerű regisztráció
 • Megéri a fizetett árat

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás
 • Korlátozott speciális szolgáltatások

Záró gondolatok

A SecretBenefits minden bizonnyal a SugarBabies és a SugarDaddies számára könnyen használható portált biztosít a dátumok megkereséséhez és elrendezéséhez. Találkozhat egy tökéletes cukorbabával, aki támogatná Önt szenvedélyeinek feltárásában és vágyainak kielégítésében. Örömmel fogja használni ezt az oldalt a nyugodt hangulat és a biztonságérzet miatt, amelyet az interakció során nyújt. Ezenkívül a fiókok hitelességét ellenőrzik, és bármilyen információt megnézhet.

Ha kíváncsi vagy és furcsán érdeklődsz a cukor-apuka életmód iránt, vagy bájos lány vagy, aki cukorbaba szeretne lenni, akkor a SecretBenefits mindenképpen problémamentes megoldás. Csak most menjen előre, és fedezze fel igazi hivatását. Vegyen részt ma a SecretBenefits tömegben, és kezdjen el egy olyan életmódot élni, amelyről régóta álmodott. A SecretBenefits tele van lenyűgöző potenciális cukorbabákkal; menj ki és találkozz velük - biztos vagyok benne, hogy szeretnek veled beszélni a részletekről.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére