Frissítve: 10. augusztus 2022

LoveAwake Review

A TOP 12 személyes és szexuális társkereső oldal, mint a loveawake.com

Mutass nekem 12 alternatívát a LoveAwake.com

LoveAwake fő

Az online randevúzások és randevúzások elterjedtsége ellenére néhány ember mégis úgy dönt, hogy eltitkolja szánalmas életének ezt a aspektusát barátai és családja elől. De őszintén szólva, nem kell rosszul éreznie magát, ha csatlakozik a trendhez, mert a társkereső oldalak/alkalmazások kényelme és hatékonysága tagadhatatlanul lenyűgöző. Főleg most, hogy hektikus napirendje megakadályozza, hogy találkozzon valakivel, vagy kapcsolatba kerüljön valakivel. A hagyományos randevúzással csak az időd baromi nagy részét emésztené fel, és biztos vagyok benne, hogy túlságosan el vagy veszve ahhoz, hogy klubokban vagy bárokban keresgélj, csak hogy megtaláld a tökéletes párost.

Hivatalos URL: https://www.loveawake.com

Hála istennek a technológiai fejlesztésekért, amelyek sokkal könnyebbé teszik a randevúzást, mint a régi korszakban. A LoveAwake egy népszerű online partnerkereső oldal, ahol az egyedülállók találkozhatnak egymással. Ígéretesebbnek hangzik, miután tudjuk, hogy ez egy ingyenes társkereső szolgáltatás. De az igazi kérdés az, hogy ez egy gyönyörű hely, vagy van jobb? Folytassuk a LoveAwake olvasását alább.

Ingyenes randevúzás a LoveAwake-nál

Manapság egy csomó ingyenes társkereső szolgáltatás és platform nincs, és ez a hideg és kemény igazság. Miért? Nos, a válasz egyszerű: az üzlettulajdonosok és vezetők nem engedhetik meg maguknak, hogy pénzügyeiket elveszítsék olyan vállalkozásoknál, amelyek nem termelnek hatalmas pénzforgalmat. Szóval elgondolkodtató, hogy a LoveAwake, egy ingyenes szexuális társkereső és személyeskedési oldal továbbra is erős, miközben szabadon elérhető.

Igen, jól olvastad. A LoveAwake egy teljesen ingyenes, világszerte elérhető partnerkereső szolgáltatás. Már nagy követői vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, a Fülöp-szigeteken, Ausztráliában, Malajziában, Dél-Afrikában, Írországban, Németországban és Szingapúrban.

A legtöbb felhasználó nyitott arra, hogy más helyekről és emberekről csatlakozzon és randevúzzon. Természetesen az kell, hogy legyen; végül is ez az oldal uralja a világot.

Ezenkívül a LoveAwake legvonzóbb funkciója az ingyenes szolgáltatás. Minden istenre esküszöm, ez az oldal azt ígéri, hogy biztosan nem fog rejtett költségekkel találkozni, és nem lesz kénytelen prémium tagságra frissíteni csak azért, hogy használhassa online társkereső funkcióit és szolgáltatásait. Valójában minden felhasználó annyi üzenetet küldhet, amennyit csak akar, rengeteg listát böngészhet, és részt vehet szöveges partnerkeresésben és kényelmes okostelefonos csevegésben.

LoveAwake tanácsai, tippjei és coachingja

LoveAwake blogok

Mint minden digitális párkeresési és szexuális társkereső szolgáltatás esetében, nincs 100%-os garancia arra, hogy az Ön által talált emberek tisztességes emberek lesznek. Senki, még a rendszergazdák sem biztosíthatják, hogy ezek a felhasználók érzelmileg stabilak és megbízhatóak legyenek, és ez egy gyakori probléma, amellyel mindenki találkozik egy ingyenes webhelyen. A probléma megoldása érdekében a legtöbb webhely, például a LoveAwake, olyan szolgáltatást biztosít, amely szakértői tanácsokat és más tagok hasznos javaslatait szolgálja.

A LoveAwake viszont egy lépéssel tovább megy. Szakértőkkel és romantikus tanácsadókkal szövetkezett, hogy csak a legjobb, legmegbízhatóbb ügyfeleket vonzza. Tehát, ha gyanúsnak érzi magát, vagy randevúzási problémái vannak, a LoveAwake kiváló minőségű blogokkal és cikkekkel segíti és támogatja az egyedülálló embereket a randevúzáshoz és az utazáshoz.

A LoveAwake minden bizonnyal mindent megtesz ügyfelei számára. Online társkereső coachingjukkal messzebbre törekszenek, mint egyszerű betekintést és ajánlásokat nyújtani. Természetesen könnyű kapcsolatot teremteni egyedülállókkal és idegenekkel világszerte ingyenes és korlátlan hozzáférés érdekében, de az emberek hajlamosabbak megbízható és jobb embereket felfedezni a LoveAwake használatával.

A tagok bázisa

LoveAwake női tagok

Kétségtelen, hogy a LoveAwake 2008-as alapítása óta a világ legelismertebb szexuális társkereső és társkereső webhelyei közé tartozik. Több mint 1.9 millió elkötelezett és vendégszerető résztvevővel világszerte keresgélhet a lehetséges szerelmi érdeklődési körök széles skálája között. . Sajnos a LoveAwake férfi felhasználói sokkal nagyobbak, mint a nők. Jelenleg az előbbi 1M+-ig pumpál fel, míg az utóbbi 200k+-nál elmarad. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy egyetlen egérkattintással könnyedén megtalálhatja a tökéletes kapcsolatot vagy hosszú távú partnert. Ez a LoveAwake ígérete, és az évek során rengeteg sikertörténet bizonyítja ezt.

A LoveAwake nagyon népszerű olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Ausztrália, Dél-Afrika, Írország és Németország. Természetesen néhány ázsiai országot, például Szingapúrt, a Fülöp-szigeteket és Malajziát nem hagyhatjuk az oldalt randevúzásra és randevúzásra leginkább használó országok közé. Az oldal statisztikái szerint a LoveAwake programban aktívan részt vevő legnépszerűbb városok Manila, London, Szingapúr, Dublin, Toronto, Fokváros, Perth, Bangkok, Los Angeles, Auckland, Amszterdam és Georgetown. De még mindig több hely van az oldalon, úgyhogy jobb, ha megnézi őket.

LoveAwake profil

Jó hírneve és a felnőtt társkereső iparágban bejáratott márka ellenére azonban rendszerint jó ötlet, ha kellő óvatossággal jár el, amikor online találkozik. Ingyenes csatlakozási webhelyként a LoveAwake néhány piros jelzést adhat az ilyen szolgáltatásokhoz szokott személyek számára. Az ingyenes online társkereső szolgáltatásokban jelentős aggodalomra adnak okot a csalásból elkövetett felhasználói fotók vagy a közösségi alkalmazások átverése. Egyelőre azonban ne feledje, hogy a LoveAwake hozzáférést biztosít számodra, és lehetőséget ad arra, hogy csatlakozz a különböző kontinenseken és fajokon élő emberek hatalmas közösségéhez.

Kommunikáció és kapcsolat a LoveAwake-nál

LoveAwake online

A LoveAwake webhely lehetővé teszi, hogy kapcsolatot kezdeményezzen és csevegjen a lehetséges dátumokkal, amint megtalálja a rendszer. Az oldal számos funkciót kínál a csatlakozáshoz, de ezek közül a legnépszerűbb az azonnali privát üzenet. Ezzel a kommunikációs funkcióval a felhasználók könnyedén elkezdhetnek beszélni, flörtölni vagy azt csinálni, amit akarnak.

Hasonlóképpen, a LoveAwake interaktív csevegőrendszere is használható alternatívaként, ha nem érzi túlságosan a privát üzenetküldést. Ahogy látom, a chat az egyik leggyakrabban használt és legnépszerűbb kommunikációs eszköz a webhely felhasználói között. Valójában sokan jelezték érdeklődésüket a funkció használata iránt, mivel több kapcsolatra és aktív részvételre ösztönöz.

Végső soron folyamatosan fennáll a veszélye annak, hogy egy esetleges kapcsolat szörnyűvé válhat egy online társkereső szolgáltatás használata közben. A LoveAwake viszont olyan blogokat, cikkeket, tanfolyamokat és párkapcsolati szakértőkkel folytatott coachingot kínál, amelyek teljes mértékben segíthetnek a párkapcsolati és randevúzási kihívásokban. Minden bizonnyal mindezen erőfeszítések és erőforrások nagyban megkönnyíthetik a randevúzást és a kapcsolatfelvételt.

A keresési és szűrési funkciók

LoveAwake keresés

Manapság az összes kapcsolatteremtési és partnerkereső webhely lényege, hogy „lehetőséget” adjon egy új emberrel való találkozásra és randevúzásra. Természetesen egy webhely nem tud ilyet nyújtani anélkül, hogy nem értené, hogyan működik a randevú, a kapcsolatteremtés és a párkeresés. Az első és legfontosabb, hogy a LoveAwake webhely jól szervezett és könnyen használható. Az oldal sokféle hasznos funkciójának és szolgáltatásának köszönhetően a fiók létrehozása, a mindenkivel folytatott csevegés és az új felhasználók megismerése egyszerű és kényelmes feladat.

Sőt, a LoveAwake felhasználóival kapcsolatos összes releváns adatot összegyűjtjük és egy szerveren tároljuk, így bárki kereshet és kereshet potenciális ügyfeleket személyes érdeklődési körének és földrajzi régiójának megfelelően. Például, ha Kanadában keres társat vagy kapcsolatot, a LoveAwake csak azokat az embereket mutatja meg, akik szintén Kanadában élnek. Így gyorsan találkozhat elérhető közelségben lévő emberekkel. Ezenkívül az Ön jelenlegi területe, szexuális preferenciái és szexualitása csak az alapvető keresési kritériumok.

Eközben a profilok kategorizálhatók széles körű keresési funkciók segítségével, amelyek magukban foglalják az alapvető jellemzőket, mint például a magasság, súly, tetoválás, szexualitás, piercingek, fizikai tulajdonságok, hit, nemzetiség, kapcsolati állapot stb. Kérjük, ne feledje, hogy bár a LoveAwake ingyenes szolgáltatás, Ön ismételten állandóan azzal fenyegetik, hogy hamis számlákat találnak. Ez a LoveAwake egyik legjelentősebb hátránya, mivel az oldalon egy csomó félrevezető beszámoló található.

A LoveAwake biztonsági protokolljai és kérdései

LoveAwake top tagok

Végső soron a LoveAwake egy hagyományos társkereső szolgáltatás, amely egyszerű funkciókat kínál az emberekkel való interakcióhoz és a megfelelő társ megtalálásához. Rengeteg egyedülállót terjesztenek világszerte, és ha párkapcsolatot vagy komoly kapcsolatot keresel, szolgáltatásait rendkívül hasznosnak tekintheti. A végső döntés meghozatala előtt azonban meg kell fontolni néhány figyelmeztetést.

Először is szeretném tisztázni, hogy a LoveAwake nem egy randevúzási webhely csalás, amely gyanútlan emberek százezreit csalta meg. Az egyik leghosszabb ideig működő és legmegbízhatóbb online partnerkereső szolgáltatásként a Loveawake már körülbelül egy évtizede bizonyította legitimitását. A felhasználók jelentős része azonban panaszkodik, hogy szolgáltatásai elavultnak és rosszul karbantartottnak tűnnek. Valójában az oldal régisége nyilvánvaló, amikor a weboldala egy örökkévalóságig vár a megjelenésre.

LoveAwake további profilja

Ezen kívül több felhasználó személyes adatait is feltörték erről a weboldalról az adatbiztonság megsértésével kapcsolatos panaszok alapján. Ez nem fordul elő rendszeresen, de mindig óvatosnak kell lennie a LoveAwake-on vagy bármely ingyenes webhelyen lévő adataival. Nem lehet őszintén megbízni benne, hogy a legerősebb adatvédelmi eljárásokat dolgozza ki. Ami azt illeti, undorító hölgyekről számoltak be, akiket azzal vádolnak, hogy pénzt kértek tőlük magányos srácok kizsákmányolásával.

Ráadásul sok olyan ember lépett fel az oldalra, akik nem keresnek hosszú távú kapcsolatokat, mert nincs előfizetési lehetőség, ami gyengébb minőségű interakciókhoz vezetett. Figyelembe véve, hogy a LoveAwake független és teljesen ingyenes, valószínűleg sok hamis fiókot fog látni. Függetlenül attól, hogy a fiókok tartalmaznak-e képeket és videókat, mindig szkeptikusnak kell lennünk azokkal szemben, akik valaki másként próbálkoznak.

A LoveAwake előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Felhasználók milliói világszerte
 • A világ különböző városaira és országaira terjed ki
 • Ingyenes használatra
 • Könnyen navigálhat
 • A kommunikáció könnyed

CONS:

 • Néhányan harcsahalászatról számoltak be
 • A betöltés eltart egy ideig

A TOP 12 személyes és szexuális randevúzási oldal, hasonló ehhez: LoveAwake.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder csatlakozzon

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt található a AdultFriendFinder teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi résztvevők száma nagyobb
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Az Ashley Madison 2001 óta működik a párkapcsolatok és a felnőtt randevúzások terén. Ha monoton kapcsolatban élsz, vagy ki akarsz lépni a házasélet rutinjából, akkor ez a weboldal pont neked való. Valójában minden típusú szexuális kapcsolat szívesen látott itt, és senki sem fog elítélni. Ezenkívül a tagok sok taggal kapcsolatba léphetnek a világon, és élvezhetik a szexuális szórakozást.

Mindenekelőtt Ashley Madison meghallgatja tagjainak visszajelzéseit és az emberek életmódjának változó igényeit sajátosságaik javítása érdekében. Mindenki szabadon felfedezheti a kapcsolatok minden típusát, beleértve a többnejűséget, hármasokat és még sok mást. Így Ashley Madison továbbra is a játék élén áll, annak ellenére, hogy versenyképes az online társkereső ipar.

Kattintson ide az AshleyMadison teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • Arra ösztönzi a tagokat, hogy diszkrét fotókat töltsenek fel
 • Az oldal ingyenes regisztrációt kínál és egyszerű folyamatot követ
 • Képek és érzékeny adatok védelme a spamektől
 • Ezt letöltheti a Google Playről és az App Store-ból
 • Az alacsony tárhely igényel, és nem foglal el túl sok telefonos tárhelyet
 • A tagok száma óriási, és a világ minden tájáról érkeznek

CONS:

 • Számos fiók nem közöl részleteket önmagukról

# 3 - BangLocals

banglokálisok

A Banglocals egy kötelező webhely azoknak, akik tökéletes párkapcsolatot keresnek szexhez, randevúzáshoz és hétköznapi kapcsolatokhoz. A versenyképes webhelyek számától függetlenül ma is az első helyen áll. Valójában az életünk rengeteg munka és stressz. Csak pihentető és nyugtató módszerekre vágyunk annak elengedésére. Egy nagyszerű barát, aki serkenti szexuális vágyainkat, minden bizonnyal örömtelivé teheti az életet. Jó dolog, a Banglocals egy szexuális társkereső webhely, amely egyszerű regisztrációs folyamatot használ. Így mindenki azonnal élvezni fogja. Valójában mindenkinek megvan az esélye, hogy dögös, szexi társat találjon.

BangLocals áttekintés itt.

Előnyei:

 • Az emberek létrehozhatnak egy szex randevú hálózatot
 • Szabadon kereshet más tagok profiljaiban
 • Képek és videók galériáinak megtekintése
 • Az emberek értékelést adhatnak a népszerű tagoknak
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • Személyes képek közzétételére vagy nyilvános tartalom feltöltésére ösztönöz
 • Kapcsolatba léphet az emberekkel SMS-ben vagy e-mailben

CONS:

 • Nincsenek x-besorolású videók
 • Nincs próbaidő

# 4 - 2Bassza

2 basszus oldal

Ez a webhely válaszolhat, ha elege van az egyszerű társkereső alkalmazásokból, amelyek nem adják meg a kívánt eredményt. A 2Fuck teljesen új a felnőtt társkereső birodalmában, de máris több millió felhasználót szerzett, ami viszonylag jelentős szám. Az oldal hasonló más közösségi média platformokhoz, és számos lehetőséget kínál a más felhasználókkal való interakcióra és kommunikációra.

Kattintson a 2Fuck teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Sok felhasználó
 • A dizájn és a felület kellemes
 • A csatlakozás ingyenes

CONS:

 • Drága lehet
 • Alacsony az adatvédelem

# 5 - Flingster

flingster

A Flingster egy felnőtteknek szóló társkereső webhely, ahol egyedülállókkal találkozhat, lóghat és barátkozhatna. Ezen a weboldalon a jelentkezési folyamat valóban gyors és kényelmes. Tehát egyáltalán nem fog sok energiát pazarolni. Több más társkereső webhelyhez képest még az ingyenes fiókok is használhatnak üzeneteket és videocsevegéseket fizetés nélkül.

Másrészt a fizetős előfizetőknek vannak további jellemzőik, amelyek valóban egyedülállóak. Eközben Flingster hasonlóan diszkrét azonosítást biztosít, miközben beszélget, mielőtt beleegyezne egy spontán, gyors lendítésbe.

Nézze meg a Flingster áttekintést.

Előnyei:

 • A meghatározatlan karakter választás
 • A szexuális irányultságtól és nemtől függetlenül mindenki kiváló
 • A regisztrációs eljárás elérhető és viszonylag egyszerű
 • Az oldal kialakítása egyszerű; azonban érthető a navigáció

CONS:

 • Esetenként hamis profilokról számoltak be

# 6 - Érezte

érezhető szoba

Sokan közületek, akik nem tudták, a Feeld nemcsak randevúzásra, hanem többszöri kapcsolatfelvételre is alkalmas. Az adminisztrátorok olyan platformot szándékoznak létrehozni, ahol mindenki, még csoportosan is, flörtöl és interakcióba lép. Valójában a „Feeld” cím a „játék a terepen” gyökérkifejezésből származik, mivel az alkalmazások talajként vagy alapként funkcionálnak, ahol az emberek találkozhatnak, kapcsolatba léphetnek a közelben lévő felhasználókkal, és kapcsolatba léphetnek velük.

A Feeld teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A szexualitás széles skálája elérhető
 • Üdvözlő és nyitott mindenki számára
 • Ingyenesen letölthető
 • Az alkalmazás elérhető az Apple-en és a Google Playen is
 • Az inkognitó mód elérhető
 • Izgalmas blogokkal és cikkekkel rendelkezik
 • Sok tag
 • Modern app design
 • Könnyen használható
 • A regisztráció során ellenőrzési eljárást alkalmaz

CONS:

 • Nincs elérhető webhely
 • A jellemzők meglehetősen szerények
 • Facebook regisztráció szükséges

# 7 - Flört

flirt.com

Valódi és fantasztikus funkciókkal rendelkező online felnőtt társkereső weboldalhoz való csatlakozás viszonylag nehéz. Csak néhányan bizonyították hírnevüket a ma interneten leselkedő számos társkereső oldal miatt. Valóban, egy webhely megfelelt a felhasználók elvárásainak a romantika, a flörtölés és a társkereső tekintetében, ez pedig a Flirt.com!

Valójában az üzletben oly sok éven át ez a webhely egy figyelemre méltó márka is, amely felveszi a versenyt más legjobban értékelt társkereső platformokkal. Minden bizonnyal pusztán görgetéssel, böngészéssel és kattintással azonnali dátumot kaphat a világ több millió választékából.

Vessen egy pillantást a Flirt áttekintésére.

Előnyei:

 • A gyanús információkkal rendelkező tagok átverés elleni ellenőrzésen esnek át
 • Gyors regisztráció
 • Tagok milliói szerte a világon
 • A tagok fiatalok és aktívak, általában 20-35 év közöttiek
 • Rengeteg aktív tag keresi a hétköznapi szórakozást
 • Megfizethető áron 3 napos próba érhető el

CONS:

 • Csak a prémium tagok küldhetnek üzenetet
 • Egyes profilok adatai és adatai gyengék

# 8 - Tinder

tapló

A Tinder egy szexuális társkereső alkalmazás, amely lehetővé teszi a funkciók ingyenes használatát. Számos olyan funkciója és szolgáltatása, amelyeket más társkereső alkalmazások biztosítanak áron; a Tinderben mindez ingyenes. Mint például az üzenetek küldése, a letöltés, a fényképek feltöltése és a közeli tagok helyének meghatározása, mindez ingyenesen elérhető.

Emiatt az alkalmazás világszerte több mint egymillió feliratkozót szerzett. Így lehetőség nyílik arra is, hogy gyorsabban találjunk egyezést. Ezenkívül sok tagja alkalmi szórakozással és tevékenységekkel foglalkozik. Tehát, ha a szexet, a flörtölést és az alkalmi ügyeket kedveled. Természetesen minden megtalálható itt a Tinder alkalmazásban.

Előnyei:

 • A párkeresési rendszer helyeket használ
 • Ingyenes üzenetküldés
 • Ingyenes fotók feltöltése
 • Minden tag ingyenesen férhet hozzá a videohívásokhoz
 • Millió tag van, akiket meg kell nézni
 • Az aktív tagok mindennap magasak
 • Nagyon könnyen használható
 • Gyors regisztráció

CONS:

 • Néhány ember nem válaszol az üzenetekre
 • Naponta csak 100 mozdulat van

# 9 - GetItON

getiton main

A GetItON egy kiváló összekötő webhely, amely segít az embereknek megtalálni az alkalmi szex szórakoztató, könnyebb és kényelmesebb módját. Kifinomult párosítási megközelítése nagyon praktikus a legjobb szexuális párok megtalálásában. Ezzel a rangsorolással és elérhető szolgáltatásokkal a GetItON határozottan hatékony és egyszerű hozzáférést kínál a világ legmenőbb és legszexibb felhasználójának.

A GetItON teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Masszív tagok
 • A felhasználók aktívan részt vesznek
 • Jók a funkciók
 • Könnyű csatlakozási módszer
 • A tervezés nagyszerű

CONS:

 • Prémium tagság szükséges
 • A funkciók elsősorban prémium felhasználóknak szólnak

# 10 - Lovoo

Lovoo regisztráció

Nem meglepő, hogy a Lovoo ma a világ egyik legnagyobb, leggyorsabban bővülő és széles körben használt társkereső oldala. Rengeteg kislemez közül választhat az egyedülálló több mint 70 millió előfizető közül. De az oldal sikere nem csak a tagok méretén múlik; ez annak is tulajdonítható, hogy az IOS és Android-kompatibilis alkalmazásai fejlesztésére és folyamatos fejlesztésére összpontosít. Ezen a ponton az emberek száma, akik szerelmet találnak ezen a partnerkereső alkalmazáson, majdnem havi 4 ezerre emelkedett.

Kattintson a Lovoo teljes értékeléséhez.

Előnyei:

 • Nyitott minden típusú kapcsolatra – kapcsolatfelvétel, hosszú távú, randevúzási, alkalmi, barátság, kapcsolat, flört
 • Ingyenes regisztráció
 • Nincs bejelentett hamis fiók
 • Magas arányú mérkőzések
 • Facebookon keresztül lehet regisztrálni
 • Rulett párosítási rendszer
 • Az ellenőrzött tagok jelvényekkel rendelkeznek
 • Megfizethető prémium tagság

CONS:

 • Egyes profilok kevés részletet tartalmaznak
 • Alapvető kereső

# 11 - SpicyMatch

SpicyMatch

Az élvezeteiről, információiról, ingyenességéről és szórakoztatásáról ismert SpicyMatch oldal a swinger közösséget kiváló hőségbe hozza. Egy ingyenes fiók használatával a tagok navigálhatnak a webhely összes funkciójában, és megtalálhatják a párokat, egyedülállókat és csoportokat egy swingerek rendezvényén vagy partiján.

A SpicyMatch szabadságot biztosít a tagoknak, hogy fiókjuk tartalmát nyilvánosan vagy privátként tartsák. Előfordulhat, hogy egyesek nem érzik jól magukat, ha kint tartják a dolgokat, hogy mások lássák. Mindenekelőtt az oldal érvényesítési rendszere biztosítja minden tagját, hogy a csalók nem csalogathatnak. Az alapítók ezt az oldalt csak azért hozták létre, hogy helyet adjanak a swinger életmódnak.

SpicyMatch ismertető itt.

Előnyei:

 • A swingerek számára elérhető fórumok állnak rendelkezésre
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • A mobilalkalmazás letölthető
 • A funkciók sokfélék és hasznosak
 • Számos tag aktív minden nap
 • Hasonló érdeklődésű tagokat könnyű megtalálni

CONS:

 • A webhelyen vannak olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetős tagok férhetnek hozzá

# 12 - Zsanér

Főcsuklópánt

A Hinge kiváló választás mindazok számára, akik nem csupán átlagos online társkereső oldalakat keresnek. Úgy tervezték, hogy összehozza azokat, akik hosszú távú partnerségre és tartalmas élményekre vágynak. A Hinge alapvető célja soha nem változott az évek során, ez pedig az, hogy segítsen mindenkinek megtalálni a megfelelő párosítást – és talán még a szingli státuszát is feljavítsa a kétségbeesett szinglikről a „kapcsolatban élő”-re.

Ellenőrizze a csuklópánt felülvizsgálatát.

Előnyei:

 • Modern app design
 • A letöltés ingyenes
 • ingyenes üzenetküldő
 • Aktív tagok
 • Felhasználók milliói világszerte

CONS:

 • Némelyikük kevésbé részletes profillal rendelkezik

Utószó

Azok az emberek, akik még nem ismerik az internetes randevúzást, és szeretnének kipróbálni annak előnyeit, komolyan megfontolják a LoveAwake szolgáltatást. Mint említettük, az oldal teljesen ingyenes és igény szerint elérhető, így könnyedén kísérletezhet és böngészhet az érdeklődési körei és a dolgok működése között, mielőtt belemerülne a világ valóságába.

Természetesen egy ingyenes társkereső szolgáltatás, mint például a LoveAwake, segíthet megtalálni a tökéletes párt. Ennek ellenére az életük és kapcsolataik iránt szenvedélyes embereknek fontolóra kell venniük egy másik társkereső szolgáltatás tagságáért való fizetést. Miért? Mert ezeknek a prémium oldalaknak az értékelési és ellenőrzési módszerei sokkal szigorúbban szabályozottak.

Bár a LoveAwake-nek nincsenek jelentősebb problémái az adatvédelmi incidensekkel kapcsolatban, nem mindig feltételezhetjük a szigorú biztonságot és adatvédelmet az oldal használatakor. Ráadásul a fizetős oldalakon viszonylag alacsony a nyomás, mivel csak a fizetős felhasználók léphetnek kapcsolatba másokkal. Röviden: exkluzívabb és intimebb. Egyébként a LoveAwake nem vészes, főleg az újoncok körében. Tehát jobb, ha megnézi, és meglátja, működik-e az Ön számára.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére