Frissítve: 29. szeptember 2022

Zsanér felülvizsgálata

& 12 legjobb randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a Hinge.co

Mutasson 12 alternatívát a Hinge.co számára

Főcsuklópánt

A Hinge újraindította oldalát, mint „kapcsolati profi” társkereső szolgáltatást, hogy versenyezzen a Tinderrel, amely az új emberek megismerésének népszerű módszerévé vált. Ahelyett, hogy képekre hagyatkozna annak értékelésére, hogy egyes felhasználók tökéletesen illeszkednek-e egymáshoz, a Hinge arra ösztönzi Önt, hogy minden profilnál mélyebbre ásson. Ahelyett, hogy a végtelenségig jobbra-balra csúsztatnának, az emberek egyszerűen „lájkolhatják” képeiket vagy történeteiket az alkalmazásban a kapcsolat létrehozásához. Arról nem is beszélve, hogy a Hinge arra ösztönzi a felhasználókat, hogy innovatív módon fejezzék ki magukat, és olyan tevékenységeket cseréljenek, amelyek tükrözik személyiségüket, így aktívabban részt vesznek a közösségi randevúzásban.

Hivatalos URL: https://www.hinge.co/

Az online randevúzás rejtelmei

A gondolat, hogy találkozzunk valakivel egy társkereső webhelyen, állandóan mulatságosnak tűnt, mintha egy videojátékkal játszana. Mindenki számára, aki betöltötte a tizennyolcat, a társkereső oldalak részben egyfajta átmenetként szolgáltak a felnőttkorba. És mindannyian tudjuk, hogy a Tinder messze az egyik híres társkereső/partnerkereső platform, de szeretnék valami újat és egyedit kipróbálni. Még jó, hogy ráakadtam Hinge-re. Ez egy vadonatúj mobilalkalmazás, amelyet korábban soha nem használtam, és jó helynek tűnt egy tartalmas randevúzáshoz.

Hogy őszinte legyek, amikor először elkezdtem használni a Hinge alkalmazást, nehezen tudtam kitalálni, hogyan rendezzem ezeket az ígéretes találatokat. Az egész nyár, amit a Tinderen töltöttem, felkészített a balra/jobbra húzó rendszerre, azonban a Hinge meglepett egyedi koncepciójával.

Ezenkívül a Hinge számos lehetőséget kínál a profil létrehozására és megosztására. Valójában a feltölthető képek maximális száma hat, ami eggyel kevesebb, mint a Tinderen. Amúgy egészen biztos vagyok benne, hogy a Hinge lehet a randevúzási hely, ha valami hosszútávra vágyik. Arról nem is beszélve, hogy ezt a szolgáltatást olyan kérges évezredesek számára készítették, akik egy életre szóló elköteleződést keresnek a gyors románc vagy ügyek helyett.

Hogyan kezdődött a csuklópánt?

Csuklós pár

Kezdetben, amikor a Hinge 2013-ban elindult, az oldal a Facebook-barátok párosítási rendszere miatt került a címlapokra. Ez azt jelenti, hogy a webhely potenciális egyezéseket kínál FB-barátaitól, csökkentve annak esélyét, hogy harcba szálljon, miközben növeli annak esélyét, hogy nagyon kompatibilis egyezéseket fedezzen fel. Sajnos a Hinge.co eltávolította ezt a „szükséges” lehetőséget a webhelyéről. De ha szeretné használni ezt a lehetőséget, megteheti.

Mindazonáltal a csuklópánt alapvető célja soha nem változott az évek során, és ez az, hogy segítsen mindenkinek megtalálni a méltó párját – és talán még a szingli státuszát is feljavíthatja kétségbeesett szingliről „kapcsolatban lévő”-re. 2016-ban a Hinge tagok 45%-a keresi az értelmes kapcsolatokat, míg 55%-a határozottan komoly és hosszú távú kapcsolatokra vágyik. Tehát, ha elveszíti bizalmát az online társkeresőben a korábbi csalódások és zsákutcák miatt, a csuklópánt lehet a végső válasz.

Csuklópánt: „Törlésre tervezték”

Csuklós cél

"Törölésre tervezték” – ez a Hinge szlogenje. Zavarba ejtően hangzik, igaz? Miután arra ösztönzik az embereket, hogy töltsék le az alkalmazást, azonnal azt akarják, hogy törölje azt. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a Hinge arra ösztönzi ügyfeleit, hogy távolítsák el az alkalmazásukat, miután megtalálták a tökéletes párt vagy partnert. Hinge szerint a randevúzási platformok ma már az új emberekkel való találkozás legjobb eszközei a modern társadalomban.

Sajnos a legtöbb ismert társkereső platform nem feltétlenül kínál olyan helyet, amely alkalmas hosszú távú elköteleződések vagy házasságkötésre. Rengeteg alkalmazás létezik, amelyek elősegítik a meggondolatlan csúsztatást, és elsősorban az esztétikára összpontosítanak.

Szerencsére a Hinge megújította mobilalkalmazását, hogy arra ösztönözze az embereket, hogy mélyebb, értelmes kapcsolatokra törekedjenek, mint egy gyors kirohanás. Természetesen az adminisztrátorok nem akarják, hogy az alkalmazásuk értelmetlen legyen, és kibaszott időpocsékolás legyen az ügyfeleik számára.

A csuklópánt regisztrációs folyamata

Csuklós csatlakozás

Nincs elérhető Hinge társkereső webhely alternatíva, ezért a Hinge használatához először telepítenie kell az alkalmazást. Ezután hozzon létre egy profilt a telefonszámával, vagy regisztráljon FB fiókkal. Arra is van lehetőség, hogy a Hinge hozzáférjen FB közeli ismerőseihez és szinglihez, akik szintén új szerelmi érdeklődést keresnek.

A személyazonosságának igazolására azonban a Hinge nem kevesebb, mint 60 FB-barátot kérdez meg, amikor regisztrál a Facebookon. Ezt követően Hinge megkérdez néhány alapvető információt magáról, például arról, hogy hol él, és gyakorol-e valamilyen vallást. A Vitals, Vices és Erények az a három fő kategória, amelybe ez az oldal az Önről szóló összes információt rendszerezi.

Különleges zsanér jellemzők

Találd meg a szerelmet
 • Profil növeli

Számos webhely és alkalmazás kínál néhány olyan funkciót, amelyek segítségével többen láthatják fiókját rövid ideig. És a csuklópánt is ugyanezt a funkciót biztosítja! A Hinge profiljának növelése azt ígéri, hogy láthatósága 40-szeresére nő. Csak fizessen 9.99 USD-t, és élvezze az egyszeri Boost szolgáltatást. Vásároljon három vagy több Boostot, és az árfolyam egyenként 8.99 USD-ra csökken, öt vagy több Boost pedig egyenként 7.99 USD.

 • Virtuális rózsák

Minden felhasználó minden vasárnap kap egy ajándék rózsát, amelyet egész héten át adhat. Az ingyenes rózsák lejárnak, ezért hozd ki belőlük a legtöbbet, mielőtt elfogy. Jó dolog, hogy a rózsák könnyen megvásárolhatók 9.99 dollárért három darabból álló készletenként. Ennek a virtuális rózsának a segítségével a rangod magasabb lesz a meccsed hírfolyamában, és még biztosabb, hogy randevúzhatsz. Természetesen a Roses soha nem megy ki a divatból – legyen szó személyes vagy online randevúról.

 • Otthoni randevúzás
Csuklós labor

Alkalmazhatja a Hinge otthoni társkereső funkcióját, miután kapcsolatba került valakivel, aki érdekes. Ez a funkció arra szolgál, hogy jelezze a többi felhasználónak, hogy nyitott a videohívásokra vagy a csevegésre. Mindketten értesítést kapnak, amikor a meccsed online állapotát „Kész”-re frissíti, és azonnal kezdeményezhetsz egy gyors hívást. Mielőtt azonban szabadon használhatná ezt a funkciót, mindkét félnek legalább egy csevegést kell váltania.

 • Videó Prompt

A Video Prompts eszköz nagyszerű módja annak, hogy elindítsa a videobeszélgetést, ha nehézségei vannak a csevegésről. A felhasználók nyolc csevegési téma közül választhatnak egyet a legördülő menüből a funkció használata közben. Öt felszólítás jelenik meg a videohívás során, egy-egy téma minden témához. Jelenleg a Hinge különféle lehetőségeket kínál, beleértve a jégtörő stílusú vetélkedőket és az interaktív gyakorlatokat, amelyeket mindketten élvezhetnek, beleértve a háza körüli kis kincsvadászatot.

Profilminőség a Hinge.co-n

Csuklós profil

Azoknak, akik szkeptikusak Hinge állításaival kapcsolatban, érdemes újra gondolniuk. Ez az oldal a világ legnagyobb közösségi hálózataként büszkélkedhet, és rengeteg szórakoztató és bájos csatlakozási lehetőséget kínál a felhasználók számára. Ígéretesnek hangzik, igaz? De elhittem.

Természetesen láttam, hogy a Hinge hogyan tudott a lehetőségek széles skáláját biztosítani vonzó személyes profil létrehozásához és adatok megosztásához. Legfeljebb hat képet tölthet fel a profiljára, hárommal kevesebb képet más társkereső alkalmazásokhoz képest. Hasonlóképpen beillesztheti kedvenc névmásait is – amit nagyon élvezek, mivel nem sokat tehet a Tinder alkalmazásban.

Hinge szereti

A Hinge másik szórakoztató eleme az volt, hogy információt adtak a felhasználó magasságáról, oltási előzményeiről, alkohol- vagy kábítószer-szokásairól, vallási nézeteiről és politikai véleményeiről. Nem szerettem ezt a funkciót, bár értem, miért elengedhetetlen bizonyos felhasználók számára, hogy ideológiai és spirituális nézeteiket felvegyék a profiljukba. Mindenekelőtt jó volt látni, hogy a chat funkció a híres társkereső alkalmazásokhoz hasonlóan működött. Most már nem kell megismerkednem az új chatrendszerekkel. Végső soron a Hinge összességében egy megfelelő alkalmazás. Nagyon sok mindent élveztem itt, de persze ez nem egy tökéletes oldal, így voltak apróságok, amiket nem szerettem.

Regisztráljon prémium tagságra a Hinge oldalon

Zsanér alkalmazás letöltése

A Hinge felhasználójaként lehetősége van alacsony áron frissíteni a „Preferált tag” csomagra. Mivel a Hinge nem tartalmaz sok extrát, a díjak alacsonyabbak, mint a versengő online társkereső alkalmazásoké. Három előfizetési lehetőség áll rendelkezésre, köztük egy hónapos, három hónapos és hat hónapos előfizetés. Általában pénzt takarít meg, ha a leginkább kiterjesztett előfizetési lehetőséget választja.

Ezenkívül a Hinge prémium tagságához rengeteg finomság tartozik, beleértve azt a lehetőséget, hogy annyi like-ot küldhet, amennyit csak akar, és rácsnézetben láthatja azokat az embereket, akik kedveltek téged. Viszont meg lehet boldogulni anélkül is. Mert annak ellenére, hogy rendszeres felhasználó vagy, ellenőrizheted, kinek tetszett még a profilod. Talán az egyetlen apró különbség, hogy minden fiókot külön-külön kell görgetnie, ahelyett, hogy egyszerre szkennelné őket.

A csuklópánt előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Modern app design
 • A letöltés ingyenes
 • ingyenes üzenetküldő
 • Aktív tagok
 • Felhasználók milliói világszerte

CONS:

 • Némelyikük kevésbé részletes profillal rendelkezik

A 12 legjobb társkereső és randevúzási webhely, hasonló a Hinge.co-hoz:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt található a AdultFriendFinder teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi tagok száma nagyobb, mint a nőstényeké
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 2 - Match.com

match.com banner

A The Match egy nagyszerű és egyedi webhely, amely lehetővé teszi az egyedülállók számára, hogy párjukat és szerelmet találjanak. Az egész világot lefedi, és 1993 óta uralja az internetet. Az oldal még a kezdeti tagjait is egy életre szóló előfizetéssel jutalmazta a helyükre, ezzel ünnepelve sikerüket. A mai napig a Match folyamatosan növekszik, és sokan regisztrálnak. Minden bizonnyal pénze, erőfeszítése és ideje nem megy kárba ezen a platformon. Még az Ön online élményét is védik szigorú biztonsági szabványaik.

Kattintson ide a Match.com teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Megalakult és már több évtizede működik
 • Az alkalmazás verziója ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play Store-ból is
 • Világszerte több mint nyolcmillió prémium taggal rendelkezik
 • Több mint 20 millió tag regisztrált
 • A regisztráció gyors, gyors és egyszerű
 • Ingyenes profilfiókok megtekintése
 • A funkcionalitás és a használat garantáltan kényelmes

CONS:

 • Az üzenet és a csevegés csak fizetett tagoknak szól
 • Csak a prémium tagok léphetnek be kizárólag a csevegőszobákba

# 3 - FuckBook

faszkönyv

Az alkalmi kapcsolatokhoz és szexuális kapcsolatokhoz tökéletes webhely a FuckBook. Itt lehetőség nyílik swinger találkozókra, szex randevúkra és még sok másra. Ez kényelmes azoknak, akik a lehető leggyorsabban keresnek kötöttségek nélküli kapcsolatot. Magából az oldal nevéből adódóan pontosan tudja, mibe kezd, ha végiggörget a platformon. A FuckBook kezelőfelülete és funkciói egyszerűek és kényelmesek az internet többi swinger társkereső oldalához képest.

FuckBook értékelés itt.

Előnyei:

 • A létrehozott profilok száma sok
 • A weboldal kialakítása könnyen kezelhető és használható
 • A regisztráció gyors és azonnali
 • A tagság megfizethető, de rengeteg előnnyel jár

CONS:

 • Az oldalon bosszantó hirdetések vannak

# 4 - Tinder

tapló

A Tinder egy szexuális társkereső alkalmazás, amely lehetővé teszi a funkciók ingyenes használatát. Számos olyan funkciója és szolgáltatása, amelyeket más társkereső alkalmazások biztosítanak áron; a Tinderben mindez ingyenes. Mint például az üzenetek küldése, a letöltés, a fényképek feltöltése és a közeli tagok helyének meghatározása, mindez ingyenesen elérhető.

Emiatt az alkalmazás világszerte több mint egymillió feliratkozót szerzett. Így lehetőség nyílik arra is, hogy gyorsabban találjunk egyezést. Ezenkívül sok tagja alkalmi szórakozással és tevékenységekkel foglalkozik. Tehát, ha a szexet, a flörtölést és az alkalmi ügyeket kedveled. Természetesen minden megtalálható itt a Tinder alkalmazásban.

Előnyei:

 • A párkeresési rendszer helyeket használ
 • Ingyenes üzenetküldés
 • Ingyenes fotók feltöltése
 • Minden tag ingyenesen férhet hozzá a videohívásokhoz
 • Millió tag van, akiket meg kell nézni
 • Az aktív tagok mindennap magasak
 • Nagyon könnyen használható
 • Gyors regisztráció

CONS:

 • Néhány ember nem válaszol az üzenetekre
 • Naponta csak 100 mozdulat van

# 5 - Flingster

flingster

A Flingster felnőtt társkereső oldal egyedülállóknak, hogy találkozzanak, lógjanak és kitaláljanak. A regisztrációs folyamat ezen az oldalon nagyon kényelmes és egyszerű; így nem veszít sok időt. Más társkereső oldalakkal ellentétben az üzenetküldés és a videocsevegés még ingyenes fiókok számára is elérhető. Egyéb egyedi funkciók is kizárólagosak a fizetett tagok számára. Flingster névtelen személyazonosságot is kínál interakció közben, amíg beleegyezik egy alkalmi kapcsolatba. A kurzor pontján a ventilátor azonnal világszerte több millió felhasználóhoz kapcsolódik.

Nézze meg a Flingster áttekintést.

Előnyei:

 • Nemtől és szexuális irányultságtól függetlenül mindenkit szívesen látunk
 • A név nélküli identitás lehet opció
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • A felület egyszerű, de könnyen navigálható

CONS:

 • Néhány hamis profilt jelentettek

# 6 - MatchBDSM

MatchBDSM

A MatchBDSM webhely ma az egyik legjobb és leghíresebb rabsági webhely. Megfelel a BDSM életmódnak, és segít az embereknek megtalálni a megfelelő mérkőzéseket. Ezen kívül böngészhet a furcsa kislemezek között, és a hely alapján párosíthatja a tagokkal. Ezenkívül a keresési funkció teljesen ingyenesen használható. Tehát bármelyik városban is tartózkodik, megtalálja a kívánt BDSM partnert.

Előnyei:

 • Iránymutatásokat tartalmaz a tagok számára a biztonság megőrzéséről a találkozáskor
 • A honlap használata ingyenes
 • A csoportos csevegések segítségével összehozza az embereket
 • Megfizethető ár a tagságért

CONS:

 • Bosszantó előugró ablakok a tagság frissítéséhez

# 7 - NoStringsAttached

NoStringsAttached fő

Ezt a randevúzási webhelyet olyan személyek számára hozták létre, akik névtelen szexre vágynak anélkül, hogy félnének attól, hogy elkapják őket. Tökéletes hely azok számára, akik már elkötelezték magukat, elkötelezték magukat vagy hosszú távú kapcsolatban élnek, hogy meghitt pillanatokat élvezhessenek másokkal anélkül, hogy rettegéstől félnének attól, hogy egy viszony miatt vádat emelnek ellenük. A NoStringsAttached erőteljes online jelenléttel, kiváló felhasználói bázissal rendelkezik, és mindenki egyedi igényeit kielégíti. Más szóval, ha minden nap durranást kapunk, az csak alábecsülés.

Vessen egy pillantást a NoStringsAttached áttekintésére.

Előnyei:

 • Jól megtervezett weboldalak
 • Innovatív algoritmus a tagok összeillesztéséhez
 • Egyszerű elrendezések és egyszerű navigáció
 • Értékes funkciók, amelyek megkönnyítik a csatlakoztatást
 • Tippek és iránymutatások a csaláshoz egyedülálló tulajdonság
 • Az anonimitás és a magánélet csúcsminőségű
 • Rengeteg aktív tag

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás
 • A webhelyen nincs többnyelvű opció

# 8 - Rengeteg hal

Rengeteg hal

Ez az oldal az egyik úttörő oldal, ahol egyedülálló emberek szerelmet találhatnak. A változó időben folyamatosan fejlődött. A mai napig a Rengeteg hal (POF) olyan nagy népszerűségre tett szert világszerte. Több millió tagja van, akiket férfiak uralnak. Sok tagja kifejezetten szándékozik csatlakozni az oldalhoz, és láthatjuk, hogy néhányan csak alkalmi randevúzásokat keresnek, és nem feltétlenül komoly dolgokat. Más oldalakkal ellentétben a POF-ban való kommunikáció ingyenes, akár prémium tag, akár nem. Ezenkívül rendelkezik egy alkalmazással, amely mind az Android, mind az iOS felhasználókkal kompatibilis.

Itt van egy PlentyofFish áttekintés.

Előnyei:

 • Rengeteg ingyenes szolgáltatás / szolgáltatás
 • Megfizethető áron
 • Automatikus kijelentkezés egy ideig inaktivitás után

CONS:

 • Néhány ember hamis lehet
 • Az asztali verzió kissé elsöprő

# 9 - EasySex

Könnyű szex

A gyors szex és a szexuális késztetések kielégítése az, amit az emberek jelenleg keresnek; ezért egyes webhelyek ilyen kényelmet kínálnak az emberek életében. Ide tartozik az Easysex.com, ahol a felnőttek a világ minden tájáról összegyűlnek, hogy megtalálják a maguk tökéletes párját. Itt erősen bátorítják az alkalmi kapcsolatokat és a kötetlen kapcsolatokat, és a tagok nem ítélnek el és nem diszkriminálnak másokat. Szexuális vagy nemi beállítottságától függetlenül bárki használhatja ezt az oldalt.

Az EasySex teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes
 • A webhely felhasználói hozzáadhatnak fényképeket és videókat magukról, hogy bővítsék profiljukat
 • A nők szabadon használhatják a weboldalt és annak szolgáltatásait
 • Vannak elérhető szex játékok, amelyeket megvásárolhat
 • Számos kapcsolattípust és összekapcsolódási lehetőséget kínál

CONS:

 • A funkciók teljes eléréséhez fizetett előfizetés szükséges

# 10 - Instabang

kiváló weboldal

Az Instabang elsődleges célja a közösség összehozása. Ezt a platformot szándékosan azért fejlesztették ki, hogy ígéretes, gyors szolgáltatása révén hektikus életet biztosítson a felhasználóknak. Valójában a szexuális élet gyorsan kielégíti tagjait. Ezért, ha nem elkötelezett partnerkapcsolatokat keres, vagy csak alkalmi kapcsolatokat keres közös igényű emberekkel, akkor Ön ideális erre a platformra. Valójában a résztvevőknek soha nem lesz problémája egy egyéjszakás kalandot találni sok érzéki lány és vonzó testű fiatal nő között.

Kattintson az Instabang teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • Különböző nyelveket tartalmaz a nem angol nyelvű tagok legkényelmesebb használatához
 • A tagok rengeteg képet és videót szolgáltatnak galériáikban
 • A pontos kereséshez rendelkezésre áll a speciális keresési lehetőség
 • A csökkentett mód funkció akkor érhető el, ha a nyilvános helyiségekben tárolt explicit képeket vagy jeleneteket elmosva böngészik
 • A videók előnézete elérhető a fizetés előtt
 • A honlap könnyen érthető és használható

CONS:

 • Hamis profilokról számoltak be
 • Fizetett előfizetés szükséges az üzenetek küldéséhez

# 11 - IAmNaughty

IAmNaughty otthon

Az IAmNaughty egy olyan webhely, amely további bevezetés nélkül hírnevet szerzett az online kapcsolatfelvételi és társkereső oldalakon. Itt a tagok szabadon fedezhetik fel csavaros oldalaikat, és azzal flörtölhetnek, akivel akarnak. Valójában figyelemre méltó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tagok egyszerű csatlakozását és elköteleződését.

Ez a platform arra is ösztönzi az embereket, hogy erotikus képeket és szexi videókat tegyenek közzé, hogy nagyobb arányban találják meg a tökéletes mérkőzést. Bár lehetővé teszi a rendszer számára, hogy automatikusan összekapcsolja profiljaikat más mérkőzésekkel.

IAmNaughty értékelés itt.

Előnyei:

 • A közösség aktív, és minden nap eltökéltnek érzik magukat, hogy megtalálják a megfelelő párost
 • A webhelyfejlesztők manuálisan ellenőrzik a fiókokat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a spamküldők nem érhetők el
 • Ingyenes chat szoba funkció
 • Garantáltan remek platform megfelelő partner vagy alkalmi találkozó megtalálásához
 • A nők ingyenesen férhetnek hozzá az egész weboldalhoz

CONS:

 • A többi tag képeinek megtekintése a galériából fizetett szolgáltatás

# 12 - Zümmög

pofás párok

A Bumble az egyik legnépszerűbb partnerkereső alkalmazás a piacon, de innovatív és úttörő koncepciója lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy jobb választási lehetőségeket és eljegyzéseket élvezzenek. Más szóval, azok a férfiak, akiknek nehézségei vannak az első lépés megtételével, megszabadulnak attól a tehertől, hogy frappáns nyitó megjegyzést tegyenek.

Előnyei:

 • Számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik
 • Biztonságos böngészés a helyszínen és mobilon
 • Ingyenes funkciókkal és szolgáltatásokkal rendelkezik
 • Egyensúly a női és férfi tagok aránya
 • A regisztráció egyszerű

CONS:

 • A prémium tagság meglehetősen drága
 • A mérkőzések elvesztése 24 órán belüli válasz hiányában

bottomline

Összességében a Hinge kiváló választás mindazok számára, akik nem csupán átlagos online társkereső oldalakat keresnek. Úgy tervezték, hogy összehozza azokat, akik hosszú távú partnerségre és tartalmas élményekre vágynak. Azok számára, akik kételkednek a Hinge ígéretében, hogy a világ legnagyobb közösségi hálózata legyen, az oldal számos izgalmas és gondtalan csatlakozási lehetőséget kínál a felhasználók számára. Biztos vagyok benne, hogy a tényleges „szolgáltatás” megbízhatóbb, mint az állítások, igaz? Szomorú azonban, hogy bizonyos korlátozások és korlátozások miatt, amelyeket a rendszeres tagok élvezhetnek, a Hinge fokozatos ütemben halad, ellentétben a konkurens alkalmazásaival. Ez és számos más kisebb kellemetlenség megakadályozza, hogy Hinge megdöntse Dudethrill kedvencét, AdultFriendFinder, a trón elfoglalásától.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére