Frissítve: 11. augusztus 2022

Fuckbook

& 12 (legjobb) szex randevú webhely, hasonló a Fuckbook.com webhelyhez

URL: https://www.fuckbook.com

Mutass nekem 12 alternatívát a Fuckbook.com webhelyhez

faszkönyv

Maga a weboldal

A nevének puszta láttán azonnal meg tudja mondani, mi ez a webhely. A Fuckbook alapvetően a Facebook azok számára, akik alkalmi szexuális találkozásokat keresnek. Tehát egyenesen ez nem azok számára szól, akik komoly romantikus kapcsolatokat keresnek. Azonban még mindig vannak olyan szerencsések, akik valójában ezen az oldalon találták meg életük szerelmét. Hasonlít névrokon Facebookjához, mivel közösségi oldalként is működik.

A helyszín felfedezése olyan, mint egy séta a parkban. A kezelőfelülete hasonló a többi közösségi oldalhoz, így a legtöbb gomb és fül könnyen megtalálható és érthető. A webhelyre való regisztráció is elég egyszerű, mivel csak néhány részletre van szükség. A Fuckbook-nak sok tagja van 2009-ben. Azóta milliós tagú webhely lett, több ezer aktív tagval éjjel-nappal. Népszerűsége az egész világon elterjedt, így nemcsak a szám, hanem a változatosság is ezzel a webhellyel rendelkezik.

Regisztráció és regisztráció

A Fuckbookra való regisztráció teljesen INGYENES! A folyamat olyan gyors és egyszerű, hogy maga a feliratkozás szó szerint másodperceket vesz igénybe. Amikor a regisztrációs oldalon tartózkodik, a rendszer felkéri Önt, hogy adjon meg néhány alapvető információt, például nemét, preferenciáit, életkorát, felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát. Ezt követően a megadott e-mailen keresztül igazolnia kell fiókját, amely néhány percet igénybe vesz. Ezen kívül meg kell állapodnia az Általános Szerződési Feltételekben, az Adatvédelmi irányelvekben, csakúgy, mint más webhelyeken, és az Icebreaker programjukban.

Miután elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket és más irányelveket, egy olyan oldalra kerül, ahol létrehozhatja és feltöltheti profilját. Megkérjük, hogy adjon meg további személyes adatokat, például születésnapját, tartózkodási helyét és egy választott profilképet. Ha úgy tűnik, hogy pillanatnyilag nem a profilját csinálja, bármikor kihagyhatja a folyamatot, és később csak visszatérhet rá. Ezután elkezdheti felfedezni a webhelyet.

Meg kell azonban jegyezni, hogy vannak átirányítások, amelyek valahogy nem úgy néznek ki, mintha a webhely része lenne, de valójában az. A Fuckbook néhány ilyen webhelyhez kapcsolódik, és azonnal visszakerül a Fuckbook honlapjára.

Üzenetek

Az üzenetküldés lesz a legelső szolgáltatás, amelyet keresni fog a webhelyen, mivel sok olyan felhasználó van, akivel csak alig várom, hogy kapcsolatba léphessen velük. Ugyanakkor, csakúgy, mint bármely más webhely, a Fuckbooknak is megvan a része a bot-felhasználókból. Az a jó benne, hogy a botokat használók megfelelő jelöléssel vannak ellátva „C” betűvel, ami megkönnyíti a szitálását.

Miután felfigyelt a bot-felhasználók figyelmére, a kommunikáció nagyon gördülékeny lehet. E-mail értesítést kaphat, amikor üzenetet kap. Ez a lehetőség jól jöhet, mivel a webhelynek nincs mobilalkalmazása, így naprakészen tartja Önt.

A webhelyen történő kommunikáció egyéb módjai közé tartozik a privát és azonnali üzenetküldés, a virtuális ajándékok küldése és a privát fotók megosztása más felhasználókkal.

A Fuckbook jellemzői

A Fuckbook számos egyedi funkciót kínál, amelyek élvezetesebbé teszik a webhelyen való tartózkodását. Az alábbiakban bemutatjuk ezeket a különleges tulajdonságokat:

 • Élő kamerák

Ha több akcióra és szórakozásra vágyik, ez a funkció az Ön számára. Ez valószínűleg a webhely egyik leggyakrabban használt funkciója. Az Élő kamerákat az oldalsávon láthatja. Ha rákattint, átirányít egy másik webhelyre, amelyet a Fuckbook mutat. Itt érett és amatőr tartalmú műsorokat láthat.

 • Jégtörő

Amint azt korábban a regisztráció szakaszban említettük, a regisztráció során el kell fogadnia a webhely Icebreaker funkcióját. Az említett funkcióval való egyetértés következménye lehetővé teszi a Fuckbook számára, hogy kapcsolatba lépjen másokkal az Ön nevében. A profilod segítségével keresik a potenciált és kezdetben kommunikálnak velük. Azonban csak a prémium tagsággal rendelkező felhasználók olvashatják ezeket az üzeneteket.

 • A Blog

Csakúgy, mint más webhelyeken, felnőtteknek vagy másoknak, a blogrész is mindig a kötelező oldal, mivel sok mindent megtudhat onnan. Ha azonban nagy vagy az írás oldalán, akkor a blogon is megoszthatja gondolatait, hogy az emberek élvezhessék. Egyéb dolgok, amelyeket a blogon láthat, meghívás találkozóra, véletlenszerű gondolatok és gondolkodások, sőt személyes tapasztalataik is. Kedvelheted és kommentelheted a bejegyzéseket is.

 • Táblák

Ha ismeri a Pinterest táblákat, ez a funkció hasonló hozzá. Saját táblát készíthet úgy, hogy közzéteszi a fényképeket, kategóriák szerint rendezi és rögzíti a táblára. A fotókon kívül rögzítheti más felhasználók fényképeit és bejegyzéseit is. Ha nagy vagy az adatvédelmi kérdésekben, egyszerűen megváltoztathatja a hirdetőtábla adatvédelmi beállításait. Ha meglátogatja profilját, láthatja és újra megtekintheti a táblákat.

 • Gyufa

Az oldal egyik legjobb tulajdonsága a mérkőzések. Míg a társkereső oldalak némelyikénél csak manuálisan tárják fel a lehetséges partnereket, a Fuckbook ezt Önnek szűkíti. Az általuk nyújtott mérkőzések az Ön profilján alapulnak, így minél átfogóbb a profilja, annál nagyobb az esélye a keresett partner megszerzésének. A menüsoron láthatja a mérkőzések lapot, és rákattinthat a mérkőzések megtekintéséhez. Ha nem elégedett a biztosítottakkal, mindig folytathatja a felfedezését a keresősáv segítségével, ahol további szűrők állnak rendelkezésre.

Biztonság és védelem

Személyes adatait a webhely állítása szerint teljesen biztonságban tartjuk. Indítása óta nincsenek nagyobb problémák a magánéletük és a biztonságuk terén. Ugyanakkor, mint bármely más közösségi oldal, a webhely továbbra is tartalmaz néhány általános információt rólad, főleg a webhely tevékenységeivel kapcsolatban. Láthatja azt is, hogy a webhely az érdeklődésen alapuló online hirdetések része, így olyan hirdetésekre számíthat, amelyek kapcsolódnak a webhely használatához. A webhelynek átfogó biztonsági és adatvédelmi irányelvei vannak, amelyeket az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi irányelvek között olvashat el.

Jó és rossz a Fuckbook.com webhelyről

Előnyei:

 • Könnyen kezelhető felület
 • Megfizethető tagság
 • A gyors és egyszerű regisztráció

CONS:

 • Nehéz hirdetések
 • Bosszantó átirányítások

További 12 szex társkereső oldal, mint a Fuckbook.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Felnőtt barát kereső a mai napig az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb társkereső oldal. A webhelynek több mint 80 millió felhasználója van a világ minden tájáról, így soha nem jelent problémát az, hogy kivel legyen interakció - függetlenül attól, hogy hány óra van. A szexpartner keresése az egyik legegyszerűbb dolog, amit a webhelyen megtehet a tagok száma miatt.

Előnyei:

 • Megalapított webhely jó hírnévvel
 • Sok sugár, hogy kifejezze magát
 • Sokféle lehetőség

CONS:

 • Nincs megfelelő rendszer
 • Töltési költségek

# 2 - 2Bassza

2fasz navigáció

Ha belefáradt a sima és az alapvető társkereső alkalmazásokba, amelyek nem adják meg a kívánt eredményt, akkor ez a webhely adhat választ. A 2Fuck meglehetősen új a felnőttek társkereső területén, de már több millió felhasználót szerzett, ami viszonylag jelentős szám. A webhely hasonló a többi közösségi média platformhoz, és számos lehetőséget kínál a többi felhasználóval való interakcióra és kommunikációra.

Előnyei:

 • Sok felhasználó
 • A dizájn és a felület kellemes
 • A csatlakozás ingyenes

CONS:

 • Drága lehet
 • Alacsony az adatvédelem

# 3 - Ashley Madison

Ashley-Madison

Ashley Madison híres márkájáról, és az ipar egyik legnépszerűbb webhelye. Hűtlenségi társkereső oldalként jelölték meg. Márkájához híven házasságon kívüli ügyekre ösztönzi a házas férfiakat azáltal, hogy platformot biztosít számára. Ezen által nyújtott unortodox szolgáltatás miatt Ashley Madison olyan népszerűségre tett szert, hogy tagjai vannak az egész világon. Menedékké vált azoknak a házas embereknek, akik online kapcsolatokat keresnek.

Itt van egy kiterjesztett Ashley Madison áttekintés.

Előnyei:

 • Alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerekhez
 • A webhely elrendezése nagyon kellemes
 • Megfizethető fizetések

CONS:

 • Nincs megfelelő algoritmus
 • A profilok nem széleskörűek
 • Nincs helyszíni közösség

# 4 - Hát szia

hát szia

A Wellhello egy online felnőtt közösség, tele dögös és szemtelen emberekkel. A webhely tagjai nemcsak egyedülállók, akik szeretetet keresnek, hanem olyan párok is, akik szokatlan kapcsolatban élnek és szexuális kapcsolatban vannak. Ez valóban azoknak a webhelynek szól, akik szexuális képességeiket és preferenciáikat fedezik fel, mivel a webhely különféle lehetőségek közül választhat. Ami a regisztrációt illeti, a webhely egyszerű, kétlépcsős regisztrációval rendelkezik, amely csak az Ön alapvető adatait igényli.

További információ a következőkről: Helló itt.

Előnyei:

 • Különféle emberek közül lehet választani
 • Nagyon aktív tagok
 • A gyors és egyszerű kétlépéses regisztráció

CONS:

 • A videocsevegés csak prémium tagok számára készült
 • Hamis profilok jelenléte
 • Hatalmas hirdetések

# 5 - Passion.com

passioncom

Kéjes, játékos és szenvedélyes, ezek a képek és videók fogadják Önt, amikor ellátogat a Passionba. Nevéhez hűen a webhely megadja neked azt az érzéki szexuális kalandot, amelyet keresett. A webhely napról napra növekszik, és megtartotta az aktív felhasználók nagy százalékát.

Előnyei:

 • Az oldalon könnyen lehet navigálni; nagyon felhasználóbarát
 • Sok aktív tag
 • Az aktív tagok többsége valóban szenvedélyes

CONS:

 • Nincs mobil alkalmazás
 • Korlátozott hozzáférés az ingyenes tagok számára

# 6 - GetItOn.com

getitoncom

A Get It On egy olyan webhely, amely fejlett illesztési rendszerével büszkélkedhet. Valószínűleg ez az egyik legjobb előnye az oldalnak a többi hasonló platformhoz képest. Nem csak a többi felhasználó nevét és képét látja, hanem a másik személlyel való kompatibilitási százalékát is.

Előnyei:

 • Fejlett illesztési rendszer
 • A felső sorban keresési és szűrési lehetőségek
 • 3 hónapos garancia

CONS:

 • Nincs mobilalkalmazás
 • A tagok profiljait nem ellenőrizzük

# 7 - SwapFinder

cserekereső

Az egyik felkereső webhely, ha alkalmi szexuális találkozást keres. Mivel az oldal nyitott minden nem és szexuális beállítottság előtt, valószínűleg megtalálja a tökéletes párját. A nemek terén nagyon elfogadó környezeten kívül sok felhasználó nyitott a pármegosztási megállapodásokra is.

További információ erről swapfinder és alternatívái.

Előnyei:

 • Nagyon sok tag van
 • Különböző kiningek és fétisek
 • Speciális kereső eszköz

CONS:

 • Nincs alkalmazás
 • Nagyon korlátozott fizetési lehetőségek

# 8 - Badoo

badoo

A Badoo a márkaépítését arra irányította, hogy olyan közösségi média hálózat legyen, amely csak arra összpontosít, hogy a szexuális kalandok csavarjaival járjon. Már több mint egy évtizede az iparban működik, és továbbra is az iparág egyik leglátogatottabb összekapcsolási helye. A tagok többsége még ma is fiatal felnőtt, ami azt bizonyítja, hogy fenntartották célpiacukat.

Előnyei:

 • Sok tag
 • Nagyon magas a helyszíni aktivitás
 • Van egy elérhető alkalmazás

CONS:

 • Unalmas fotóellenőrzési folyamat
 • Korlátozott hozzáférés a szolgáltatásokhoz

# 9 - XMatch

xmatch.com

Az XMatch az eddigi egyik leglátogatottabb összekapcsolási oldal. Népszerűségét a sikeres összekapcsolódás és a randevú mérkőzések okozzák. Ez egyben az iparág többi nagy szereplőjének, például a Felnőtt Barátkeresőnek a testvérei is. A webhely minden szexuális szivárgást eláraszt, tévedhetsz pornóoldalként. Valójában pornográf oldal lehet, de pornó oldal, amelyen a közösségi hálózatok keverednek.

Előnyei:

 • Kiterjedt tagprofilozás
 • Funkcionális mobil webhely verzió
 • Nagyon aktív tagok

CONS:

 •  Egyéb alapvető funkciók csak a fizető tagoknak szólnak
 • Testvéroldalakról származó tagok átfedése
 • Nincs elérhető alkalmazás    

# 10 - FuckSwipe

baszik

A Fuckswipe egyike azoknak a felnőtt társkereső oldalaknak, amelyek azt ígérik, hogy alkalmi összeköttetést biztosítanak a környéken. Az iparágban töltött évek óta a webhely sok sikeres találkozást rögzített rajta keresztül. A webhely oldaltervezése használhat némi frissítést, de biztos, hogy sok meztelenséget tartalmaz. Óvatosan kell böngésznie a nyilvános helyeken, különösen a munkaterületén. Mivel csak néhány percet kell eltöltenie a webhelyre való regisztrációval, felfedezheti a webhelyet és felkutathatja a lehetséges partnereket.

Előnyei:

 • Sok hasonló gondolkodású ember
 • Gyors és egyszerű regisztráció

CONS:

 • Vannak hamis profilok
 • Mindig nyomás alatt prémium
 • Elavult oldal

# 11 - Fling.com

A Fling egyike a leghíresebb helyszíneknek a társkeresés és a bekapcsolódás terén. Naponta több mint 3 millió látogató rekordja van. Amikor meglátogatja a webhelyet, kifejezett fotók és videók fogják fogadni. Ezen felül lehetőséget kap arra, hogy találkozzon-e azzal a személlyel, aki felkeltette érdeklődését, vagy csak online csinálja. A cselekmény online elvégzése szintén örömmel fogadható az oldalon, így mindent kibiberizálhat, amit csak akar.

Előnyei:

 • 3 hónapos garancia
 • Naponta sokféle aktív felhasználó
 • Stimuláló felület

CONS:

 • Nincs megfelelő séma
 • A funkciók elsöprőek lehetnek
 • Nincs alkalmazás

# 12 - Légy rossz

elkötelezett igazi lányok

Légy rossz sok felhasználót vonzott világszerte. Úgy tűnik, mintha olyan lenne, mint bármely más mainstream társkereső oldal. De valójában leginkább azoknak szolgál, akik alkalmi összeköttetéseket, cybersex partnereket vagy mindkettőt keresnek. Ez sok embert megszólított, különösen azokat, akik diszkréten szeretnének viselkedni szexuális kalandjaikkal. A webhely egy olyan funkcióval rendelkezik, amely ellensúlyozza a lehetséges hamis profilokat, ami plusz, mivel a hamis számlák és a csalók nagyon burjánzottak.

Előnyei:

 • Tömeges üzenetküldő rendszer
 • Sok tag
 • Alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS rendszeren

CONS:

 • Az élő értesítések bosszantóak lehetnek
 • Linkek átirányítása

Következtetni

Bármely közösségi média hálózati helyszín lehet egy lehetséges kapcsolat vagy alkalmi szexuális partner felkutatása. Sok ember sikeresen keresett partnert a mainstream társadalmi hálózatokban. Ha azonban Ön az a személy, akinek nincs luxus ideje arra, hogy felfedezze, egy személy ugyanabban a hajóban van-e, mint Ön, akkor a fenti webhelyek a helye. A Fuckbook csak egy a sok oldal közül olyan emberekkel látja el Önt, akik alkalmi megoldásokkal is foglalkoznak. Nincs szükség arra, hogy pazarolja az idejét annak megfejtésére, hogy az illető alkalmi találkozásokon is részt vesz-e, mivel a fent említett oldalak tagjai mind ilyen dolgokba tartoznak. Mindig megnézheti az egyes webhelyeket, de szűkítettük az Ön számára a lehetőségeket.

Ha nehézségei vannak dönteni, íme a személyes 3 legjobb webhelyem:

# 1: AdultFriendFinder.com
# 2: AshleyMadison.com
# 3: WellHello.com

Robbantást!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére