Frissítve: 29. szeptember 2022

Feeld Review

& 12 legjobb társkereső és alkalmi társkereső oldal, mint a feeld.co

Mutass nekem 12 alternatívát a Feeld.co

érzett egyezés

Manapság rengeteg alkalmazás érhető el randevúzáshoz, randevúzáshoz, kötetlen szórakozáshoz és szexhez. Ezzel a rengeteg választási lehetőséggel csak egy kiválasztása a vártnál nagyobb kihívást jelenthet. De természetesen Dudethrill mindig itt van, hogy megmentse a napot! Mostantól nem kell végigfutnia az összes problémán és a tagsági folyamaton pusztán egy alkalmazás vagy webhely teszteléséhez. De most koncentráljunk fő sztárunkra: a Feeld! Állítása szerint a legjobb és legelfogulatlanabb összekötő oldalak közé tartozik, amelyek átfogóbb lehetőségeket és kényelmesebb módszereket kínálnak az alkalmi szórakozás élvezetesebbé tételére. De ami még izgalmasabb a Feeldben, az az, hogy számos szolgáltatást kínálnak a szexualitás szinte minden típusához. Valójában több mint 20 szexualitás érhető el az alkalmazásban, így a felhasználók kényelmesebben és befogadóbban érezhetik magukat. Elég ígéretesnek tűnik, de megfelel az elvárásainknak? Találjuk ki!

Hivatalos URL: https://feeld.co/

Az érzés mögötti történelem

2014-ben Feeld bemutatkozott a világnak. Kezdetben ezt az alkalmazást „3nder”-nek hívták, de 2016 körül a fejlesztők megváltoztatták a nevét, és új márkát hoztak létre, amelyet az egész világ láthat. Ez a londoni székhelyű alkalmazás most mindenki figyelmét felkeltette, és továbbra is kiváló szolgáltatásokat nyújt mindenkinek.

Sokan közületek, akik nem tudták, a Feeld nemcsak randevúzásra, hanem többszöri kapcsolatfelvételre is alkalmas. Az adminisztrátorok olyan platformot kívánnak létrehozni, ahol mindenki, akár csoportosan is flörtölhet és interakciót folytathat. Valójában a „Feeld” cím a „play in the field” gyökérkifejezésből származik, mivel az alkalmazások talajként vagy alapként funkcionálnak, ahol az emberek találkozhatnak, kapcsolatba léphetnek a közelben lévő felhasználókkal, és kapcsolatba léphetnek velük.

A Feeld megnyílik a szexualitás világa felé

De természetesen Feeld soha nem felejti el beépíteni a modern világ leglényegesebb és legfontosabb dolgot: a szexualitást. Manapság az emberek mindenféle nemi és szexuális preferencia felé nyitottak. Ezért nem lehet többé két nemi csoportba csapni őket: a női és a férfi nemi csoportba, mivel most mindenkinek megvan a maga preferenciája.

Minden bizonnyal a Feeldnek ezt a részét élvezem a legjobban, mert úgy érzem, sok törődést és figyelmet szentelnek az emberek preferenciáinak. És ez az ötlet nagy szabadságot ad, és többet bátorít arra, hogy bűntudat és szégyen nélkül fejezze ki magát. Egyértelműen nem számít, hogy házas vagy, bonyolult kapcsolatban élsz, lendületes, vagy sima régi szingli, a Feeld közösség szeretettel üdvözöl vad világukban! Nyugodtan oszd meg gondolataidat, fedezd fel legpiszkosabb fétiseidet, és mutasd meg nekik a hibáidat. Soha nem tudhatod; megtalálja a tökéletes szexuális egyezést ebben az alkalmazásban.

A Feeld használata

érzett párok

A Feeld alkalmazás könnyen érthető. Általában a párok és a kanos szinglik keresik a segítségét a gyors kapcsolatteremtéshez és az alkalmi swinger életmódhoz. Csakúgy, mint más randevúzási és kapcsolatfelvételi alkalmazások vagy webhelyek, a Feeld is azon dolgozik, hogy a párosítás és összekapcsolás megteremtse az alapvető értékét. Ezért az adminisztrátorok értékes funkciókat és kiváló szolgáltatást kínálnak, hogy kényelmesebbé és értékesebbé tegyék az Ön élményét.

Egyszerűen regisztráljon néhány alapvető adat megadásával magáról, beleértve az életkort és a tartózkodási helyet. Ha ezek mind be vannak állítva, készen áll, hogy megkeresse a megfelelőket. Csak érdeklődést kell mutatnia a többi felhasználó iránt, és amikor ismét „lájkolnak”, akkor automatikusan jó párja lesz. Nyugodtan csatlakozhat az összes meccséhez, mivel nincs korlátozva, hogy hányat csatlakoztathat. Ezenkívül a csevegés ingyenes, így egész éjjel ezt csinálhatja.

De ezen kívül a Feeld egy egyedi funkciót is használ, ahol a párok „párként” érhetik el az oldalt. Ez azt jelenti, hogy ha te és a barátnőd is kalandvágyóak vagytok, és szeretnétek kipróbálni valamit, ami már megszokott, akkor a Feeld kiváló választás. Talán a swinger életmód vagy a partnercsere fűszerezné a kapcsolatot.

A Feeld.co közösség tagjai

érezhető rendszer

A Feeld nagyon népszerű Kanadában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Németországban. Úgy tűnik azonban, hogy az Egyesült Államokban van a legmagasabb a felhasználók aránya a globális tagállományból. Talán azért, mert a Feeld azon kevés összekötő alkalmazások közé tartozik, amelyek a szexualitást a flörtölés, a hintázás és a kapcsolatteremtés lényeges szempontjaként hangsúlyozzák.

Mindazonáltal annak ellenére, hogy a Feeld a szexualitás minden fajtája számára üdvözlő alkalmazás, a Feeldnek körülbelül 70%-a heterogén felhasználója van, akik közül sok férfi. Általában a 25 és 30 év közötti felhasználók aktív résztvevői a Feeldnek, és gyakran keresnek kapcsolatot a nap bármely szakában. Ha ezeket a százalékokat számokba állítja, körülbelül 500 XNUMX+ felhasználó keres aktívan hetente egy hétköznapi szórakozást. Ez elég hatalmas!

A Feeld egyedi alkalmazásfunkciói

érezhető kb
 • Elrejtés a barátok elől

Azok számára, akik privátak szeretnének maradni, és elkerülni, hogy a Facebookon mások értesüljenek a mocskos vállalkozásáról, használhatják ezt a funkciót. Elrejti profilját a Feeld alkalmazást használó FB-barátai elől. Ez azonban csak azon felhasználók számára érhető el, akik tagságukat prémiumra frissítették.

 • Utoljára látva

Személy szerint a LastSeen funkciót értékesnek tartom a csatlakozásban, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák mások állapotát, ha percek óta aktívak voltak, vagy teljesen abbahagyták az alkalmazás használatát. Természetesen sok időt és erőfeszítést takaríthat meg.

 • Pingek

Ha más felhasználók érdeklődést mutattak a profilod iránt, a Feeld alkalmazás „pingeket” kínál, és bárkinek elküldheti őket, akit érdekesnek talál. Természetesen a felhasználók értesítést kapnak, ami növeli a csatlakozás esélyét. A prémium tagok napi egy ping-et élvezhetnek, de az elsődleges felhasználók számára a pingek megvásárolhatók.

 • Blokk

Nem meglepő, ha időnként váratlan vagy bosszantó felhasználókkal találkozunk. Ezért a blokkoló funkció olyan értékes eszköz, amellyel eltávolíthat néhány olyan felhasználót, akit nem szeretne látni az alkalmazásban. Egyszerűen jelentse őket, és automatikusan leállítja az interakciót.

Feeld regisztráció

úgy éreztem, letöltés

Jó hírek! A Feeldnek egyszerű regisztrációs folyamata van, ráadásul teljesen ingyenes. Tehát ne aggódjon a rejtett költségek vagy a váratlan költségek miatt. A regisztrációs folyamat talán egyetlen unalmas része a kétirányú ellenőrzési eljárás, de ezen kívül minden kezelhetőnek tűnik.

Először a Feeld az e-mail fiókodról és az FB-profilodról kérdez rá. Ezt nem hagyhatja ki, mivel a Feeld nagyon szigorú az ellenőrzésben. Természetesen ez a lépés minden felhasználó számára előnyös lehet, mivel biztosítja tagjaik hitelességét. Általában a Feeld ellenőrzi FB-barátait és érvényes e-mail-címét a személyazonosság-hitelesítés érdekében, és megnézi, hogy vannak-e ismerősei az alkalmazást használva. Végül meg kell adnia egy telefonszámot a regisztráció befejezéséhez, hogy a Feeld tudja, hogy Ön nem csaló vagy valami barom.

Az egyedi ellenőrzési folyamat és az egyszerű regisztráció mellett a Feeld a szexualitási lehetőségek széles skálájával is lenyűgözött. Jelenleg az alkalmazás több mint 20 szexualitást kínál, és mindenki szabadon választhat, ami kényelmessé teszi.

Csatlakozás és csevegés a Feeldnél

érezhető szoba

A Feeld csevegési és üzenetküldési funkciói eltérnek a többi webhelytől és alkalmazástól. Ez a képernyő legalsó részén található, ahol néhány felhasználót megtalálhat a Kapcsolat lapon. Miközben több napig használtam a Feeldet, meglepett, hogy több mint 50 egyezést láttam, és sokan közülük megkeresték a kapcsolatot.

De ami a legjobban megdöbbentett, az az, hogy ezek közül a meccsek közül sok nagyon aktív interakció közben. Természetesen eleinte lejjebb állítottam az elvárásaimat, mivel egy csepp nyomást sem gyakorolok a Feeldre. A velem kapcsolatba lépő felhasználók több mint fele azonban válaszolt. Ez olyan, mint egy 80%-os előnyben részesített válaszadási arány a többi csatlakozási oldalhoz vagy társkereső alkalmazáshoz képest.

érezhető blog

Ezenkívül ez a válaszadási százalék magasabb lehet az átlagosnál, ha előfizet a prémium tagságára. Ráadásul a Feeld csevegési funkciója fantasztikus és ismerős hangulatot biztosít, így remekül fog szórakozni az emberekkel. A felhasználók jellemzően aktívak egy-egy csevegésben, mivel ritkán látok embereket a csoportos csevegésben. Azt is meg kell említenem, hogy sok felhasználó szereti kicserélni telefonszámát és Kik-fiókját az egyeztetés után. Azt hiszem, szeretnek az alkalmazáson kívül beszélgetni a kényelmesebb és személyre szabottabb interakció érdekében.

Feeld tagság és árak

átélt élményeket

Jelenleg a Feeldnek csak két tagsági lehetősége van; mindegyiknek megvannak a maga előnyei és időtartama. Havonta fizethet 11.99 dollárért, vagy igénybe veheti a három hónapos előfizetését mindössze 23.99 dollárért, így legalább havi 8.00 dollárt takaríthat meg.

Prémium tagságoddal számos előnyt és szolgáltatást élvezhetsz ezen az oldalon, például elrejtőzhetsz FB-barátaid elől a Feeld alkalmazás használatával, és párosítás nélkül léphetsz kapcsolatba a felhasználókkal. Ezenkívül hozzáférhet más felhasználók legutóbbi online tevékenységeihez, átválthat sötét témákra, és személyes képeket adhat hozzá a mérkőzésekhez. Csupán néhány dolgot említettem, amelyeket élvezni fog itt, és még több látnivalót találhat az oldal böngészése során.

De a jutalmak élvezetén túl, úgy gondolom, hogy a Feeld-tagságra való feliratkozás segíthet a webhelyfejlesztőknek a Feeld létrehozásában és létrehozásában a kihívások és versenyek ellenére. Egy ilyen hirdetésmentes alkalmazás/webhely minden jóváírást és fizetést megérdemel, és azt hiszem, ez a legkevesebb, amit tehetünk, hogy támogatást tanúsítsunk.

A Feeld.co előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • A szexualitás széles skálája elérhető
 • Üdvözlő és nyitott mindenki számára
 • Ingyenesen letölthető
 • Az alkalmazás elérhető az Apple-en és a Google Playen is
 • Az inkognitó mód elérhető
 • Izgalmas blogokkal és cikkekkel rendelkezik
 • Sok tag
 • Modern app design
 • Könnyen használható
 • A regisztráció során ellenőrzési eljárást alkalmaz

CONS:

 • Nincs elérhető webhely
 • A jellemzők meglehetősen szerények
 • Facebook regisztráció szükséges

12 legjobb társkereső és alkalmi társkereső oldal, hasonló a Feeld.co-hoz:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt található a AdultFriendFinder teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi tagok száma nagyobb, mint a nőstényeké
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 2 - Seeking.com

keresi a megállapodást

A Kereskedelmi Megállapodás egy szűk körű társkereső platform, amely napi látogatókat vonz. Mivel ez nem egy szokványos egyező webhely, a kialakítása több olyan személyt is kidobhat, akik időnként felkeresnek erre. Mindazonáltal ragyogó munkát végez, hogy biztonságos légkört biztosítson az általa támogatott típusú partnerséghez és interakcióhoz. Sőt, érdekes látni, hogy nemzetközi szinten is elég sok ember van egy olyan platformhoz, amely egy viszonylag alapvető koncepciót tartalmaz.

A Seeking Arrangement egy olyan hely, ahol a fiatalok elkötelezhetik magukat a cukros anyukákhoz és apukákhoz, akik pénzbeli támogatást és bátorítást nyújthatnak számukra. A cukorbabáknak szeretetet, szexet, ragaszkodást és hosszas kapcsolatokat kell biztosítaniuk cserébe. A Seeking Arrangement újradefiniálja az ideális kapcsolatot, mivel aláássa az internetes bálozás hagyományos eszközeit. Az oldal egy oázist kínál, ahol egy társasággal egyesítheti az élvezetet.

Kattintson ide a Seeking Arrangement teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Az ellenőrzési folyamat szigorú
 • Alig öt napon belül a webhely garantálja, hogy a felhasználók ideális megoldásokat találjanak
 • Több mint tízmillió tagja van, akik aktívan keresik és vesznek részt világszerte
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A regisztráció egyszerű és gyors
 • Csak más ellenőrzött tagoknak küldhet üzeneteket ingyenesen

CONS:

 • Kevés hamis cukor baba számlák
 • Engedélyre van szükség a többi tag privát galériájának megtekintéséhez

# 3 - AshleyMadison

ashleymadison

Az Ashley Madison 2001 óta működik a párkapcsolatok és a felnőtt randevúzások terén. Ha monoton kapcsolatban élsz, vagy ki akarsz lépni a házasélet rutinjából, akkor ez a weboldal pont neked való. Valójában minden típusú szexuális kapcsolat szívesen látott itt, és senki sem fog elítélni. Ezenkívül a tagok sok taggal kapcsolatba léphetnek a világon, és élvezhetik a szexuális szórakozást.

Mindenekelőtt Ashley Madison meghallgatja tagjainak visszajelzéseit és az emberek életmódjának változó igényeit sajátosságaik javítása érdekében. Mindenki szabadon felfedezheti a kapcsolatok minden típusát, beleértve a többnejűséget, hármasokat és még sok mást. Így Ashley Madison továbbra is a játék élén áll, annak ellenére, hogy versenyképes az online társkereső ipar.

AshleyMadison értékelés itt.

Előnyei:

 • Arra ösztönzi a tagokat, hogy diszkrét fotókat töltsenek fel
 • Az oldal ingyenes regisztrációt kínál és egyszerű folyamatot követ
 • Képek és érzékeny adatok védelme a spamektől
 • Ezt letöltheti a Google Playről és az App Store-ból
 • Az alacsony tárhely igényel, és nem foglal el túl sok telefonos tárhelyet
 • A tagok száma óriási, és a világ minden tájáról érkeznek

CONS:

 • Számos fiók nem közöl részleteket önmagukról

# 4 - Flingster

flingster

A Flingster egy felnőtteknek szóló társkereső webhely, ahol egyedülállókkal találkozhat, lóghat és barátkozhatna. Ezen a weboldalon a jelentkezési folyamat valóban gyors és kényelmes. Tehát egyáltalán nem fog sok energiát pazarolni. Több más társkereső webhelyhez képest még az ingyenes fiókok is használhatnak üzeneteket és videocsevegéseket fizetés nélkül.

Másrészt a fizetős előfizetőknek vannak további jellemzőik, amelyek valóban egyedülállóak. Eközben Flingster hasonlóan diszkrét azonosítást biztosít, miközben beszélget, mielőtt beleegyezne egy spontán, gyors lendítésbe.

Kattintson a Flingster teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • A meghatározatlan karakter választás
 • A szexuális irányultságtól és nemtől függetlenül mindenki kiváló
 • A regisztrációs eljárás elérhető és viszonylag egyszerű
 • Az oldal kialakítása egyszerű; azonban érthető a navigáció

CONS:

 • Esetenként hamis profilokról számoltak be

# 5 - BangLocals

banglokálisok

A Banglocals egy kötelező webhely azoknak, akik tökéletes párkapcsolatot keresnek szexhez, randevúzáshoz és hétköznapi kapcsolatokhoz. A versenyképes webhelyek számától függetlenül ma is az első helyen áll. Valójában az életünk rengeteg munka és stressz. Csak pihentető és nyugtató módszerekre vágyunk annak elengedésére. Egy nagyszerű barát, aki serkenti szexuális vágyainkat, minden bizonnyal örömtelivé teheti az életet. Jó dolog, a Banglocals egy szexuális társkereső webhely, amely egyszerű regisztrációs folyamatot használ. Így mindenki azonnal élvezni fogja. Valójában mindenkinek megvan az esélye, hogy dögös, szexi társat találjon.

Nézze meg a BangLocals véleményét.

Előnyei:

 • Az emberek létrehozhatnak egy szex randevú hálózatot
 • Szabadon kereshet más tagok profiljaiban
 • Képek és videók galériáinak megtekintése
 • Az emberek értékelést adhatnak a népszerű tagoknak
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • Ösztönzi személyes képek közzétételét vagy nyilvános tartalmak feltöltését
 • Az emberekkel szöveges vagy e-mailes kapcsolatba léphet

CONS:

 • Nincsenek x-besorolású videók
 • Nincs próbaidő

# 6 - MillionaireMatch

milliomos páros

Ha szórakoztató, kacér és kötetlen légkörre készül, ahol gazdag férfiakkal találkozhat, és kaphat valamit egymástól, miközben nagyon intim szinten kapcsolódik egymáshoz, a MillionaireMatch a legjobb választás az Ön számára. Most szórakoztató és fényűző randevúkat találhat, amelyek remélhetőleg valamire vezetnek. A cukor baba/apu webhelyek között ez a csillag az összes közül. Van egy nagyszerű párosítási rendszere, ahol olyan emberekkel találkozhat, akikkel megoszthatja gondolatait, szexuális kémiáját és fantáziáit.

Az idősebb férfiak és fiatalabb nők mozgalmas légkörét ötvöző MillionaireMatch szexi, diszkrét, ugyanakkor előkelő és barátságos érzést ad. A legtöbb tag nem szégyelli magát, és magabiztos a bőrében – mindenki nyíltan beszél a vágyairól, mind pénzbeli, mind szexuális szempontból. Mindenki nyitott, nem okoz meglepetéseket, így szórakoztató felfedezni.

Előnyei:

 • Nagy választék cukor apukák
 • Klassz megjelenésű weboldal
 • Felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület

CONS:

 • A cukorpapa-baba arány nem egyenlő

# 7 - Victoria Milánó

victoriamilan fő

A Victoria Milan az egyik kedvenc társkereső webhely világszerte, ahol megcsalják a párokat és az elkötelezett kapcsolatokat. Valójában a webhely biztonságos és privát helyszínt biztosít, ahol megtapasztalhatja a szexuális kapcsolatokat.

Tehát, ha magányos vagy monoton kapcsolatban él, a weboldal fantasztikus menekülést kínál e nyomor elől. Valójában a tetves szexuális életet szórakoztatóbb és izgalmasabb utazássá alakítja át. Mindenekelőtt nem kell attól tartania, hogy elkapnak, mert a weboldal rendelkezik „pánikgombbal”. Tehát kiléphet az oldalról anélkül, hogy elakadna.

Vessen egy pillantást a Victoria Milan értékelésére.

Előnyei:

 • Több mint hatmillió tag az egész világon
 • A regisztráció problémamentes és egyszerű
 • A webhely kialakítása egyszerű és könnyen kezelhető
 • Az olyan funkciók, mint a kacsintás és a kedvencekhez adás, ingyenesen használhatók
 • A kiemelő dobozok a webhelyre vonatkozó problémák, problémák és aggályok kezelésére szolgálnak
 • Az alkalmazás verziója letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból

CONS:

 • Videohívás nem érhető el
 • Csak a fizetett tagok küldnek és tekintenek meg üzeneteket

# 8 - alt.com

alt.com kezdőlap

Az ALT.com egy platform azoknak az egyéneknek, akik szokatlan típusú intim kapcsolatokban és intimitásban vesznek részt. Ez az oldal olyan lehetőségeket kínál, amelyeket ma biztosan nem fedezhet fel az internet legnépszerűbb platformján, a szokatlan fétisektől a nem mindennapi álmokig. Tapasztalja meg a nem szokványos szex erotikus örömét, a vad szex, a BDSM, a kalandos szex, a romantikus szerelmesek, a legmélyebb vágyak, a swingerek, a szex randevúk és még sok más lehetőség.

Itt van egy ALT.com áttekintés.

Előnyei:

 • Az aktív tagok alkalmi találkozásokat keresnek
 • A felhasználói bázis nagy
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre a webhelyen

CONS:

 • Az interfész és a tervezés meglehetősen zavaros
 • Korlátozott funkciók az ingyenes fiókokhoz

# 9 - Szerelem Voodoo

lovevoodoo

A Love Voodoo egy swingeroldal és egy közösségi médiaplatform egyablakos hely a swingereknek és a szex és a szwinger életmód iránt érdeklődőknek. Ez egy kiváló lehetőség az emberek számára, hogy eligazodjanak szexuális késztetéseikben, és mindvégig kifejezzék szexuális feszültségüket. Az itt élő tagok könnyedek, és aktívan keresik a gőzölgő szórakozást. Az oldal ítéletmentes környezetet biztosít minden tagjának az új látogatók vagy tagok számára, így nem kell aggódnia a lábujjak bemerülésétől. Mindenekelőtt minden érzékeny információ és fizetési tranzakció biztonságos és védett.

Előnyei:

 • Vegyen részt és kommunikáljon igazi swingerekkel
 • Tapasztalt és amatőr swingereket várunk
 • Az ingyenes verzió hozzáférhet legtöbb funkciójához

CONS:

 • A weboldaltervezés régi, és zavaró lehet a navigálásban

# 10 - Lovoo

Lovoo haza

Nem meglepő, hogy a Lovoo ma a világ egyik legnagyobb, leggyorsabban bővülő és széles körben használt társkereső oldala. Rengeteg kislemez közül választhat az egyedülálló több mint 70 millió előfizető közül. De az oldal sikere nem csak a tagok méretén múlik; ez annak is tulajdonítható, hogy az IOS és Android-kompatibilis alkalmazásai fejlesztésére és folyamatos fejlesztésére összpontosít. Ezen a ponton az emberek száma, akik szerelmet találnak ezen a partnerkereső alkalmazáson, majdnem havi 4 ezerre emelkedett.

Kattintson a Lovoo teljes értékeléséhez.

Előnyei:

 • Nyitott minden típusú kapcsolatra – kapcsolatfelvétel, hosszú távú, randevúzási, alkalmi, barátság, kapcsolat, flört
 • Ingyenes regisztráció
 • Nincs bejelentett hamis fiók
 • Magas arányú mérkőzések
 • Facebookon keresztül lehet regisztrálni
 • Rulett párosítási rendszer
 • Az ellenőrzött tagok jelvényekkel rendelkeznek
 • Megfizethető prémium tagság

CONS:

 • Egyes profilok kevés részletet tartalmaznak
 • Alapvető kereső

# 11 - FuckBook

faszkönyv

Az alkalmi kapcsolatokhoz és szexuális kapcsolatokhoz tökéletes webhely a FuckBook. Itt lehetőség nyílik swinger találkozókra, szex randevúkra és még sok másra. Ez kényelmes azoknak, akik a lehető leggyorsabban keresnek kötöttségek nélküli kapcsolatot. Magából az oldal nevéből adódóan pontosan tudja, mibe kezd, ha végiggörget a platformon. A FuckBook kezelőfelülete és funkciói egyszerűek és kényelmesek az internet többi swinger társkereső oldalához képest.

FuckBook értékelés itt.

Előnyei:

 • A létrehozott profilok száma sok
 • A weboldal kialakítása könnyen kezelhető és használható
 • A regisztráció gyors és azonnali
 • A tagság megfizethető, de rengeteg előnnyel jár

CONS:

 • Az oldalon bosszantó hirdetések vannak

# 12 - FreeHookupAffair

Ingyenes összekapcsolási ügy

A Freehookupaffair.com kiváló platform a romantikához és az alkalmi szexhez. Itt fedezheti fel és tapasztalhatja meg hasonló gondolkodású emberek millióit, szórakozhat és teljesítheti egymás erotikus vágyait. Az oldal egy egyedi koncepciót hirdet, amely hasonló szándékú egyéneket alkalmas alkalmi randevúzásra. Elkötelezettségek nélküli partnerkapcsolatok felfedezése érdekében az emberek tömegesen érkeznek ide. Néhány szabályt és eljárást alkalmaznak, amelyek korlátozott ideig arra ösztönzik az egyéneket, hogy kapcsolatokat keressenek, de végül sok időt töltenek együtt.

Előnyei:

 • Tökéletes azok számára, akik nem kötődnek kapcsolatokhoz
 • A weboldal kialakítása egyszerű, mégis elegáns
 • A navigáció zökkenőmentes és egyszerű
 • Elolvashatja a webhelyről szóló pozitív tanúvallomásokat

CONS:

 • A GYIK szakasz nem érhető el
 • Az ügyfélszolgálat kizárólag a fizetős tagoknak szól

Utószó

Napokig tartó böngészés és a Feeld alkalmazás használata után elmondhatom, hogy sok szempontból lenyűgözött. Először is, a szexualitás széles skálája elérhető. Őszintén szólva, az egész randevúzási élményem során nem láttam ilyen nembarát alkalmazást. Örülök, hogy látok egy alkalmazást, amely a szexualitást prioritássá teheti a csatlakozásnál.

Határozottan ez az egyik módja a felhasználók legmélyebb vágyainak bemutatásának és kifejezésének minden ítélet és aggodalom nélkül. Esély lehet olyan emberekkel találkozni, akik hasonló érdeklődési körökben és kalandokban osztoznak. Sajnos azoknak, akik hosszú távú kapcsolatokra vágynak, máshol kell keresniük. Biztos vagyok benne, hogy a Feeld nem erre a fajta kalandra készült.

Végezetül: a Feeld egy nagyon lenyűgöző alkalmazás, és alig várom, hogy ezt minél többet használhassam a jövőbeni csatlakozási törekvéseim során. Azt hiszem, egyelőre maradok minden idők kedvencemnél Ashley Madison. De természetesen, ha más alkalmazásokat is meg kell kóstolnom, a Feeld kiváló alternatíva.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére