Frissítve: 11. augusztus 2022

Dating.com

Mutasd meg a Dating.com előnyeit és hátrányait

A Dating.com webhely végső áttekintése

Sok szerelmi történet eredetileg online. Sokan szeretnének kommunikálni más emberekkel, ami valóban segít, mivel rengeteg online oldal közül lehet választani. Ahogy mondani szokás, mindenki számára van valaki odakint ... ami a társkereső oldalak fő koncepciója, amely manapság igazán népszerűvé vált. Mivel az emberek egyre több időt töltenek mobiltelefonjukkal, az a trend, hogy különféle platformokon ismerkednek meg és keverednek idegenekkel.

Különböző helyekről ismert jelenlétével a Dating.com egy híres webhely, amelynek célja, hogy az egész világon egyedülállókat hozzon össze, hogy találkozhassanak és új kapcsolatokat tudjanak kialakítani. Nagyon népszerű az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, Európában, sőt Ázsiában is. Ezért válik hatékony platformká a különféle kultúrákból és háttérrel rendelkező kislemezekkel való keveredés érdekében.

Különböző kommunikációs eszközöket és egyedi szolgáltatásokat kínál a Dating.com, amely lehetővé teszi tagjai számára, hogy valóban kihasználják a weboldalt és kapcsolatba lépjenek egymással. A kommunikáció révén képesek kölcsönhatásba lépni és megismerni egymást, és közelebb kerülni a távolság és a különbségek ellenére.

Ebben az áttekintésben megismerheti a Dating.com működését, a webhelyről szóló fontos információkat, például a feliratkozási folyamatot, a tagok profilját, valamint annak különféle jellemzőit és funkcióit. Olvassa tovább az alábbiakban, hogy többet tudjon meg a webhelyről, és döntse el, hogy ki akarja-e próbálni, és talán új és érdekes emberhez vezet.

Dating.com és tagjai

dating.com tagok A Dating.com-tagok csaknem fele 20 év körüli férfi felnőtt, más néven Millenials. Mivel köztudottan nagyon hozzáértők és nyitottak az internetről való találkozáshoz, 85% -uk mobiltelefonján keresztül használja ezt a weboldalt. Körülbelül 60% férfi tag van a webhelyen, ezért a közönség iránti legelterjedtebb érdeklődés a nők, a felnőtteknek szóló tartalmak és a társkereső oldalak iránt mutatkozik meg.

Az első 5 ország, ahol a legtöbb tag van: USA, Fülöp-szigetek, Mexikó, Ukrajna és az Egyesült Királyság. Ez azt is megmutatja, hogy a webhely valóban sokszínű a tagok tekintetében, és hogyan vonzza sok embert fajuktól és nemzetiségtől függetlenül.

A feliratkozási folyamat és a kezdőlap

dating.com regisztráció A Dating.com-hoz való csatlakozás nagyon egyszerű és problémamentes. A webhely meglátogatása után meglátja annak honlapját, ahol elkezdheti regisztrálni a fiókot. Megteheti a manuális regisztrációt, vagy használhatja Google-fiókját, amelyik a legjobban megfelel.

A regisztráció után ki kell töltenie a „Rólad” részt, amely később megjelenik a profilodban. Tartalmaz olyan alapvető információkat, mint a név, születésnap, hely és nemi preferencia. Bár ezekre a szakaszokra nincs szükség, a teljes profil jobban néz ki. Ha kiválaszt egy nemi preferenciát azok számára, akikkel találkozni fog, akkor akár ugyanazt a nemet is kiválaszthatja, majd megadhatja a korosztályt.

Ha végzett, azonnal felfedezheti a weboldalt a honlapjukon vagy a „Felfedezés” oldalon keresztül. Ezúttal már elkezdhet más emberekkel találkozni. A regisztráció befejezéséhez nincs szükség e-mailes ellenőrzésre.

A kezdőlap egy profilt tartalmazó galériát jelenít meg, amelyet a regisztrációkor megadott preferenciák alapján rendeznek el. Használhatja a keresés gombot is. A tetején található egy történetek listája, amely kissé hasonlít az Instagram-történetekhez, ahol fotók és videók vannak. Az Adás gomb megadja a jelenleg közvetített tagok listáját és azokat, akiket megnézhet.

Csevegőszobák állnak rendelkezésre, és írhat annak, aki adást rendez. Ha a felhasználók jelenlegi listája nem elégít ki, akkor kattintson a Keresés gombra, és frissítse a listát. Ez a funkció meglehetősen átfogó, mivel megkérdezhet olyan részleteket, mint a hely, az életkor, az online állapot, és hogy elérhető-e egy videocsevegésre vagy sem. Ha többet kattint, megtalálhatja azokat az embereket, akik azonos profilúak veled, a profilodban megadottak alapján.

Indítsa el a kapcsolatot és keverje össze!

A Dating.com különféle kommunikációs eszközöket kínál a tagok interakciójához és kapcsolatukhoz. Ezek az eszközök létfontosságúak a tagok közötti értelmes kapcsolatok kialakításához. Az alapvető csevegés és üzenetküldés segítségével azonnal kapcsolatba léphetnek olyan személyekkel, akik felkeltették a figyelmét, míg a videocsevegések lehetővé teszik az egy- vagy kétirányú videohívást / csevegést a másikkal. Rendelkeznek a „Keverjük össze” opcióval is, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy egyidejűleg küldjenek bevezető üzeneteket a választott tagoknak, és felkérhető, hogy lógjon, vagy meghívja őket csevegésre vagy videohívásra. Küldhet „kacsintást” egy adott tag felé, például a profiljára, és használhat webkamerát. A weboldal egy átfogó kereséssel is rendelkezik, amely segíti a tagokat abban, hogy felkutassák a preferált leendő társakat.

Tagok profilja

datingcom honlap Bár a weboldalra való regisztráció egyszerű, a tagok profiljai általában teljesek és érdekes dolgokat tartalmaznak. A „Rólam” szakasz varázslatként működik, mivel alapvető információkat és érdeklődéseket tartalmaz, amelyekről jégtörő témaként lehetne beszélni.

A profil megtekintése ingyenes, és könnyedén megnézheti őket. Megnézheti őket, és hozzáadhatja a „Kedvencek” listájához. A Dating.com egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy lehetővé teszik a tagok számára, hogy "dátumokat" állítsanak be, ahol két ember találkozik a menetrendjével, és elkezdhetnek beszélgetni és többet kommunikálni. Mások címlapfotóit ingyen is megtekintheti. Ha megnézi a profiljukat, bepillantást nyerhet arra, hogy kik és mik ők, majd onnan kezdheti a beszélgetést.

Bár a webhely szigorúan figyeli a hamis profilokat, valóban vannak olyan esetek, amelyek igazak. De a Dating.com mindig is javítani próbált ebben; megbizonyosodni arról, hogy a tagok tisztában vannak vele, és azonnal jelenteniük kell, ha valami gyanúsat észlelnek, vagy ha valaki átverésnek tűnik. Védelmi politikájuk van a tagok számára is, így gondosan gondoskodnak róla.

Mobilalkalmazás és Go Premium!

dating.com alkalmazás Eddig a mobilalkalmazás csak Android-on érhető el, és hasonlóvá vált a weboldalhoz, így a tagoknak nem lesz nehéz böngészniük rajta. Márkaneve, a színvilág, valamint a jellemzők és a funkcionalitás szinte megegyezik. Csak egy nagy különbség a webhely és a mobilalkalmazás között az lenne, hogy prémium tagságra kell frissíteni, hogy hozzáférhessen az alkalmazás összes funkciójához.

Ha feliratkozik egy prémium tagságra, élvezheti ezeket az előnyöket:

 • 24/7 barátságos ügyfélszolgálat
 • 50% kedvezmény az egész helyszínen történő vásárlásokra
 • Korlátlan streaming
 • „Nézzük keveredni” funkció

Költségek és árak

Ez egy kis útmutató, amely bemutatja a Dating.com szolgáltatásait és funkcióit, amelyek ingyenes tagsággal vagy prémium kategóriák használatával érhetők el.

Ingyenes:

 • A keresési funkció (még mindig átfogó, annak ellenére, hogy ingyenes)
 • „Kacsintás küldése” funkció
 • Fotók feltöltése

Prémium:

 • Minden „ingyenes” funkció
 • Más tagok profilképeinek megtekintése
 • Nézze meg, ki nézi meg a profilját
 • E-mail küldése és fogadása
 • … és még sok más

dating.com árazás A fizetési lehetőségek tartalmazzák a betéti és hitelkártyákat, valamint a Paypal-t. Ezenkívül fizetési diszkréciókat kínál, vagyis ha bármit vásárol a webhelyről, akkor a nyilatkozata „Dating *” néven jelenik meg. Noha a társkereső oldalhoz való csatlakozás nem okoz zavarba hozást, megtakarítja az arcát és a kérdő pillantásokat, különösen azok számára, akik láthatják érzékeny pénzügyi adatait, például a bankszámlakivonatokat.

A prémium helyett a standard tagoknak lehetőségük van havi krediteket vásárolni a webhelyről. Ezekkel a kreditekkel különféle funkciók használhatók, mint például az alapvető csevegés, e-mail, videohívások és ajándékok vásárlása más tagok számára. Ezek a kreditek azt is lehetővé teszik a tagok számára, hogy hozzáférjenek a fizetős webhelyfunkciókhoz, például a „Keverjük össze” -hez, és matricákat, smiley-kat, sőt offline üzeneteket is küldhessenek.

Ajándékokat is küldhet bármelyik tagnak, aki tetszik. Ezen ajándékok többsége, például virágok, kütyük, ajándékkártyák és egyéb tárgyak, valamint azok ára attól függ, hogy melyiket használnád, és a kedvedre szabva

Jellemzők, funkciók, előnyök és hátrányok

Mivel mindenhol több társkereső oldal csírázik, elengedhetetlen, hogy „olyasmit kínáljanak, amelyet még nem szolgálnak fel a táblázatban”. Néhány elérhető funkció a következő: alapvető üzenetküldés, szokásos üzenetküldés, webkamera vagy videocsevegés, keverjük össze.

nem volt itt

Különleges ajánlat

-> CNYALD MEGE regisztrálni a Dating.com-on <-
és szerezd meg a lehető legjobb ajánlatot a mai napra!

Előnyei:

 • A 20 év körüli férfiak a leggyakoribbak a helyszínen
 • Az oldal nagyon kényelmes, mivel a legtöbb ember mindig a telefonján van
 • Különböző érdeklődésű emberekkel találkozhat
 • Ez az oldal különösen népszerű az egyedülállók számára
 • Könnyű regisztráció; A Google-on keresztüli bejelentkezés engedélyezve van, és nincs szükség e-mail-ellenőrzésre
 • Majdnem 180,000 XNUMX kislemez aktív hetente
 • A fiók létrehozása teljesen ingyenes
 • A keresési eredmények az Ön preferenciáihoz igazodnak
 • Az e-mail, az alapvető csevegés és a videohívások mellett csevegőszobák is rendelkezésre állnak

CONS:

 • Elég sok hamis profil
 • Nem érhető el az iOs felhasználók számára
 • A kreditek meglehetősen drágák és gyorsan lejárnak
 • Az ajándékok sokba kerülnek
 • Nem állnak rendelkezésre promóciós kódok a kreditek és ajándékok költségeinek csökkentésére
 • Csak akkor vásárolhat tagot, ha krediteket vásárol
 • Csak az első üzenetet olvashatja el; fel kell iratkoznia, hogy elolvassa a későbbieket
 • A keresések szűrése még nem olyan fejlett
 • A regisztráció után sok „üdvözlő üzenetet” fog kapni, amelyek közül néhány spam vagy hamis számlákról származik

Online társkereső: emlékeznie kell a tippekre!

Függetlenül attól, hogy új vagy-e az online társkereső szcénában, vagy sem, használhat egy-két tanácsot, hogy elinduljon és a legtöbbet hozza ki belőle. Ezek a tippek nagyon alkalmazhatóak lesznek, különösen azok számára, akik még csak most kezdik felfedezni ezeket a társkereső oldalakat.

 • Győződjön meg róla, hogy a biográfia sokat mond rólad
 • Válassza ki a legjobb profilképeket
 • MINDIG maradjon biztonságban az interneten
 • Ne legyen túlságosan ragaszkodó, és egyensúlyozza ki a mérkőzéseivel való kommunikációját
 • Ha a társkereső alkalmazásokat használja, hagyja ki a Facebook követési fázisát

dating.com margit Egy dolog különbözteti meg a Dating.com-ot a jelenleg elérhető rengeteg társkereső oldaltól, hogy kiadják ezt a friss, hétköznapi és élénk érzést. A regisztráció során nem kell kitölteni kérdőívszerű elemeket. Csak néhány kattintás ide-oda, és máris mehet. Nagy plusz azoknak a szingliknek, akik el akarnak keveredni, mivel nem fognak időt pazarolni a hosszú feliratkozásokra. Más társkereső oldalak olyan regisztrációs folyamatokat folytatnak, amelyek szinte lényegtelennek tűnnek, hogy az emberek irreleválást kérjenek a lényegtelen kérdések száma miatt.

Egyre nagyobb az esély arra, hogy valakivel megismerkedj, mivel milliók vannak egyedülállók, csakúgy, mint te. Globális társadalmi felfedező platformként lehetővé teszi az emberek számára, hogy kapcsolatba lépjenek és megismerjék az egyes érdekeiket, majd onnan indulnak.

A randevúk mindig is és mindig is a kockázatvállalásról szóltak. Esély, hogy újval találkozik, esélye van arra, hogy megismertesse Önt különböző emberekkel, helyek és dolgok, amelyeket még soha nem tudtál, de megszeretted. Ez annak az esélye, hogy nem fogják annyira kedvelni őket, mint ők, vagy az az esély, hogy talán Ön is kedvelni fogja egymást. Annak esélye, hogy értékes időt töltsön együtt, valószínűleg csak egy órán keresztül, vagy annak esélye, hogy egy egész életet együtt töltsön egymással. Annak az esélye, hogy lehet még valami, valaki, új és valaki jobb. A randevú soha nem volt adat vagy algoritmus. Még arról sem, hogy hány barátod van közösen, vagy akár konkrét kedveddel és ideáljaiddal, legyen az fizikai szempont vagy sem. Nem arról van szó, hogy valaki magas, szexi, vagy remek a szem- és a hajszíne.
A Dating.com valóban kiváló esélyt ad bárkinek, hogy gond nélkül találkozhasson a másik jelentős emberével. Milliók már kipróbálták. Miért nem? ????

Használja ki most az esélyt!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére