Frissítve: 16. április 2021-én

CougarLife

URL: https://cougarlife.com

Mutasson 11+ legjobb puma társkereső és összekapcsoló webhelyet, mint a Cougarlife.com

puma élet

Sok idősebb nő keresi a fiatalabb férfiakat, hogy csak találkozzanak, összekapcsolódjanak és remélhetőleg új kapcsolatokat kezdjenek. Ebben a modern világban ma élünk, minden könnyebbé és azonnalabbá vált - csupán néhány kattintással élvezheti az idegenekkel való online találkozást. A CougarLife arra ösztönzi az idősebb nőket, hogy szálljanak le fiatalabb férfiakkal. Amint az a weboldalukon látható, ez a tökéletes hely, ahol a modern és magabiztos idősebb nők kapcsolatba léphetnek és szórakozhatnak a fiatalabb férfiakkal, főleg a kapcsolatokhoz igazodva. Más szóval, ha érett, dögös és szexi nőkkel foglalkozik, akkor ez a tökéletes webhely az Ön számára. Mint mindig mondják, a „kor nem számít”, és igaz, ez a mondás hosszú utat mutat be az olyan webhelyekhez, mint a CougarLife, és olvassa el, hogy többet megtudjon erről a népszerű webhelyről.

Kezdjük a CougarLife regisztrációjával. A legtöbb társkereső és összekapcsolási jeltől eltérően regisztrációjuk némi időt és erőfeszítést igényel, mivel rengeteg információt kell megadnia, de többet a kedveléseiről és a fizikai tulajdonságairól. Bár a legtöbb mező nem feltétlenül szükséges, nagyon jó lenne, ha profilja minden részletet tartalmazna, ezért érdemes egy kis időt tölteni a legtöbb kérdésre való válaszokkal a regisztráció során. Miután elkészült a regisztrációhoz szükséges mezőkkel, töltsön fel egy képet, így 3 ingyenes üzenetet küldhet, amelyek segítenek elindítani a Cougar utazást.

A webhelyen ismeri a fő füleket: Irányítópult, Saját profil, Üzenetek és Keresés. Ezeket a füleket gyakran fogja használni a webhelyen való tartózkodás során. Az Irányítópulttal új pumákat találhat, akik nemrég csatlakoztak az oldalhoz, és online tagokat is. Itt tökéletesen megtalálhat valakit, akivel cseveghet, és üzeneteket küldhet egy új felhasználónak. A Profilom önmagáért beszél, itt adhat hozzá vagy változtathat meg részleteket rólad, tölthet fel képeket, sőt megtekintheti azokat az ajándékokat is, amelyeket más felhasználók adnak Önnek. Az Üzenetek lap magától értetődő, itt találja meg a többi felhasználóval folytatott interakcióit. Ami a Keresés fület illeti, ismerős lehet, különösen akkor, ha már kipróbálta a társkereső vagy összekapcsoló alkalmazásokat. Beállíthat szűrőket, hogy azokhoz a felhasználókhoz vezessen, akiket az Ön preferenciái alapján választanak ki Önnek. A Keresés fül lesz a legjobb barátod, mivel ez lesz a fő eszköz a tökéletes puma vagy fiatal összekapcsolódási partnerek felkutatásában.

Ami a pénzbeszélgetést illeti, a tagsági költség attól függ, milyen csomagot választott magának. Ez az időtartamtól és az élvezni kívánt előnyöktől függ. Választhat 1, 3 vagy 12 hónapos előfizetések közül. A weboldal számos kupont és kedvezményt is kiad, de ezek többsége csak meghatározott évszakokban és alkalmakkor érhető el. A tagság fizetésénél nyugodtan használhat Paypal vagy hitelkártyát, és nem kell aggódnia pénzügyi részletei biztonságáért, mivel a CougarLife biztonságos.

Tehát, ha egy idősebb nő keresését reméli, akkor a CougarLife a megfelelő hely. Kedvező árú, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és sok hasznos funkcióval segíti a Cougar meneküléseit. Ez egy olyan webhely, amely biztonságos és megbízható online társkereső célokra, mindaddig, amíg szem előtt tartja a biztonságát, és elkerüli, hogy túl sok információt közöljön idegenekkel. Ha már kipróbálta a CougarLife alkalmazást, vagy tervezi, akkor folytassa és élvezze a jó időt az oldalon. Ebben a cikkben olvashat hasonló webhelyekről is, amelyek ugyanúgy működnek, mint a CougarLife.

A CougarLife.com-hoz hasonló webhelyek:

# 1: Match.com

match.com

Ez kissé meglepettnek tűnhet, amikor a Cougar webhelyekről beszélünk, de igen, ez egy hatékony platform az idősebb nők és „kölykök” találkozásában. Ez a webhely nagyon sok felhasználói bázissal büszkélkedhet az online társkereső webhelyek milliói közül, így csak ez az oka annak, hogy hatékony Cougar webhely. Az élet különböző területeiről érkező emberek a Match.com webhelyen találhatók, és bármit is keres egy potenciális partnerben, itt megtalálja. Amikor felfedezi a webhelyet, meg fog lepődni a keresési és szűrési funkcióikon, mivel ez megkönnyíti a kölykök és a pumák közös helyzetét. Csak annyit kell tennie, hogy meghatározza a kívánt mérkőzések korosztályát, és máris mehet. Megadhatja azt is, hogy érdekli a „puma és kölyök” kapcsolat. A webhely férfi-nő aránya csak közel van, így nem kell aggódnia, hogy nem kap elég mérkőzést.

Előnyei:

 • Három napos ingyenes próbaverziót kínál
 • 1995 óta létezik
 • Könnyen navigálhat

CONS:

 • Az irányelv vagy az előfizetés lemondása időbe telik
 • A blokkolási funkció nem történik meg könnyen
 • Csak akkor küldhet üzenetet senkinek, ha fizetett tagságot kap

# 2: Idősebb nők Ismerkedés

idősebb-nők-randevú

A legtöbb pumaoldal elég régóta létezik, csakúgy, mint az Idősebb Nők Ismerkedése, amely 2001 óta köti össze a pumákat és a kölyköket. Sikerült felépítenie és megőriznie annak hírnevét, hogy a pumák és kölykök egyik legjobb platformja a kapcsolatok kiépítésében . Eltekintve attól, hogy puma webhely, a cukros anyukákkal való találkozás helyeként is ismert, amely segít a kölyköknek és a fiú játékoknak megtalálni azt, akit keresnek. A weboldal pontosan néz ki, valamint annak elrendezését és kialakítását. Még egy mobilalkalmazásuk is rendelkezésre áll mind az Android, mind az iOs számára. Az idősebb nők randevúzásának egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy rendelkezik ezzel a funkcióval, amely minden profilt ellenőriz, így felhasználóként tudhatná, hogy ezt a fiókot „igazi” személy készíti. Mivel sok webhely körbejár, és hamis profilok vannak itt-ott, nagyon hasznos a felhasználók válogatása és hitelességének ellenőrzése. A pumák számára a tagság ingyenes, míg a kölyköknek körülbelül 15-30 dollárt kell fizetniük.

Előnyei:

 • Regisztráljon a Facebookon keresztül
 • Ingyenes számla regisztráció
 • Mobilalkalmazások elérhetők mind Android, mind iOs számára
 • Ellenőrzött profilok
 • Ingyenes keresés

CONS:

 • A prémium funkciók drágák
 • Több férfi, mint nő a helyszínen
 • Üzenetküldés csak prémium számlák esetén lehetséges
 • A kölyköknek fizetniük kell a tagságért

# 3: Zoosk

állatkert

Több mint 40 millió felhasználóval a Zoosk más online társkereső oldalak tetejére állítja be, így hatékony platformként szolgál az egy oldalon összejövő pumák és kölykök számára. Nagyszámú felhasználó esetén nagyobb az esélye a mérkőzések megszerzésének. A Zoosk átlagos életkora óta a 20-30-as évekbeli felhasználók a fiatalabb tömeg felé kerülnek forgalomba, a pumák és még a cukros anyukák is élhetnek ezzel a lehetőséggel, hogy potenciális kölyköket és fiú játékokat keressenek. A Zoosk rengeteg hasznos funkciót és egyedülálló módszert kínál a puma-kölyök élmény fokozására. Úgy működik, mint a Tinder, a csúsztatás funkcióval, és egyszerűen beállíthatja a korosztályt, így az Ön preferenciáitól függően biztosan fiatalabb férfiakhoz vagy idősebb nőkhöz illeszthető.

Előnyei:

 • Elérhető mobilalkalmazásokban
 • Jól megtervezett webhely és alkalmazás
 • Könnyen navigálhat

CONS:

 • Az üzenetküldésnek ára van
 • Rengeteg hirdetés
 • Több férfi tag

# 4: Ashley Madison

Ashley-Madison

Egy másik, óriási számú felhasználóval rendelkező oldal, Ashley Madison nem csak azok számára alkalmazható, akik be akarnak lépni a házasságon kívüli ügyek világába, mert ezen a webhelyen kölyköket is kereshet, ha idősebb nő vagy szexi szórakozásra vágyó nő. valami idegennel. Mivel a weboldal a házasságon kívüli ügyeket népszerűsíti, rengeteg idősebb, házas nőt talál a helyszínen, és a legtöbb, ha nem mindegyik, friss és fiatal vért keres. Ez az oldal inkább kölyökkutyáknak és fiú játékok számára ajánlott, ha idősebb nőkkel szeretne találkozni, mert többségük gyakran látogatja ezt az oldalt. Ashley Madison mobilalkalmazásban is elérhető mind Android, mind iOS operációs rendszerekhez, így bárhol is élvezheti funkcióját. Függetlenül attól, hogy puma vagy kölyök, nem kell aggódnia, hogy személyazonossága negatív módon lesz kitéve, mivel a webhely értékeli az anonimitást. Olyan egyedi funkciókkal is rendelkeznek, amelyekkel általában nem találkoznak más társkereső oldalakon, csakúgy, mint az irányítószám funkciójuk, ahol csak be kell írnia egyet, és előfordulhat, hogy csak talál valaki a közelben.

Ezenkívül nyugodtan nézzen meg teljes áttekintésünk Ashley Madisonról itt.

Előnyei:

 • Könnyen használható
 • Megfizethető áron
 • Egyedi irányítószám funkció
 • Intenzív biztonság és magánélet a felhasználók számára

CONS:

 • A havi előfizetés nincs rögzítve

# 5: Cougars a közelben

pumák-a közelben

Bár az oldal még nem olyan nagy, ez egy frissítő, teljesen új platform a pumáknak és a kölyköknek egyaránt. Az oldal alapvető abban az értelemben, hogy jellemzői mind egyszerűek, de mégis működőképesek és megszakítások nélkül működnek. Ez hasonlít a Tinder-re is az ellop rendszerrel, de minimalista megközelítéssel. Miután regisztrált egy fiókot, párosul az Ön környékén élő emberekkel, akik ismeretlen emberekkel találkoznak. Nézze meg a profiljaikat, nézze meg a fényképeiket, és olvassa el az életrajzukat. Ha kedveled őket és érdekel, egyszerűen kattints vagy kattints a kép alatt látható „szív” ikonra. Mivel az oldal még csak indulóban van, még nincs sok tagja, de minden feltöltött fényképen elég sokféle puma és kölyök néz ki, amelyek remekül és lendületesen néznek ki. Természetesen, ha olyan társkereső webhelyen tartózkodik, mint ez, akkor mindig szeretné a legjobban kinézni és jó benyomást kelteni.

Előnyei:

 • Ígéretes, minimalista funkciókkal rendelkező, de jól működő webhely
 • A legtöbb tag idősebb nőket keres
 • 5 napos ingyenes próbaidőszakot kínálnak

CONS:

 • Néhány hamis profil és troll
 • A csevegés megkezdése előtt fizetnie kell
 • Nincs elérhető mobilalkalmazás

# 6: Ismerje meg a helyi pumákat

találkozni a helyi-pumákkal

Tudja, hogy rengeteg olyan webhely található, amely a pumákat és a kölyköket egyaránt ellátja, de ezek közül mind a Meet Local Cougars az, amely még mindig megfelel nevének és ígéretének. A weboldal meglátogatása után már tudni fogja, hogy célja az idegen emberek összekapcsolása a világ minden tájáról, és kapcsolatba kerülni az idősebb nőkkel. Minden tag képei közvetlenül a honlapjukon jelennek meg, így elmondhatja, hogy az oldalnak mindenképpen vannak valódi tagjai. Mivel a webhely célpiaca az idősebb nők és a fiatalabb férfiak, a felhasználók könnyebben eligazodhatnak a szolgáltatásaiban és funkcióiban. A helyszínen minden egyszerűnek és egyszerűnek tűnik, de ezúttal nem rossz a helyzet. Alapvető abban az értelemben, hogy mindent minimális szinten tartanak a zavartalan élmény biztosítása érdekében a felhasználók számára, mivel vannak olyan kisebb részletek, amelyek kevésbé valószínű, hogy lelassítják a webhelyet. Színvilága sötét színekből áll, és azt mondhatja, hogy éppen megfelelő játékossággal és szexiséggel rendelkezik.

Mivel idősebb nők gyakran látogatják az oldalt, nem kell attól tartania, hogy itt pazarolja az idejét, mert ezek a pumák pontosan tudják, mit akarnak, és egyáltalán nem félnek megmutatni. Semmi baromság, csak egyenes beszélgetések a pumák és a kölykök között, így mindenki egyenesen a lényegre térhet, de a szórakozás és az izgalom továbbra is a felszínen marad.

Előnyei:

 • Az alapfelhasználók már nagyon élvezhetik
 • Megfizethető árképzés
 • Nagy funkcionalitású weboldal

CONS:

 • Kevés hiba és összeomlás
 • Nincs szigorú ellenőrzési folyamat
 • A weboldal színei valóban sötétek

# 7: Dating.com

dating.com

Az egyedülállókat a világ minden tájáról összehozza, ez az egyszerű weboldal 1993 óta ismert hírnevéről az online társkereső világban. Ez a tökéletes platform mindenki számára, hogy rendkívül funkcionális kommunikációs eszközeivel és funkcióival mindenki másokkal találkozzon és értelmes kapcsolatokat alakítson ki. . Mivel a felhasználók különböző helyekről érkeznek, és a Dating.com-nak már komoly felhasználói száma van, számíthat arra, hogy sok olyan emberrel fog találkozni, amely megfelel az érdeklődésének.

Bár ugyanúgy, mint a legtöbb társkereső webhelyen, ahol először fizetnie kell a tagságért, mielőtt üzeneteket küldhet, még mindig sok olyan funkciót élvezhet, amelyeket ingyen élvezhet. De természetesen sokkal izgalmasabb funkciókat élvezhet, ha prémium tag. Mivel a tagok az élet különböző területeiről származnak, számíthat arra, hogy mindenki különböző korú is lesz. Ha idősebb nőkkel foglalkozik, akkor ezen a webhelyen szerezhet néhány forró menyecskét vagy pumát, és fogadni fogad, hogy valamennyien fiatalabb embert keresnek szórakozni.

Azt is javasoljuk, hogy nézze meg a mi a dating.com részletes áttekintése ide kattintva!

Előnyei:

 • Nagy számú tag
 • Azonnali üzenetküldés elérhető
 • Az ügyfélszolgálat nagyon aktív
 • Google vagy Facebook fiókok használhatók a regisztrációhoz

CONS:

 • A speciális keresés korlátozott

# 8: AdultFriendFinder

adultfriendfinder műszerfal

A név mindent elmond - az AdultFriendFinder az Ön helyszíne, ha szórakozásra vágyik idegen tenger között, különösen ha idősebb nőkre vágyik. A webhelyet rendszeresen összekötő webhelyként forgalmazzák, így élvezheti azoknak a személyeknek a profilját, akik mindig szexuális kalandok miatt vannak jelen. A kifejezett fotókat általában az emberek profiljaiba töltik fel, és csak annyit kell tennie, hogy elérje és közölje szándékait, akkor már mehet is. De valójában szinte mindenkinek ugyanaz a szándéka, hogy eljusson az oldalra, így nem lesz több felhajtás. Átlagosan havi 25 millió helylátogatáson keresztül biztosan kijelentheti, hogy az AdultFriendFinder HATALMAS.

A webhely olyan gyorsan működik, hogy egyezéseket generál az Ön számára, még csak apró részletek vagy információk elhelyezésével is, amelyek már több ezer meccshez vezethetnek. Ez a tökéletes platform minden idősebb nő számára, aki fiatalabb srácot keres, akivel együtt járhat. Profiljában megadhatja, hogy mit keres valójában, így párosulni fog azokkal az emberekkel, akik ugyanabba a dologba esnek. Mivel az AFF egy nagy webhely, sok taggal, azok funkciói soha nem fognak csalódást okozni. Rengeteg egyedi jutalmat és ötletet élveznek a tagok, legyen az prémium vagy ingyenes.

Ha többet szeretne tudni - itt van a Felnőtt Barátkereső teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Felnőtt chat szobák állnak rendelkezésre
 • Sok NSFW tartalom
 • Virtuális ajándékok küldése
 • Kapcsolatban áll a Sex Academy-vel és lehetővé teszi tanfolyamok vásárlását

CONS:

 • A mobilalkalmazás nem működik tökéletesen

# 9: Dátum A puma

randevú-puma

Nagy tagságával büszkélkedhet, első pillantásra azonnal látni fogja, hogy az oldal tiszta és funkcionális. Minden a helyére kerül, hogy a puma-kölyök tapasztalata jobban megérje. Ha abban a reményben járt a webhelyen, hogy megismerhet egy idősebb nőt a közelben, akkor tekintsék úgy, mert ez a Date A Cougar lényege. Mivel a webhely felületén és kialakításánál minimalista megközelítést alkalmaz, akkor nem lesznek problémái vele, és csak élvezheti a zökkenőmentes böngészést. A „kevesebb több” stílust követve megtudhatja, hogy ezen a webhelyen sok minden élvezhető, bár nem biztos, hogy úgy tűnik. Csevegőszobák és videocsevegési lehetőségek állnak rendelkezésre, így különböző emberekkel kommunikálhat, és egyszerűen kiválaszthat egyet a környéken található számos puma vagy kölyök közül. A háziasszonyok, az elváltak, vagy a közönséges és egyedülálló hölgyek gyakran látogatják ezt az oldalt, és valamennyien fiatalabb fiúkat keresnek, akik forró és szexi szórakozást hozhatnak számukra.

Előnyei:

 • Minimalista stílus
 • Sok idősebb nő a helyszínen
 • Változatos tagok
 • Webkamera funkciókat kínál modellekkel

CONS:

 • Néhány hamis profil
 • A felhasználók problémákat tapasztalnak a regisztráció során
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Drága árak

# 10: Cougar Hangout

puma-hangout

A sötétebb színekkel erősen alkalmazott érzékiség, csábítás és elegancia közvetítése érdekében a Cougar Hangout egyike azon sok weboldalnak, amelyek lehetővé teszik a puma-kölyök kapcsolat boldogulását, ugyanakkor egyedi és funkcionális megközelítést is kínál. Mint minden randevú webhelyet, továbbra is használhat ingyenes tagsággal, de ha prémium kategóriába kerül, élvezheti annak teljes funkcióit és előnyeit. Az üzenetküldés még soha nem volt ilyen egyszerű, és az alapvető böngészés továbbfejlesztett, hogy minél többet hozhasson ki a saját puma vagy kölyke kereséséből. Keresési lehetőségeik szintén jók, könnyedén szűrhet különböző kategóriákban, így kiválaszthatja a típusához legközelebb esőt. A népességet tekintve könnyen több nőtag van, mint férfi, így a kölykök jól érezhetik magukat a profilválasztásban, és a legtöbb felhasználó az Egyesült Államokból érkezik. Középkorú nők gyakran látogatják az oldalt, így a fiatalabb férfiak számára elkezdheti megnézni ezt az oldalt, és előfordulhat, hogy csak a mindig is vágyott pumához kerül.

Előnyei:

 • Nagyszerű üzenetküldési funkciók
 • Megfelelő színvilág megfelel egy felnőtt társkereső oldalnak
 • Legit érett női tagok

CONS:

 • A nagyon rossz női-férfi arány
 • Az oldal még mindig új, így még nincs sok tag
 • Kevés hirdetés ide-oda

# 11: Cougar Chat City

puma-chat-város

Tudja, hogy a legtöbb webhely hamis profilokkal és botokkal rendelkezik a népességszám növelése érdekében; nem kell aggódnia, hogy itt a Cougar Chat Cityben történik, mert van elég tagja, és elmondhatjuk, hogy ez ma egy nagy tag. Inkább csevegésorientált webhely, szórakoztatóan beszélgethet középkorú nőkkel és fiatalabb fiúkkal, akik gyakran látogatják a webhelyet a csevegőszobákon és a videocsevegésen keresztül. A szolgáltatás jellemzői szerint csevegőszolgáltatásai rendkívül funkcionálisak és könnyen elérhetők, mivel itt valósulna meg a tényleges cselekvés. Tekintettel a tagok számára, több ezer jól gondozott profilra lesz szüksége. A Cougar Chat City egyik figyelemre méltó tulajdonsága, hogy hogyan szervezték a csevegéseket különböző kategóriákba. Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy, házas, vagy csak a pumával / kölykökkel szeretnél lógni, akkor csak rá kell kattintanod, hogy melyik kategória felelne meg az igényeidnek.

Előnyei:

 • A kacér tagok garantálják, hogy jól érezzék magukat
 • A csevegőszobák és a videocsevegési funkciók rendkívül funkcionálisak
 • Szervezett beszélgetések az Ön igényeinek megfelelően

CONS:

 • A gyakori hirdetések akadályozzák a zökkenőmentes böngészést
 • Még nem érhető el a mobilalkalmazásokban
 • Csak néhány funkció élvezhető

Összességében

A legtöbb ember ma az interneten keresztül éli életét; telefonok szinte egész nap a kezükben vannak, az emberek nap mint nap szembesülnek a számítógépekkel, és minden egyszerűen összekapcsolódik, megkönnyítve ezzel az online randevúk megtörténését. Ezeket a puma társkereső oldalakat úgy állítottuk össze, hogy segítsenek kiválasztani és megtalálni a kényelmes platformot a kedves pumák és a jóképű kölykök keresésében. Rengeteg olyan webhely létezik, amelyek megfelelnek az idősebb nőknek és a fiatalabb férfiaknak, de néhányuk nem kínál sok olyan funkciót, mint ezek a fenti webhelyek. Az online társkereső mára egyszerűvé vált, és csak annyit kell tennie, hogy felteszi a legjobb képeket és szavakat, kényelmesen érzi magát a saját bőrén, és elvegyül az idegenekkel, akik esetleg csak olyan emberekként kerülnek ki, akiknek óriási jelentősége van az Ön számára.

Ezen webhelyek többsége csak megfizethető áron van, mivel úgy gondoltuk, hogy ez fontos tényező annak kiválasztásában, hogy melyik puma webhely lenne a legjobb megoldás az összes közül. A funkciókat és funkciókat alaposan elmagyarázzák, valamint azok előnyeit és hátrányait. Nézze meg ezeket az oldalakat, és biztosan életének legjobb ideje lesz a pumákkal és a kölykökkel való együttlétre.

És mivel az összes weboldal nagyon jó, ha egy menyecskét találsz a közelben. Biztosan ajánlom ezeket a TOP 3 iparági vezetőket:

# 1: Dating.com;
# 2: Felnőtt barát kereső;
és # 3: Ashley Madison.

Ezekkel nem tévedhet. Sok sikert abban, hogy jó menyecskét találjon magának!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére