Frissítve: 19. május 2022-én

Bumble Review

& TOP 12 társkereső/személyes oldal, mint a bumble.com

Mutass 12 alternatívát a Bumble.com számára

poszbolt

Ebben a modern világban élünk, ahol a világ különböző részeiről, életmódjukból, szexuális irányultságukból és kapcsolataiból származó emberek különböző társkereső platformokkal és alkalmazásokkal rendelkeznek. De a számtalan online verseny ellenére van egy, amely kiemelkedik – a Bumble.com. Ez a kurva más szintre emelte a randevúzást és a párkeresést azáltal, hogy „hatalmat” adott a nőknek interakcióik és tapasztalataik irányítására. Arról nem is beszélve, hogy maga a webhely ígéretes üzenetküldési koncepcióval, megbízható egyeztetési rendszerrel, biztonságos adatvédelemmel és a legbiztonságosabb társkereső élményekkel rendelkezik. A teljes webhely jövőképét és szolgáltatásait látva biztos vagyok benne, hogy a Bumble rengeteg olyan funkciót tud kínálni, és örömmel osztom meg ezt Önnel.

Hivatalos URL: https://bumble.com/

Hogyan indult a Bumble

2014 elején WW Herd, a Tinder régóta dolgozója indította el a Bumble oldalt. Új randevúzási élményt hozott minden felhasználó számára, különösen a nők számára, és egy másik szintre emelte. A Tinderhez hasonló „swipe” egyeztetési rendszerrel a Bumble olyan elragadóan liberális csavarral rendelkezik, amelyet sok társkereső alkalmazás nem látott. A Bumble teljes ellenőrzést biztosít a hölgyeknek a vadászat, a párosítás és a randevúzási folyamat felett.

A Bumble természetesen nem csak a legnépszerűbb partnerkereső alkalmazások közé tartozik a piacon, de innovatív és úttörő koncepciója lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy jobb választási lehetőségeket és eljegyzéseket élvezzenek. Más szóval, azok a férfiak, akiknek nehézségei vannak az első lépés megtételével, megszabadulnak attól a tehertől, hogy frappáns nyitó megjegyzést tegyenek.

Csatlakozás a Bumble közösséghez

A Facebook-profil használatával sokkal egyszerűbbé válik a Bumble-re való regisztráció. A Bumble tartalmazza a közösségi fiókok összes releváns adatát, így a személyes adatok kézi megadása többé nem jelenthet gondot. Emlékszem, volt idő, amikor nem lehetett csatlakozni a Bumble-hez, ha nem volt FB-profilja, és ez talán sok lehetséges felhasználót irritált. Így ezeket a korlátozásokat később feloldottuk, és mostantól egyszerűen regisztrálhat a Bumble-re csupán elérhetőségi adataival.

Ezenkívül a profil létrehozása egyszerű és rendkívül egyszerű. De ne felejtse el megadni a helyét, mert a Bumble nem fog hatékonyan működni, ha ez hiányzik. Ezenkívül segít a közeli felhasználók megtalálásában, és véletlenszerűen összekapcsolja Önt több lehetséges dátummal. Összességében a Bumble regisztráció egyszerű és fájdalommentes élmény.

Bumble tagsági arány

pofás párok

A férfi és női tagok aránya szinte egyenletesen oszlik el a platformon. Bár ezt meglehetősen meglepőnek találom egy online társkereső szolgáltatás esetében, amelynek célja a nők közösségének megerősítése. Ami azt illeti, a Bumble azon kevés webhelyek közé tartozik, ahol ideális a nemek megosztása, feltéve, hogy a résztvevők 47%-a nő.

Ezenkívül a Bumble aktív csoporttagjainak tipikus életkora a húszas és harmincas évek között mozog, míg a legtöbb tag átlagéletkora tizenéves. Valójában a Bumble felhasználóinak 65%-a 18 és 29 év közötti, így ez a legnépszerűbb társkereső alkalmazás a fiatalabb generációk számára. Ez egy fontos statisztika, amelyet szem előtt kell tartani.

Jelenleg a Bumble azon halad, hogy 100-re elérje a 2022 millió feletti regisztrált felhasználót, így több mint elég potenciális partnerrel találkozhat. Eközben egy friss tanulmány szerint a tagok 49%-a minden nap legalább egyszer hozzáfér az alkalmazáshoz. Az általánosan használt alkalmazásokhoz, például a Tinderhez képest a Bumble-nél magasabb a jelentős interakciók rögzítése.

A Bumble.com egyedi érintése

bumble fő

A Bumble eredetileg egyszerű és alapvető társkereső szolgáltatásként indult 2014-ben. Ennek ellenére az oldal mostanra kibővítette szolgáltatásait és kínálja az összes lehetséges online interakció és kapcsolat típusát. Mint mindannyian tudjuk, amikor a kétségbeesett szinglik felkeresnek olyan oldalakat, mint a Bumble.com, gyakran értelmes partnereket keresnek. Manapság azonban a Bumble javította kapacitását azáltal, hogy nem korlátozza érdeklődését a romantikus kapcsolatokra vagy a kapcsolatokra. Még azok is hasznosnak találhatják ezt az oldalt, akik új, legközelebbi barátokat vagy legértékesebb üzleti befektetőket keresnek.

Ennek érdekében Wolfe egy olyan platform felépítését tűzte ki célul, amely az optimizmus és az inspiráció elvein alapul. Ez azt jelenti, hogy nem lesz jelen ellenségeskedés és zaklatás, hanem egy platform, amelyet a jóság és a nagylelkűség irányít. Eredeti stratégiája az volt, hogy megkérdőjelezze a hagyományos partnerkereső oldalak normáit azáltal, hogy a női tagokat kapcsolatfelvételre ösztönözte. Éppen ezért nem meglepő, hogy amikor a szexuális zaklatásról és zaklatásról van szó, a Bumble alacsonyabb százalékot mutat, mint bármely más társkereső szolgáltatás.

Hogyan működik a Bumble.com?

bumble siker szerelem

A Bumble könnyedén és egyszerűen működik. Mint említettem, a női tagok teljes mértékben kontrollálják a kezdeti erőfeszítést, és általában 24 órát kapnak a kapcsolatfelvételre. Ugyanez vonatkozik a férfi tagokra is; amint egy nőstény kapcsolatba lép, a hímek 24 órán belül válaszolnak, mielőtt teljesen eltűnne.

Az oldal által biztosított korlátozott idő egy okos lépés, amely arra ösztönzi a tagokat, hogy azonnal reagáljanak a csatlakozásra, és különböző szintekre vigyék az egyeztetést. Ezt okosnak tartom, mivel ez a válasz a hosszú távú online egyezési problémára, amely általában nem vezet sehova. Miután mindkét fél „jobbra” csúsztatott, a női felhasználó kezdeményezheti a kapcsolatot, és gyors csevegést küldhet.

Csatlakozzon a mérkőzéshez a Bumble-nél

bumble chat

Ezenkívül a Bumble más interakciós alternatívákkal is rendelkezik, beleértve az alkalmazáson belüli üzenetküldést, a videocsevegést, a hanghívást és a hangüzeneteket. Ezenkívül van egy újonnan kiadott funkció a Bumble-en, az AudioNotes, és úgy hallottam, hogy 2020 körül adták ki. Ezzel a funkcióval korlátlan számú hangüzenetet rögzíthet, és csevegésen keresztül szabadon elküldheti azokat az összes meccsére.

A Bumble kényelmes funkcióval rendelkezik, amelyet video- és hanghívási tevékenységekhez használhat, így a kommunikáció sokkal kellemesebb lesz, mint más webhelyeken.

Eközben a Bumble.com webhely szabványos, korlátozott csúsztatási szabályzattal rendelkezik, amely 24 órán belül érvényes. Amikor eléri a maximálisan szükséges csúsztatást, egy teljes napot kell halasztania, mielőtt visszaállna a normálra. De ha ez nem elég, a BumbleBoost funkció vagy a BumblePremium előfizetés segítségével fokozhatja a teljesítményt, és élvezheti a korlátlan csúsztatást.

Különleges tulajdonságaik

bumble funkciók
 • BumbleBff
bukott sikertörténetek

Randira menni nem a te dolgod? Ezután a platform segítségével új embereket ismerhet meg és új ismeretségeket köthet. Egyszerűen váltson BumbleBff-re a normál Bumble képernyőről, és találjon olyan embereket, akik úgy tűnt, kizárólag a baráti kapcsolatok iránt érdeklődnek.

 • BumbleBizz
bumble siker állások

A randevúzás nem mindig a legjobb időfelhasználás? Aki nem szeretne intim kapcsolatokat megtapasztalni, hanem inkább az üzleti és szakmai partnerségre koncentrál, használja a BumbleBizz-t. Ez a funkció olyan, mint a LinkedIn professzionális hálózati oldalának megfelelő társkereső webhely. A BumbleBizz minden bizonnyal jó válasz az imádra. Miért? Mert most már élvezheti az idejét azzal, hogy komolyan keres befektetőket, alvállalkozókat, forgalmazókat, hálózatépítőket, marketingpartnereket, és más értékes eszközökhöz is hozzáférhet vállalkozása számára.

 • Bumble Hive
poszkaptár

Ha hozzáférésed van a Bumble-hez, a BumbleBFF-hez vagy a BumbleBizz-hez, akkor jogosult vagy részt venni a BumbleHive-on. Ez a funkció egy „esemény”, ahol találkozhat potenciális üzleti partnerekkel, releváns online kapcsolatokkal és hozzáértő befektetőkkel. Különleges találkozókat és szemináriumokat is tartanak, amelyeket különböző területek és szakterületek számos szakértője vezet.

 • Visszalép

Ha véletlenül „balra” csúsztat egy felhasználót, és megbánta, hogy megtette, a Bactrack funkció segítségével visszavonhatja legutóbbi csúsztatási tevékenységét. Azonban mindenképpen frissítsen fizetős tagságra, hogy jogosult legyen erre a funkcióra.

 • Társkereső jelvény

A Bumble.com társkereső jelvénye egyedülálló kiegészítő, amely kiemeli profilját. Feltéve, hogy ez az oldal a kommunikáció, például a csevegés és a hívások hatalmas előmozdítója, a társkereső jelvény nagyszerű funkció, amely jelzi, hogy mindig készen állsz mindenre. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mélyebb szinten ismerjék meg mérkőzéseiket. Valójában ezek az új képességek jelentős előrelépést jelentenek a vállalat fejlődésében.

 • Snapchat objektívek

A híres Snapchat hálózati oldallal együttműködve a csúcsminőségű partnerkereső oldal szórakoztató AR háttereket adott a videohívásokhoz. De természetesen a felhasználók nem használhatnak extrém „szépségeffektusokat” arcvonásaik megváltoztatására, mivel a Bumble azt akarja biztosítani, hogy élő csevegés közben senki ne csaljon meg vagy ne csapjon le senkit.

 • Inkognitó mód

Az „Inkognitómód” funkció csak női felhasználók számára érhető el, és lehetővé teszi számukra, hogy észrevétlenül használják a Bumble.com webhelyet. Képzelje csak el, hogy láthatatlan erővel használja az oldalt – minden tevékenysége nem látható még online állapotban is. Sajnos 2021 harmadik negyedévében a női prémium tagok kizárólag ezt a szolgáltatást fogják használni.

 • Virágzik Trauma támogatás

Együttműködve Virágzik, a Bumble felhasználói élvezhetik a terápiát, ha szörnyű szexuális zaklatással és bármilyen bántalmazással találkoztak.

 • Bolt
bumble shop áru

A Bumble shop segítségével könnyedén vásárolhat olyan árucikkeket, mint a sapkák, pólók, játékok és egyéb kiegészítők. Talán ez az első társkereső oldal, amely válogatott dolgokat forgalmazott felhasználóinak.

A Bumble.com tagsága és árai

bumble nagykövetek

Jelenleg a Bumble webhely négy megfizethető és rugalmas Bumble Premium tagsági csomagot kínál. Kiválaszthatja, hogy melyik előfizetés felel meg költségvetésének és igényeinek.

 • Egy hetes tagság - $ 7.99
 • 1 hónapos tagság - $ 32.99
 • 3 hónapos tagság - $ 66.99
 • élettartam tagság - $ 199.99

Eközben a Bumble a Bumble Boost szolgáltatást is kínálja különféle tagsági csomagokkal. Íme az árak összefoglalója:

 • 1 hónapos tagság - $ 14.99
 • 3 hónapos tagság - $ 29.99
 • 6 hónapos tagság - $ 47.99

A tagok biztonsága

bumble biztonsági

A Bumble szerint nem tolerál semmilyen internetes zaklatást, diszkriminációt vagy zaklatást az oldalon, és a Bumble irányelveit megszegő felhasználók teljes egészében tiltólistára kerülhetnek az alkalmazásból. Néhány olyan tevékenység, amely a webhelyről való kitiltást vonhatja maga után, a következők: törvénytelen dolgok, mások zaklatása vagy visszaélése a meggyőződésük miatt, valamint a tiltott kábítószerek vásárlása. Ezen túlmenően, ha szexuális jellegű csevegésről bejelentést kapsz, a mérkőzésed által kifejezett teljes engedély nélkül, az is a kitiltásra ad okot.

Ezenkívül a Bumble-en a felhasználók bárkit kitilthatnak és jelenthetnek, ha megkérdőjelezhető fiókadatai vannak, vagy ellenséges privát csevegési tevékenységeik vannak. Ezek mind számítanak a bejelentésnek és az oldalakról való végleges kitiltásnak.

A Bumble előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik
 • Biztonságos böngészés a helyszínen és mobilon
 • Ingyenes funkciókkal és szolgáltatásokkal rendelkezik
 • Egyenlő számú női és férfi tag van
 • A regisztráció egyszerű

CONS:

 • A prémium tagság meglehetősen drága
 • A mérkőzések elvesztése 24 órán belüli válasz hiányában

A 12 legjobb randevúzási/személyes oldal, hasonló a Bumble.com-hoz:

# 1 - AshleyMadison

ashleymadison

Az Ashley Madison 2001 óta működik a párkapcsolatok és a felnőtt randevúzások terén. Ha monoton kapcsolatban élsz, vagy ki akarsz lépni a házasélet rutinjából, akkor ez a weboldal pont neked való. Valójában minden típusú szexuális kapcsolat szívesen látott itt, és senki sem fog elítélni. Ezenkívül a tagok sok taggal kapcsolatba léphetnek a világon, és élvezhetik a szexuális szórakozást.

Mindenekelőtt Ashley Madison meghallgatja tagjainak visszajelzéseit és az emberek életmódjának változó igényeit sajátosságaik javítása érdekében. Mindenki szabadon felfedezheti a kapcsolatok minden típusát, beleértve a többnejűséget, hármasokat és még sok mást. Így Ashley Madison továbbra is a játék élén áll, annak ellenére, hogy versenyképes az online társkereső ipar.

Kattintson ide az AshleyMadison teljes áttekintéséhez

Előnyei:

 • Arra ösztönzi a tagokat, hogy diszkrét fotókat töltsenek fel
 • Az oldal ingyenes regisztrációt kínál és egyszerű folyamatot követ
 • Képek és érzékeny adatok védelme a spamektől
 • Ezt letöltheti a Google Playről és az App Store-ból
 • Az alacsony tárhely igényel, és nem foglal el túl sok telefonos tárhelyet
 • A tagok száma óriási, és a világ minden tájáról érkeznek

CONS:

 • Számos fiók nem közöl részleteket önmagukról

# 2 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt található a AdultFriendFinder teljes áttekintése

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi tagok száma nagyobb, mint a nőstényeké
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 3 - Find-Bride

Find-Bride fő

A Find-Bride az egyik ilyen társkereső oldal, amely népszerű online párkereső szolgáltatást kínál egyedülálló, kétségbeesett férfiak számára világszerte. Itt több száz lélegzetelállítóan gyönyörű nőt fedezhet fel és ismerhet meg, akik „tökéletes” férjet keresnek. Find-Bride lányai elég komolyak, és érdekli, hogy találjanak valakit, akit szerethetnek és tisztelhetnek. Szó szerint nincs helye a randevúzásoknak vagy a kötődés nélküli kapcsolatoknak.

Find-Bride reitt megtekintheti.

Előnyei:

 • Profilok megtekintése regisztráció nélkül
 • Csodálatos navigáció
 • Nincsenek hirdetések
 • Ezer nő
 • Rengeteg kommunikációs funkció

CONS:

 • Néhány nőnek gyereke van
 • A kelet-európai lányokra korlátozódik
 • Nem minden profil részletes

# 4 - Flingster

flingster

A Flingster felnőtt társkereső oldal egyedülállóknak, hogy találkozzanak, lógjanak és kitaláljanak. A regisztrációs folyamat ezen az oldalon nagyon kényelmes és egyszerű; így nem veszít sok időt. Más társkereső oldalakkal ellentétben az üzenetküldés és a videocsevegés még ingyenes fiókok számára is elérhető. Egyéb egyedi funkciók is kizárólagosak a fizetett tagok számára. Flingster névtelen személyazonosságot is kínál interakció közben, amíg beleegyezik egy alkalmi kapcsolatba. A kurzor pontján a ventilátor azonnal világszerte több millió felhasználóhoz kapcsolódik.

Kattintson a Flingster teljes ismertetéséhez

Előnyei:

 • Nemtől és szexuális irányultságtól függetlenül mindenkit szívesen látunk
 • A név nélküli identitás lehet opció
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • A felület egyszerű, mégis könnyen navigálható

CONS:

 • Néhány hamis profilt jelentettek

# 5 - Kasidie

kasidie ​​felület

A Kasidie ​​egy másik fantasztikus webhely, amely megfelel az emberek igényeinek, különösen a swinger életmódban. Az oldal elsősorban azoknak a pároknak szól, akik hajlandóak találkozni más swinger társaikkal, szexuális tevékenységet folytatni és társadalmi eseményeken részt venni. A Kasidie ​​számos módot és kapcsolatot kínál a swinger életmód megismerésére és gyakorlására. Az oldalon szexmérő is található; ahol a tagok skála szerint értékelhetik a többi tag profilját.

Nézze meg Kasidie ​​véleményét.

Előnyei:

 • Vannak események, amelyeket helyben, országosan és nemzetközi szinten tartanak
 • Ez magában foglalja az utazást és a randevút rövid ideig
 • A felhasználói bázis jelentős, és sok aktív tag minden nap

CONS:

 • Az ingyenes fiókok nem tekinthetik meg a többi tag profilját

# 6 - Instabang

kiváló weboldal

Az Instabang elsődleges célja a közösség összehozása. Ez a platform hektikus életet biztosít a felhasználóknak egy ígéretes gyors szolgáltatás szándékos fejlesztésével. Valójában a szexuális élet gyorsan kielégíti tagjait. Ezért, ha nem elkötelezett partnerkapcsolatokat keres, vagy csak alkalmi kapcsolatokat keres mindennapi szükségletekkel küzdő emberekkel, akkor Ön ideális erre a platformra. Valójában a résztvevőknek soha nem lesz problémája egy egyéjszakás kalandot találni sok érzéki lány és vonzó testű fiatal nő között.

A teljes Instabang ismertető itt.

Előnyei:

 • Különböző nyelveket tartalmaz a nem angol nyelvű tagok legkényelmesebb használatához
 • A tagok rengeteg képet és videót szolgáltatnak galériáikban
 • A pontos kereséshez rendelkezésre áll a speciális keresési lehetőség
 • A csökkentett mód funkció akkor érhető el, ha a nyilvános helyiségekben tárolt explicit képeket vagy jeleneteket elmosva böngészik
 • A videók előnézete nyitva van a fizetés előtt
 • A honlap könnyen érthető és használható

CONS:

 • Hamis profilokról számoltak be
 • Fizetett előfizetés szükséges az üzenetek küldéséhez

# 7 - Victoria Milánó

victoriamilan fő

A Victoria Milan az egyik kedvenc társkereső webhely világszerte, ahol megcsalják a párokat és az elkötelezett kapcsolatokat. Valójában a webhely biztonságos és privát helyszínt biztosít, ahol megtapasztalhatja a szexuális kapcsolatokat.

Tehát, ha magányos vagy monoton kapcsolatban él, a weboldal fantasztikus menekülést kínál e nyomor elől. Valójában a tetves szexuális életet szórakoztatóbb és izgalmasabb utazássá alakítja át. Mindenekelőtt nem kell attól tartania, hogy elkapnak, mert a weboldal rendelkezik „pánikgombbal”. Tehát kiléphet az oldalról anélkül, hogy elakadna.

Vessen egy pillantást a Victoria Milan értékelésére.

Előnyei:

 • Több mint hatmillió tag az egész világon
 • A regisztráció problémamentes és egyszerű
 • A webhely kialakítása egyszerű és könnyen kezelhető
 • Az olyan funkciók, mint a kacsintás és a kedvencekhez adás, ingyenesen használhatók
 • A kiemelő dobozok a webhelyre vonatkozó problémák, problémák és aggályok kezelésére szolgálnak
 • Az alkalmazás verziója letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból

CONS:

 • Videohívás nem érhető el
 • Csak a fizetett tagok küldnek és tekintenek meg üzeneteket

# 8 - A Liga

Legyen a Liga tagja

A TheLeague egy elit és legitim partnerkereső szolgáltatás, amely karrierlelkű, szorgalmas és lelkes felnőtt szakembereket ösztönöz arra, hogy felfedezzék álmaik partnerüket. Tehát azok voltak a szolgáltatás elsődleges célközönsége, akik magas szintű értéket tulajdonítanak az intellektuális képességeknek és törekvéseknek. Az oldal természetéből adódóan nem meglepő, hogy néhány embert elriaszt az oldal „exkluzivitása”, különösen azokat, akik néhány napon belül férjet vagy feleséget remélnek.

Íme a The League beszámolója.

Előnyei:

 • Megbízható tagok
 • Könnyen összekapcsolhat releváns webhelyeket és más közösségi média fiókokat
 • Robusztus ellenőrzési folyamat
 • Hihetetlen tulajdonságokkal és dizájnnal rendelkezik
 • Cam2cam chat

CONS:

 • Csak néhány LMBTQ+ tag
 • Hosszú várólista
 • Egyes felhasználók nincsenek a LinkedIn-en

# 9 - 2Bassza

2 basszus oldal

Ez a webhely válaszolhat, ha elege van az egyszerű társkereső alkalmazásokból, amelyek nem adják meg a kívánt eredményt. A 2Fuck teljesen új a felnőtt társkereső birodalmában, de máris több millió felhasználót szerzett, ami viszonylag jelentős szám. Az oldal hasonló más közösségi média platformokhoz, és számos lehetőséget kínál a más felhasználókkal való interakcióra és kommunikációra.

A 2Fuck teljes ismertetője itt.

Előnyei:

 • Sok felhasználó
 • A dizájn és a felület kellemes
 • A csatlakozás ingyenes

CONS:

 • Drága lehet
 • Alacsony az adatvédelem

# 10 - Uberhorny

borzasztó

Az Uberhorny társkereső webhely nagyszerű módja annak, hogy kifejezze romantikus és erotikus vágyait az életben azok számára, akik alkalmi szórakozásra, randevúzásra és szenvedélyes kapcsolatokra vágynak. Az általa nyújtott egyedi jellemzőknek és szolgáltatásoknak köszönhetően világszerte több mint 2 millió tagot ért el.

A többi társkereső webhellyel ellentétben a rengeteg csalás, az Uberhorny valódi kapcsolatokat és interakciókat ösztönöz. Természetesen az alkalmi kapcsolatok sokkal gyorsabb ásásával a közelben. Az Uberhorny két-hét napon belül próba tagságot biztosít, hogy az új tagok felfedezhessék, megéri-e a platform a befektetést.

Kattintson ide az Uberhorny teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • Különböző nők vannak különböző helyi területeken
 • A próbaverzió a legalacsonyabb áron érhető el
 • A világon több mint kétmillió regisztrált tag van
 • Sok, különböző korú tag áll rendelkezésre
 • A legtöbb tag az Egyesült Államokban tartózkodik
 • Csak körülbelül XNUMX-XNUMX perc regisztráció szükséges
 • A keresés kategóriákra oszlik a hatékony egyezés böngészése érdekében
 • Kedvelések és kacsintások ingyenes küldése
 • A feltételezett hamis számlákat azonnal felfüggesztik
 • A profilok ellenőrzése elérhető a megtekintés növelése érdekében

CONS:

 • A tagság kifizetésére vonatkozó emlékeztető folyamatosan felbukkan
 • A tagok profiljai hozzáférhetők, ha feliratkoznak prémium tagságra
 • Korlátozott műveletek és funkciók, ha a számlák ingyenes előfizetésben vannak

# 11 - FreeLocalDates

szabadúszó

Ha a legjobb társkereső webhelyet keresi, amely segít az embereknek randevúzni, beszélgetni, kapcsolatba lépni, és találkozni hasonló érdeklődésű tagokkal, akkor a FreeLocalDates kétségtelenül nagyszerű lehetőség a kipróbálásra. A webhely egyszerű lépéseket kínál minden típusú kapcsolat megtalálásához, mint például az egyéjszakás kalandok, az alkalmi kapcsolatok, a flört, vagy akár a komoly elkötelezettségek.

A webhely kiváló operációs rendszerrel rendelkezik, amely zökkenőmentesen fut asztali számítógépeken, laptopokon, okostelefonokon és egyéb eszközökön. Az egyszerű dizájnnal, funkcionalitással és funkciókkal párosítva valóban óriási esélye van arra, hogy megtalálja a tökéletes randevút.

A FreeLocalDates áttekintése itt.

Előnyei:

 • Szabadon választhatja ki a kommunikációs eszközök formáját (csevegés, azonnali üzenet, szöveg stb.)
 • Számos tag keres összekapcsolódást, alkalmi ügyeket és sokféle kapcsolatot
 • Ingyenes üzenetküldés más tagoknak
 • Értesítéseket küld a frissítésekről
 • Könnyű és gyors keresés a mérkőzésekben a fejlett funkciók segítségével
 • A tervezés egyszerű, minimális és modern
 • Bármikor blokkolhatja a felhasználókat
 • Rengeteg aktív tag naponta

CONS:

 • Számos csomag a prémium tagságok számára zavarónak tűnik
 • Korlátozott hozzáférés a funkciókhoz próbamód használata esetén

# 12 - Lovoo

Lovoo meccs

Nem meglepő, hogy a Lovoo ma a világ egyik legnagyobb, leggyorsabban bővülő és széles körben használt társkereső oldala. Rengeteg kislemez közül választhat az egyedülálló több mint 70 millió előfizető közül. De az oldal sikere nem csak a tagok méretén múlik; emellett az IOS és Android-kompatibilis alkalmazásai fejlesztésére és folyamatos fejlesztésére is összpontosít. Ezen a ponton az emberek száma, akik szerelmet találnak ezen a partnerkereső alkalmazáson, majdnem havi 4 ezerre emelkedett.

Nézze meg a Lovoo véleményét

Előnyei:

 • Nyitott minden típusú kapcsolatra – kapcsolatfelvétel, hosszú távú, randevúzási, alkalmi, barátság, kapcsolat, flört
 • Ingyenes regisztráció
 • Nincs bejelentett hamis fiók
 • Magas arányú mérkőzések
 • Facebookon keresztül lehet regisztrálni
 • Rulett párosítási rendszer
 • Az ellenőrzött tagok jelvényekkel rendelkeznek
 • Megfizethető prémium tagság

CONS:

 • Egyes profilok kevés részletet tartalmaznak
 • Alapvető kereső

Ítélet

Fiúként a Bumble.com használata meglehetősen kényelmes és könnyed, mert most már nem kell először a csevegés megkezdésével foglalkoznunk. Használtam a Tindert és más, a Bumble-hez hasonló társkereső alkalmazásokat, de ennek van egy „egyszerűbb” koncepciója. Sok éven át tapasztaltam, hogy a lányok azonnal elutasítanak vagy elvágnak, és még azt is hallottam, hogy néhány barátom is tapasztalt hasonlót. De miután meglátogatta a Bumble.com-ot, egészen biztos vagyok benne, hogy értelmesebb interakciót fog tapasztalni – és talán még valami „többet is”.

Működése után ez az oldal fenntartja és javítja a biztonságos felhasználói élményt mindenki számára. Arról nem is beszélve, hogy az oldal küldetése, hogy nagy hangsúlyt fektessen mindkét nem egyenlőségére. Összességében elmondható, hogy a Bumble.com egy fantasztikus társkereső oldal nőknek, sőt olyan férfiaknak is, akik szeretik, ha a nők megteszik az első lépést.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére