Frissítve: 28. június 2022

BDSM.com áttekintés

& 12 egyéb BDSM webhely, mint a bdsm.com

Mutass nekem 12 alternatívát a BDSM.com webhelyhez

BDSM-otthon

A misszionáriusi pozíció jó néhány ember számára, de egy kis perverz senkit sem fog bántani, ha hozzá akarsz térni. Ha mindez befejeződött, nem gondolja, hogy a vanília szex unalmasnak tűnik? A BDSM.com oldalon az új tapasztalatokra nyitott emberek találkoznak egymással, és legmélyebb vágyaik megvalósítására ösztönzik őket.

Hivatalos URL: https://www.bdsm.com

Úgy tűnik, hogy a BDSM.com képes kielégíteni a perverz igényeit. Ez egyáltalán lehetséges? Nos, lehet, hogy valami jó, vagy a kék golyók legnehezebb esete. Jó dolog, hogy a BDSM webhely minden jellemzőjét és kiadását soronként olvastuk, és korrekt áttekintést adtunk neki. Olvassa tovább az alábbiakat, hogy lássa, eljut-e a BDSM.com-on!

A BDSM.com legtisztább és legszebb oldala

A FriendFinder Network, amely szintén kezeli az ATL.com-t és számos más online közösséget, a BDSM.com készítője. Bár az ATL.com és a BDSM.com minden bizonnyal két különböző webhely, a kettő között sok közös elem van, beleértve a felhasználói felületet, irányelveket, szabványokat, jutalmakat, árpolitikákat és a közösség összetételét. Arról nem is beszélve, hogy alig van vizuális különbség a két weboldal között.

Úgy tűnik azonban, hogy az ATL.com nyilvánvalóan túlterhelt a spamekkel és a hamis számlákkal. Ezzel szemben a BDSM.com elképesztően magas aktív felhasználókkal rendelkezik, levonva a spameket és a csalárd tevékenységeket. A weboldal forgalmi statisztikája szerint az elmúlt hónapokban drámaian megnőtt a BDSM.com webhelyet használók száma. Összességében a BDSM.com webhely lényege az, hogy találjon másokat, akik ugyanolyan perverz tevékenységeket élveznek, így nem kell elviselnie a hétköznapi dolgokat.

A BDSM tagminősége

A férfiak és a nők aránya kissé eltér a férfiak javára. A BDSM.com-on több olyan profil működött, amelyet párok, elsősorban heteroszexuális szerelmesek kezeltek.

Tagjaink többsége a 25-34 éves korosztályba tartozik. Mindezek mellett a BDSM.com nagy nemzetközi felhasználói bázissal büszkélkedhet. Az amerikaiak, a franciák és a britek a webhely leglelkesebb felhasználói. A weboldal felhasználóinak jelentős része Ausztráliából, Németországból, Finnországból és Lengyelországból származik.

A BDSM.com elsődleges célját tekintve nem a hagyományos szakosodott vagy szigorúan ellenőrzött webhely. Mindenkit szívesen látunk, aki nemi életét fel akarja fűzni, családi állapotától, nemi identitásától vagy érdeklődésétől függetlenül.

Feliratkozási folyamat a BDSM.com oldalon

BDSM.com regisztráció

Csakúgy, mint más Friends Finder Network webhelyeken, a BDSM.com-on való regisztráció eleinte egyszerű. Az alaposabb számlanyomtatvány kitöltése azonban némi időt igényel. A kérdőív rövid és hosszú válaszokat egyaránt tartalmaz; mindkettő biztosítja, hogy a többi felhasználó megértse, hová esik a szexuális orientáció skálája, ami kulcsfontosságú egy ilyen környezetben.

Kapcsolatfelvétel a BDSM.com oldalon

 • Flört

Mondja egy másik tagnak, hogy elbűvöli őket, ha flörtöl. Ez a funkció azonnal értesíti a felhasználót, így ha online vannak, nagy az esély arra, hogy kapcsolatba lépjen egymással.

 • Azonnali üzenetküldő

Az Instant Messenger a BDSM.com által nyújtott ingyenes szolgáltatás, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy kapcsolatba lépjenek és kapcsolatba lépjenek a webhely többi felhasználójával. Nem is beszélve arról, hogy a szolgáltatás rendelkezik webkamerás funkcióval, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy bármikor közvetítsen és sugározhasson.

 • Közvetlen üzenetek

A közvetlen üzenetek csak a fizetős előfizetők számára érhetők el. Bár ezeket a képességeket elsősorban a szöveges üzenetekre alkalmazzák, a felhasználók használhatják a „bling” fotókat, a privát albumok megosztását, a „szépítő” állításokat vagy az üzenetek „aláírását”, hogy mások számára érdekesebbnek tűnjenek.

 • Csatornák
BDSM.com online

Beléphet a csevegőszobákba, ha egyszerre sok emberrel szeretne kommunikálni. A BDSM.com számos közülük rendelkezik, amelyek érdeklődés vagy terület szerint vannak rendezve. Válasszon egyet, amely felhívja Önt, és kérjen hozzáférést. Ezek az események kétségkívül kiváló lehetőségek új emberekkel való találkozásra. Ennek ellenére a személyes kapcsolatok kialakításának egyetlen módja a személyes találkozások.

 • Jégtörő

A jó hatás eléréséhez használja az összes felvevő vonalat egyszerre - még akkor is, ha nincs kapcsolat. A BDSM.com webhely nyomon követi az érdeklődését, és csak azoknak küldi el jégtörőit, akik megfelelnek az Ön szabványainak. A BDSM.com oldalon a fizetős előfizetők nagyobb rugalmasságot és ellenőrzést élvezhetnek. Érdemes azonban megjegyezni, hogy még egy ingyenes fiókkal is sok mindent el tud érni.

BDSM.com vizuális fellebbezés és felhasználói élmény

Borzasztó tervezés

Ez a weboldal egy egyszerű és könnyen használható felülettervezési felületet kínál. Azoknak a felhasználóknak, akik esetleg nem annyira technikailag gondolkodnak, ez a kialakítás hasznos bevezetésként szolgál. Még akkor is, ha nem a társkereső oldalak abszolút királya, mégis elegendő minőségű „szemtelen” tartalmat szerezhet tőlük ahhoz, hogy kielégítse az éhségét az érett felnőtt dolgok iránt. Rengeteg képet fog látni meztelen emberekről, jól elkészített erotikát, szemtelen linkeket a felnőttek webhelyeire és élő műsorokat mindenhol

A weboldal a fekete és a piros színt használja elsődleges színként. A következőket mondhatjuk róla: Őszintén szólva ez a paletta latexet, dominanciát és erotikus ostorozást idéz; úgy gondoljuk, hogy ezek a dolgok szexi és kink randevúk, amikor meglátunk egy webhelyet, amely ezeket a koncepciókat forgalmazza.

Ennek a perverz társkeresőnek a tagsága kezdetben ingyenes, de csak hozzáférést biztosít a honlaphoz. A BDSM.com egy olyan kiegészítők listájával köszönti Önt, amelyeket a regisztráció után azonnal megvásárolhat. Az összes perverz film online listán szerepel, és arra ösztönzi a szokásos tagokat, hogy közvetlenül vegyék fel Önnel a kapcsolatot.

Fontolja meg a frissítést ezüst vagy prémium tagságra, hogy még több funkciót kapjon. Ésszerűbb egy összegben fizetni, ha megengedheti magának. Ezeknek a pénzkeresési döntéseknek a legfontosabb funkciója az, hogy könnyedén megtalálja a perverz kapcsolatokat, és hozzáférhetőbbé tegye azokat a kapcsolattartók számára, akik értékelik a szemtelen érdekeit. Ezen felül éjjel-nappal segítséget kap támogatási csapatunktól, sőt lehetősége van videók és közösségi blogok készítésére.

Navigáció: Felhasználói élmény

A BDSM.com meglehetősen egyszerű és könnyen kezelhető, ha megérzi a kínálatot. Bár eleinte az összes szükséges információ megtalálása kissé nehéz lehet. Sok részlet van, és nem túl egyértelmű, hogy ingyen keressük meg azokat, amelyeket meg szeretne szerezni. A szabadságod értéke felbecsülhetetlen, de a lehetőségeid is! Ezenkívül a weboldal probléma nélkül futott, és egyetlen funkcióját sem tapasztaltam elmaradásnak vagy összeomlásnak. Miután megértette a BDSM.com összetettségét, minden más a helyére kerül.

Különleges funkciók, amelyekre figyelni kell a BDSM.com oldalon

A BDSM.com rengeteg funkcióval rendelkezik, de az alábbiakban érdemes megjegyezni.

BDSM.com videók
 • Több fiók összekapcsolása

Ha fiókja van más felnőtteknek szóló webhelyeken, egyszerűsítheti a barátkozást úgy, hogy összekapcsolja más fiókjait a „Több fiók összekapcsolása” funkcióval. Nézze meg, látta-e valaki vagy felismerte-e az Adultfriendfinder Networks egyikét.

 • Élő akció

Az alap fiókkal rendelkező tagok közül a „Live Action” szakasz a legjobb választás. Ingyenes hozzáférést biztosít ezen a lapon található összes élő modellhez, beleértve a legfelsõbb adatfolyamokat, a csevegõszobákat, az élõ mûsorokat és az IM funkciókat.

 • Bevásárlás

Amellett, hogy más perverz tagokat talál, szexuális játékokat is vásárolhat, amelyek érdekes és ösztönző élményeket nyújtanak a hálószobában. A tagoknak kedvezményeket is biztosítanak bizonyos cikkekre.

 • A BDSM.com legfrissebb hírei

Ha a legforróbb tagokra, képekre és videókra vadászik, akkor a BDSM.com megkapta a hátát! A „Népszerű” szakasz a legfinomabb és legigényesebb tartalmakat tartalmazza.

 • Részletes keresés

Prémium számla megvásárlásával további keresési funkciókhoz férhet hozzá. A szokásos keresési funkciók, mint például az életkor, a hely, az előnyben részesített terület, az online személyek stb.

Kereshet beceneveket is, ha prémium számlája van. Természetesen sokkal gyorsabb megírni a tag becenevét a keresőmotoron és felfedezni a profiljukat, mint órákat tölteni a fiókok böngészésével több ezer felsorolt ​​között.

Tagság és a BDSM.com árazás

BDSM.com csoportok
Ingyenes számlaelőnyök
 • Ingyenesen böngészhet a weboldalon
 • A diszkriminációt szigorúan nem tolerálják
 • Írjon fórumokba és közösségi beszélgetésekbe
 • Korlátozott számú privát üzenet küldése
 • Tallózás a tagok között és képek megtekintése
 • Vegyen részt csoportokban
Fizetett számlák előnyei
 • Csatlakozzon rajongói klubjukhoz, hogy exkluzív előnyöket kapjanak
 • A rajongói klub tagjai teljes hozzáférést kapnak a modell előre rögzített eseményeihez és exkluzív rajongói klub klipjeihez
 • Streaming közben kommunikálhat a legnépszerűbb cam modellekkel
 • Használjon tokeneket virtuális ajándékok vásárlásához
 • Az erotikus filmek megtekinthetők, streamelhetők vagy letölthetők
 • Használja a „Keresés kiemelése” funkciót annak biztosításához, hogy a kereséseknél magasabb helyezést érjen el
 • Használhatja a „szokásos kapcsolattartókat”, így elősegítheti, hogy a tagok megtekinthessék profilját és reagáljanak a beszélgetésre
 • Az ezüst és arany tagság segít javítani a webhely élményét
Ezüst tagsági ár
 • 1 hónap - 19.95 USD (19.95 USD havonta)
 • 3 hónap - 35.97 USD (11.99 USD havonta)
 • 12 hónap - 99.97 USD (8.33 USD havonta)
Arany tagsági ár
 • 1 hónap - 29.95 USD (29.95 USD havonta)
 • 3 hónap - 59.97 USD (19.99 USD havonta)
 • 12 hónap - 149.97 USD (12.50 USD havonta)

Biztonság és védelem

A BDSM.com elkötelezett amellett, hogy megvédje a tagok magánéletét, amikor identitáslopásról, zaklatásról és zsarolásról, trágárságról és pénzügyi kockázatokról van szó. Ezenkívül a BDSM.com éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot nyújt bárki számára, aki problémát tapasztal.

Előnyei és hátrányai a BDSM.com-nak

Előnyei:

 • A weboldalon történő navigálás egyszerű és egyszerű
 • A moderátorok figyelik és szabályozzák a profilokat
 • Részletes profilok
 • Csatlakozzon csevegőszobákhoz, blogfórumokhoz, és használja a speciális keresést és ingyen
 • Gyors regisztráció
 • Kölcsönhatásba léphet élő kamera modellekkel
 • Havonta több mint 170,000 XNUMX látogatója van világszerte
 • Támogatja a mobil verziót
 • Nyitott a sokféle nem és szexualitás felé
 • Exkluzív weboldalak a BDSM-hez

CONS:

 • Hirdetései vannak
 • A regisztráció után nem kínál mérkőzési javaslatokat
 • Nincs lehetőség a Facebook használatára regisztrációkor
 • Az üzenetek küldése csak prémium felhasználóknak szól

12 egyéb BDSM-webhely hasonló a bdsm.com-hoz

# 1 - Felnőtt barát kereső

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte széles körben népszerű, és több mint nyolcvanmillió tagja van, akik alkalmi és szexuális találkozásokat keresnek különböző lányokkal. Ez a weboldal népszerűvé vált az Egyesült Államokban, és kiváló platformot biztosított a felhasználók számára a tökéletes szexuális párkeresés érdekében a kommunikációs funkcióinak felhasználásával.

Ezenkívül számos alkalmi megoldást kínál, beleértve a poligám kapcsolatokat, a monogámiát, a párok megosztását, a FuBu-t és még sokan mások. Valóban, ez egy nagyszerű webhely a szexuális preferenciák feltárására és az ágyban történő fűszerezésre, különösen egyedülálló emberek és párok körében, akik hajlandóak megvizsgálni szexualitásukat. Könnyű navigációval és a regisztráció gyors módjával a felhasználók 5 percen belül vagy rövidebb idő alatt végeznek.

Itt van a a Felnőtt Barátkereső teljes áttekintése

Előnyei:

 • Ingyenes regisztráció
 • Az oldal tagjai alkalmi kapcsolatokat keresnek
 • Nyitott biszexuálisok és melegek számára
 • Rengeteg funkció van az egymással való kommunikációra
 • A tagok blogokat és csoportokat hozhatnak létre információcsere céljából
 • Ingyenes funkció videók és fényképek megtekintéséhez
 • A tagok szabadon és szabadon megoszthatnak bármilyen típusú videót és fotót

CONS:

 • Több a hím, mint a nőstény

# 2 - 2fuck.com

2fasz navigáció

Az összes kísérő weboldal az interneten keresztül csak néhány kiemelkedő. Ezek egyike a 2fuck.com, egy Escort webhely, amely hárommillió regisztrált taggal rendelkezik világszerte. Minden nap fokozatosan növekszik. Ezenkívül a weboldal valódi és hiteles szolgáltatási kínálattal büszkélkedhet mindazok számára, akik minden nap szexre vágynak.

Amint taggá válik, profilja automatikusan kompatibilis egyeztetésen megy keresztül, és megadja Önnek a preferenciáival kompatibilis taglistákat. Természetesen könnyű azt mondani, hogy a webhely nem véletlenszerűen keresi a tagokat az Ön kényelme érdekében, hanem egy analitikai folyamatot alkalmaz az egyezés pontosabbá tétele érdekében.

Kattintson ide 2fuck.com teljes áttekintés

Előnyei:

 • A tagok világszerte elérik a milliókat, és napról napra nőnek
 • A weboldal kialakítása felhasználóbarát és egyértelmű
 • Ingyenes regisztráció mindenkinek

CONS:

 • A prémium tagok exkluzív funkciókkal rendelkeznek, amelyek csak hozzájuk férhetnek hozzá

# 3 - BangLocals

banglokálisok

Próbáltál már online szexpartner weboldalt? Ha nemleges a válasza, akkor hiányzik a legjobb esély arra, hogy nagyszerű szexuális ügyeket és összekapcsolódásokat tapasztaljon. A Banglocals elengedhetetlen látogatási webhely azok számára, akik tökéletesen megfelelnek a szexnek, a randevúknak és az alkalmi ügyeknek.

Függetlenül a versenyképes webhelyek számától, ma is az első helyen maradt. Valójában az életünk rengeteg munka és stressz, és mi csak a kikapcsolódásra és megnyugtatásra vágyunk. Természetesen egy nagyszerű haver, aki ösztönözni fogja szexuális vágyainkat, élvezetté teheti az életet.

Jó dolog, a Banglocals egy szexuális társkereső webhely, amely egyszerű folyamatot használ a regisztráció során, így mindenki azonnal örömet szerez. A BangLocals-nak köszönhetően mindenkinek lehetősége van forró, szexi társra találni.

BangLocals áttekintés itt.

Előnyei:

 • Az emberek létrehozhatnak egy szex randevú hálózatot
 • Szabadon kereshet más tagok profiljaiban
 • Képek és videók galériáinak megtekintése
 • Az emberek értékelést adhatnak a népszerű tagoknak
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • Ösztönzi személyes képek közzétételét vagy nyilvános tartalmak feltöltését
 • Az emberekkel szöveges vagy e-mailes kapcsolatba léphet

CONS:

 • Nincsenek x-besorolású videók
 • Nincs próbaidő

# 4 - Ashley Madison

Ashley-Madison

Az Ashley Madison kísérő webhely nem csak egy tipikus kísérő webhely, amelyet online láthat. A 2001-ben alapított webhely elkötelezett, házas vagy kötődő kapcsolatban álló emberek számára biztosította a szabadságot arra, hogy diszkrét ügyeket folytasson valakivel. Ashley Madison mind a mai napig továbbra is szabad döntéshozatali környezetet kínál, és az ügyek nem csüggednek.

Hosszú évek óta Ashley Madison honlapjának szolgáltatásai változnak a tagok igényeinek és életmódjának megfelelően. Rendkívüli jellemzői népszerűvé váltak, és mind a mai napig az élen vannak - világszerte hírnevet szereznek.

Kattintson a Ashley Madison teljes áttekintése

Előnyei:

 • Megőrzi a fényképekkel és a személyes adatokkal kapcsolatos diszkréciót
 • Ösztönzi a diszkrét fotók feltöltését
 • Ingyenes regisztráció és egyszerű regisztráció
 • Alkalmazásként elérhető Android és iOS telefonokon, és nem igényel túl sok memóriaterületet
 • Tagok nagy közössége szerte a világon

CONS:

 • Egyes profilok nem tartalmaznak sok részletet
 • Egyesek nem töltik ki a profil adatait

# 5 - FootFetishDating

lábfájás

A FootFetishDating.com már tíz éve létezik, és ezen a hosszú időn keresztül több mint egymillió olyan személyt gyűjtött össze, akiket érdekelnek a gyönyörű fétis vágyak és a lábak különféle fajtái. Tehát, ha szereti a lábfétist, akkor itt biztosan kiváló lehetőségei lesznek.

Ezen a weboldalon számos olyan profilt találhat, akik szeretik pompázni aranyos lábukat és szexi lábujjaikat. A tagok szívesen megosztanak képeket arról, hogy forró tűsarkú cipőt viselnek vagy mezítláb járnak - bármelyik lábfétis szakember elégedettnek érezné magát. Csatlakozzon a fétis társkereső platformhoz, és nem fog csalódni.

Előnyei:

 • A platformon nincsenek csalók, mert az blokkolja az összes fiókot, függetlenül azok egyedi címétől

CONS:

 • Videofeltöltés nem lehetséges
 • Nincs elérhető videocsevegés

# 6 - Alt.com

alt.com kezdőlap

Az Alt.com, a legkiválóbb kink társkereső webhelyet 1997-ben hozták létre, és annak ellenére, hogy akkoriban az első ilyen fajta volt, azóta is megőrzi hírnevét. Az „50 szürke árnyalat” elindítása és sikere megnövelte a webhely felhasználói számát, mert többen nyitottak voltak a BDSM és a kinkek iránt, ami az alt.com-nak világszerte óriási 5 millió felhasználót adott.

Az Alt sokféle lehetőséget kínál. A legkötetlenebb összekapcsolódástól a kinkek és fétisek alternatív világáig. Ez az oldal soha nem fog csalódást okozni. Nagyon sok mindent megtehet a webhelyen, kezdve a partner keresésétől a szexuális kaland élvezéséhez, vagy egyszerűen szkennelheti a webhelyen már közzétett videókat.

Az Alt.com teljes áttekintése itt található.

Előnyei:

 • Tíz nyelvet támogat
 • Videókat tölthet fel, vagy élő közvetítést végezhet
 • A magáninformációk biztonsága
 • Sok aktív tag a nap folyamán
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre
 • Biztonságos webhely

CONS:

 • Nincs elérhető androidos alkalmazás
 • A profilalkotás unalmas lehet
 • Hamis profilok jelenléte

# 7 - FetLife

fetlife otthon

A FetLife egy felnőtteknek szóló társkereső webhely, amelyet 2008-ban fejlesztettek ki. Főként azokra a személyekre összpontosít, akik az emberek szexuális fantáziáinak megvalósítására vágynak és vágyakoznak, beleértve a fétiseket, kininkeket és a BDSM-et. A fantázia kiteljesedése iránti növekvő igény miatt a FetLife minden nap egyre több tagot szerez, amíg el nem éri a világon több mint nyolcmillió tagot. A FetLife révén a tagok ítélet nélkül szabadon kifejezhetik rejtett szexualitásukat és fantáziájukat, és segíthetnek nekik befogadni őket.

Ami még jobbá teszi, az az elkötelezett támogató csoport hajlandó elősegíteni a webhely szolgáltatásainak folyamatos fejlesztését. A Facebook-hoz hasonlóan a FetLife kezelőfelülete és eljárása is viszonylag hasonló, beleértve a barátok hozzáadását, a falra történő posztolást, a követési funkciót és a Messenger-szerű üzenetküldő funkciót.

Vessen egy pillantást FetLife áttekintés.

Előnyei:

 • A tagok nyitottak a BDSM, a fétisek és a kinkek iránt
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A tagok életkora 25 és 34 év között van
 • Ingyenes regisztráció
 • Ingyenes üzenetváltás más tagokkal
 • A Felfedezés fül funkció segít szűkíteni az egyes tagokat

CONS:

 • Más közösségi médiafiókok összekapcsolása nem lehetséges
 • Még nem tölthető le az App Store-ból vagy a Google Playstore-ból

# 8 - BDSM szinglik

bdsm egyedülállók

A BDSM Singles könnyen kezelhető kezelőfelületével büszkélkedhet. Az oldal egyedülállóknak szól, akik gőzölgő BDSM foglalkozásokat keresnek hasonló gondolkodású emberekkel. Még nincs sok tagja, de mindenképpen teljesíti, amit ígérnek. A webhely algoritmus az Ön tartózkodási helye alapján javasolja az egyezéseket. Ingyenes próbaverziót kínál azok számára, akik még nincsenek meggyőződve hatékonyságukról.

A BDSM Singles egy találkozó weboldala a BDSM egyedülállók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és vegyenek. Minden bizonnyal egy csomó dolog folyik, amikor először megérkezik a belépési oldalra. A BDSMSingles.com a vörös és a fekete ropogós árnyalatok ötvözését kínálja. Azonnal észleli az IP-címét, és megjeleníti a szomszédságában található meleg szingliket.

Előnyei:

 • Számos ember keresi a dominánsokat / mestereket
 • Van egy „Kis fekete könyv” funkció a perverz emberek tárolására
 • Ingyenes próbaidőszak
 • A gyors és egyszerű regisztráció
 • Azonnal megszabadulnak a hamis profiloktól

CONS:

 • Rengeteg idegesítő reklám

# 9 - Bondage.com

bondage.com honlap

A webhely által vetített képpel ellentétben valójában egy nyugodt és barátságos közösség van. A Bondage a nagyobb Friend Finder Network része. Mint ilyen, biztos lehet abban, hogy a webhelyet jól karbantartják, és jogszerű webhely. Elég tisztességes tagjainak száma van, de annak ellenére, hogy nem olyan hatalmas, mint a többi versenytársa, tagjainak többsége aktív. A Bondage Club-ban láthatja, ahol a tagok fórumukban lépnek kapcsolatba személyes tapasztalataikkal és véleményükkel.

A Bondage.com oldalon több mint 300 közösséghez csatlakozhat, külön BDSM érdeklődéssel. Csak adja meg szexuális preferenciáit, és a rendszer segít megtalálni a legjobb csoportokat, amelyekhez csatlakozni szeretne. Ez a weboldal nyitott egyedülállók, párok, heteroszexuálisok, melegek vagy leszbikusok számára. Csevegőszobákat és azonnali üzenetküldést is használhat, hogy könnyedén kommunikálhasson ugyanazokkal a helyekkel és helyekkel rendelkező emberekkel.

Előnyei:

 • Kizárólag a BDSM iránt érdeklődők számára
 • Felhasználóbarát a kezdők körében
 • Meghatározott fétiscsoportok keresése és csatlakozása érhető el
 • Rendszeres frissítések a blogokon és fórumokon
 • Aktív és támogató tagok

CONS:

 • Regisztráció szükséges, ha teljes profilokat szeretne megtekinteni
 • Az üzenetküldés csak fizetett tagságra szól

# 10 - Fetish.com

fetish.com

A Fetish.com webhelynek ilyen fenséges neve van, és minden bizonnyal hasonló fenséges szolgáltatásokat nyújt mindenki számára. Tehát azok számára, akik szeretik a perverz szexet, és élvezik a fétiseket, ez egy felkereső webhely az Ön számára. Engedje szabadjára rontó oldalát, és találjon olyan embereket, akik felfedezhetik szexuális vágyait.

Előnyei:

 • Látogasson el a webhelyre azoknak az embereknek, akik szeretik a fétiszt és a csomópontot
 • Elképesztő weboldal tervezés és használhatóság egyszerű
 • A tartalom változatos és hatalmas választékot kínál a fétisek számára
 • A biztonság és a védelem csúcsminőségű

CONS:

 • Nincs túl sok tagja

# 11 - BDSMDate

bdsmdate.com

Természetesen a verés olyan finom érzés. Itt a BDSMDate-ben több ezer férfit és nőt találhat, akik szeretik a piszkos és perverz szexet. Élvezze az örömöt, amikor kacér üzeneteket küldhet leendő rabszolgájának, amikor élő streaming videókat néz. Szerencsére ezen a weboldalon névtelen maradhat, mivel a regisztráció nem tartalmaz tolakodó kérdéseket vagy bizalmas részleteket. Annak ellenére, hogy a weboldal felülete hasonlít a másik webhelyhez, nagyon nyitott és egyértelműen megjelenít néhány mobilbarát lehetőséget.

Itt van egy teljes a BDSMDate áttekintése.

Előnyei:

 • A weboldal amerikai és brit változattal rendelkezik
 • A regisztráció ingyenes
 • A helyi kinkekre és a BDSM-re koncentrál
 • Több nő tag a férfiakhoz képest

CONS:

 • Minden tag baszni akar
 • Ismétlődő automatikus fizetés

# 12 - MatchBDSM

MatchBDSM

A MatchBDSM webhely az egyik legjobb és legelismertebb bondage weboldal ma. Kielégíti a BDSM életmódot, és segít az embereknek megtalálni a megfelelő meccseket az élvezethez. Böngészhet a perverz kislemezek között is, és a hely alapján párosíthatja a tagokat. Továbbá a keresési funkció teljesen ingyenesen használható. Tehát bármelyik városban tartózkodik, megtalálja a megfelelő BDSM partnert.

Előnyei:

 • Iránymutatásokat tartalmaz a tagok számára a biztonság megőrzéséről a találkozáskor
 • A honlap használata ingyenes
 • A csoportos csevegések segítségével összehozza az embereket
 • Megfizethető ár a tagságért

CONS:

 • Bosszantó előugró ablakok a tagság frissítéséhez

Ítélet

A BDSM.com népszerű találkozóhely azok számára, akik szeretnék kifejezni életgondolataikat a forró dolgokról. Valójában ez a hely tökéletes mind az újonnan érkező, mind a tapasztalt kinksterek számára. Szinte mindenki megtalálhatja saját szexuális terét a webhely által nyújtott szolgáltatások széles skálájának köszönhetően.

Úgy tűnik, hogy a BDSM.com teljes mértékben használja a nyelvi és kommunikációs szolgáltatásokat, és nem tesz szükségtelen kitérőket, amikor a perverz célját közvetlenül megvalósítja. A tagok minden bizonnyal kielégíthetik szexuális vágyaikat fizetős tagsággal vagy anélkül, mivel a BDSM.com népszerű élő kamera modelleket kínál. Szóval, érzéki estére számítasz? Tegye érdekesebbé nemi életét; Csatlakozzon még ma a BDSM.com webhelyhez, és látogasson el a BDSM más, ebben az értékelésben szereplő webhelyeire.

A fenti webhelyek listája között a BDSM.com-on kívül a személyes 4 legjobb BDSM-webhelyem a következő lenne:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. 2fuck.com
 3. BangLocals.com
 4. Ashleymadison.com

Élvezze a párás éjszakát!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére