Frissítve: 11. augusztus 2022

Ashley Madison Review (2022): 100%-ban őszintén az AshleyMadison.com-ról

Ugrás az AshleyMadison.com előnyeire és hátrányaira

ashleymadison

Ashley Madison, egy nem túl tipikus társkereső webhely, 2001-ben kezdődött. A legtöbb társkereső oldaltól eltérően, amelyek egyedülálló személyeket céloznak meg, hogy új kapcsolatot alakítsanak ki idegenekkel, az AshleyMadison.com olyan emberek számára készült, akik már elkötelezték magukat, legyen szó barát-lány kapcsolatokról, vagy akár már házasokról. Ezek az emberek arra szolgálnak, hogy házasságon kívüli kapcsolatokat létesítsenek, és a partnerükön kívül mással lehessen szexelni… a lehető legdiszkrétebb módon. Bár a megcsalás és a kapcsolatok nagy tabu, bárhová mész, Ashley Madisonnál ez egy olyan környezet, ahol az ilyen házasságon kívüli cselekményeket bátorítják, és senki nem veszi rossz szemmel.

Ashley Madison olyan régóta létezik, és a csalás sem új keletű, különösen a technológia és az online platformok térnyerésével, sokan Ashley Madisonhoz fordultak, hogy vágyaikat teljesítsék. Közönségük többnyire egy vagy többnejű, nyílt kapcsolatokban élő egyének sok más mellett. Mivel egy másik fordulatot kínál, amely nem jellemző a szokásos társkereső oldalain, Ashley Madison hatalmas népszerűségre tett szert és világszerte gyűjtött felhasználókat.

2015-ben Ashley Madisont egy botrány pusztította el, amelyet mindenki számára nyilvánosságra hoztak. A weboldal adatbázisát feltörték, így a felhasználók személyes adatait nyilvánosság elé tárták. Elég nagy felhajtást váltott ki a felhasználók és általában a nyilvánosság körében, főleg, hogy állítólag titokban kellett volna tartani. Annak ellenére, hogy a webhely történetében ez a nagy akadály fennáll, képesek voltak újjáépíteni a webhelyet, új arculatra készült, és sikeresen kezelt minden biztonsági problémát, és tovább javította a felhasználók védelmét. Ashley Madison még mostanáig is nagyon ismert, számtalan kritikával és forgalommal minden nap. Ha tudni szeretné, hogy megfelel-e a hírverésnek, olvasson tovább, és tudjon meg részletesebb információkat a webhelyről.

Tag által kezdeményezett kapcsolatfelvétel

ashleymadison üzenet Ez a weboldal a tagok által kezdeményezett kapcsolattartás nevű prémium funkciót kínálja, amely a teljes jogú tagok számára elérhető, lehetővé téve a férfi tagok számára, hogy a nők által küldött üzeneteket megnyithassák, sőt válaszolhassanak is anélkül, hogy kreditjüket elköltenék. Egy üzenetet úgy tekintünk, mint „Taggal kezdeményezett kapcsolatfelvétel”, ha bármely női tagtól származik aki először küldte, és nem egy férfitagnak küldött válasz. Csak akkor tekinthető a tag által kezdeményezettnek, ha egy férfi soha nem küldött neki üzenetet először. A „Tag által kezdeményezett kapcsolattartó” példák közé tartoznak azok az üzenetek, amelyeket akkor kap, amikor felveszik őt a Kedvencek közé, vagy amikor Winket vagy Levelet küldött Önnek, amikor üzeneteket gyűjt, vagy amikor hozzáférést biztosít a saját privát kirakatához, és ha rendelkezik ezzel funkcióval, bármikor ingyen válaszolhat.

Amíg az előfizetés még mindig folyamatban van, nem kell hiteleket használnia, amikor válaszol a nők által kezdeményezett kapcsolattartókra.
Ha bármikor le szeretné mondani előfizetését, megtalálja azt a „Profil kezelése” lapon, majd a „Hitelelőzmények” részben. Ha jóváírásait egy üzenet megnyitása és megválaszolása után használták fel, akkor valószínűleg először felvette a kapcsolatot a felhasználóval egy üzenet elküldésével, hozzáadásával a Kedvencek közé, egy kacsintás küldésével, vagy először engedve neki a privát kirakathoz. De ha továbbra is úgy gondolja, hogy nem kellett volna számláját felszámítania a hitelek felhasználásával, akkor közvetlenül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Az AshleyMadison jellemzői

Instant Messaging

Könnyedén beszélgethet bárkivel online, és több felhasználóval is beszélgethet egyszerre, külön díjak nélkül.

Egyéni levelezés

A webhely rendszer e-mailje pont olyan, mint a tipikus e-mail. Nagyon biztonságos, könnyen használható, bizalmas, és bármikor elérhető, amikor bejelentkezik a fiókjába. Ha el akar küldeni egyet, meg kell látogatnia a tag profilját, és kattintson az „Üzenet nekem” gombra. Az ilyen kapcsolatfelvétel kezdeményezésekor 5 kreditet kell fizetnie.

Gyűjtse az üzeneteket

Ez a funkció lehetővé teszi a női tagok számára, hogy kapcsolatba lépjenek bármely férfi taggal. Amikor a férfi tag, akinek az üzenetet elküldte, válaszol, akkor 5 kreditet kell fizetnie.

Elsőbbségi levél

Ez lehetővé teszi a férfi tagok számára, hogy üzeneteiket „Prioritásként” jelöljék meg, ezzel kiemelve őket. Mivel ez egy „prioritás”, a női tag postafiókjának legfelső üzeneteihez kerül, és a férfi tag is értesítést kap, ha az üzenet megnyílik.

ajándékozás

A kreditek felhasználásával elküldhet egy ajándékot, és édes üzenetekkel is elláthatja, és átadhatja valakinek, aki kedveli. Ha el akar küldeni egyet, keresse fel a tetszett tag profilját, és keresse meg az „Küldj nekem ajándékot” gombot.

Kacsint

Mindenki küldhet ingyenes kacsintásokat. Csak nyissa meg a tag profilját, és keresse meg a „Küldj egy kacsintást” gombot.

Fotók és privát kirakat

Ashley Madison segítségével lehetősége van arra, hogy személyazonosságát és diszkrétebbé tegye profilprofiljainak szerkesztésével vagy elmosásával. Ha van olyan csodálója, aki meg akarja tekinteni a kép szerkesztetlen verzióit, csak annyit kell tennie, hogy elküld neki egy kulcsot, hogy hozzáférhessen a privát kirakatához. Bármikor visszavonhatja bármely tag számára biztosított hozzáférést.

Érdekes

Kedvelt tagjainak nyomon követéséhez egyszerűen hozzáadhatja őket a Kedvencek listájához. Amikor valaki felvesz téged ebbe a listába, tudnád, mivel ez már a „Tagok által kezdeményezett kapcsolatfelvétel” egyik formája. A funkció használatával tudni fogja csodálójának kilétét.

Blokkolása

Bármilyen okból könnyedén letilthat egy másik tagot, ha az oldalán a „Profil letiltása” gombra kattint. Bármilyen okból megint feloldhat bárki feloldását.

Keresés eszköz

Könnyen kereshet másik tagot a Quicksearch, a webhely eszköztárának használatával, vagy kihasználhatja a speciális keresési funkciókat.

Tagok és nagy forgalom

ashleymadison felhasználók Tudva, hogy mennyire egyedi a célközönségük, még az sem meglepő, hogy a weboldal több mint egymillió felhasználónak ad otthont a világ minden tájáról. A legtöbb felhasználó nagy országokból származik, és általában középkorúak és idősebbek. „Ügyhelyként” az emberek könnyen rendezhetnek valamilyen találkozókat, kommunikálhatnak idegenekkel, függetlenül attól, hogy elkötelezett kapcsolatban állnak-e vagy sem. Az egyes profilok ellenőrzése során tapasztalhatja, hogy házasok házasságon kívüli kapcsolatokat keresnek. A weboldal nagyon sok felhasználóval büszkélkedhet, és az itt gyakran előforduló emberek többnyire nyitott gondolkodásúak. Nem lesz problémája a mérkőzések keresésével, mivel rengeteg választási lehetősége van, ha azonos gondolkodású emberekkel találkozik. Csak annyit kell tennie, hogy megnézi az embereket és beszélgetést folytat

Problémamentes regisztráció

Ashley Madison feliratkozási folyamata nagyon könnyen érthető. Nem igényel sok információt, és tökéletesen működik így, mivel természete a diszkrét kapcsolatokról szól. Csak meg kell adnia a jelenlegi kapcsolati állapotát és néhány alapvető információt is. A regisztráció során megadandó összes információ tükröződik a profiljában, amely akkor lesz az első dolog, amit a többi felhasználó látni fog, és vonzza Önt magához. A regisztráció teljesen ingyenes és nagyon kényelmes, alig kevesebb, mint öt percet vesz igénybe, és máris indulhat. Töltsön fel egy profilképet, és szerkesztheti annak egyes részeit, hogy eltakarják az arcod egy részét - Ashley Madison egy másik intézkedése a felhasználók névtelensége érdekében.

Kapcsolatfelvétel az AshleyMadison oldalon

üzenet Ashley Madison A nők ingyen kezdhetnek beszélgetéseket más felhasználókkal, míg a férfiaknak ehhez hiteleket kellene felhasználniuk és igénybe kellene venniük őket. Felajánlják a kommunikáció megteremtéséhez szükséges funkciókat, az alapvető chat-funkciókkal az elsőnek a sorban.
A felhasználók létrehozhatják „Kedvencek” listájukat, amely olyan profilokból áll, amelyek tetszenek nekik, és amelyek érdeklik őket. Kacsintásokat is küldhet, és más webhelyektől eltérően ez egy ingyenes szolgáltatás. Az online társkereső kacsintás segít abban, hogy érdeklődést mutasson egy adott ember iránt. Ashley Madison egyedülálló tulajdonsága a privát kirakat kulcsa. Ez lehetővé teszi egy másik felhasználó számára, hogy az adatvédelmi szerkesztések nélkül megtekinthesse a fényképeit, így láthatja a mögötte lévő valós képet. A virtuális ajándékok Ashley Madisonban is szóba kerülnek, bár nem ingyenesek, mivel az elküldéséhez szükséged van néhány hitelre, és a kreditek száma befolyásolja, hogy mely ajándékokat tudnád elküldeni.

Profiljuk minősége

ashleymadison profil

A weboldal jellege miatt, ahol az embereknek állítólag diszkréten kell megadniuk információikat, nem talál részletes profilokat. Mint csaló házastárs online társkereső néven ismert, mindenki visszafogott és diszkrét, ha bármilyen információt megoszt magáról. Nem kell nevet megadnia; csak egy egyedi felhasználónevet kell megadnia, amely már az Ön azonosítójaként szolgál. Profilodon csak a legalapvetőbb részletek jelennek meg: tartózkodási hely, életkor, nem, csillagjegy és néhány meglátás arról, hogy milyen kapcsolatot szeretnél találni az oldalon.
Ha van valaki, akire felkeltette a figyelmét, könnyedén megnézheti a profiljában, és a rendelkezésre álló információk alapján megnézheti, hogy kompatibilisek-e egymással. A profilok ellenőrzése ingyenes; nincs szükség hitelekre vagy kártyainformációkra. A képek szintén létfontosságúak lehetnek a figyelem felkeltése érdekében, így szerkeszthetsz egy kicsit a feltöltött kijelzőfotóidból, maszkokat vagy bármilyen alapvető szerkesztést tehetsz személyazonosságod elrejtése érdekében, és az emberek csak akkor láthatják a szerkesztetlen verziót, ha megadod nekik a privát kulcsodat.

Ashley Madison mobilalkalmazása

ashleymadison kb Ashley Madison egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy már az is ingyenesen letölthető mind az iOs, mind az Android készülékeken. Ugyanez a helyzet az asztali verzióval, ugyanazokkal a fontos funkciókkal. Ez csak egy egyszerű alkalmazás, így nem kell aggódnia, hogy túl sok helyet foglal el a telefonján.
A mobilalkalmazások kényelmesebb lehetőség, mivel a legtöbb ember mindig naponta telefonál. Hitelek vásárlásakor az iTunes vagy a Google Play fiókokon keresztül kerül feldolgozásra. Ashley Madison másik józan észnek számít, hogy mobilalkalmazás-ikonja nem tűnik gyanúsnak, és egyszerűen elrejthető. Megvan a „csúsztatás” funkciója is, mint manapság a legtöbb társkereső alkalmazás, a profilok könnyebb kedvelése érdekében. Az alkalmazás lehetővé teszi a közelben lévő emberek megtalálását és annak ellenőrzését is, hogy kik tekintették meg a profilodat.

Weboldal tervezés és felület

Ashley Madison honlapja az elrendezés és a kialakítás nagyon felhasználóbarát. Könnyű a szem, és könnyedén megkerülheti a kezelőfelületét. Korától és a technológiának való kitettségtől függetlenül bárki továbbra is használhatja az oldalt, és könnyedén megismerheti annak jellemzőit. A menüsor minden funkcióját és fontos oldalát megmutatja, így a felhasználók bármikor csak megnézhetik. Webhelyük furcsa vagy talán rosszul hat, hogy a menüsor elhelyezése szinte félúton van az oldalon. Az eléréshez fel kell görgetnie az alsó részig, ellentétben a legtöbb olyan webhellyel, ahol a menüsorok a felső részben találhatók. A webhely a fehér és a rózsaszín színt használja a kiemelésekhez, így egyszerűen megnézhető.

Hitelek, díjak és egyéb szolgáltatások

ashleymadison kredit Azoknak a nőknek, akik szeretnének kommunikálni a férfi felhasználókkal, ingyen vehetik igénybe ezt a funkciót. Ami a többieket (nők-nők, férfiak-férfiak stb.) Illeti, bizonyos ismeretekre van szükségük, mielőtt megkezdhetnék a beszélgetéseket. A havi tagságot igénylő társkereső platformok többségétől eltérően Ashley Madison csomagonként vásárolt krediteket használ.
A különféle funkciókhoz szükséges kreditek nem azonosak; némelyiknek többet kellene, mint a másiks. Az olyan alapvető funkciók, mint az üzenetek megnyitása, az e-mailek küldése és kezdeményezése általában 5 kreditbe kerülnek. Ha olyan személynek válaszol, akivel korábban már felvette a kapcsolatot, akkor erre már nem lesz szüksége hitelekre. Ami Ashley Madison csevegési funkcióját illeti, néhány kreditet csak meghatározott időtartamra kell elköltenie: 30 kredit-30 perc, 60 kredit-60 perc stb. Az ajándékok küldése általában több kreditbe kerül, kezdve 20-50 kreditig. Összességében elmondható, hogy Ashley Madison kreditrendszere és csomagjai meglehetősen ésszerűek. Elfogadják a Paypalon keresztüli fizetéseket, hitelkártyákat és egyéb lehetőségeket az Ön tartózkodási helye alapján.

Ezek Ashley Madison különlegességei:

AshleyMadison jellemzői Kedvencek listája
A felhasználók létrehozhatnak egy listát a kedvenc profiljaikról, és akár 100-an is felvehetők a listára. Ingyenesen használható, így könnyedén megjegyezheti azokat a profilokat, amelyek felkeltették a figyelmét

Fotó és személyazonosság mérlegelése
Minden tag megkapja azt a kiváltságot, hogy személyazonosságát titokban tartsa. A feltöltött fotó szerkeszthető, így tovább rejtheti el az arc egyes részeit; vagy matricákat, maszkokat adhat hozzá, vagy elmoshatja / cenzúrázhatja egy kicsit. Ez biztosítja, hogy a felhasználók nem könnyen tudják mások személyazonosságát. Ha már van valaki, aki kedveli, hozzáférést adhat a fotóinak egyértelműbb verzióihoz.

Kacsintás küldése
Csakúgy, mint a való életben, a kacsintások jelzik érdeklődését egy másik ember iránt. Ha van olyan személyed, akit összetörsz, akkor egyszerűen meglátogathatod a profilját, és megtalálhatsz egy mosolygós arcot, amely „Kacsintás küldése” feliratú, majd a másik személy értesítést kap róla. Addigra megtudják, hogy érdekli őket.

Utazó ember
A mindig útközben lévő felhasználók számára ez nagyon hasznos utazások során. Csak ki kell költenie néhány dollárt, és képes lesz üzeneteket küldeni legalább 30 lánynak, akik egy adott területen tartózkodnak (vagy valahová utaznak), majd napokkal azelőtt megismerheti őket, hogy megérkezne a helyükre.

Elsőbbségi ember
Fizetett szolgáltatás, amely lendületet ad a profiljának. Segít abban, hogy kitűnjön a tagok közös oldalán, és több esélyt ad arra, hogy minél többen lássák és megjelenjenek a különböző keresési oldalakon.

Message Plus
Ez a funkció lehetővé teszi, hogy üzenetet küldjön vagy beszéljen olyan felhasználókkal, akikkel már kapcsolatba lépett. Ingyenes próbaverzióként érkezik, amikor hitelcsomagokat vásárol, és csak 30 napig lesz érvényes. Ezt követően fizetnie kell, ha továbbra is használni szeretné a funkciót.

Összefoglalva, íme néhány bemenet, amelyet érdemes megfontolnia, ha csatlakozni szeretne a jól ismert Ashley Madison együtteshez ...

Előnyök és hátrányok az AshleyMadison.com webhelyről

Előnyei:

 • Könnyű regisztráció
 • Problémamentes regisztráció
 • Csak néhány információ szükséges a regisztrációhoz
 • A kapcsolat állapotát meg kell adni
 • Könnyen küldhet e-maileket vagy csevegéseket
 • Virtuális ajándékok küldhetők
 • A nők számára az üzenetek küldése ingyenes
 • Rengeteg egyedi funkciót kínálnak a vendégeknek és a teljes jogú tagoknak egyaránt
 • Van mobilalkalmazása mind az iOs, mind az Android számára

CONS:

 • A legtöbb felhasználó nem tölti ki teljesen a profilját
 • A helyszínen időről időre leselkednek poszterek
 • A profilok nem részletesek, így kevesebb információ lesz ismert (ami némileg kedvez a magánéletnek)

GYIK

Hogyan működnek az elérhetőségek?

Ashley Madison biztosítja erről a felhasználókat személyes adataikat egyetlen marketingcég sem kapja meg. A felhasználók semmilyen adatait, például e-mail címeket vagy egyéb személyes adatokat, nem adnak el, nem adnak el vagy adnak el más vállalatoknak vagy szervezeteknek, bármilyen körülménytől függetlenül. Nagyon világosak és átláthatóak az adatvédelmi irányelveikkel is, ezért ha érdekli a webhely, ellenőrizheti ezeket az információkat a linkjeiken.
Vendég tagként történő regisztráció ingyenes. Akkor is nagyon sok funkciót használhat, ha csak ingyen használja. Néhány ilyen a következőket tartalmazza: kacsintás fogadása, fotók küldése és fogadása, tagok hozzáadása a Kedvencekhez, válaszadás mindenkinek, aki teljes jogú tagsággal rendelkezik, és alapvető keresések. Ha egyéni üzeneteket szeretne küldeni, csevegést kezdeményez, bármilyen elsőbbségi üzenetet küld vagy ajándékokat szeretne küldeni, hogy tovább fejezze ki kedvelését valakinek, akkor fizetnie kell a frissítésért, és teljes jogú taggá kell válnia. Csak a főmenüben keresse meg a „Hitelek vásárlása” opciókat, amikor bejelentkezik fiókjába.

Regisztráció után ... Mi van most?

Először kitöltheti profilját, feltölthet legfeljebb 12 fényképet, és további információkat adhat meg magáról. Minél több részlet található a profilján, annál vonzóbb a többi felhasználó számára mivel tudnak néhány dolgot, amely közös alapként szolgálhat, és amelyek hasznosak lesznek a jövőbeni beszélgetések során.
A keresési funkcióval olyan tagokat is találhat, akik felkelthetik az érdeklődését. Ha kapcsolatba akar lépni bármely taggal, akkor teljes jogú tagként kell frissítenie, és hitelcsomagokat kell kapnia. Több kredit birtoklása azt jelenti, hogy több funkciót élvezhetünk, beleértve a csevegést, az üzenetek kezdeményezését és így tovább. Ezekhez a funkciókhoz való hozzáférés elősegíti a potenciális mérkőzésekkel való személyes kommunikációt.

Megtalálhatom Ashley Madison „Egyedülállóit” is?

Igen, sok egyedülálló van ezen a weboldalon, és a legtöbben kötődő embereket keresnek, és okaik eltérőek. Az egyedülálló embereknek általában nincs mit kockáztatniuk, ezért erősebben kell próbálkozniuk találkozni valakivel, aki jól van valakivel, aki nincs kapcsolatban. Az elkötelezettek azonban hasonló körülmények miatt hajlamosak együtt érezni egymást, megkönnyítve számukra a találkozást és a kapcsolatot.

Ashley Madison Legit?

A weboldal valódi, igen, de nem tudják garantálni minden egyes profil hitelességét, mivel vannak olyan esetek, amikor a poszterek vagy a harcsaemberek hajlamosak leselkedni. Ennek ellenére Ashley Madison biztosítja ezt felhasználóik adatait mindig bizalmasan kezelik bármi is legyen, főleg, hogy már korábban is hatalmas adatmegsértési botrányt tapasztaltak. A webhely moderátorai minden feltöltött fotót aktívan figyelnek, valamint minden szövegváltozás, különös tekintettel a nyilvános megtekintésre, így minden biztonságos lesz, és megfelelne a szabványaiknak.
A privát üzeneteket nem figyeljük bárki a weboldalról, hogy mindenkinek megadhassa a számára szükséges magánéletét, de biztosan nem tolerálja a más tagokhoz intézett zaklatásokat, semmiféle rágalmazásokat, fenyegetéseket vagy sértéseket. Bármilyen áru vagy szolgáltatás, hirdetés és mindenféle spamelés kérése szintén elfogadhatatlan. A regisztráció után Ashley Madison soha nem kér tőled semmilyen információt, sokkal inkább elküldi őket az otthonodba vagy az irodádba. Fő értékük a magánélet, a diszkréció és a névtelenség.

Utolsó megjegyzés

Ashley Madison elősegíti a házasságon kívüli kapcsolatokat, és olyan környezet, amely távol áll a nyilvánosság ítélkező szemétől. A legtöbb felhasználó nyitott gondolkodású, és széles körben elfogadottak azok az emberek, akik más lehetőségeket vizsgálnak annak ellenére, hogy elkötelezték magukat egy kapcsolatban. Nagyon hosszú ideje létezik, és azóta mindig biztonságos helyet biztosít azoknak az embereknek, akik valami újat akarnak ... nemi életük megízesítésére.

Ha Ön egyike ezeknek a személyeknek, akik hasonlót kereshetnek, akkor Ashley Madison lehet a tökéletes online társkereső platform az Ön számára. Nem kell attól tartania, hogy személyazonossága lelepleződik, mivel esküsznek az óvintézkedésekre a titoktartás érdekében.
Mire vársz még? Regisztráljon most az AshleyMadison.com oldalon, és érezze magát a felszabadultság érzésében ilyen nem ítélkezõ közösségben lenni olyan emberekkel, akiknek ugyanolyan helyzete van, mint neked.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére