Frissítve: 30. szeptember 2022

Shoplyfter

& Top-12 prémium pornóoldal Tetszik a shoplyfter.com

Mutass nekem 12 alternatívát a ShopLyfter.com

Shoplyfter fő

Hányan esküsznek meg őszintén, hogy még a legkisebb tárgyakat sem lopták el egy boltból? Egy gumi? Egy üveg víz? Egy darab lehelet sem ment el!? Nos, biztos jó fiú vagy; különben olyan leszel, mint ezek a lányok, akiket a Shoplyfter oldalán találtam. Ezek a fiatal nők kalandvágyóak és nem félnek a bolti lopásban; szerencsére bátor embereink az őrségben elég gyorsan elkapják őket. De természetesen ahelyett, hogy börtönbe küldenék őket, ezek az egyenruhás srácok úgy döntöttek, hogy olyan módon fegyelmezik őket, amelyre örökké emlékezni fognak. Ez a mulatságos webhely, a Shoplyfter, egy fantasztikus elképzelést ad nekünk arról, hogy a tinik úgy fizetnek a vétkeikért, hogy megbasznak. Rögtön azt hittem, hogy ez izgalmasan és elgondolkodtatóan hangzik. Szóval, mielőtt azt mondaná, hogy ez az oldal egy szar, hadd magyarázzam el, hogyan kötötte le a Shoplyfter a figyelmemet.

Hivatalos URL: https://www.shoplyfter.com

A megérdemelt büntetés a Shoplyfternél

A Shoplyfter e-kereskedelmi webhelynek tűnhet, de valójában szemtelenebb, mint gondolnád. Szinte valóságos jelenetek hatalmas gyűjteménye van benne, ahol dögös tinédzsereket kapnak bolti lopásokon a bevásárlóközpontokban vagy üzletekben. Általában ezeket a tolvajokat a hatóságoknak meg kell büntetniük, és börtönbe kell zárniuk. De ez nem történik meg itt a Shoplyfternél, mert olyan módon kapják meg a „megfelelő” büntetést, ahogyan azt elképzelni sem tudták. Természetesen ezek a szemtelen lányok nem fognak gyorsan megúszni anélkül, hogy meg ne kapják, amit megérdemelnek.

Szóval mi történik itt? Egyszerű. Ezek a szexi, fiatal tolvajok nem börtönbe kerülnek, hanem az őrök megbaszták őket. Nyilvánvalóan a lányok kétségbeesettek, hogy ne menjenek börtönbe, így mindent és bármit megtesznek a kedvükért. Ha a tinédzserek azt hiszik, hogy megúszhatják a hibáikat, akkor ezt gondolták. Később ezek az őrök szexet kértek a szabadságért cserébe. Egyes fiókák még a farkát is megeszik, attól függően, hogy milyen nagyok vagy kicsik a vétkeik. Minél nagyobb, annál nehezebbek a következmények.

Mi, nézők nagy felbontásban élvezhetjük kibaszott és dörömbölő jeleneteiket, mert a Shoplyfter videókat mindig ultra HD produkcióban forgatják.

Szexi kemény jelenetek prémium áron

Shoplyfter videók

Úgy tűnik, hogy egyes lányok természetes affinitást mutatnak a felsőbb hatóságok, különösen a biztonsági személyzet és a zsaruk jelenléte iránt. Itt a Shoplyfternél ugyanazt a koncepciót fogja élvezni, de nyilvánvalóan ez egy kis erotikus csavarral jár. A jelenetek általában azzal kezdődnek, hogy a lányokat lopásért letartóztatják a bevásárlóközpontok vagy üzletek őrei, és amiért nem akarja riasztotta a rendőrséget, a lányoknak össze kell lépniük a hatóságokkal.

A forgatókönyveknek itt több változata is létezik, ezért ne számítson arra, hogy ismétlődő történeteket fog látni. Találtam például ezt a videót, ahol egy csaj és egy pasi zsaruk kihallgatnak egy bolti tolvajlányt, míg a másik jelenetben két fiatal csajt hoztak kihallgatásra. Az erőfeszültségekkel való játék még izgalmasabb, mert minden lány tinédzser vagy fiatal felnőtt.

Jelenleg több mint 300 film található a Shoplyfter gyűjteményében. A teljes prémium kollekció elérhető legmagasabb, 1080p felbontásban streamelésre és letöltésre egyaránt. Sajnos a letöltési funkció csak egy adott prémium tagsági csomag esetén érhető el. Ezenkívül a legújabb videók több mint kétharmada ultra-nagy felbontásban vagy 4K-ban érhető el, és az oldal hetente tesz közzé egy friss epizódot a webhelyén.

A Shoplyfter gyűjtemény belsejében

Shoplyfter további videók

A Shoplyfter általában hetente frissíti a tartalmát, így naponta rengeteg videót élvezhet. Ez a tartalom teljes nagy felbontásban és a legtisztább felbontásban letölthető és streamelhető. Ráadásul 4K-s videók is elérhetők, és felár ellenében letölthetők.

Ami a minőségi jeleneteket illeti, dicséret illeti az oldal mögött álló embereket, mert sikerült az oldal résére koncentrálniuk. Sok éven át furcsa volt ragaszkodni a koncepcióhoz, de azt hiszem, az emberek támogatása valóban ott tette a Shoplyftert, ahol most van. Szerencsére még mindig szemtanúi lehetünk csodálatos szopásoknak, kibaszásnak és a hátsó ajtón való dörömbölésnek. Természetesen a jelenetek intenzitása és az elkapás heves hatásai valóban vért pumpálnak a farkadba.

Shoplyfter száz egyedi videója

Bolti lopás

Biztos vagyok benne, hogy úgy gondolja, hogy a dolgok lefelé mennének, mivel a Shoplyfter újra és újra ugyanazt a koncepciót használja; nos, azt hiszem, tévedsz. A Shoplyfter más kategóriák bevonásával gondoskodott arról, hogy minden jelenet egyre forróbb legyen. Van egy hármasunk, a bandák és a leszbikusok, akik felerősítik a tipikus őrző-lopás jeleneteket.

Egyszer rátaláltam erre a videóra egy forró anya és lánya témájú, és rajtakaptak dolgokat lopva. Még jó, hogy van egy irgalmas szamaritánusunk a biztonsági erőktől, aki elkapta ezeket a bolti tolvajokat a kamerán. A két hölgy könyörgött, hogy engedjék szabadon, de az őr csak akkor értett egyet, ha egyetlen szívességet tesznek: a szexet. Természetesen a reménytelen pillanatok kétségbeesett intézkedéseket igényelnek. És így kezdődött az intenzív jelenet, és így ért véget egy cumshot és creampie.

Shoplyft elkapták

A Shoplyfternek minden bizonnyal sok csodálatos jelenete van, amelyeket megnézhet. Ezenkívül számos bónuszoldalt és tartalmat élvezhet, mivel a Shoplyfter a TeamSkeet hatalmas hálózatának része. Sajnos a TeamSkeet webhelyén nem találja meg a teljes shebang-ot, mivel nem minden része a Shoplyfter prémium tagságának. Azonban egy 50+ bónusz csatorna még mindig sokat kell kezelni, így biztos vagyok benne, hogy a rángatás elsöprő lesz.

Jelenleg több kedvencet is találtam a listán, mint például a CFNMTeens, a ThisGirlSucks stb. Ez nem minden; A Shoplyfter több sorozattal és márkával is együttműködött, így egyetlen tagsággal hatalmas kollekcióra számíthatsz. Képzeld el, hogy a SpankMonster.com, a Camsoda.com, a JamesDeen és más menő felnőtt szórakoztató oldalak minden zamatos ízét megtalálod.

Tervezés, streamelési/letöltési élmény és használhatóság

Shoplyfter többet

Minden TeamSkeet webhelynek egyedi megjelenése és hangulata van, ami évtizedek óta így van. Természetesen a Shoplyfter.com sem kivétel e szabály alól. Ennek általános használhatósága lenyűgöző. Csak válasszon a különféle szűrési módszerek közül, beleértve a kiterjedt keresőeszközt és a címkéket. Értékelheti és reagálhat az egyes epizódokra, valamint nyilvántarthatja abszolút kedvenceit. Böngészheti a Shoplyfter modellkönyvtárát is, és megnézheti, hogy ki a kedvenc és ki nem. Ha olyan pompás hölgyeket találtál, akik érdemesek egy rángatózásra, kövesd a „Követés” lehetőségre kattintva. Amint ez megtörtént, értesítést kap, ha friss videókat tesznek közzé ezektől a hölgyektől.

Minden bizonnyal mobilbarát szolgáltatásra számíthat itt a Shoplyfternél. A tartalom és a funkciók könnyen elérhetők a menükön keresztül, a bónuszoldalak és a streaming pedig gyorsan fut. Meglepő módon a hirdetés semmilyen formában, módon vagy stílusban nem akadályozza a böngészést – ami kiváló. De ha egy izgalmasabb és kényelmesebb helyszíni módot szeretne megtapasztalni, akkor van egy másik lehetőség, a kép a képben mód. Ezt használhatja a webhely böngészésekor, miközben nyomon követi a videók legmenőbb jeleneteit. Lehetővé teszi videók és egyéb tartalmak egyidejű megtekintését.

Shoplyfter modellek

Eközben, ha utálsz lemaradni a legjobb pillanatok közül (ami minden), a „Színházi mód” használatával bármikor megállíthatod, elindíthatod és újraindíthatod a klipet. De nem lenne még felvillanyozóbb, ha mindent egy sokkal nagyobb kijelzőn látnánk? Ha a válasza igen, akkor a Shoplyfter-videók Chromecast-kompatibilis modulokon keresztül érhetők el. Ráadásul az oldal „pénzvisszafizetési garanciájával” magabiztosan vásárolhat a Shoplyfteren. És ha úgy érzi, hogy nincs teljesen elégedett a szolgáltatással, a bónuszokkal és a beszedéssel, az adminisztrátorok feldolgozzák a visszatérítést. Egyszerűen hívjon gyorsan, és biztosan mindent elintéznek Ön helyett. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni, ha további kérdései vagy problémái vannak az előfizetéssel kapcsolatban.

A dolgokon javítani kell a Shoplyfter.com oldalon

A letöltés valószínűleg a Shoplyfter hátránya, mert ez nem adatik meg minden webhelytagnak. Miért? Nos, ez egyszerűen azért van, mert a letöltés csak azok számára lehetséges, akik speciális prémium csomagokat vásárolnak. Ha 1 hónapos tagsági előfizetésed van, az csak a streaming szolgáltatásokra vonatkozik. Ezenkívül kizárja a hozzáférést a 4K minőségű videókhoz, mivel azok nem érhetők el streamelésre.

Shoplyfter bolt

Azok számára, akik inkább a letöltést részesítik előnyben, elő kell fizetniük egy több hónapos tagsági csomagra. Igen, jól olvastad. Nos, számomra ez nem rossz. Kezdetben kissé drágán hangozhat, mert ömlesztve kell fizetnie, de hosszú távon sok pénzt takarít meg a havi előfizetéshez képest. Egyeseknek megéri, de megértem, ha másoknak gondot okoz.

Mások még mindig drágának tartják az évi 400 dollárt, még akkor is, ha nagyobb megtakarítást érhet el. De sokak számára a Shoplyfter értékes befektetés egy kibaszott teljes pornóhálózatért cserébe. Képzelje csak el, hogy több száz prémium webhely és eredeti sorozatok élvezhetők több előfizetés fizetése nélkül. Számomra nagyon nagyra értékelem, hogy a Shoplyfter hogyan irányította hálózatát, és hogyan vonzott sok tagot a tagságra. Valószínűleg azért, mert senki sem tudott ellenállni az X-sorozatnak, a PervMomnak, a CFNMTeens-nek, a ThisGirlSucks-nak, a FosterTapes-nek és más prémium pornóoldalaknak. De természetesen Önön múlik, hogy eldöntse, megéri-e a Shoplyfter.

A Shoplyfter előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Sok tartalom
 • Bónusz oldalak
 • Egyszerű kialakítás és kényelmes felhasználói élmény
 • A modellek dögösek, fiatalok és gyönyörűek
 • A jelenetek egyediek, de a résre összpontosítanak
 • Csábító tartalom

CONS:

 • Prémium tagság szükséges
 • A letöltés külön díjat igényel

A ShopLyfter.com-hoz hasonló 12 legjobb prémium pornóoldal:

# 1 - FakeHub

fakehub jelenet

A FakeHub életre kelt, és viharszerűen elfoglalta az internetet. Rengeteg izgalmas jelenetet és videótémát tartalmaz. Lenyűgöző lesz, ha színészek veszik át a jeleneteket, így a nézők többre szomjaznak. Ezenkívül az oldalon rengeteg egyedi és kanos csaj található, akik különféle szexuális jeleneteket és pozíciókat mutatnak be, akár orgiában, akár hármasban, párban vagy önkielégítésben.

Valójában sok listát lehet megnézni a FakeHub-on, és minden nap kiváló minőségű videókat töltenek fel, hogy elkényeztessék magukat. Ezenkívül a webhely néhány bónuszfunkciót kínál mindenki számára, hogy örömet szerezhessenek nekik. Mindenekelőtt a prémium tagság lehetővé teszi a különféle pornó videók elérését, teljesítve minden szexuális fantáziádat, fétiszt és kincset, elárasztva az elgondolkodtató fantázia elégedettségét.

Íme a FakeHub teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A felhasználók hét egyedi webhelyhez férhetnek hozzá, egy áron
 • A pornó videók gyűjteménye hatalmas
 • A felhasználók korlátlan számú letöltést hajthatnak végre, miután taggá válnak
 • A webhely rendszeresen frissíti új feltöltéseiket
 • Az oldal olvasóinak különleges kedvezményes áruk van
 • A mobil verzió stabil és sima
 • Az összes videó 1080p HD felbontású
 • A webhely rendszeresen feltölti a naponta friss tartalmakat
 • A streaming korlátlan funkció
 • A pornósztárok különböző korúak és kultúrájúak
 • Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető

CONS:

 • A keresőmotorból hiányzik a speciális motorlehetőség
 • Korlátozott idő egy ingyenes próbaverzióért
 • Még nincsenek galériák

# 2 - Brazzers

forrasztók fő

A Brazzers egy divatos webhely, és a mai napig az egyik legjobb prémium pornówebhely. Az évek során arra törekedett, hogy a legjobb és leggőzesebb videókat nyújtsa közönségének. 2005-ös indulása óta soha nem mulasztotta el a különféle témák feltöltését. Beleértve a leszbikus szexet, a kemény, csábító menyasszonyokat, a tizenéveseket, az élő amatőröket és még sok mást.

Valójában sok éven át hatalmas hatást gyakorolt ​​a pornó üzletére. Nap mint nap sokan csatlakoznak kanos közösségéhez, így az egyik legnagyobb felhasználóalapú a világon. Ezenkívül Brazzers csapata rengeteg erőfeszítést fektet a gyártásba és a költségekbe, hogy minden jelenet kiváló minőségű legyen. Kétségtelenül a világ legjobb HD pornóoldala címük 2019-ben mindent elmond.

Kattintson ide a Brazzers teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Pornó videók kiterjedt gyűjteménye
 • Videók kategóriái állnak rendelkezésre a könnyű kereséshez
 • Rendelkezésre állnak cenzúrázatlan képek
 • Nincsenek hirdetések és előugró ablakok
 • A megfizethető próba tagsági díj
 • Több ezer jelenet közül lehet választani
 • HD videók rengeteg
 • Videókat streamelhet
 • Rendszeres frissítések és feltöltések
 • Bónuszként több mint 33 webhelyhez férhet hozzá

CONS:

 • Korlátozott idő a próba tagságra
 • A próba tagság nem ingyenes
 • Néhány, a 2009-ben feltöltött videó nem működik
 • Néhány kategória korlátozott videotartalommal rendelkezik

# 3 - BangBros

BangBros

A BangBros manapság az egyik legjobb prémium pornó weboldal. Ami a többi közül népszerűvé teszi, az a kiváló minőségű videók, amelyeket naponta készítenek. Valóban lenyűgöző listája van a legforróbb pornósztárokról és amatőr sztárokról, amelyek készen állnak arra, hogy a megtekintés kellemes és izgalmas legyen. Népszerűsége miatt itt sok pornósztár került a középpontba és világszerte ismert. A BangBros a mai napig naponta növeli követőit, és az egyik legjelentősebb rajongótábora lett.

BangBros értékelés itt.

Előnyei:

 • Több ezer pornó szelekció
 • Letöltés elérhető
 • Rendszeresen frissül, hogy friss tartalmat biztosítson a felhasználóknak
 • Könnyű videók keresése kategóriák miatt

CONS:

 • A 4K felbontású videók megtekintéséhez külön díjat kell fizetnie

# 4 - PropertySex

PropertySex Bailey

A PropertySex egy kemény tartalommal rendelkező webhely, amelyet kötelező felkeresni. Híres a videóiról, amelyekben ingatlanügynökök csábítóan néznek ki és kibaszottul néznek. Ezenkívül a PropertySex minden héten egyedi új tartalmat állít elő. Tehát vannak friss videók, amelyekre várni kell. Mindenekelőtt ők kapták ma a legkedvesebb lányokat az interneten.

Kattintson a PropertySex teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű és HD videók széles gyűjteménye
 • Hetente frissül
 • A Pornósztárok forró és magas színvonalú választék
 • Erőfeszítéseket és beruházásokat fordít a termelés minőségére

CONS:

 • Előfordulhat, hogy a videók letöltéséhez külön fizetni kell

# 5 - Valóság királyok

RealityKings szamár

Egy másik a listán a RealityKings. Ez nem egy közönséges pornóoldal, mert rengeteg kiváló minőségű jelenetet tartalmaz a legforróbb és legszexibb pornósztárok által. Az egyik legkeresettebb jelenet itt a lányaik pasiját kibaszó MILF-ek, erotikus masszázsok, félénk cselédek, hamis szakemberek és sok más történet. Valójában a RealityKings nevet nem ok nélkül adják. Rengeteg megtekinthető videóval megrakva, még sok más látnivaló van ezen az oldalon.

Nézze meg a RealityKings áttekintést.

Előnyei:

 • A próba költsége csak 1 dollár
 • A webhely gyakran frissíti videóit
 • Kiterjedt pornó videók könyvtár
 • Minden kedvenc pornó színészed egy helyen van

CONS:

 • Naponta csak 50 videót tölthet le

# 6 - Gonosz angyal

evangyal fő

Az EvilAngel.com 2004-ben jött létre, és azóta jelentős népszerűségnek örvend. A weboldal tartalma annyira izgalmas, és intenzív anyagokra összpontosított. Valóban, a túlcsorduló szamarakról beszélünk magömléssel, szétrobbanó szájjal, és sokféle rohamos szexjelenetben vesz részt.

Az EvilAngel.com három évtizede szállít fantasztikus pornográfiát, és még mindig folytatja. Emellett mindenki számára izgalmas, kemény forgatókönyveket hozott, híres nőkkel a szakmában. Végül pedig jelentős gyűjteményeik vannak a fotógalériák és az exkluzív pornók világában. Segítene, ha értesítést kapna arról, hogy ezt a webhelyet továbbra is rendszeresen frissítjük.

A teljes EvilAngel ismertető itt.

Előnyei:

 • Rengeteg kemény és intenzív pornót tartalmaz
 • A havi előfizetés nagyon kedvező
 • Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll
 • Kiváló minőségű és 4K videók széles körű gyűjteménye
 • A hírlevél elérhető a korlátozott ajánlatok és ingyenes tartalmak frissítéséhez

CONS:

 • Néha a felhasználók elmaradást tapasztalnak

# 7 - RedTubePremium.com

redtubepremium

A RedTubePremium.com webhely a világ eddigi legsikeresebb pornográf weboldalai. Tehát, ha ingyen szeretne kifejezett tartalmat szerezni, akkor ez a hely valóban az Ön számára szól. Továbbá a RedTubePremium.com rengeteg teljes hosszúságú videót kínál kiváló minőségű formátumban. Őszintén szólva, ez a prémium weboldal elfogadható áron kínál klipeket a web nagy pornó platformjairól. A legkiválóbb ebben az egészben, hogy ezeket a tartalmakat egy helyen egyesítheti.

Előnyei:

 • A legnépszerűbb pornósztár évtizedek óta
 • Ingyenes próbaidő egy héten belül, hogy megtapasztalhassa a prémium tagság előnyeit
 • Rengeteg tartalommal rendelkezik a Fakehub, a Naughty America, a Brazzers és még sok mástól
 • HD VR pornók állnak rendelkezésre
 • 4K Ultra-HD pornó megtekintése és letöltése lehetséges
 • Nincsenek idegesítő előugró ablakok és hirdetések

CONS:

 • Nem kizárólagos tartalom

# 8 - 21Termékek

21Természetes fő

A 21Naturals egy egyedülálló oldal, amely három csatornából áll egy helyen. A csúcsminőségű glamcore felnőtt szórakoztatás áll ennek a három helyszínes hálózatnak a középpontjában. A 21Naturals háromoldalas csatornáján minden élménynek megvan a maga egyedi íze, ezért ha úgy gondolja, hogy hasonló vaníliás élményt ad, gondolja át újra. Ezenkívül előfizetési csomagja és jutalmai hozzáférést biztosítanak a hatalmas felnőtt szórakoztatáshoz az AdultTime megahálózatból.

Íme a 21Naturals áttekintése.

Előnyei:

 • Prémium és minőségi tartalom
 • Sok kategória
 • Népszerű pornósztárok
 • Kiváló minőségű és 4K Ultra videók
 • Softcore és hardcore jelenetek
 • Könnyen használható

CONS:

 • A hozzáféréshez tagság szükséges
 • További fizetés letöltéskor

# 9 - Kink.com

kink.com eredetiek

Van kedved a perverz videókhoz és az elbaszott BDSM témájú jelenetekhez? Nos, ne keresse máshol ezeket, mert a Kink.com-on rengeteg van belőle. Természetesen ezt az oldalt kifejezetten úgy alakították ki, hogy kielégítse az Ön csúnya, bizarr és vad pornó iránti igényeit. Mivel nem mindenki rajong a vaníliás szexért vagy a szokásos kibaszottságért, a Kink.com feledhetetlenné változtatta régimódi pornófelfogását. Várhatóan kemény öklözésre, behódolásra, rabszolgaságra és egészen bizarr szórakozásra számíthatunk. Határozottan, a Kink.com nem a tipikus hardcore kink oldal, de túlmutat a szex és a BDSM legsötétebb aspektusain.

A Kink.com teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Hatalmas archívum
 • Aktív közösség
 • További dolgok, például linkek, fórumok, cikkek és oktatási források
 • Tisztelet és bizalom az életmódban
 • A perverz játékok legnagyobb boltja
 • Lenyűgöző design

CONS:

 • Néhány hirdetés

# 10 - A tizenévesek szeretik a hatalmas kakasokat

teenslovehugecocks szalaghirdetés

Mindenki szereti a nagy kakasokat! Elkerülhetetlen, hogy az ehhez hasonló tini színésznőknek vagy slampos sztároknak nedves álmaik legyenek nagy kakasokról. A név szerint ez a webhely tele van tinédzser dögökkel, akik masszív, húsos peckeket kapnak – mi mást kívánhatna? 2013-ban alakult, és közel egy évtizede működik.

A TeensLoveHugeCocks kiváló munkát végez annak érdekében, hogy könnyen megtalálja, amit keres a Teens kategóriában. Nincsenek barom sztorik az új színésznőknek, csak a bemutatkozás és a kibaszás. Mitől ez a legizgalmasabb? Fiatalok és éhesek néhány finom kakasra. Rengeteg pornót láttam már, de ez a legjobb!

Előnyei:

 • Számos tini pornósztár
 • A szexelőadások lenyűgözőek és forrók
 • Exkluzív tartalom
 • A videó minősége rendkívül fantasztikus
 • A weboldal fantasztikus és egyértelmű elrendezéssel és dizájnnal rendelkezik
 • Rendszeresen frissít
 • Hozzáférhet a bónusz csatornákhoz
 • Támogatja a mobil eszközöket

CONS:

 • Napi letöltési korlátozásokat tartalmaz
 • Nincs speciális kereső eszköz

# 11 - XEmpire

XEmpire dvd

Az olyan szavak, mint a „masszív” és a „figyelemre méltó”, amikor egy birodalomra gondolok, képet varázsolnak az elmémbe. Valami hatalmasat és lenyűgözőt vártam az XEmpire-től, és egyáltalán nem csalódtam! Elképesztően jól kidolgozott és gyönyörű pornográf jeleneteivel az XEmpire minden bizonnyal olyan gyűjtemények birodalmával rendelkezik, amely megfelel a magas elvárásaimnak.

XEmpire értékelés itt.

Előnyei:

 • Ingyenes hozzáférés teljes hosszúságú videókhoz, kiváló minőségű felbontásban
 • A tervezés és a felület egyszerű és felhasználóbarát
 • 4K és teljes HD minőségű videók állnak rendelkezésre
 • Négy egyedi és felejthetetlen weboldalt tartalmaz, több ezer különféle gyűjteménnyel

CONS:

 • 300 GB-os napi letöltési korlátot tartalmaz
 • A modellindex korlátozott részletekkel és információkkal rendelkezik

# 12 - DogfartHálózat

Dogfart Network fő

A Dogfart Network egy hatalmas hely, ahol több mint 20 webhely szerepel. Minden webhely csúcsminőségű videókkal és számos kemény jelenettel frissíti gyűjteményét. Ez a pornóoldal arra összpontosít, hogy elképesztő szopást és faszokközi stílusban kibaszott minket. Csodálatos kulisszák mögötti videókkal és letöltési lehetőségekkel párosítva a Dogfart Network magasra tette a mércét az online felnőtt szórakoztató szolgáltatások terén.

Előnyei:

 • Sok fajok közötti pornó
 • Több webhely is szerepelt
 • Számos téma, kategória és címke
 • A modellek változatosak és gyönyörűek
 • Rendszeres frissítések
 • Könnyű navigáció
 • Kiváló minőségű videók

CONS:

 • A hozzáféréshez prémium tagság szükséges

bottomline

Miután mindent láttam, nincs kétségem afelől, hogy a Shoplyfter egyértelműen a legjobb fétis és hardcore prémium oldal, amit ezen a héten láttam. Lenyűgöző és izgalmas történetszálakat, fantasztikus párbeszédeket és egyedi jeleneteket tartalmaz minden videóban. Az oldal általános koncepciója határozottan meghatározza, milyen izgalmas lenne bolti lopáson kapni, és megbaszni a szabadságáért. De persze nem csak a jeleneteknek köszönhetjük, hogy minden rángatózós foglalkozást felejthetetlenné tesznek; kreditet kell adnunk a Shoplyfter produkciójának, pornószínészeinek és színésznőinek, valamint a főrendezőknek is. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtekintsen egy gyűjteményt, amely tele van hihetetlen kemény jelenetekkel.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére