Frissítve: 22. január 2022-én

Valóság királyok

Mutasd a RealityKings.com-hoz hasonló TOP 10 pornó webhelyet

realitykings fő

Ha szereted a mainstream reality pornót, akkor élvezni fogod a Realitykings alkalmazást, amely 2006 óta táplálja fétiseinket és kinkjeinket. Az elmúlt néhány évben sikeresen növekedett, és jelentős számú közönséget vonzott főleg azért, mert hatalmas tartalomgyűjteményük van. Csakúgy, mint egy üveg régi bor, az életkor előrehaladtával is jobb lesz, a Realitykings pedig jó hálózattá vált mindenki számára, aki szereti a pornót.

Honlap cím: www.realitykings.com

A lánygyűjteményükről és a gyakori frissítésekről ismertek, és folyamatosan a pornó nézők számára a legnépszerűbb és leglátogatottabb weboldalak voltak. A sok prémium pornó oldal közül a legnagyobb a regisztrált tagok aránya. Miután bejelentkezett a webhelyre, kellemes meglepetés érheti. Megtudja, hogy a webhely feladata az, hogy mindenkit szórakoztasson, és nincs helye a Reality Kingsen kívülre nézni, mert minden igényt kielégíthetnek.

A Reality Kings nem csak egy weboldal, hanem 45 másik prémium pornó oldal „esernyője”. Több mint 10,000 18 női modellel és videóval, valamint több mint félmillió videófelvétellel és képpel büszkélkedhet. Minden tartalma, modellje és fülke jó minőségű, biztosítva a hardcore pornó elégedettségét. A Reality Kings minden fülkéjét élvezi a közönség, és a modellek életkora 1080-tól a forró idősebb anyukákig terjed. Bár vannak olyan hibák és kisebb problémák, amelyekkel a weboldal időről időre találkozik, a Reality Kings továbbra is megfelel az elvárásoknak, miközben pozitív visszajelzéseket kap. A Flash segítségével történő streaming 720p és 50p minőségben is elérhető, és a videókat is letöltheti. Minden felhasználó legalább 24 klipet tölthet le XNUMX óra alatt, HD minőségben; csak a letöltési lehetőség elég jó a felhasználók számára, mivel nem minden pornó weboldal kínál ilyen funkciót.

A RealityKings páratlan minőségének évtizedei

realitykings videó

Visszatekintve az egyedülálló felnőtt szórakoztató szolgáltatás nagyszerű évtizedeire, a RealityKings valóban meghatározza az élvezet és a minőség mércéjét. Félelmetes évek várják az utat, hogy idáig eljussanak, és sokan figyelemre méltóan a szexvilág egyik legjobb márkájaként ismerik el. Gondoljunk csak bele; ez az oldal csak egy kis hálózat volt, amelyet ragyogó (és kanos) elmék fejlesztettek ki. Most a minőségi pornók hatalmas archívumává és az erotikus élvezetek kiváló forrásává vált.

Mi a titka? Talán a neves előadók, a csúcsminőségű történet és a fantasztikus produkció ötvözésének formulája segítette az oldalt lenyűgöző hírnevének elérésében. Többéves működés után a RealityKings érintetlen marad, és több mint 40 webhelyet hívott össze az esernyő alá. Képzelje csak el, hogy különböző pornósztalokra ugrik a világ legjobb pornósztárjaival. Így most végre átugrhatunk egyik erotikus témáról a másikra anélkül, hogy külön díjakat fizetnénk. Végül izgalmasabbá váltak a dolgok! Azt hiszem, végre búcsút mondhatsz a régi, rohadt ingyenes pornódnak, és megtapasztalhatod a prémium szexkapádokat, amelyeket a RealityKings hozott neked.

Hiányzó tartalom a RealityKings gyűjteményben?

valóságkirályok tökéletesbarna

Ha még mindig nem tudja, a RealityKings hatalmas tartalomcsökkenéssel rendelkezett idén. Valószínűleg a gyűjteménye körülbelül 6 XNUMX+ videóra csökkent, és teljes könyvtárának legalább a felét megölte. Még néhány modell indexcsillagát is eltávolították a listáról, és a legrégebben közzétett videók teljesen a levegőbe kerültek. Ez olyan szomorú, megmagyarázhatatlan pillanat a hozzám hasonló rajongók számára, mivel élveztem, hogy rángatózom a régi pornóvideóikon. Semmi sem múlja felül a klasszikus RealityKings stílust. És ahogy látom, nincs remény arra, hogy újra feltöltik őket az oldalra.

Arra gondolok, hogy talán nagytakarítást végeznek, és eldobják a régi cuccaikat, és több helyet adnak az újaknak. És tanúsíthatom ezt, mivel a releváns frissítések naponta történnek az oldalon. Ezenkívül szerintem nem is rossz, sőt - rengeteg tartalom maradt az oldalon, és valószínűleg nem fejezi be őket, még akkor sem, ha egy örökkévalóságot töltenek el minden videón.

Jelenleg körülbelül 7 40+ pornóvideó és 15+ bónuszoldal található, amelyeket havi XNUMX dollár alatt élvezhet. Mit panaszkodhatnék még? Biztos vagyok benne, hogy csak a régi pornók halmát takarítják, hogy újrakezdhessék. Mint mindannyian tudjuk, a pornó szerelmesei mostanában felértékelték pornó elvárásaikat. Sokunknak elege van már a szabványos minőségből és tartalomból. Igyekszünk felfalni az új erotikus élményeket, amelyeket egy pornóvideónak tükröznie kell, ésszerűtlen némi középszerűséggel foglalkozni. Mindazonáltal, bármit tesz a RealityKings, biztos vagyok benne, hogy ez a legjobb. Ha valaha megtalálom a választ, frissítem ezt az értékelést.

A RealityKings felhasználói navigációja

realitykings fő

A RealityKings kiváló navigációval rendelkezik, és könnyen felfoghatja a webhely teljes funkcióit és kialakítását. Gyorsan elmondhatja, hogy ez egy prémium pornóoldal luxus hangulata miatt. A pornó képek és videók közvetlenül a kezdőlapon találhatók, így nem fog zavarni, ha megtalálja a webhely legújabb frissítéseit. Minden videó részletekkel rendelkezik, beleértve a feltöltés dátumát, a megtekintések számát és a hasonló számokat. Mielőtt elfelejteném, minden videóhoz előzetesek állnak rendelkezésre, így valószínűleg át kell néznie a videókat, és meg kell néznie, mi érdekelheti Önt. Általában a tartalom az oldalon mindenhol látható - szó szerint átlátszó, és azt mutatja, amit egy pornóbarát szívesen látna.

Ezenkívül a RealityKings rengeteg pornót tartalmaz - hatalmas és végtelennek tűnik. Ezért lenne különösen értékes, ha egy eszköz kiszűrné az izgalmas dolgokat a bosszantó dolgok közül. Még jó, hogy a RealityKings megmentett minket minden videótól való fáradságtól és gondtól. És ez azért van, mert ez a RealityKings; Nagy elvárásaim vannak a keresőmotorjukkal szemben. Többszöri oda -vissza streamelés után nagyon elégedett vagyok az oldal szűrőerejével és címkéivel.

Ezenkívül szűrheti a dolgokat pornósztárnevek, kulcsszavak, megtekintések száma, időtartama stb. Bármit gondolsz, kielégítheted a testi vágyaidat, akkor írd be. Szerintem ez nagyon egyszerű, könnyen használható és egyszerűen megfogható. A keresési eredmények lehetővé teszik, hogy további lehetőségeket fedezzen fel, és megtudja, melyiket választja a kedvenc listájához. Összességében a RealityKings fantasztikus dizájnnal és felhasználói navigációval rendelkezik, amely jobb vizuális élményt nyújt.

A RealityKings hang- és videóminőségi szabványa

RealityKings videók

A RealityKings évek óta soha nem bukta meg a minőségi elvárásaimat. Soha nem próbál szubstandard pornó videókat és képeket készíteni csak a fene kedvéért. Gondoskodnak arról, hogy a világítás minősége és felbontása minden produkcióban a legjobb legyen, összehasonlítva más prémium pornóoldalakkal. Természetesen mindig azt akarjuk, hogy a megtekintési élményünket élénk színek és élénk telítettség töltse ki.

Minden jelenet lenyűgöző megvilágítással rendelkezik, így élvezheti a megfelelően készített felvételeket. Nincsenek árnyékok, amelyek gátolják a puncit vagy a cicás mellüket. Utálom, amikor ezeket a fantasztikus kilátásokat alig látják; kevésbé vonzóvá teszi a fappingot. Például a POV-témájú videók-ezek nagyszerűek és egyedülálló élményt nyújtanak. De amikor a srácok árnyéka elzárja kedvenc pornósztáraim tökéletes képét, azonnal kint vagyok! Néha azt kívánom, bárcsak hamarosan 4K Ultra HD videók lennének, hogy teljes mértékben élvezhessem a fapping üléseimet.

Eközben minden jelenet szöge hasonlóan kiváló. Köszönet a rendezőnek, aki gondoskodott arról, hogy minden rendben legyen, és minden jelenetet tisztességesen forgassanak. Nincsenek bosszantó nagyítások vagy homályos szögek, amelyek igazán csúnyaak, ha már a csúcsponton vagy. Így kell lennie a szexvideóknak, és más webhelyeknek meg kell tanulniuk egy -két dolgot a RealityKings -től. A hang is átlagon felüli minőségű. Minden videó 160 kb / s bitsebességgel fut (bár mélyen belül szeretném, ha tovább tudnák frissíteni), és éles hangot biztosít-minden nyögést és sikoltozást kiváló minőségben lehetett hallani.

Több ezer forró modell a RealityKings -en

realitykings pornósztár

Az ilyen típusú pornók hatalmas gyűjteményével nem meglepő, hogy hány modell szerepel a modellindexben. A RealityKings több mint 8 45+ modellből álló kollekcióval büszkélkedhet - mindannyian éhesek a figyelmedre. Ezek a modellek a legális tizenévesektől a körülbelül XNUMX éves MILF -ekig terjednek. Ha étvágya valami finom fiatal tini modellre vagy gyönyörű kanos MILF -re van beállítva, akkor van egy pornósztár az Ön számára. Hajszínüktől, bőrszínüktől, fajuktól, testalkatuktól, szexuális preferenciáiktól, szaktudásuktól stb. Függően változnak.

A RealityKings hatalmas modellindexe néha elboríthat. Értem ám. Képzelje csak el, hogy a listán 8K+ pornósztár fölé görget, és kiválasztja, melyik rendelkezik a legjobb minőségű pornójelenetekkel. De ne essen túlságosan túl; A RealityKings biztosítja, hogy minden modell átlagon felüli legyen a modell minőségében. Természetesen náluk vannak a legjobban fizetett pornósztárok. Tehát bárkit is keres, legyen szó akár a felnőtt szórakoztatóipar neves ribancáról, akár ártatlan újonc modellről, biztos vagyok benne, hogy szerepel a RealityKings modellindexében.

RealityKings szex

A legtöbb pornósztár képzett szórakoztató, akik elsajátították az élvezet és a csábítás művészetét. Jól hordják magukat a bütyökön, és elbűvölő szemeikkel kényszeríthetnek. A RealityKings modelljei nem csak nyögnek, sikoltoznak és fekszenek az ágyban, amíg a férfi el nem cumizik. Rázzák azokat a csizmákat, akik cowboypozíciót csinálnak, és lepattannak azokról a cicikről, amikor eljön a cicás fasz ideje. Biztosan sok elismert pornósztárt fedez fel a világon, és néhány kezdőt, akik frissen és lendületesen kezdik a pályafutásukat. Ismerje meg jobban a lányokat, ha elolvassa a profiljukat, és nézze meg, hogy lenyűgözik -e egyedi vágyait.

Több mint 40+ bónusz pornóoldal a RealityKings -en!

RealityKings hálózat

A RealityKings több mint 40+ bónusz pornó webhelyet kínál, amelyek különféle témákat és történeteket szolgálnak fel. Megtaláltam a LilHumpers webhelyet, amely szokatlan szexuális hajlamú férfiakat tartalmaz, bármit is látnak - konyhai pultot, kanapé lábát, széket, televíziót vagy asztalt. A MILFHunter is a RealityKings egyik legaktívabb hálózata. Tele van olyan videóval, amelyen a férfiak véletlenszerű helyekről próbálják elcsábítani a hölgyeket a hálószobájukba.

A RoundAndBrown és a BlackGFs oldalain vannak ébenfekete lányok, csodálatos fenekekkel és cicikkel, míg a 8thStreetLatinas tele van forró latinákkal. Láttam már leszbikus pornót is, a WeLiveTogether erotikus jeleneteket tartalmaz fiatal hölgyekről, akik kibaszott dögös milfet, BFF -eket kibasznak és ujjazzák egymást. Csodálatos, meg nem írt jelenetek és exkluzív sztorik vannak. Van egy CrazyAsianGFs webhely, amely elképesztő ártatlan, apró ázsiai csajokat tárol.

Ha szereted a hatalmas városokat és a cicus pornó videókat, a RealityKings rendelkezik BigTitsBoss és BigNaturals játékokkal. Félelmetes HD tartalommal rendelkezik forró, párás akcióban. Meg kell említenem, hogy több más pornóoldal is elégedettebbé teszi vágyait, többek között a MoneyTalks, MomsBangTeens, FlowerTucci, VIPCrew, GirlsofNaked, SaturdayNightLatinas, HornyBirds, RecklessInMiami, BadTowTruck, NoFaces, BikiniCrashers, SneakySexSexSexSexSex, PureTexes és feleségek harisnyanadrágban.

A RealityKings előfizetési lehetőségei és ára

realitykirályok csatlakoznak

A RealityKings négy kiváló előfizetési lehetőséget kínál, amelyeket élvezhet. Először is, ezen az oldalon két napig van próba lehetőség, és csak 1 dollárért teszteli a vizeket - nézze meg a Realitykings kedvezményeket itt! Felfedezheti a webhely tartalmát, streamelhet, és több híres pornósztárhoz is eljuthat. Ha valaha úgy döntött, hogy a RealityKings szórakoztató útjára lép, akkor csatlakozzon a bandához havi 14.99 dollárért. Három hónapos előfizetés is van csak. És persze a RealityKings egy éves előfizetésével rengeteg pénzt takaríthat meg. Évente 119.99 dollárt vagy havonta 9.99 dollárt számít fel.

Minden előfizetés csak streaming szolgáltatást nyújt. Ha pornóvideók letöltésével szeretné élvezni az offline örömöt, akkor havi felárat kell fizetnie - egészen pontosan 15 dollárt. Ha készen áll a plusz pénzre, akkor örömmel kényeztetheti el magát. Élvezheti és élvezheti a 320p és 1920p felbontást, és átlagosan legalább 25 perces.

Ha hardcore pornóval foglalkozol, a Reality Kings a legjobb választás az Ön igényeinek. Kipróbálhatja ezeket a webhelyeket is, amelyek ugyanazt a hangulatot és funkciókat adják ki.

10 legjobb alternatíva a valóságkirályok számára:

# 1: Porn Hub

pornhub fő

Ez gyakorlatilag egy háztartási név, természetesen a pornó nézők számára. Ha azt mondod, hogy felnőtt weboldalak, akkor ez nem marad el, mivel nagyon népszerű, és rengeteg felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról, mivel ez a valaha volt leglátogatottabb pornó oldal. Soha nem mulaszt el friss és napi tartalmat szolgáltatni, amely megkülönbözteti más versenytárs webhelyektől. Nem találja sehol máshol a Porn Hub tartalmának mennyiségét; bármilyen fülke is megfelel az ízlésének, itt megtalálja. Hatalmas plusz az is, hogy könnyedén élvezheti a beépített kijelzőket és megnézheti a pornó teljes cselekvését, vagy akár átugorhatja a pornó videók hosszú és beszélő részeit, és egyenesen megnézheti az igazi akciót - mindazokat a szopásokat, kutya stílusot, és nyers kibaszott.

Előnyei:

 • Több mint 7.4 millió videója van
 • Átfogó keresőmotor
 • Rendezett kategóriák a könnyű kereséshez
 • Az LMBT + közösség kategóriái is vannak
 • Remek és ismerős weboldal tervezés
 • A tartalmat naponta frissítjük

CONS:

 • Drága prémium előfizetés
 • További információ a szakmai tartalomról
 • Néhány hirdetés felbukkan itt-ott

# 2: xHamster

xhamster fő

Folyamatosan növekvő videók gyűjteménye lassan felhívja mindenki figyelmét. Különféle fülkéket kínálnak, és mindent, amire csak gondolni lehet, itt láthatja őket. A képek, videók és élő közvetítések csak néhány jellemzőjük, amelyeket a legtöbb pornó néző élvez. Minden videójuk HD minőségben van, és néhány VR jelenet szaftos amatőr tartalmakból készül. Jól táplálkozhat fétiseivel és fantáziáival ezen az oldalon, mivel több mint 10,000 XNUMX videó van HD formátumban. Akár regisztrált egy fiókra, akár nem, könnyedén letölthet videókat és megnézheti azok galériáit.

Itt a teljes xHamster áttekintés.

Előnyei:

 • Felhasználói felülete az évek során javult
 • A böngészés és a keresés egyszerűvé vált
 • HD tartalom ingyen

CONS:

 • Az előugró hirdetések gyakran zavarják az egész nézési élményt
 • Drága prémium tagság
 • A tapasztalatok időről időre hibákat okoznak

# 3: Brazzers

forrasztók fő

Az elmúlt 15 évben létezik, ez a pornó webhely minden pornó fanatikus másik alapeleme. Nagy mellű modelljeivel büszkélkedhet, és különböző fülkékből származó videókat kínál. Több mint 9000 jelenetet kínálnak, és a legtöbbet HD minőségben. Letölthet vagy streamelhet az interneten vagy mobiltelefonon keresztül; a tartalom szűrésére szolgáló különféle címkékkel és kulcsszavakkal még soha nem volt ilyen egyszerű keresni. Van egy “I Feel Horny” szűrőjük is, amely érdekes videókat mutat be az ízlésednek megfelelően.

Teljes Brazzers áttekintés itt.

Előnyei:

 • Nagy felbontású képek és videók
 • Modelljeik többsége busty
 • A kulcsszavak szűrése megkönnyíti a keresést

CONS:

 • Nincs speciális keresőmotor
 • Drága prémium számlák

# 4: Hamis Hub

fakehub

Itt kelnek életre szexuális fantáziád; A Fake Hub fedi a fülkét a fülke után, ami többre vágyik. Autós szex? Horny tinik? Tapasztalt menyecske? Hatalmas gyűjteményük kiváló minőségű videókból és képekből készül, minden hardcore pornó fanatikusnak örülve. Modelljeik nagy része Csehországból származik. Tudjuk, mennyire vad európai csajok, igaz? A szenzációs Fake Taxi itt található, és a frissítéseket kétnaponta teszik közzé.

Itt a FakeHub teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Könnyen kezelhető felület
 • Sokszínűség a női modellek között
 • Minden videó angol felirattal érkezik

CONS:

 • A letöltésekhez regisztráció szükséges

# 5: Mile High Media

milehighmedia

Ha a „Mile High” szót hallja, és pornókontextusba helyezi, akkor általában a repülőgépen való kibaszott rohamhoz kapcsolódik. De ennek a pornó weboldalnak ez egy kifejezett menedék, amely különféle réseket és kategóriákat kínál, tökéletesen kielégítve a kemény fellépés iránti éhséget. Összesen legalább 4000 jelenetet kínálnak, és néhány fellépésük magában foglalja az erotikus jeleneteket, a lány-lány-pornót, a tizenéveseket és a MILF-eket, a gangbangeket, valamint az európai és amerikai amatőröket. A választások végtelenek, őszintén szólva. Még rendszeresen frissítik a tartalmukat, hetente legalább 5-6 új videótól kezdve, és mindegyik HD minőségű.

Tekintse meg a MileHighMedia teljes áttekintését.

Előnyei:

 • 4 fő pornó oldalt kínál
 • Több ezer tartalom szórakoztat és kanos
 • A videók full HD formátumban érhetők el
 • Tiszta és könnyen használható weboldal-tervezés
 • Kompatibilis mobil eszközökön

CONS:

 • A letöltések sokba kerülnének
 • 7 pornó oldalról már csak 4-re csökkent
 • Nincs több „Extrák” rész (ahol korábban BTS videók voltak elérhetőek)
 • Nincs több „Fotók” rész és fórum

# 6: Ismerem azt a lányt

ismerem azt a lányt

Olyan tartalommal, amely biztosan ösztönöz és forró lesz, ez a pornó webhely gyönyörű és dohányzó forró lányokat tartalmaz. Ez valóban a valóság pornója a legkiválóbb; tartalma ötletes és jó minőségű. Az általuk kínált tartalmaknál mindig van valami új és izgalmas, de az oldal továbbra is ragaszkodik a gyökereihez - ügyelve arra, hogy láthassa az embereket a boldog, mégis hardcore szexben. A legtöbb videó itt a „pár fantáziák” címkéből származik, így számíthat arra, hogy szemtelen fiúkat és lányokat fog látni. A cumshot, a faszszopás és az anális kibaszás csak néhány a webhely legjobb gondjaitól.

Előnyei:

 • A weboldal tiszta, egyszerű és gyönyörű
 • Minden jelenet kínál valami újat és szexist
 • Gyönyörű lányokat vesznek fel modellként
 • A videók HD minőségű, 1080p felbontású videókban készülnek.

CONS:

 • A letöltésekért legalább 9.99 dollárt kell fizetni
 • Nagyon sokat fantáziálták a bosszúpornót
 • A frissítések kissé lassúak

# 7: XNXX

xnxxcom

Bár kissé elavultnak tűnik, az XNXX rengeteg tartalmat kínál - INGYEN. Ha 18+ fotót és videót szeretnél fantáziálni, itt megtalálod mindet. Rengeteg kategória közül választhat. Csak annyit kell tennie, hogy beírja, milyen típusú babát vagy havert szeretne látni, és könnyen megtalálhatja azt, amely mindent kielégít benned. Rengeteg izgalmas képük van, házi készítésű pornójuk, és szinte minden, ami beteljesíti a kinket és a fantáziádat. Bár úgy tűnhet, hogy nem olyan szép megnézni, de ne feledje, funkcionalitása megegyezik a ma található legújabb pornó oldalakkal

Előnyei:

 • Felnőtteknek szóló tartalom, amely biztosan meg fog elégíteni
 • Videók milliói találhatók itt
 • Felhasználóbarát és nyitott közösség
 • Fórumokat hoznak létre a kommunikáció előmozdítása érdekében
 • Mobil által támogatott

CONS:

 • Videóik többsége hasonló más webhelyekhez
 • A felugró hirdetések általában az idegeidbe kerülnek
 • A weboldal teljes megjelenése nagyon elavult és csúnya

# 8: PornHD

pornhd

Ahogy a neve is mutatja, ez a webhely az ingyenes és HD minőségű videók menedékhelye. Számos kategóriából választhat: heteroszexuális, leszbikus, párok, sőt fétisek és rabságok. Mivel ez egy ingyenes csatorna, elárasztja Önt a hatalmas számú videó a HDHD-n. Bármely videó streamingje vagy letöltése közben a webhelyről választhat HD minőséget (amely mindegyiküknél az alapértelmezett), vagy akár csak normál vagy gyenge minőségű. A videók lejátszása gyors és zavartalan, és a webhely kezelőfelülete is felhasználóbarát. Csakúgy, mint bármely más webhely, prémium tagságot kínálnak, amely garantálja az örömök teljesülését. A legforróbb pornó videók megtalálhatók a PornHD-n, és mindegyiket élvezheti anélkül, hogy valaha is aggódna a bosszantó hirdetések miatt, mivel csak néhány van itt.

Itt egy teljes PornHD áttekintés.

Előnyei:

 • A weboldal tiszta és könnyű a szem számára
 • Felületük könnyen használható
 • A videók kiváló minőségűek
 • Gyors adatfolyam és korlátlan letöltés
 • Mobiltelefonon keresztül játszható

CONS:

 • Kicsit drága a prémium funkciókért
 • A hirdetések véletlenszerű időközönként jelennek meg egy videó megtekintése közben
 • Kisebb videók a „pár” kategóriához

# 9: YouJizz

youjizz

Mindannyian jizz vagyunk, igaz? És biztosan hallottunk már valamennyien ennek a weboldalnak a nevéről. Csakúgy, mint a listán szereplő többi népszerűt, a Youjizz-t is az egyik legismertebbnek tartották többek között. Évekkel ezelőtt, amikor ez a webhely először használatba lépett, nem volt annyi tartalmuk, de ennek ellenére pártfogolták. Évek teltek el, és Youjizz képes volt alkalmazkodni a folyamatosan változó trendekhez, és most elkezdték feltölteni a videókat a különféle fülkék alatti hardcore pornó videók után. A felnőtt szórakozás még soha nem volt ilyen jó - a Youjizz bármikor segíthet abban, hogy bármikor ledönthesse a terheket, és érezhesse egész lényének örömét.

YouJizz teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A címkék és kategóriák különösen a kereséseknél hasznosak
 • A pornósztárok nagy listájával rendelkeznek, és a legtöbbjük valóban népszerű
 • Fiók létrehozásával megoszthatja házi készítésű pornóját és szimatját

CONS:

 • Letöltési lehetőségeik és felbontásuk nagyon lassú, és némi javulást hozhat
 • Bosszantó pop-underek és szalaghirdetések
 • A hirdetések folyamatosan nem megfelelő időpontokban jelennek meg

# 10: SpankBang

verés durranás

Egy másik ingyenes weboldal, amely rengeteg pornó videót kínál, amelyeket még soha nem láthattál soha, hatalmas xxx tartalmukkal büszkélkedhet, és híres pornósztárok és amatőrök írják. Sok fülke áll rendelkezésre, és csak a valóság pornó, nagy mellek, meleg, fétis és még sok más közül választhat. Videominősége is nagyon jó, így azt mondhatja, hogy akár ingyenes tagsággal is élvezheti a videókat és az élményeket, mintha fizetett volna érte. A SpankBang rendelkezik a legfelkapottabb pornósztárok, videók és minden olyan funkcióval is, amely több webhely látogatóját csábítja.

A SpankBang részletes áttekintése.

Előnyei:

 • PROS
 • Sokféle kemény pornó
 • Többféle videominőség közül választhat
 • Még egy ingyenes fiókkal is élvezheti a nagyszerű funkciókat és videókat

CONS:

 • A felbukkanó hirdetések nagyon idegesek
 • Régebbi videók nem érhetők el, vagy törlésre kerültek
 • A letöltéshez regisztrálnia kell egy fiókot

Utolsó szó

Nem tagadhatjuk, hogy a pornó nézése néma öröm volt a legtöbb ember számára. Sok létező és készülő pornó oldal van mindenhol, és a legtöbbjük ingyenes. A fent említett webhelyek mindegyikét már kipróbálták hardcore pornó fanatikusok is, így nem kell attól tartania, hogy átverik. Ezen a listán már vannak olyan háztartási nevek és webhelyek, amelyek új ismeretekkel rendelkeznek a fülek számára, de függetlenül attól, hogy egy pornó webhely milyen régóta létezik, mindegyiküknek egyedi és hasznos tulajdonságai vannak, amelyek biztosan lehetővé teszik a legjobb kellemes időket.

Személy szerint nagyon ajánlom a kipróbálást:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére